Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Olasz meló, Az (2003) (remake) / Orvlövész (2007 - Shooter) / Négy tesó (3DVD box) (Mark Wahlberg gyűjtemény) (DVD díszkiadás)

Olasz meló, Az (2003) (remake) / Orvlövész (2007 - Shooter) / Négy tesó (3DVD box) (Mark Wahlberg gyűjtemény) (DVD díszkiadás)

Termék ára
7 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
300 g/db
Rövid leírás a termékről

Olasz meló, Az:

A klasszikus akció-krimi-vígjáték legújabb feldolgozásában Hollywood krémje akart szerepelni, ami nem véletlen! Egy legendásan nagyszerű történet, rengeteg akció és humor, valamint a filmtörténet legemlékezetesebb Mini-s autósüldözése jellemezte a néhány évtizede készült eredeti változatot, a modern feldolgozás tehát egy biztos siker receptje alapján készülhetett el!
A terv tökéletes… A melót hibátlanul megcsinálták… a menekülés is tiszta ügy volt. Az egyetlen bökkenő, amire Charlie Croker mestertolvaj álmában sem gondolt, hogy saját csapatának egyik tagja áruló. Miután sikerült végrehajtaniuk egy elképesztő aranyrúdrablást Velence egyik szigorúan őrzött palotájában, Charlie és bandája nem akarnak hinni a szemüknek és az eszüknek, amikor egyik társukról kiderül, hogy kettős játékot űzött. Innentől nem a kassza a tét, hanem a bosszú!

Ekkor lép a képbe Stella, a gyönyörű, acélidegzetű kasszafúró, és csatlakozik Charlie csapatához, amikor vissza akarják lopni az aranyat - mégpedig úgy, hogy betörnek Los Angeles közlekedésfelügyeleti központjába, megbabrálják a jelzőlámpákat, és a város történetének legnagyobb közlekedési dugóját idézik elő!

Orvlövész:

Bob Lee Swagger a hadsereg mesterlövésze volt, de egy balul sikerült bevetés után leszerelt.

Most magányosan, önkéntes számkivetettségben él a hegyekben. A múltja azonban utoléri: megjelenik nála a kormány néhány embere, és hazafias érzelmeire apellálva segítséget kérnek tőle. Azt állítják, hogy tudomásukra jutott: merénylet készül az elnök ellen, és egy Bobhoz hasonló tudású mesterlövész készül eltenni láb alól az Egyesült Államok első emberét. Swaggertet szakértőnek kérik fel. Azt várják tőle, hogy képzelje magát a merénylő helyébe, nézze át az elnök közeljövőben esedékes nyilvános fellépéseinek terveit és jelölje ki azokat a legvalószínűbb pontokat, ahonnan az állítólagos merénylő helyében célba venné az áldozatát.

Bob későn ébred rá, hogy csőbe húzták. Két golyóval a testében menekül, miközben az egész országban őrá vadászik minden rendvédelmi szerv – ő az egyes számú közellenség, a férfi, aki rálőtt az elnökre. Swagger azonban nem adja olyan könnyen az életét: olyan bosszúhadjáratba kezd, amely romlásba dönti Amerika legbefolyásosabb embereit...

Négy tesó:

Valakik kirabolnak egy élelmiszerboltot. Mindennapos eset. Ám a brutális
támadók akciója áldozatot követel: egy asszonyt, akinek négy
gyermeke van. Négy örökbefogadott fia, akik a saját anyjukként szerették
õt.

Így a Mercer fivérek, a forrófejû Bobby, a kõkemény Angel, a családapa
és üzletember Jeremiah és a kemény rocker Jack összejönnek,
hogy anyjuk halálának ügyét a saját kezükbe vegyék. Azonban a gyilkos
után nyomozva hamarosan rájönnek, hogy „ügyintézésük” megszokott,
régi módszerei újfajta következményekkel járnak...

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai akciófilm

Kiadás: 3DVD, Intercom

Főszereplők: Mark Wahlberg, Charlize Theron, Edward Norton, Seth Green, Jason Statham, Michael Pena, Danny Glover, Kate Mara, Elias Koteas, Rhona Mitra, Tyrese Gibson, André Benjamin, Terrence Howard, Chiwetel Ejiofor

Rendező: F. Gary Gray, Antoine Fuqua, John Singleton

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; lengyel 2.0 (OM) / magyar 5.1; angol 5.1; cseh 5.1; lengyel 2.0 (O) / magyar 5.1; angol 5.1, cseh 5.1 (NT)

Feliratok: magyar, angol, lengyel...

Készítés éve: 2003 (OM) / 2007 (O) / 2005 (NT)

Hossza: 106 perc (OM) / 120 perc (O) / 104 perc (NT)

Webáruház készítés