Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Don kocsmája (1DVD)

Szombat esténként a négy srác, Brad, Jeremy, Ian és Derek
Don kocsmájában gyűlnek össze. Nincs ez másként ezen az estén sem, amikor
- mint midig - a legfőbb feladat egy csaj beszerválása.

Brad már megismerkedett egy lánnyal, aki megígérte, hogy később csatlakozik
a fiúcsapathoz. Jeremy az utcáról szedett fel egy lányt, Iannak
azonban nincs szerencséje: az egyik bige a másik után hajtja el, de Juliet
végül mégis kötélnek áll. A legpechesebb azonban Derek, akinek sehogy
sem jön össze az esti csajozás. A négy srác és három csaj végül egy felejthetetlen
estét töltenek el a kedvenc helyükön: esznek, isznak és beszélgetnek - főleg
a szexről, a jó szexről, a rossz szexről, a meleg szexről, szóval az életről...

Szinte hihetetlen, hogy egy kis költségvetésű filmnek hogyan sikerült ennyi
fiatal sztárt egy asztal mellé ültetnie: többek között a Pókember (Tobey
Maguire) és a Titanic (Leonardo DiCaprio) sztárja szerepelnek
ebben a vidám filmben, mely fiatalokról szól fiataloknak.

 
1 990 Ft
Dr. Dolittle 1-2 (2DVD) (szinkron)

Dr. Dolittle 1.:

Dr. Dolittle, a sikeres orvos egy nap döbbenten veszi észre, hogy gyermekkori adottsága hirtelen visszatért: ért az állatok nyelvén.

Kezdetben határozottan bosszantja az ügy, hiszen fontos ember: egy négytagú család feje, köztiszteletben álló orvos, aki most készül élete legnagyobb üzletét megkötni. És egyáltalán: miféle komolytalan dolog állatokkal diskurálni?!

Dr. Dolittle élete azonban végérvényesen megváltozik. Egy kissé túlzottan öntudatos kutya és egy hihetetlenül pimasz tengerimalac személyében ugyanis állandó - és igen beszédes - társaságot kap. Új barátai pedig hamarosan egy egész állatseregletet hoznak doktorunk nyakára, aki kénytelen átképezni magát állatorvossá.

És a jól szituált doki lakását elárasztják a kacsák, galambok, birkák, kecskék, majmok, lovak, disznók, pingvinek árasztják el...

Dr. Dolittle 2.:

A doktor újra rendel! Dolittle, aki érti az állatok
beszédét, egyébként meg úgy fel van vágva a nyelve, ahogy állatorvosé még soha,
ismét elemében van. A nagyszájú és jó humorú férfiú ismét kénytelen állatok
és emberek között tolmácsolni. Egy nap ugyanis állati küldöttség érkezik hozzá:
egy erdőt kell megmentenie.

Az erdőt azonban csak úgy mentheti meg, ha közben megházasít
egy medvét, akinek választottját nem lehet leszoktatni a hamburgerzabálásról,
megnevel egy korhely kutyát, kijózanít egy örökké szalonspicces majmot és megvigasztal
egy szerető nélkül maradt teknősbékát.

Nem nagy ügy az egész: Dolittle doktor ápoltjaival
mindig megtalálja a közös nyelvet, ellenségei hasába lukat beszél, és van néhány
jó szava azokhoz is, akik még nem ismerik.

Csupán egyvalaki láttán szorul belé a szó: úgy látszik, Mrs.
Dolittle még nála is nagyobb dumás.

 
3 990 Ft
Dr. Dolittle 1. (1DVD) (szinkron) (karcos)

Dr. Dolittle, a sikeres orvos egy nap döbbenten veszi észre, hogy gyermekkori adottsága hirtelen visszatért: ért az állatok nyelvén.

Kezdetben határozottan bosszantja az ügy, hiszen fontos ember: egy négytagú család feje, köztiszteletben álló orvos, aki most készül élete legnagyobb üzletét megkötni. És egyáltalán: miféle komolytalan dolog állatokkal diskurálni?!

Dr. Dolittle élete azonban végérvényesen megváltozik. Egy kissé túlzottan öntudatos kutya és egy hihetetlenül pimasz tengerimalac személyében ugyanis állandó - és igen beszédes - társaságot kap. Új barátai pedig hamarosan egy egész állatseregletet hoznak doktorunk nyakára, aki kénytelen átképezni magát állatorvossá.

És a jól szituált doki lakását elárasztják a kacsák, galambok, birkák, kecskék, majmok, lovak, disznók, pingvinek árasztják el...

 
1 990 Ft
  Drágaságom (2006 - Hors De Prix) (1DVD) (Audrey Tautou) ( minimálisan használt )

ean egy luxusszálloda pincére, élete eseménytelen és a Riviéra örömeiből sem jut neki túl sok… Addig, míg egy szép nyári estén a születésnapos Irène milliomosnak nézi. Irène a könnyen elcsábítható és kizsebelhető gazdagokra bukik, így öregecske párját Jean-ra cseréli – egy éjszakára.

Erről azonban a kisöreg is tudomást szerez, ezért rövid úton búcsút vesz Irène-től, aki ezzel egy időben arra jön rá, hogy Jean egyszerű földönfutó, és őt is azzá „tette”.

 
1 990 Ft
Dumb és Dumber - Dilibogyók 2. (1DVD) (2003)
Ülj vissza a suliba a két szupergyökér tökfejjel! A gumiarcú Jim Carrey
számára világhírt hozó Dumb és Dumber - Dilibogyók fergeteges előzménye
a még dinkább Dumb és Dumber - Dilibogyók 2.


A két agyalágyult, Harry és Lloyd nagy gimnáziumi találkozása
már-már történelmi fordulópontnak számít. A különös barátság az iskolát 100
000 dollárra lenyúlni készülő igazgató és az uzsis néni számára biztosan emlékezetes
marad, hiszen remek pénzsze... 
1 990 Ft
  Dumb és Dumber 1. - Dilibogyók (1DVD) (vágatlan változat) (Pro Video kiadás)

Jim Carrey, a gumiarcú jópofa, a kilencvenes évek legbolondabb, legmozgékonyabb,
legkiszámíthatatlanabb vígjátékhőse, a Truman Show, az Ace Ventura
és a Maszk főkomédiása ezúttal sem bújik ki a bőréből: hihetetlen gegparádéval
szórakoztat. Barátja, a kutyapecér társaságában nekivág a világnak, hogy egy
elveszett bőröndöt kézbesítsen tulajdonosának, és elnyerje egy gyönyörű nő szívét.

Csakhogy a táskában az a váltságdíj lapul, amit ez a bizonyos gyönyörű nő a
férjéért akart fizetni. A két balfék persze elmulatja a pénzt, és ez még csak
a kezdet...

 
1 990 Ft
Dumb és Dumber kettyó (1DVD) /használt, karcos/

Jim Carrey és Jeff Daniels visszatér karrierjük talán legismertebb szerepében, és újra Lloyd és Harry bőrébe bújnak a szemérmetlenül sikeres vígjátékklasszikus folytatásában, amely a mogyoróinál fogva csavart egy nagyot a komédia műfaján. Az eredeti film rendezőpárosa, Peter és Bobby Farrelly ezúttal egy fergeteges túrára küldi az eszement párost, hogy megtalálják Harry gyermekét, kinek létezéséről eddig nem is tudott (és talán nem is olyan nagy baj, hogy nem ő nevelte fel). Az agyi hepehupákkal teli utazásra becsatlakozik Kathleen Turner, Laurie Holden és Rob Riggle is, hogy kivegyék a részüket az év legdebilebb, egyben legkacagtatóbb mókájából.

 
1 490 Ft
  Dupla vagy semmi (1987 - The Secret Of My Success) (1DVD) (Michael J. Fox)

A vidéken élő Brantley ellenállhatatlan vonzódást érez a nagyváros forgataga, fényei és nyüzsgése, valamint a nagy karrier iránt és az első adandó alkalommal - egy biztosnak tűnő munka reményében - New Yorkba utazik.

A beígért állást ugyan nem kapja meg, de eszébe sincs visszamenni a farmra. Inkább felhívja rég nem látott gazdag nagybácsikáját és megkéri, hadd dolgozzon a cégénél - akár mint egyszerű irodai levélkihordó-fiú.

A munkája során megismeri a gyönyörű Christy-t, a cég egyik középvezetőjét, aki természetesen észre sem veszi a kifutófiút.

Brantley-nek kockázatos ötlete támad: tudja, hogy egy ilyen nagy cégnél senki nem ismer senkit, beköltözik hát egy üres irodába, vezetőnek adja ki magát, részt vesz üléseken, megbeszéléseken és ragyogó ötleteivel hamarosan Christy figyelmét is felkelti. Eközben persze a postázós részlegen is megpróbál helyt állni nehogy a nagybátyja gyanút fogjon...

 
1 990 Ft
Dupla vagy Semmi (1DVD) (Michael J. Fox) (1987) (feliratos)
A vidéken élő Brantley ellenállhatatlan vonzódást érez a nagyváros forgataga, fényei és nyüzsgése, valamint a nagy karrier iránt, és az első adandó alkalommal - egy biztosnak tűnő munka reményében - New Yorkba utazik. A beígért állást ugyan nem kapja meg, de eszébe sincs visszamenni a farmra. Inkább felhívja rég nem látott gazdag nagybácsikáját és megkéri, hadd dolgozzon a cégénél - akár mint egyszerű irodai levélkihordó-fiú. A munkája során megismeri a gyönyörű Christy-t, a cég egyik középve... 
1 990 Ft
Eddie (1996) (1DVD) (Whoopi Goldberg)

Eddie él-hal a Knicks kosárlabda csapatért. Minden meccsen ott van,és lelkesen szurkol kedvenc csapatának! Mostanában azonban a Knicks nem a legjobb formáját hozza, sorra jönnek a vereségek. Amikor megkérik Eddie-t, hogy legyen a Knicks kosárlabdacsapat edzője, ő szívesen elvállalja. Egy kis idő után rá is jön, hogy hogyan tudja összetartani a csapatot. Bár sorra nyerik a meccseket, kiderül, hogy az igazi főnök, Bill eladni készül a kosárcsapatot.

 
1 490 Ft
Éden klub (1DVD)

Vigyázat, humorörvény! Az Éden klub fergeteges trópusi komédia, amelyben az Oscar®-díjas Robin Williams játssza a fôszerepet. A chicagói extûzoltó azon munkálkodik, hogy a balesetéért kapott tetemes
kártérítési összegbôl busásan jövedelmezô turistaparadicsommá alakítson egy lerobbant karib-szigeteki üdülôhelyet.

A Harold Ramis rendezte ötletparádéban, Williams mellett olyan nagyszerû színészek gondoskodnak a nevettetésünkrôl, mint Peter O’Toole, Twiggy, Rick Moranis, Andrea Martin vagy Eugene Levy.

 
2 990 Ft
Egy burka, egy nadrág (1DVD)

Amikor a férfi igazán szerelmes, ha kell, a burkát is magára ölti, hogy láthassa elzárt kedvesét.
Egy jemeni idénymunka után muszlim fundamentalistaként tér vissza Mahmoud Párizsba. Szent küldetése, hogy Allah segítségével utat mutasson erkölcstelennek bélyegzett húgának, és eltiltja őt a barátjától. A szerelmesek azonban mindent elkövetnek, hogy láthassák egymást: a fiú burkát öltve érkezik a lopott randevúkra. A terv bejön, csak éppen van egy kis bökkenő: az álca annyira jól sikerül, hogy Mahmoud beleszeret.
Az Egy burka, egy nadrág nagyon is aktuális kérdés köré szőtt, hamisítatlan francia vígjáték, amely bebizonyítja, hogy a szerelemhez vezető út nem ismer határokat.

 
1 990 Ft
Egy cipőben (1DVD) (karcos példány)

A 8 mérföld, A kéz, amely a bölcsőt ringatja, és a Szigorúan bizalmas Oscar-díjas rendezője ezúttal a vígjáték műfajban bizonyít!

Maggie (Cameron Diaz) és Rose (Toni Collette) testvérek, ám semmiben sem hasonlítanak egymásra. Rose ügyvédnőként keresi kenyerét, céltudatos, komolyan veszi az életet, hízásra hajlamos és titokban romantikus regényeket olvas. Maggie ellenben a felelőtlenség élő szobra: a véget nem érő bulik, könnyen beszerezhető és eldobható pasik meg a vad poénok híve. Még azt is viccesnek találja, hogy elszeresse nővére ritka udvarlóinak egyikét. Az eredmény: Maggie és Rose, akik eddig kerülték, mostantól utálják egymást.

Mi kéne ahhoz, hogy úgy szeressék egymást, ahogy az testvérektől elvárható? Talán egy titokzatos nagymama (Shirley MacLaine), akiről azt se tudta senki, hogy még él, ám most felbukkan, mindenbe beleszól, és varázsos módon minden megváltozik körülötte…

 
1 990 Ft
Egy fiúról (1DVD) (About a Boy)

A nagysikerű író, Nick Hornby (Pop, csajok satöbbi)
regényéből a Bridget Jones naplója alkotói készítették el a 2002-es esztendő
egyik kihagyhatatlan vígjátéksikerét, de a film ezúttal nem egy lányról szól,
hanem EGY FIÚRÓL.
A 38 éves Will a gazdag, egyedülálló, gyermektelen
fiatalemberek gondtalan életét éli. Nem dolgozik, naphosszat értelmetlen dolgokkal
üti el az időt, csak a nőkön, a randevúkon, a trendi dolgokon jár az esze, és
kínosan ügyel arra, hogy kerülje a felelősséggel járó problémákat.

Viszonyt kezd egy egyedülálló anyával, majd a szakítás után
úgy érzi, megtalálta az ideális megoldást, hogyan kerülhet kapcsolatba csupa
könnyen megszerezhető nővel: csak el kell látogatnia az egyedülálló szülők klubjába.

Kitalál tehát magának egy kétéves kisfiút, és felderítő útra
indul a helyi klubba. Sikerül is megismerkednie a csinos Susie-val, ám
az ismeretség hamarosan olyan helyzetekbe sodorja, melyekre egyáltalán nem volt
felkészülve. Ott kezdődik a dolog, hogy a nővel csak úgy találkozhat, ha elviseli
a hozzájuk csapódó Marcust, Susie barátnőjének fiát.

A 12 éves srác minden, csak nem átlagos. Ezt az iskolában
is kiszúrták a társai, és folyton gyötrik. Problémás a családja is, apja külön
él tőlük, anyja, a hippi Fiona pedig komoly depresszióval küzd.

Azon a napon, amikor Will és Marcus először
találkoznak, Fiona öngyilkosságot kísérel meg. Bár a férfi merő véletlenségből
csöppen az események kellős közepébe, Marcus úgy tekint rá, mintha ő
lenne a kézenfekvő megoldás a családi problémákra. Követni kezdi Willt,
és rájön, hogy egyáltalán nincs is gyereke. Ezután minden délután felbukkan
a férfi lakásán, akit eleinte őrületbe kerget a nemkívánt vendég, ám idővel
valami különös szövetség kezd kialakulni köztük.

Akkor kezdődnek az újabb bajok, amikor Will a szilveszteri
partin megismerkedik a gyönyörű és intelligens Rachellel, és életében
először igazán szerelmes lesz. Csakhogy újra elköveti ugyanazt a hibát: hogy
felkeltse a nő érdeklődését, hazudik magának egy gyereket. Szorult helyzetében
kénytelen megkérni Marcust: játssza el, hogy ő a fia...

 
1 990 Ft
Egy fiúról (1DVD) (About a Boy) (felirat)

A nagysikerű író, Nick Hornby (Pop, csajok satöbbi) regényéből a Bridget Jones naplója alkotói készítették el a 2002-es esztendő egyik kihagyhatatlan vígjátéksikerét, de a film ezúttal nem egy lányról szól, hanem EGY FIÚRÓL. A 38 éves Will a gazdag, egyedülálló, gyermektelen fiatalemberek gondtalan életét éli. Nem dolgozik, naphosszat értelmetlen dolgokkal üti el az időt, csak a nőkön, a randevúkon, a trendi dolgokon jár az esze, és kínosan ügyel arra, hogy kerülje a felelősséggel járó problémákat.

Viszonyt kezd egy egyedülálló anyával, majd a szakítás után úgy érzi, megtalálta az ideális megoldást, hogyan kerülhet kapcsolatba csupa könnyen megszerezhető nővel: csak el kell látogatnia az egyedülálló szülők klubjába.


Kitalál tehát magának egy kétéves kisfiút, és felderítő útra indul a helyi klubba. Sikerül is megismerkednie a csinos Susie-val, ám az ismeretség hamarosan olyan helyzetekbe sodorja, melyekre egyáltalán nem volt felkészülve. Ott kezdődik a dolog, hogy a nővel csak úgy találkozhat, ha elviseli a hozzájuk csapódó Marcust, Susie barátnőjének fiát.

A 12 éves srác minden, csak nem átlagos. Ezt az iskolában is kiszúrták a társai, és folyton gyötrik. Problémás a családja is, apja külön él tőlük, anyja, a hippi Fiona pedig komoly depresszióval küzd.

Azon a napon, amikor Will és Marcus először találkoznak, Fiona öngyilkosságot kísérel meg. Bár a férfi merő véletlenségből csöppen az események kellős közepébe, Marcus úgy tekint rá, mintha ő lenne a kézenfekvő megoldás a családi problémákra. Követni kezdi Willt, és rájön, hogy egyáltalán nincs is gyereke. Ezután minden délután felbukkan a férfi lakásán, akit eleinte őrületbe kerget a nemkívánt vendég, ám idővel valami különös szövetség kezd kialakulni köztük.

Akkor kezdődnek az újabb bajok, amikor Will a szilveszteri partin megismerkedik a gyönyörű és intelligens Rachellel, és életében először igazán szerelmes lesz. Csakhogy újra elköveti ugyanazt a hibát: hogy felkeltse a nő érdeklődését, hazudik magának egy gyereket. Szorult helyzetében
kénytelen megkérni Marcust: játssza el, hogy ő a fia...

 
1 990 Ft
Egy füst alatt - Beindulva (1DVD)

A Füst különleges folytatásában Harvey Keitel visszatér Auggie, a kedélyes dohányboltos szerepében, hogy többek között Jim Jarmusch, Lou Reed, Mira Sorvino, Michael J. Fox és Madonna társaságában folytatódhassanak a környék lakóinak kalandjai.
Wayne Wang rendező és Paul Auster író néhány régi és számos új karakter, továbbá megannyi híresség vendégszereplésével készített több szálon futó alkotása rövidebb-hosszabb jelenetekből összefűzött szkeccsfilm, ami szellemes, egyben elgondolkodtató képet fest Brooklyn sokszínűségéről, az itt élő emberek könnyed életfilozófiájáról és természetesen a dohányzás utánozhatatlan élményéről.

 
1 490 Ft
Egy hisztérika feljegyzései (1DVD)

Gyerekszínészből tinisztárrá nőtte ki magát a szépséges, szeplős Lindsay
Lohan, aki az Apád-anyád idejöjjön zseniális kettős szerepe óta sorra
bukkan fel a legjobb családi vígjátékokban. Láthattuk őt Jamie-Lee Curtis
mellett a Nem férek a bőrödbe című filmben, a mozikban pedig nemrég
fut legújabb filmje, a Bajos csajok!

New York City pörgős, divatos belvárosának egyik középiskolájában a tinédzser
Lola a legnépszerűbb csaj. Nem örül tehát a hírnek, hogy a családja New
Jersey csendes, álmos külvárosába költözik és neki is új suliba kell járnia.
A vidéki iskolában természetesen már foglalt a legmenőbb csaj posztja, így Lola
csak második lehet a népszerű Carla Santini mögött. Hősünk azonban
nem az a beletörődős típus, felveszi tehát a kesztyűt és harcba indul, hogy
New Jersey-ben is ő legyen az ász!

A legravaszabb csajos trükköket veti be, hogy megkaparintsa az iskola következő
színdarabjában a női főszerepet, de természetesen ugyanerre a szerepre áhítozik
Carla is. A lányok népszerűségi háborúja javában tombol, amikor Lola
megtudja, hogy kedvenc zenekara feloszlás előtt áll, és már csak egy utolsó
búcsúkoncerten láthatja őket együtt, New Yorkban. Mire észbe kap, az összes
jegyet elkapkodják, ráadásul Carlának még sikerült jegyet szereznie,
így ismét ő került a figyelem középpontjába. Lola azonban ezt már nem
hagyhatja: elhatározza, hogy kerül, amibe kerül, ő bizony bejut a koncertre,
mi több a dögös énekes sráccal is találkozni fog, akibe fülig bele van zúgva
minden lány!

 
1 990 Ft
  Egy hulla, egy falafel és a többiek (1DVD) /használt,karcos/

A huszonéves Danny állástalan, pénztelen, nőhiányos írópalánta, aki viharvert albérleteiben gyürkőzik a szavakkal és az írógéppel - hasztalan. Ha éppen nem lustálkodik, megfigyel és rögzít, ám pornográf témájú novellái sosem érnek célba. Inkább a Royal Gigolos Dreaming című híres számát pengeti (hamisan és rosszul), és talpas cigarettája füstjében kallódik. Brisbane-i, melbourne-i és sidney-i bérleményeiben azonban zajos, különc barátai és lakótársai gondoskodnak róla, hogy megfelelő irodalmi alapanyagot kapjon műveihez.

 
990 Ft
  Egy kis gubanc (1DVD) (Big Trouble) (John Cassevetes) (felirat)

Minden bonyodalom akkor kezdődik John Cassavetes fergeteges
vígjátékában, amikor Leonard Hoffman, egy szolid biztosítási ügynök rádöbben,
hogy bárhogy iparkodik is, képtelen kifizetni három fiának az egyetemi tandíjat.

Szorult helyzetében Leonard elfogadja a kissé fura,
ámde annál vonzóbb Blanche Rickey ajánlatát: kössenek nagyösszegű életbiztosítást
Blanche férjére, aki aztán, a tervek szerint, néhány nappal később véletlenül
elhalálozik egy szörnyű "balesetben".

Leonard nem is sejti, hogy a házaspár egészen mást
forgat a fejében és ő csak eszköz egy sokkal nagyobb terv végrehajtásában...

 
2 990 Ft
Egy magányos tinédzser (1DVD) (Woody Harrelson) (2016)
Tinédzsernek lenni nem könnyű, a középiskolás Nadine (Hailee Steinfeld) is úgy érzi: minden összeesküdött ellene. Nem elég, hogy korán elveszítette édesapját és a srác, aki tetszik neki, fütyül rá, de most még ráadásul a legjobb (és igazából egyetlen) barátnője (Haley Lu Richardson) is randizni kezd a bátyjával (Blake Jenner), aki a morcos, befelé forduló Nadine-nal ellentétben a suli egyik sztárja. A sokk hatására a tinilány kénytelen új szemmel tekinteni a körülötte lévő emberekre, köztük d... 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés