Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Kubrick menet (1DVD) (John Malkovich) (karcos példány)

Alan Conway vadidegenként könnyedén és gátlástalanul adhatja ki magát minden idők egyik legnagyobb rendezőjének, Stanley Kubricknak. Az emberek pedig hiszékenyek, különösen, ha egy élő (?!) legendával találkozhatnak, és Conway pofátlanul ki is használja őket; gond nélkül húz le mindenkit kisebb összegekre, de a nagyszabású csalásoktól sem riad vissza. Ebben az sem gátolja, hogy sem a rendezőről, sem filmjeiről halvány fogalma sincs. Szerencséjére másoknak se túl sok.

 
1 490 Ft
Kullancs, A (1DVD) (2004)
A balhés, lógos Paul barátja, Alexandre nyakára költözik, akit bele is rángat zűrös ügyeibe. Paul-t kétes múltja szorongatja és nincs más választása, mint egyetlen barátját kihasználni. Alexandre rendezett élete totális káosszá válik, de a teljes összeomlás előtt Paul elhatározza, hogy mindent helyrehoz - így a tönkretett szerelmeket. 
990 Ft
Kutya nagy titok (1DVD)

Amyt egy rendkívül izgató szexuális légyott kísérti múltjából. A máskülönben látszólag normális fiatal nő fényes jövővel és jóképű vőlegénnyel van megáldva. Párja azt javasolja, hogy legyenek teljesen nyitottak egymással szemben, és mondjanak el mindent magukról, hiszen az őszinteség a hosszan tartó kapcsolat alapja. Amy ebbe beleegyezik, (munkatársától és anyjától felbátorítva) felfedi legféltettebb titkát, amit egyébként sosem árult volna el. A vőlegény meghökkenve hallgatja Amyt, és ahogy kiderül az igazság, elszabadul a pokol.

 
1 490 Ft
Languszta reggelire (1DVD)

Enrico meglehetősen kelekótya ifjú ember, aki két év alatt már a huszadik állásnál tart. Éppen újabb kirúgás fenyegeti, amikor váratlanul segítséget kap régi iskolatársától, Mariótól. Sajnos azonban Mario élete sem problémamentes. Gazdag felesége, Carla ugyanis csaknem rajtakapja őt a csinos Monique-kal.
Mariót egyedül Enrico mentheti meg, aki a szívességért cserébe elvállalja, hogy Carla előtt eljátssza Monique férjének a szerepét.

 
1 990 Ft
  Lankadatlan, A - A Dewey Cox-sztori (1DVD) (John C. Reilly) (fotó csak reklám)

A zenetörténet legtökösebb rockerének mindene megvolt, amiről csak álmodott: bomba nők (szám szerint 411), menő barátok (Elvis és a The Beatles) és a világ összes kábszere (tabletta, por, egyre megy). De ami még ennél is fontosabb: kisujjában volt a zene minden csínja-bínja, így válhatott vidéki kisnímandból Amerika legnagyobb rocksztárjává – már ha valaha is élt volna. A lankadatlan egyetlen zenés életrajzi filmet sem kímél. Ha rockról, buliról vagy egy kiadós röhögésről van szó, Dewey Coxra rá bizton számíthatunk!

 
2 990 Ft
Lánybúcsú (1DVD)

Három mindenre elszánt koszorúslány indul el egy kis bulit keresve a régi barátnőjük esküvője előtti éjszakán, ám sokkal többet találnak, mint amire számítottak... Az elragadó Becky - aki hamarosan férjhez megy a jóképű Dale-hez - újra találkozik középiskolai klikkjük tagjaival, hogy még utoljára egy hatalmasat bulizzanak a Nagy Almába szervezett lánybúcsúján. Az egykori négyes fogat további tagjai Regan, a nagybetűs koszorúslány, aki titkon sértve érzi magát, amiért nem ő az első, aki megházasodik a csapatból, a pengeéles nyelvű Gena, aki a lelke mélyén rettentő romantikus, valamint Katie, a nem éppen IQ-bajnok szépség, aki imád vadul élni. Ám mivel Becky ragaszkodik a szolid lánybúcsúhoz, a csajok késői ünnepséget szerveznek, csak maguknak. A dolgok azonban hamar elvadulnak, és a csajtrió egy szakadt esküvői ruhát vonszol végig Manhattanen, betámadnak egy mosodát, bepróbálkoznak egy bezárt szabóüzletnél, és elbaltázzák Dale legénybúcsúját. Az idő telik, ám a koszorúslányok épp csak belekezdtek abba a felejthetetlen hétvégébe, amely mindörökre megváltoztatja életüket.

 
1 490 Ft
Lányok a pácban (1DVD)

Ava és Tanzie Marchetta számára az élet nem más, mint egy szórakoztató hullámvasút, csak a partik, a helyes srácok, a ruhák és a smink érdekli őket. Miután megörökélték apjuk milliárdos kozmetikai cégét, csak annyi a dolguk, hogy felbukkanjanak a cég igazgatósági ülésein, a többit a felnőttekre bízzák. Ám amikor a szörnyű botrány kitör és elvesztik a házukat, a kocsijukat és minden pénzüket, Ava és Tanzie kénytelen megtanulni milyen az élet a valódi világban.

 
1 490 Ft
Lányok pórázon (1DVD) (Louis De Funés)

Monsieur Evan Evans (Louis de Funes) egy táncosnőkből álló együttesnek a menedzsere, igazgatója, balettmestere, végzi az edzéseket, diétáztatja őket, és ravaszul szeretné megóvni a lányokat a férfiaktól. Ebből igen sok kellemetlensége adódik, mert a kis táncosnők szíve hamar lángra gyúl. Evans úr még hipnózist is alkalmaz az erősebb nemtől való elriasztás céljából. Ennek ellenére egy szép napon egy elhagyott csecsemőt talál a szobájában.

Keresni kezdi az anyját, és egy második babát talál...

 
1 990 Ft
Lánytesók (1DVD)

Napjaink egyik legnépszerűbb női komikus párosa, Tina Fey (A stúdió) és Amy Poehler (Városfejlesztési osztály) ebben a fergeteges vígjátékban két egymástól nagyon különböző testvért alakít, akikben csupán annyi a közös, hogy képtelenek felnőni. Amikor a szüleik bejelentik, hogy eladják gyerekkori otthonukat, a lánytesók hazatérnek, hogy kitakarítsák hajdani szobájukat, és egyszersmind egy őrült buli keretében egykori osztálytársaikkal együtt idézzék fel a dicső gimis éveket. Az immár negyvenes éveiket taposó vendégek aztán annyira ráéreznek a féktelen banzáj ízére, hogy a szolidnak induló buliból eszeveszett tombolás kerekedik.
Fey és Poehler mellett a Saturday Night Live című zseniális szkeccsműsorból több másik ismert arc is felbukkan a Lánytesókban: Maya Rudolph és Kate McKinnon egyaránt brillírozik a rájuk osztott epizódszerepekben.

 
1 990 Ft
Lapátra tett férjek (1DVD)

A világhírű drámaíró, Neil Simon forgatókönyve és az Oscar-díjra jelölt Bruce Jay Friedman könyve alapján készült ez a poénokkal teli, szívbemarkoló film a komédiakirály Steve Martin, valamint Charles Grodin (Beethoven) és Judith Ivey (Az ördög ügyvédje) főszereplésével. A Lapátra tett férjek Larry (Steve Martin) és Warren (Charles Gordon), a két vesztes kalandjait követi nyomon, akiknek nincs szerencséjük a párkapcsolatokban. De mikor már szertefoszlott minden remény, Larry ír egy könyvet, minek sikere után életük gyökeresen megváltozik...

 
1 990 Ft
Last Vegas (1DVD) (Michael Douglas - Robert De Niro)

Billy (az Oscar®-díjas Michael Douglas), Paddy (az Oscar®-díjas Robert De Niro), Archie (az Oscar®-díjas Morgan Freeman) és Sam (az Oscar®-díjas Kevin Kline) gyerekkoruk óta a legjobb barátok. Amikor a hatvanon túli csapat örök agglegénye, Billy végre beadja a derekát, és megkéri harmincas évei elején járó barátnője kezét, a négyes fogat Las Vegas felé veszi az irányt, hogy egy világra szóló partival búcsúztassák el Billyt eddigi csajozós életétől.
Hamar ráébrednek azonban, hogy a Bűn Városa egy kissé megváltozott a ’60-as évek óta, és keményen be kell hozniuk a lemaradást.

 
1 990 Ft
Lator, A (1DVD) (Etalon Film kiadás)

Kaleb, az ifjú csavargó különféle vásárokon lép fel bűvészmutatványaival, és a saját maga készítette csodatévő szereket árulja. Megtudja szerelmétől, Deborától, hogy emberek százai követnek egy másik „csodatévőt”, akinek a neve Jézus, így elhatározza, hogy megnézi „riválisát”.

A bor vízzé változtatása még nem döbbenti meg Kalebet, elvégre ennek a trükknek a bemutatása neki is határozottan remekül megy, ám a vízenjárás ámulattal tölti el.

Mivel úgy véli, hogy ennek a Jézusnak nincs túl sok érzéke az üzlethez, úgy dönt, hogy felkeresi őt az Olajfák hegyén, és felajánlja neki segítségét...

Pasquale Festa Campanile közkedvelt alkotása a jól ismert történetet szokatlan, humoros szemszögből tálalja, amit az Oscar-díjas Ennio Morricone aláfestése kísér.

 
1 990 Ft
Lázongó ifjúság (1DVD) (Youth In Revolt, 2009) / tékás

A Lázongó ifjúság friss szellemű, belevaló vígjáték felnőtté válásról, szenvedélyről és lázadásról. Nick Twisp (Michael Cera, az Oscar®-díjas Juno és a Superbad – avagy miért ciki a szex? szereplője) kifinomult ízlésű, különleges kamasz, aki egy családi kirándulás alatt reménytelenül belehabarodik a szabad szellemű Sheeni Saundersbe (Portia Doubleday). Ám a fiú problémás családja, a földrajzi távolság és néhány féltékeny expasi Nick ellen dolgozik, ráadásul a lány sem vonzódik iránta, mert túl unalmasnak találja őt. Ezért Nick felhagy szürke életével, és kitalál egy alteregót: a megállíthatatlan, izgalmas és bajszos Francois-t.
A C.D. Payne nagy sikerű regénye alapján készült alkotás mulatságos és kiszámíthatatlan kalandokba vezeti hőseinket. A felnőtté válás útja igen nehéz, robbanások és üldöző rendőrök szegélyezhetik, de egy bajusz mindig jól jöhet.

 
1 990 Ft
Legkúlabb nap, A ( 1 DVD ) ( használt )
Egy dolog közös a fura és túlzottan is ambiciózus zongorista Andiban és a laza és könnyelmű Bennóban: mindkettőt halálos betegséggel diagnosztizáltak. Mivel úgy látszik, nem sok idejük van hátra, Benno meggyőzi Andit, hogy szökjenek meg a hospice-ből, hogy egy kalandos út során átéljék életük legjobb napját. Ügyesen pénzt szereznek az útra, nekivágnak Afrikának. A hipochonder Andinak az utazás kezdete totális rémálom, míg Benno titokban arra készül, hogy végre az életben szembenézzen múltjáva... 
1 990 Ft
Légyott a hetesen (1DVD)

Julie, a mozgássérült otthon új ápolónője hamar ráérez, hogy a napi orvosságok mellé milyen nagy szüksége van másfajta törődésre is az ott élő férfiembereknek. Elsőként az egész intézmény legkibírhatatlanabb betegét, a kerekesszékéhez kötött Reneét viszi magával a hírhedt 7-es út mellé, hogy ott egy az üzletszerű kéjelgés bűntettét rendszeresen megvalósító hölgy leheljen belé új életet.

A férfit egyszeriben mintha kicserélték volna. Ez persze szemet szúr mindenkinek, és hamarosan rájönnek, miért és hová tűnik el Reneé időnként olyan titokzatosan. Persze jobb lett volna, ha a dolog titokban marad…Egy csapásra mindenkinek megjön a kedve ellátogatni a hetes főútra.

Jean-Pierre Sinapi rendező berlini díjnyertes filmjének nagy erénye, hogy szánakozás és pátosz nélkül, humorral mutatja be a fogyatékkal élők helyzetét.

 
1 490 Ft
Libidó (1DVD) (Human Nature, 2001)

Vígjáték egy megszállott természettudósról, Nathanról és furcsa feleségéről, Lilaról, akik egy nap az erdőben sétálva egy vademberre bukkannak. A fiatal férfi a vadonban született és ott is nőtt fel. Magukkal viszik, majd Nathan laboratóriumában úri modorra kezdik nevelni a szőrös, beszélni sem tudó lényt

A kísérletek nagyon jól haladnak, egyedül védencük ősi, elementáris erejű szexualitásával nem tudnak mit kezdeni…

 
1 990 Ft
Limbóláz (1DVD) (2004) (Russel Crowe)
Az 50-es években vagyunk, igaz nem Magyarországon, hanem Ausztráliában, de ott is a rock-and-roll, a csőgatya, a gumitalpú surranó, a pomádés séró meg az Elvis számok után döglöttek a csajok. Három kamaszfiú, osztálytársak és barátok, de persze nem egyformán jó srácok - elhatározzák, hogy nem várnak tovább: elvesztik a szűzességüket. Ehhez persze lányok kellenek, és alkalom. Kiderül, hogy a dolog nem is olyan egyszerű. Mert a kamaszkor vágyakkal és pokoli csalódásokkal teli...... 
990 Ft
Logan Lucky - A tuti balhé (1DVD)

A Logan-testvérek nem éppen a sors kegyeltjei: egyiküket éppen kirúgták a munkahelyéről, a másik pedig egy lepukkant kocsmában dolgozik csaposként, ahol ráadásul állandóan piszkálják, mert hiányzik az egyik karja. A fivérek kezükbe veszik a sorsukat és őrült tervet eszelnek ki: az egyik leghíresebb NASCAR autóverseny hatalmas bevételét akarják megfújni a futam idején. A nagyszabású rablás és a tökéletesnek tűnő terv megvalósításához azonban először ki kell juttatniuk a börtönből Joe Banget, a bankrablók koronázatlan királyát.


Az Oscar®-díjas* Steven Soderbergh nemcsak rendezőként, de operatőrként és vágóként is jegyzi a filmet, melynek testvérpárját Channing Tatum (Magic Mike, 21 Jump Street - A kopasz osztag) és Adam Driver (Paterson, Star Wars: Az ébredő erő) alakítja, a szuperbűnöző Bang szerepében pedig Daniel Craiget (A tetovált lány, 007 – Skyfall) láthatjuk.

 
1 990 Ft
Lottózsonglőrök (1DVD) (szinkron)

Mindenki álma, hogy egyszer megnyerje a lottóötöst, most
valóra válik - legalábbis filmen.

Egy kis írországi falu lakosa, Michael minden szombaton
élőben nézi a lottósorsolást. Egy nap rájön, hogy falubelije nyerte meg a főnyereményt:
egy kisebb vagyont.

Felfedezését megosztja elválaszthatatlan jó barátjával, akinek
azt javasolja: keressék meg a nyertest, barátkozzanak össze vele, majd osztozzanak
a pénzen. Meg is találják a telitalálatos szelvény tulajdonosát, Nedet,
aki azonban holtan fekszik az ágyában, arcán boldog mosollyal.

A faluba hamarosan megérkezik a lottótársaság képviselője,
akivel el kell hitetni, hogy Ned még él, és jogosan tart igényt a nyereményre…

 
1 990 Ft
  Lóvátett lovagok (1DVD) (Kenneth Branagh - William Shakespearre) (karcos példány)

A navarrai király és három cimborája fogadást köt: három évig csak tanulmányaiknak szentelik magukat, és nem néznek a fehérnép felé. Becsületük a francia királylány és három dámája megérkeztével rögvest próbára tétetik. Mind a négyen azonnal szerelemre gyúlnak, de ezt senki sem meri bevallani a másiknak.

 
1 490 Ft

Sorrend: