Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

gyűjtemény


Sorrend:

prev
12
next

  Nikita / Élethalálharc / Atlantisz / Metró (4DVD box) (Luc Besson - A Négy Elem gyűjtemény) (DVD díszkiadás) (minimálisan használt példány)

Nikita:

Ha az ember a saját temetéséről készült fényképeket nézegeti,
nehezen utasítja vissza az új élet reményét. Nikitának, az alig 20 éves
lánynak sem marad más választása, mikor a titkosszolgálat felajánlja, hogy kivégzés
helyett kiképzik speciáls ügynöknek.

A rendőrgyilkosságért elítélt lányt a szadista Bob
veszi kezelésbe, hogy igazi gyilkológépet faragjon belőle.

Nikita nem csak a fegyverekkel tanul meg bánni, hanem
kifinomult, vonzó nővé érik az évek alatt. A kegyetlen megbízások azonban fizikailag
és lelkileg is egyre nehezebbé válnak a lány számára. A kör bezárul, a menekülés
lehetetlennek tűnik...

Élethalálharc:

Luc Besson látomása a sötét jövőről - az Élethalálharc
az apokalipszist követő küzdelmet bemutató klasszikus kultuszfilm.

A lepusztult civilizáció romjain, a pusztává vált földet
benépesítő vademberek között egyetlen ember vív harcot az elszigeteltség és
brutalitás ellen.

A fekete-fehér képek és a szinte teljes némaság megrázóan
mutatja be a barátságtalan jövő minden részletét az első filmes Luc Besson
díjnyertes alkotásában.

Atlantisz:

Luc Bessont újra megihlették a tengeralatti világ
csodái, és A Nagy Kékség után egy újabb lenyűgöző hatású filmalkotásban
ünnepli annak szépségét.

Történet és párbeszédek ezúttal nincsenek, a főszereplő a
szavakkal le nem írható természet. Fantasztikus tengeralatti felvételek és Eric
Serra hipnotikus hatású zenéjének nagyszerű kombinációja ez a film, izgalmas,
lírai és rejtélyes is egyben.

Atlantisz, az elsüllyedt világ megigéző képei, bálnákról,
delfinekről és játszadozó cápákról sokáig megmaradnak emlékezetünkben.

Metró:

A párizsi metró végtelenbe nyúló folyosóin egy titokzatos,
földalatti világ rejtőzik. Lakói többek közt egy fiatal tolvaj, aki görkorin
menekül, egy virágárus, aki gyanús üzleteit a virágok mögé rejti, egy kiváncsi
nyomozó és hű segédje, Batman.

Az üldözői elől ide menekül Fred, aki álmaival új
távlatokat nyit a metró életében…

 
14 990 Ft
  Olasz meló, Az (2003) (remake) / Orvlövész (2007 - Shooter) / Négy tesó (3DVD box) (Mark Wahlberg gyűjtemény) (DVD díszkiadás)

Olasz meló, Az:

A klasszikus akció-krimi-vígjáték legújabb feldolgozásában Hollywood krémje akart szerepelni, ami nem véletlen! Egy legendásan nagyszerű történet, rengeteg akció és humor, valamint a filmtörténet legemlékezetesebb Mini-s autósüldözése jellemezte a néhány évtizede készült eredeti változatot, a modern feldolgozás tehát egy biztos siker receptje alapján készülhetett el!
A terv tökéletes… A melót hibátlanul megcsinálták… a menekülés is tiszta ügy volt. Az egyetlen bökkenő, amire Charlie Croker mestertolvaj álmában sem gondolt, hogy saját csapatának egyik tagja áruló. Miután sikerült végrehajtaniuk egy elképesztő aranyrúdrablást Velence egyik szigorúan őrzött palotájában, Charlie és bandája nem akarnak hinni a szemüknek és az eszüknek, amikor egyik társukról kiderül, hogy kettős játékot űzött. Innentől nem a kassza a tét, hanem a bosszú!

Ekkor lép a képbe Stella, a gyönyörű, acélidegzetű kasszafúró, és csatlakozik Charlie csapatához, amikor vissza akarják lopni az aranyat - mégpedig úgy, hogy betörnek Los Angeles közlekedésfelügyeleti központjába, megbabrálják a jelzőlámpákat, és a város történetének legnagyobb közlekedési dugóját idézik elő!

Orvlövész:

Bob Lee Swagger a hadsereg mesterlövésze volt, de egy balul sikerült bevetés után leszerelt.

Most magányosan, önkéntes számkivetettségben él a hegyekben. A múltja azonban utoléri: megjelenik nála a kormány néhány embere, és hazafias érzelmeire apellálva segítséget kérnek tőle. Azt állítják, hogy tudomásukra jutott: merénylet készül az elnök ellen, és egy Bobhoz hasonló tudású mesterlövész készül eltenni láb alól az Egyesült Államok első emberét. Swaggertet szakértőnek kérik fel. Azt várják tőle, hogy képzelje magát a merénylő helyébe, nézze át az elnök közeljövőben esedékes nyilvános fellépéseinek terveit és jelölje ki azokat a legvalószínűbb pontokat, ahonnan az állítólagos merénylő helyében célba venné az áldozatát.

Bob későn ébred rá, hogy csőbe húzták. Két golyóval a testében menekül, miközben az egész országban őrá vadászik minden rendvédelmi szerv – ő az egyes számú közellenség, a férfi, aki rálőtt az elnökre. Swagger azonban nem adja olyan könnyen az életét: olyan bosszúhadjáratba kezd, amely romlásba dönti Amerika legbefolyásosabb embereit...

Négy tesó:

Valakik kirabolnak egy élelmiszerboltot. Mindennapos eset. Ám a brutális
támadók akciója áldozatot követel: egy asszonyt, akinek négy
gyermeke van. Négy örökbefogadott fia, akik a saját anyjukként szerették
õt.

Így a Mercer fivérek, a forrófejû Bobby, a kõkemény Angel, a családapa
és üzletember Jeremiah és a kemény rocker Jack összejönnek,
hogy anyjuk halálának ügyét a saját kezükbe vegyék. Azonban a gyilkos
után nyomozva hamarosan rájönnek, hogy „ügyintézésük” megszokott,
régi módszerei újfajta következményekkel járnak...

 
7 990 Ft
  Ryan közlegény megmentése - II. világháborús gyűjtemény (4DVD) (Saving Private Ryan - The World War II Collection, 2004) (DVD díszkiadás) (Oscar-díj) (felirat)

A normandiai partraszállás történetét meséli el Steven Spielberg lélegzetelállítóan hatásos filmje egy eddig nem ismert szemszögből. A film öt Oscar díjat nyert, a legjobb rendezés mellett a fényképezésért, a filmvágásért, a hangért és a hang effekt vágásért.

Ebben a különleges díszdobozban a film kétlemezes extra változata mellett két, egyenként másfél óra hosszúságú dokumentumfilm található, amelyek mindegyike kapcsolódik a film témájához!

Price for peace

Shooting war

 
7 990 Ft
  Szemet szemért / Mo' Better Blues / Dzsungelláz / Crooklyn / Nepperek (5DVD box) (digipack) (Spike Lee gyűjtemény) (DVD díszkiadás)

Szemet szemért:

A Szemet szemért Spike Lee (Ha megy a busz, Suli láz) egyik legerőteljesebb filmje. Ebben a nagysikerű műben humorral ötvözi a drámát, hogy rávilágítson a rasszizmus abszurditására és a benne rejlő tragédiára.

A nyár legmelegebb napja van Brooklynban és mindenki feszült. Ahogy melegszik az idő, úgy válik a könnyed bolondozás frusztrációvá és dühé, a fehérek és a feketék közötti ellentét egyre fokozódik az égető nap sugarai hatására.

Mo' Better Blues:

Az Oscar®-díj* nyertes Denzel Washington lebilincselő alakítást nyújt Spike Lee zenéről és szerelemről szóló lélegzetelállító filmjében. A tehetséges Bleek Gillingham (Washington) megszállott trombitás, aki nem tud választani két barátnője, Indigo (Joie Lee) és Clark (CyndaWiliams) között. De amikor a gyermekkori barátja és menedzsere (Spike Lee) a segítségére szorul, Bleek rájön, hogy az általa felépített világ törékenyebb, mint gondolta.

Dzsungelláz:

Ez a kritikusok által is elismert film a fekete-fehér párkapcsolatok kényes kérdését dolgozza fel.

Amikor a színes bőrű építész Flipper Purify (Wesley Snipes) szerelmi viszonyba kerül a középosztálybeli olasz titkárnőjével (Annabella Sciorra) a barátaik kételkednek bennük, a családjuk kitagadja őket, a szomszédjaik pedig elkerülik őket.

Steve Wonder zenéje mellett olyan sztár színészeket vonultat fel a Dzsungelláz, mint Spike Lee, Ossie Davis, Ruby Dee, Samuel L. Jackson, Lonette McKee, John Turturro és a kétszeres Oscar®-díj* nyertes Anthony Quinn.

Crooklyn:

Érezd magad otthon a Carmicheal családnál és éld át velük egy különleges nyár élményeit az otthonukban, Brooklynban, amit ők szeretetteljesen csak Crooklynnak hívnak! Az elismert rendező Spike Lee merész, művészien kidolgozott képet fest egy család életéről ebben a filmben, amit a klasszikus R&B ritmusok tesznek teljessé.

Nepperek:

Strike (Mekhi Phifer) egy „nepper”, aki a nap 24 órájában drogot árul. De fogytán az ideje. Miután a helyi drogbárótól (Delroy Lindo) kap egy tippet, hogyan léphetne előrébb a ranglétrán, egy riválisát holtan találják és a rendőrök Strike-ot gyanúsítják.

Mazilli nyomozó (John Turturro) hamar le akarja zárni az ügyet, a partnere Rocco viszont valami mást szeretne, valamit, amit sokkal nehezebb megszerezni: az igazságot. Amikor Strike törvénytisztelő bátyja beismerő vallomást tesz Rocco megesküszik, hogy mindenáron rács mögé juttatja az igazi gyilkost.

A rendező Spike Lee és a producer Martin Scorsese lebilincselő filmet készített Seal, Marc Dorsey, Des’ree és Chaka Khan zenéivel Richard Price forgatókönyve alapján.

 
7 990 Ft
The Pacific - A Hős alakulat (6DVD) (2010)
Az elit alakulat után Tom Hanks és Steven Spielberg ismét háborús témához nyúl.
A THE PACIFIC - A hős alakulat a csendes-óceáni hadszíntéren zajló II. világháborús eseményeket dolgozza fel, három amerikai tengerészgyalogos szemszögéből.

1941. december 7-én Japán hadüzenet nélkül megtámadja az Egyesült Államokat, a Pearl Harborban állomásozó amerikai flottát súlyos veszteség éri. Amerika belép a második világháborúba. John Basilone őrmester arra készül, hogy kihajóznak, és... 
4 990 Ft
Tim Burton gyűjtemény (8 DVD) (szép állapotú)

Batman
Batman visszatér
Beetlejuice: Kísértethistória
Támad a Mars!
Pee-Wee nagy kalandja
Charlie és a csokigyár
Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya
Tim Burton: A halott menyasszony

A kiadvány nem tartalmazza a külön megvásárolható változatok esetleges extra lemezeit!

 
9 990 Ft
Transformers Gyüjtemény (3 DVD) (díszdoboz)
Transformers 1.:Évszázadok óta dúl a háború űrbéli robotok két faja, az autobotok és az álcák között, melynek tétje az univerzum sorsa. Amikor a viszálykodó gépek a Földre érkeznek, csak egy fiatal fiú, Sam Witwicky (Shia LaBeouf), akadályozhatja meg, hogy a gonosz álcák magukhoz ragadják a hatalmat. A Michael Bay rendezésében, Steven Spielberg executive produceri közreműködésével készült szuperprodukció „elképesztően látványos akciójeleneteivel és lehengerlő speciális effektusaival kihozza a... 
5 990 Ft
  Woody Allen díszdoboz /Jade skorpió átka/ Süti nem süti/Holly Woody történet/ (3DVD) (2002)
Jade skorpió átka:CW Briggs biztosítási nyomozó - szakmájának legnagyobb neve - , minden biztosítási csalást hihetetlen profizmussal leplez le. Egy nap váratlanul új főnök érkezik a céghez, egy fiatal, modern, szőke hajú, nagymellű nő személyében. Mivel az újdonsült góré és CW ki nem állhatják egymást, egy céges bulin a vicc kedvéért a nagyfőnök kettejüket küldi a színpadra: egy mágus hipnotizálja mindkettőjüket, s ettől a naptól kezdve minden a feje tetejére áll. CW nappal egy ékszerrablás-s... 
4 990 Ft

prev
12
next

Sorrend:

Webáruház készítés