Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

gyűjtemény


Sorrend:

prev
next

Múmia 1.- 3. (4DVD box) (Múmia trilógia) (digipack)

A múmia:

Imhotepet, Osiris főpapját, a Holtak Őrzőjét halálra ítélték az ókori Egyip- tomban, Seti fáraó uralkodása alatt a fáraó és emberei ellen elkövetett égbe- kiáltó bűneiért. Imhotep férgektől nyüzsgő, bomló teteme 3000 éven át feküdt titokban elrejtve Hamunaptra elveszett városában, a legendás Holtak Városában, míg két kincsvadász csapat 1925-ben rá nem bukkant Hamunaptra romjaira...és véletlenül fel nem szabadította a gonosz teremtmény elképesztő erejét. Ezzel kezdetét veszi a hosszú és kétségbeesett harc, hogy a kalandorok megmentsék magukat és a világot a szörnyű átoktól, mely Imhotep feltámadásával szabadult fel. Az egyik csapatot a légiós Rick O'Connell vezeti, akihez csatlakozik az ókori Egyiptom szakértője, Evelyn Carnahan, szélhámos bátyja, Jonathan és a kairói börtön kapzsi igazgatója, aki megmenti a hóhér kötelétől O'Connellt, hogy cserébe részt kapjon Hamunaptra kincséből. A másik expedíció három ameri- kaiból, egy egyiptológusból, és vezetőjükből, a gátlástalan Beniből áll, aki a múltban már jónéhányszor pengét váltott O'Connell-lel. A két expedíció sike- res kimenetelét próbálja meggátolni a múzeumőr és Ardeth Bay, a múmia-kultusz híveinek katonai vezetője, akik mindketten megesküdtek, hogy megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy megakadályozzák a gonosz főpap, Imhotep újjászületését erre a világra.

A múmia visszatér:

1935. Tíz évvel a mumifikált egyiptomi pappal, Imhoteppel történt szörnyű találkozás után Rick O'Connell és Evelyn boldog házasok, és egy eszes kissrác, a nyolc éves Alex szülei. A fiú apjától örökölte kalandvágyát és humorérzékét, anyjától pedig az ősi kultúrákhoz való vonzódását. Ha pedig a lurkó élénk fantáziáját kell felpiszkálni, mindig kéznél van a nagybácsi, Jonathan. Londoni otthonuktól sok száz mérföldre, a Szahara homokja alatt egy újabb rémálom éledezik. Hatezer évvel ezelőtt a Skorpiókirály nevű vad harcos alkut kötött Anubisz istennel, de elárulta őt, és ezért örök kárhozatra ítéltetett. Most feltámad, hogy Anubisz seregével elpusztítsa a világot. Közben Londonban, a British Museum ódon falai közt különös szertartás kezdődik: a világuralomra éhes csapat újra fel akarja támasztani Imhotepet, mert ő az egyetlen, aki képes legyőzni a Skorpiókirályt...

A múmia: A sárkánycsászár sírja

I.e. 50-ben élt egy zsarnok császár Kínában, akit egy varázslónő alaposan megbüntet: egész seregével együtt égetett agyaggá változnak. A történet itt átugrik az 1946-os évbe. Rick és Evelyn Angliában, Oxfordshire-ben élnek. A II. Világháború alatt kémkedtek az angoloknak, ám új életüket nagyon unják. Épp kapóra jön egy utolsó küldetés, melyben egy értékes emléktárgyat kell visszaszerezniük, melyet Kínából loptak el. Jonathan véletlenül épp ott él, egy elég jól menő bár tulajdonosaként. Az immáron tinédzser Alex O'Connell is itt tölti mindennapjait egy ásatáson. A négyes természetesen belefut az agyagszobrokba és egy véletlen folytán felélesztik a zsarnok uralkodót.

 
5 990 Ft
  Narnia Krónikái 1.- Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrány 2. - Caspian Herceg  (4DVD)

Narnia krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

A II. világháború német légitámadásai miatt a Pevensie-gyerekeket, Peter-t, Susan-t, Edmund-ot és Lucy-t elküldik Londonból, hogy biztos menedéket találjanak számukra a vidéken élő, hóbortos Digory Kirke professzornál, aki történetesen egy nagyon különös, antik szekrény tulajdonosa is. Egy nap Lucy, belepillantván a szekrénybe, Narnia havas tájain találja magát, az örök tél országában, köszönhetően a gonosz Fehér Boszorkány varázserejének, aki önhatalmúlag eldöntötte, hogy ezen a titokzatos földön örökké tél lészen, de Karácsony sosem. Végül az összes Pevensie-sarj Narniában köt ki, és a négy kisgyerek ráébred arra, ők a kizárólagos reményei annak, hogy megtörjék a Boszorkány örökkévaló telét. Ám amíg hárman a végeláthatatlan hóban cammognak néhány segítőkész hód társaságában, akik megkérik őket, csatlakozzanak a Boszorkány legyőzése ellen induló Aslan nevű böhöm oroszlán hadaihoz, addig az óvatlan negyedik Pevensie-csemete eltévedvén a Fehér Boszorkány karmai közé kerül...

Narnia krónikái 2. - Caspian herceg

Narnia, ahol az állatok beszélnek, a fák vándorolnak, s ahol hamarosan kitör a véres háború. Peter, Susan, Edmund és Lucy visszatér Narniába, ahol legutóbbi látogatásuk óta a gonosz Miraz király vette át a hatalmat. A négy tesvér szövegkezik Narnia jogos trónörökösével, Caspian herceggel, kit jogtalanul megfosztottak trónjától, és most végső elkeseredésében hadsereget gyűjt, hogy megszabadítsa hazáját a bitorlótól. Végül azonban két ember között dől el a küzdelem, a becsület csatája dönt az egész világ sorsa fölött.

 
3 990 Ft
  Olasz meló, Az (2003) (remake) / Orvlövész (2007 - Shooter) / Négy tesó (3DVD box) (Mark Wahlberg gyűjtemény) (DVD díszkiadás)

Olasz meló, Az:

A klasszikus akció-krimi-vígjáték legújabb feldolgozásában Hollywood krémje akart szerepelni, ami nem véletlen! Egy legendásan nagyszerű történet, rengeteg akció és humor, valamint a filmtörténet legemlékezetesebb Mini-s autósüldözése jellemezte a néhány évtizede készült eredeti változatot, a modern feldolgozás tehát egy biztos siker receptje alapján készülhetett el!
A terv tökéletes… A melót hibátlanul megcsinálták… a menekülés is tiszta ügy volt. Az egyetlen bökkenő, amire Charlie Croker mestertolvaj álmában sem gondolt, hogy saját csapatának egyik tagja áruló. Miután sikerült végrehajtaniuk egy elképesztő aranyrúdrablást Velence egyik szigorúan őrzött palotájában, Charlie és bandája nem akarnak hinni a szemüknek és az eszüknek, amikor egyik társukról kiderül, hogy kettős játékot űzött. Innentől nem a kassza a tét, hanem a bosszú!

Ekkor lép a képbe Stella, a gyönyörű, acélidegzetű kasszafúró, és csatlakozik Charlie csapatához, amikor vissza akarják lopni az aranyat - mégpedig úgy, hogy betörnek Los Angeles közlekedésfelügyeleti központjába, megbabrálják a jelzőlámpákat, és a város történetének legnagyobb közlekedési dugóját idézik elő!

Orvlövész:

Bob Lee Swagger a hadsereg mesterlövésze volt, de egy balul sikerült bevetés után leszerelt.

Most magányosan, önkéntes számkivetettségben él a hegyekben. A múltja azonban utoléri: megjelenik nála a kormány néhány embere, és hazafias érzelmeire apellálva segítséget kérnek tőle. Azt állítják, hogy tudomásukra jutott: merénylet készül az elnök ellen, és egy Bobhoz hasonló tudású mesterlövész készül eltenni láb alól az Egyesült Államok első emberét. Swaggertet szakértőnek kérik fel. Azt várják tőle, hogy képzelje magát a merénylő helyébe, nézze át az elnök közeljövőben esedékes nyilvános fellépéseinek terveit és jelölje ki azokat a legvalószínűbb pontokat, ahonnan az állítólagos merénylő helyében célba venné az áldozatát.

Bob későn ébred rá, hogy csőbe húzták. Két golyóval a testében menekül, miközben az egész országban őrá vadászik minden rendvédelmi szerv – ő az egyes számú közellenség, a férfi, aki rálőtt az elnökre. Swagger azonban nem adja olyan könnyen az életét: olyan bosszúhadjáratba kezd, amely romlásba dönti Amerika legbefolyásosabb embereit...

