Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Generális, A (1927) (1DVD) (Buster Keaton)

Buster Keatont a nagy nevettetők közt szokták számon tartani. De Keaton nemcsak komikus, hanem történet-kitaláló, rendező, igazi művész-filozófus, a filmművészet géniuszainak sorában a helye.

A Generális a némafilm meghatározó, műfajteremtő darabja, a filmtörténelem kiemelkedő alkotása.

Keaton ebben a filmben egy fiatal, lelkes masinisztát alakít, Johnny Gray-t, aki az Amerikai Polgárháború idején jelentkezik katonának, de elutasítják, mert mozdonyvezetőként több hasznot tud hozni. Amikor az egyik északi kéme ellopja a vonatot, amin a szerelme is rajta van, Gray egy másikon ered a nyomába. Hajmeresztő jeleneteket láthatunk, melyekben Keaton maga szerepel, így a kaszkadőrök is "ősatyjuknak" tekinthetjük.

 
1 990 Ft
Gimiboszi (1DVD) (Election, 1999) (Reese Witherspoon)

Reese Witherspoon játssza Tracy Flicket, a nyomulós eminenst, aki eltökélte, hogy a Carver gimnázium diákelnöke lesz.

Jim McAllister (Matthew Broderick), a népszerű tanár úgy dönt, vakvágányra tereli Tracy megszállottan eltúlzott érvényesülési vágyát azzal, hogy kerít egy ellen-elnökjelöltet.

De Mr. M. nem is sejti, hogy Tracyt megállítani olyan, mintha a fogkrémet akarná visszanyomni a tubusba...

 
3 990 Ft
Go Trabi Go 2. (1DVD)

A Struutz család a berlini fal leomlása után visszatérve a vakációról, megdöbbenve tapasztalja: otthonukat porig rombolták, hogy helyén egy golfpályát építsenek. A baj nem jár egyedül; kiderül, hogy Udo örökölt egy csőd szélén álló kerti törpe gyárat és még a korrupt polgármester is üldözőbe veszi Udo feleségét. A megoldást a kétes befolyású magával ragadó személyiségű Charlie személyében látják, aki életfilozófiáját régi western rock számokból és a Zen minimális felfogásából meríti.

 
1 990 Ft
Good Bye Lenin! (1DVD)

Világszerte sikert aratott ez a vígjáték, mely akárcsak nálunk a Moszkva
tér, ironikus, nosztalgikus módon közelít a rendszerváltás eseményeihez.

A helyszín ezúttal a fal leomlása miatt örömmámorban úszó Berlin, ahol egy
megható, humorral és érzelmekkel teli történet bontakozik ki előttünk.

Az NDK-s (a fiatalabbak kedvéért Német Demokratikus Köztársaság) Alexet
egy tüntetésen letartóztatják, és ezt a fiú édesanyja nagyon nehezen viseli.
Olyannyira, hogy szívrohamot kap és kómába esik. Ebben az öntudatlan állapotban
tölti azokat az éveket, amelyek során ledől a berlini fal és egyesül a két Németország...

Évekkel később az asszony magához tér a kómából. Az orvosok szerint még a legapróbb
sokk is végzetes lehet számára, ezért Alex elhatározza, hogy nem árulja
el, mi történt a külvilágban. A lakásban, a négy fal között megpróbálja újrateremteni
a szocializmust, hogy a mama még csak ne is sejtse, hogy odakint már a kapitalizmus
tombol...

A Good bye, Lenin! mindenkinek nyújt valamit: a filmcsemegék kedvelői,
de a vígjátékok és a megható történetek iránt rajongók is minden bizonnyal megkedvelik
ezt az európai sikerfilmet!

 
2 990 Ft
Gyakornokok (1DVD)

Miután Billy (Vince Vaughn) és Nick (Owen Wilson) elveszíti munkáját, mindenáron bizonyítani igyekszik, hogy a digitális világban is tud érvényesülni. A két üzletkötő jelentkezik a Google gyakornokcsapatába, mely csupa jó iskolát végzett, nagyokos fiatalból áll, olyanokból, akik feleannyi idősek és kétszer olyan képzettek, mint ők. A rábeszélés tudományának nagymestereit azonban nincs, ami eltántorítsa a céltól, hogy a világ első számú álommunkahelyének alkalmazottaivá küzdjék magukat. Versenyre kelnek az ifjakkal, s ha kell, tán még önmagukat is legyőzik…

 
1 990 Ft
Gyalog galopp (1DVD) (Monty Python) (Select Video kiadás)

Itt a film a kerekasztal lovagjairól, akik a Szent Grál keresésére indulnak, és közben találkoznak a fekete lovaggal, aki nem adja fel egykönnyen, a gyilkos nyúllal, aki lesből támad, a lovagokkal, akik azt mondják: Ni, és a halál hídjának őrével, aki jókat tud kérdezni.
És mindeközben még arra is jut idejük, hogy magasröptű eszmecseréket folytassanak a tököt szállító fecskék teherbíró képességéről. Ha a rendőrök nem avatkoznának közbe, még a Szent Kelyhet is meglelnék...

A Monty Python társulat legemlékezetesebb klasszikus őrült vígjátéka világszerte kultikus kedvencévé vált az angol humor megszállottainak. Bátran állíthatjuk, hogy hazánk igazi Gyalog-galopp nagyhatalomnak számít a rajongók terén, ami nem utolsósorban a különösen jól sikerült, legendás és bravúros szinkronnak köszönhető.

 
1 990 Ft
  Gyalog galopp (2DVD) (extra változat) (Monty Python) (Warner Home Video kiadás)

Itt a film a kerekasztal lovagjairól, akik a Szent Grál keresésére indulnak, és közben találkoznak a fekete lovaggal, aki nem adja fel egykönnyen, a gyilkos nyúllal, aki lesből támad, a lovagokkal, akik azt mondják: Ni, és a halál hídjának őrével, aki jókat tud kérdezni.
És mindeközben még arra is jut idejük, hogy magasröptű eszmecseréket folytassanak a tököt szállító fecskék teherbíró képességéről. Ha a rendőrök nem avatkoznának közbe, még a Szent Kelyhet is meglelnék...

A Monty Python társulat legemlékezetesebb klasszikus őrült vígjátéka világszerte kultikus kedvencévé vált az angol humor megszállottainak. Bátran állíthatjuk, hogy hazánk igazi Gyalog-galopp nagyhatalomnak számít a rajongók terén, ami nem utolsósorban a különösen jól sikerült, legendás és bravúros szinkronnak köszönhető.

 
2 990 Ft
Gyerekek jól vannak, A (1DVD) /használt, karcos/

A leszbikus pár, Nic és Jules (Annette Bening: Amerikai szépség; Julianne Moore: Vakság, Nagy Lebowski) együtt nevelik két tinédzser gyereküket, Jonit és Lasert (Mia Wasikowska, Josh Hutcherson). A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni éppen betöltötte a tizennyolcat, és főiskolára készül, öccse megkéri egy nagy szívességre: derítse ki, ki kettejük biológiai apja. Paul, az életművész étteremtulajdonos (Mark Ruffalo: Vakság) elsőre nagyon meglepődik, amikor kiderül, van két gyereke. Már az első találkozás elindít valamit, ám hamarosan váratlan fordulatok egész sorozatát hozza mindannyiuk életébe.

Lisa Chodolenko érzékeny és humoros drámáját négy Oscar-díjra jelölték a legjobb film, a legjobb forgatókönyv valamint a legjobb férfi (Mark Ruffalo) és női (Annette Bening) mellékszereplő kategóriákban.

 
1 490 Ft
Gyerekek vagy egyebek (1DVD) (Sophie Marceau)

Ariane (Sophie Marceau – Kémnők, James Bond: A világ nem elég, A rettenthetetlen) és Hugo (Dany Boon – Isten hozott az Isten háta mögött) tíz év házasság után valami újdonságra vágynak. Úgy gondolják, érdemes megpróbálni, milyen a másik élete: így a gyerekekkel törődő, háztartást vezető Ariane üzletasszonyként; családfenntartó férje pedig háztartásbeliként kezdi újra életét. Mindenki meglepetésére a kísérlet működik, még ha nem is úgy, ahogy azt elképzelték...

 
1 990 Ft
Gyerekesek, A (1DVD)

A Solomon-testvérek pánikba esnek, amikor haldokló édesapjuk bejelenti, hogy szeretne egy kisunokát, mielőtt beadja a kulcsot. A srácok az isten háta mögött nevelkedtek, ahol még a madár se járt, nem hogy nő, így azt se tudják, hogy a szebbik nemnek melyik az eleje és a hátulja.

A családfenntartás érdekében a dilis duó mégis felkerekedik, hogy megtalálja azt a szerencsés hölgyet, aki majd szül nekik egy babát „a papa kedvéért”.

Kristen Wiig játssza a kiszemeltjüket ebben a szemérmetlenül sikamlós komédiában, melyben két kanos fickó bármit megtenne a szent cél érdekében. De hát ki nem?

 
1 990 Ft
Gyógyegér vacsorára (1DVD)

Csak egyetlen dolog választja el Timet (Paul Rudd), a feltörekvő menedzsert, hogy végre révbe érjen a munkahelyén: meg kell találnia a tökéletes vendéget a főnöke havonta megrendezendő különleges vacsoraestjére, amely egyben egy verseny is, melyet az nyer meg, aki a legnagyobb bohóccal állít be. Szerencsére Tim megismerkedik Barry-vel (Steve Carell), a tökkelütött fickóval, aki azzal foglalkozik, hogy híres művészeti tárgyakat alkot újra kitömött egerek segítségével. Mikor a duó megjelenik a vacsorán, bizony kő kövön nem marad ebben az őrületesen vicces komédiában, melyből kiderül, hogy a legpompásabb fogás mindig a nevetés!

 
1 990 Ft
Ha beüt az élet (1DVD)

Krysten Ritter, Kate Bosworth és Rachel Bilson a főszereplői ennek a szellemes és szórakoztató vígjátéknak a szinglilétről, a barátságról és az élet váratlan fordulatairól. Amikor Kim (Ritter) egyéjszakás kalandja nem várt terhességgel végződik, a lány és lakótársnői, Deena (Bosworth) és Laura (Bilson) hirtelen teljesen új helyzetben találják magukat. Kim a szülés után újra randizni kezd, ám meg kell küzdenie az egyedülálló anyák minden gondjával, és folyton retteghet, hogy a pasik elmenekülnek, ha meghallják, hogy van egy gyereke. A filmben olyan színészeket láthatunk még, mint Jason Biggs, Justin Kirk és Kristen Johnston.

 
1 990 Ft
Ha Isten úgy akarja (1DVD) (2015)
Tommaso az elismert római szívsebész magabiztos és sikeres ember. Látszólag a családi élete is renben van, leginkább pedig fiára büszke, aki az ő nyomdokain jár, hiszen orvosnak készül. Egy nap azonban váratlan fordulat történik: a fiú bejelenti a családnak, hogy félbehagyja az orvosi egyetemet, mert megváltozott az élete és pap szeretne lenni. Tommaso úgy tesz, mintha elfogadná fia döntését, de igazából őrjöng és elhatározza, hogy utána jár annak, hogy ki mosta át a fia agyát ezekkel a keres... 
2 990 Ft
Hajó a vége (1DVD) (Intercom kiadás)

Jerrynek (Cuba Gooding Jr. - Amerikai gengszter, Jerry Maguire, Pearl Harbor) pocsék a kedve, hiszen menyasszonya visszaadja gyűrűjét. Épp ezért jön a legjobbkor barátja, Nick (Horatio Sanz – Vadkanok, Balek-suli) ajánlata, hogy búfelejtésképp menjenek el egy egyedülállóknak rendezett hajókirándulásra. Ott persze rengeteg bájos csajjal töltenék az idejüket – összezárva a tengeren. A baj csak annyi, hogy a nyílt tengeren szembesülnek egy igen fontos adalékkal: valójában a bájos csajok férfiak, ráadásul egyikük (Roger Moore – Minden lében két kanál-, és James Bond-sorozat)lecsapna Nickre...
Bár helyzetük reménytelennek látszik, hirtelen még a nap is kisüt: mentőcsónakra bukkanak a tenger közepén, s véletlenül épp a svéd bikiniválogatott tagjait segítik a fedélzetre. 15 bombázó szabadul a férfinép közé, hálájuk kifejezésében csak a rettenthetetlen és férfias edzőnő állíthatja meg őket...

 
1 990 Ft
Hajrá boldogság! (1DVD)

Poppy (Sally Hawkins) könnyen veszi az életet. Imád táncolni, ugrálni a trambulinon és utazgatni erre meg arra. Az sem hozza ki a sodrából, hogy ellopják a biciklijét, miközben egy londoni könyvesboltban nézelődik. Még a rendőrségnek sem tesz feljelentést, ehelyett inkább elhatározza, hogy megtanul vezetni. Poppy határtalan életigenlése és elképesztően pozitív hozzáállása a mindennapokhoz alapjaiban változtatja meg a körülötte élőket.

Poppy Scotthoz (Eddie Marsan), a meglehetősen ingerlékeny oktatóhoz kerül, aki sportot űz abból, hogy kritizálja őt a cipőjétől kezdve kaotikus magatartásáig. Szerinte az a feladata, hogy a tanulókat megszabadítsa rossz szokásaiktól. Úgy tűnik, Poppy mindenkiben képes meglátni a jót – függetlenül attól, hogy egy rosszcsont csemetét kell jobb belátásra bírni az iskolában, ahol a lány tanít, vagy egy veszélyesnek tűnő hajléktalannal kell szóba elegyednie az éjszaka közepén. És Poppynak gyakorta bejönnek a megérzései, hisz az iskola szociális munkásától, Timtől (Samuel Roukin) megtudja, hogy a rossz magaviseletű srácot a szülei bántalmazzák otthon, a hajléktalan pedig valójában a légynek se tud ártani.

Az ötszörös Oscar®-jelölt Mike Leigh magával ragadó filmje azt a kérdést vizsgálja, hogy a naiv életszemlélet szellemi kiegyensúlyozatlanság eredménye és önveszélyes felelőtlenséggel társul vagy színtiszta jóérzésből fakad. Úgy tűnik, Poppy esetében az utóbbiról lehet szó: egyszerűen nem engedi, hogy bármi is beárnyékolja az életét – legyen az a testvére állandó piszkálódása, amiért nem veszi komolyan az életet, vagy pedig Scott egyre erőszakosabb nyomulása. Poppy úgy véli, az élet nem habostorta, de azzá tehetjük.

 
1 490 Ft
Hajrá csajok újra (1DVD) (Anne Judson-Yager)
És a csajok újra hajráznak a nagy sikerű Hajrá csajok vicces és cserfes folytatásában.

Az izgalom és a riszálás a tetőfokára hág, amikor egy új lánycsapat száll szembe a szabályokkal egy a-győztes-mindent-visz típusú mazsorettversenyben!

Dögös, ifjú sztárjelöltek vibráló szereplőgárdája fűti ezt az elképesztő új filmet, mely az eredeti vígjáték szellemét, szellemességét és karakánságát eggyel magasabb szintre emeli!
 
1 990 Ft
  Hal neve Wanda, A (1DVD) (1988) (feliratos) (borító hiányos)
Egy alkalmi tolvajbanda nagyszabású akciója sikernek igérkezik - meglépnek a milliókat érő gyémántokkal.


Sajnos a banda egyik tagját, a keménykötésű George-ot elkapja a rendőrség. Ami még ennél is nagyobb baj: egyedül George tudja, hol van a zsákmány, a menekülés során ugyanis az ő feladata volt elrejteni azt.


A banda többi tagja, a bombázó Wanda, a dadogós, állatvédő Ken, és Otto, egy ex-CIA-s bérgyilkos újabb tervet eszelnek ki, hogy megkaparin... 
2 990 Ft
  Hal neve: Wanda, A (2DVD) (extra változat) (Intercom kiadás) (felirat)

Egy alkalmi tolvajbanda nagyszabású akciója sikernek igérkezik - meglépnek a milliókat érő gyémántokkal.

Sajnos a banda egyik tagját, a keménykötésű George-ot elkapja a rendőrség. Ami még ennél is nagyobb baj: egyedül George tudja, hol van a zsákmány, a menekülés során ugyanis az ő feladata volt elrejteni azt.

A banda többi tagja, a bombázó Wanda, a dadogós, állatvédő Ken, és Otto, egy ex-CIA-s bérgyilkos újabb tervet eszelnek ki, hogy megkaparintsák a zsákmányt. Tudják, hogy a rejtekhelyről egyedül George ügyvédjén keresztül juthatnak információhoz, így Wanda megpróbálja elcsábítani a vonalas angol úriembert, akiről kiderül, hogy fantasztikus trükköket tud az ágyban és nagyon jó a nyelvérzéke...

De mire idáig eljut a történet, néhány kiskutyának meg kell halnia...

 
2 990 Ft
Halálbiztos vizsga (1DVD)

Igazságtalan a világ. Nem fair, hogy egy ember élete, sorsa, jövője egyetlen
átkozott vizsga eredményén múljon! Ezt a véleményt osztja az a hat végzős középiskolás
is, akik elhatározzák, hogy ha a jövőjük a tét, nem bíznak semmit sem a véletlenre…
vagy a tudásukra.

A közelgő érettségi vizsga eredménye mindegyikük számára életbevágóan fontos.
Kyle építész szeretne lenni, de egyelőre nem elég a pontszáma ahhoz,
hogy a kiválasztott főiskolára felvegyék - tökéletes záróvizsgát kellene produkálnia
a sikerhez. Matty-t a szerelem hajtja - ugyanabban a suliban szeretne
továbbtanulni, ahová barátnője is jelentkezett, úgyhogy nem szúrhatja el a vizsgát.

Anna a jókislány, akitől nem csak azt várják el a szülei, hogy még egy
jó darabig őrizze meg ártatlanságát, de az a minimum, hogy a legjobb egyetemre
is be kell jutnia, Desmondot csak az érdekli, hogy egy jó fősuliba bekerülve
folytathassa kosaras pályafutását, de ahhoz a szerinte rasszista záróvizsgán
is túl kell esnie, és a magányos Roy, no meg a vagány Francesca
sem szeretne lebőgni a vizsgán. A hatosfogat őrült tervet eszel ki: céljuk,
hogy megszerezzék a vizsga kérdéseket - és természetesen a válaszokat is - tűnjön
ez bármennyire is lehetetlen küldetésnek!

 
1 990 Ft
Haláli hálóőr (1DVD) (2005)
Két alsó osztályú spanyol focicsapat összecsapása botrányba fullad. A mérkőzésen kirobbant csetepatéban megsérül az egyik csapat kapusa, és az egyik védőjátékos kénytelen beállni helyette.

Fernando, az örök vesztes így élete nagy lehetőségéhez jut, a meccset ugyanis egy héttel később újra kell játszani. A tét nem kisebb, mint a bajnokság megnyerése. Az egész város szinte királyi bánásmódban részesíti a sztárkapus helyettesét, aki azon vívódik, hogyan tud majd helytállni a m... 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés