Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Haverok (2003 - Buddy) (1DVD) (Morten Tyldum)

Kristoffer és barátai az oslói fiatalok gondtalan életét élik. Plakátragasztásból tartják fenn magukat, szabadidejüket pedig ökörködéssel, bulizással töltik. Legőrültebb pillanataikat Kristoffer videonaplója örökíti meg, mely egy véletlen folytán egy kereskedelmi tévéhez kerül. A tévések azonnal lecsapnak a laza és vagány srácra, és pillanatok alatt országos sztárt csinálnak belőle.

De a valóságshow közönsége újabb és újabb szenzációkra éhes. A médiaguruk már nem elégszenek meg a szokásos esztelenkedésekkel, hanem arra kényszerítik Kristoffert, hogy tárja ország-világ elé haverjai legféltettebb titkait. Ő pedig nem habozik...

 
1 490 Ft
Haverok fegyverben (1DVD)

A Miami Beachen járunk az iraki háborúk idején. Két, alig húsz éves jó barát (Jonah Hill és Miles Teller) egy kevesek által ismert kormányzati kezdeményezést kihasználva az amerikai hadsereg megrendeléseire ad le ajánlatokat. Kicsiben kezdik, de egyre nagyobb üzleteket akasztanak le, és nyakig merülnek a fényűzésbe. Aztán persze nem bírnak magukkal, és egyszer csak egy 300 millió dolláros biznisz hull az ölükbe, amely számos kétes alakkal hozza őket össze – köztük az amerikai kormánnyal.

 
1 990 Ft
Haverok harca (1DVD)

Kalandra vágysz? Szeretsz idegen emberek házában bujkálni, az ország másik felében dolgozó alakok munkahelyét megostromolni, vagy csak előugrani egy régi barát kertjében a bokorból, amikor ő a legkevésbé számít rád? Nem vagy egyedül.
Néhány régi iskolatárs a ballagás napján megfogadta, hogy megőrzi magában a kisgyereket, és a régi haverjainak is segít ugyanebben. Évente egyszer vérre menő fogócska/bújócska veszi számukra kezdetét – ugyanaz, ami valaha az iskolaudvarban, csak most az egész ország a pálya. Vadásznak egymásra, becserkészik és meglepik egymást… mindegy, hogy áldozatuk dolgozik, csajozik, vagy gyereket nevel-e éppen. Játék az egész, de ők nagyon komolyan veszik. Ettől annyira viccesek.
Az év egyik legjobb alapötletével rendelkező vígjátéka megtörtént eseten alapul, de olyan fordulatos, mintha 15 forgatókönyvíró dolgozott volna rajta – és csupa nagyszerű komédiás alakítja a főszerepet.

 
1 990 Ft
Házasodik a család (1DVD)

A szívderítő, fergeteges komédia két főszereplője az Oscar-díjas Forest Whitaker és a stand-up komikus szupersztár, Carlos Mencia. Két ártatlan fiatal (Lance Gross és America Ferrera) otthon bejelenti, hogy eljegyezték egymást, ám az örömapák (Whitaker és Mencia) utálják az ötletet. És ez azzal fenyeget, hogy az álomesküvő esküvői rémálommá válik. Persze, a hóbortos rokonok és eltérő kultúrák találkozásából nem sülhet ki más, mint egy oltári nagy vígjáték, amit nem lehet kihagyni!

 
1 490 Ft
Háziúr kiadó (1DVD) (2016)
Hubert Jacquin, az egykoron megbecsült szülészorvos a magányos nyugdíjasok ingerszegény életét éli. Nemrég köszönt el munkahelyétől, és szeretett felesége is a közelmúltban hunyt el. A teljes apátiából barátja, Samuel próbálja megmenteni, nem sok sikerrel. Hubert, ellenállva minden kísérletnek, inkább a Párizs belvárosában található hatalmas, négy hálószobás lakása biztonságát választja. Kedvenc pékségében is aggódva figyelik elmagányosodását, ahol végül rábeszélik, fogadjon fel egy házvezető... 
2 990 Ft
  Hé, haver, hol a kocsim?! (1DVD) (feliratos) (fotó csak reklám)

Reggel van, buli után. Jesse és Chester kócosan,
fejfájósan heverészik otthon, pizzát eszik és az Állat Csatornán nézi
a majmokat. Egyáltalán nem emlékeznek rá, mi történt velük előző este.

Pedig fontos volna, hogy nagyon hamar eszükbe jusson. Mert
nincs meg Chester kocsija. Mert valaki pudinggal töltötte fel a frizsiderüket,
mert egy csinos transzvesztita üldözi őket, és 200.000 dollárt keres rajtuk,
mert féltékeny rájuk a környék macsója, Christie Erektor pasija, és mert
egyszerre üldözi őket öt intergalaktikus bombanő, az Univerzum két őre és egy
csapat pufikezeslábasos űrkalóz. Ők mind a Koituszi Transzvensztátort
keresik hőseinken, ami tudvalevően a galaxis kulcsa.

Az emberiség jövője tehát két másnapos balféken múlik, akik
leginkább Beavisre és Buttheadre emlékeztetnek. Nem is akarják
megmenteni a világot, inkább hülyülni akarnak, nőt fogni (legalább egyes részeit),
és megtudni végre, mi a különbség egy láma és egy strucc között...

Az Amerikai pite című vígjátékból ismert kamasz-sztár
és társa üdítően őrült vígjátékban borzolja a nézők kedélyeit.

 
1 990 Ft
Héber pöröly, A (1DVD) (2003) /karcos/
Mordechai Jefferson Carver, a Hitelesített Körülmetélt Farok, a westernhősszerű csodazsidó szuperhős James Bondot is lepipálja, amikor megmenti a hanukát az elpusztítására törő gonosz Mikulástól. És mi lehet viccesebb van annál, mint amikor zsidók röhögnek magukon?


Jonathan Kesselman vígjátéka szűk másfél óra alatt minden elképzelhető zsidó-sztereotípiát felvonultat, és emellett több filmes műfaj paródiáját is adja.

 
1 490 Ft
Helyzetek és gyakorlatok (1DVD)

Todd Solondz (Isten hozott a babaházban!, A boldogságtól ordítani, Palindromák) a jelenlegi amerikai független filmesek talán legkülönösebb és legegyénibb hangú alakja: provokatív, szemtelen, tabudöntögető és zavarba ejtő botrányfilmes, aki hajlandó elmerészkedni a politikai korrektség határáig, ám akinél a pengeéles látásmódú szatírák mélyén a kemény és találó társadalomkritika mellett mindig ott az utánozhatatlan humor is.

A rendező negyedik játékfilmjére a szokott témák és látásmód mellett a stiláris újítás is jellemző: a mű két részből áll, egy „Fikció”, illetve egy „Nem fikció” című fejezetből – a Helyzetek és gyakorlatok egyik fő kérdése ugyanis a valóság ábrázolásának lehetősége a művészetekben, amiről Solondz természetesen lesújtó véleménnyel van: legyen bár leírva vagy lefilmezve, fikcióként vagy valóságként, a görbe tükörbe senki nem hajlandó belenézni.

A Képzelgés (Fikció) című rész hőse Vi, az írói szemináriumra járó diáklány, aki egy novellában próbálja megosztani a vele megtörtént eseményeket, nevezetesen tanárával való viszonyát.

A Valóság (Nem fikció) főszereplője a boldogtalan cipőbolti eladó, Toby. Reménybeli dokumentumfilmeskét elhatározza, hogy egy teljesen átlagos amerikai családról, Livingston-ékról készít tényfeltáró filmet; az ábrázolni vágyott kép azonban nem olyan, amilyennek elképzelte.
Solondz most az Amerikai álom mellett az Amerikai szépséget sem kíméli: nála (pontosabban a nála szereplő filmesnél) is feltűnik egy szélfútta zacskó, csak persze más hangsúllyal.

A rendező az újabb leleplezésre mind-mind kiváló színészt szedett össze: a szereplők között ott van Selma Blair (Pokolfajzat), Leo Fitzpatrick (Larry Clark: Kölykök), John Goodman (A nagy Lebowski, Blues Brothers 2000) és Paul Giamatti (Kerülőutak, A remény bajnoka).

 
2 990 Ft
Hétalvó (1DVD) (1973) (feliratos)
A két évszázadnyi kómából a messzi jövőben felébredő szaxofonista a túlszervezett társadalom ellen lázadó csoport tagja lesz.

Miles Monroe-t még 1973-ban hibernálták egy balul sikerült operáció után, s kétszáz évvel később egy tudóscsoport a legnagyobb titokban feléleszti. Miles kezdetben döbbenten szemléli a szép új világot, ahol egy tolószékes diktátor az úr, egy fehér kutya dönt mindenről, és az Orgazmatron nevű gép szimulálja a szexet, s egyúttal gyóntatószékként is szolgál.... 
2 990 Ft
Hétköznapi Vámpírok (1DVD) (2015)
A négy rémes haver, Viago, Deacon, Vadislav és a nyolcezer éves Petyr próbálja megtalálni helyét a modern társadalmunkban, ami nem könnyű feladat, lévén vámpírok. Nap mint nap szembetalálják magukat a divat, a technika és az internet jelentette nehézségekkel. Petyr szemet vet a huszonéves Nickre, és az örök életet kínálja neki. Ám a többiek nincsenek elájulva a kezdő vérszívótól. Amikor Nick barátja, Stu veszélybe kerül, a vámpír megmutatja, hogy bár a szíve hideg és halott, nem jelenti azt, ... 
1 990 Ft
  Hidegzuhany (1DVD) (Douches froides, 2005) (Modern klasszikusok) / tékás

A 17 éves Michael érettségire készülő sikeres kamasz, a dzsúdócsapat kapitánya. Minden rendben is lenne, ha a családja nem küszködne súlyos anyagi problémákkal, és ha nem kellene gyönyörű menyasszonyán Vannessán osztozkodnia az újonnan érkezett Clément-el, akinek gazdag édesapja a dzsúdócsapat első szponzorává lép elő.

Három kamasz rekeszizmokat nem kímélő, mégis szívszaggató története boldogságról, viszontagságról, szerencséről, katasztrófáról és szexről.

 
1 990 Ft
Hippi túra (1DVD)

Ki ne álmodozna arról, hogy egyszer maga mögött hagyja a nagyváros nyomasztó légkörét?
George (Paul Rudd) és Linda (Jennifer Aniston), a stressztől totálisan kikészült manhattani páros élete óriási változás előtt áll. Mikor George elveszíti a munkáját, a páros jobb híján Atlanta felé veszi az irányt, ahol George kiállhatatlan bátyja várja őket. Útközben azonban belebotlanak Elysiumba, a hippi tanyába, melynek idilli közössége egészen más elveket vall az életről, mint a nagy átlag. Vajh eme kompánia egy új kezdet lehetőségét kínálja George-nak és Lindának vagy csak még jobban kikészíti őket?

 
1 490 Ft
  Híres, A - Ron Burgundy legendája (1DVD) (Will Ferrell) (használt , karcsos )

A sztori a 70-es években játszódik, akkoriban a bemondók szinte kivétel nélkül
férfiak voltak, s nem ritkán sztárstátusznak örvendhettek a nézők soraiban.

Ron Burgundy, az egomán riporter szakmája legnépszerűbb dolgozója: a
lelkét kiteszi, hogy tökéletesen nézzen ki, s egyszer se törjön bele a nyelve
a Kamcsatkába. Munkatársaival együtt halvány lila gőze sincs arról, hogy az
elé rakott hírek miről szólnak, ő csak felolvassa őket, de úgy, hogy a hölgyek
elalélnak hallatán, a férfiak pedig elismerően bólogatnak.

Azonban az egyeduralomnak hamarosan vége szakad, ugyanis a feminizmus a tévés
társaságokhoz is betör, jelen esetben egy ambíciózus bemondónő személyében (az
Egy rém rendes család-ból jól ismert Christina Applegate!), aki
többről álmodozik, mint tudósítani a 123. utcai népóvoda jégbalettjéről. Ha
harc, hát legyen harc!

 
1 490 Ft
Hiúságok máglyája (1DVD) (Kerülj szinkronba! kiadás)

Sherman McCoy a világ urának számít a Wall Streeten, élete maga a tökély, míg egy szép napon el nem véti az útirányt. Csillogó limuzinjával Bronx legsötétebb negyedében találja magát oldalán szeretőjével, és a bonyodalmakban innentől nincs megállás.

Tom Hanks játssza McCoyt, Melanie Griffith a fecsegő szeretőt, Bruce Willis a lecsúszott újságírót és Morgan Freeman a szókimondó bírót a Hiúságok máglyájában, amely kíméletlenül maró humorral rántja le a leplet a 80-as évek törtető mentalitásáról.

Tom Wolfe bestselleréből Brian De Palma (Mission: Impossible) látványos képi ötleteivel olyan sziporkázó filmet alkotott, amely páratlan hévvel lobbantja lángra az emberi hiúságok máglyáját.

 
1 990 Ft
Hivatali Karácsony (1DVD) (karácsonyi filmek)

Mikor a közutálatnak örvendő igazgató (Jennifer Aniston) elhatározza, hogy megszünteti a cég egyik rosszul menő részlegét, az azt vezető öccse (T.J. Miller) úgy érzi, hogy ezt nem hagyhatja annyiban. Mindenre elszánt kollégáival (Jason Bateman, Olivia Munn, Kate Mckinnon) úgy döntenek, hogy egy olyan emlékezetes partit rendeznek, amellyel megszerezhetnek egy nagymenő ügyfelet (Courtney B. Vance), és ezzel mindenki állását megmenthetik. Néhány hektoliternyi pia és rengeteg rossz döntést követően azonban a dolgok gyorsan kicsúsznak a kezeik közül, és a buli úgy eldurvul, hogy abba az egész város beleremeg.

 
1 990 Ft
Hoffman (1DVD) (Peter Sellers)

Sikeres üzletember létére Benjamin Hoffman mégis nagyon magányos ember. Nem csoda hát, hogy feltűnik neki az irodájában dolgozó csinos titkárnő, Janet Smith.

Mikor Hoffman megtudja, hogy a lány egy bűnös múltú, és a törvény által üldözött férfi, Tom Mitchell jegyese, megdöbbentő ajánlattal áll Janet elé: rendőrkézre juttatja Mitchellt, hacsak a lány nem tölt vele egy hétvégét. A titkárnőnek nincs más választása, bele kell mennie a zsarolásba.

Amikor Hoffman ajtaja előtt áll, rémes képek sejlenek fel benne az előtte álló hétvégével kapcsolatban. Azonban, legnagyobb meglepetésére azt tapasztalja, hogy főnöke egy reménytelenül magányos férfi, aki csupán csak szeretetre vágyik, és a társaságán kívül semmi mást nem kíván tőle.

Peter Sellers ritka és jelentős dámai alakítást nyújt a filmben, mozgalmas játéka kritikusokat és nézőközönséget egyaránt megérintette.

 
1 990 Ft
  Hogyan legyél latin szerető (1DVD) (How to Be a Latin Lover, 2017)

Maximót (Eugenio Derbez), a vén gigolót villámcsapásként éri, amikor 80 éves, gazdag felesége lecseréli egy fiatal autókereskedőre. Mivel fényűző otthonából is kirakják, kénytelen rég nem látott testvéréhez (Salma Hayek) és annak imádni való fiához beköltözni. Maximónak hiányzik a megszokott luxus, ezért mindent bevet annak érdekében, hogy elcsábítson egy özvegy milliárdost… közben pedig beavatja kisiskolás unokaöccsét a csajozás trükkjeibe.

 
1 990 Ft
Hogyan lettem vezérigazgató? (1DVD) (Louis De Funés)

Paul Martin, a törekvő aktakukac két végéről égeti a gyertyát. Épp nősülni készül, amikor szeretője teherbe esik, ráadásul az előléptetése is meghiúsul leendő apósa és a törvények miatt. Az eladósodott Paulnak azonban muszáj feljebb lépnie a ranglétrán, mégha fejeknek kell is hullnia. Paul első számú célpontja Charolais, a cég első embere, akinek távozásával, esetleg halálával, ő is egy hellyel feljebb léphet.

 
1 990 Ft
Hogyan nevezzelek? (1DVD) / tékás

Közös vacsorára készül egy baráti társaság, amelyen egyikük elújságolja, hogy születendő gyermeke fiú lesz. A hírt kitörő örömmel fogadják a barátok, ám amikor megtudják, hogy szülei Adolfnak (egészen pontosan Adolphe-nak) neveznék el, elszabadulnak az indulatok. A keresztnévadás körüli parázs vita régmúlt sérelmek és mélyen őrzött titkok sorát hozza felszínre, fergeteges helyzetkomikumokkal megajándékozva az önfeledten szórakozó nézt. Kiderül, közel sem csak a névadás osztja meg a társaságot, s az este folyamán megnevettető szituációkban egytől-egyig megtanulják, hogy mi az igazi szeretet és barátság.
Matthieu Delaporte saját, nagysikerű színdarabját adaptálta vászonra Alexandre de La Patellière közreműködésével. A Hogyan nevezzelek? az első pillanattól az utolsóig féktelen humorral és jókedvvel szórakoztatja a nézőt.

 
1 990 Ft
Hogyan öljük meg a feleségünket? (1DVD) (Jack Lemmon)

Stanley Ford, a sikeres képregényrajzoló és megrögzött agglegény szabadon és boldogan él New York-i lakásában a házasságtól hozzá hasonlóan irtózó inasával, Harolddal. Egy nap az egyik barátjánál - akit épp most hagyott faképnél a menyasszonya - hatalmas kanmurit csapnak. Az est fénypontján óriási tortát szolgálnak fel, amelyből Venus, a gyönyörű olasz szőkeség bújik elő. Bizonyára az elfogyasztott alkohol hatására, de Stanley-t teljesen megbabonázza a lány szépsége. Csak reggel, a kijózanodás után döbben rá a szörnyű valóságra: az éjszaka feleségül vette Venust.

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés