Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Határok nélkül (2003 - Beyond Borders) (1DVD) (Angelina Jolie - Clive Owen)

Határok nélkül (2003 - Beyond Borders) (1DVD) (Angelina Jolie - Clive Owen)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Sarah Jordan, a gyönyörű amerikai nő Londonban él angol férjével, Henry Bauforddal. A gazdag házaspár jótékonysági partit szervez, amelyen megjelenik egy jóképű fiatalember, Nick Callahan, és jókora botrányt csap.

Nick orvos, aki nem csak beszél a jótékonyságról, hanem az életét is erre tette fel. Mindeddig egy etiópiai segélytáborban gyógyította a rászorulókat, de most megvonták a támogatást a tábortól, így éhezők, betegek, haldoklók maradtak segítség nélkül. Nick egy etióp árvát is elhozott magával az estélyre, hogy megmutassa, kinek is van valóban szüksége a támogatásra.

Sarah könnyekig meghatódik a látványtól és az orvos elhivatottságától, ezért komoly lépésre szánja el magát. Kiüríti a bankszámláját, hogy a pénzből élelmiszer-segélyt küldjön Etiópiába, hátat fordít a polgári életnek és csatlakozik az ENSZ segély-programjához.

Tíz év telik el. Nick Etiópiában, Kambodzsában és Csecsenföldön segít az elesetteken, Sarah pedig a segélyszállítmányokat juttatja célba. Kambodzsában Nick és Sarah újra találkoznak, és egymásba szeretnek...

A Zorro álarca és a GoldenEye - Aranyszem rendezője, valamint a Tomb Raider filmek gyönyörű főszereplőnője, Angelina Jolie ezúttal szokatlanul komoly, de annál megrázóbb és elgondolkodtató filmet készítettek. A harmadik világ lakóinak szenvedését szinte dokumentarista módon bemutató alkotás egy különös, emberi szerelem története az embertelen világban.

A termék tulajdonságai

Bontott, használt példány

Színes, amerikai kaland / dráma

Kiadás: 1DVD, Select Video

Főszereplők: Angelina Jolie, Clive Owen, Teri Polo, Noah Emmerich, Linus Roache, Yorick Van Wageningen

Rendező: Martin Campbell

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; cseh 5.1

Feliratok: magyar, angol, cseh...

Készítés éve: 2003

Hossza: 122 perc

Webáruház készítés