Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

  American Dreamz (1DVD) (2006) (Hugh Grant) /nagyon karcos példány/
Amerika kedvenc tehetségkutató műsora az Amerikai álom évről évre ontja magából az instant megasztárokat. A nézők milliói imádják a futószalagon érkező új felfedezetteket, a producerek boldogan számolják a bevételt, a magukat tehetségesnek gondoló sztárjelöltek pedig csak úgy özönlenek a válogatásra. Úgy tűnik, ezt a műsort soha nem unja meg senki – csak a show sztár-házigazdája, Martin Tweed, aki alig várja, hogy végre valami új, valami izgalmas is történjen az énekversenyen. Úgy dönt, hogy ... 
1 490 Ft
  American Graffiti 1. (1DVD) (Intercom kiadás) (slimtokos kiadás) (hullámos borító)

1962 nyarának utolsó felhőtlen éjszakája áll néhány amerikai tinédzser előtt, akikre a gondtalan iskolaévek után a nagybetűs élet vár. De erre egyelőre nem is akarnak gondolni.

Terry inkább arra koncentrál, hogy sikerüljön randija a szőke Debbievel, John - a gyorsulási autóversenyek bajnoka - attól tart, hogy a kemény ellenfél hírében álló Bob Falfa letaszíthatja a trónról az éjszakai versenyben, Steve azon tűnődik, vajon az iskola után is lehet-e közös jövője barátnőjével, Laurie-val, Curt egy titokzatos szőke bombázó nyomába ered, Terry pedig megpróbálja eljátszani a nagymenőt. Mindeközben megállás nélkül szól a zene és újra életre kel Amerika nagy évtizede!

Az American Graffiti jelentős mérföldkőnek számít a hollywoodi filmgyártás történetében. A Universal soha nem hitt a film sikerében, az mégis bemutatója évének harmadik legsikeresebb filmje lett és mint utóbb kiderült, a későbbi évek legmeghatározóbb filmes személyiségei számára jelentette ez a produkció a nagy kiugrást.

A producer A Keresztapa elsöprő sikere után szinte megkérdőjelezhetetlennek számító Francis Ford Coppola volt, aki némi pénz és alig egy hónapnyi forgatási lehetőség biztosításával segítette barátját, George Lucast, hogy megvalósítsa tervét és elkészítse élete első nagyjátékfilmjét. A fiatal szereplők között olyan neveket találunk, mint Harrison Ford, Richard Dreyfuss, és Ron Howard, aki később elsősorban rendezőként vált ismertté (Váltságdíj, Apollo 13).

Az American Graffiti azonban nem csak számos kezdő filmes repülőrajtját segítette elő, hanem új műfajt is teremtett. A fiatalos hangvételű, a zenét középpontba helyező filmek áradata kezdődött Lucas remekművével, de az American Graffiti sikerét egyik sem tudta elhomályosítani.

 
1 990 Ft
American Graffiti 2. (1DVD)

George Lucas klasszikus vígjátékának folytatásában az első film naív, fiatal hősei immár túl vannak az első nagy szerelmeken, már nem tartozik fő szórakozásaik közé az éjszakai autós furikázás, és a titkos csókváltás. Változnak az idők, és a ’60-as évek közepén a fiúk és a lányok az egyetemi bulik mellett nyakig vetik bele magukat a virágos, tarka hippi-korszakba, hirdetik a békét és a szabad szerelmet, miközben a háttérben megszólal Bob Dylan, a Donovan, Simon és Garfunkel, a The Byrds és a The Doors.

Egy túláradó örömmel és barátsággal teli talán végleg elmúlt kor szelleme idéződik meg újra az American Graffiti folytatásában!

 
1 990 Ft
Amerikai pite 1. (1DVD) (vágatlan változat)

Milyen lehet egy nő belülről? A kérdésre öt érettségi előtt
álló srác keresi a választ. De egyelőre sehol nem találják...

Sajnos pillanatnyilag csak a szexlapokat, az internet nyújtotta
határtalan lehetőségeket és saját fantáziájukat hívhatják segítségül, mert igazi
nővel még egyiküknek sem volt dolga, és ahogyan a dolgok állnak, egy ideig valószínűleg
nem is lesz még.

A srácok azonban nem adják fel. Egy sikertelen házibuli után kézbe veszik sorsukat
(is) és megfogadják, hogy a szalagavatóig - lesz ami lesz - elvesztik szüzességüket.

Ezzel megindulnak a nőbefűzési akciók, amelyek során olyan
problémákkal kell megküzdeniük, mint a korai magömlés, az orális szex és a szerelem.

Persze végül hosszabb-rövidebb időre minden zsák megtalálja
a maga foltját és mindenki elveszti, amit el kell veszítenie.

Az Amerikai pitét, „az ezredforduló Házibuliját“ mindenkinek látnia kell! Annak
is, aki már túl van a dolgon és annak is, aki még csak tervezgeti.

A film egyike volt a tavalyi év egyik legváratlanabb,
de legzajosabb mozisikereinek világszerte. A mindössze 11 millió dolláros költségvetéssel
készült komédia csak az Egyesült Államokban 100 millió dollár feletti bevételt
produkált, a fiatalok körében pedig azonnal sokat idézett, kultikus klasszikussá
vált, amibe újra és újra érdemes „belekóstolni“.

A magyar DVD-kiadás különlegessége, hogy - a mozi- és
videóváltozattól eltérően - végre a teljes, vágatlan film kerülhetett a korongra,
még több öv alatti, harsány poénnal!

 
1 990 Ft
Amerikai pite 3. - Az esküvő (1DVD)

A világszerte közkedvelt, fenomenális figurák még egyszer összejönnek egy nagyon
különleges alkalomra, és ez nem más mint az Amerikai pite: Az esküvő.
Jim és Michelle összeházasodnak… Stifler legénybúcsút tervez,
és persze Jim apja mindig kéznél van a fantasztikus atyai tanácsokkal…

Az Amerikai pite banda visszatér a gyötrelmesen cikis szituk és a fergeteges
poénok jellegzetes keverékével. Úgyhogy ha meg akarod tanulni, mit NE csinálj
egy bulizós éjszakán a melegbárban, vagy hallani akarod, hogy a szex a nagyival
SOHA nem jó dolog, vagy tudni akarod, hogy a fanszőrzet és az esküvői torta
mennyire ROSSZ kombináció, akkor jó helyen jársz…

 
2 990 Ft
Amerikai rémálom (1DVD) (2007) /nagyon karcos példány/
Michael Clarke Duncan (Balek-suli), Jennifer Esposito (Amerikai taxi), Ron Livingston (Hivatali patkányok) és Rob Schneider (Tök alsó) fergeteges alakítást nyújtanak ebben a rendhagyó vígjátékban.


Johnny (Livingston) már négy éve hajtja az „amerikai álmot”, meglehetősen nagy sikerrel. Egészen addig, amíg a legjobb barátjának legénybúcsút nem rendez. Mielőtt az őrült éjszaka véget érne, tuti tervei csődöt mondanak, hála néhány különc alaknak (például egy transszexuális prostituáltnak... 
990 Ft
  Ami a szexet illeti (1DVD) (Speaking of Sex, 2001) (Bill Murray)

Melinda és Dan látszólag rendellenes működésű pár. Melindához Dannek sok időre és Viagrára van szüksége. A pincérnőhöz viszont csak arra a kis időre, amíg lefekteti.

Melinda és Dan arra a következtetésre jutnak, a legfontosabb nemi szerv az ember két füle között van, és nem a lába között. Házassági tanácsadóhoz, illetve agyturkászhoz fordulnak - mindkettő azt hiszi, az ő füleik között más van.

De még a legfelkészültebb szakértőt is érheti meglepetés...

 
1 990 Ft
  Amikor a farok csóválja... (1DVD) (Gamma Home Entertainment kiadás)

Amikor az Amerikai Egyesült Államok elnöke mindössze két héttel a választások előtt szexbotrányba keveredik, Conrad Brean (Robert De Niro – Csak egy kis pánik), a Fehér Ház problémamegoldója kitalálja, hogy egy nem létező háború megrendezésével elterelhetik a közvélemény figyelmét a „bakiról” – ehhez pedig Stanley Motss (Dustin Hoffman – Vejedre ütök), a hollywoodi producer a legmegfelelôbb segítőtárs.

Hilary Henkin és David Mamet forgatókönyvéből az Oscar®-díjas* Barry Levinson forgatott csípős humorú vígjátékot, amely leleplezi, miként fonódik össze elválaszthatatlanul az amerikai politikai taktikázás a médiával, és hogy az így létrejött ördögi gépezet miként van hatással az egész világ alakulására.

 
2 990 Ft
  Amin a muszlimok röhögnek (1DVD) /használt, kissé karcos/

Az ismert komikus, Albert Brooks Washingtonba utazik, ahol a színészből politikussá avanzsált Fred Dalton Thompson különös diplomáciai feladatot ajánl neki. Pakisztánba és Indiába kéne utaznia abból a célból, hogy kiderítse: hogyan lehet megnevettetni a térség több mint 300 millió muzulmánját! A kormány csupán egy 500 oldalas beszámolót kér cserébe, és mivel nem tud ellenállni a kilátásba helyezett kitüntetésnek, Brooks elvállalja a feladatot. Bájos asszisztensnője és két kormányügynök társaságában érkezik meg Indiába. Szinte egyből nekilát az emberek kifaggatásának, ám nagy bánatára kevesen adnak használható választ az "Ön min nevet?"-kérdésre. Főhősünk nemsokára újabb fájó felfedezésre jut - se Indiában, se Pakisztánban nincs olyan klub, ahol komikusok lépnek fel. Megszületik hát a nagy ötlet, és saját dumaszínházat hoz létre Új-Delhiben, azt remélve, hogy a show-val letudhatja küldetése nagy részét. Természetesen semmi sem úgy alakul, ahogy gondolta. Nem csügged, tovább folytatja útját, mely a Taj Mahalt és egy meg nem nevezhető, pakisztáni hegyekben található titkos helyszínt is érint!

 
1 990 Ft
  Amit nem akarsz tudni a szüleidről (1DVD) (Alec Baldwin, Salma Hayek) (2019)
Frank (Alec Baldwin) és Nancy (Salma Hayek) egyetlen gyermeke épp most kezdi meg drága egyetemi tanulmányait. A büszke szülők a beiratkozás után visszatérnek békésnek és gazdagnak tűnő kertvárosi életükbe. Csakhogy a kissé iszákos házaspár anyagi helyzete valójában siralmas, ezért egyre hajmeresztőbb módokon igyekeznek fenntartani életszínvonalukat – vagy legalább annak látszatát – és előteremteni a pénzt lányuk tanulmányaira. Többek között azt a mesterinek tűnő tervet eszelik ki, hogy kiadjá... 
1 990 Ft
Anyabuli (1DVD)

Allyson és barátnői csak egy nyugis, csajos estére vágynak finom vacsival és beszélgetéssel… az anyák megérdemelt kimenőjére. De hogy kiélvezhessék a tűsarkút, a beszélgetést és a végre nem papírdobozban tálalt ételt, a férjeikre kell bízniuk a gyerekeket három órára – hát mi baj történhet?

 
1 990 Ft
Anyád napja (1DVD)

Charlie (JENNIFER LOPEZ) szinte lemondott arról, hogy megtalálhatja álmai férfiját – amikor egy nap összehozza a sors a kedves, figyelmes, szeretetreméltó Kevinnel (MICHAEL VARTAN). Már az eljegyzésen is túl vannak, mikor kiderül, hogy jó tulajdonságait Kevin biztosan nem anyjának, Violának (JANE FONDA) köszönheti, hiszen az egykor ünnepelt műsorvezetőnek esze ágában sincs egy másik nőnek átengedni egyetlen gyermekét. Sőt, az örömanya bánatában kiterveli, hogy hűséges asszisztense segítségével örökre szétválasztja a boldog párt. Amikor azonban Charlie kiismeri Viola mesterkedéseit, úgy dönt, szembeszáll vele, és ezzel kezdetét veszi a két díva fergeteges párharca!

 
1 490 Ft
Anyám! (1DVD) (Smother, 2007) (Diane Keaton)

A 29 éves Noah Cooper (Dax ShepardZathuraAz űrfogócska) nyakig ül a slamasztikában. Nem elég, hogy épp kirúgták gyógytornászi munkájából és felesége lökött unokatestvérének, Myronnak (Mike WhiteRocksuli) köszönhetően lakásában már így is telt ház van, élete még jobban a feje tetejére áll, mikor őrjítően ragaszkodó anyja (az Oscar®-díjas Diane Keaton) bejelenti, hogy elhagyja a férjét, és öt, Sammy Higgins névre hallgató kutyája társaságában hozzájuk költözik.

E kacagtató komédiában Noah-nak egyszerre kell megbirkóznia a munkakeresés összes kínjával, a gyermekvállalást egyre jobban sürgető feleségével (Liv TylerA Gyűrűk ura-trilógia), és az anyjával, akinek szeretete egyszerűen nem ismer határokat!

 
1 990 Ft
Anyámon a tanárom (1DVD)
Kissrác korában a gömbölyded John Farley-nak (Seann William Scott) és barátainak semmi esélyük sem volt a földkerekség legelvetemültebb emberével, Mr. Woodcockkal (Billy Bob Thornton), a tornatanárral szemben.


Néhány évvel később John visszatér szülővárosába – sikeresen, soványan és (szinte) kockás hassal. Csak egy dologgal nem számolt: anyja (Susan Sarandon) új udvarlójával, aki nem más, mint Woodcock! A fiú elhatározza, hogy kerül, amibe kerülj, véget vet a románcnak. Ehhez azon... 
1 490 Ft
Apáca Show 1. (1DVD)

Deloris nagyszájú, bővérű, temperamentumos énekesnő, aki a Las Vegasi
éjszakában lép fel. Amikor összeszűrte a levet Vince-szel, a helyi maffia
egyik vezetőjével még nem sejtette, hogy ezzel egész élete megváltozik. Hamar
rájön, hogy viharos kapcsolata - akárcsak "karrierje" - nem vezet
sehová, hiszen Vince nem akar elválni a feleségétől, ezért Deloris
úgy dönt, hogy végre a sarkára áll és szakít a férfivel. Sajnos az időzítés
nem túl szerencsés, ugyanis éppen időben érkezik ahhoz, hogy szemtanúja legyen
egy hidegvér gyilkosságnak. a koronatanú, az egyetlen ember, aki hosszú idre
rács mögé juttathatja a maffiózót, és ezt Vince is tudja. Embereit ex-barátnője
nyakára küldi - nem szereti az él tanúkat.

A lánynak egyetlen esélye maradt: jelentkezni a rendőrségen, és vállalni a
tanúskodás kockázatát. A rendőrök a tárgyalásig biztos helyen szállásolják el
Deloris-t - egy apácazárdában, ahol a nagyvilági csaj hamar magára talál,
és dögös kis kórussá pofozza az apácák szerény képesség énekkarát. Sajnos azonban
hamarosan a maffia is rátalál!

Deloris valódi mivoltát csak a zárda igazgatója ismeri, a többi apáca
úgy tudja, az új jövevény egy közülük - bár a szövege és a stílusa nem éppen
szűzies életmódra vall!

Amikor Deloris meghallja, milyen szerencsétlenül vernyákol az apáca-kórus,
elhatározza, hogy saját hallásának épsége miatt segít új barátnőinek, és hamarosan
egészen használható kis énekkar kerül ki a keze alól. A daloló apácáknak azonban
hamar híre megy, és hamarosan a maffia is tudomást szerez arról, merre bujkál
a koronatanú…

 
7 990 Ft
  Apádra ütök (1DVD) (DreamWorks kiadás) (kissé karcos példány)

Greg Beckur, a kórházi ápoló arra készül, hogy megkérje barátnője, Pam kezét azon a hétvégén, amit a lány szüleinél töltenek. De van egy kis bökkenő… először a lány apjától kell megkérnie. Ám a bonyodalmakat csak fokozza, hogy a nem túlzottan őszinte vőjelölt első ránézésre kilopja magát Jack Byrnesnak, Pam macskamániás, ex-CIA ügynök apjának szívéből - akit az Oscar-díjas Robert De Niro alakít frenetikusan.

Greg igyekezete, hogy jó benyomást keltsen, csúnya gellert kap, amikor Murphy törvényeinek megfelelően a balfogások elképesztő sorozata nyomán az egész család szemében ő lesz a kalamajkakirály, akire mindenki ferde szemmel néz… kivéve az idegileg kikészült barátnőjét, aki el sem hiszi, hogy még mindig szereti ezt az egyszemélyes természeti katasztrófát.

Az Apádra ütök az Austin Powers - Kicsi kém rendezőjének fergeteges sikere, melyben az egyik poén a másikat éri, amint az igaz szerelem megpróbál győzedelmeskedni, bármi áron.

 
1 990 Ft
Apádra ütök / Vejedre ütök (2DVD)

Apádra ütök:

Greg Beckur, a kórházi ápoló arra készül, hogy megkérje barátnője, Pam
kezét azon a hétvégén, amit a lány szüleinél töltenek. De van egy kis bökkenő…
először a lány apjától kell megkérnie. Ám a bonyodalmakat csak fokozza, hogy
a nem túlzottan őszinte vőjelölt első ránézésre kilopja magát Jack Byrnesnak,
Pam macskamániás, ex-CIA ügynök apjának szívéből - akit az Oscar-díjas
Robert De Niro alakít frenetikusan.

Greg igyekezete, hogy jó benyomást keltsen, csúnya gellert kap, amikor
Murphy törvényeinek megfelelően a balfogások elképesztő sorozata nyomán
az egész család szemében ő lesz a kalamajkakirály, akire mindenki ferde szemmel
néz… kivéve az idegileg kikészült barátnőjét, aki el sem hiszi, hogy még mindig
szereti ezt az egyszemélyes természeti katasztrófát.

Az Apádra ütök az Austin Powers - Kicsi kém rendezőjének fergeteges
sikere, melyben az egyik poén a másikat éri, amint az igaz szerelem megpróbál
győzedelmeskedni, bármi áron.

Vejedre ütök:

Greg Beckur (Stiller) kórházi ápoló feje fölé a családi katasztrófa fekete fellegei kezdenek gyülekezni, mikor vaskalapos ex-CIA ügynök apósa (De Niro) bejelenti, találkozni szeretne konvencióknak fittyet hányó bohém szüleivel (Streisand és Hoffman).

A családi kötelékek hisztérikusan össze-vissza gabalyodnak, kihagyhatatlan vígjáték!

 
2 990 Ft
  Apák napja (1997) (1DVD) (Robin Williams - Billy Crystal) (Kerülj szinkronba! kiadás) (fotó csak reklám)

Apából néha egy is sok - a 16 éves Scottnak pedig hirtelen két apja is feltűnik a színen! Az egyik Jack, a sikeres ügyvéd, a másik Dale: neurotikus művészféle, magyarán egy rakás szerencsétlenség.

Hogy ez hogyan lehetséges? Egyszerű. Colette - Scott mamája - mindkét mit sem sejtő úrnak bemeséli, hogy annak idején teherbe esett tőlük, csak nem merte bevallani. Most azonban, hogy az időközben tinédzserré cseperedett Scott lelépett otthonról, Colette szükségét érezte, hogy az apá(ka)t felvilágosítsa.

Elindul hát a konszolidált jogász és a széplelkű öngyilkosjelölt, hogy előkerítsék sosem látott „gyermekeiket“. Találkoznak, beszélgetnek, csak épp azt nem tudják, hogy Jack és Dale újdonsült fia egy és ugyanaz a személy...

Vérbeli komédiásból egy is emlékezetessé tud tenni egy filmet, Hollywood két főbohóca egy produkcióban pedig valódi halálos adag a rekeszizmoknak. Billy Crystal (Harry és Sally, Irány Colorado!) és Robin Williams (Flubber - A szórakozott professzor, Jack, Madárfészek, Jumanji) megzabolázására csak egy olyan tapasztalt vígjáték-rendező volt képes, mint Ivan Reitman (Junior, Dave, Ovizsaru, Ikrek, Szellemirtók).

 
1 990 Ft
Apavadászat (1DVD) (2018) (Owen Wilson)
Nincs kellemetlenebb egy váratlan jó hírnél. Az anyjuk (Glenn Close) újra férjhez megy, és a nagy napon bevallja két felnőtt fiának (Owen Wilson + Ed Helms), hogy hazudott nekik. Eddig mindig azt mesélte, hogy az apjuk réges-régen meghalt, de most elárulja, hogy igazából sosem volt benne biztos, ki az apa - de az igazság valahol egy amerikai foci csapat környékén keresendő.
A két testvér világ életében híres volt a rossz döntéseiről. Hát, most úgy határoznak, hogy megkeres... 
1 990 Ft
Apósok akcióban (1DVD) (Ristretto Distribution kiadás)

A leendő apósok első találkozásukat akkor ejtik meg, mikor szerelmes gyermekeik már az esküvő időpontját közlik velük. Első ránézésre a két férfi két külön világ: Jerry Peyser kulturált, visszafogott doktor, életét határozott szabályok szerint tervezi. Fő ellensége a stressz, azt próbálja mindenáron kizárni túlvezérelt életéből. Steve Tobias viszont a CIA ex-rosszfiúja, mindig gyanús ügyekbe bonyolódik, átlagos mindennapjaiban is bombaként ketyeg. Jerry első benyomása, hogy lányához nem való az eszement család sarja, meggyőződéssé lényegül. Pláne, mikor Steve egy gyanús orosz nővel az oldalán tűnik fel, s szép lassan mindannyiukat belekeveri életveszélyes játékaiba...

 
2 990 Ft

Sorrend: