Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Aranyoskám (1DVD) (Warner Home Video kiadás) (felirat)

Michael Dorsey minden producer, színházi és televíziós rendező rémálma. A sorozatos összezördülések következménye, hogy még egy paradicsom szerepét sem hajlandó senki ráosztani. A pénztelenség és az elkeseredettség eszement lépésre kényszeríti Michaelt, aki lakótársa, Jeff darabját akarja mindenképp színpadra állítani. Elmegy egy szappanopera szereplőválogatására, ahonnan barátnőjét egyszer már kirúgták. Michael megkapja a főszerepet, ami viszont nagyobb baj, mintha nem kapta volna meg. Miért? Mert nőként, Dorothy Michaels néven jelentkezett.

 
990 Ft
Aranyrög, Az (1DVD)

Három jó barát (Eric BANA – München, Trója, A Sólyom végveszélyben; Stephen CURRY – Haláli halasok; és Max CULLEN – Az egzotikus sziget) arany után kutat Ausztrália Isten háta mögötti vidékén. Rábukkannak ugyan az öreg aranybányára, ám kutatásaik jó ideig eredménytelenek maradnak. Minden megváltozik azonban, amikor rátalálnak a világ legnagyobb, sok millió dollárt érő aranyrögére. A remélt gazdagság hatására felülkerekedik rajtuk a kapzsiság, s a trió összeveszekszik azon, hogyan osszák föl a zsákmányt. Eközben elkerüli figyelmüket, hogy más is szemet vetett az értékes leletre.

 
1 990 Ft
Arizonai ördögfióka (1DVD)

Adott egy megrögzött bűnöző, akit már a bírók is a keresztnevén szólítanak, és előre tudják, hogy ismét csak fegyveres áruházi rablás miatt kell bezsuppolniuk a delikvenst újabb néhány évre.

Adott egy csinos rendőrnő, aki valahogy mindig elpirul, ha a "gonosztevő" rákacsint, miközben éppen a nyilvántartásba szánt fotók készülnek róla.

A bűnöző végül jó útra tér és megkéri a rendőrnő kezét - csodálatos befejezés.

A gond az, hogy ez még csak a kezdet. Akármennyire is igyekeznek - mert bizony nagyon igyekeznek - szerelmük gyümölcse csak nem akar beérni. Az utódlás kérdése még nyitott, a csinos feleség nem igazán gömbölyödik.

Pedig másoknak milyen könnyen megy! Ott van például az Arizona család, ahová egyből öt csöppséget pottyantott a gólya. Logikus következtetés: ahol ennyi gyerek van, ott talán észre sem veszik, ha egy eltűnik.

A fiatal házaspár jó útra tért férfi-tagja élete utolsó rablását hajtja végre, hogy egy igazi hús-vér csecsemővel térjen haza a leendő mamához. Talán minden jól is alakulna, ha nem éppen az "örökbefogadás" hetében kopog az ajtón két nyakig sáros ex-rabtárs, akik nem a főbejáraton hagyták el a dutyit…

 
2 990 Ft
  Arthur, a legjobb parti (1DVD) (Arthur, 2011) (karcos példány)

Remek alakítással Russell Brand kelti újra életre a szerethető milliárdos, Arthur Bach figuráját a népszerű Oscar®-díjas romantikus vígjáték feldolgozásában. A felelőtlen sármőr eddig vígan élte világát, hiszen tudta: kiapadhatatlan vagyona és örök dajkája, Hobson (az Oscar®-díjas Helen Mirren) minden bajból kihúzza. Most azonban élete legkomolyabb próbája előtt áll: döntenie kell, anyja akaratára feleségül veszi-e az ambiciózus üzletasszonyt, Susant (Jennifer Garner), hogy a megszokott fényűzésben élhessen tovább, vagy inkább a bizonytalan jövőt választja igaz szerelmével, Naomival (Greta Gerwig). A lány hatására és Hobson segítségével Arthur eddigi legköltségesebb kockázatát vállalja, és végre megtanulja, mit is jelent felnőtt férfinak lenni.

EXTRÁK

Kimaradt jelenetek - magyar felirattal
 
1 490 Ft
Arzén és levendula (1DVD)

A kedves, elbűvölő Brewster-nővéreket szereti és tiszteli
a szomszédság. A tündéri öreglányok fáradhatatlanul jótékonykodnak, nem csoda,
ha jó hírükhöz kétség sem férhet. Akad azonban egy jótéteményük, amellyel nem
nagyon büszkélkednek: szomorú agglegények utolsó óráit édesítik meg egy kis
bodzaborral és néhány csepp arzénnal!

Jóképű unokaöccsük, Mortimer a döbbenettől szólni
sem tud, amikor rájön, hogy nénikéi, akik látszólag a légynek sem tudnak ártani,
valójában sorozatgyilkosok. Komolyan elgondolkodik azon, hogy érdemes-e családot
alapítania a gyönyörű Elaine-nel, akit csak nemrég vezetett oltár elé.

Mortimer attól fél, az őrültség genetikai hiba a családjában
- és feltételezése nem alaptalan. A gyilkos nénikék mellett ugyanis van még
egy bátyja, aki sötét ügyletekben érdekelt és egy öccse, aki azt hiszi magáról,
hogy ő Theodore Roosevelt...

 
1 990 Ft
  Asterix az Olimpián (2DVD) (élőszereplős) (extra változat)

Asterix és jó barátja, Obelix az ókori olimpiai játékokra mennek, hogy megküzdjenek a rómaiakkal. Mindezt teszik azért, mert a gall Alafolix herceg szerelmes lesz a gyönyörű görög hercegnőbe, és elkél neki a segítség, hogy felkészülhessen az Olimpiai megmérettetéseken. Csakhogy ugyanebbe a hercegnőbe szerelmes Cézár fia, Brutus is. Kettőjük között olyan versengés alakul ki, amely nem feltétlen a fair-play elemeire épül. Vajon ki nyeri el végül a hercegnő kezét?

 
1 990 Ft
  Asterix és Obelix (1DVD) (élőszereplős) (FF Film & Music kiadás)

Asterix és Obelix, a francia képregényhős-páros kalandjai messze földön híresek. Goscinny és Uderzo képregényeiből csak Európában eddig több mint 280 millió példány talált gazdára - ez a siker
elsősorban a történetek humorának és a figurák eredetiségének köszönhető.

Asterix kalandjai a Krisztus előtti évtizedekben játszódnak, a római hódítások idején, amikor szinte már egész Európát leigázták a legionáriusok. Egyetlen kicsiny gall falucska azonban bevehetetlennek bizonyul. A falu lakóit ugyanis egy druida varázsfőzete juttatja emberfeletti erőhöz. Csak a szabadidejében obeliszkek cipelésével foglalatoskodó Obelixnek nincs szüksége az italra ahhoz, hogy kisujjával lepöcköljön a terepről egy légiós századot, ő ugyanis gyerekkorában beleesett a főzetbe és azóta tart nála az ital varázslatos hatása...

Bár a sorozatból már jónéhány egész estés rajzfilmadaptáció született, élő-szereplős változatra most először számták rá magukat a filmkészítők, ami nem is csoda, hiszen a képregény legfontosabb, kihagyhatatlan pillanatai a legmodernebb technikák nélkül megfilmesíthetetlenek (gondoljunk az alacsonyan szálló rómaiakra, vagy az Obelix gyomrában percek alatt eltűnő vadkanokra)!
A francia-német-olasz kooprodukcióban készült feldolgozás minden idők egyik legdrágább európai filmje lett, amely nagyszerűen adja vissza a képregény hangulatát.

A filmben természetesen ismét kiéleződik a gall-római ellentét. A rómaiak rájönnek, hogy miben rejlik a kis falucska lakóinak ereje, és Cézár parancsára elrabolják a falu varázslóját, a druidát. Azt hiszik, szép szóval, vagy erőszakkal sikerül majd kicsikarniuk a varázsital receptjét. De Asterix és Obelix már útra kelt, hogy szétcsapjon a rómaiak között és kiszabadítsák szeretett druidájukat.

 
990 Ft
  Asterix és Obelix (1DVD) (élőszereplős) (Gamma Home Entertainment kiadás)

Asterix és Obelix, a francia képregényhős-páros
kalandjai messze földön híresek. Goscinny és Uderzo képregényeiből
csak Európában eddig több mint 280 millió példány talált gazdára - ez a siker
elsősorban a történetek humorának és a figurák eredetiségének köszönhető.

Asterix kalandjai a Krisztus előtti évtizedekben
játszódnak, a római hódítások idején, amikor szinte már egész Európát leigázták
a legionáriusok. Egyetlen kicsiny gall falucska azonban bevehetetlennek bizonyul.
A falu lakóit ugyanis egy druida varázsfőzete juttatja emberfeletti erőhöz.
Csak a szabadidejében obeliszkek cipelésével foglalatoskodó Obelixnek
nincs szüksége az italra ahhoz, hogy kisujjával lepöcköljön a terepről egy légiós
századot, ő ugyanis gyerekkorában beleesett a főzetbe és azóta tart nála az
ital varázslatos hatása...

Bár a sorozatból már jónéhány egész estés rajzfilmadaptáció
született, élő-szereplős változatra most először számták rá magukat a filmkészítők,
ami nem is csoda, hiszen a képregény legfontosabb, kihagyhatatlan pillanatai
a legmodernebb technikák nélkül megfilmesíthetetlenek (gondoljunk az alacsonyan
szálló rómaiakra, vagy az Obelix gyomrában percek alatt eltűnő vadkanokra)!
A francia-német-olasz kooprodukcióban készült feldolgozás minden idők egyik
legdrágább európai filmje lett, amely nagyszerűen adja vissza a képregény hangulatát.

A filmben természetesen ismét kiéleződik a gall-római ellentét.
A rómaiak rájönnek, hogy miben rejlik a kis falucska lakóinak ereje, és Cézár
parancsára elrabolják a falu varázslóját, a druidát. Azt hiszik, szép szóval,
vagy erőszakkal sikerül majd kicsikarniuk a varázsital receptjét. De Asterix
és Obelix már útra kelt, hogy szétcsapjon a rómaiak között és kiszabadítsák
szeretett druidájukat.

 
990 Ft
  Asterix és Obelix - A Kleopátra küldetés (1DVD) (élőszereplős) (FF Film & Music kiadás)

A történet időpontja Krisztus előtt LII. Na jó, Krisztus előtt 52.Galliát még nem sikerült egészen bekebelezni, Egyiptom azonban, amelynek élén Kleopátra királynő - igen, a fitos orrú - áll, római fennhatóság alá került. Ami még ennél is rosszabb: Kleopátra úgy döntött, Caesarnak adja szívét. Julius Caesarnak, minden népek legnagyobb uralkodójának. Legalábbis ő szereti így hívatni magát.

A büszke királynő egy idő után megunja az öntelt Caesar piszkálódó megjegyzéseit, és fogadást köt vele: ha Kleopátra emberei képesek III (három) hónap alatt felépíteni egy csodás palotát a sivatag közepén, Caesar nyilvánosan elismeri, hogy az egyiptomi a legcsodálatosabb nép a világon.

E nehéz feladat megoldására Kleopátra Skiccpauszt, a szépreményű avantgárd építészt kéri fel. Ha sikerrel jár, annyi aranyat kap, amennyit élősúlyban nyom; ha felsül, a mindig éhes és nagyon ronda királyi krokodilok uzsonnája lesz.

A határidő betartásához igazi csodára van szükség! Ezt a csodát Asterixnek és Obelixnek hívják, és persze ne feledkezzünk meg Csodaturmixról, a varázslóról sem, aki mint tudjuk, a Mágikus Főzet
őrizője.

A gonosz Nóniusz, Kleopátra hivatalos udvari építésze irigykedik riválisára, ezért elhatározza, mindent elkövet annak kudarca érdekében. A kétségbeesett Skiccpausz eközben Papiruszszal, buzgó, ám teljesen agyalágyult írnokával az oldalán Galliába utazik, hogy megtalálja Csodaturmixot és az ő híres főzetét.

Csakhogy útját állják Caesar hatalmas seregei, amelyeket a rendkívüli képességű Eszeminusz vezet, s ki kell cseleznie Nóniusz ármánykodását is - elegendő lesz-e így a főzet a győzelemhez? A bölcs Csodaturmix a tengernyi baj láttán megkéri jó barátait, Asterixet és Obelixet, valamint a kiváló Töpszlixet, hogy minden erejükkel, ötletességükkel és bátorságukkal segítsenek Skiccpausznak a palota felépítésében. Különben jönnek a mindig éhes és nagyon ronda királyi krokodilok...

 
990 Ft
  Átkozott boszorkák (1DVD) (Warner, pattintótokos) (feliratos) (nagyon karcos példány)

A boszorkányok, egy közkeletű félreértéssel ellentétben nem vasorrúak és bibircsókosak. Ellenkezőleg! Csókosak, csinosak és csábosak – történetünk két főszereplője például a világ két legvonzóbb boszorkája! Két bohókás nagynénikéjük társaságában boldogan bűbájoskodnak, varázsolnak és kuruzsolnak - élvezik az életet, a férfiakat és a szerelmet.
Csakhogy valamiért mégsem lehetnek boldogok: egy családjukat sújtó ősi átok szerint az a férfi, akibe valamelyikük beleszeret, azonnal meghal. A lányok ágya veszélyes terep!
A közelükben egyre-másra felbukkanó tetemekre egy rendőr is felfigyel, és nyomozni kezd: csakhogy - vesztére - nagyon jóképű…
A Meglesni és megszeretni rendezője ismét vérbő romantikus komédiát rendezett, de a siker érdekében most különleges vizuális effektusokat is bevet!

 
1 990 Ft
  Austin Powers 1. - Őfelsége titkolt ügynöke (1DVD) (fotó csak reklám)

Kicsoda Austin Powers? Abszolút úriember: ellenállhatatlan férfi, a gonosz halálos ellensége, a kémek kéme, egy igazi élő legenda. Ő a brit titkosszolgálat dögös és kihívó csodafegyvere.

Powers a 60-as évek hiperlaza szuperkéme cukorkaszínű cuccaiban magát divatfotósnak álcázva döntögeti London tupírozott cicababáit; és mellesleg eddigi legnagyobb ellenfelét, Dr. Genyát üldözi.

Dr. Genya a jövőbe menekül, hibernált állapotban kilő az űrbe, ám Austin nem hagyja őt futni az időn át sem: Austin azon van, hogy megmentse a világot. Bájos segítőtársa Vanessa Kensignton hatására rájön, a szabad szerelem már nem a régi. A pszichedelikus élvhajhászat, valamint a csipkezsabó és a bársonyöltöny ideje is lejárt, ezek már a modern 90-es évek.

 
1 990 Ft
Austin Powers 2. - Kicsikém (1DVD)

A neve Powers. Austin Powers. Foglalkozása: szuperszexi kém! Ha épp nem a világ megmentésén dolgozik, akkor a legszebb nőkön, és bébi, nem vitás, ehhez ért csak igazán!

Ám a Mike Myers alakította figura legfőbb tudománya veszélyben forog, ugyanis a totál genyó Dr. Genya visszament az időben és ellopta Austin monyóját, hősünk pedig azóta nem a régi, mondhatni: kissé kókadt. Így hát Felicity Shagwellel (Heather Graham), a CIA szöszi ügynökével Austin visszarepül a hatvanas évekbe, hogy újra rátehesse kezét férfiasságára, a szó mindenféle értelmében. S hiába nagy az ellenállás, ha jó a felállás: miután Dr. Genyát kétvállra fektette, Austin újra a csúcsra tör – ahogy mindig is szokta.

 
1 990 Ft
  Austin Powers 3. - Aranyszerszám (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás) (fotó csak reklám)

Monyóját már megtalálta, most Austin Powers
"aranyra lel" ebben a legújabb 24 karátos hasizomszorító vígjáték-kalandfilmben!

A börtönből profikat megszégyenítő bravúrral kiszabaduló
Dr. Genya és Kicsi Én szövetkezik a komplett idióta Aranyszerszámmal,
hogy elrabolják Austin apját, Nigel Powers-t, a kémek kémét.

Teszik mindezt az időutazás aljas trükkjét felhasználva,
hogy magukhoz ragadják a világ feletti hatalmat. Mielőtt még azt mondhatnád:
"Rázd amid van, baby!" Austin is visszaszáguld 1975-be
stricimobilján, hogy összefogjon Foxxy Kleopátrával és megakadályozzák
Dr. Genyát és Aranyszerszámot ördögi tervük végrehajtásában.

Igaz Mike Myers eltulajdonította a legtöbb főszerepet
(Austin, Dr. Genya és Aranyszerszám), azért helyet hagy
filmjében olyan sztároknak, mint Tom Cruise, Kevin Spacey, Danny
DeVito és Britney Spears.

 
1 990 Ft
Ave, Cézár! (1DVD)

A történet Hollywood aranykorának végén játszódik. Főszereplője Eddie Mannix (Josh Brolin), a hivatásos problémamegoldó, akinek mozgalmas napja akad, mikor ismeretlenek elrabolják a stúdió forgatás alatt álló presztízsfilmjének sztárját (George Clooney).

A négyszeres Oscar®-díjas Coen testvérek (Nem vénnek való vidék, A félszemű, Fargo) vígjátékának további szerepeiben Scarett Johansson, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum, Jonah Hill, Frances McDormand és a néhány év múlva a fiatal Han Solo szerepét magára öltő Alden Ehrenreich láthatók.

 
2 990 Ft
Baby Sitting - A Felvigyázó (1DVD) (2014)
Claire és Marc elutaznak a hétvégére, örökmozgó gyereküket pedig rábízzák egy bébiszitterre. Franck megbízható fiatalember hírében áll, a házaspár biztos benne, hogy fiúk jó kezekben lesz. Másnap azonban egy rendőrségi telefonhívásra ébrednek, miszerint otthonukban történt egy kisebb incidens: a házukat teljesen felforgatták, a fiúk pedig eltűnt! A rendőrség talált ugyanakkor egy GoGpro kamerát, amely úgy tűnik, rögzített mindent, ami az éjjel történt. Claire és Marc izgatottan nézik vissza a... 
1 990 Ft
  Bajnokok reggelije (1DVD) (Kurt Vonnegut Jr.)/használt, karcos/

A 2007-ben, 84 éves korában elhunyt világhírű Kurt Vonnegut Jr. a huszadik század második felének egyik legjelentősebb írója volt, regényei hazánkban is kikövetelték maguknak a jól megérdemelt figyelmet. Egyik legismertebb írásának számít a Bajnokok reggelije, ám művei többségéhez hasonlóan sokáig ezt is megfilmesíthetetlennek tartották. Alan Rudolph író-rendező (Mrs. Parker és az ördögi kör) azonban rengeteg kiváló színész (Bruce Willis, Nick Nolte, Albert Finney, Barbara Hershey, Owen Wilson) segítségével mégis a könyvhöz méltó filmet készített.

A történet főszereplője egy milliomos vállalkozó, a város legismertebb embere és reklámarca, Dwayne Hoover (Bruce Willis). A férfi hatalmas kiárusítást tervez autókereskedésében, ám rögeszméi egyre inkább kezdik átvenni az elméje feletti hatalmat, és a helyzeten egy író, Kilgore Trout (Albert Finney) felbukkanása sem segít. Ugyan menedzsere és titkárnője próbál magyarázatot találni a különös viselkedésre, de a dolgok megváltoztathatatlanul rossz irányba fordulnak...

 
1 490 Ft
Bakancslista, A (1DVD)

Ha a halál után úgysincs ráadás, miért ne csapnánk egy nagy bulit, mielőtt végleg kicsengetnek?

Edward, a harapós milliárdos (Jack Nicholson) és Carter, a könyvmániás autószerelő (Morgan Freeman) legalábbis erre jutnak, amikor egy kórház rákosztályán egymás mellé sorsolja őket az élet. Siránkozás helyett összeállítják beteljesületlen álmaik közös jegyzékét – a bakancslistát – és belevágnak életük legnagyobb kalandjába, még mielőtt feldobnák a bakancsot. Szabadesés, őrült száguldás a versenypályán, piramistúra Afrikában...

Az öregfiúk keményen belehúznak, hogy bepótolják az egy életen át halogatott élményeket.

Rob Reiner magával ragadó filmjében a két világsztár szívét-lelkét és minden furfangját beleadva ünnepli az életet, és bebizonyítja, hogy soha nem késő elkezdeni a mának élni.

 
1 990 Ft
Balekok (1DVD)

Egy aggódó anya, hogy otthonról elszökött fiát megtalálja, kétségbeesésében azt hazudja két volt fiatalkori szerelmének, hogy ők az igazi apjai a fiúnak, csakhogy megszerezze a segítségüket. A két férfiben, a hipohonder tanárban és a rámenős újságíróban felébrednek az atyai ösztönök, és elkezdik a nyomozást. A két “apa” véletlenül összetalálkozik, és nem is sejtik, hogy ugyanazt a gyereket keresik. …

Pierre Richard és Gerard Depardieu zseniális bohóckodásából, a 80-as évek egyik legnagyobb sikerű vígjátéka született meg.

 
1 990 Ft
Balfácán (1DVD)

A 21 éves Marie, egy gazdag iparmágnás lánya nyomtalanul eltűnik egy
mexikói vakáció alatt. A lány természete, hogy vonzza magához a bajt, így az
aggódó apa mindent elkövet, hogy lányát megtalálja. Felbérel egy nyomozót, Campanát,
aki viszont eredménytelenül tér meg a mexikói nyomozásból.

Ekkor a milliomos, egy pszichológus javaslatára Francis Perrinhez fordul,
aki a cégében könyvelőként dolgozik. Választásuk azért esik Perrinre,
mert a férfi éppoly szerencsétlenül kétbalkezes, mint Marie, ő is éppúgy
vonzza magához a baleseteket. Azt remélik, hogy a két csetlő-botló fiatal majd
egymás útjába bukfencezik.

 
2 990 Ft
Balfácán akcióban (1DVD)
Rae Dawn Chong ügyefogyott apja, Tommy Chong miatt izgul. Tommy ismert hippiezenész, aki számára megállt az ő a hippie korszakban. A lány pszichiáterhez fordul, hogy visszahozza apját a 90-es évekbe. A terápia alatt Tommy visszaemlékszik felbomlott házasságára, majd együttesére és fiára, Kyle-ra, akit felesége, Tree magával vitt évekkel azelőtt. Az egyetlen mód, hogy visszahozzák a férfit a jelenkorba, ha figyelmét állandóan lekötik. A hipnotizáció alatt meggyőzik, hogy kezdje újra rock and r... 
990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés