Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Mr. Hobbs szabadságra megy (1DVD)

"Inkább maradtam volna agglegény, mint hogy a családommal legyek összezárva, egy teljes hónapig, ugyanabban a házban!” – írja Mr. Hobbs (JAMES STEWART) memoárjában a feleségének.
És hogy min ment keresztül Mr. Hobbs az alatt az egy hónap alatt a tengerparton? Kis híján hajótörést szenvedett egy vad viharban, azután majdnem a fejére omlott egy roskatag ház. Kamaszlánya hisztériáját, veje madármániás főnökét és egy nimfomániás nőt kellett elviselnie a gyerekbőgéstől hangos, düledező vityillóban. Csoda hát, ha alig várja, hogy visszarohanhasson a nagyváros betonrengetegébe?

 
1 990 Ft
Mr. Saturday Night (1992) (1DVD) (Billy Crystal)

Buddy Young (Billy Crystal) valamikor régen, az ötvenes évek aranykorában a közönség kedvence volt, a legmenőbb humorista. De van egy engesztelhetetlen ellensége, akin nem tud úrrá lenni: mégpedig saját maga.

Sztárallűrjei, szurkapiszka természete, állandó kötekedései miatt publikuma lassan elfordult tőle. Most arra készül, hogy - idős kora ellenére - visszahódítsa rajongói szivét és ismét ő lehessen a nagy Mr. Saturday Night.

 
1 990 Ft
Mr. Tűsarok (1DVD) (2005) /használt, karcos/

Apja váratlan halálát követően Charlie Price elhatározza, hogy folytatja a családi vállalkozást, amely kis szülővárosa szinte minden lakójának a megélhetését adja. Hamar rá kell azonban döbbennie, hogy a cipőgyár egyáltalán nem nyereséges, mi több: a csőd szélén áll!

Charlie Londonban próbál befektetők és új ötletek után nézni, a sors pedig gyorsan a segítségére siet, méghozzá egy harsány öltözetű és még harsányabb modorú, puccos kabaré sztár, Lola személyében, akinek köszönhetően az újdonsült lábbeli-vállalkozó felfedez egy hatalmas rést a cipő-piacon: nincs a boltokban férfiaknak szánt erotikus női csizma!

Charlie az új kollekció tervezőjének az extravagáns Lolát szerződteti, aki a provinciális kisvárosba érkezve jelentősen felkavarja az állóvizet, nem csak a gyárban – ahol a hagyományos bőr és velúr anyagok helyét hamarosan leopárdmintájú PVC veszi át - hanem a konzervatív városlakók életében is, akik – élen Charlie barátnőjével – meglehetősen ferde szemmel néznek a jövevényre. De nincs sok idő a perpatvarra, mert vészesen közelít a Milánói Cipővásár időpontja, amikor bemutatkozhat a gyár új kollekciója, és eldől, hogy siker, vagy totális bukás vár a vállalkozásra…

 
1 490 Ft
Műholdvevő a birkák közt (1DVD)

Az emberiség Holdra szállásának napja igen ferde tükörből. 1969. július 19-én az egész emberiség együtt büszkélkedett az Apollo 11-es űrhajó legénységével és bámulta a Holdra lépő ember első lábnyomát. Kevesen tudják, hogy az egyenes közvetítés igencsak nehezen jött össze.

Igaz történet alapján készült film a találékony ausztrál mérnökökről, akik dacolva a nehézségekkel 600 millió ember számára biztosították a technikát a nagy lépéshez.

A NASA emberei féltették a méregdrága parabola-antennát az ausztrálok kezébe adni, akik egy birkafarm kellős közepére telepítették a technikát. Az amerikaiak aggályoskodásait rendre lerázta a komolynak nem nagyon mondható csapat Cliff Buxton (Sam Neill) vezetésével.

 
1 490 Ft
Műkedvelő műkincsrablók (1DVD) (The Maiden Heist)

Az ötlet zseniálisnak tűnt. Ám a tökéletes bűntény hamarosan tökéletes csődöt mond ebben a fergeteges komédiában, amelynek főszereplői az Oscar-díjas Morgan Freeman (legjobb férfi mellékszereplő, Millió dolláros bébi, 2004), Cristopher Walken (legjobb férfi mellékszereplő, A szarvasvadász, 1978), Marcia Gay Harden (legjobb női mellékszereplő, Pollock, 2000), valamint az Oscarra jelölt William H. Macy (legjobb férfi mellékszereplő kategória, Fargo, 1996).

Charles, Roger és George múzeumi őrök a becsületesség mintaképei. Amikor azonban megtudják, hogy kedvenc műtárgyaikat egy másik múzeumba akarják költöztetni, kitervelik, hogy az eredeti alkotásokat hamisítványokra cserélik. A botcsinálta tolvajok munkához is látnak, ám hiba csúszik a számításukba, és minden a feje tetejére áll. Ez a vígjáték mindennél jobban bizonyítja, hogy sosem túl késő a kalandos szórakozáshoz.

 
1 990 Ft
Muszklimikulás (1DVD) (1996) (Hulk Hogan)

A multimilliomos Blake azzal keseríti meg a városka és alkalmazottai életét, hogy újabb és újabb szabályokat talál ki, melyek természetesen mind kizárólag csakis az ő érdekeit szolgálják. Egy nap, éppen Mikulás napján a rendőrség gyorshajtás miatt üldőzőbe veszi, s amikor Blake mikulás-ruhában megpróbál elbújni az egyik iskolában, lezuhan a szeméttárolóba, és elveszti az eszméletét. Magához térve nem emlékszik semmire, még a nevére sem, így végül egy tolvajnak, aki kizsebelte, elhiszi, hogy ő az Északi-sarkon élő Mikulás.

 
1 990 Ft
Múzsa csókja, A (1DVD)( használt példány )

Igazi hollywoodi dráma: Steven Phillips (Albert Brooks) a sikeres forgatókönyvíró számára egy ebéd alatt derül ki, hogy karrierjének vége. Bármit megtenne, hogy újra sikeres legyen, ezért találkozik irigylésre méltóan sikeres barátjával (Jeff Bridges), aki egy valóságos istennő, Sarah Little (Sharon Stone) szolgáltatásait ajánlja neki.

Sarah valódi múzsa, egyike Zeusz, a görög isten kilenc lányának, akinek a kreativitás ösztönzése a feladata itt a Földön. Az isteni szolgáltatásoknak azonban ára van, és Stevennek meg kell felelnie Sarah excentrikus és extravagáns feltételeinek, ha az ügyfele szeretne lenni. Felesége, Laura (Andy McDowell) rossz előérzetei ellenére Steven elfogadja a feltételeket, és Sarah egyre mélyebbre ássa magát a magánéletükbe, leleményes és mulatságos viselkedésével örökre megváltoztatva a házaspárt.

 
1 990 Ft
Nacho Libre (1DVD) (Jack Black)

Nacho maga is a kis mexikói árvaházban nőtt fel, nem csoda, hogy szívét-lelkét odaadná ha segíteni tudna a többi kis árván. A kis árvák persze egyelőre a pokolra kívánják, hiszen Nacho lett időközben az intézmény szakácsa, és főzőtudománya sajnos fabatkát sem ér. Rájön azonban, hogy van egy rejtett képessége: szinte a vérében van minden, amit egy pankrátornak tudnia kell. Nagy kár, hogy az árvaházat működtető egyház tiltja a bunyót, ezért Nacho elhatározza, hogy a jó cél érdekében igazi szuperhőshöz méltó módon ezentúl kettős életet él! Napközben szakácstudományával nyomorítja az árvák lelkét, de este magára ölti égkék maszkját, és sorra veri tönkre Mexikó leghíresebb bunyósait – természetesen csakis azért, hogy az elnyert pénzből az árvákat támogathassa…

 
1 990 Ft
Nagy alakítás, A (1DVD) (Michael Caine)

A színészek élete nem mindig könnyű. A siker és a hírnév eléréséig rögös út vezet. Anthony O'Malley (Michael Caine – A csendes amerikai) is csak ábrándozik a gazdagságról és az álomszerepről (Hamlet eljátszása, csak magánhangzókkal). Ehelyett azonban a III. Richard náci szemszögű feldolgozásában kénytelen éhbérért égetni magát. A szerepre való felkészülés közben azonban nagyszerű ötlete támad. Fiatal kollégája, Tom segítségével megpróbálja megkönnyíteni a maffiát egy jelentősebb összeggel. A tökéletesnek tűnő terv végrehajtása persze valójában nem olyan egyszerű. A két színésznek ezúttal tényleg eddigi legjobb alakítását kell nyújtania, hiszen az életükért játszanak…

Neil Jordan (Egy kapcsolat vége) sztorija alapján készült film hamísítatlan angol vígjáték, az Oscar-díjas Michael Caine remeklésével.

 
1 490 Ft
Nagy átverés, A (1DVD) (felirat)

A szép, de elkényeztetett Patricia megelégeli egyik gazdag udvarlója erőszakos ostromát, és felbéreli Simont, hogy játsza el a férjét addig, amíg a férfi végre eltűnik.

Simonnak tetszik a feladat, ám azt nem sejti, hogy az úri villában milyen hajmeresztő kalandok várnak rá újdonsült, és a gyors házasság hallatán igencsak megrökönyödött apósa és anyósa személyében…

 
1 990 Ft
Nagy átverés, A (1DVD) (szinkron)

A szép, de elkényeztetett Patricia megelégeli egyik gazdag udvarlója erőszakos ostromát, és felbéreli Simont, hogy játsza el a férjét addig, amíg a férfi végre eltűnik.

Simonnak tetszik a feladat, ám azt nem sejti, hogy az úri villában milyen hajmeresztő kalandok várnak rá újdonsült, és a gyors házasság hallatán igencsak megrökönyödött apósa és anyósa személyében…

 
2 990 Ft
Nagy durranás 1-2. (2DVD) (szinkron) (karcos példányok)

Nagy durranás 1.:

Sean „Topper“ Harley a fiatal repülős hadnagy egy ideje már hátat fordított a légierőnek. Block parancsnok csak hosszas huza-vona után tudjá rábírni, hogy egy rendkívül fontos utolsó bevetés erejéig szálljon vissza a pilótafülkébe és vezesse győzelemre társait az „Alvó menyét“ fedőnevű akcióban.

Az akció különlegessége, hogy maga Benson admirális áll a csapat élére, aki már több ütközetben is bizonyította rátermettségét, és azt, hogy a hazáért képes feláldozni jónéhány testrészét és legalább egy kerekét.

Nem mindenki szeretné, ha sikerrel járna az „Alvó menyét“ küldetés. Egy lelkiismeretlen gyárcsoport például annak örülne, ha néhány pilóta nem térne vissza épségben és az USA légiereje elgondolkodna azon, hogy ideje lenne új gépekre cserélni a régi vadászrepülőket...
A Csupasz pisztoly alkotói ezúttal sem tagadták meg gyökereiket és elemi erővel öltenek nyelvet olyan emlékezetes mozisikereknek, mint a Top Gun, a Farkasokkal táncoló, a Rocky, a Keresztapa, vagy a 9 és 1/2 hét.

Nagy durranás 2.:

Topper Harley újra akcióba lendül… Tartsunk itt egy kis hatásszünetet azok kedvéért, akik nem érzik át eléggé ennek az egyetlen, kurta mondatnak a mérhetetlen súlyát.

No ennyit a súlyokról. Legalábbis a mondatok súlyáról. De ne feledkezzünk meg hősünk súlyáról, amely az előző rész óta - hála a csendes kolostorban a visszavonulás szándékával eltöltött hónapoknak - minimum megduplázódott: és ezt a plusz súlyt mind kizárólag muszklira hízta!

Nem csoda, ha a katonaság egy rettenetesen fontos és rettenetesen veszélyes, no és rettenetesen hazafias, valamint nem kevésbé idegőrlő és emberpróbáló küldetés végrehajtására csakis Toppert tudja elképzelni - nem utolsósorban azért, mert már minden más emberük csődöt mondott...

Toppernek Rambóként az ellenséges vonalak mögé kell eljutnia, hogy kiszabadítson egy fogságba esett katonát, aki azért ment az ellenséges vonalak mögé, hogy kiszabadítson egy fogságba esett katonát, aki azért ment az ellenséges vonalak mögé, hogy kiszabadítson egy fogságba esett katonát…

Charlie Sheen játszott már néhány véres filmben (Szakasz, Elit-kommandó), de a hullák számát tekintve ez a film viszi a pálmát - és ezt mindenki számokkal tudja alátámasztani, aki látta a második Nagy durranást is!

 
3 990 Ft
Nagy durranás 1. (1DVD) (Hot Shots!, 1991)

Sean „Topper“ Harley a fiatal repülős hadnagy egy ideje már hátat fordított a légierőnek. Block parancsnok csak hosszas huza-vona után tudjá rábírni, hogy egy rendkívül fontos utolsó bevetés erejéig szálljon vissza a pilótafülkébe és vezesse győzelemre társait az „Alvó menyét“ fedőnevű akcióban.

Az akció különlegessége, hogy maga Benson admirális áll a csapat élére, aki már több ütközetben is bizonyította rátermettségét, és azt, hogy a hazáért képes feláldozni jónéhány testrészét és legalább egy kerekét.

Nem mindenki szeretné, ha sikerrel járna az „Alvó menyét“ küldetés. Egy lelkiismeretlen gyárcsoport például annak örülne, ha néhány pilóta nem térne vissza épségben és az USA légiereje elgondolkodna azon, hogy ideje lenne új gépekre cserélni a régi vadászrepülőket...
A Csupasz pisztoly alkotói ezúttal sem tagadták meg gyökereiket és elemi erővel öltenek nyelvet olyan emlékezetes mozisikereknek, mint a Top Gun, a Farkasokkal táncoló, a Rocky, a Keresztapa, vagy a 9 és 1/2 hét.

 
2 990 Ft
Nagy durranás 2. (1DVD) (felirat)

Topper Harley újra akcióba lendül… Tartsunk itt egy kis hatásszünetet azok kedvéért, akik nem érzik át eléggé ennek az egyetlen, kurta mondatnak a mérhetetlen súlyát.

No ennyit a súlyokról. Legalábbis a mondatok súlyáról. De ne feledkezzünk meg hősünk súlyáról, amely az előző rész óta - hála a csendes kolostorban a visszavonulás szándékával eltöltött hónapoknak - minimum megduplázódott: és ezt a plusz súlyt mind kizárólag muszklira hízta!

Nem csoda, ha a katonaság egy rettenetesen fontos és rettenetesen veszélyes, no és rettenetesen hazafias, valamint nem kevésbé idegőrlő és emberpróbáló küldetés végrehajtására csakis Toppert tudja elképzelni - nem utolsósorban azért, mert már minden más emberük csődöt mondott...

Toppernek Rambóként az ellenséges vonalak mögé kell eljutnia, hogy kiszabadítson egy fogságba esett katonát, aki azért ment az ellenséges vonalak mögé, hogy kiszabadítson egy fogságba esett katonát, aki azért ment az ellenséges vonalak mögé, hogy kiszabadítson egy fogságba esett katonát…

Charlie Sheen játszott már néhány véres filmben (Szakasz, Elit-kommandó), de a hullák számát tekintve ez a film viszi a pálmát - és ezt mindenki számokkal tudja alátámasztani, aki látta a második Nagy durranást is!

 
1 990 Ft
Nagy kiruccanás, A (1DVD)

Mikor egy bejelentés és meghívás nélkül érkező bajkeverő család letelepszik a tóparti nyaralóban a pihenni vágyó rokonaiknál, az eredmény minden, csak nem csend és nyugalom ebben a fergeteges vígjátékban Dan Aykroyddal és John Candyvel a főszerepben. Candy legrosszabb rémálma válik valóra a kerékkereskedő Aykroyd, a kielégítetlen felesége és kibírhatatlan ikerpárjuk érkezésével. A két férfiban csak egy a közös: ki nem állhatják egymást. Induljon a sógorok közötti küzdelem!

 
2 990 Ft
Nagy Lebowski, A (1DVD)

Jeff Lebowski maga a velünk élő történelem. Ugyan már 1991-et írunk, de ő megmaradt ugyanannak a hippinek, aki a hatvanas években volt - talán egy kicsit pocakosabb, talán egy kicsit lassabb, de cseppet sem ambíciózusabb, mint három évtizeddel korábbi önnmaga. Nincs munkája, de nem is nagyon keres. Nincs igénye a luxusra, csak a mindennapi folyékony kenyeret adja meg az Úr, no és a kihagyhatatlan tekepartit, és Jeffnek más nem is kell a boldogsághoz.

Főleg arra a két kredenc-méretű goromba fickóra nincs szüksége, akik egy napon se szó, se beszéd besétálnak elegánsnak éppen nem mondható garzonjába, orrba verik, és levizelik kedvenc - és egyetlen - szőnyegét. Mint kiderül, adósságot jöttek behajtani - méghozzá egymillió dollárnyit!

Jeff hamarosan rájön, hogy a mogorva figurák valószínűleg összetévetsztették őt egy másik, igencsak gazdag Jeff Lebowskival. Felkerekedik hát, hogy elbeszélgessen névrokonával és megpróbáljon némi kártérítést szerezni bepiszkított szőnyege miatt, de jobban belekeveredik az ügybe, mint azt szeretné...

A Fargo alkotói, a Coen testvérek ezúttal is eredeti hangvételű, nagyszerű humorú filmet alkottak!

 
4 990 Ft
Nagy vakáció, A (1DVD) (Louis De Funés) (felirat)

Bosquier iskolaigazgató fia, Philippe megbukik angolból. Ezért a bősz atya úgy dönt, hogy a fiú a haverokkal előre eltervezett vakáció helyett máris indul Angliába, nyelvet tanulni egy csereüdülés keretében.

Philippe-nek az a zseniális ötlete támad, hogy egyik barátját küldi maga helyett Angliába, ő pedig a haverokkal elmegy vakációzni. Amikor apja rájön a turpisságra, fia nyomába ered, ebből viszont őrületes kavarodás kerekedik…

 
2 990 Ft
Nagy vakáció, A (1DVD) (Louis De Funés) (szinkron)

Bosquier iskolaigazgató fia, Philippe megbukik angolból. Ezért a bősz atya úgy dönt, hogy a fiú a haverokkal előre eltervezett vakáció helyett máris indul Angliába, nyelvet tanulni egy csereüdülés keretében.

Philippe-nek az a zseniális ötlete támad, hogy egyik barátját küldi maga helyett Angliába, ő pedig a haverokkal elmegy vakációzni. Amikor apja rájön a turpisságra, fia nyomába ered, ebből viszont őrületes kavarodás kerekedik…

 
3 990 Ft
Nagy zűr Korzikán (1DVD)

Rémi Francois, akit Jack Palmer néven is ismernek, foglalkozását tekintve magándetektív. Meg van győződve arról, hogy a nők ellenállhatatlannak találják, és a szakmájában is a legjobbak közé tartozik. Egy nap megbízást kap egy vidéki közjegyzőtől: meg kell találnia a korzikai Ange Leonit, aki tekintélyes összeget örökölt, de valahogy köddé vált. A kedveszegett Palmer belefárad a hiábavaló keresésbe, és úgy dönt, hazatér a még távolról sem ilyen napfényes Párizsba. Dargent rendőrfőnök azonban elfogadhatatlannak tartja a meghátrálást, ugyanis ő volt az, aki az elveszett örökösről szóló történetével idecsalta a magándetektívet annak reményében, hogy a tehetséges Palmer segítségével végre lezárhatja a Leoni-ügyet, amelyben a rendőrség kudarcot vallott.

 
1 990 Ft
Nagydarab és kicsiagy (1DVD)

Alain az XL nevű divatház tulajdonosa terjeszkedni szeretne, csakhogy körülötte mindent felvásárolnak a kínaiak. Menyasszonya, Arlette családjának befolyásában és támogatásában bízik. Hogy megnyerje leendő apósa bizalmát, elkíséri őt és Arlettet egy temetésre, ahol megismerkedik Jeannal, az étteremtulajdonossal. A szintén terjeszkedni kívánó Jean újdonsült barátját nagy veszélyre figyelmezteti: Arlette korántsem olyan szende szűz, mint amilyennek látszik. Sőt! Egy igazi férfifaló, aki távozás előtt szereti kifosztani kedveseit.

 
1 990 Ft

Sorrend: