Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Rossz szomszédság 1. (1DVD)

ELKEZDŐDIK A HARC AZ UTCÁÉRT!
Mikor Mac (SETH ROGEN) és Kelly (ROSE BYRNE) rádöbben, hogy közvetlen szomszédságukba nem más költözött, mint egy egyetemi diákszövetség, melyet a karizmatikus Teddy Sanders (ZAC EFRON) vezet, eleinte megpróbálnak vegyülni, hogy a cinkes helyzetből kihozzák a maximumot.
Ám mikor az egyetemi bulik durván elharapóznak, csak előkerül az a csatabárd, és a szomszédok mindent bevetnek, hogy megvédjék a területüket. Miközben válogatott módszerekkel próbálják szabotálni egymás puszta létét, amely azzal fenyeget, hogy vagy a srácok szűrét teszik ki az egyetemről, vagy pedig a friss házasok golyóznak be végképp, úgy lesz ebből a szomszédságból minden idők egyik legádázabb, de egyben legviccesebb küzdelme.

 
1 990 Ft
  Rossz tanár (1DVD) (extra változat) (Cameron Diaz) ( karcos )

Elizabeth Halsey (Cameron Diaz – Keresd a nőt!, Kéjjel-nappal) mocskos szájú, lusta, gonoszkodó anti-tanár. Piál, füvet szív, és alig várja, hogy végre feleségül vegye egy pénzes pasas, ő meg otthagyhassa végre az idióta tanítványait. Csakhogy a vőlegénye dobja, és ő mehet vissza kínlódni és másokat kínozni az osztályterembe.
Ám míg egyik szeme sír, a másik kacsint, méghozzá az új helyettesítő tanerőre (Justin Timberlake – Social Network – A közösségi háló, Barátság extrákkal), aki nemcsak jóképű, de állítólag sokat is fog örökölni. Közben a tesitanár (Jason Segel – Spancserek, Lepattintva) is kitartóan nyomul rá, de ő pénztelennel sosem kezdene.

A tanáriban minden eddiginél nagyobb botrány készül, és a tanár néni valamint az osztálya és kollégái hamarosan olyan leckét kapnak, hogy a fal adja a másikat…

 
2 990 Ft
Roxanne(Steve Martin)  (1DVD)(feliratos)

C. D. az óriás orrú, csupa szív és szellem kisvárosi tűzoltó beleszeret
egy csillagásznőbe, de visszautasítástól való félelmében nem meri megvallani
érzelmeit.

Amikor egyik kollégája, az ostoba izompacsirta is lángra lobban Roxanne
iránt, C. B. súgja neki a hódító szövegeket. Ám a lány rövidesen rájön
a turpisságra...

A klasszikus Cyrano-történet vidám, modern feldolgozása nagyszerű romantikus
vígjáték!

 
3 990 Ft
  Rózsaszín Párduc 1., A (1963) (1DVD) (Peter Sellers) (MGM kiadás)

A "rózsaszínű párduc" egy gyémánt, amelyet Clouseau felügyelő védelmez a gentleman-bűnözővel, Sir Charlesszal szemben. A saját éleselméjűségében bízó Closeau hadműveletei újabb és újabb bonyodalmakat kavarnak. Eközben nem is sejti, hogy szépséges felesége éppenséggel a bűnözővel bújik egy takaró alá.

 
1 990 Ft
  Rózsaszín Párduc 5., A - A Rózsaszín Párduc nyomában (1982) (1DVD) (Peter Sellers)

Clouseau felügyelő rejtélyes eltűnése nyomozásra késztet egy riporternőt, aki megpróbál információkat gyűjteni a kétbalkezes, de mégis sikeres bűnüldözőről. Eközben találkozik a felügyelő régi ellenfeleivel és munkatársaival.

 
1 990 Ft
  Rózsaszín Párduc 6., A - A Rózsaszín Párduc átka (1982) (1DVD) (David Niven)

Dreyfus főfelügyelő talán még sosem volt ilyen boldog - Clouseau felügyelőnek ugyanis nyoma veszett. Dreyfus titokban azt reméli, hogy nem is kerül elő, ezért nagy szenvedést okoz neki, hogy az eltűnt személy - jelen esetben Clouseau - után neki kell nyomoznia. Ám hogy ne legyen hiány balfácánokban, Dreyfus versenyt hirdet a legrosszabb nyomozó címért. A versenyt Clifton Sleigh, egy New York-i zsaru nyeri... Mondanunk sem kell, hogy mindeközben a híres Rózsaszín Párduc drágakövet ismét ellopják. A csapat nyomozásba kezd...

 
1 490 Ft
  Rózsaszín Párduc 7., A - A Rózsaszín Párduc fia (1993) (1DVD) (Herbert Lom)

A francia elnök kívánságára Dreyfus felügyelőnek kell nyomoznia Yasmin hercegnő elrablása ügyében. Csakhogy más is ringbe száll: egy kis délfrancia rendőr, aki anyja révén a legendás Clouseau felügyelő - a Rózsaszín Párduc nevű gyémánt hajdani védelmezőjének - törvénytelen fia, ám semmiben sem hasonlít nagyszerű nyomozó apjához.

 
1 990 Ft
RRRrrrr!!! (1DVD) (Gérard Depardieu)

A történet Krisztus előtt 35000 évvel játszódik, a prehisztorikus korban. A gilisztától a kutyáig minden állatnak szarva van, az emberek barlangban laknak, ruházatuk egy szál ágyékkötő mindössze. A kezdeti kiforratlan hierarchiában mindenkit Pierre-nek hívnak. A törzsközösségi társadalomban hosszú idők óta két törzs él egymás mellett békében. A Fényes Haj nevű törzs a sampon titkos receptjét rejtegeti, míg a Koszos Haj nevű törzs sopánkodik és vakarózik. A Koszos Hajúak mindenre képesek a sampon titkának megszerzése érdekében; a törzsfőnök lánya álruhába (azaz fényes parókába) bújva beépül a Fényes Hajúak társaságába, hogy a női báj felhasználásával megismerhesse magát a sampont és annak tisztítóan jótékony erejét. A kémkedést azonban egy váratlan esemény zavarja meg: az ember történelmében először gyilkosság történik, s azután még egy... E különös bűntény alaposan felforgatja az emberek addig zavartalan életét. A sorozatgyilkos felkutatásának érdekében a törzsfőnök nagy erőkkel nyomozni kezd - a legkorszerűbb, 21. századi nyomozási technikát jócskán kifigurázva önfeledtül mulatságos pillanatoknak lehetünk tanúi. A tudatlan ősemberek viselkedésében alapvető emberi jellemek, tulajdonságok (gonoszság, irígység, jellemtelenség, erény) bontakoznak ki és világítanak rá az egyének különbözőségére.

 
1 990 Ft
  Saint-Tropez-i csendőrök (1DVD) (Louis De Funés) A FOTÓ CSAK REKLÁM !!!

Az ambíciózus Cruchot rendőrt Saint Tropez-be helyezik át. Nudista strandolókkal
bajlódik, de mégtöbb problémája akad tinédzser lányával, aki azzal próbálja
meg jómódú barátait lenyűgözni, hogy azt hazudja: apja milliomos, akinek jachtja
van a kikötőben.

Mikor az egyik barát kölcsöndaja kocsiját a lány tehetősnek hitt apjának, a
felügyelő is belekeveredik a hazugságba azzal, hogy falazni próbál a lányának.
A végén kiderül, hogy a jacht valódi tulajdonosa sem az, akire számítottak...

 
1 990 Ft
Sátánka - Pokoli poronty (1DVD)

Nicky az a fajta srác, aki békén elzenélget a szobájában, sem törtetés, sem különösebb ambíciók nem vezérlik. Két idősebb fivére Adrian és Cassius azonban eszelősen küzd, hogy minél jobb pozíciót foglalhasson el a családi vállalkozásban.

A baj akkor kezdődik, amikor az enyhén szólva is koros apa megtagadja a visszavonulást a cég éléről. Ez arra sarkallja Adriant és Cassiust, hogy új területet keressenek maguknak, ahol érvényesülni tudnának. Ez a hely pedig New York. Magával az ötlettel nem lenne gond, ha a cég éléről visszavonulni nem akaró apa nem maga a Sátán lenne, a cég pedig egyenesen a Pokol.

Az, hogy New Yorkból privát pokol legyen, még csak az egyik fele a problémáknak. A nagyobbik gond azonban az, hogy a gaz testvérek távozásával a pokol kapui befagynak, minek következtében a bűnös lelkek kívül rekednek. Márpedig bűnös lélek nélkül a Sátán ereje, vagy inkább végtagjai is rohamosan fogyatkozni kezdenek.

Nincs más hátra, Nickynek kell megmenteni apját, és helyre állítani a „pokoli” egyensúlyt. A „vidéki” fiúnak azonban nehéz a sorsa a nagyvárosban. Először is meg kell tanulnia életben maradnia, kezdetben másodpercenként éri „halálos” baleset, valamint elsajátítania számtalan rendkívül problémás dolgot, mint például az evést és az alvást. Mindezen alap bonyodalmakhoz hozzávehetjük még a gaz testvérek ármányait, apuka régi barátját Beefy-t a beszélő bulldogot mint segítőtársat, valamint Nicky néhány rajongóját és máris világossá válik, hogy a pokolban úrnak lenni talán egyszerűbb, mint ördögnek New Yorkban.

Apukalipszis most!

 
2 990 Ft
Schmidt története (1DVD)

Schmidt egész élete úgy telt el, mintha el sem kezdődött
volna. Nemrég még közepes munkatársa volt egy közepes biztosítócégnek, most
közepes nyugdíjas egy közepes házban. Amikor váratlanul megözvegyül, elhatározza,
hogy ettől kezdve minden másképp lesz. Lakóbuszával nekivág a nagy amerikai
ismeretlennek. Először csak az utat rója, de azután még nagyobb kalandba kezd:
felkeresi távol élő lányát, aki éppen férjhez menni készül.

Schmidt vén korára kénytelen egészen új dolgokat tanulni:
elviselni másokat, csak mert a rokonai lesznek; elviselni a lányát, csak mert
a rokona; meg kell tanulnia szeretni, és ami a legnehezebb: meg kell tanulnia
elviselni, hogy esetleg csodálatosképp, minden esély ellenére őt is megszereti
valaki.

 
1 490 Ft
Séf, A (1DVD) / tékás

Carl Casper (Jon Favreau) egy híres séf, aki mindent tud az ételről, de egyre kevesebbet a fiáról és az életről. A twitterről pedig azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák. Döbbenten veszi tudomásul, hogy ezrek olvasták a sületlenségeket, amit egy komisz ételkritikus pikírt kritikájára válaszolt. Mikor munkanélküli lesz, volt neje (Sofía Vergara) unszolására elhatározza, hogy elfogadja a nagyképű volt pasijának (Robert Downey Jr.) a segítségét és megvalósítja egy régi álmát: nekivág Amerikának egy büfé kocsival.

 
1 490 Ft
Segítség, csaló! (1DVD)

Michael Blanc francia rendező (aki önmagát alakítja a filmben) nem érti, miért csúszik szét hirtelen az élete. Egy hasonmása megpróbálja kihasználni hírnevét. Útjaik egy fényűző hotel halljában keresztezik egymást a Cannes-i filmfesztivál apropóján: az ál Mr. Blanc szinésznőcskéket csábítgat, ami egyáltalán nem tesz jót „az igazi” hírnevének. Ezért a rendező barátnője, a gyönyörű színésznő segítségét kéri, hogy fülön csíphesse a csalót.

 
1 990 Ft
  Sherlock Holmes okosabb testvérének kalandjai (1DVD) (Gene Wilder)

Ha a nagy Sherlock Holmesnak beletörik a bicskája egy feladatba, egyszerűen fogja magát és vidékre utazik kiszellőztetni a fejét. Ilyenkor öccse, a méltatlanul keveset emlegetett, ám annál zseniálisabb Sigerson (Gene Wilder) veszi át a nyomozás felelősségteljes munkáját. Most éppen Redcliff külügyminisztertől raboltak el egy fontos iratot, melytől egész Anglia sorsa függ. Szerencsére Sigersonnak segít a Scotland Yard-ügynök Sacker (Marty Feldman), aki nem csak fotografikus hallással rendelkezik, de a kengurutáncban is a parkett ördöge. És melléjük szegődik a szépséges Jenny (Madeline Kahn) is, aki mindvégig nem fedi fel valódi személyazonosságát és igen hazudós, de bájaival könnyen feledtetni tudja ezt az apró jellembeli hiányosságot. Mire Sherlock hazatér Baker Street-i otthonába, zseniálisan éles elméjű öccse már játszi könnyedséggel el is rendezte az országos jelentőségű ügyet.

 
1 990 Ft
Shop Show (1DVD) (feliratos)
Kevin Smith, a Shop Stop nagysikerű rendezője ezúttal két léhűtőről mesél. A Jeremy London és Jason Lee alakította naplopópáros ideje javarészében a plázában lóg.

Shannen Doherty kidobja Brodie-t, mire ő beveszi magát a bevásárlóközpontba legjobb barátja, T. S. társaságában, akit szintén otthagyott a barátnője. Méla szomorkodás és az élelmiszerosztályon töltött portyák közepette a két lézengő arra jut, hogy barátnőik visszhódításához elkelne a két legmájerebb link, Néma Bob és Jay segítsége. Márpedig, ha az ő kalandjaikról van szó, a "valóságos istencsapása" igazán enyhe kifejezés.

 
1 990 Ft
Shop Stop 1. (1DVD)

Vannak üzletek, amelyek különösen vonzzák a rigolyás különc vevőket. Ilyen a New Yersey-beli Quick Shop is.

A 22 éves Dantéra zord hajnal virrad. A főnöke felhívja és megkéri, hogy ugorjon be a kora reggeli műszakba helyettesíteni. Úgy volt, hogy sokáig alszik, szórakozik, csajozik; ehelyezz az üzletben sorozatosan balul ütnek ki a dolgok. Ráadásul a barátnője szexuális partnereinek nem csekély számával idegesíti. Aztán itt van még Randal, a szomszédos videokölcsönzőben kiszolgáló kollégája, aki állandóan Danténál lóg és szemérmetlenül inzultálja a hóbortos vevőket...

A Shop-stop Kevin Smith első filmje, mellyel valóra váltotta minden filmes álmát: a néhány ezer dollárból, főleg amatőr színészekkel forgatott fergeteges komédia világszerte hatalmas sikert aratott, alkotóját pedig egy pillanat alatt a kultuszrendezők sorába emelte.

 
1 490 Ft
Siker édes illata, A (1DVD) (Burt Lancaster - Tony Curtis)

J.J.Hunsecker (BURT LANCASTER) a Globe pletykarovatának vezetője. Szereti dróton rángatni az embereket és szeret visszaélni a hatalmával. Semmi más nem érdekli, csak a siker és a saját karrierje. Susan, a húga szerelmes Steve Dallasba, egy fiatal jazzgitárosba. Hunsecker mindent elkövet, hogy a románcot tönkretegye. A piszkos tervben segítőtársa Sidney Falco (TONY CURTIS), a sima modorú és gátlástalan riporter, aki abból él, hogy a "klienseit" kiteszi az újságba, nevezetesen Hunsecker pletykarovatába. Falco és Hunsecker a sajtót használják fel, hogy bemocskolják Dallast. Csak egy dolgot hagynak ki a számításból: nem igaz, hogy minden és mindenki megvásárolható.

 
2 990 Ft
Siker teszi az embert (1DVD) (1990) (Jim Abrahams)
Ha egy világsztár visszatér az isten háta mögötti szülővárosába, ott biztos, hoyg kő kövön nem marad. Roxy Carmichael több mint 15 éve lécelt le, s a róla szóló pletykák azóta is életben tartják legendáját. Állítólag terhes volt, sőt meg is szülte gyermekét, majd se szó se beszéd úgy hagyta ott szerencsétlen férjét is, ahogy kell. De most - sikerei csúcsán - ismét hazatér, és ez a tény alapjaiban rengeti a nyugalmas városka életét. Dinky Bosetti (Winona Ryder) például meg van róla győződve, h... 
1 990 Ft
Sittes, A (1DVD) (A la petite semaine, 2003) (felirat)

Amikor Jacques-ot öt év börtönbüntetés után végre szabad lábra helyezik, azonnal felkeresi jól bevált búvóhelyét és régi gengszter barátait a Montmarte munkásosztály negyedében. Egyikük, Francis az elmúlt évek során a gengszterkedés helyett színjátszást tanult, továbbra is az anyjával él és Camille-lal, a pincérnővel randizik. A másik régi barát Didier, a piti csaló, aki annak ellenére sem látszik ki a hazárdjátékokból, hogy feleségével kisbabát várnak. A banda tehát majdnem a régi, csak egyvalami hibádzik: a főmufti bűnöző, Marcel legnagyobb meglepetésére Jacques-nak eszében sincs folytatni régi, bűnös életét.

 
1 990 Ft
Sofőrlecke (1DVD) (2006)
Ben Marshall 17 éves, és London egyik külvárosában lakik. Anyja rendkívül jó modorú, de konzervatív nő, a helyi templom rendszeres látogatója. Szinte minden mondatában van valamilyen vallásos tartalom, ami Bent láthatóan idegesíti. Ben napja nagy részét Biblia-órákon tölti, vezetni tanul, illetve anyja kedvéért egyik templomi színdarabban is játszik. Egy nap Ben egy idősödő színésznő, Evie Walton házában vállal munkát. A nő sokat káromkodik, ami a szívén, az a száján. Ben a viselkedésbeli kül... 
990 Ft

Sorrend: