Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Party zóna (1DVD) (Budapest Film kiadás) (szinkron)

Amerika 1960-as évekbeli egyetemi életének könyörtelen paródiájában
a Faber Egyetem egyik tanára a makulátlan Omega csapat segítségével összeesküvést
sző, hogy a rosszhírű Delta engedélyét visszavonassa.

Ám a Delta, élén a gitározásban és szemétevésben jeleskedő
Bluto Blutarskyval felveszi a kesztyűt, és máris kezdődik a csata!

Fiatalok, főiskola, csajok, sör, buli és annyi poén, amennyi
csak elfér 100 percben! Aki azt hitte, hogy az őrült és pofátlan, tabukat nem
tűrő vígjátékok az Amerikai pitével kezdődtek, most megtudhatja, hogy
tévedett!

 
1 990 Ft
Party zóna (1DVD) (Warner Home Video kiadás) (felirat)

Amerika 1960-as évekbeli egyetemi életének könyörtelen paródiájában
a Faber Egyetem egyik tanára a makulátlan Omega csapat segítségével összeesküvést
sző, hogy a rosszhírű Delta engedélyét visszavonassa.

Ám a Delta, élén a gitározásban és szemétevésben jeleskedő
Bluto Blutarskyval felveszi a kesztyűt, és máris kezdődik a csata!

Fiatalok, főiskola, csajok, sör, buli és annyi poén, amennyi
csak elfér 100 percben! Aki azt hitte, hogy az őrült és pofátlan, tabukat nem
tűrő vígjátékok az Amerikai pitével kezdődtek, most megtudhatja, hogy
tévedett!

 
1 490 Ft
Pauly Shore halott (1DVD)

Az önmagát alakító Pauly SHORE – azon felbuzdulva, hogy szerepet kap egy új tévésorozatban – megpróbálja lezárni filmes pályafutása sikeresnek éppen nem mondható korszakát. A sorozatot azonban az utolsó pillanatban lefújják és Shore ott áll munka nélkül. Úgy érzi reménytelen helyzetbe került, anyagi ereje is fogytán van. Egyik éjjel meglátogatja a komikus Sam Kinison szelleme, és azt javasolja, hogyha megöli magát, akkor újra a figyelem középpontjába kerülhet. Shore tehát eljátssza a saját halálát, majd meglepődve tapasztalja, hogy mindenki az egekig magasztalja. Azon töri a fejét, hogyan tudna ebből hasznot húzni?

Szárparádé olyan kiválóságokkal, mint Pamela ANDERSON, Michael MADSEN, Paris HILTON, Charlie SHEEN, Snoop DOGG, Dr. DRE, Chris ROCK, Britney SPEARS, Vince VAUGHN, Sean PENN, Christopher REID.

 
990 Ft
Pedálkirály (1DVD) (fotó csak reklám)

A biciklizés a hetvenes években lett igazán népszerű iparág, ekkor kapta fel a média, megjelent a szponzorálás és a dopping jelensége. A versenyeken a bajnok, Eddie Merckx nevét harsogta a közönség, pedig volt ott valaki, aki legalább annyira vágyott a győzelemre, csakhogy a sors tragédiájaként nem kapott olyan lábakat, amilyeneket megérdemelt volna. Philippe Harel elbűvölő, megható és mulatságos filmjének főszerepét a Veled is megtörténhet bérgyilkosa, Benoît Poelvoorde alakítja.

Az ember, aki utolsó lett! Philippe Harel komédiája Ghislain Lambert biciklistáról, akiből soha nem lett bajnok. A film a 2001-es San Sebastian Filmfesztivál legjobb forgatókönyvnek járó díjat kapta!

 
1 490 Ft
Pék, A (1DVD) (2007) /nagyon karcos példány/
Milo profi bérgyilkos, de kénytelen szembenézni azzal a problémával, ami a legtöbb hasonló "szakmát" választó ember vesztét szokta okozni: kiábrándul a munkájából, normális életet szeretne. Megbízói azonban ezt nem tolerálják, Milo így felkerül a likvidálandók listájára.


Egyetlen esélye, ha elrejtőzik mentora, a nyugdíjas életet nehezen viselő Lou vidéki házában, péknek adva ki magát. Milo tortasütés közben rádöbben, hogy erre a nyugalomra vágyott rég óta, ráadásul ... 
990 Ft
Példátlan példaképek (1DVD)

Paul Rudd és Seann William Scott játssza Danny-t és Wheeler-t, a két ügyefogyott utazóügynököt, akik egy félresikerült prezentáció után tönkrevágják a céges autót. Letartóztatásukat követően a bíróság válaszlehetőség elé állítja őket: vagy bevonulnak a börtönbe, vagy 150 órányi közszolgálati munkát vállalva problémás gyerkőcökre felügyelnek. Első blikkre nem kérdéses, mit választanak, de egy nappal később a börtön gondolata már nem is tűnik olyan rossznak...

Miután a gyerekmentor központ igazgatója (Jane Lynch) a világ legelvetemültebb kölykei mellé még ultimátumot is ad nekik, az éretlen páros megpróbálja összekaparni magát, és csekély élettapasztalatuk minden töltetét bevetik, hátha kisül valami mentori a dologból. Végül a világ legrosszabb példaképei bebizonyítják, hogy néha az arra legalkalmatlanabb jelölt is képes felnevelni egy gyereket. Nem kell hozzá más, csak egy kis kurázsi, no meg kötélidegek.

 
1 490 Ft
Pelenkás bajkeverő ( 1 DVD )
Vincent Porel egy multinacionális építővállalat igazgatója. Mindent elért az életben, egy dolgot kivéve, ugyanis nincs gyereke. Az általa vezetett társaság egy olimpiai emelvény építésére kap megbízást. Az eredeti tervet Simon Variot készítette, aki tanulmányai közben álmodta meg az építményt.


Miközben Simon felderíti az építési területet, az Porel cégének tulajdonába kerül, de az igazgató végül visszautasítja a megbízást. Simon meghal... de Porel újszülött gye... 
990 Ft
Pénznyelő, A (1DVD)

A fiatal házaspár, Walter Fielding és Anna Crowley új lakást szeretnének maguknak, ám pénzük az nem sok, úgyhogy nem fűznek nagy reményeket az akcióhoz. De meglepő módon hihetetlen szerencsések és hihetetlenül alacsony áron jutnak egy gyönyörű házhoz. Ám abban a pillanatban, amikor beköltöznek, elindul a lavina és a lakás a szó szoros értelmében szinte atomjaira esik.

 
2 990 Ft
Picasso kalandjai (1DVD) (Warner Home Video kiadás)

Zseniális, mint maga Pablo! Picasso életének
mérföldkövei adják e kultuszfilm gerincét: Pablo már gyermekkorában grande
tehetségnek tűnt, szülei Madridba küldik, hogy tanulja az el arté-t.

Párizsban szegényes körülmények között élő festő lesz, majd
egy napon felfedezi őt egy amerikai milliomos, így Picasso is egyre többet
keres.

Megismerkedik az 1920-as évek művészeivel és hírességeivel,
olyanokkal, mint Gertrude Stein, Ingrid Svensson-Guggenheim-mal,
Appolinaire, Hitler vagy Churchill, akik hozzá hasonlóan
teljesen mások…

A helyzet- és jellemkomikumok kifogyhatatlan áradatát színesítik
a felejthetetlen és megunhatatlan párbeszédek. Szubjektív és szatírikus korkép
a századelőről, az electricité modernité tipikus esete.

 
2 990 Ft
Plasztik szerelem ( 1 DVD )
A szerelem néha szokatlan alakot ölt. Kérdezzék csak Larsot (az Oscar®-díjra jelölt Ryan Gosling), ezt a kedves, de kicsit fura fiút, aki egy életnagyságú gumibaba mellett találta meg a boldogságot.


Amikor Lars Lindstrom bemutatja bátyjának (Paul Schneider) és sógornőjének (Emily Mortimer) új barátnőjét, Biancát, a rokonok álla a padlót verdesi. Lars pszichológusának (az Oscar®-díjra jelölt Patricia Clarkson) tanácsára mégis az egész falu befogadja a műanyag barátnőt.... 
1 990 Ft
Pláza ásza 1., A (1DVD)

A szívénél csak a hasa nagyobb, és noha látszatra megalszik a szájában a tej, bármi áron megvédi a területét: ő Paul Blart, a pláza ásza.

A jámbor Paul Blart (Kevin James – A randiguru) mindig is arról ábrándozott, hogy egyszer majd motoros járőrként óvhatja közrendet. Egyelőre azonban biztonsági őrként cirkál a helyi plázában elektromos robogóján, és rajta kívül sajnos senki nem veszi komolyan felelősségteljes beosztását. Mikor azonban egy rablóbanda megtámadja az áruházat, és túszejtésbe kezdenek, elérkezik az idő, hogy a pocakos pacák bizonyítson! Ugyan még sosem volt bevetésen, és fegyvere sincs, Blart mégis bedobja magát, hogy megmutassa, ki az igazi ász!

 
2 990 Ft
Pofa be! (1DVD)

Miután Ruby, a filozofikus lelkületű gengszter sikerrel elrejtette hatalmas
zsákmányát, rács mögé kerül.

A börtönben csak egyetlen cél lebeg a szeme előtt: bosszút állni a férfin,
aki megölte a nőt, akit szeretett. Quentinnek ellenben kifejezetten kevés
dolog jár a fejében, de azért ahhoz elég, hogy nagyon kedves legyen és roppant
bőbeszédű. Egyik cellából a másikba vándorol, mivel fogolytársai nem tudják
elviselni a szószátyár óriás szakadatlan szövegelését. Végül Ruby mellé
teszik, a mellé a gengszter mellé, aki némasági fogadalmat tett.

Nem élvezik azonban sokáig az állam vendégszeretetét - szökési tervük sikerrel
jár. Ám kint nemcsak az őket üldöző rendőrök elől kell menekülniük, hanem a
bosszúszomjas bűnöző elől is, akitől Ruby elorozta a zsákmányt...

 
1 990 Ft
Pofátlan, A (1DVD) (2005) /karcos/
Johnny Knoxville (Jackass, Men in Black 2) komikusi karrierjének egyik legmeredekebb szerepét játssza ebben a Farrelly-testvérek (Keresd a nőt!, Dumb és Dumber) gyámkodásával készült filmben.

Annak érdekében, hogy nagybátyja kártyaadósságát törlessze, Steve Barker (Knoxville) több mint merész ötlettel áll elő: fogyatékosnak adja ki magát, és benevez a paraolimpiára, hogy a többieket lekörözve begyűjtse a győztesnek járó 1000 dolláros pénzjutalmat. Az ám, csakhogy a versenytársakat ... 
990 Ft
Pofoncsata (1DVD) (Ice Cube - Charlie Day)

Egy iskolai tanári kábé épp olyan, mint maga az élet: zavaros, zajos, látszólag senki sem normális, miközben a valóságban... tényleg senki sem normális. És néha pofozkodnak. Egy buzgó, bár kis növésű tanerő (Charlie Day), aki az életében még alig találkozott más kalanddal, mint a reggeli becsengetés, véletlenül kirúgatja egy kollégáját. Az állását vesztett pedagógus (Ice Cube) a gátlásait is elveszíti, és úgy dönt, hogy bosszút áll: tanítás utánra verekedni hívja a betoji pedagógust.
A közelgő bunyónak pillanatok alatt híre megy, minden osztály a nagy összecsapásra készül, és senki sem kételkedik abban, hogy kit fognak laposra verni. Maga a jövendő áldozat sem. De mit tehetne mást? Készülni kezd, hogy ha már muszáj kapnia néhány maflást, legalább méltósággal essen hanyatt...

 
1 490 Ft
Pót-pasi (1DVD)

Louis Ives (Paul Dano) egy jelentéktelen angoltanár, aki New Yorkban szeretne érvényesülni. Kapcsolatok hiányában első dolga, hogy olcsó albérletet találjon. Egy hirdetésre jelentkezik, amit az excentrikus Henry Harrison (Kevin Kline) egy jobb időket látott író ad fel. A személyes találkozó után Henry befogadja Louis-t a kényelmetlen, koszos kis lakásába. Louis hamarosan szembesül, hogy Henry-nek van egy „másodállása” ami abból áll, hogy gazdag, idősödő hölgyeknek nyújt társaságot és egyéb szolgáltatásokat. Egy alkalommal Louis is résztvesz egy randevún, ahol az egyik hölgy barátnőjének kell társaságot biztosítani. Mindezen kalandok közt Louis állást talál egy magazinnál, ahol megismerkedik a bájos Mary-vel (Katie Holmes), de aki sajnos foglalt. Louis már hozzászokott ahhoz, hogy a nőkkel nincs szerencséje és ez komoly szexuális frusztrációhoz vezet. Ez a probléma egyre jobban rátelepedik életére, és amitől különböző módokon szeretne gyógyírt találni... nem sok sikerrel...

 
1 490 Ft
Pret-a-Porter - Divatdiktátorok (1DVD)

Robert Altman vígjátéka divatról, divattervezőkről, modellekről, újságírókról, egyszóval azokról, akik a divatot formálják. A film Párizsban, a divat fővárosában játszódik, ahol minden megtörténhet, és rendre meg is történik: titokzatos halálesetek, banális találkozások vadidegenekkel és régi ismerősökkel, hatalmas sikerek és bukások, na meg szex minden mennyiségben.
A történet több szálon fut, amelyek persze egy idő után összetalálkoznak. De addig is van még valami, ami összeköti őket: a divat. A filmben a sok neves színész mellett olyan topmodellek és híres divattervezők is feltűnnek, mint Christy Turlington, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Jean-Paul Gaultier, Christian Lacroix, Issey Miyake, Gianfranco Ferre.

 
1 990 Ft
  Producerek ( 1967 ) (Klasszikus-Legendák klubja) (1DVD) ( fekni nélkül )
Az egykor szebb napokat látott színházi producer, Max Bialystock már egykor volt sikereiből sem képes élni, kénytelen tehát idős hölgyeknek nyújtott szexuális szolgáltatásokkal megkeresni a napi betevőt. Új könyvelője azonban egy ügyes kis trükkel áll elő: azt javasolja Max-nek, hogy szerezzen befektetőket egy új darabhoz, és produkáljon kivételesen egy óriási buktát – a törvények értelmében ilyenkor megtarthatja a befektetők pénzét!

Max talán már nem tu... 
3 990 Ft
Project X - A buli elszabadul (1DVD)

A Project X – A buli elszabadul három főhőse végzős a gimiben, ismertségük és népszerűségük mégis egyenlő a nullával. Hogy végre ők is menő arcok legyenek, elhatározzák, hogy olyan bulit rendeznek, amelyet senki sem felejt el. Ahogy terjed a parti híre, ahogy egyre vadabb és őrültebb dolgok történnek, ahogy már a tévé is a helyszínről tudósít, a fiúk tudják, ez a buli tényleg feledhetetlen marad – csak nem biztos, hogy úgy, ahogy azt elképzelték.

 
1 990 Ft
Prom: A végzős buli (Disney) ( 1 DVD )
Az iskolai bálon nincs két egyforma pár, mindegyiknek megvan a maga története. Nova Prescott (Aimee Teegarden) rájön, mennyi igazság van abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást: éppen az a fiú (Thomas McDonell) tetszik neki egyre jobban, aki miatt nem lehet tökéletes a bál.
Rengeteg nevetés és izgalom vár a bálozókra, mire fény derül minden titokra, látszólag rendíthetetlen kapcsolatok inognak meg és új románcok lángolnak fel.

Fiatal sztárjelöltekből álló szerepl... 
1 990 Ft
Promenád a gyönyörbe (1DVD) (Klub Publishing kiadás)

Zabpehelykészítményeinek hála, dr. Kellogg a század elején multimilliomossá, neve pedig fogalommá vált, bár ez a jó doktor számára úgyszólván közömbös volt. Hiába nyomakodtak körülötte szélhámosok, sarlatánok, szerencselovagok ezerszám, őt csak az egészséges életvitel foglalkoztatta. A gazdagok tülekedtek, hogy bejussanak méregdrága szanatóriumába, ahol valóban egyedi módszerekkel ápolták testüket-lelküket. Szex: semmi. Beöntés: rengeteg. Hideg zuhany: naponta. És olykor csak műtéttel lehet a tisztátlan vágyakat örökre elűzni... Alan Parker filmszatírája világsztárok sorának segítségével, bravúros filmtechnikával rántja le a leplet az egészségőrület árnyoldalairól.

 
2 990 Ft

Sorrend: