Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Ketten az egyben (1DVD)

Gilles Gabriel (Alain Chabat – Asterix és Obelix: A Kleopátra-küldetés), a nyolcvanas évek popsztárja a nagy visszatérés előtt áll. Egykori nagy slágerét újra játsszák a rádiók, és minden adott, hogy újra a csúcsra érjen. Vagyis adott lenne, ha Gilles nem ütné el véletlenül Ranut (Daniel Auteuil - Csak Ön után!, Éretlenek), a kelekótya könyvelőt. A baleset következtében Gilles nem elég, hogy meghal, de lelke Ranu fejébe költözik. A bogaras aktakukac koponyájában e nélkül is elég nagy volt a zűrzavar, de most, hogy két albérlő próbál osztozkodni rajta, teljes lesz a káosz!

 
990 Ft
Kezdő, A (1DVD) (nagyon karcos példány)

Az Oscar®-díjas Robert De Niro játssza Ben Whittakert, a 70 éves özvegy urat, aki gyakornoki munkát kap egy feltörekvő divatáruháznál, melyet az ambiciózus, de meglehetősen leterhelt Jules Ostin (az Oscar®-díjas Anne Hathaway) vezet. Ahogy a két generáció megütközik egymással, úgy lelnek hamarosan barátságra és támaszra – egymásban.

 
2 990 Ft
  Ki nevel a végén? (1DVD) (Intercom kiadás) (fotó csak reklám) (angol borító)

Egy szerencsétlen félreértés a repülőn és David Buznik, a félénk fiatalember
máris a bíróságon találja magát. Sőt el is ítélik: Dr. Buddy Rydell indulatkezelési
tanfolyamán kell részt vennie, amelyet a túlságosan erőszakos emberek számára
találtak ki.

Buddy a terápia ürügyén beköltözik Dave lakásába és elcsábítja
barátnőjét - Dave pedig tűr, tűr és csak tűr… amíg egyszer csak dühös
nem lesz! És akkor kiderül, hogy Peter Segal fergeteges vígjátékában
Ki nevel a végén?

 
1 990 Ft
Ki nevet a végén? (1DVD) (Adam Sandler)

Adam Sandler, Seth Rogen és Leslie Mann játssza a főszerepet ebben a keserédes komédiában, melyet Judd Apatow (40 éves szűz, Felkoppintva) írt és rendezett.

Mikor George Simmons (Sandler), a népszerű komikus egy személyes tragédiát követően esélyt kap arra, hogy újrakezdhesse életét, asszisztensével, a feltörekvő komikus Ira-val (Rogen) visszatér azokra a helyekre és azokhoz az emberekhez, akik anno segítettek neki az indulásban, és felkeresi azt a lányt is, aki egyszer régen elhagyta őt...

 
2 990 Ft
Kicsapongók (1DVD) (The D Train, 2015) (Jack Black)

Jack Black (Rocksuli) a legjobb formáját hozza Dan Landsman, a félénk kívülálló szerepében, aki azt a feladatot kapja, hogy vezényelje le egykori évfolyama húsz éves érettségi találkozóját. Abban a reményben, hogy végre megdicsőülhet, Dan elrepül Los Angelesbe, hogy meggyőzze az iskola valaha volt legnépszerűbb arcát, az időközben színésszé vált Oliver Lawlesst (James Marsden, X-Men: A kívülállók), hogy jöjjön el a bulira. Lawless eleinte vonakodik, ám egy Hollywoodban töltött eszement éjszakával később a két fickó országos cimborákká válik, ez pedig minden idők legbotrányosabb érettségi találkozójához vezet ebben a térdcsapkodóan vicces fekete komédiában.

EXTRÁK

Bakiparádé 
 
1 990 Ft
  Kidobós - Sok flúg disznót győz (1DVD) (vágatlan változat) (nagyon karcos példány)

Peter LaFleur egy ócska kis edzőterem tulajdonosa. Az odalátogató fura figurák a sportos életmódból a sörivást, a csajozást, vagy legalábbis a nők körüli ügyetlenkedést szeretik a legjobban. Peter sem áll jobban náluk: odáig fejlesztette a lustaságot, hogy fél éve már tagdíjat sem szed azoktól, akik hozzá járnak. A boldog semmittevés azonban nem tarthat örökké. Két kellemetlen közjáték is megzavarja az idillikus mindennapokat.

A bank a részleteket követeli, ráadásul a Globo Gym nevű felkapott és szuperelegáns edzőterem tulajdonosa, White Goodman is meg akarja szerezni a helyet. Hogyan mentsék meg a klubot? Egy kidobós versennyel a Globo Gym ellen. A gyengébb és az erősebb összeméri az erejét. A Las Vegas-i bajnokságon majd eldől, melyikük méltó a túlélésre: a csapott vállú kétballábasok vagy a napbarnított nagymenők...

 
1 990 Ft
  Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se! (1DVD) ( a borító csak reklám ! )

Ha egy családban öt testvér közül Christina Applegate (alias Kelly Bundy az Egy rém rendes család című népszerű tévésorozatból) a rangidős, akkor ott biztos, hogy sok zűrre lehet felkészülni. Nincs ez másképpen ebben a vígjátékban sem, amelyben a megfáradt anyuka gyermekeit egy nagyon szigorú idős hölgyre bízza. Miután azonban az öreg babysitter hamarosan meghal, a gyerekeknek saját magukról kell gondoskodniuk. Ezt a nyarat biztos nem felejtik el soha...

 
1 490 Ft
Király! (2010 - Your Highness) (1DVD) (Danny McBride)

Légy bátor és hősies, egyszóval igazi faszagyerek, és kísérd el Danny McBride-ot, James Franco-t és Natalie Portmant erre a nagyszabású és alpári kalandra, melyet az Ananász expressz rendezője dirigált.
Két királyi herceg, a nemtörődöm, zöldszippantó Thadeous (McBride) és a nemes, kissé uncsi Fabious (Franco), valamint egy leírhatatlanul dögös harcos amazon (Portman) felkerekedik, hogy kiszabadítson egy hercegnőt egy gonosz varázsló karmaiból. Útjuk során le kell nyomniuk szörnyűséges szörnyeket, tapló lovagokat, meg miegymást, miközben rendre olyan poénokat sütögetnek, melyektől minden hercegnő elpirul.

 
1 990 Ft
Királyi kalamajka (1DVD) (Catherine Deneuve)

Egy képzeletbeli európai állam királya meghal egy repülőbalesetben. Örököse, Albert az alkotmány szerint nem követheti őt a trónon mindaddig, amíg meg nem nősül. Öccse, Arnaud herceg kerül ezért a trónra. Bár elég felelőtlen, legalább van felesége és nem utolsósorban ő anyjuk, Eugénia királynő kedvence. A legnagyobb problémát a királynő számára Arnaud felesége, Armelle okozza, aki túl csúf kinézetű ahhoz, hogy királyné lehessen. Vajon hogyan tudja így szerepét betölteni?

 
1 990 Ft
Kis-nagy világ (1DVD) /használt,kissé karcos/

Az Oscar®-díjas forgatókönyvíró, Charlie Kaufman (A John Malkovich-menet, Egy makulátlan elme örök ragyogása) rendezői bemutatkozásában egy színházi rendező, Caden Cotard (Philip Seymour Hoffman) szakmai és szerelmi kapcsolataiba (Samantha Morton, Michelle Williams és Catherine Keener), az öregedéssel és egy titokzatos betegséggel kapcsolatos problémáiba kapunk bepillantást.

A férfi minden élményét igyekszik beleszőni egy monumentális színdarabba, amely New York egy gigantikus méretű raktárépületben felépített, életnagyságú másolatában játszódik, és amelyben több ezer színész játszik éjt nappallá téve. Cotard életének hátralévő részét azzal tölti, hogy megpróbál színpadra állítani egy olyan személyes hangvételű, nagyszabású művet, melyben a realitás és a művészet határai összemosódnak, és így az általa teremtett univerzum lassan mindent magába szippant...

 
1 990 Ft
Kismamának áll a világ (1DVD)

Thea Clayhill elvesztené az állását menő cégénél, ha ki nem találna valamit: azt hazudja, hogy terhes, így a törvény szerint nem rúghatják ki. Barátnőjével, Lisával együtt próbálják kitalálni, hogy mikor hogy viselkedne egy terhes nő. Az illúzió érdekében párnával tömi ki a ruháját, majd egyre inkább belegabalyodik az egészbe. Végül már egy terhes nőknek készülő könyv borítóképe is róla készülne...

 
1 990 Ft
Kisvárosi Rock 'N' Roll (1DVD)

Megérkeztek a hetvenes évek. Változtak az idők. De egy város nem változott. (A hivatal, Futottak még…) fejéből fergeteges, melegszívű komédia pattant ki, melyben három barát próbál kitörni szülővárosa szürke hétköznapjaiból. Arra még rájönnek, hogy nem tölthetik egész életüket ivászattal, bunyóval és hülyéskedéssel, de arról fogalmuk sincs, mihez kezdjenek helyette. Aztán egyikük beleszeret a főnök lányába, aki valaki más menyasszonya. Hogy megszerezzék, amit akarnak, át kell hágniuk a szabályokat – bármi áron. A remek zenéket és komoly sztárokat (Ralph Fiennes, Emily Watson, Matthew Goode és Ricky Gervais) felvonultató film nem csak a kritikusok lelkesedését váltotta ki, de a közönség számára is kihagyhatatlan élmény.

 
1 990 Ft
Kókuszdiók, A (1DVD) (Marx fivérek sorozat)

A Marx fivérek első egészestés játékfilmjében Groucho szállodatulajdonost
alakít, aki mindenkiről igyekszik a lehető legtöbb pénzt legombolni, ártatlan
kifutófiúktól és lányoktól kezdve egészen a tehetős nagyvilági matrónáig, Mrs.
Potterig.

Chico és Harpo szállodai szélhámosok szerepében tűnik fel, akiket
Groucho azonnal felismer, amint feltárul a bőrőndjük - üresen.

- Majd megpakoljuk, mielőtt távozunk - biztosítja Chico.

Mikor Mrs. Potter felfedezi, hogy ékszereinek nyoma veszett, Chico
és Harpo az igaztalanul megvádolt szállodaportás segítségére siet és
lefüleli a valódi tolvajt...

 
2 990 Ft
Kölyök, A (1DVD) (Charles Chaplin) (1921)
Egy leányanya - karján újszülött babájával - elhagyja a szülőotthont, mögötte cinikusan összenevetnek a kapusok. Az anya fájdalmas tépelődés után egy Limousine-ba teszi kisbabáját, majd reményvesztetten elindul a folyó felé. Mire lelkiismeretfurdalástól és érzelmi sokktól gyötörten visszafut gyermekéért, az autót már ellopták a tolvajok. Az utcára kitett, árva kisfiú végül egy magányos, szegény kisemberhez kerül és elválaszthatatlan társakká válnak. A Kölyökben "a korábbi filmekkel szemben el... 
1 990 Ft
Komolytalan komornyik (1DVD) (2005) /használt, karcos/
A kétbalkezes Bobot már számtalan munkahelyéről rúgták ki, mert kárt csinált. Ez alkalommal meglátja egy komornyikképző iskola hirdetését, és úgy dönt, megpróbálkozik vele. Hamar megbízatást kap egy kétgyerekes anyától, akinek csemetéi nem éppen a hagyományos családmodellhez szoktak…..  
1 490 Ft
Könnyű nőcske (1DVD) (Emma Stone)

Pletyka küzd a jó hírrel ebben a pikáns és lendületes komédiában. Olive (Emma Stone – A meztelen dobos, Zombieland) nagyszájú gimnazista csaj, aki saját magáról terjeszt pletykákat, hogy azok a hátukra kapják, és névtelen nullából a suli legnépszerűbb csaját csinálják belőle. A tűzvészként terjedő, egyre vadabb álhírek miatt azonban átalakul a világ: még legjobb barátnője is Olive ellen fordul, sőt, kedvenc tanára (Thomas Haden Church – Pókember 3., Kerülőutak) is egyre furábbakat mond neki. Szerencse, hogy Olive szülei (Stanley Tucci – Az ördög Pradát visel, Patricia Clarkson - Viharsziget) nemcsak megértők, de eszméletlen viccesek is. Ráadásul feltűnik a színen egy régi szerelem, úgyhogy végül muszáj lerántani a leplet… vagy leengedni a függönyt. A lényeg, hogy a dumacirkusznak mindenáron véget kell vetni!

 
1 990 Ft
Közös többszörös (1DVD)

Doug Kinney napjai őrült rohanással telnek. A nap 24 órája kevésnek látszik ahhoz, hogy egyszerre legyen szerető férj, felelősségteljes apa és sikeres üzletember. Már-már úgy tűnik, hogy összecsapnak felette a hullámok, amikor a véletlen úgy hozza, hogy találkozik Dr. Owennel, a híres genetikussal.
Doug egyetlen vágya, hogy megsokszorozza az idejét, a doktor pedig tökéletes másolatokat képes készíteni az emberről. Hősünk nem sokat habozik. Hamarosan elkészül a pót Doug, sőt még egy, és aztán még egy. De mintha bajból, félreértésből és féltékenységből is négyszeres lenne az adag…

 
1 990 Ft
KSZI, Simon (2018)
Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier (Nick Robinson – Jurassic World) számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai ugyanis még nem tudják, hogy meleg, ráadásul nem is sejti, ki lehet az az iskolatársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító…
A Csillagainkban a hiba producereinek „vicces és szívmelengető” (Independent Online) filmjében a Simont játszó Nick Robin... 
1 990 Ft
Kubrick menet (1DVD) (John Malkovich) (karcos példány)

Alan Conway vadidegenként könnyedén és gátlástalanul adhatja ki magát minden idők egyik legnagyobb rendezőjének, Stanley Kubricknak. Az emberek pedig hiszékenyek, különösen, ha egy élő (?!) legendával találkozhatnak, és Conway pofátlanul ki is használja őket; gond nélkül húz le mindenkit kisebb összegekre, de a nagyszabású csalásoktól sem riad vissza. Ebben az sem gátolja, hogy sem a rendezőről, sem filmjeiről halvány fogalma sincs. Szerencséjére másoknak se túl sok.

 
1 490 Ft
Kullancs, A (1DVD) (2004)
A balhés, lógos Paul barátja, Alexandre nyakára költözik, akit bele is rángat zűrös ügyeibe. Paul-t kétes múltja szorongatja és nincs más választása, mint egyetlen barátját kihasználni. Alexandre rendezett élete totális káosszá válik, de a teljes összeomlás előtt Paul elhatározza, hogy mindent helyrehoz - így a tönkretett szerelmeket. 
990 Ft

Sorrend: