Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Jackass 3. (1DVD)  ( 2010 )

Háromszor viccesebb. Háromszor hülyébb. Háromszor fájdalmasabb. A Jackass-srácok eddigi legeszementebb ámokfutásukkal térnek vissza. Jobb lesz, ha vigyázol, mert ezen a filmen úgy fogsz röhögni, hogy majd becsinálsz! Ezt garantálja Johnny Knoxville, aki görkorival a lábán megy szembe egy megvadult bikával, Bam Margera, aki elektromos sokkolók erdején vág keresztül vagy Steve-O, aki egy színültig töltött pottyantóson lovagolva hódítja meg az eget.
Attól függően, hogy mennyire vagy bevállalós, választhatsz a film mozi- és bővített változata közül, amely telis-tele van olyan elképesztő felvételekkel, melyeket a filmszínházak már nem bírtak el. Szóval készülj fel az újabb hihetetlen és szókimondó őrültségre, melyet azok az idióták tálalnak, akiket úgy szeretsz – no persze, biztonságos távolból.

 
1 990 Ft
  Jákob rabbi kalandjai (1DVD) (Louis De Funés) (különleges extra változat)

Victor, a tősgyökeres francia rágógumigyáros és megátalkodott fajgyűlölő lánya esküvőjére igyekszik péntek este, de egy néger nő miatt dugóba kerül. Napnyugtakor megkezdődik a szombat, ezért zsidó sofőrje nem hajlandó tovább fuvarozni őt. Az agresszív gyárost ezután egy arab terroristagyanús illető ejti túszul, és kényszeríti, hogy rabbinak öltözve Párizs zsidó negyedébe menjen az esküvő helyett. Ott kiderül, hogy nem is olyan nehéz olvasni a tórát, a zsidó tánc sem túl bonyolult, és a rabbi-teendőket is egész könnyű ellátni, ha sok barátságos ember segít.

Az utolsó pillanatban végül az örömapa szerencsére befut az esküvőre. És már csöppet sem bosszús, amikor a menyasszony a szín francia férjjelölt helyett inkább egy afrikai miniszterelnöknek mondja ki a boldogító igent.

 
3 990 Ft
  Janis és John (1DVD) (2003) (Christopher Lambert, Jean-Louis Trintignant)
Pablo Sterni (Sergi Lopez – A Faun labirintusa) jelentéktelen figura. 11 éve dolgozik ugyanannál a biztosítónál ügynökként. Amikor aztán egy nap úgy dönt, saját zsebére is üzletel egy kicsit, beüt a krach. Be nem jelentett ügyfelének, M. Cannonnak (Jean-Louis Trintignant – Egy férfi és egy nő, Három szín: Piros) a féltve őrzött autóját ugyanis ellopják és összetörik. Pablonak pedig elő kell teremteni a biztosítási összeget, ami félmillió frank. A reménytelen helyzetben a kétségbeesett férfi u... 
1 990 Ft
Játékszer, A (1DVD)

Francois Perrin, a kétbalkezes újságíró hosszú szünet után végre állást kap a milliárdos Rambal-Cochet úr egyik lapjánál. Éppen riportot készít egy nagyáruházban, amikor vesztére belebotlik a nagyfőnök elkényeztetett csemetéjébe. A tízéves Eric új játékcsodát vásárolna magának, de egyik sem nyeri meg a tetszését - míg meg nem pillantja a csetlő-botló újságírót. Benne fedezi fel a keresett játékot, és ellentmondást nem tűrően közli kísérőivel, hogy azonnal csomagolják be és vigyék is a lakására. Az emberi játékszerré avanzsált Francois megpróbál jó képet vágni a dologhoz, nem sejtve még, hogy a java csak most következik...

 
1 990 Ft
Javíthatatlan (1DVD) (Jean-Paul Belmondo) (felirat)

Victor Vautier javíthatatlan szélhámos. Elbűvölő, s egyúttal gátlástalan figura, aki képtelen egyetlen olyan mondatot mondani, ami nincs kissé feltupírozva, vagy történetesen nem szemenszedett hazugság.

Mesterkedéseinek azonban tiszteletreméltó célja van, hiszen egy kisváros, Mont-Saint-Michel védelmében szeretne a furfangosan szerzett pénzből gátat építtetni.

 
1 990 Ft
Jay és Néma Bob visszavág (1DVD)

Réges-régen, sőt, messze-messze, egy távoli vegyesbolt és videótéka előtt, naphosszat a járdán henyélt két alak, Bob, a hallgatag, és Jay, a balga tag. Már a Shop Stopban is ott anyázták a vevőket, a Shop Showban jedi Batmanként mentették meg a helyzetet, a Képtelen képregényben feltárták az élet tanítását, a Dogmában is ott szent-telenkedtek a háttérben, de most végre övék a főszerep, mert - talán utoljára - visszatértek, és nincs kegyelem, mert Jay és Néma Bob visszavág!

Egy csapásra végeszakad az édes semmittevésnek, amikor kiderül, hogy a Jayről és Néma Bobról mintázott képregényhősök, azaz Bunkóman és Gyökér kalandjairól film készül Hollywoodban.

És a még el sem készült eposzt máris anyázzák az Interneten a kis taknyok.

Irány hát Hollywood, de addig persze száz akadály tornyosul és veszély les: stoppos sokkok, apáca-pác, bomba bukszák, ördög és angyal harca, a Good Will Hunting 2 forgatása, állat-életmentés, Dawson és a pités haver, Luke Skywalker óriáskézzel, sok fű és még több duma, fény derül a CSIKLÓ titkaira, és végül még Néma Bob is szóhoz jut...

A független filmvígjátékok császárszalonnája, a Néma Bobot alakító író-rendező Kevin Smith ezzel a fergeteges komédiával teszi fel a koronát kultikussá vált filmjeinek sorára. A jól ismert figurák mellett számos híresség színesíti a tarka történetet, és nem maradnak el a Smith védjegyének számító filmes utalások és köldöknéző dumák sem.

 
1 990 Ft
Jéghercegnő (1DVD) (Ice Princess, 2005) (Disney)

A Neveletlen hercegnő regények írónőjének története alapján készült új családi vígjáték természetesen ismét tinédzser csajokról szól!

A 17 éves Casey Carlyle előtt nagy jövő áll: fizikából ő az osztály legjobbja, kétség nem férhet hozzá, hogy a Harvardon folytathatja tanulmányait. Tanára bíztatására egy nagyszabású tanulmányt próbál írni a nyáron, amely megnyithatja az utat a hőn áhított neves egyetem felé. Casey úgy dönt, hogy a műkorcsolya világában érvényesülő fizikai törvényszerűségekkel és összefüggésekkel foglalkozik majd nyári projektjében – hogy igazán testközelből szerezzen tapasztalatokat, vesz egy nagy levegőt és beiratkozik a korcsolya-suliba. Hamarosan rájön, hogy tévedett: nem a fizika, nem a tudomány hozza lázba, hanem a műkorcsolya – ez az ő igazi szerelme, igazi szenvedélye. Közeleg a nyár vége, és döntenie kell. Kövesse édesanyja és a saját régi álmát, és beiratkozzon a Harvardra, vagy hallgasson a szívére, fordítson hátat mindennek, és kövesse az új álmait?

EXTRÁK

Alternatív kezdés - (kb. 2 p.) - magyar felirattal
Kimaradt jelenetek - (kb. 4 p.) - magyar felirattal
Audiókommentár - A főszereplők audiókommentárja (Michelle Trachtenberg, Trevor Blumas, Kirsten Olsen, Hayden Panettiere) - magyar felirattal
 
2 990 Ft
Jenny esküvője  (1DVD) (2015)
Jenny fiatal, szép és vonzó nő, senki sem érti a környezetében, miért is nem ment még férjhez. A szülei is aggódnak, hogy miért nem állapodik meg végre. Ennek valójában az az oka, hogy Jenny leszbikus. Nyíltan vállalja a másságát, csak épp a szűk családi körrel nem közölte ezt, ők semmit sem tudnak erről. Amikor Jenny végre elhatározza, hogy családot alapít, mindenkit megdöbbent a bejelentésével, hogy a párja egy másik nő, akit eddig a lakótársának hittek. A lány döntése megosztja a családot.... 
1 990 Ft
Jó estét, Mrs. Campbell! (1DVD) (kissé karcos példány)

Amikor Mrs. Campbell (Gina Lollobrigida) csillogó autójával esténként végigsuhan a poros kis észak-olasz falu utcáin, mindenki tiszteletteljesen megáll, hogy üdvözölje a gyönyörű és fiatal hadiözvegyet.

Carla múltja azonban rejt egy aprócska hazugságot. A hangzatos amerikai név nem az amerikai háborús hőstől, a nagy Eddy Campbell kapitánytól származik, mint ahogy Carla lányának, Giának sem a dicső kapitány az apja. Carla azonban ügyesen őrzi a látszatot, mindaddig, amíg a háborúban itt állomásozó amerikai katonák húsz év után vissza nem térnek a faluba egy kis nosztalgiázásra.

Sajnos közülük három volt tiszt is úgy tudja, hogy ő a bájos kis Gia apukája. Így Carlának elő kell venni az összes női praktikát, hogy a lelkes és izgatott apajelölteket leszerelje...

 
1 990 Ft
Jó reggelt, Vietnam! (1DVD) (Pro Video kiadás) (szinkron)

Az amerikai hadsereg rátalál az igazi titkos fegyverre – bár működése megjósolhatatlan, a hatása mindig átütő: az Oscar(r)-díjas Robin Williams* DJ-t játszik, akit a vietnami háború idején vetnek be. A frontra vezényelt új műsorvezető zseniálisan dumál, üvölt, hülyül és parodizál, miközben veszettül nyomatja a legkeményebb rockzenét. Hamarosan meg is gyűlik a baja a feletteseivel, akik nem tűrik, hogy az idióta rádiós gúnyt űzzön a háborújukból, és fellazítsa a harci morált. Az extrák egyebek között újabb részleteket tartalmaznak Robin Williams eszelős rögtönzései közül: ez a legendás, őrült film, mindig újra győzni fog!

 
3 990 Ft
  Johnny English újra lecsap (1DVD) (Johnny English Strikes Again) (2018) (Rowan Atkinson)

Rowan Atkinson visszatér a véletlenül szupermenő titkos ügynök, Johnny English szerepében. Amikor egy kibertámadás leleplezi az összes aktív angol beépített ügynököt, az ország utolsó reményét újra szolgálatba hívják. English élete eddigi legnehezebb feladatát kapja: ugorjon fejest az akcióba, és találja meg a ravasz hackert. Hősünknek minden képességét latba kell vetnie – és nincs neki túl sok –, hogy a múlt analóg módszereivel szembeszálljon a jövő digitális technológiájával. Vagy legújabb megbízása lesz a titkosszolgálat utolsó küldetése.

 
2 990 Ft
Jön Harold! (1DVD)

Harold (Bjørn Sundquist – Hajszál híján úriember) már negyven éve ugyanazt a kis családi vállalkozását vezeti feleségével: bútorokat értékesítenek egy norvég kisvárosban. A nyugdíjas korhoz közelítő férfi hirtelen a csőd szélére kerül, amikor a svéd IKEA éppen Harold bútorboltjának a szomszédságában nyitja meg legnagyobb norvég üzletét. Harold viszont nem hagyja, hogy élete munkáját nyom nélkül eltörölje a multi, hogy a tömörfa bútorok helyét végérvenyesen átvegyék a lapraszerelt konfekciók: pisztolyt ragad és nekivág Svédországnak. Azt tervezi, hogy elrabolja az IKEA alapítóját, Ingvar Kampradot (Bjørn Granath – Hódító Pelle) és bosszút áll. Az eszelős ötlet végrehajtásában segítségére lesz egy svéd tinédzserlány, Ebba (Fanny Ketter), akivel út közben ismerkedik meg.

Gunnar Vikene szórakoztató filmje a kisemberről szól, akinek egy nap betelik a pohár. A Jön Harold! az északi mozik hamisítatlan stílusában állítja pellengérre a svéd-norvég szomszédságot és a kisboltok küzdelmét a multikkal.

 
2 990 Ft
Joséphine (1DVD) (2013) / tékás

Joséphine egy 30 éves, vásárlásmániás nő, aki Bradpitt nevű macskájával él egy fedél alatt. Utálja a munkáját, a nagy fenekét, a férjezett barátnőjét és a nyomást, amit szülei és tökéletes nővére irányából érez. Eltökélten kereste az igazit, nem találta meg, ez van. Amikor (sokkal karcsúbb) húga egy családi vacsorán bejelenti, hogy férjhez megy, Joséphine sokkot kap, és hirtelen felindulásból ő is bejelenti saját házasságát a csodálatos brazil milliomossal. Egyre mélyebbre süllyed a hazugságok örvényében, s miközben mindenki azt hiszi, Brazíliában van, ő titokban próbál élni Párizsban.

 
1 990 Ft
Jószomszédi iszony (1DVD)

Az Amerikai Álom valóra váltásáért folyó harcban Alex és Nancy elég jól állnak. A fiatal, energikus házaspárra fényes jövő vár, csupán egy dolog hiányzik boldogságukhoz: egy saját lakás. Márpedig király kérót találni New York Cityben sem könnyű. Éppen ezért úgy érzik, megfogták az isten lábát, amikor ráakadnak egy elbűvölő, kétszintes, kétlakásos házra Brooklyn egyik impozáns negyedében. Minden meseszép, egy lényegtelen apróságtól eltekintve. A felső lakásban lakik valaki. Egy kedves idős hölgy. Egy mókás öreg néni. Egy fura vénasszony. Egy undok, rosszindulatú nyanya. Egy ravasz, dörzsölt, minden hájjal megkent banya. Egy elvetemült, megátalkodott, gonosz, égetni való szipirtyó!

 
1 990 Ft
Jöttünk, láttunk, visszamennénk 1. (1DVD)

Egy középkori lovag és pajzshordója mai világunkban találják magukat egy szenilis
varázsló jóvoltából.

Egy lovagnak nem okoznak gondot a sárkányok, bármiféle formát öltsenek is,
ezért gyakran kénytelen kivonni kardját gépesített világunkban. Feltalálja magát
és családja mai leszármazottait kéri fel segítségül, hogy visszajuthassanak
saját korukba.

A család persze hitetlenül áll a páncélos szélhámos előd furcsaságai és körmönfont
beszédmódja előtt. Nem kevés viszontagság árán sikerül meggyőzni őket és közben
görbe tükröt tár elénk túlkomplikált világunkról.

 
2 990 Ft
  Jöttünk, láttunk, visszamennénk 2. - Időalagút (1DVD)

Godefroy lovagnak ismét vissza kell térnie a jelenbe. Egyrészt, mert az időkaput nem csukták be maguk után, másrészt a lovag nem kelhet frigyre szeretett hercegkisasszonyával, ha nem kerül elő a féltve őrzött és eltűnt ereklye, amely a család termékenységén hivatott őrködni. Mintha mindez nem lenne elég, hűséges fegyverhordozója helyett annak mai leszármazottja tért vele vissza tévedésből a középkorba. Rendbe kell hozni a kizökkentett dolgokat. Az ereklye ma már teljesen prózai szerepet kapott, a fegyverhordozónak meg esze ágában sincs visszamenni...

 
2 990 Ft
Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. - A forradalom (1DVD)

A legendás időutazós vígjátéksorozat eddigi legőrültebb fejezetében Godefroy, a rettenthetetlen lovag (Jean Reno) és hűséges fegyverhordozója, Jacques-Foches (Christian Clavier) a francia forradalom kellős közepén találják magukat. Mielőtt felocsúdhatnának, a két eltévelyedett világjáró máris Jacques-Foches egyik leszármazottjába, Jacques Focheaux-ba botlik, aki Napóleon Bonaparte tanácsadójaként egyből guillotine alá akarja küldeni hőseinket és Godefroy utódait is, akik pökhendiségükkel húzták ki a gyufát. A hős lovag azonban nem fogja ölbe tett kézzel nézni, hogy a földijeit megrövidítsék egy-egy fejjel, és a maga módján, de azonnal akcióba lendül.

 
3 990 Ft
Julie & Julia - Két nő, egy recept (Meryl Streep)

Julie Powel (Amy Adams) egy harminc körüli írónő, akinek még nem sikerült bizonyítania. Munkája monoton és lehangoló, ráadásul köze sincs az íráshoz. A zajos, kopott lakás sem a szíve csücske, ahova barátjával nemrégen költöztek. Napjának egyetlen fénypontja az esti főzés. Kedvenc szakácskönyve és egy gyermekkori emlék ihleti meg arra, hogy egy év alatt megfőzze az összes francia receptet, amit az anyjától örökölt könyvben talál, s ezt az élményt meg is ossza másokkal saját blogján keresztül. Julia Child (Meryl Streep) egy negyven körüli nő, aki férjével épp Párizsba költözött. Nem igazán tudja mit is kezdhetne szabadidejével: tanuljon meg kalapokat varrni, vagy inkább a francia nyelvet sajátítsa el? Az biztos, hogy Párizst imádja, csakúgy, mint az ételeket...

Két nő, két különböző korban, ugyanazzal a szenvedéllyel talál önmagára a fenséges ízek, finom illatok és a francia konyha varázsán keresztül. Mert vajból sosem elég!

 
2 990 Ft
Junior (1DVD) (Arnold Schwarzenegger)

Soha nem találnád ki, ki fog gyereket születni. A természet törvényei örökre megdőlnek, mikor egy kísérleti gyógyszer beszedése után Arnold Schwarzenegger teherbe esik! Ivan Reitman szívderítő vígjátékában Schwarzenegger, Danny DeVito és az Oscar®-díjas* Emma Thompson gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról!

 
3 990 Ft
Kacsaszezon (1DVD)

"Négyen vagyunk, mint a Beatles!"
A film egy lakótelepi lakásban játszódik ahol a két 14 éves kamasz próbálja
eltölteni "hasznosan ", szülői felügyelet nélkül a vasárnapját. Minden
a terveik szerint kezdődik, ám az idillt megzavarja a szomszéd lány, akinél
elromlott a sütő, az áramszünet, és egy lassú pizzafutár. A véletlenül összeverődött
társaságnak nem kis problémát okoz a rendelkezésre álló időt elütni. Ahogy telik
a napjuk egyre többet tudnak meg egymásról és a nagyon csúnya kacsás festményről
a falon

A "mexikói Shop-Stop"-ként is emlegetett film egyedi
látásmódjával és hangvételével számos nemzetközi fesztiválon vitte el a legrangosabb
díjakat. Az elsőfilmes rendező, Fernando Eimbcke fanyar humorral ötvözi
a társadalomkritikát.

 
1 990 Ft

Sorrend: