Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Csokoládé (2000 - Chocolat) (1DVD) (Johnny Depp) (IPH kiadás)

Csokoládé (2000 - Chocolat) (1DVD) (Johnny Depp) (IPH kiadás)

Termék ára
1 490 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

A Csokoládé vidám mese arról, mennyire meg tud változtatni bennünket, ha megízleljük az élet örömeit.

Egy titokzatos csokoládébolt megnyitása valóságos háborút robbant ki a francia kisvárosban, ahol az elfojtott vágyak és a félelem szenvedélyes csatába kezdenek az érzékek felszabadító és ellenállhatatlan erejével. Lansquenet-ben ugyanis úgy tűnik, mintha száz éve semmi sem változott volna.

Az üdítő fuvallatot Vianne Rocher érkezése hozza meg: a lányával céltalanul utazgató asszony csokoládéboltot nyit a faluban, amely édes ínyencségeivel felszabadítja a helybeliek (önmaguk előtt is) rejtett vágyait.

Vianne-nek mágikus képessége van arra, hogy minden vásárlója számára kiválassza a személyre szóló finomságot, és egyesek csakhamar teljesen át is adják magukat érzékeik csábításának. Mások viszont, mint Reynaud grófja, a nemesség helyi dísze, elszánt ellenségévé válnak. Reynaud meggyőződéssel vallja, hogy Vianne csokoládékülönlegességei erkölcsi romlásba taszítják a várost.

Szembenállásuk meg is osztja a kisváros lakóit azokra, akik a régi rend biztonságát kívánják megőrizni, és azokra, akik végre élvezni akarják a szabadság újonnan felfedezett ízét.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai romantikus film

Kiadás: 1DVD, IPH

Főszereplők: Juliette Binoche, Lena Olin, Johnny Depp, Judi Dench, Alfred Molina, Peter Stormare, Carrie-Ann Moss, Leslie Caron

Rendező: Lasse Hallström

Hangok: magyar 5.1; magyar DTS; angol 5.1

Feliratok: magyar, héber

Készítés éve: 2000

Hossza: 116 perc

Webáruház készítés