Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

zenés / musical

Főkategória >DVD - külföldi >zenés / musical

Sorrend:

  Roger Waters: The Wall - Live in Berlin (Special Edition) (DVD) (2006)
Lemez 1
Track 1: In The Flesh
Roger / Scorpions Waters

Track 2: The Thin Ice
Waters, Roger / Lemper, Ute

Track 3: Another Brick In The Wall, Part 1
Roger Waters

Track 4: The Happiest Days Of Our Lives
Roger Waters, Jim Haas, Stan Farber & Joe Chemay

Track 5: Another Brick In The Wall, Part 2
Waters, Roger / Lauper, Cyndi / Bleeding Heart Band, The

Track 6: Mother
Roger Waters & Sinead O'Conner

Track 7: Goodbye Blue Sky
Waters, Roger / Mitchell, Joni

Track 8: Empty Spaces
Roger Waters, Bryan Adams & Van... 
2 990 Ft
Rory Gallagher – Irish Tour 1974 (1DVD)
In 1974, award winning film maker Tony Palmer followed Rory Gallagher and his band on their tour of Ireland. The subsequent movie was released in cinemas to great critical acclaim and has gone on to be accepted as one of the great rock films. Now for the first time the film has been lovingly restored and remastered from the original footage and is being reissued on DVD and released for the first time on Blu-ray. There is a massive improvement in both sound and picture quality over the origina... 
2 990 Ft
Rossini: A Sevillai borbély  (1959)(1DVD)
Im Jahre 1816 komponierte der damals erst 4-jährige Rossini in kaum drei Wochen seine 17. Oper: Il Barbiere di Siviglia. Am 20. Februar 1816 wurde die Oper im Teatro di Torre Argentino in Rom aufgeführt. Die Premiere geriet zu einem der größten Skandale in der Operngeschichte. Doch mit jeder weiteren Vorstellung wurde die Oper erfolgreicher. Nach kurzer Zeit war Rossinis Barbiere etabliert und begann seinen Siegeszug um die Welt. Es wurde sein berühmtestes Werk und gilt heute als die "Opera b... 
3 990 Ft
Salsa - A legforróbb tánc (1DVD)

Rico, a tehetséges táncos a napi robot után, amit egy autószerelő műhelyben végez, a felszabadulást az éjszakában, Los Angeles egyik legnépszerűbb salsaklubjának táncpar- kettjén találja meg. A hely vezetősége hamar felfigyel a fiatal és szexi fiú páratlan tehetsé- gére, és felajánlja számára, hogy a vezető barátnőjével készülhet fel az évente megrendezésre kerülő salsa táncversenyre. Rico azonban szerelmével szeretne indulni a megmérettetésen, így nehéz helyzetbe kerül: döntenie kell, hogy a szerelmet választja vagy a táncos karrierhez vezető egyenes utat. Vajon a becsvágyára vagy a szívére hallgat? A nyolcvanas évek egyik legsikeresebb mozija kitűnő választás a romantikus és szenvedélyes történetek, valamint a tüzes ritmusok kedvelőinek egyaránt, hiszen a film bővelkedik mindezekben.

 
1 990 Ft
  ST. MARTIN - LELKEK ÉRINTÉSE - ÉLŐ KONCERTFELVÉTEL A CSEND NAPJÁN (1DVD) (2009)

St. Martin életében különleges 2009 ősze, hiszen élete első DVD-je jelent meg a Tom-Tom Records gondozásában. A kiadványon a művészt a Váci Szimfonikus zenekar kíséri a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben, ahol egyszerre találkozik történelem és művészet a sírkert meghitt és bensőséges hangulatával.

Egy évvel ezelőtt Mediterrán éjszakák című lemezével számtalan utazásának emlékét örökítette meg zenében. Most egy évre rá elmélyült és bensőséges zenei anyag látott napvilágot. A Lelkek Érintése című DVD-n ugyanis nem csupán egy szépen rögzített koncert felvételt láthatunk, hanem verseket is hallhatunk St. Martintól.

Történelmi alakok síremlékei és csendességet, nyugalmat árasztó sétányok követik egymást képekben, miközben a művész verseket szaval. Saját versei mellett Kosztolányi Dezső három költeménye hangzik el. A szavalatok közt megtaláljuk a DVD címével azonos költeményét is, amely mint egy mottó a DVD belső borítóján is elolvasható.

St.Martin Lelkek érintése című DVD-éjén egyéni szemszögből mutatja meg a Nemzeti Sírkert eldugott és a nagy közönség számára ismeretlen helyeit, emléket állítva ezzel az ott nyugvó nagynevű őseinknek. Egyedi hangulat, különleges helyszín St Martin első Lelkek Érintése című DVD-jén.

Zenekar tagjai
St.Martin - szaxofon, pánsíp
Kormos János - gitár
Berkesi Sándor - basszusgitár
Szendőfi Péter - Dob
Rakonczai Viktor, Nagy Zsolt - Billentyű
Szentmártoni Norman - Ének
A Váci Szimfonikusok - Karmester: Farkas Pál

1. Sztrogoff Mihály
2. Néha könnyezem
3. Fantom az Operában
4. Hiányzol
5. A magányos
6. A déli szél
7. Szeress, vagy engedj szabadon
8. Ave Maria
9. Concerto de Aranjuez
10. Az Idő szárnyon jár
11. Il Silenzio
12. Üres szék, üres asztal

 
1 990 Ft
Step Up 1. (1DVD) (szép állapotú példány)

Tyler Gage a táncparkett ördöge, bármelyik buliba betéved, egyből a középpontba kerül. Ám a táncon és a barátain kívül az élet nem sok jóval ajándékozta meg, az utcán nőtt fel, vakmerő és dacos lett.

Egy éjjeli balhé után a fiatalkorúak bíróságán köt ki, ahol közmunkára ítélik. Takarítóként kell letölteni a büntetését azon a művészeti egyetemen, ahol barátaival randalíroztak. A fiú itt ismeri meg Norát, a tehetséges táncost, aki véletlenül szemtanúja lesz a fiú egyik rögtönzött bohóckodásának, és nem kerüli el a figyelmét Tyler ösztönös, szinte akrobatikus tánctudása. Így, amikor lesérül a táncpartnere, és veszélybe kerül a vizsgaelőadása, a lány elintézi, hogy Tyler kerüljön a helyére, kiváltva így a közmunkát. A gyakorlás közben egy új világ nyílik meg a fiú előtt, a tánc és Nora segítségével egy új élet lehetősége.

A Step Up az utóbbi évek legsikeresebb táncfilmje, a Hírnév és a Flashdance nyomdokain haladva, a legjobb zenékkel és fergeteges táncjelenetekkel varázsolja el a nézőt.

 
1 990 Ft
Step Up 2. - Streetdance (1DVD) /karcos/

A nagysikerű Step Up folytatása lélegzetelállító mozdulatok, nagyratörő álmok és heves érzelmek szikrázóan izgalmas keveréke. Andie (Briana Evigan), a lázadó utcai táncos nehezen tud beilleszkedni az elit művészeti iskola közösségébe, míg Chase (Robert Hoffman) az iskola legnagyobb reménysége és legnépszerűbb diákja. Mindketten meg akarják nyerni a legnagyobb és legkeményebb táncviadalt, az „Utcai versenyt”, erre pedig akkor van a legnagyobb esélyük, ha összefognak… Ahogy a tehetséges táncosok között ellentétektől és érzelmektől vibrál a levegő, Andie-nek meg kell tanulnia összhangba hozni a lángolást a hűséggel, a jelen lehetőségeit a jövőről szőtt álomképekkel...

 
1 490 Ft
Step Up 3. (1DVD)

A Step Up és a Step Up 2. alkotói újra összeálltak, hogy elkészítsék a sorozat harmadik részét, amivel sikerült ismét elkápráztatniuk a táncos filmek szerelmeseit.
A Step Up 3. középpontjában a Kalózok Háza táncos csapat áll, akik szeretnék végre legyőzni a Szamurájok Háza táncosait. Erre kitűnő alkalmat kínál az elkövetkező World Jam világverseny, ahol a földkerekség legjobb táncosai csapnak össze a rengeteg pénzt jelentő első helyért. Elindul hát a felkészülés a versenyre, ami minden résztvevő életét örökre megváltoztatja…

 
1 990 Ft
Step up 4- Forradalom (1DVD) (2012)
Emily (Kathryn McCormick) profi táncosi karrierről álmodik, ezért Miamiba költözik. Itt hamarosan beleszeret Seanba (Ryan Guzman), aki a Banda nevű tánccsoportot vezeti. Amikor egy dúsgazdag üzletember épp a csoport tagjai által is lakott történelmi negyedben tervez szállodákat építeni, ami miatt emberek ezrei veszítenék el az otthonukat, Emily kötelességének érzi, hogy csatlakozzon Seanhoz és a Bandához. Együtt dolgoznak azért, hogy a táncot puszta előadó-művészetből a tiltakozás művészetévé... 
1 990 Ft
Step Up 5. - All In (1DVD)

Camille, Andie, Sean, Moose, és az eddigi Step Up részek profi táncosai mind összegyűlnek, hogy bevegyék a Bűn Városát, a fényűző partyk, a csillogó show-műsorok, az éjszakai nyüzsgés fellegvárát. Ennyire közel még sosem jártak ahhoz, hogy valóra váltsák álmukat, és saját show-val lépjenek fel a vibráló Las Vegasban. Viszont az oda vezető út korántsem olyan egyszerű: szuperlátványos műsorral kell előállniuk, olyan extrém koreográfiákkal, amivel bebizonyíthatják, ők a legjobb táncosok a nevezett versenyzők között, és bizony bárkit leköröznek.

 
1 990 Ft
Stratovarius: Infinite Visions (1DVD) (2000)
2 hours of exciting footage doucuments more than 10 years of band history!
Tracklist
1 Welcome 1:03
2 Prology 1:01
3 Fright Night (Live) 1:01
4 Out Of The Shadows (Live) 1:47
5 Infinite Part 1 3:17
6 Distant Skies (Live) 2:03
7 Recording 'Episode' Album 5:28
8 Speed Of Light (Live) 3:07
9 Infinite Part 2 1:31
10 Japan Tour 1996 0:29
11 We Hold The Key (Live) 5:10
12 Forever Free (Live) 6:19
13 Visions Of Europe Tour 1997 0:41
14 Visions (Live) 8:22
15 Infinite Part 3 3:15
16 Paradise (Live) 
2 990 Ft
Streetdance 1. (1DVD)

Az utcai táncos Carlynak (Nichola Burley) nem lehet oka panaszra: barátjánál, Jaynél (Ukweli Roach) szuperebb pasit kívánni sem lehetne, tánccsapata pedig bejutott a streetdance-bajnokság döntőjébe. Ám élete összeomlik, amikor Jay elhagyja őt és a csapatot is, és a bajt az is tetézi, hogy a társulat elveszíti a próbahelyét. A segítség nem várt helyről érkezik: a Balettakadémia oktatóját (Charlotte Rampling) annyira lenyűgözi Carlyék virtuozitása és frissessége, hogy felajánlja: próbálhatnak a balettiskola termében, de cserébe együtt kell működniük a növendékekkel. A nyilvánvaló különbségek miatt hamarosan elszabadulnak az indulatok, csakhogy egyik oldalnak sincs választása: a siker érdekében közös nevezőre kell jutniuk...

 
1 990 Ft
Streetdance 2. (1DVD)

Amikor a tehetséges utcai táncos Ash (Falk Hentschel) megszégyenül félresikerült produkciójával a legendás amerikai tánccsapat, a Legyőzhetetlenek előtt, haverjával, Eddie-vel felkerekednek, hogy összegyűjtsék Európa legjobb táncosait, és egy merészen új stílussal igenis legyűrjék a Legyőzhetetleneket.
A Streetdance menő helyszíneken játszódó folytatása látványosan vegyíti a táncstílusokat, vibrálóan energikus, és természetesen a szerelem sem hiányozhat belőle, hiszen miközben a végső párizsi összecsapásra készülve Ash újra és újra megtapasztalja a tánc semmihez sem fogható varázsát, beleszeret a csapatát erősítő gyönyörű salsatáncos lányba, Evába (Sofia Boutella).

 
1 490 Ft
Szeress, vagy hagyj el! (1DVD) (karcos példány)

Doris Day egy időre szakított a könnyed hangvételű vígjátékokkal e hat Oscar-díjra jelölt szívszaggató film kedvéért, hogy élete egyik legmeghatározóbb alakításával írja be magát a filmtörténelembe. Teljesen egyenrangú partnere James Cagney-nek, a gengszterfilmek koronázatlan királyának.

A viharos húszas években járunk. Egy külvárosi lebujban lép fel Ruth Etting (Day), aki számára minden adott, hogy óriási sztár lehessen: vonzerő, ambíció és olyan hang, amelytől a hallgatóságnak elakad a szava. Az érvényesüléshez mindez azonban kevés. Hogy Ruth befuthasson, egy olyan ember támogatására van szüksége, mint amilyen Marty Snyder (Cagney). A heves természetű, velejéig romlott gengszter eljuttatja Ruth-t a Broadway csillámporos világába, magánéletét azonban pokollá teszi.

 
2 990 Ft
Szombat esti láz (1DVD) (Saturday Night Fever) (felirat)

Tony Manero egy brooklyni festékboltban dolgozik. Még a szüleinél lakik, akik állandóan szemrehányást tesznek neki szerintük zsákutcába jutott élete miatt.

Tony azonban szombatonként kiszabadul a színtelen és perspektíva nélküli mindennapokból: órákon keresztül alakítja fazonját a tükör előtt, majd útnak indul kedvenc diszkója felé, ahol mindenki tudja, hogy ő a parkett királya!

Amikor megismerkedik a szépséges Stephanie-val, a reménytelennek tűnő jövő hirtelen a lehetőségek széles tárházává válik számára. Együtt készülnek a diszkó nagyszabású táncversenyére és együtt álmodoznak arról, hogy egy szép napon maguk mögött hagyhatják Brooklynt és a szürke életet...

 
3 990 Ft
Szombat esti láz (1DVD) (szinkron)

Tony Manero egy brooklyni festékboltban dolgozik.
Még a szüleinél lakik, akik állandóan szemrehányást tesznek neki szerintük zsákutcába
jutott élete miatt.

Tony azonban szombatonként kiszabadul a színtelen
és perspektíva nélküli mindennapokból: órákon keresztül alakítja fazonját a
tükör előtt, majd útnak indul kedvenc diszkója felé, ahol mindenki tudja, hogy
ő a parkett királya!

Amikor megismerkedik a szépséges Stephanie-val, a
reménytelennek tűnő jövő hirtelen a lehetőségek széles tárházává válik számára.
Együtt készülnek a diszkó nagyszabású táncversenyére és együtt álmodoznak arról,
hogy egy szép napon maguk mögött hagyhatják Brooklynt és a szürke életet...

 
2 990 Ft
Tánckar (1DVD) (Michael Douglas) (Mirax kiadás)

A híd túl messze van, a Chaplin és a Gandhi Oscar-díjas rendezője, Sir Richard Attenborough a Tánckarral a musical műfajban is bizonyította páratlan tehetségét!

A Tánckar az azonos című Tony- és Pulitzer-díjas színdarab alapján készült musical filmfeldolgozása a mindennapok kíméletlen, kegyetlen harcának, a boldogulás háborújának látványos szinonímája.

Tehetséges, fiatal, szorgalmas táncosok hosszú évek kemény munkájával a hátuk mögött arra várnak, hogy egyszer a színpadon is kamatoztathassák tudásukat. Egy Broadway show tánckarában fellépni – ez az első lépés a hírnév felé vezető úton, ezt az első lépést azonban csak néhány szerencsés teheti meg. Több százan jelentkeznek a felhívásra, de a színházi nézőtér homályában ülő kíméletlen rendező csak a legjobb tizenhatnak ad esélyt arra, hogy egy utolsó, mindent eldöntő szűrőn bizonyítsák rátermettségüket. Senkit nem érdekel a magánéleti problémájuk, senkit nem érdekel a sérülésük, a bánatuk, a fáradtságuk. Ha csillogni akarnak a színpadon, előtte meg kell járniuk a poklot…

 
1 990 Ft
Tankcsapda :  Itt vannak a tankok! (1DVD) (2008)
Az Itt vannak a Tankok! első pillanatától az utolsóig "primér rokendroll" élmény! A DVD változat extrái (kimaradt jelentek, diszkográfia, fotógaléria) között kapott helyet a már aranylemezzé érett Szextárgy kislemez címadó dalához készített fantasztikus videoklip, melyet a benne szereplő agresszív jelenetek miatt ritkán tűznek műsorukra a tévécsatornák.

1, Ez az a ház - koncertfelvétel
2, Mitől legyen - koncertfelvétel
3, Fordulj fel - koncertfelvétel
4, Világ ... 
1 990 Ft
  Tengeren túlon, A (1DVD) (Beyond the Sea, 2004) (Kevin Spacey)

Bobby Darin gyermekként súlyos betegséget vészelt át, pedig az orvos nem jósolt neki sok évet. Végül anyja unszolására igazi sztárrá növi ki magát - akkorra sztárrá, mint maga Frank Sinatra. De a csillogás múlandó és ezt Bobby-nak is meg kell tapasztalnia. Hanyatlását házassága romlása is súlyosbítja, ráadásul a tüdőgyengeség gyakran ledönti a lábáról. Karrierjét gyermekkori énje kíséri végig, aki a családi bonyodalmakat is egyszerűen kibogozza, és tartja a lelket felnőtt önmagában.

A néhol drámai, néhol humoros musicalt Kevin Spacey előadásában élvezhetjük.

 
1 990 Ft
The 3 Tenors In Concert (1DVD) (1994)

1. The Star-spangled Banner
2. Overture
3. Jose Carreras - O Souverian, O Juge, O Pere
4. Placido Domingo - Quando Le Sere Al Placido
5. Luciano Pavarotii - Pourquoi Me Reveiller
6. Jose Carreras - With A Song In My Heart
7. Placido Domingo - Granada
8. Luciano Pavarotii - Non Ti Scordar Di Me
9. The 3 Tenors - A Tribute To Hollywood
10. Marche Hongroise (Rakoczy)
11. Jose Carreras - Tu, Ca Nun Chiagne
12. Placido Domingo - Amor, Vida De Mi Vida
13. Luciano Pavarotti - Ave Maria
14. Jose Carreras - E Lucevan Le Stelle
15. Placido Domingo - Vesti La Giubba
16. Medley: Luciano Pavarotti - Nessun Dorma! / The 3 Tenors - Around The World
17. America / All I Ask Of You / Funiculi, Funicula / Sous Les Ponts De Paris
18. Brazil / Be My Love / Marechiare / Lippen Schweigen
19. Santa Lucia Luntana / Those Were The Days / Te Quiero Dijiste / Torna A Surriento
20. La Donna E Mobile
21. Libiamo Ne' Lieto Calici (Brindisi)
22. Nessun Dorma!
23. Closing Credits

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés