Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

zenés / musical

Főkategória >DVD - külföldi >zenés / musical

Sorrend:

  MY Fair Lady (1DVD) (1964) ( Audrey Hepburn) (angol borító) (magyar vonatkozás nélkül !!! )  (karcos példány)
Az 1994-ben restaurált változat szolgált alapul a film digitális átiratához, amelynek köszönhetően Lerner és Loewe My Fair Ladyjét ma éppoly káprázatos és "csudijó" pompájában élvezhetjük, mint az eredeti közönség 1964-ben, amikor a film 8 Oscar®-díjat nyert, köztük a legjobb film és a legjobb rendezés díját.

Most a duplalemezes változatnak köszönhetően betekintést nyerhetünk a film forgatásának kulisszatitkaiba, bekukkanthatunk a fim Los Angeles-i bemutatójára é... 
2 990 Ft
  My Fair Lady (1DVD) (Audrey Hepburn) (Oscar-díj) ( Warner Home Video) (angol nyelvű borító) (magyar felirat) (pattintótokos)

Az 1994-ben restaurált változat szolgált alapul a film digitális átiratához,
amelynek köszönhetően Lerner és Loewe My Fair Ladyjét ma
éppoly káprázatos és "csudijó" pompájában élvezhetjük, mint az eredeti
közönség 1964-ben, amikor a film 8 Oscar®-díjat nyert, köztük a legjobb film
és a legjobb rendezés díját.

Most a duplalemezes változatnak köszönhetően betekintést nyerhetünk a film
forgatásának kulisszatitkaiba, bekukkanthatunk a fim Los Angeles-i bemutatójára
és együtt örülhetünk a sztárokkal a díjátadásokon.

 
9 990 Ft
  My Fair Lady (2DVD) (extra változat) (Audrey Hepburn) (Oscar-díj) (feliratos)

Az 1994-ben restaurált változat szolgált alapul a film digitális átiratához,
amelynek köszönhetően Lerner és Loewe My Fair Ladyjét ma
éppoly káprázatos és "csudijó" pompájában élvezhetjük, mint az eredeti
közönség 1964-ben, amikor a film 8 Oscar®-díjat nyert, köztük a legjobb film
és a legjobb rendezés díját.

Most a duplalemezes változatnak köszönhetően betekintést nyerhetünk a film
forgatásának kulisszatitkaiba, bekukkanthatunk a fim Los Angeles-i bemutatójára
és együtt örülhetünk a sztárokkal a díjátadásokon.

 
9 990 Ft
  Nem a messiás, csak egy nagyon haszontalan fiú (1DVD) (Monty Python) (Select Video kiadás)

1979-ben a Monty Python csoport Brian élete című filmje a feje tetejére állította a Biblia addig ismertnek hitt históriáját. Most a Spamalot alkotói a füle tetejére állítják a komolyzenét.

A Nem a messiás - Csak egy nagyon haszontalan fiú oly mókás mestermű, amely Pythonék legünnepeltebb filmjének felejthetetlen és páratlan humorát pároztatja a szimfonikus zenekari művek túlburjánzó komolykodásával. Eljött hát az alkalom, hogy mindenki megismerje ezt a kivételes, egyszeri előadást, a különleges estét, amelynek során egy színpadon állt a Python-csapat apraja s nagyja: Eric Idle, Michael Palin, Terry Jones és Terry Gilliam.

A Brian élete ihlette "oratórium" a Monty Python alakulásának 40 éves évfordulóját volt hivatott megünnepelni. A felvétel 2009 októberében, a Royal Albert Hallban készült!

 
1 990 Ft
Nyomorultak, A  (musical) (1DVD) (2010) ( feliratos)

A Nyomorultak musical 25. éves díszelőadása a londoni O2 stadionban. 

 
3 990 Ft
  Nyomorultak, A (2012) (1DVD) (Hugh Jackman - Anne Hathaway) (Oscar-díj)

A 19. századi Franciaország szolgál forrongó háttérül A nyomorultaknak, amely nagyszabású történetet mesél megtört álmokról, viszonzatlan szerelmekről, szenvedélyről, önfeláldozásról és megváltásról, hogy bebizonyítsa: az emberi lélek mindent túlél. Hugh Jackman játssza a börtönből szabadult Jean Valjeant, akit évtizedeken át üldöz Javert (Russell Crowe), a könyörtelen rendőr, miután Valjean megszegi próbaidejét. Mikor a férfi vállalja, hogy gondoskodik Fantine (Anne Hathaway), a nyomorban élő varrónő lányáról, Cosette-ról, életük örökre megváltozik. Tom Hooper, az Oscar®-díjas rendező adaptálta filmre A nyomorultakat, melynek eredeti, színpadi változatát 42 országban 21 nyelvre lefordítva több mint 65 millió ember látta, és még mindig rekordokat döntöget szerte a világon.

 
3 990 Ft
Nyomulj és nyerj (1DVD) (2005) /nagyon karcos példány/
A Sundance Fesztivál közönségdíjas filmje idén a Legjobb eredeti betétdal díját is elnyerte az Oscar®-gálán!

A történet DJay-rol, a ’30-as évei végét taposó, lecsúszott memphis-i stricirol és piti drogkereskedorol szól, aki már rég eltemette gyerekkori álmát, hogy egyszer híres rapperként keresheti majd a kenyerét. Felbukkan azonban egy régi barátja, Key, aki hangmérnökként mindig is a zeneiparban szeretett volna dolgozni. Rábeszéli DJay-t, hogy vesse papírra közismerten magvas és ... 
1 490 Ft
Olivér ! (1968) (1DVD) (Mark Lester) (Oscar-díj)

A klasszikus Dickens-regény alapján készült filmmusical
immár maga is klasszikussá vált, ami elsősorban annak köszönhető, hogy az alkotóknak
sikerült a dickensi szellemiséget szinte egy-az-egyben átmenteniük egy teljesen
más műfajba!

A történetben az árva és ártatlan 9 éves Twist Olivér
alvilági bandák bűvkörébe kerül, majd összetalálkozik egy férfival, aki mindent
megtesz annak érdekében, hogy a fiút megmentse a teljes lecsúszástól és otthont
találjon neki.

A sztorit az 1968-ban készült film szinte kizárólag dallal
és tánccal mondja el!

A film hat Oscar®-díjat nyert, köztük a legjobb film díját
is, de a rendező és a koreográfus is hazavihetett egy-egy arany szobrocskát!

 
3 990 Ft
  Operaház fantomja, Az (2004) (1DVD) (Andrew Lloyd Webber - Gerard Butler) (felirat) /kissé karcos példány/

A történet a XIX. századi Párizsban játszódik, ahol a titokzatos Fantom tartja rettegésben az Operaház személyzetét. A torz arcát álarccal takaró férfi beleszeretett Christine-be, a fiatal, csinos kórustagba, és elhatározza, hogy az Opera új csillagává teszi. Énekórákat ad neki és szerepeket zsarol ki a megfélemlített igazgatótól a lány számára.
Christine hálás a törődésért, nem rémíti a Fantom külseje sem, de szíve már Raoulé, a fiatal grófé, így mikor a Fantom feleségül kéri, visszautasítja rajongója közeledését. A kikosarazott kérő szörnyú haragra gerjed és bosszút esküszik.

Gaston Leroux rém- és szerelmi története az elmúlt években világszerte musicalként hódította meg a közönséget – még most is szinte lehetetlen jegyet szerezni az előadásokra! Elkészült azonban a musical filmváltozata, amelyet maga a színházi mű szerzője, Andrew Lloyd Webber dolgozott át vászonra, így mostantól otthon is bármikor átélhetjük a nagyszerű élményt!

 
2 490 Ft
Pont az a dal (1DVD) (2020)
A Los Angeles-i zenei színtér ámulatba ejtő világában játszódik ez a film, amely Grace Davisről (Tracee Ellis Ross), az énekes szupersztárról szól, akinek mérhetetlen tehetségével már csak az egója versenyezhet. A nő túlhajtott személyi asszisztensének, Maggie-nek (Dakota Johnson) ugyan azzal telnek a napjai, hogy apró-cseprő ügyeket intéz, a lány a mai napig nem tett le arról, hogy egy nap zenei producer legyen. Mikor Grace menedzsere (Ice Cube) olyan ajánlatot tesz neki, ami új irányba tere... 
1 990 Ft
  Popsztár: Soha ne állj le (a soha le nem állással)! (1DVD) (2016) (kissé karcos lemez)
A két évig tartó teltházas koncertturné után megkérdőjelezhetetlennek tűnik, hogy Conner4Real (Andy Samberg) a zene istencsászára. A körút után azonban jön a koppanás: a popcsillag második albuma csúnyán megbukik, a rajongók kezdenek elpártolni tőle – a talpnyalók és a riválisok pedig azon tűnődnek, mihez kezdjenek, ha kiderül, többé már nem Conner4Real a legmenőbb sztár.
A popszakma hullócsillagainak görbe tükröt tartó, őrült vicces ál-dokumentumfilm a paród... 
1 490 Ft
Producerek (2005) (1DVD) (remake) (Susan Stroman)

Miután első filmjéből bombasikerű, Tony®-díjas Broadway musicalt adaptált, MEL BROOKS ezúttal ismét nagyvászonra viszi a két mondvacsinált színházmogulból lett szélhámosok történetét ezzel a NATHAN LANE, MATTHEW BRODERICK, UMA THURMAN és WILL FERRELL főszereplésével készült zenés vígjátékkal.

Egy peches producer (LANE) és könyvelője (BRODERICK) egy nap kieszelik a tökéletes tervet, amellyel úgy érzik, se perc alatt meggazdagodnak. Ha több pénzt szednek össze egy darabhoz, mint amennyi a bemutatáshoz szükséges, akkor úgy járnak a legjobban, ha a darab megbukik, mert azzal nagyobb summát keresnek, mintha siker lenne. Mikor megszerzik minden idők talán legrosszabb forgatókönyvét, a Hitler tavaszát, melyet egy neonáci galambtenyésztő (FERRELL) álmodott papírra, úgy érzik, a kívánt katasztrófa elkerülhetetlenné válik, no de hamarosan megtanulják, hogy „ízlések és pofonok”…

 
1 990 Ft
Reflektorfény (1DVD) (2010) (Gwyneth Paltrow)
Egy fiatal énekes-dalszerző (Garrett Hedlund) találkozik a hajdani sztárral, a lejtőre került énekesnővel (Gwyneth Paltrow). A nő férje és menedzsere (Tim McGraw) ráveszi a srácot, hogy induljanak közös turnéra: abban bízik, hogy felesége így ismét magára talál és felhagy önpusztító életmódjával. Hamarosan egy szépségkirálynőből lett sztárocska (Leighton Meester) is csatlakozik a csapathoz. Tehetség, vonzerő, jó időzítés – minden adott a sikerükhöz. De a bennük tomboló szenvedélyek mégis mind... 
1 990 Ft
Rivaldafényben 2. - Pörgesd fel! (1DVD)

Új szenvedélyek ébrednek és új táncpartnerek találnak egymásra a Rivaldafényben pörgős, kirobbanóan energikus folytatásában. Kate Parker mindig is arra vágyott, hogy az Amerikai Balettakadémiára járhasson. Mikor azonban nem sikerül a felvételije, rájön, hogy pusztán a tehetség kevés ahhoz, hogy a tánc világában sikert arathasson. Egy menő hip-hop klubban tett látogatás után, és egy jóképű, egykori hokijátékos srác segítségével talán mégiscsak valóra válhat az álma. Peter Gallagher (A Narancsvidék-sorozat; Rivaldafényben), Kenny Wormald, Ethan Stiefel és a szereplőgárda többi feltörekvő, fiatal sztárját új ritmus hajtja ebben a fergeteges táncőrületben!

 
1 490 Ft
Rocketman (1DVD)
A Rocketman azt a hihetetlen, hullámhegyekkel és -völgyekkel teli életutat mutatja be, melynek során a félénk zongorista csodagyerek Reginald Dwightból világszerte ismert szupersztár, a popkultúra egyik legnagyobb ikonja lett Elton John néven. A magával ragadó filmbe zseniális kreativitással épülnek be az énekes legjobb dalai. A főszerepet alakító Taron Egerton mellett Jamie Bell játssza Elton állandó szövegíróját és szerzőtársát, Bernie Taupint, Richard Madden kelti életre a zenész első mene... 
2 990 Ft
Rocksztár (1DVD) (2001) (Mark Wahlberg) (feliratos)

Chris, becenevén Izzy tehetséges rockénekes. Barátnője szerint többet is elérne, ha igazán akarná. Otthon lakik szüleivel és munkája annyi van, amennyi éppen megfelel. Izzy-nek elég, ha hobbijának élhet. Kedvenc bandájának, a legendás Steel Dragonnak a számait énekli klubokban hétvégenként. Egy sikeres koncert után mégis kirakják a bandából. Ettől teljesen a padlóra kerül, de még mielőtt rosszabbra fordulnának a dolgok, csoda történik. Váratlanul felkérik, hogy legyen a Steel Dragon énekese, helyettesítse magát az élő legendát. Egy csapásra megváltozik élete, környezete aggódva figyeli, okosan tud-e élni a lehetőséggel...

 
2 990 Ft
Rocky Horror Picture Show, The (2DVD) (extra változat)

Brad és Janet nászútra indul. Az erdőn átvezető
úton azonban bajba kerül a fiatal pár: kocsijuk lerobban, a vihar is éppen most
tört ki, az úton egy lélek sem jár, az óra mutatója pedig könyörtelenül közelít
az éjfél felé. Szerencsére (?) Janet úgy emlékszik, hogy nem messze látott
egy kisebb kastélyt - onnan talán hívhatnak segítséget.

Az épületet valóban meg is találják és bármennyire is kísértetiesnek
tűnik, becsengetnek. Ezzel életük legkülönösebb és legrémisztőbb kalandja veszi
kezdetét...

Richard OBrian (a filmben a púpos szolgát alakítja) a
nagy musical-gyártó iparos, a Macskák írójának egyik korai darabjában kapott
szerepet, de a darab rendezője tehetségtelennek tartotta és kiebrudalta a társulatból.
Itt kezdődött a Rocky Horror Picture Show története. OBrian akkor megfogadta,
hogy bosszút áll, és megírta ezt a paródiának szánt horror-musical-t, amelyrövid
színpadi pályafutás során került a filmvászonra és azonnal kultusz-filmmé vált!
A több mint negyed százados alkotást a mai napig rendszeresen játsszák a világ
számos mozitermében. Ezek azonban nem hagyományos előadások: a film rajongói
ugyanis különös szertartást „dolgoztak ki“, amely során a megfelelő pillanatban
rizst dobálnak, vizipisztollyal lövöldöznek, fennhangon kántálnak, vagy gyertyát
gyújtanak. A különleges jubileumi DVD-kiadás extráinak segítségével ezt az élményt
immár az otthonunkban is átélhetjük!

 
3 990 Ft
Step Up 1. (1DVD) (nagyon karcos példány)

Tyler Gage a táncparkett ördöge, bármelyik buliba betéved, egyből a középpontba kerül. Ám a táncon és a barátain kívül az élet nem sok jóval ajándékozta meg, az utcán nőtt fel, vakmerő és dacos lett.

Egy éjjeli balhé után a fiatalkorúak bíróságán köt ki, ahol közmunkára ítélik. Takarítóként kell letölteni a büntetését azon a művészeti egyetemen, ahol barátaival randalíroztak. A fiú itt ismeri meg Norát, a tehetséges táncost, aki véletlenül szemtanúja lesz a fiú egyik rögtönzött bohóckodásának, és nem kerüli el a figyelmét Tyler ösztönös, szinte akrobatikus tánctudása. Így, amikor lesérül a táncpartnere, és veszélybe kerül a vizsgaelőadása, a lány elintézi, hogy Tyler kerüljön a helyére, kiváltva így a közmunkát. A gyakorlás közben egy új világ nyílik meg a fiú előtt, a tánc és Nora segítségével egy új élet lehetősége.

A Step Up az utóbbi évek legsikeresebb táncfilmje, a Hírnév és a Flashdance nyomdokain haladva, a legjobb zenékkel és fergeteges táncjelenetekkel varázsolja el a nézőt.

 
1 490 Ft
Step Up 2. - Streetdance (1DVD) /karcos/

A nagysikerű Step Up folytatása lélegzetelállító mozdulatok, nagyratörő álmok és heves érzelmek szikrázóan izgalmas keveréke. Andie (Briana Evigan), a lázadó utcai táncos nehezen tud beilleszkedni az elit művészeti iskola közösségébe, míg Chase (Robert Hoffman) az iskola legnagyobb reménysége és legnépszerűbb diákja. Mindketten meg akarják nyerni a legnagyobb és legkeményebb táncviadalt, az „Utcai versenyt”, erre pedig akkor van a legnagyobb esélyük, ha összefognak… Ahogy a tehetséges táncosok között ellentétektől és érzelmektől vibrál a levegő, Andie-nek meg kell tanulnia összhangba hozni a lángolást a hűséggel, a jelen lehetőségeit a jövőről szőtt álomképekkel...

 
1 490 Ft
Step Up 3. (1DVD)

A Step Up és a Step Up 2. alkotói újra összeálltak, hogy elkészítsék a sorozat harmadik részét, amivel sikerült ismét elkápráztatniuk a táncos filmek szerelmeseit.
A Step Up 3. középpontjában a Kalózok Háza táncos csapat áll, akik szeretnék végre legyőzni a Szamurájok Háza táncosait. Erre kitűnő alkalmat kínál az elkövetkező World Jam világverseny, ahol a földkerekség legjobb táncosai csapnak össze a rengeteg pénzt jelentő első helyért. Elindul hát a felkészülés a versenyre, ami minden résztvevő életét örökre megváltoztatja…

 
1 990 Ft

Sorrend: