Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Házasodik a család (1DVD)

A szívderítő, fergeteges komédia két főszereplője az Oscar-díjas Forest Whitaker és a stand-up komikus szupersztár, Carlos Mencia. Két ártatlan fiatal (Lance Gross és America Ferrera) otthon bejelenti, hogy eljegyezték egymást, ám az örömapák (Whitaker és Mencia) utálják az ötletet. És ez azzal fenyeget, hogy az álomesküvő esküvői rémálommá válik. Persze, a hóbortos rokonok és eltérő kultúrák találkozásából nem sülhet ki más, mint egy oltári nagy vígjáték, amit nem lehet kihagyni!

 
1 490 Ft
Héber pöröly, A (1DVD) (2003) /karcos/
Mordechai Jefferson Carver, a Hitelesített Körülmetélt Farok, a westernhősszerű csodazsidó szuperhős James Bondot is lepipálja, amikor megmenti a hanukát az elpusztítására törő gonosz Mikulástól. És mi lehet viccesebb van annál, mint amikor zsidók röhögnek magukon?


Jonathan Kesselman vígjátéka szűk másfél óra alatt minden elképzelhető zsidó-sztereotípiát felvonultat, és emellett több filmes műfaj paródiáját is adja.

 
1 490 Ft
Hétköznapi Vámpírok (1DVD) (2015)
A négy rémes haver, Viago, Deacon, Vadislav és a nyolcezer éves Petyr próbálja megtalálni helyét a modern társadalmunkban, ami nem könnyű feladat, lévén vámpírok. Nap mint nap szembetalálják magukat a divat, a technika és az internet jelentette nehézségekkel. Petyr szemet vet a huszonéves Nickre, és az örök életet kínálja neki. Ám a többiek nincsenek elájulva a kezdő vérszívótól. Amikor Nick barátja, Stu veszélybe kerül, a vámpír megmutatja, hogy bár a szíve hideg és halott, nem jelenti azt, ... 
1 990 Ft
  Hidegzuhany (1DVD) (Douches froides, 2005) (Modern klasszikusok) / tékás

A 17 éves Michael érettségire készülő sikeres kamasz, a dzsúdócsapat kapitánya. Minden rendben is lenne, ha a családja nem küszködne súlyos anyagi problémákkal, és ha nem kellene gyönyörű menyasszonyán Vannessán osztozkodnia az újonnan érkezett Clément-el, akinek gazdag édesapja a dzsúdócsapat első szponzorává lép elő.

Három kamasz rekeszizmokat nem kímélő, mégis szívszaggató története boldogságról, viszontagságról, szerencséről, katasztrófáról és szexről.

 
1 990 Ft
Hippi túra (1DVD)

Ki ne álmodozna arról, hogy egyszer maga mögött hagyja a nagyváros nyomasztó légkörét?
George (Paul Rudd) és Linda (Jennifer Aniston), a stressztől totálisan kikészült manhattani páros élete óriási változás előtt áll. Mikor George elveszíti a munkáját, a páros jobb híján Atlanta felé veszi az irányt, ahol George kiállhatatlan bátyja várja őket. Útközben azonban belebotlanak Elysiumba, a hippi tanyába, melynek idilli közössége egészen más elveket vall az életről, mint a nagy átlag. Vajh eme kompánia egy új kezdet lehetőségét kínálja George-nak és Lindának vagy csak még jobban kikészíti őket?

 
1 490 Ft
  Híres, A - Ron Burgundy legendája (1DVD) (Will Ferrell) (használt , karcsos )

A sztori a 70-es években játszódik, akkoriban a bemondók szinte kivétel nélkül
férfiak voltak, s nem ritkán sztárstátusznak örvendhettek a nézők soraiban.

Ron Burgundy, az egomán riporter szakmája legnépszerűbb dolgozója: a
lelkét kiteszi, hogy tökéletesen nézzen ki, s egyszer se törjön bele a nyelve
a Kamcsatkába. Munkatársaival együtt halvány lila gőze sincs arról, hogy az
elé rakott hírek miről szólnak, ő csak felolvassa őket, de úgy, hogy a hölgyek
elalélnak hallatán, a férfiak pedig elismerően bólogatnak.

Azonban az egyeduralomnak hamarosan vége szakad, ugyanis a feminizmus a tévés
társaságokhoz is betör, jelen esetben egy ambíciózus bemondónő személyében (az
Egy rém rendes család-ból jól ismert Christina Applegate!), aki
többről álmodozik, mint tudósítani a 123. utcai népóvoda jégbalettjéről. Ha
harc, hát legyen harc!

 
1 490 Ft
Hivatali Karácsony (1DVD) (karácsonyi filmek)

Mikor a közutálatnak örvendő igazgató (Jennifer Aniston) elhatározza, hogy megszünteti a cég egyik rosszul menő részlegét, az azt vezető öccse (T.J. Miller) úgy érzi, hogy ezt nem hagyhatja annyiban. Mindenre elszánt kollégáival (Jason Bateman, Olivia Munn, Kate Mckinnon) úgy döntenek, hogy egy olyan emlékezetes partit rendeznek, amellyel megszerezhetnek egy nagymenő ügyfelet (Courtney B. Vance), és ezzel mindenki állását megmenthetik. Néhány hektoliternyi pia és rengeteg rossz döntést követően azonban a dolgok gyorsan kicsúsznak a kezeik közül, és a buli úgy eldurvul, hogy abba az egész város beleremeg.

 
1 990 Ft
Hóbortos hétvége (1DVD)

Mennyivel jobb a főnök hatalmas tengerparti luxusvillájában
pezsgőben fürdeni csupa nagymellű bikinis csajjal, mint egy irodában rohadni
a számítógép előtt!

Richard és Larry, a két élhetetlen "számítógépguru"
2 millió dolláros sikkasztás nyomára bukkan a cég központi számítógépén. A túlbuzgó
srácok hanyatt-homlok rohannak a főnökhöz jelenteni az esetet, de az fel sem
merül bennük, hogy Bernie, a góré volt kissé telhetetlen.

Persze elterelő hadműveletként jön a dícséret és az előléptetés,
sőt a hétvégét már a tengerparti villában tölthetik el a főnök vendégeként.
Sajnos a házigazda idő előtt távozik az élők sorából a maffiának hála. Ezek
szerint nemcsak Bernie-nek lőttek, hanem a csajozós bulinak is?

Azt már nem!

Richard és Larry mindent elkövetnek, hogy a
halott Bernie legalább olyan energiával vesse bele magát a buliba, mintha
élne.

 
1 990 Ft
Hoffman (1DVD) (Peter Sellers)

Sikeres üzletember létére Benjamin Hoffman mégis nagyon magányos ember. Nem csoda hát, hogy feltűnik neki az irodájában dolgozó csinos titkárnő, Janet Smith.

Mikor Hoffman megtudja, hogy a lány egy bűnös múltú, és a törvény által üldözött férfi, Tom Mitchell jegyese, megdöbbentő ajánlattal áll Janet elé: rendőrkézre juttatja Mitchellt, hacsak a lány nem tölt vele egy hétvégét. A titkárnőnek nincs más választása, bele kell mennie a zsarolásba.

Amikor Hoffman ajtaja előtt áll, rémes képek sejlenek fel benne az előtte álló hétvégével kapcsolatban. Azonban, legnagyobb meglepetésére azt tapasztalja, hogy főnöke egy reménytelenül magányos férfi, aki csupán csak szeretetre vágyik, és a társaságán kívül semmi mást nem kíván tőle.

Peter Sellers ritka és jelentős dámai alakítást nyújt a filmben, mozgalmas játéka kritikusokat és nézőközönséget egyaránt megérintette.

 
1 990 Ft
Hogyan lettem vezérigazgató? (1DVD) (Louis De Funés)

Paul Martin, a törekvő aktakukac két végéről égeti a gyertyát. Épp nősülni készül, amikor szeretője teherbe esik, ráadásul az előléptetése is meghiúsul leendő apósa és a törvények miatt. Az eladósodott Paulnak azonban muszáj feljebb lépnie a ranglétrán, mégha fejeknek kell is hullnia. Paul első számú célpontja Charolais, a cég első embere, akinek távozásával, esetleg halálával, ő is egy hellyel feljebb léphet.

 
1 990 Ft
Hogyan nevezzelek? (1DVD) / tékás

Közös vacsorára készül egy baráti társaság, amelyen egyikük elújságolja, hogy születendő gyermeke fiú lesz. A hírt kitörő örömmel fogadják a barátok, ám amikor megtudják, hogy szülei Adolfnak (egészen pontosan Adolphe-nak) neveznék el, elszabadulnak az indulatok. A keresztnévadás körüli parázs vita régmúlt sérelmek és mélyen őrzött titkok sorát hozza felszínre, fergeteges helyzetkomikumokkal megajándékozva az önfeledten szórakozó nézt. Kiderül, közel sem csak a névadás osztja meg a társaságot, s az este folyamán megnevettető szituációkban egytől-egyig megtanulják, hogy mi az igazi szeretet és barátság.
Matthieu Delaporte saját, nagysikerű színdarabját adaptálta vászonra Alexandre de La Patellière közreműködésével. A Hogyan nevezzelek? az első pillanattól az utolsóig féktelen humorral és jókedvvel szórakoztatja a nézőt.

 
1 990 Ft
Hogyan öljük meg a feleségünket? (1DVD) (Jack Lemmon)

Stanley Ford, a sikeres képregényrajzoló és megrögzött agglegény szabadon és boldogan él New York-i lakásában a házasságtól hozzá hasonlóan irtózó inasával, Harolddal. Egy nap az egyik barátjánál - akit épp most hagyott faképnél a menyasszonya - hatalmas kanmurit csapnak. Az est fénypontján óriási tortát szolgálnak fel, amelyből Venus, a gyönyörű olasz szőkeség bújik elő. Bizonyára az elfogyasztott alkohol hatására, de Stanley-t teljesen megbabonázza a lány szépsége. Csak reggel, a kijózanodás után döbben rá a szörnyű valóságra: az éjszaka feleségül vette Venust.

 
1 990 Ft
Hogyan rohanj a vesztedbe (1DVD)

1882-ben, Arizonában mi sem volt egyszerűbb a könyörtelen Vadnyugaton, mint meghalni. Albert (Seth MacFarlane) túl puhány ezekhez a kőkemény időkhöz, ezért aztán nem nagyon találja helyét. Gyötrelemmel teli mindennapjain és kisebbségi érzésén nem sokat segít, hogy barátnője (Amanda Seyfried) elhagyja őt a város bajuszhuszáráért (Neil Patrick-Harris). Ekkor azonban feltűnik a színen egy gyönyörű, titokzatos nő (Charlize Theron), és bátorságot önt a jámbor fickóba, amit hamarosan próbára is tehet, mikor megjelenik a nő bosszúszomjas férje (Liam Neeson) is, aki nem mellesleg hírhedt bandita.

 
1 990 Ft
Holly Woody történet (1DVD) (Woody Allen) (szinkron)

Val Waxman, az egykori sztárrendező unalmas reklámfilmek forgatásával múlatja
az időt. Semmi másra nem vár, mint a nagy lehetőségre, mellyel visszatérhet a
szépek és gazdagok világába. A kísértés exfelesége, Ellie képében érkezik,
aki felajánlja neki egy kasszasikernek ígérkező film rendezését. Val azonban
a forgatás megkezdése előtt a túlzott idegeskedés miatt átmenetileg elveszti a
látását. Mivel a munkát már nem lehet lemondani, Val megpróbálja a lehetetlent:
vakon megrendezi a filmet…
A Holly Woody történet fergeteges helyzetkomikumban és szóviccekben
bővelkedő szatirikus vígjáték, mely kifigurázza a film fővárosának lakóit. A
főszerepben a gyönyörű Téa Leonit láthatjuk, akit már olyan filmekben
csodálhattunk meg, mint a Deep Impact és Segítség, apa lettem, legközelebb
pedig az X-akták sztárja, David Duchovny mellett láthatjuk - ezúttal
a vásznon is.

 
1 990 Ft
Horgász a pácban (1DVD) (Louis De Funés)

Blaireau (Louis de Funés) a környék rettegett orvgazdája – legalábbis a polgármester és csatlósai szerint, akik mit sem tudnak arról, hogy a furfangos vadorzó látja el az egész falut minden jóval: hallal és vaddal, no meg tojóval. Az öregek mindent megtesznek, hogy nyakon csípjék Blaireau-t, de a ravasz vadász mindig egy lépéssel üldözői előtt jár, s még a legszorultabb helyzetből is kisasszézik, ahogy azt kell.

Louis de Funésből, a bolondozás gall nagymesteréből anno egy csapásra faragott sztárt ez a fergeteges komédia, melynek legendás beszólásai, feledhetetlen aranyköpései apáról fiúra szálltak az elmúlt fél évszázadban, s mit sem veszítettek frissességükből. Mindenki kedvenc horgásza végre DVD-n is kimondja a varázsmondatot: „Gyere ide, Takarodj!”

 
4 990 Ft
Hosszú hétvége (1DVD) (2005) /nagyon karcos példány/
Ed Waxman (Brendan Fehr) rendesen túlhajtotta magát, ám legnagyobb bánatára nem az ágyban, hanem a reklámcégnél, ahol dolgozik. De csak amíg ki nem rúgják. Márpedig ha két nap alatt nem áll elő valami eget rengető kampányötlettel, mennie kell. Cooper (Chris Klein), a nőfaló báty azonban mást eszelt ki a hétvégére: összehozna öccsének egy kis idegnyugtató párnacsatát.


Egyedülálló anyák, sztriptíztáncosnők, mindenre elszánt öreglányok mind csatasorba állnak, de a... 
990 Ft
Hosszú út lefelé (1DVD)

Négy elveszett lélek - egy kegyvesztett TV bemondó, egy mocskos szájú tinédzser, egy egyedülálló anya és egy zenészből pizza futárrá avanzsált fiú - ugyan azon a napon akar véget vetni az életének, méghozzá éppen Szilveszter éjszaka. Amikor a kiábrándult idegenekből álló csapat véletlenül összetalálkozik az öngyilkosság helyszínéül választott Toppers Torony tetején, megállapodnak abban, hogy hat héttel elhalasztják tervüket és mint egy szokatlan, furcsa család, együtt keresik tovább az élet értelmét.

 
1 990 Ft
Hotelszoba, letolt gatya (1DVD) (2008)
A végzős középiskolás Danny nagy erőkkel készül az év végi sulibálra. Már elköltött hatszáz dollárt a limuzinra, a szmokingra és a hotelszobára. De valami hiányzik: egy lány, akit elvinne!


Miközben dübörgő hormonjait igyekszik kordában tartani, meg kell küzdenie frissen elvált szülei jószándékú, de idióta tanácsaival, barátai gúnyolódásával, és persze találnia kell egy nőnemű lényt. Danny kétségbeesése akkor csap át pánikba, amikor megtudja, hogy Bartnak, aki az iskola le... 
1 990 Ft
Hóvirágünnep (1DVD) (Jirí Menzel)

Gyönyörű kis cseh falu Kreskó, ahol a film hősei élik a maguk hétköznapi, bár egyáltalán nem unalmas életét. Mintha a falut körülvevő erdő üde levegője hatná át az életüket, a szomorú eseményekben is meglátják a dolgok fonákját, a humort. S ennek a szatirikus humornak a legjobb ismerője nem más, mint Bohumil Hrabal és Jiri Menzel. Mert valljuk be, hol máshol is történhetne biciklis vaddisznóüldözés vagy disznótor egy Trabant hátsó ülésén, mint egy Hrabal műből készített Menzel filmben. A cseh kisemberek, mint például ebben a filmben is, utolérhetetlen leleményességgel élik az életüket, és nem történhet semmi olyan dolog - még a rusnya darazsak csípése sem - mely kizökkentené őket békés derűjükből.

 
4 990 Ft
Huligán háború (1DVD)

A Huligán háború főhőse Danny (Jason Maza), aki többet szeretne elérni az életben. És van is hová fejlődnie: az iskolából kicsapták, jelenleg a nagyfater lakásában él, és csak álmodozik arról, hogy apja, idősebb Danny nyomába érjen. Közben Dexter (Nick Nevern), a legendás futballhuligán épp most szabadult a ShoweShank börtönből, és arra készül, hogy bosszút álljon esküdt ellenségén, a Bárón. Mikor aztán Danny és Dexter útja keresztezi egymást, ketten együtt olyan kalandra indulnak, amellyel mindörökre beírják magukat a huligánok nagykönyvébe.
A Huligán háború harsányan vicces oldaláról közelíti meg a huligánfilmek durva műfaját. Láthattuk a Futballmaffiát, A futball faktort vagy a Huligánokat, de ehhez fogható filmet még soha nem pipáltunk!

 
1 990 Ft

Sorrend: