Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

  Jöttünk, láttunk, visszamennénk 2. - Időalagút (1DVD)

Godefroy lovagnak ismét vissza kell térnie a jelenbe. Egyrészt, mert az időkaput nem csukták be maguk után, másrészt a lovag nem kelhet frigyre szeretett hercegkisasszonyával, ha nem kerül elő a féltve őrzött és eltűnt ereklye, amely a család termékenységén hivatott őrködni. Mintha mindez nem lenne elég, hűséges fegyverhordozója helyett annak mai leszármazottja tért vele vissza tévedésből a középkorba. Rendbe kell hozni a kizökkentett dolgokat. Az ereklye ma már teljesen prózai szerepet kapott, a fegyverhordozónak meg esze ágában sincs visszamenni...

 
2 990 Ft
Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. - A forradalom (1DVD)

A legendás időutazós vígjátéksorozat eddigi legőrültebb fejezetében Godefroy, a rettenthetetlen lovag (Jean Reno) és hűséges fegyverhordozója, Jacques-Foches (Christian Clavier) a francia forradalom kellős közepén találják magukat. Mielőtt felocsúdhatnának, a két eltévelyedett világjáró máris Jacques-Foches egyik leszármazottjába, Jacques Focheaux-ba botlik, aki Napóleon Bonaparte tanácsadójaként egyből guillotine alá akarja küldeni hőseinket és Godefroy utódait is, akik pökhendiségükkel húzták ki a gyufát. A hős lovag azonban nem fogja ölbe tett kézzel nézni, hogy a földijeit megrövidítsék egy-egy fejjel, és a maga módján, de azonnal akcióba lendül.

 
3 990 Ft
Julie & Julia - Két nő, egy recept (Meryl Streep)

Julie Powel (Amy Adams) egy harminc körüli írónő, akinek még nem sikerült bizonyítania. Munkája monoton és lehangoló, ráadásul köze sincs az íráshoz. A zajos, kopott lakás sem a szíve csücske, ahova barátjával nemrégen költöztek. Napjának egyetlen fénypontja az esti főzés. Kedvenc szakácskönyve és egy gyermekkori emlék ihleti meg arra, hogy egy év alatt megfőzze az összes francia receptet, amit az anyjától örökölt könyvben talál, s ezt az élményt meg is ossza másokkal saját blogján keresztül. Julia Child (Meryl Streep) egy negyven körüli nő, aki férjével épp Párizsba költözött. Nem igazán tudja mit is kezdhetne szabadidejével: tanuljon meg kalapokat varrni, vagy inkább a francia nyelvet sajátítsa el? Az biztos, hogy Párizst imádja, csakúgy, mint az ételeket...

Két nő, két különböző korban, ugyanazzal a szenvedéllyel talál önmagára a fenséges ízek, finom illatok és a francia konyha varázsán keresztül. Mert vajból sosem elég!

 
2 990 Ft
Junior (1DVD) (Arnold Schwarzenegger)

Soha nem találnád ki, ki fog gyereket születni. A természet törvényei örökre megdőlnek, mikor egy kísérleti gyógyszer beszedése után Arnold Schwarzenegger teherbe esik! Ivan Reitman szívderítő vígjátékában Schwarzenegger, Danny DeVito és az Oscar®-díjas* Emma Thompson gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról!

 
3 990 Ft
Kacsaszezon (1DVD)

"Négyen vagyunk, mint a Beatles!"
A film egy lakótelepi lakásban játszódik ahol a két 14 éves kamasz próbálja
eltölteni "hasznosan ", szülői felügyelet nélkül a vasárnapját. Minden
a terveik szerint kezdődik, ám az idillt megzavarja a szomszéd lány, akinél
elromlott a sütő, az áramszünet, és egy lassú pizzafutár. A véletlenül összeverődött
társaságnak nem kis problémát okoz a rendelkezésre álló időt elütni. Ahogy telik
a napjuk egyre többet tudnak meg egymásról és a nagyon csúnya kacsás festményről
a falon

A "mexikói Shop-Stop"-ként is emlegetett film egyedi
látásmódjával és hangvételével számos nemzetközi fesztiválon vitte el a legrangosabb
díjakat. Az elsőfilmes rendező, Fernando Eimbcke fanyar humorral ötvözi
a társadalomkritikát.

 
1 990 Ft
Kaktusz, A (2005 - Le Cactus) (1DVD) (Pierre Richard)

Sami tipikus hipochonder. Ha hall valami új betegségről, azt rögtön beképzeli magának. 15 éves kora óta egyetlen barátja, Patrick nyakán él, akinek bűntudata van egy gyerekkori sí baleset miatt. Mivel azonban időközben Patrick jól fizető állást és csinos feleséget is szerzett, állandóan nyavalygó cimborája egyre inkább a terhére lesz. Mielőtt azonban meg tudna szabadulni tőle, Sami egy félreértés miatt azt kezdi hinni, hogy halálos betegséget diagnosztizáltak nála és csak három hónapja van hátra. Az addig visszahúzódó férfi ezért elhatározza, hogy nem köt többé kompromisszumokat, hanem kiéli magát, csajozni fog és világot lát. Ez persze számos őrült helyzethez vezet…

A Kaktusz a klasszikus félreértéses szituációra épülő komédia, melyben újra feltűnik a francia vígjátékok jól ismert sztárja, Pierre Richard (Félénk vagyok, de hódítani akarok).

 
1 990 Ft
Kalandférgek 1. (1DVD) (karcos példány)

Az egyszerűnek tűnő vállalkozások hozzák mindig a legnagyobb kalandot. Két jó barát, a koreai banktisztviselő és az indiai egyetemista leugrik hamburgerért. De az áhított falat messzebb van, mint gondolnák - néhány váratlan fordulat mindig eltéríti őket eredeti céljuktól.

Van, hogy majdnem nőt fognak, van, hogy Freddie Krueger, autószerelő és hivatásos rém veszi fel őket a kocsijába, marihuánától bódult gepárdon lovagolnak, rendőrök, punkok és kanos férfiszínészek üldözik őket, lopják el a kocsijukat, rabolják ki, zárják be vagy pofozzák fel őket.

 
2 990 Ft
Kamaszok kalamajkái Krétán (1DVD)

Will, Simon, Jay és Neil, a négy szociális problémákkal küszködő nagykamasz most fejezte be a középiskolát. El is döntik gyorsan, hogy egyszer és mindenkorra végeztek a tanulással. Elhatározzák, hogy kipihenik magukat. Az első "felnőtt" vakációjukra készülnek, a csodás görög szigetre, Krétára, ahol sem szülők, sem tanárok nem keserítik meg az életüket. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy nincs pénzük a csajozásra. A négy fiú azonban gyorsan túlteszi magát ezen az apróságon. Megjátsszák a menő csávót, hátha a csajok elájulnak tőle.

 
1 990 Ft
Kamu feleség (1DVD) (2000) (Juliette Lewis)
Ali egy fiatal egyiptomi forgatókönyvíró, aki imádja a londoni diákévei alatt megismert politikai, művészi és egyéni szabadságot, a zenét, a nyugati élet forgatagát, sokszínűségét, ám egy napon szembesülnie kell azzal a ténnyel, hogy ezekről és jövőbeli írói ambícióiról is le kell mondania diákvízuma lejártával. Egyetlen lehetséges megoldás létezhet csak a kitoloncolás elkerülésére, ha rövid időn belül összeházasodik egy brit állampolgárral. 
990 Ft
Kamuzsaru (1DVD) (2001)(Leslie Nielsen)
Marty Mackenzie egy sikertelen színpadi színész, aki a sorozatos kudarcok után új hivatás után néz. Többszöri próbálkozás után, a kissé berozsdásodott Jack Potter nevű magánnyomozó mellé szegődik mint szárnysegéd. Első közös ügyük Beaver Rge-be, egy poros kisvárosba kalauzolja őket, ahol egy gazdag sírgödör-tulajdonos ellen tervezett gyilkosságot kell meghiúsítaniuk. Nem kell sok őnek eltelnie ahhoz, hogy Marty rájöjjön: a nyomozósdit sem neki találták ki...... 
990 Ft
  Káposztaleves (1DVD) (Louis De Funés) (Fantasy Film kiadás)

Claude és Francis, a két falusi parasztember helyi szinten nem
örvend túl nagy népszerűségnek, hála otromba és ostoba tréfáiknak. Amikor éppen
vidám szellentőbajnoksággal múlatják idejüket, elementáris elektromos vihar
szabadul el villámlásokkal kísérve. Mindez egy furcsa földönkívüli lény látogatását
előzi meg, aki hatalmas űrhajójával a veteményesben landol.

Az idegen viszonylag barátságos és valósággal rajong a káposztalevesért, ezért
felveszi Claude feleségének alakját, hogy tovább maradhasson a Földön...

 
1 990 Ft
Karácsony nyomában (1DVD) (2005) (karácsonyi filmek)
Minden évben karácsony közeledtével egy eltévedt lelket kiválasztanak Karácsony Jó Szellemei és megpróbálják neki feleleveníteni milyen is volt, amikor még élt bennük a karácsony és a szeretet igazi érzése. Ebben az évben Jack-re esik a választás, aki az utóbbi időben nem éppen jó úton járt. Jacket Karácsony Szellemei visszaviszik az időben és megmutatják neki, milyen is volt az amikor még igazán hitt a karácsonyban.

Igen ám, de az időutazás bonyodalmakkal j... 
1 990 Ft
Karrier mindenáron (1DVD)

A televízió a legerősebb befolyást gyakorló média az emberiség életében. Aki magára tudja irányítani a nézők figyelmét, az hírnevet, hatalmat és rengeteg PÉNZT kasszírozhat. Vic DeSalavo silány kabarétréfákkal próbálja beverekedni magát a médiacsászárok közé, persze, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Ám egyszercsak megismerkedik az elragadóan ronda Francine-nel,aki - mit tesz isten - a Médiakutató Intézet nézettségi mutatókkal foglalkozó munkatársa. A csalás lehetősége kézenfekvő. Csak kicsit rázós...

 
1 990 Ft
  Kasszafúrók (1DVD) (Crackers, 1984) (Donald Sutherland, Sean Penn)
Aki jó a szakmájában, az elismerésre és karrierre vágyik. Nincs ez másképp a betörők között sem! Hőseink elhatározzák, hogy bebizonyítják a(z) (al)világnak, hogy ők többre valók. A kisstílű San Franciscói tolvajok kitervelik, hogy hogyan törhetnének fel egy jól védett páncélszekrényt. E furcsa figurák azonban, úgy látszik, még nem értek meg az előléptetésre. Akármit is tervelnek ki, minden dugába dől, s bárhogyan is próbálkoznak, nem sikerül nekik... 
1 490 Ft
Katasztrófafilm (2008 - Disaster Movie) (1DVD)

Egy éjjel váratlanul lecsap Los Angelesre a természeti katasztrófák jelentős része. Egy aszteroida, egy tornádó, hogy a földrengésről már ne is beszéljünk. Egy csapat fiatal megpróbál átjutni a város egyik részéből a másikba, hogy egyikőjük bajba jutott barátnőjén segíteni tudjanak.

Ez eddig szokványos hollywoodi történet lenne, ha a főszereplők nem az elmúlt év legsikeresebb amerikai filmjeiből lépnének elő, paródiáját adva a kasszasikerek legemlékezetesebb karaktereinek és jeleneteinek. Így fordulhat elő egy filmben Indiana Jones, Vasember, Juno és Batman. De a szereplők között botladozik Amy Winehouse és a Szex és New York nőcsapata is.

 
2 990 Ft
Keanu - Macskaland (1DVD) (Keanu, 2016) / tékás

KEEGAN-MICHAEL KEY ÉS JORDAN PEELE, avagy az elképesztően népszerű Key & Peele játssza Clarence-t és Rellt, a két bratyót, akiknek úgy általában lövésük sincs a gettókról. Viszont amikor Rell imádott kiscicáját, Keanu-t elrabolják, a reménytelen duó könyörtelen gyilkosnak adja ki magát, hogy egy utcai bandába beépülve visszaszerezzék a macskuszt. Igen ám, de az ellenállhatatlanul cuki kiscica olyan nagy népszerűségre tesz szert a rosszarcúak körében, hogy valóságos bandaháború robban ki érte, így a két tökkelütött hős kénytelen akcióba lendülni.

 

EXTRÁK (magyar felirattal)

Kisfilm - Keanu: Az első filmem 
Kimaradt jelenetek - 
Bakiparádé - 
 
1 990 Ft
Kelet az kelet, A (1DVD) (Computer Panoráma kiadás!)

Ebadta kölykök, mi lesz belőlük, ha nem az ősök hagyományait követik - töpreng George, egy angliai kisvárosban élő népes pakisztáni család feje. George azt szeretné, ha mind a hét gyermekéből becsületes muszlim válna, ám a legidősebb fiú az esküvője napján elmenekül az oltár elől, és Londonban összeköltözik a barátjával.

A két kisebbik testvér megneszeli, hogy apjuk őket is ki akarja házasítani, vagy kitagadott bátyjuk sorsára jutnak. Egyikük sem kér a csúnyácska lányokból, és virgonc kistestvérük segítségével mindent megtesznek a terv meghiúsításáért. Közben tombol a rock és a szexuális forradalom...

 
1 990 Ft
  Kellemes Húsvéti Ünnepeket (1DVD) (Jean-Paul Belmondo) (fotó csak reklám) (slimtokos)

Stephane Margelle (Jean-Paul Belmondo) iparmágnás a Riviérán él szép feleségével, Sophie-val. Casanova-életmódot folytat: nincs nő, aki ellen tudna állni a sármos férfinak. Minden rendben is megy addig a napig, amíg feleségét ki nem viszi a repülőtérre és a búcsúzás után bele nem botlik egy 18 éves lányba. Stephane elviszi a lányt a szokott helyekre: étterembe, éjszakai bárba és végül a lakásába. De ekkor kitör a botrány: felesége gépét törölték és amikor hazajön, férjét a fiatal lánnyal találja. Szorult helyzetében Stephane azt hazudja: a látszat csal, akit felesége lát, az nem más, mint az ő lánya...

 
1 990 Ft
  Keményfejű, A (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek) (minimálisan használt )

Luke Mantie igazi magányos farkas, akinek a semmi sem fontosabb a szabadságnál. Az országutakat járja, és kizárólag egyetlen élőlényt tűr meg maga körül huzamosabb ideig, ez pedig nem más, mint Joe Brown nevű lova. Egy nap azonban összetalálkozik egy elvadult kamasszal, akinek apja ártatlanul tölti fegyházbüntetését. Elhatározza, hogy segít rajta, ehhez azonban fel kellene adnia megszokott vándorló életmódját...

 
990 Ft
Keményítőkúra (1DVD) (Will Ferrell)

Mikor Jamest (Will Ferrell), a milliomos brókert csaláson kapják, és az ország legkeményebb börtöne vár rá, a bíró ad neki 30 napot arra, hogy elrendezze ügyeit. Kétségbeesésében Darnellhez (Kevin Hart) fordul segítségért, hogy tanítsa meg arra, hogy vészelje át a dutyit.

 
1 990 Ft

Sorrend: