Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

  Bigyó felügyelő 2. - Zavar a gépezetben (1DVD) (Inspector Gadget 2) (Disney)

Bigyó felügyelő - aki szó szerint minden porcikájában
csupa meglepetés - szuper szerkezeteivel, szuperjárgányával és szuper esetlenségével
ismét fő ellenségével áll szemben. A titokzatos vasmarkú Dr. Fondor ezúttal
is egy új szerkezettel rukkolt elő. A gonosz tudós egy sugárnyaláb segítségével
kővé dermeszt mindenkit a városban. Azt reméli, hogy ezzel a ravasz tervvel
megszerezheti a város milliárdokat érő aranytartalékát.

Egyedül Bigyó felügyelőn és új robot társán, a csinos,
női G2 modellen áll a világ sorsa! Na ez az igazi csapás!

A gyerekek körében világszerte jól ismert és népszerű Bigyó
felügyelő képregények és rajzfilmsorozat után mozifilmen, élő szereplőkkel is
megelevenedett a sokáig megfilmesíthetetlennek tartott történet. A második egész
estés filmváltozat ha lehet még harsányabb, stílusában még inkább közelebb áll
a rajzfilmek világához, mint az első rész. Ami nem változott: ezúttal is együtt
szórakozhat az egész család, hiszen a történetet és a figurákat ugyanúgy élvezik
majd a legkisebbek, mint a szüleik!

 
1 990 Ft
Bilko főtörzs (1DVD) (Steve Martin)

A hadsereg arról híres, hogy csupa nagydarab, elszánt harcoló gépet képez ki, akik nagyszerű nemzetünk védelmére esküdtek fel. De Fort Baxterben van egy egység, akik még felsorakozni sem tudnak rendesen...

Steve Martin, Dan Aykroyd és Phil Hartman neve fémjelzi az Imagine Entertainment fergeteges komédiáját. Steve Martin játssza a fékezhetetlen, a javíthatatlan, a legyőzhetetlen Ernie Bilko főtörzset, aki a világ legsiralmasabb katonáiból álló szedett-vedett csapatot vezeti. Ahelyett, hogy harcra képezné ki csapatát, szerencsejátékra és a felelősség alóli kibújásra tanítja őket. Thorn őrnagy (Hartman), Bilko esküdt ellenségének megjelenésével azonban kemény idők jönnek: be akarja záratni a támaszpontot, befeketítve Bilko hírnevét. Most aztán arra lehet fogadásokat kötni, hogy sikerül-e Bilko főtörzsnek megmentenie Fort Baxtert és tisztáznia a nevét.

 
2 990 Ft
  Bill és Ted zseniális kalandja (1DVD) (Bill and Teds Excellent Adventure) (kissé karcos példány)

A hülyeség szimbólumává vált két kultikus figura, Bill és Ted első elképesztő kalandja – főszerepben Keanu Reeves (Féktelenül, Mátrix) – végre DVD-n is megjelenik!

Bill és Ted arról álmodoznak, hogy egy szép napon hard rock zenekart alapítanak - mellesleg pedig halálra unják magukat a suliban. Az álmodozásnak és a halálra unásnak persze hamarosan az eredménye is meglátszik: Bill bukásra áll, és az apja büntetésből egy alaszkai katonai iskolába küldi. Ezzel a két barát útja talán örökre elválna egymástól, és keresztet vethetnének a rocker-jövőnek is; márpedig ezzel az egész emberiség sokat veszítene. Még a fiúk sem tudják, hogy csak az ő metál-zenéjüknek köszönhetően valósulhat meg egy régi álom - a csillagközi utazás!

A jövőből váratlan segítség érkezik: egy időutazó ügynök, Rufus jelenik meg, aki különös leckét ad a két diáknak: elviszi őket a múltba, hogy személyesen gyűjthessék be a töri vizsgához szükséges történelmi tapasztalatot…

 
1 990 Ft
  Billy Elliot (2000) (1DVD) (különleges kiadás) (Stephen Daldry) (Universal kiadás) (szinkron)( használt )

A film egy észak-angliai bányászcsalád 11 éves csemetéjének szívet melengető története. Billy életét fenekestül felfordítja a pillanat, amikor az egyik bokszedzés alkalmával véletlenül Mrs. Wilkinson balettórájának közelébe keveredik. A kisfiút viharsebesen ragadja magával a balett világa, amiben szívvel-lélekkel elmerül, s páratlan tehetsége igen hamar megnyilvánul.

 
2 990 Ft
  Billy Elliot (2000) (1DVD) (Stephen Daldry) (Caesar Publishing kiadás) (szinkron)

A film egy észak-angliai bányászcsalád 11 éves csemetéjének szívet melengető története. Billy életét fenekestül felfordítja a pillanat, amikor az egyik bokszedzés alkalmával véletlenül Mrs. Wilkinson balettórájának közelébe keveredik. A kisfiút viharsebesen ragadja magával a balett világa, amiben szívvel-lélekkel elmerül, s páratlan tehetsége igen hamar megnyilvánul.

 
2 990 Ft
Biloxi Blues (1DVD) (1988)(Matthew Broderick)
1945-öt írunk. Hősünket, Eugene Jerome-t egyszer csak kirángatják otthona kényelméből, hogy besorozzák és a távoli Mississippibe küldjék alapkiképzésre. Eugene mindent megtesz annak érdekében, hogy túlélje a hadseregben töltött idő viszontagságait, s lehetőleg semmijét se veszítse el – kivéve a szüzességét. Matthew Broderick (Meglógtam a Ferrarival, Gimiboszi) és Christopher Walken (Kapj el, ha tudsz!, Tiszta románc) játssza a főszerepet Neil Simon nagysikerű Broadway-darabjának szenzációs ad... 
1 490 Ft
Birkanyírás (1DVD)(2002) (Ice Cube)
Isten hozta Calvin borbélyüzletében! Kerüljön beljebb, foglaljon helyet!
Vegye le a kalapját, és engedjen ki egy kicsit a gőzből! Itt majd lenyírják,
ami a fején van, miközben elmondhatja, ami a fejében motoszkál. Fogjon egy széket,
várja ki a sorát, lazítson, hallgasson meg egy sztorit, adjon tovább egy pletykát,
lapozzon bele egy magazinba és legyen kész egy kis eszmecserére! De ne guruljon
be, ha kinevetik azért, amit mond. A borbélynál mindenki összejön é... 
1 990 Ft
  Blues Brothers 1. (1DVD) (1980 - John Belushi - Dan Aykroyd) (Universal kiadás)

Jake és Elwood Blues két fehér csirkefogó, de ereikbe fekete vért pumpál hatalmas, jóságos szívük: élnek-halnak a blues zenéért.

A fekete öltönyös, fekete kalapos, sötét napszemüveges duó élete rögös útja gyakran kanyarodott törvénytelen irányba, de most eljött a pillanat, hogy minden bűnük megbocsátást nyerjen. Tudomást szereznek arról, hogy lebontani készülnek az árvaházat, ahol ők is nevelkedtek. Mary Stigmata nővér hiába fohászkodik főnökéhez, Istenhez, az égi áldás nem segíthet az intézeten, csak egy köteg ropogós dollár állíthatja meg a pusztítást. A Blues fivérek úgy döntenek, összetrombitálják régi blues bandájukat és néhány fellépéssel elég pénzt szereznek ahhoz, hogy segíteni tudjanak Stigmata nővérnek.

A dolgok azonban eleinte nem mennek túl olajozottan. Nemes missziójuk során le kell rázniuk egyik bandatagjuk hárpia feleségét, hangszereket kell szerezniük, túl kell élniük egy vérszomjas nő válogatott merényletkísérleteit és hírhedt Blues-mobiljukkal egérutat kell nyerniük vagy félszáz őket üldöző rendőrautó előtt!

A ma már kultuszfilmnek számító Blues Brothers tartós sikere több tényezőnek köszönhető. Mindenek előtt a felejthetetlen karaktereknek, a nagyszerű, fanyar humornak, a rengeteg dögös rhythm-and-blues betétdalnak, a faltól-falig látványos és humoros akciónak (a filmtörténet során alig akad olyan film, amelyben több autót törnének össze) és természetesen a neves vendégszereplők tömkelegének, Aretha Franklintől kezdve, Ray Charles-szon és Carrie Fisheren keresztül egészen Steven Spielbergig!

 
3 990 Ft
Blues Brothers 2000 (1DVD) (Dan Aykroyd)

Hiába cselekedett jó ügy érdekében, Elwood Blues nem
úszhatta meg büntetés nélkül, hogy társaival néhány óra leforgása alatt teljesen
leamortizálta Chicago bűnüldöző szerveinek teljes járműparkját és kis híján
magát a várost is.

18 évet töltött a hűvösön, de szabadulásakor úgy érzi, csak
egy kicsit változott körülötte a világ - a blues továbbra is ott él az emberek
szívében.

Jake sajnos időközben átköltözött az örök blues-mezőkre
és Elwood már csak barátja emléke miatt sem hagyja, hogy feledésbe merüljön
legendás bandájuk neve. Felkerekedik, hogy újra összetoborozza a Blues Brothers
még aktív tagjait.

Ezúttal két új társa és lelki rokona is akad, akik egyformán
osztják Elwood stílusát a zenében és az öltözködésben: Marc McTee,
aki a bárpultot hagyja ott az új együttesért és a 10 éves árva Buster,
akit Stigmata nővér bízott Elwood gondjaira.

Az együttestagok toborzása közben nem maradnak üldözők nélkül:
magukra haragítják az orosz maffiát és néhány szélsőjobboldali tökfilkót, nem
utolsó sorban pedig egyik zenészük házsártos feleségét. Végül elérik céljukat,
a titkos blues-bajnokság kísérteties helyszínét, ahol összemérhetik tudásukat
a nagy riválissal: a Louisiana Gator Boys Banddel!

 
3 990 Ft
  Bölcsek kövére 2. - A Klump család (1DVD) (Nutty Professor II: The Klumps (2000))

Amerika legbolondosabb családja visszatért, és harsányabb mint valaha. Amin nincs is mit csodálkozni, ha tudjuk, hogy a Klump família minden egyes tagját Eddie Murphy alakítja!

A bölcsen kövér, vagy inkább kövéren is bölcs Sherman Klump professzor beleszeret kolléganőjébe, a DNS-szakértőként magának nagy hírnevet szerzett gyönyörű Denise Gaines-be, mellesleg pedig - talán a szerelem hevében - felfedez egy olyan szert amely megállítja és visszafordítja az öregedési folyamatot.

Sajnos felbukkan a színen Sherman soványabb, de annál kellemetlenebb alteregója, Buddy Love, aki egy kissé felkavarja a kedélyeket, de szerencsére időben bekapcsolódik az eseményekbe a többi Klump is, így van remény arra, hogy helyre rázódnak a dolgok...

 
2 990 Ft
Bolondosan a szerelemről (1DVD)

Gene Wilder, a Dutyi-dili, a Száguldás gyilkosságokkal és a Vaklárma főszereplője játssza Duffy Bermant, egy híres képregény-rajzolót, aki egy napon rádöbben arra, hogy a biológiai órája már régóta vészesen ketyeg. Amikor egy dedikáláson megpillantja fiatal rajongóját, a szépséges Meg-et, azonnal tudja, hogy meg kell ragadnia a pillanatot és gyorsan le kell csapni a csajra, amíg még nem késő. Még szerencse, hogy a vonzalom kölcsönös, így hamarosan összeházasodnak, és a nagy korkülönbség ellenére csodásan megértik egymást.
Amikor azonban szóba kerül, hogy ideje lenne már gyereket vállalni, Duffy először bepánikol, majd beadja a derekát. A családtervezés azonban nem elhatározás kérdése, és a természet bizony közbeszól: kiderül, hogy Meg képtelen teherbe esni.

Duffy-nak most aztán valóban riadót fújnak az ösztönei, és eszeveszett ámokfutásba kezd: egyetlen célja, hogy utódot nemzzen, az szinte mindegy, hogy kinek. Eltávolodik Megtől, és számos vidám kalandon kell átvergődnie, mire rájön, hogy igazi szerelme mellett van a helye jóban, rosszban.

 
2 990 Ft
  Bombajó bokszoló (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Bud Graziano egykor nehézsúlyó bokszbajnok volt, akinek
karrierjét szó szerint kettétörte egy Rosco Dunn nevű fickó. Rosco
Bud egyik ellenfele volt, és csak úgy tudta padlóra küldeni a bombajó bokszolót,
hogy a meccs előtti napon néhány bérencével megverette Bud-ot, akinek
nem sok esélye maradt törött jobbkézzel.

Amikor Bud értesül róla, hogy Rosco a maffia
embere, jobbnak látja, ha hátat fordít korábbi életének. Tengerésznek áll, de
hamarosan munka nélkül marad. Nápoly utcáin azonban újra találkozik múltjával.
Elhatározza, hogy edzőként segít egy tehetséges fiúnak, aki talán elérheti azt,
ami Budnak soha nem adatott meg. De Rosco és emberei ismét felbukkannak,
és a fiúnak is eltörik a kezét.

Bud most már nagyon dühös. És ha Bud nagyon
dühös, akkor őt az sem érdekli, ha a maffia embereivel kell szembeszállnia.
Először egy bárt tesz a földdel egyenlővé, aztán Rosco bandáját küldi
a sebészetre, végül újra a ringbe száll, hogy végre otthagyhassa ököllenyomatát
Rosco orrán!

 
990 Ft
Bombanő "10" (1DVD) (fotó csak reklám)

Ha egy tízes fokozatú nevetésskálán mérnénk Blake Edwards Bombanőjének detonációs erejét, minden bizonnyal a legmagasabb értéket kapnánk.

A Bombanő pikáns és lendületes komédia erkölcsről, kapcsolatokról és a (férfi)embert a 40-es évei tájékán sújtó érzelmi válságról. Főhőse egy 42 éves zeneszerző, George Webber akinek mindene megvan, amiről csak álmodhat. Mégis kész lenne mindent eldobni egy gyönyörű nőért, akit akkor pillant meg, amikor az épp az esküvőjére tart.

A Bombanő Dudley Moore első nagy sikerű vígjátéka, amelyet olyan közönségkedvencek követtek, mint az Arthur vagy a Micki és Maude. George türelmes barátnőjét Julie Andrews (Mary Poppins, A muzsika hangja) játssza, aki hosszabb szünet után ezzel a filmmel tért vissza a mozivászonra. Sokak számára a Bombanő igazi csillaga azonban a nyolcvanas évek első szexszimbóluma, Bo Derek, akinek George a tízes skálán tizenegy pontot ad. És hogy hány pontot érdemel maga a film, Edwards talán egyik legösszetettebb, legkiforrottabb munkája? Természetesen minimum tízet.

 
2 990 Ft
Bomlott Boudu beköltözik (1DVD)

Fergeteges vígjáték Boudu-ről a csavargóról, akit a mit sem sejtő házaspár kiment a Szajnából és hazacipel a lakásába. Boudu a házaspár legnagyobb bánatára napról-napra több életteret követel magának és egyre jobban érzi magát a vendégségben. Az 1932-es Jean Renoir film feldolgozása.

 
1 990 Ft
Borat (1DVD)

Borat őrült. Borat elviselhetetlen, tolakodó, buta és nagyképű. Helyesbítünk: Borat szép, férfias, büszke, szexuális teljesítőképessége irigylésre méltó, és tombol benne a tudásvágy.

A Kazah Kulturális Minisztérium egyik alkalmazottjáról a helybéli hivatalnokok elhiszik, hogy tud angolul, és Amerikába küldik. Abban bíznak, hogy népük hű fia kiszagolja, mi hiányzik még náluk a határtalan jóléthez és a nagyhatalmi státuszhoz. A víg kazah férfi mindent el is követ, hogy jól végezze a munkáját. Megérkezik Amerikába, és igyekszik tanulni. A fontosabb leckék: gyorsétkezdék, gyors nők, kaják, piák, autók és újabb nők. Meg újabb kaják. És még újabb nők. Hogy eközben semmit nem tanul, csak megbotránkoztatja, zavarba hozza és halálra rémíti Amerikát, az csöppet sem érdekli: elvégre az igazi kazah férfi szereti magát nagyon jól érezni.

Sacha Baron Cohen úgy tűnik igazi kultikus figurát alkotott: a korábban az Ali G Showban feltűnt, majd az MTV zenei díjkiosztó gáláját vezető Borat legújabb kalandja egyszerre hódította meg a világot (a tavalyi év egyik legsikeresebb filmje volt, több mint 250 millió dolláros bevétellel) és akasztotta ki teljesen a kazah kormányt, akik nem győzik hangoztatni, hogy Borat csetlő-botló, szerencsétlenkedő figurája csak kitalált személy és semmi köze Kazahsztánhoz!

 
1 990 Ft
Brian élete (1DVD) ( (Warner Home Video kiadás)

A Monty Python társulat legcsípősebb és legelmésebb szatírája a keresztény és a zsidó vallás, valamint a hollywoodi filmeposzok elé állít görbe tükröt. I.sz. 33-ban járunk. Júdeában a gőgös rómaiak próbálnak rendet teremteni, kevés sikerrel. A változás szele fújdogál: csak úgy nyüzsögnek itt a megváltók és a bennük feltétel nélkül hívők. A kavarodás közepén Brian Cohen áll, aki egy betlehemi istállóban született, és akit a sorozatos véletleneknek köszönhetően az új messiásnak hisznek.

 
1 990 Ft
Broadway Danny Rose (1DVD) (Woody Allen) (szinkron)

Woody Allen ezúttal egy legendásan balszerencsés impresszáriót alakít. Danny Rose-ról rengeteg keserédes anekdotát mesélnek a szakmabeliek – az 50-es évek balfék menedzsere híres volt arról, hogy képes volt mindig felkarolni olyan reménytelen produkciókat és előadókat, amelyekkel és akikkel aztán kudarcot kudarcra halmozhatott.

A legszomorúbb, legőrültebb, leghihetetlenebb, ugyanakkor legviccesebb Danny-legenda az egykor sikeres szívtipró énekeshez, Lou Canovához kapcsolódik: Danny elhatározza, hogy segít Lou-nak visszatérni a reflektorfénybe, és a lecsúszott sztárból újra sikeres bálványt farag. Eleinte úgy tűnik, hogy korábbi balszerencse-sorozata véget ért, hiszen minden remekül kezd összeállni: sikerül Lou nagy visszatéréséhez összedobolni a Broadway legfontosabb sztárjait, és olajozottan megy a nagy show szervezése. A premier előtt azonban Lou összebalhézik barátnőjével, Tinával. Úgy látszik, mindennek vége, de Danny nem adja fel, és megpróbál beavatkozni a vitába, ami természetesen csak tovább fokozza a bajt. Nem segíti a helyzetet az sem, hogy Tina heves vérmérsékletű, férfiúi hiúságában megsértett ex-barátja is felbukkan a színen, és mozgósítja rokonait a maffiánál...

Danny nyakig belekeveredett élete legzűrösebb helyzetébe, és miközben megpróbál kilábalni belőle, egyik lehetetlen szituációból a másikba botladozik...

 
2 990 Ft
Brüno (1DVD)

Tschüss! Híres embernek lenni szuper wunderbar, így natürlich, hogy az osztrák nép féltékeny lett a népszerűségemre, és richtig kirúgtak az übertrendi divatműsoromból, a Funkyzeitból. Ekkor jöttem rá, hogy eljött az ideje, hogy Brüno magáévá tegye a világot! Also elutaztam Amerikába, hogy celeb legyek, majd megpróbáltam elsimizni a közel-keleti vircsaftot, aztán csatlakoztam az amerikanische hadsereghez, később részt vettem ein swinger partyn, talk show-kban jártam, mint spezial gast, plüssz még kempingezni is elmentem néhány matzivadásszal – de még a legtutibb kellékről, das örökbefogadott schwartzbébiről sem feledkeztem meg!

Also mit gondoltok, mennyire lett überhíres Brüno? Na ja, most már nicht Schwarzenegger a legmenőbb meleg filmsztár a világon!

 
1 990 Ft
Bűbájos büszkeség (1DVD) (2007)
Elizabeth Bennet (Kan Heskin) egyetemi évei alatt is keményen készül, hogy írói elképzeléseit valóra váltsa. Ugyanakkor stabil abban az elhatározásában is, hogy a vad és rohanó nagyvárosi életet nem neki találták ki.


De amikor találkozik Wickhammel a sármos gazfickóval és Darcyval a helyes és értelmes üzletemberrel, a gondosan felépített világa pillanatok alatt darabokra hullik.

 
990 Ft
Buliszervíz (1DVD)

Van Wilder (Ryan Reynolds) imád egyetemre járni. Ezért nem hajlandó befejezni, és ezért kezdi már a hetedik évét az ódon falak között a régi és egyetlen céllal: mindenképpen elkerülni a diplomát és a felnőtt életet! Nincs is ebben semmi meglepő, a megnyerő fiatalember az egyetem királya. Ő szervezi a legjobb bulikat, ő issza a legtöbbet, őt tisztelik az elsőéves srácok és az ő lába előtt hevernek (vagy térdelnek) a lányok. Imádja a botrányt, szereti az őrült hangulatot, lelkesedik, ha sok sört lát egy helyen, és az ellen sem tiltakozik, ha a söröshordót a helyi szépségkirálynő csapolja neki. Csak a tanárok nem tudják elviselni. Megesküsznek, hogy mindenáron megszabadulnak tőle: levizsgáztatják. És mert a baj nem jár egyedül, az egyetemi újság ifjú újságírónője (Tara Reid) is színre lép, hogy kérdéseivel zaklassa az aranyszívű aranyifjút.

 
990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés