Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Evan, a minden6ó (1DVD) (!Intercom kiadás!)

Bruce Nolan után Isten Evan Baxtert keresi fel. Evan - aki korábban a TV-nél dolgozott - most komoly kongresszusi képviselő Washingtonban, ezért is esik nehezére elhinni, hogy a Mindenható személyesen őt bízza meg egy fontos feladattal. Az Úr úgy tűnik nincs túl nagy fantáziával megáldva, hiszen néhány ezer éven belül két halandónak is ugyanazt a megbízást adja: Noé után Evannek is egy bárkát kell építenie.

A képviselő, aki eddig csak hazáját szolgálta, most az emberiségnek készül szívességet tenni, de a XXI. században már nem könnyű úgy bárkát építeni, hogy az embert ne nézzék hülyének, vagy ne gondolja azt az emberről a családja, hogy kitört rajta a kapuzárási pánik...

 
1 990 Ft
Évszázad üzlete, Az (1DVD)

A bárki hasába lyukat beszélő Eddie Muntz fegyvereket árul – kicsiket, amelyekkel lázadások indíthatók, és nagyokat, amelyekkel akár egy világháború is kirobbantható. De a nagymenő kereskedő nem adja a portékáját akárkinek – a vevő bőröndnyi pénzzel érkezzen.


Chevy Chase, Sigourney Weaver és Gregory Hines a főszereplői Az évszázad üzletének, amely maró szatíra a nemzetközi fegyverkereskedelemről Paul Brickman forgatókönyvírótól (Kockázatos üzlet) és William Friedkin rendezőtől (A francia kapcsolat, Az ördögűző). A Dr. Strangelove és az Amikor a farok csóválja abszurd hangulatát idéző Az évszázad üzlete vérfagyasztóan mulatságos képet rajzol arról az iparágról, amelyik halált árul hatalmas pénzekért, és amelyet komoly felelősség terhel a nemzetközi viszonyok lehangoló állapotáért.

 
1 990 Ft
Ezer szó (1DVD) (Eddie Murphy)

Jack McCall (Eddie Murphy), a géppuskaszájú üzletember gondolkodás nélkül bedob bármilyen hazugságot, csakhogy megkösse az üzletet, de miután kissé elferdíti az igazságot egy spirituális guruval folytatott egyezkedés során, az élete hirtelenjében összekapcsolódik egy mágikus fával, melynek ezer levele van – minden egyes levél egy szó a szájából, és ha az utolsó is lehullott, akkor neki annyi. Szóval Jacknek ki kell találnia, hogy kommunikálhat szavak nélkül – kézzel-lábbal, s egyéb praktikákkal –, különben jaj lesz neki. Az Ezer szó bizony magáért beszél, hisz „kiváló színészeket, remek poénokat és nagyszerű szórakozást kínál”.

 
2 990 Ft
Fák jú Tanár úr 3. (1DVD)
Új tanév - új problémák. Zeki Miller pedig megint egy stresszes év elé néz a Göthe középiskolában. A pályaválasztási tanácsadó finoman szólva sem kecsegteti fényes jövővel a káosz osztály egyetlen tagját sem, ezért Chantal, Danger, Burak és Zeynep teljesen letörnek. Mivel csalódottságukban még több bajt kevernek, Zekiből előtör az igazi tanár, és elhatározza, hogy gatyába rázza a srácokat, és átrugdossa őket az érettségin. Vajon Miller tanár úr most milyen újfajta módszereket vet be diákjai m... 
3 990 Ft
  Fanboys - Rajongók háborúja (1DVD) (kissé karcos) tékás

1998-ban egy messzi-messzi galaxisban, Star Wars rajongók türelmetlenül várják az Episode I. (Baljós Árnyak) világpremierjét. Egy csapat fiatal fanatikus, Eric, Linus, Hutch és Windows azonban ennél sokkal többre vágyik. Ők azok, akiknek A TRILÓGIA nem csak a gyermekkort jelenti, hanem magát a valóságot. Ők azok, akik nem érik be azzal, hogy több százezer embertársukkal egy időben tekintsék meg az új filmet, ők ugyanis ennél sokkal többre vágynak. Tervet készítenek, és leharcolt furgonjukkal nyugatra indulva célba veszik álmaik fellegvárát, George Lucas birodalmát, a Skywalker Ranch-ot, hogy mindenkit megelőzve nézhessék meg az új filmet.

Útjuk során azonban nem csupán bizarr és humoros helyzetekben kell helytállniuk, hanem az ellenséges Star Trek rajongókkal is meg kell küzdeniük.

Kyle Newman vígjátéka olyan sztárokat sorakoztat fel, mint a Star Trek sorozat Kirk kapitányát alakító William Shatner, vagy a Leia hercegnőt játszó Carrie Fisher.

 
1 490 Ft
Fandangó (1DVD)

A főiskolának vége, itt a diplomaosztó, kezdődhet a nagybetűs Élet… Nos, nem egészen. Gardner Barnes (Kevin Costner) és négy végzős haverja nem hagyja, hogy a gondtalanság csak úgy kifolyjon a kezük közül, és egy utolsó közös buli kedvéért nyakukba veszik a világot. Az utazás során egyik kalamajkából a másikba keverednek, és közben feledhetik a vietnami háborút vagy egy küszöbön álló házasság fenyegető rémét. Azt viszont egyikük sem sejti, mi a valódi oka ennek a kiruccanásnak…

Kevin Reynolds (Robin Hood – A tolvajok fejedelme) Steven Spielberg támogatásával készíthette el bemutatkozó rendezését, amely szórakoztatóan és őszintén mesél a felnőtté válásról, és könnyűszerrel felveszi a versenyt a műfaj olyan nagy klasszikusával, mint például az American Graffiti.

 
2 990 Ft
Farmer felesége, A (1DVD) (Alfred Hitchcock) (felirat)

A filmkomédia központi figurája egy jóravaló, megözvegyült farmer, akinek sehogy sem sikerül dolgos, kedves menyasszonyt találnia magának. Nem csoda, hiszen nap mint nap az orra előtt tevékenykedik. Csakhogy a szemrevaló női személy nem más, mint saját házvezetőnője...

 
990 Ft
Féktelen balfékek (1DVD)

Ralph Kramden new york-i buszsofőr, aki nem csak nagy testet, hanem nagy terveket is dédelget: biztos abban, hogy egy szép napon valamlyik nagy ötletével sikerül kitörnie az ismeretlenségből és gazdag lesz! A gyakorlat azinban mindeddig nem igazolta Ralph ootimizmusát, félkész, vagy inkább sületlen ötletei rendre elbuknak szerető, és férje kudarcsorozatától szenvedő felesége legnagyobb bánatára. A buszsofőr "zseniális" terveinek általában csak egyetlen feltétlen támogatója akad: legjobb barátja, egyben szomszédja, Ed Norton, aki szintén egy jobb életről álmodozik. A két kalandvágyó férfi felesége Alice és Trixie ugyancsak együtt főztek ki valamit, bár az ő tervük sokkal földhözragadtabb: szertnének a zsúfolt belvárosból szeretnének elköltözni egy kedves kis külvárosi ikerházba, és az előleget már össze is kuporgatták. Csakhogy nem számoltak a férjek legújabb zseniális tervével!

 
1 990 Ft
  Fél lábbal a Paradicsomban (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)( kissé karcos példány) )

Bull vállalkozását a konkurencia sötét üzelmei a csőd szélére juttatják. A taxisofőr nem is sejti, hogy a zsebében lapuló szelvénnyel megnyerte a legnagyobb összeget, amit valaha lottón nyertek, s így talpra állhat. A paradicsomból a Földre érkezik egy angyal, a pokolból pedig egy ördög. A jövevények azon fáradoznak, hogy jóra, illetve bűnre csábítsák a boldog nyertest...

 
990 Ft
Fél-Profi  (1DVD)(Will Ferrell) (2008)(karcos példány)
Will Ferrell (Taplógáz: Ricky Bobby legendája), Woody Harrelson (Tökös tekés) és André Benjamin (Négy tesó) szórják a hárompontos poénokat ebben a térdcsapkodóan vicces, sportkomédiában.

1976-ot írunk, s Jackie Moonnál (Ferrell) csupán egyetlen dolog szexibb: Jackie Moon sportkarrierje. A dögös sporttitán nem csupán tulajdonosa, vezető edzője és sztárjátékosa a Flint Tropics kosárlabdacsapatának, de nincs az a nő, akit ne venne le lábáról „Love Me Sexy” című örökzöldjével. Sz... 
990 Ft
Felcserélt szerepek (1DVD)

Rossz minőségű zoknikkal kereskedik Edgar. Legnagyobb segítsége fogadott fia, Morales, aki szeretne kitörni mostani életéből. A furcsa páros bejárja Arkansast, árulja a zoknikat, és közben a legkülönfélébb emberekkel hozza őket össze a sors. Például egy rejtélyes gyilkossal.

 
990 Ft
Felforgatókönyv (1DVD) (Will Ferrell)

Harold Crick, az adóellenőr, arra ébred, hogy egy hang kommentálja minden mozdulatát és gondolatát, ráadásul később azt is bejelenti, hogy Harold Crick hamarosan elhalálozik. A férfi kétségbeesetten megpróbálja kézbe venni a sorsát és elkerülni végzetét, ezért egy irodalmárhoz, Jules Hilberthez fordul segítségért, aki azt javasolja neki, hogy a befejezés megváltoztatásához életét úgy kell alakítania, hogy az tragédiából komédiává váljon.

Hilbert professzor javaslatát követve Harold meglehetősen szokatlan és váratlan románcba bonyolódik Anna Pascallal, az eleven pékkel.

 
990 Ft
Felhangolva (1DVD)

Jonah Hill és Russell Brand ismét összedugta a fejét a Lepattintva rendezőjével, hogy egy újabb térdcsapkodóan vicces komédiát forgassanak. Aaron Green-nek (Hill), a feltörekvő zenei menedzsernek mindössze 72 órája van arra, hogy Londonból leszállítsa Aldous Snow-t (Brand), a kezelhetetlenül vad rocklegendát egy Los Angelesben rendezett koncertre. Aaronnak az állása a tét, ezért kénytelen átverekednie magát az erkölcstelenség és őrület tengerén, azaz Aldous mindennapos menetrendjén, hogy időben eljuttassa a rocksztárt a világhíres Greek Theatre színpadára.

A Felkoppintva és a Superbad producerének újabb, tabuktól mentes vígjátéka elsöprően szellemes és lendületes szórakozás!

 
1 490 Ft
Felszarvazták őfelségét (1DVD)

Egy szép nyári délután Don Salluste, a spanyol király nagyhatalmú minisztere kíséretével Andalúziában jár. Salluste, aki éppen azt számolja, mennyi zsákmányt gyűjtött be áldozataitól, a szegény parasztoktól, gazdagságáról, na meg fösvénységérôl és kapzsiságáról híres. Salluste kíséretében nem mindenki az uraság lelkes híve, inasa, Blaze például gyulöli őt mohóságáért. A királynő is mindent megtesz, hogy megszabaduljon a minisztertôl, el is éri, hogy a király száműzze őt. Salluste ördögi tervet fôz ki, hogy visszavágjon...

 
1 490 Ft
Felvéve (1DVD)

Bartleby mindig kidumálja magát a pácból, és sikerül úgy keresztbe tennie a rendszernek, hogy nem fázik rá.

A gimi ideális terep számára, csakhogy nyakán az érettségi, aztán jön a főiskola. Már akinek. Mert szimpatikusan pimasz hősünket mind a 8 egyetem eltanácsolta, ahová jelentkezett!

Az ősök a plafonon, ha nincs fősuli, nincs jó állás, és nincs jövő.
Sima ügy. Csinálni kell egy saját egyetemet. És Bartleby a stréber jóbarát és pár hasonlóan eltanácsolt haver segítségével kamusulit varázsol egy elhagyatott bolondokházából.

Csakhogy a trükk túl jól sikerül, és az új fősulira az ország minden részéből özönlenek a különc arcok!

 
1 490 Ft
  Fényes nyergek (1DVD) (külföldi borító) ( magyar feliratos)  (1974)
Mel Brooks pontosan az a fickó, aki mellett - ahogy a nóta mondja -
elaludni nem lehet. Nemhogy elaludni, de elkámpicsorodni sem lehet mellette,
pontosabban a filmjein, mert azok az egyenletes röhögésszintet mindig biztosítják.


A Fényes nyergek esetében sem lóg ki a lóláb, ez is olyan vígjáték,
amelyet akárhányszor megnéz az ember, mindig talál benne olyasmit, amitől egyszerűen
meg kell szakadni…  
3 990 Ft
Férfi keres nőt (1DVD)

Három gyerekkori barát, Les, Al és Nick, együtt kesereg harmincharmadik közös születésnapjukon amiatt, hogy a nők sorozatosan visszautasítják őket. Les fogadást ajánl szereleméhes barátainak: tegyenek fel fejenként 2000 dollárt, és aki közülük elsőként talál olyan barátnőt, akivel három hónapig együtt is tud élni, elviheti a teljes összeget. Al és Nick, jobb meggyőződésük ellenére, ráállnak, és kezdetét veszi a nőhajsza, amelynek során mulatságos, kínos és olykor veszélyes helyzetekbe sodródnak. A három testi-lelki jóbarát, a ravasz, az intelligens és az ártatlan, most egymással versenyez. A futam rémes randik, kudarcok, titokzatos és veszélyes nők során át halad, és egészen váratlan körülmények között ér célba.

 
990 Ft
Férj és férj (1DVD) (Select Video kiadás)

Chuck, a tűzoltó végtelenül hálás Larrynek, a tűzoltónak mivel Larry megmentette az életét egy tűzben. Larry viszont nem szívbajos, és kér cserébe valamit, amikor a bürokrácia ördöge úgy hozza, hogy Larry életbiztosításának nem lehetnek kedvezményezettjei a saját gyermekei. Chucknak mindössze annyit kell tennie, hogy néhány űrlapon Larry élettársának tünteti fel magát. Sima ügy. Soha senki nem fogja megtudni.

Ám amikor egy buzgómócsing hivatalnok gyanakodni kezd, a barátok egyezsége pillanatok alatt a címlapokra kerül. Az improvizálásra kényszerített ifjú pár fergeteges szituációkba kényszerül az együttélés során. Miközben túlélik a nászútjukat, és emberfeletti erőfeszítéssel próbálják elhárítani a lebukás veszélyét, a két jó szándékú szélhámos rájön, hogy ami igazán összekovácsol egy családot, az az összetartás a nehéz időkben.

 
1 990 Ft
Fészkes fenevadak (1DVD) (Select Video kiadás)

A neves londoni Marwood állatkert új tulajdonosa Vince McCain, az új-zélandi médiamogul nem természetszeretetből, vagy jótékonyságból ölte a pénzét új szerzeményébe - őt kizárólag a profit érdekli.

Az állatkert vezetőségének rövid időn belül el kell érnie, hogy az intézmény legalább 20% hasznot hozzon, különben repülnek ők is és az állatok is...

Rollo Lee, az állatkert igazgatója nem egy üzleti lángelme, de nem adja fel a reményt. Szenzációs ötlete támad: mivel a közönség a mozikban is inkább az erőszakos filmekre vált jegyet, úgy gondolja, az állatkert is népszerűbb lehetne, ha kedves, bájos, aranyos állatok helyett hátborzongató, vérszomjas fenevadak vicsorognának a látogatókra a rácsok mögül. Már csak az a kérdés, honnan szerezzenek hirtelen vadállatokat és mit kezdjenek a régi, kiselejtezésre ítélt teremtményekkel...

A fergeteges vígjátékban újra együtt játszik A hal neve: Wanda teljes szereplőgárdája!

 
2 990 Ft
Fifti-fifti (1DVD) (2012) (karcos példány)

Adam (Joseph Gordon-Levitt  Eredet, 500 nap nyár) 27 éves, egy rádiónál dolgozik, és barátnőjével (Bryce Dallas Howard) ugyan vannak néha gondok, alapvetően elégedett életével. Egészen addig a pillanatig, amíg egy rutin orvosi ellenőrzés során ki nem derül, rákbeteg. Élete egyik napról a másikra gyökeresen felfordul, de a sokkot követően úgy dönt, felveszi a harcot a kórral. A kalandos és sokszor vicces úton enyhén szólva is tapló barátja, Kyle (Seth Rogen  Ananász expressz, Felkoppintva), a túlzottan is aggódó anyukája (Anjelica Houston) és a zöldfülő terapeutája, Katherine (Anna Kendrick) támogatják kitartóan. A valós események ihlette film különleges történet a barátságról, a szerelemről és a szokatlan szituációk szülte humorról. Seth Rogen szerint: Egy ilyen szituációban nem lehet nem viccelődni. Olyan filmet akartunk készíteni, ami épp olyan mulatságos, szomorú, reményteljes és őszinte, mint amin mindannyian keresztülmentünk.

 
990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés