Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Banánköztársaság (1DVD) (Woody Allen) (szinkron)

A Marx fivérek hagyományai szerint ezt a filmet is áthatja a burleszkszerű helyzetekre és a csattanókra épülő dramaturgia. Az alaphelyzet már önmagában is abszurd: főhősünk, Fielding Mellish, a New York-i zsidó kisember, aki számos féreértés után, távolról sem önszántából egy délamerikai puccs kellős közepében találja magát. San Marco forradalmárai elzavarják a diktátort, s mivel hősünk Castro-szakállt visel, kézenfekvő, hogy ő lesz az ország vezetője.

A forradalom pártja harcot indít a hatalmat átszövő korrupció ellen. Munkához is látnak azonnal: megszületik első és egyben legfontosabb intézkedésük: kihirdetik, hogy az ország hivatalos nyelve mostantól kezdve a svéd lesz. Lévén, hogy a főszerepet maga Woody Allen alakítja, a hatás megjósolható.

 
3 990 Ft
Bár, A (1DVD)

Csavargók, piások, balfácánok – a rozsdamarta acélváros kiskocsmájában mindenki menedékre talál. Csak a tulaj, Whitey nyaka körül szorul a hurok az apadó bevétel, no meg húga esküvője miatt, miután egy szélhámos elszedi a vőlegény lakodalomra félretett pénzét.

A remek zenével, parádés szereposztással és Francis Ford Coppola, a Keresztapa-trilógia Oscar®-díjas rendezőjének produceri közreműködésével készült keserédes vígjátékban egy merész terv mentheti csak meg az esküvőt és a Bárt…

 
1 990 Ft
Báránysültek hallgatnak, A (1DVD)

Történetünk főhőse Joe Dee Fostar kezdő - és ugyancsak kétbalkezes - FBI ügynök, aki különféle sorozatgyilkosokat üldöz. Ám csak úgy boldogulhat a feladattal, ha ráveszi a félelmetes, őrült gyilkos doktor Animalt, hogy segítsen neki a nyomozásban.

 
1 490 Ft
Baseball bikák (1DVD) (1988)
Hiszek a női fenékben, a csavart szervában, a skót viszkiben és a hosszú előjátékban" - Crash Davis (KEVIN COSTNER), a baseball liga veterán fogójának életfilozófiája egyszerű és viszonylag könnyen átadható. Szükség is van arra, hogy megossza tapasztalatait valakivel, hiszen új csapata, a Durhami Bikák pocsékul szerepel a szezonban, annak ellenére, hogy egy elementáris tehetségű fiatal dobója van, akivel simán alázhatna bárkit. Ebby Calvin "Bomba" Laloosh (TIM ROBBINS) kiképzésére nemcsak Cra... 
3 990 Ft
  Bazi nagy görög élet (1DVD) (minisorozat) (nagyon karcos példány)

Az igazi móka csak a mézes hetek után vár! A világsikerű vígjáték, a Bazi
nagy görög lagzi (minden idők legnagyobb függetlenfilmes kasszasikere) után
most itt a folytatás.

A mozifilmből már jól ismert szereplők visszatérnek, hogy megismerhessük a
vidám és talán olykor kissé hangos görög família újabb kalandjait. A fiatal,
életvidám és szabadszellemű Nia és a család idősebb, kissé konzervatív
tagjai rengeteg okot szolgáltatnak a nevetésre, hiszen újra itt az elkényeztetett
öcsike, a kritikus após, az örökké rendezkedő mama és a minden lébe kanál nagynénik
is!

A világ legsikeresebb független filmjének mókás eseményei a sikeres TV-sorozatban
folytatódnak! Ezen a kiadványon még a hazai TV-premier előtt láthatjuk a sorozat
teljes első évadját, a hét, egyenként húszperces történetet, amelyekben percenként
robban a poénbomba!

 
1 990 Ft
Bébibumm (1DVD)

A 30 éves Avril (Camille Cottin) komoly párkapcsolatban él, van állása, mégis együtt lakik az anyjával. Mado (Juliette Binoche) ugyanis képtelen magáról gondoskodni: felelőtlen, kicsapongó, önző, nárcisztikus – azaz pont olyan, mintha Avrilnek lenne egy kibírhatatlan kamaszlánya. A helyzet akkor sem változik meg, amikor teherbe esik, Mado ugyanis nem sokkal később bejelenti: ő is gyereket vár. Lány és anyja így együtt néz az áldott hónapok elé, ami nem kevés bonyodalmat okoz.

 
2 990 Ft
Bébisintér, A (1DVD) (mozi és bővített változat)

Az idén Oscar®-díjra jelölt Jonah Hill viharos éjszakai kalandokba keveredik az Ananász expressz rendezőjének új vígjátékában. A lógásban világbajnok Noah (Jonah Hill) épp a szomszéd gyerekeit pesztrálja, mikor a belvárosban bulizó barátnője hívja. A srác felkerekedik és elindul a városba, ám hamarosan azon kapja magát, hogy egy bevadult drogdíler elől kell menekülnie, és az izgalmasnak induló esti kiruccanás egyre inkább totális káoszba fordul. Elmebeteg poénok és hajmeresztő akciók – egy teljes éjszakai műszak a bébisintérrel!

 
1 990 Ft
  Beépített szépség 1. (1DVD) (Warner, pattintótokos) (felirat) (nagyon karcos példány)

Az FBI különleges ügynöke kizárólag a munkájának élő, kőkemény, kérlelhetetlen férfi lehet. Nőt nem alkalmaznak. Ha mégis közéjük állna, jobban teszi, ha lemond mindarról, ami egy nőt nővé tesz.

Gracie Hart élete a cég. A frizurájánál fontosabb a revolvere, egy ölelésnél többre becsül egy villámgyors fojtófogást, a ruhák meg csak akkor érdeklik, ha terepszínűek. És ez így is maradna mindörökké, ha egy félelmetes terrorista névtelen levélben nem fenyegetné meg a szervezőket, hogy bombát fog robbantani a Miss Amerika választáson.

Gracie az egyetlen a testületben, aki eséllyel épülhet be a szépségverseny döntőjébe. Bikinijébe revolvert rejt, kis tüllszoknyájába gumibotot, és az ügy érdekében igyekszik néhány napig úgy tenni, mintha ő is csak bájos, üresfejű, gyenge szépség volna. Ez lesz élete legnehezebb bevetése. És ez lesz a szépségversenyek történetének legkülönösebb széplány-találkozója...

Sandra Bullock ismét nagyon bájos és nagyon szellemes: kiváló partnerekkel (Michael Caine, Benjamin Bratt) bolondozza végig a filmet.

 
1 490 Ft
Beépített szépség 2. - Csábítunk és védünk (1DVD)

Egy jó rendőr legyen kemény, goromba és ápolatlan – ez nem a hivatalos álláspont, csupán Gracie Hart (Sandra Bullock) véleménye, aki az ügy érdekében egyszer még arra is hajlandó volt, hogy szükség esetén csinosnak és jól ápoltnak álcázza magát. Persze csak hogy megvédje a Miss Amerika szépségversenyt egy őrült merénylőtől.

A bevetés azonban különös személyiségtorzulásokat indított el nála. A szükségesnél nagyobb fontosságot kezdett tulajdonítani a külsejének: elpuhult. Annyi azért még maradt belőle a régi tűzből, hogy amikor harcias kolléganője, Sam, (Regina King) beszól neki új, csini stílusáért, határozottan megvédi magát. Az ellenségeskedést azonban fel kell függeszteniük, amikor Gracie régi barátnőjét, a szépségkirálynő Cherylt rejtélyes bűnözők rabolják el. A nyomok Las Vegasba vezetnek: a csillogás városában újabb álruhákat, férfiakat és fegyvereket próbálhatnak ki, miközben talán az ügy megoldásához is egyre közelebb kerülnek...

 
1 990 Ft
Békés családi tűzfészek (1DVD)

A Slocomb család feje szívrohamot kap és eltávozik az
élők sorából. Rokonai összegyűlnek, hogy vígasztalják az özvegyet és megadják
a szeretett halottnak a végtisztességet. A temetési előkészületek és a gyászos
alkalom ürügyén megtartott családi összejövetel azonban csak számukra tragikus
- a nézőnek vigyáznia kell, nehogy halálra nevesse magát a pénzéhes temetkezési
vállalkozón, a bigottan vallásos nagynénin, aki állandóan kétbalkezes kisfiáért
imádkozik, a szoknyabolond unokatestvéren és örökké nyavajgó feleségén, a gyönyörű
Lucille-on, aki próbálja csitítani az indulatokat és férjét, akinek elege
van az egészből és legszívesebben igénybe venné a temetkezési vállalkozó kedvezményes
ajánlatát a csoportos elföldelésre!

 
1 990 Ft
Bélier család, A (1DVD) (karcos példány)

Paula Bélier első látásra egy átlagos tinédzser életét éli egy francia kisvárosban: gimnáziumba jár, fiúzni akar, legjobb barátnőjével bandázik iskola után és nagyon szeretne énekfakultációra járni. Egy fiú kedvéért. Már a meghallgatáson kiderül, hogy kivételes zenei tehetsége van, és tanára komoly esélyét látja, hogy a lány egy menő párizsi iskolában fejleszthesse hangját. Ám a lehetőség Paulát nem várt dilemma elé állítja: családjában ő az egyetlen, aki nem siketnéma, ami miatt szülei és farmjuk gazdálkodásában elengedhetetlennek tűnik a segítsége. Főleg, amikor édesapja hirtelen ötlettől vezérelve indulni akar a helyi polgármester választáson és politikai ambícióinak népszerűsítését-tolmácsolását csak a lány tudja segíteni. De vajon ez elég ok, hogy családja visszatartsa a tehetséges lányt álmai valóra váltásától?

A Bélier család fantasztikus sikert aratott Franciaországban, ahol hetekig vezette a toplistát, és több mint 56 millió dolláros bevételével jelenleg az év második legsikeresebb filmje.

 
1 990 Ft
Benny Hill - Pajzán történetek 1. (1DVD)

Ha igazi angol humor, akkor Benny Hill. Ha Benny Hill akkor Gálvölgyi János. Mit is mondhatnánk mást, mint hogy a nevető izmokat felkészíteni, visszaszámlálás...
Most a világhírű angol komikus legjobb darabjaiba kaphatunk betekintést; vadnyugati élet, szalontánc, talkshow, álláskeresés ahogy Benny Hill látja. Benny Hill sorozatának első három része tartalmas szórakozást ígér az angol humor kedvelőinek.

 
990 Ft
Benny Hill - Pajzán történetek 10. (1DVD)

Ha igazi angol humor, akkor Benny Hill. Ha Benny Hill, akkor Gálvölgyi János. Mit is mondhatnánk mást, minthogy a nevető izmokat felkészíteni, visszaszámlálás. Most a világhírű angol komikus legjobb darabjaiba kaphatunk betekintést: vadnyugati élet, szalontánc, talkshow, álláskeresés ahogy Benny Hill látja.

 
990 Ft
Benny Hill - Pajzán történetek 11. (1DVD)

Ha igazi angol humor, akkor Benny Hill. Ha Benny Hill, akkor Gálvölgyi János. Mit is mondhatnánk mást, minthogy a nevető izmokat felkészíteni, visszaszámlálás. Most a világhírű angol komikus legjobb darabjaiba kaphatunk betekintést: vadnyugati élet, szalontánc, talkshow, álláskeresés ahogy Benny Hill látja.

 
990 Ft
Benny Hill - Pajzán történetek 5. (1DVD)

Ha igazi angol humor, akkor Benny Hill. Ha Benny Hill, akkor Gálvölgyi János. Mit is mondhatnánk mást, minthogy a nevető izmokat felkészíteni, visszaszámlálás. Most a világhírű angol komikus legjobb darabjaiba kaphatunk betekintést: vadnyugati élet, szalontánc, talkshow, álláskeresés ahogy Benny Hill látja.

 
990 Ft
Benny Hill - Pajzán történetek 6. (1DVD)
Ha igazi angol humor, akkor Benny Hill. Ha Benny Hill, akkor Gálvölgyi János. Mit is mondhatnánk mást, mint hogy a nevetőizmokat felkészíteni, visszaszámlálás... Most a világhírű angol komikus legjobb darabjaiba kaphatunk betekintést: vadnyugati élet, szalontánc, talkshow, álláskeresés ahogy Benny Hill látja. Most a Benny Hill „Europe” sorozatának hatodik része ígér hatalmas szórakozást az angol humor kedvelőinek. 
990 Ft
Benny Hill - Pajzán történetek 7. (1DVD)

Ha igazi angol humor, akkor Benny Hill. Ha Benny Hill akkor Gálvölgyi János. Mit is mondhatnánk mást, mint hogy a nevető izmokat felkészíteni, visszaszámlálás...
Most a világhírű angol komikus legjobb darabjaiba kaphatunk betekintést; vadnyugati élet, szalontánc, talkshow, álláskeresés ahogy Benny Hill látja. Benny Hill sorozatának első három része tartalmas szórakozást ígér az angol humor kedvelőinek.

 
990 Ft
Benny Hill: Best Of (1DVD)

Azt mondják, ő a legnagyobb és legkedveltebb nevettető a
világon.

Most a világhírű angol komikus legjobb darabjaiba kaphatunk
betekintést; legyen az főzőshow vagy hajókázás, esetleg csajozás Benny Hill
módra - mindegy, mit csinál, minden mozdulata megnevettet.

Felhőtlen szórakozást kap az egész család, annál is inkább,
mivel a komikus magyar szinkronhangja Gálvölgyi János. A jókedv garantált!

 
990 Ft
BeSZERvezve (1DVD) (American Ultra, 2015)

Mike (Jesse Eisenberg, Social Network – A közösségi háló), a teljesen jellegtelen kisvárosi suhanc többnyire beszívva tengeti napjait, és legfőbb vágya az, hogy a városhatárban rátörő pánikrohamát legyőzve végre elvigye barátnőjét, Phoebe-t (Kristen Stewart, Alkonyat) Hawaii-ra. A fiatalok élete egyik napról a másikra megváltozik, mikor kiderül, hogy Mike – aki maga sem tud a dologról – valójában egy ölésre kiképzett alvóügynök. Mikor egykori megbízói úgy döntenek, hogy likvidálják őt, a srácban öntudatra ébred a szuperkatona, és hamarosan azon kapják magukat Phoebe-vel, hogy egy egész hadsereg próbál végezni velük ebben az akcióban és tudatmódosító szerekben dúskáló komédiában.

 
1 990 Ft
  Bigyó felügyelő 1. (1DVD) (Inspector Gadget) (Disney) (karcos példa)

John a világ legártatlanabb biztonsági őre. Egész nap a Bradford Robotics Laboratórium bejáratánál üldögél, és álmodozik: arról, milyen hős rendőr lehetne ő. Nem sejti, hogy a laboratórium falai között folyó különleges kísérletek hamarosan befejeződnek, és a kutatás eredményeit egy őrült milliomos is meg akarja szerezni. Amikor rajtaütnek az intézeten, Johnnak végre alkalma nyílik a gyakorlatban is bebizonyítani hősiességét. Az eredmény: kórházi újjáélesztése során kicsit átalakítják. Mivel úgyis ki kell cserélni minden szervét, a tudós lánya létrehozza belőle Bigyó felügyelőt, aki minden porcikájában valami meglepetést hordoz. A kalapja helikopter, az ujja öngyújtó, felső gombja festékszóró pisztoly…

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés