Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Csúfak és gonoszak (1DVD) (karcos példány)

Róma nyomornegyedében járunk. Itt él Giacinto Mazzatella népes családjával egy saját maga által eszkábált kunyhóban. A fiatalabb nemzedék az utcán próbál valami pénzmagra szert tenni - ki így, ki úgy. Giacinto egy munkahelyi balesetben elvesztette fél szeme világát, amiért egymillió líra kártérítést kapott a biztosítótól, így valóságos milliomosnak számít. Az csak természetes, hogy még éjszaka is puskával őrzi a vagyonát, nehogy a kedves rokonok közt lába keljen. A család tagjai egyáltalán nem szentéletűek, akad közöttük piti tolvaj és transzvesztita prostituált is.

 
1 990 Ft
Csupasz pisztoly 1. (1DVD) (felirat)

Az Airplane! és a Top Secret! dilinyós alkotói már megint megcsinálták!

Leslie Nielsen játssza a Nagyon különleges ügyosztály gránitállú, sziklaagyú zsaruját, Frank Drebint, aki agymosáson megy keresztül, hogy merényletet kövessen el Erzsébet királynő ellen.

Priscilla Presley, O.J. Simpson, egy kitömött hód, két baseball csapat és más fura szerzetek csatlakoznak az agyament eseményekhez a filmben, amely megváltoztatta a vígjátékokról alkotott képünket!

 
1 990 Ft
Csupasz pisztoly 1. (1DVD) (szinkron)

Az Airplane! és a Top Secret! dilinyós alkotói már megint megcsinálták!

Leslie Nielsen játssza a Nagyon különleges ügyosztály gránitállú, sziklaagyú zsaruját, Frank Drebint, aki agymosáson megy keresztül, hogy merényletet kövessen el Erzsébet királynő ellen.

Priscilla Presley, O.J. Simpson, egy kitömött hód, két baseball csapat és más fura szerzetek csatlakoznak az agyament eseményekhez a filmben, amely megváltoztatta a vígjátékokról alkotott képünket!

 
3 990 Ft
Csupasz pisztoly 2 1/2 - A félelem szaga (1DVD) (felirat)

Frank Drebin hadnagy imádja a rejtélyt. Miért vagyunk
itt? Van élet a szex után? Igen, Drebin nagy kérdéseket kutat - és a
legnagyobb az, miként lehet meghiúsítani a fondorlatos Quentin Hapsburg
tervét, mellyel a környezetet akarja tönkre tenni!

A Csupasz pisztoly fergeteges folytatásában Nielsennel
együtt visszatér Priscilla Presley mint Jane, a nő, aki 20 lépésről
is megolvasztja a sajtos szendvicset, és George Kennedy, mint az elszánt
Ed Hocken kapitány.

Itt az egész banda. És velük a poénok is. Ahogy Drebin,
te is imádni fogod!

 
1 990 Ft
Csupasz pisztoly a (z)űrben (1DVD) (Leslie Nielsen)

A Vegan bolygó gonosz kutatói elrabolják az Egyesült Államok elnökét és a helyére saját klónjukat ültetik. Ugyanezt tervezik a többi ország vezetőjével is, amellyel az a céljuk, hogy átvegyék az irányítást a Földön. Ám nem számolnak Richard Dickkel, a bolygóközi ügynökkel, aki szép társa, Cassandra segítségével kiszabadítja az elnököt és egy gigantikus koncert keretében alaposan alápirít a csalárd űrlényeknek..

 
990 Ft
Cukrosnéni (1DVD) (2007) (Carmen Elektra)
Két ambiciózus filmfőiskolai hallgató, a produceri álmokat dédelgető Joe (Tom Riley) és tehetséges, ám kissé lövetes barátja, Baggy (Tom Burke) vizsgafilmjükre készülnek. Rögvest be is szeretnének törni a mozizás nagyágyúi közé… csakhogy a professzoruk végül két percben maximálja a forgatandó film hosszát. A srácok megpróbálnak pénzt szerezni a művükhöz, ám eleinte mindenütt zárt ajtókba ütköznek.


Egy nap azonban rájuk mosolyog a szerencse: egy porn... 
990 Ft
Darwin-díj - Halni tudni kell (1DVD) /használt, karcos/

A Darwin-díj minden évben kiosztásra kerül azok között a szerencsés versenyzők között, akik a legcikibb és legidiótább módját választják a meghalásnak. Nyerésre áll például az az ember, akire rádőlt egy automata, vagy az, aki rakétát szerelt az autójára, és túlontúl begyorsult.

Michael Burrows nyomozó megszállotja a Darwin-díjasok munkásságának, így amikor elveszíti az állását, felajánlja szolgálatait egy nagy biztosítócégnek. Elmélete szerint a Darwin-díj várományosainak olyan közös tulajdonoságai vannak, melyek előre kódolják, hogy hülye módon fognak elhalálozni. A cég kijelöl mellé egy csinos biztosítási nyomozónőt, hogy együtt derítsék fel a felfoghatatlanul idétlen halálokok jellemzőit, pénzt takarítva meg ezzel a biztosítónak.

A film főszerepeiben olyan hollywoodi nagyágyúk játszanak, mint Winona Ryder, Joseph Fiennes, David Arquette és Juliette Lewis.

 
1 490 Ft
Defektes Derbi (1DVD) (feliratos)
A Johnson család összes tagja minden évben egyszer nagy családi összeröffenést tart Missouriban. A korábbi évekhez képest azonban most változott egy kicsit a helyzet. Nate Johnson ugyanis időközben elvált feleségétől, és az ex-asszony most csak a három gyerek kedvéért tart velük. Nate azt reméli, hogy a hosszú út során sikerül újra összemelegednie volt feleségével, a szépséges Dorothy-val, akit a korábbi súrlódások ellenére még mindig nagyon szeret.
Embe... 
1 990 Ft
Delicatessen (1DVD) (B-Roll kiadás)

Akárcsak a Brazil és a 12 majom rendezője, Terry Gilliam,
a Delicatessen rendezőpárosa (köztük az Alien 4. és az Amelie
csodálatos élete rendezője) is szürreális képek segítségével mesél el egy
megdöbbentő és egyben kacagtató történetet. Nem véletlen, hogy a Delicatessen-t
az Egyesült Államokban éppen Terry Gilliam közreműködésével és ajánlásával
mutatták be, és azóta ez a film is igazi kultuszgyöngyszemmé vált!
Az apokalipszis utáni jövőben járunk, ahol ugyancsak nagy kincs a tápláló és
finom étel. Egy apartmanház tulajdonosa tudja, hogy mire van igazán nagy kereslet,
ezért a földszinten hentesboltot nyit.

A húsbolt igazán közkedveltté teszi a házat: híre ment ugyanis, hogy az albérlők
számára mindig jut finom hús, akkor is, ha éppen az egész városban nem kapni.

A házba új lakó költözik: egy egykori cirkuszi bohóc, aki azt hiszi, hogy végre
ideális otthonra lelt. A véleménye azonban gyökeresen megváltozik, amint rájön,
honnan szerzi be a húskészleteit a földszinti hentes. Felfedezésével az is egyre
valószínűbbé válik, hogy ő lesz a következő főfogás néhány szomszéd asztalán…

 
1 490 Ft
  Dennis, a komisz Karácsonya - Elő a virgáccsal! (1DVD) (2007) (karácsonyi filmek)(karcos példány)
A hatéves Dennis Mitchell pontosan tudja, mit szeretne karácsonyra. De vajon mivel vidíthatná fel morcos szomszédját, Mr. Wilsont?

Csak egy csoda segíthet a kis rosszcsontnak, és mint tudjuk, a karácsony abban sosem szűkölködik – még ha egy angyal is kell a rég elfeledett karácsonyi hangulat felélesztéséhez.


EXTRÁK:

Werkfilm (így készült) - Dennis, a komisz karácsonya
Bakiparádé
Kimaradt jelenetek
Audiókommentár - Robert Wagner és Ron Oliver rendező közreműködésével... 
990 Ft
Dick és Jane trükkjei (1DVD)

Amikor Dick Harper (Jim Carrey) elveszíti jól fizető menedzseri állását, azzal nyugtatja feleségét, Jane-t (Téa Leoni), hogy pillanatok alatt sikerül majd új munkát találnia. Eltelik néhány hónap, közben oda a gyepük, Jane eladta a testét tudományos kutatásra, a napszámot vállaló Dicket pedig tévedésből Mexikóba toloncolják. Dick és Jane ettől végképp besokallnak, és megunva áldatlan helyzetüket speciális, ám kimondottan jövedelmező vállalkozásba kezdenek: felcsapnak fegyveres rablónak. A tehetős kertvárosi Robin Hoodok a gazdagoktól vesznek el, hogy adhassanak a szegényeknek – azaz saját maguknak.

 
1 990 Ft
  Diktátor, A (2012 - The Dictator) (1DVD) (Sacha Baron Cohen)

A Borat alkotói bemutatják Aladeen tábornok, az észak-afrikai diktátor (az Oscar®-díjra jelölt és Golden Globe-díjas Sacha Baron Cohen, Borat, Brüno, Ali G Indahouse) térdcsapkodóan vicces kalandjait, aki egy New York-i utazás során elveszíti rangját és hatalmát, és arra kényszerül, hogy állást vállaljon egy brooklyni vegaboltban.

 
2 990 Ft
Dilemma (1DVD) /használt, karcos/

Vince Vaughn (Szakíts, ha bírsz!) és Kevin James (Nagyfiúk) remekel az Oscar®-díjas Ron Howard (A Da Vinci-kód) rendezésében ebben a sztárokkal és poénokkal teletűzdelt komédiában, melyben egy átlagos férfi rádöbben, hogy az igazság néha nagyon fáj. Mikor Ronny (Vaughn) véletlenül meglátja, hogy a legjobb barátja, Nick (James) felesége egy másik férfival csókolózik, olyan dilemmába kerül, amiből nehéz jól kijönni. Ronny azért derekasan megpróbálja, és ezzel fergeteges félreértések egész sorát indítja el, melyben még az is kiderül, hogy Nicknek is vannak apró titkai. A sikerkomédiában feltűnik Channing Tatum, Winona Ryder, Jennifer Connelly és Queen Latifah is.

 
1 490 Ft
Dilidiák (1DVD) (Adam Sandler)

Az Adam Sandler (Férj és férj, Ki nevel a végén?) főszereplésével készült fergeteges vígjátékban Billy, a Madison Hotel millióinak ütődött örököse csak úgy nyerheti el apja tiszteletét és bőséges vagyonát, ha visszatér az iskolapadba és - ezúttal segítség nélkül - kijárja újra a suli mind a 12 osztályát... méghozzá 24 óra alatt!

 
2 990 Ft
Dilis trió, A - A film (2012) (1DVD)

Buggyantak, előre! A gyilkos humorú Farrelly testvérek (Keresd a nőt!) tálalásában megújul a világ egyik legnépszerűbb humorista-trió klasszikusa... Egy nem szokványos árvaház lépcsőjén három kisgyereket hagynak. Aki bírja a sok röhögést, tanúja lehet Moe, Larry és Curly mellbevágó és meghökkentő felnőtté válása történetének. A csupaszív és tökelütött, kétballábas hármas végül őrült feladatot vállal: meg akarják akadályozni, hogy eladják gyermekkori otthonukat. Két lépést sem tudnak úgy megtenni, hogy el ne essenek, le ne zuhanjanak vagy össze ne törjenek valakit: sikerülhet megküzdeniük a modern világgal, összegyűjthetnek a jó ügy érdekében rengeteg pénzt, és győzhetnek végül? Hát persze. Velük bármi megtörténhet.

 
1 990 Ft
Dilisek vacsorája (1DVD)

Pierre karrierista törtető, gazdag és önelégült hólyag. Adócsaló hősünknek van egy gonosz hobbija is: barátaival minden héten rendez egy vacsorát, amelyre meghív néhány excentrikus embert, hogy jól elszórakozzon rajtuk. Az egyikük a sodrófahajítás rekordere 54 méteren, a másikuknak 82 ezer söröskupakot sikerült összegyűjtenie, a legújabb vendég pedig, Francois, gyufaszál tornyokat épít, szerteszét áll a haja, és lélegzetelállító a dumája.

 
2 990 Ft
  Dirty Sanchez - A film (1DVD) (Dirty Sanchez: The Movie, 2006)

Egy szép nap a négy fenegyerek, Dainton, Joycey, Pancho és Pritchard épp egy olyan mutatvány végrehajtásán ügyködik, amely minden eddigi próbálkozásukra rátesz egy lapáttal. A balhé azonban balul sül el, s a srácok a pokol legmélyebb bugyrában (hol máshol?) találják magukat, ahol a tüzes kégli házigazdája, Lucifer várja őket. S van egy ajánlata: ha a fiúk szeretnék még valaha is felülről szagolni az ibolyát, teljesíteniük kell a Hét Fő Bűnt (tudod, abból fejlevágós filmből…), méghozzá a világ hét különböző pontján valamilyen őrült kaszkadőr-akció formájában.

Mi sem egyszerűbb! A négyes hátára veszi hát a földgolyóbist, hogy lenyomják a pokoli küldetés hét állomását: a restséget valahol Angliában, a haragot Moszkvában, az irigységet Ko Phi Phi-ben, a bujaságot Bangkokban, a kevélységet Tokióban, a torkosságot San Miguelben, Mexikóban, a fösvénységet pedig a Dominikai Köztársaságban.

Siker esetén halhatatlanság és világuralom a jussuk, a bukás pedig örökre elkárhoztatja makulátlannak éppenséggel nem mondható lelküket. Vajh képesek lesznek-e a srácok megfelelni a feladatnak, vagy az idők végezetéig odalenn rekednek az örök sötétség fogságában? A film méltó utódja (sőt!) a Magyarországon is debütált Jackass-nek!

EXTRÁK
Kimaradt jelenetek (20 p.)
Mozielőzetes
Videóklip

 
1 990 Ft
Disco (2008) (1DVD) (Fabien Onteniente)

Didier Travolta egykori táncos, most 40 éves, munkanélküli, az
anyjával lakik és még angliában élő fiát sem láthatja. Fiának anyja csak akkor engedi
hozzá a gyereket, ha igazi nyaralásra tudja vinni és nem csak a kikötői kocsmákig jutnak el. Ahhoz,
hogy megfeleljen az elvárásoknak, elhatározza, hogy elindul egy táncversenyen, amit barátja, Jackson
(Gérard Depardieu), szervez. A fődíj egy kétszemélyes Ausztráliai utazás. Összeszedi hát régi táncostársait
és felbérelnek egy tánctanárt. Hamarosan rá kell döbbeniük, hogy a világ nagyon megváltozott mióta utoljára
léptek a rivaldafénybe. Követelőző feleségek, röhejes ruhák, régimódi gondolkodás és tehetséges ellenfelek
nehezítik a felkészülést a versenyre. Vajon sikerül-e ismét a régi fényben tündökölniük?

 
990 Ft
Dogma (1DVD) (Kevin Smith)

A mennyből kitiltott két angyal, Loki és Bartleby talál egy kiskaput, hogy visszajuthasson az Égbe, csak ennek az a kellemetlen mellékhatása, hogy az emberiség kipusztul. Két botcsinálta próféta, Jay és Néma Bob, a szép Bethany - aki mindeddig nem is sejtette, hogy Jézus oldalági leszármazottja - és Rufus, a titokzatos 13. apostol összefog, hogy megakadályozza a két holdkóros angyal tervét, és megőrizze Isten Művét.

 
1 490 Ft
  Doktor Szöszi 1. / Doktor Szöszik (2 DVD) (karcos példány)
Doktor Szöszi:

Milyenek a szőke nők? Talán buták? Naivak? Kihívóak?
Elle, a gimi legszőkébb és legcserfesebb nője kénytelen rájönni, hogy a szőke bombázók élete sem könnyű. Szerelme elhagyja őt, mert politikusi pályára készül, márpedig egy komoly joghallgató csak komoly barátnővel mutatkozhat - szőkékről szó sem lehet!
Elle-t azonban nem könnyű lerázni. Elhatározza, hogy bosszút áll hűtlen barátján és a világon.
Felvételizik Amerika legnevesebb jogi egy... 
3 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés