Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Mennyországot választom, A 1. - 2.. (2DVD) (2010)

A film Néri Szent Fülöp életéről szól. A főhős Szent Ignáchoz indul, hogy az engedélyét kérje ahhoz, hogy Indiába mehessen misszionáriusként. Róma felé tartva azonban látva a sok kallódó, csellengő, szegény gyereket úgy dönt, hogy életét az ő sorsuk jobbá tételének szenteli.

 
3 990 Ft
Merénylet a suligóré ellen (1DVD)

Meddig mennél el, hogy együtt lóghass a suli legdögösebb csajával? Az iskolai lap riportere, Bobby Funke (Reece Daniel Thompson) címlapsztorit készül írni Paulról, a suli népszerű diákelnökéről, aki számos vonzó tulajdonsága mellett természetesen még élsportoló is. Amikor eltűnik egy köteg vizsgateszt a kőkemény igazgató, Kirkpatrick (Bruce Willis) irodájából, Bobby újságcikkében Paul-t nevezi meg gyanúsítottként, amivel egy csapásra a figyelem központjába kerül. Csakhogy Paul barátnője, a szexi, végzős Francesca (Mischa Barton - A hatodik érzék, A szerelem gyűrűje) rányomul Bobby-ra, addigi ellenségei pedig gyanúsan kedvessé válnak, ezért Bobby kételkedni kezd a sztársrác bűnösségében, és nyomozásba kezd. Hamarosan az egész sulit behálózó összeesküvést fed fel, ami a diákokat és a tanárokat egyaránt veszélybe sodorhatja. Döntenie kell: felfedi az igazságot, vagy élvezi tovább frissen nyert alfahím státuszát?

Csípős humorú, szexi komédia melyet a 2008-as Sundance Filmfesztivál versenyprogramjában vetítettek!

 
1 990 Ft
  Meztelen dobos, A (1DVD) (2008) (Bradley Cooper) /nagyon karcos példány/
Rainn Wilson (A hivatal c. tévésorozatból) ugrik a nagyszínpadra ebben az arcátlan vígjátékban, hogy megmutassa: álmainkat bármi áron meg kell valósítanunk - még akkor is, ha a családtagjaink képéről leég a bőr miattunk.


Húsz évvel ezelőtt kirúgta a rockbandája, ami rögtön utána világhírű lett. A két évtizedes kényszerpihenő után Fish másodszor is megpróbál sztár lenni. Gimis unokaöccse bandájában szobafogságra ítélik a dobost, a nagy idők kis tanúja nagybácsi pedig beugrik... 
990 Ft
Meztelen dobos, A / Szüzet szüntess (2DVD)

Meztelen dobos, A:

Rainn Wilson (A hivatal c. tévésorozatból) ugrik a nagyszínpadra ebben az arcátlan vígjátékban, hogy megmutassa: álmainkat bármi áron meg kell valósítanunk - még akkor is, ha a családtagjaink képéről leég a bőr miattunk.

Húsz évvel ezelőtt kirúgta a rockbandája, ami rögtön utána világhírű lett. A két évtizedes kényszerpihenő után Fish másodszor is megpróbál sztár lenni. Gimis unokaöccse bandájában szobafogságra ítélik a dobost, a nagy idők kis tanúja nagybácsi pedig beugrik a helyére. Azonnal meg is fogadja, hogy ha törik, ha szakad, rockisten lesz belőle – és ha másképp nem megy, ifjú zenésztásait is magával ráncigálja. Az új együttes éppen koncertre készül: túlkoros, túlsúlyos, holdkorós és túl lelkes dobosával együtt...

Szüzet szüntess:

A Tök állat rendezője a jelenleg egyik legnépszerűbb, nálunk is futó TV-sorozat,
a 24 női főszereplőjét, a bombázó Elisha Cuthbertet választotta
legújabb, fergeteges és szexi vígjátékának főszerepére. A Szüzet szüntess!
az év Amerikai pitéje, amely DVD-n még több pikáns jelenettel kibővítve
jelenik meg!
A tizennyolc éves Matthew Kidman becsületes, egyszerű, tiszta életet
élő teljesítményember, aki soha sem kóstolt bele igazán az életbe… amíg fülig
szerelmes nem lesz új szomszédjába, a gyönyörű és látszólag ártatlan Danielle-be.

Amikor Matthew felfedezi, hogy ez a tökéletes szomszédlány annak idején
pornósztárként kereste a kenyerét, addigi nyugalmas élete a feje tetejére áll.
Végül is Danielle Matthew segítségére siet, hogy az levethesse agglegény-mezét
és ráébredjen, hogy az embernek időnként érdemes mindent kockára tenni szerelme
kedvéért.

 
1 990 Ft
Mi újság, Tiger Lily? (1DVD) (Woody Allen)

Egy gonosz lángelme, aki a tojássaláta rabja!

Szadista cselszövők, akik a kínzástól sem riadnak vissza!

Szereleméhes bomba csajok!

Egy kobra és egy csirke különös házassága!

Csupán egyetlen ember elég merész, okos és szexi ahhoz, hogy elvállaljon egy ilyen küldetést: Phil Moscowitz, a szuperkém!

Ez a kémparódia Woody Allen egyik legviccesebb filmje, csupa kifacsart poén, fergeteges ökörködés és rekeszizom-fájdító őrület.
A mester által újraírt és újraszinkronizált párbeszédeivel ez a japán James Bond-stílusú kémfilm a feje tetejére állítja az egész csajozás-világmegmentős műfajt.

 
2 990 Ft
Mi, a söpredék (1DVD)

Grace és Wade egy éve alkotnak boldog párt. Grace fél bemutatni családjának „új” barátját, tart attól, hogy nem fogadják be, ezért úgy dönt, inkább egyedül utazik haza szüleihez. Ám Wade utána megy, hogy bizonyíthassa, képes felnőni a feladathoz, és el tudja magát fogadtatni a lány családjával. Ezzel pedig kezdetét veszi az őrület.

 
1 490 Ft
Michou története (1DVD)

1960-ban járunk, Franciaország közeledik az algériai háború lezárásához. Georges-nak (Gérard Depardieu) és feleségének, Gisele-nek (Nathalie Baye) nem lehet saját gyereke. Már régóta szeretnének valakit örökbe fogadni, de eddig sikertelenül. A sors iróniája, hogy Gisele végül is egy koromfekete hajú muszlim fiúcskára talál. Gisele nagyon jól tudja, hogy Georges soha nem fogadná el a kis Messaoudot (Samy Seghir), ezért megpróbálja európaivá varázsolni a gyermeket: úton hazafelé a napsütötte francia városkába, Berrybe, szőkére festi a kisfiú haját, nevét Michelre (“Michou”) változtatja, és lelkére köti, hogy nem Algériából, hanem Észak-Franciaországból származik.

Ezzel indul útjára Michou d Auber megkapó története, amelyben a film egyik forgatókönyvírója, Messaoud Hattau a saját gyermekkorára emlékszik vissza.

 
1 990 Ft
Micmacs - (N)Agyban megy a kavarás (1DVD)

Jean-Pierre Jeunet vígjátékából olyan fontos kérdésekre kaphatjuk meg a választ, mint például: A zebrák fehérek, fekete csíkokkal vagy feketék, fehér csíkokkal? Valamint: Befér-e egy nő a hűtőszekrénybe? A felsoroltak mellett még számos roppant fontos és elgondolkodtató kérdésre a Dany Boon által alakított Bazil és barátai keresik a válaszokat, miközben két fegyvergyártó vállalat ellen kidolgozott furmányos tervük végrehajtásán ügyködnek. A rengeteg meglepetést és remek poént tartogató Micmacs – (N)Agyban megy a kavarás fontos eleme még, hogy Bazilnak egy nagy kaliberű lövedék van a fejében egy véletlenül elsült pisztoly miatt, de ő még hezitál a műtéten, mert elég rizikós…

 
2 990 Ft
Micsoda srác ez a lány! (1DVD) (Shes the Man, 2006)

Amikor a tinédzser Viola megtudja, hogy a suli focicsapatát megszüntetik, elhatározza, hogy egy kis időre a saját ikertestvére bőrébe bújik. Fiú lesz. Csakhogy szép lassan elkezd minden összekuszálódni, mert Viola beleszeret a szobatársába, Duke-ba, akinek a gyönyörű Olivia tetszik, akinek szemében viszont Viola sem közömbös… Amikor felbukkan a valódi Sebastian, akkor jön még csak a java!

 
1 990 Ft
Mifune utolsó dala (1DVD) (Soren Kragh-Jacobsen)

A Mifune utolsó dala a Dogma-mozgalom harmadik alkotása. Lars von Trier filmjeivel szemben nem botrányos, hanem inkább intellektuális film különböző romlott karakterek megtisztulásáról. 1999-ben megnyerte az Európai Filmdíjat.

Kresten éppen a nászéjszakáját követő hajnalon kap értesítést arról, hogy meghalt az apja. A gond csak az, hogy feleségének azt mondta, nincsenek élő rokonai. Sebtében elutazik apja lepusztult farmjára. Ám nemcsak a temetésről kell gondoskodnia, hanem gyengeelméjű bátyjáról is. Felvesz egy házvezetőnőt, Livát, akiről kiderül, nem az, akinek kiadja magát. Különös szituációk egész sora veszi ezzel kezdetét. A Lars von Trier által elindított filmes mozgalom, a Dogma keretein belül készült alkotás a harmadik a sorban az Idióták és a Születésnap után. Van-e igaz szerelem a falun túl? Élünk-e még gyermekkorunk után? A film életszerű jelenetekkel és emberközeli látásmóddal mesél valódi kapcsolatokról.

 
2 990 Ft
Mike és Dave esküvőhöz csajt keres (1DVD) (Zac Efron)
Mike és Dave Stangle testvérek. Ha ők bulizni kezdenek, akkor ott kő nem marad kövön. Apjuk ultimátum elé állítja őket, nővérük esküvőjére nem jöhetnek kettesben, mivel csak tönkrevágnák az egész rendezvényt. Szóval kell találniuk egy lányt kísérőnek, hogy kicsit szolídabban viselkedjenek. Feladnak hát egy online hirdetést, melyben lányt keresnek esküvőhöz, ez viszont jobban elterjed az interneten, mint azt eredetileg gondolták volna... A lányok, akiknek felkeltik az érdeklődését ezáltal, tal... 
1 990 Ft
Millions (1DVD) (2004) (kissé karcos példány)
Már az sem kevés izgalmat jelent, hogy a pénz a két szálon futó történetben bűnözőktől származik, akik egyáltalán nem hajlandóak lemondani az elveszített zsákmányról, de ennél sokkal érdekesebb, hogy hőseink élete mennyiben változik meg a hirtelen meggazdagodás által. Anthony (Lewis McGibbon) alaposan megtervezni, hogyan fektessék be a régi címletű bankókat, Damian (Alex Etel) ezzel szemben képzeletben szentekkel társalog, és elhatározza, hogy a pénzzel a szegényeken fog segíteni.... 
1 490 Ft
Minden vilángol (1DVD) (karcos példány)

A gyűjtőszenvedélynek sokféle tárgya lehet: bélyeg, érme, kártyanaptár. Jonathan családi emlékeket őriz és rendszerez. Képek, elvásott fogak, pormacskák tasakokba rendezve, egytől egyig ott lógnak a falon. Ám nagyanyja egy olyan fényképet hagy rá, amely sehogy sem kívánkozik a többi haszontalan tárgy közé. Elindul hát a fotó nyomában, hogy felkutassa Ukrajnában az asszonyt, aki a második világháborúban megmentette nagyapját a náciktól.

Liev Schreiber (Sikoly, Az Aranypolgár születése) rendezőként debütált ezzel a magávalragadó filmmel, amelyet Jonathan Safran Foer novellája nyomán egyben forgatókönyvíróként is jegyez. A félszeg Jonathan szerepében Elijah Woodot láthatjuk, az angol nyelv határait feszegető ukrán útitársat pedig Eugene Hutz alakítja. Bár találkozásuk kultúrák összecsapása, a járatlan út, amelyen elindulnak, mégis arra viszi őket, amerre mindig is menni akartak.

 
1 490 Ft
Mindenem a tied (1DVD)

A szépreményű ifjú ügyvéd nehezen viseli el gazdag, béna kliense szeszélyes ötleteit. A legutolsó kívánsága még az eddigieknél is hajmeresztőbb: halála után a nyomorék, beteges lány lelke a lovász szép és egészséges lányába költözzön át, aki a vagyonát is örökli természetesen, hogy új testében is a megszokott anyagi jólét vegye körül. De sajnos a lélekátvitellel megbízott guru ügyetlenkedése miatt a dolog csak félig sikerül. A női lélek Roger testébe költözik, akinek férfiúi életét igencsak megkeseríti az a tény, hogy testének jobb fele egy kiállhatatlan nőszemély akaratának engedelmeskedik...

 
1 490 Ft
Mint alma a fájától (1DVD) The Thing About My Folks
46 évi házasság után egyszercsak szó nélkül lelép Sam felesége. Jobban mondva, nem egy szó nélkül, mert azért egy cetlin hagy üzenetet: elmentem. Míg fia, Ben felesége és testvérei az asszony nyomába erednek, a két férfi hirtelen elhatározásból nekiindulnak, hogy megnézzenek egy eladó házat. A rövid kiruccanás vége azonban egy hosszabb kirándulás, piálással, pecázással és sok-sok őszinte beszélgetéssel a múltról. S hogy hol van Ben felesége és végül is miért ment el? A végére minden kiderül.... 
1 990 Ft
Miss Március - Cenzúrázatlan változat (1DVD)

Az év leglazább, legdögösebb vígjátéka most mindent megmutat. A Miss March cenzúrázatlanul és gátlástalanul túlfűtött és belemenős: a moziváltozatból persze kihagyták ezeket a jeleneteket.

Eugene és Tucker életük legnagyobb menetére készülnek. Az országos cimborák egész Amerikán keresztülvágják magukat, csak hogy bejussanak a legendás Playboy-villába, és ott megtalálják Cindit, Eugene egykori barátnőjét, aki egykor bájos szüzike volt, már viszont a magazin középső, kihajtható oldalán pózol.

 
1 990 Ft
Miss Senki (1DVD) (Miss Nobody, 2010)

Sarah Jane McKinney (Leslie BibbA gondozoo, A Vasember 1-2.) évek óta titkárnőként dolgozik egy nagy gyógyszergyárban, de az előléptetése útjában ott áll nagy utálatnak örvendő főnöke, Milo Beeber (Brandon RouthSuperman visszatér). Amikor az zaklatni próbálja, Sarah ki akar térni előle, de közben véletlenül meg is öli. Azonban nemcsak hogy megússza a gyilkosságot, de még meg is kapja a megüresedett pozíciót. És ha egy üzlet egyszer beindul… Sarah felettesei ötletesebbnél ötletesebb gyilkosságok áldozataként harapnak szép sorban fűbe, miközben a lány lassan, de biztosan halad felfelé a ranglétrán. Ekkor azonban egy nyomozó, Bill Malloy (Adam GoldbergHogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt) kezd vizsgálódni a munkahelyen sokasodó hullák ügyében. Vajon Sarah minden nyomot eltűntetett? És vajon, hogyan befolyásolja az eseményeket, ha Sarah belezúg a zsaruba, aki akár rács mögé is juttathatja?

 
1 490 Ft
Mocsok és bölcsesség (1DVD) (2008) (Madonna)
Az elsősorban énekesnőként, másodsorban színésznőként ismert Madonna rendezői bemutatkozása a Mocsok és bölcsesség című film. Madonna és a filmvilág kapcsolata azonban hosszú időre nyúlik vissza: a nyolcvanas évektől közel kéttucat filmben szerepelt, köztük olyan ismertebb alkotásokban, mint a Dick Tracy, Négy szoba vagy Evita.


A film napjaink multikulturális Londonjában játszódik: három főszereplője mind különc karakter, akik a „normális” társadalom számkivetettje... 
1 990 Ft
Moliére (2007) (1DVD) (Laurent Tirard)

1644, Párizs... A később Moliére néven ismertté vált, 22 éves Jean-Baptiste Poquelin kiváló vándorkomikus, ám a neki kedves tragikus szerepeket a közönség nem díjazza, sőt hitelezői börtönbe vettetik.

Egy bizonyos Monsieur Jourdain azonban segítségére siet, azzal a feltétellel, hogy segít színre vinni saját darabját, mellyel a szépséges, ám veszélyes özvegyet, Célimene-t kívánja elcsábítani. A jómódú Jourdain nős és tiszteletben álló családapa: feleségének, Elmire-nek nem szabadna megsejtenie, hogy férje mire készül. Így az ismert írót papként - Tartuffe néven mutatja be, és lányai mellé szerződteti házitanítónak.

Kosztümös francia komédia Moliére életének feldolgozatlan tizenhárom évéről - avagy hogyan lesz a nyomorgó csepűrágóból korának legünnepeltebb komédiaszerzője.

 
1 990 Ft
Moliére két keréken (1DVD)

Serge Tanneur (Fabrice Luchini - Szerelem a hatodikon, Született feleség) karrierjének csúcsán hátat fordított a színház világának és a francia partoktól nem messze, az Atlanti-óceán egy kis szigetén telepedett le.
Három évvel önkéntes száműzetése után egykori barátja, az ünnepelt színész, Gauthier Valence (Lambert Wilson - Emberek és Istenek, Babylon A.D.) felkeresi, hogy rábeszélje Alceste szerepére Molière klasszikusa, A mizantróp egy feldolgozásában. Serge-nek esze ágában sincs elfogadni a felkérést, de barátjának azt mondja, gyakoroljanak pár napot és majd az olvasópróbák végeztével ad végleges választ.
Ahogy haladnak a darabbal, úgy körvonalazódik valódi énjük, melyek hasonlóságot mutatnak a műben szereplő karakterekével. És ez csak fokozódik, amikor a szigeten megismerkednek a pornószínészettel járó csillogásra vágyó szobalánnyal és egy elvált olasz nővel...

 
1 990 Ft

Sorrend: