Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Beépített szépség 1. (1DVD) (Warner, pattintótokos) (felirat) (nagyon karcos példány)

Beépített szépség 1. (1DVD) (Warner, pattintótokos) (felirat) (nagyon karcos példány)

Termék ára
1 490 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Az FBI különleges ügynöke kizárólag a munkájának élő, kőkemény, kérlelhetetlen férfi lehet. Nőt nem alkalmaznak. Ha mégis közéjük állna, jobban teszi, ha lemond mindarról, ami egy nőt nővé tesz.

Gracie Hart élete a cég. A frizurájánál fontosabb a revolvere, egy ölelésnél többre becsül egy villámgyors fojtófogást, a ruhák meg csak akkor érdeklik, ha terepszínűek. És ez így is maradna mindörökké, ha egy félelmetes terrorista névtelen levélben nem fenyegetné meg a szervezőket, hogy bombát fog robbantani a Miss Amerika választáson.

Gracie az egyetlen a testületben, aki eséllyel épülhet be a szépségverseny döntőjébe. Bikinijébe revolvert rejt, kis tüllszoknyájába gumibotot, és az ügy érdekében igyekszik néhány napig úgy tenni, mintha ő is csak bájos, üresfejű, gyenge szépség volna. Ez lesz élete legnehezebb bevetése. És ez lesz a szépségversenyek történetének legkülönösebb széplány-találkozója...

Sandra Bullock ismét nagyon bájos és nagyon szellemes: kiváló partnerekkel (Michael Caine, Benjamin Bratt) bolondozza végig a filmet.

A termék tulajdonságai

Bontott, használt, nagyon karcos példány

Színes, amerikai vígjáték

Kiadás: 1DVD, Warner Home Video

Főszereplők: Sandra Bullock, Michael Caine, Benjamin Bratt, William Shatner, Ernie Hudson, Heathet Burns

Rendező: Donald Petrie

Hangok: angol 5.1 (DD); német 5.1 (DD); spanyol 5.1 (DD)

Feliratok: magyar, angol, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, horvát, izlandi, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, spanyol, svéd, török

Készítés éve: 2000

Hossza: 106 perc

Webáruház készítés