Négy tesó:

Valakik kirabolnak egy élelmiszerboltot. Mindennapos eset. Ám a brutális
támadók akciója áldozatot követel: egy asszonyt, akinek négy
gyermeke van. Négy örökbefogadott fia, akik a saját anyjukként szerették
õt.

Így a Mercer fivérek, a forrófejû Bobby, a kõkemény Angel, a családapa
és üzletember Jeremiah és a kemény rocker Jack összejönnek,
hogy anyjuk halálának ügyét a saját kezükbe vegyék. Azonban a gyilkos
után nyomozva hamarosan rájönnek, hogy „ügyintézésük” megszokott,
régi módszerei újfajta következményekkel járnak...

 
7 990 Ft
  Olsen-Banda  08. - Az Olsen Banda Bosszúja (1DVD)  (karcos példány)

Amikor Olsen szabadul a börtönből, megtudja a nagy újságot: Kjeld és Yvonne rövidesen nagyszülők lesznek, a fiuk ugyanis elcsábított egy fiatal lányt, aki épp gyereket vár. A családnak tehát szüksége van pénzre, de lehetőleg tisztességes úton. Egon biztonságos munkát szerez: egy eladósodott báróval megegyeznek, hogy a saját széfjéből ellopnak egy több ezer éves, értékes kínai vázát, amit majd a biztosító megtérít neki, a banda pedig később visszaszolgáltatja. A baj akkor kezdődik, amikor a váza véletlenül...

 
1 490 Ft
Olsen-Banda 10. - Az Olsen Banda hadba száll (1DVD)

Olsen a börtönben találkára vár egy ügyvédet, hogy legújabb, zseniális tervét megbeszélje vele. Legnagyobb bánatára a királynő megkegyelmez neki, és kituszkolják a börtönből. A több millióval kecsegtető ötlet tehát kútba esik. Benny mindenki meglepődésére azzal áll elő, hogy neki is van terve, és nem is kell hozzá más, mint egy kötőtű, egy darab gyurma, egy borotvahab, két méter gumírozott szalag, másfél méter zsineg, egy felhúzhatós nyuszi és a királyi család fényképe. A bandavezérnek tetszik a terv.

 
1 990 Ft
  Pénz, A, Egy falusi plébános naplója, Vétlen Baltazár (3DVD) (Box) ( Robert Bresson válogatás)

A pénz:

Yvonnak, a szerény olajszállítónak, egy nap hamís pénzzel fizetnek. Ő ezzel a bárban felgyülemlett adósságát szeretné rendezni, de lebukik. A férfi elvesziti munkáját és szabadságát, családja pedig elhagyja. A kegyetlen sors miatt agyongyötört, keserű és frusztrált Yvon haragját a világ és önmaga ellen fordítja.

Egy falusi plébános naplója:

Ambricourt kisközösség fiatal papja gyógyíthatatlan betegségben szenved. Jóllehet a falu parasztjai és a helyi uraság részéről bizalmatlanság övezi, misszionáriusi buzgalommal folytatja munkáját. Kételyeit és félelmeit naponta beírja a naplójába. Végül állapota rosszabbodik, olyannyira, hogy meghal.

Vétlen baltazár:

 
5 990 Ft
  Rettegés foka, A  (1962) / Rettegés foka (1991) (2 DVD)  (feliratos) (kissé  karcos )

A nemi erőszak miatt lecsukott Max Cady arra vágyik, hogy szabadulása után bosszút álljon egykori védőjén, Sam Bowdenen. Ő ugyanis visszatartotta a felmentő bizonyítékokat.

 
3 990 Ft
Sasszem / Disturbia (2DVD)
Sasszem:
Jerry és Rachel két idegen, akiket összehoz egy rejtélyes telefonhívás. A hívó fél egy nő, akit egyikük sem ismer, és aki az életüket és a családjukat fenyegetve egyre veszélyesebb helyzetekbe hajszolja Jerryt és Rachelt, miközben a hétköznapok technológiáját használva követi minden lépésüket, és úgy tűnik, mindent lát. Ahogy a hajmeresztő történet halad, a két átlagemberből az ország két legveszélyesebb bűnözője lesz, akiknek össze kell fogniuk, hogy kiderítsék, mi is történik, de am... 
2 990 Ft
  Sokk, A / Vörös kör, A / Égő pajták / Ég veled, barátom! / Két férfi a városban (5DVD box) (Alain Delon gyűjtemény) (digipack) (DVD díszkiadás)

Sokk, A:

Martin belefáradt abba, hogy merénylőként keresse meg betevőjét, ezért elhatározza, hogy kiszáll a buliból. Mivel főnöke, Cox elutasítja ezt az elképzelést, a férfinak nincs más választása, mint a szökés. Időközben találkozik a farmerfeleség Claire-rel, akivel hamarosan egymásba szeretnek.

A nő – maga mögött hagyva családját – együtt menekül Martinnal Cox és emberei elől, akik mindenáron el akarják kapni őket...

Vörös kör, A:

Coreyt (Alain DELON -Casanova visszatér, A zsaru szava, A sokk) ötéves börtönbüntetése letöltése után
szabadlábra helyezik. A férfinak van néhány elintézetlen ügye a volt bandájával.

Vogel (Gian Maria VOLONTÈ), a brutális gyilkos megszökik az őt börtönbe szállító vonatról.

Amikor a két bűnöző találkozik egymással, az alkalom ideálisnak tűnik, hogy közösen kiterveljenek valamit. A célpont egy ékszerbolt.

Mattei felügyelő (BOURVIL - Az ügyefogyott, A leghosszabb nap, Nyomorultak) azonban állandóan a nyomukban van.

Égő pajták:

Rose teljhatalmú matrónaként uralkodik udvarháza, férje és gyerekei fölött a francia Jurában.

Egy napon brutális késszúrásokkal meggyilkolt, ismeretlen fiatal lány holttestét találják meg a birtok területén. Elkeseredett harc alakul ki az ügy kiderítésére Párizsból érkezett Larcher vizsgálóbíró és Rose között, aki megpróbálja védeni gyanúba keveredett családját.

Ég veled, barátom!:

Két volt idegenlégiós furcsa körülmények között egy páncélteremben találkozik újra. Egyikük egy baráti ígéretnek eleget téve néhány fontos iratot akar visszacsempészni az egyik széfbe, míg volt bajtársa a széf kirablását tervezi.

Miután rájönnek, hogy kettejük célja homlokegyenest eltér egymástól, vita tör ki közöttük, de hamar rájönnek, hogy a széfet csak együttes erővel tudják kinyitni, ezért inkább összefognak. Ám amikor végre bejutnak a terembe, kiderül, hogy azt az orruk előtt már valaki kiürítette, ráadásul az egyik őr hullája "fogadja" őket odabent.

Két férfi a városban:

Egy bankrabló 10 év után szabadul a börtönből. A társadalomba való beilleszkedéséhez ugyan megkap minden segítséget, de egy zsaru a múltjából állandóan ott van a nyomában. A film egy olyan ember története, aki egyetlen hiba elkövetése miatt soha többé nem kap esélyt az igazságszolgáltatás oldaláról és a társadalomtól a tiszta lappal történő újrakezdéshez.

Alain Delon filmbéli szerepformálása pályája egyik kiemelkedő pontja, míg Jean Gabin életművének egyik utolsó állomása ez az alkotás.

 
9 990 Ft
  Szerelem második látásra / Személyes vonatkozás / Genova (3DVD box) (Mozimaraton - Romantikus gyűjtemény 2.) (Budapest Film)

Szerelem második látásra:

A new yorki Harvey Shine, reklámdalocskák szerzője épp a határán táncol, hogy elveszítse lassan amúgy is zsákutcába torkolló állását. Főnöke figyelmezteti, hogy már csak egy utolsó esélye maradt, így mielőtt Londonba utazik lánya esküvőjére, Harvey megígéri, hogy hétfő reggelre visszatér, hogy részt vegyen egy fontos találkozón, és meggyőzzön mindenkit képességeiről. Amint megérkezik a brit fővárosba, lesújtó hír fogadja: lánya nevelőapját kérte meg, hogy az oltár elé kísérje. Leplezve csalódottságát Harvey elmenekül az esküvőről, abban a reményben, hogy eléri gépét, ám ez nem sikerül. Felhívja főnökét, hogy elmagyarázza a helyzetet, de az azonnal kirúgja.

Sebeit nyalogatva a reptéri bárban Harvey megszólítja az érzékeny, negyvenes közvélemény-kutató Kate-et. A nőt, akinek élete a munkája, alkalmi vakrandijai és rátelepedő anyja folyamatos telefonhívásai körgyűrűjébe zárva telik, megérinti Harvey személyisége, a férfit pedig inspirálja Kate intelligenciája és együttérzése. A találkozás mindkettejükben megmozdít valamit, és hamarosan azon kapják magukat, hogy egymás hatására kezd megváltozni a világ körülöttük – és bennük.

Az Oscar®-díjas Dustin Hoffman (Esőember, Vejedre ütök, Vírus, Hook) és Emma Thompson (Értelem és érzelem, Harry Potter és az azkabani fogoly) jutalomjátéka a kortól független újrakezdést ünnepli Joel Hopkins szívmelengető romantikus drámájában, mely bebizonyítja: soha nincs túl késő megtalálni a boldogságot.

Személyes vonatkozás:

Nővére brutális meggyilkolása után Walter (Ashton Kutcher), a 24 éves birkózó otthagyja csapatát, és hazatér szülővárosába, hogy támogassa összeroppant anyját és részt vegyen a bírósági tárgyaláson. Linda (Michelle Pfeiffer) férjét egy alkoholista ölte meg, a nő egyedül neveli a tragédia óta süketnéma fiát, Clayt. Találkozásuk egy barátság kezdete, a kapocs a gyász. Walter elviszi Clayt birkózni, és meglátogatja Lindát munkahelyén, Linda pedig elmegy Walterrel a tárgyalásra. Míg az ítéletekre várnak, megerősödik bennük a gyanú, hogy a kettejük között alakuló vonzalom neve: szerelem.

A frissen megözvegyült Joe (Colin Firth – Büszkeség és balítélet, Bridget Jones naplója) két lányával Olaszországba költözik, hogy új életet kezdjenek. A lányok anyjukat autóbalesetben vesztették el, melynek részesei voltak ők is, de ők túlélték. Genovában mindhárman másként próbálják feldolgozni a veszteséget.

 

Genova:

Joe munkába menekül, régi barátjával, Barbarával (Catherine Keener – A John Malkovich-menet) közösen tanít az egyetemen. A 16 éves Kelly a helyi olasz fiúkkal kezdi felfedezni szexualitását; a kisebbik lány, Mary pedig mindenhol édesanyja szellemét látja.

Michael Winterbottom (Guantanamo, Hatalmas szív) érzékeny meséjéért a legjobb rendező díját kapta meg a tallini és a san sebastiani filmfesztiválokon, Colin Firth alakítását pedig a kritika ünnepelte.

 
3 990 Ft
Transformers Gyüjtemény (3 DVD) (díszdoboz)
Transformers 1.:Évszázadok óta dúl a háború űrbéli robotok két faja, az autobotok és az álcák között, melynek tétje az univerzum sorsa. Amikor a viszálykodó gépek a Földre érkeznek, csak egy fiatal fiú, Sam Witwicky (Shia LaBeouf), akadályozhatja meg, hogy a gonosz álcák magukhoz ragadják a hatalmat. A Michael Bay rendezésében, Steven Spielberg executive produceri közreműködésével készült szuperprodukció „elképesztően látványos akciójeleneteivel és lehengerlő speciális effektusaival kihozza a... 
9 990 Ft
  Underworld 1-3. (3DVD box) (Underworld - A gyűjtemény) (DVD díszkiadás)

Underworld 1.:

Évszázadok hosszú során át két faj fejlődött ki, valahol az emberi kultúra mélységeiben rejtőzködve - az arisztokratikus, kifinomult Vámpírok és a brutális, vadállatias Lycanok (farkasemberek). Az emberek számára a létezésük csupán egy mítosz suttogása. De egymás számára egy életen át halálos riválisok ők, akik titkos háborúra esküdtek fel egymás ellen, háborúra mindaddig, míg végül csak az egyik faj marad majd életben.
A folyamatosan zajló küzdelem közben egy Vámpír harcos, Selene egy Lycan összeesküvés nyomára bukkan: egy embert, egy fiatal, az egész háborúról mit sem sejtő "földi" orvost akarnak túszul ejteni. A harcos vámpír-lány mindenhová követi Michaelt, s közben azon kapja magát, hogy eddig soha nem tapasztalt kötődést érez a férfi iránt.

Ahogy Selene minden követ megmozgat, hogy megmentse Michaelt és felderítse a férfit fenyegető Lycan összeesküvést, a vámpír-lány olyan titok nyomára bukkan, amelynek félelmetes következményei vannak mindkét törzs számára…

A tavalyi év egyik legsikeresebb filmje volt Amerikában az Underworld, melyet Budapest utcáin és a metróban forgattak. Vámpírok ugráltak a Ferenciek téri Klotild-palota tetején, véresszájú farkasemberek szállták meg a metróállomásokat, és még a Várhegy gyomrában megbúvó Sziklakórház elhagyatott termeibe is jutott a szörnyekből.

Az Underworld magával ragadó történet, két törzs ősi viszálykodása során a halálos küzdelem, könyörtelen cselszövés és egy Rómeó és Júliához hasonló tiltott szerelem szálaiból szőtt mese, amihez a hátteret egy időtlen, gótikus hangulatú nagyváros adja, s amelyben Görög Zita is felbukkan.

Underworld 2. - Evolúció:

Ahogy a vámpírok és farkasemberek viszálya egyre hevesebb, úgy fokozódik az Underworld Evolution feszültsége, a vérszomjas hatalom, a tiltott szerelem és a bosszú valóságos dáridóját kínálva.

Nagy titkok felfedése és egy elárult Vámpír elhatározása nyomán az évszázadok óta tartó küzdelem új erőre kap. Egy Halhatatlan hatalomvágya a Vámpír-Lycan viszály eredetére új felfedezések fényét veti. A múlt hirtelen nagyon szövevényessé válik, az is elképzelhető, hogy a jövőben egy teljesen új faj lép a színre...

Minden egyes összecsapás új felfedezéseket hoz napvilágra, éles fényt vetve korábbi eseményekre, áthatolva a lelkek mélyén eltemetett, fájdalmas emlékek sötétjén.

Underworld 3. - A vérfarkasok lázadása:

Az első két Underworld-film előzményében a Halálosztókként ismert nemesi rangú vámpírok és szolgáik, a vérfarkasok közötti több száz éves viszálykodás kezdeteit ismerhetjük meg. Valamikor a Sötét Korban egy Lucian nevű vérfarkas (Michael Sheen – A királynő) áll társai élére, és fellázítja őket Viktor (Bill Nighy – A Karib-tenger kalózai – A világ végén), a kegyetlen vámpírkirály ellen, aki annak idején szolgasorba taszította őket. Luciant titkos szerelme, Sonja (Rhona Mitra – Végítélet) is segíti a Halálosztók serege elleni csatában és a vérfarkasok szabadságáért vívott küzdelemben.

 
5 990 Ft
Vágyaim netovábbja / Majd elválik (2DVD) (1998, 2008)

Vágyaim netovábbja:

Amikor George-ot, a tanárembert kipaterolják albérletéből, a csinos Nina felajánlja a szimpatikus, ám alig ismert férfinak, költözzön hozzá. Nina sokat tűrő barátja, Vince - felvilágosult elme lévén - nem ellenzi a társbérletet. De mikor Nina bejelenti, hogy terhes, s születendő gyermekét az új lakótárssal kívánja felnevelni, akkor bizony égnek áll a haja. Utóbb aztán Ninának is, mivel kiderül, George az erősebbik nem iránt érez leküzdhetetlen vonzalmat.

Majd elválik

Birdee egy tévéshow-ból tudja meg, hogy tökéletesnek hitt házassága maga a katasztrófa. Férje évek óta csalja legjobb barátnőjével, és ezt végre ország-világ előtt a tudomására kívánták hozni. Az összetört nő kislányával hazamenekül édesanyjához. De ettől még semmi sem oldódik meg. Ahelyett hogy sebeit nyalogatná, sürgősen össze kell szednie magát, hogy újrakezdje az életét.

 
3 990 Ft
Wonder Woman (DC) & Wonder Woman 1984 (2DVD) (Box)

Wonder Woman 1984

Hidegháború. Az 1970-es, 1980-as évek Európájában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman sem maradhat tétlen: kémként azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb, legveszélyesebb ügynökét. Még nem is sejti, hogy a másik oldal is toborzott néhány szuperhőst: és nem az evilági rosszal kell megküzdenie, hanem szuperképességeit szuperképességek ellen kell bevetnie.

 

Wonder Woman

Az első világháború idején járunk. Steve Trevor, az amerikai légierő vadászpilótája lezuhan egy ismeretlen sziget közelében. A tengerből Diana, egy csodálatos amazon menti ki, aki amúgy a szigeten él. Steve figyelmezteti a szépséges hercegnőt arra, hogy a háború sajnos rájuk is hatással lesz. Diana úgy dönt, Trevor világába utazik, hogy valamilyen módon megmentse otthonát mindettől.

 
5 990 Ft

prev
next

Sorrend: