Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Egy kis kiruccanás / Fösvény, A / Nicsak, ki tetovál! / Ügyefogyott, Az / Nagy átverés, A (5DVD box) (digipack) (Louis De Funés gyűjtemény 1.) (DVD díszkiadás)

Egy kis kiruccanás / Fösvény, A / Nicsak, ki tetovál! / Ügyefogyott, Az / Nagy átverés, A (5DVD box) (digipack) (Louis De Funés gyűjtemény 1.) (DVD díszkiadás)

Termék ára
9 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
400 g/db
Rövid leírás a termékről

Egy kis kiruccanás:

A II. világháború alatt egy angol nehézbombázót a német légelhárítás lelő Párizs felett. Legénysége ejtőernyővel menekül, de a megszállt városban mindenki őket üldözi.

Egyikük a német főhadiszállás épületén landol egy festőállványon, másikuknak az állatkertben sikerül földet érnie, a harmadiknak, pedig az Operaház tetején.

A németek elől bujkáló briteket végül két, kissé kelekótya francia, egy karmester (Louis DE FUNÈS -A fösvény, A nagy vakáció, Itt a gyémánt, hol a gyémánt?) és egy festő (BOURVIL -Az ügyefogyott, Csodálatos férfiak biciklin, A három testőr) veszi pártfogásba. Feladatuk, hogy angol barátaikat kijuttassák a szabad zónába. Ez azonban nem is olyan könnyű...

Fösvény, A:

Harpagon, a pénzes, özvegy nagypolgár két gyermekével, Cléante-tal és Elise-zel él. Mindkét fiatal szerelmes, de rettegnek apjuk döntésétől, mivel Harpagon az érzelmeken alapuló kapcsolatok helyett egyértelműen érdekházasság párti.

A beteges és fösvény apa kizárólag arannyal teli kincsesládája iránt érez múlhatatlan szenvedélyt. A fösvény Louis DE FUNÈS egyik utolsó filmje, életművének egy különleges darabja, hiszen a főszerep eljátszása mellett rendezőként is részt vett a forgatáson.

Nicsak, ki tetovál!:

Félicien Mezeray szegény sorból, szorgos munkával és némi ügyeskedéssel jól menő műkereskedő lett, ám az igazi nagy dobás még várat magára, de csak egy ideig, mert egy bizonyos Legrain úr hátán található Modigliani által készített tetoválás felforgatja nemcsak a mindennapjait, de addigi életfelfogását és életmódját is. Mezeray cserében a műremekért, vállalja a puritánnak tűnő öregúr vidéki házának teljes körű felújítását, ám Legrain-ről kiderül, hogy egy, a XI. századi nemesi családból származó várúr, a kis ház pedig egy római-kori alapokon álló kastély...

Ügyefogyott, Az:

Antoine nyaralni indul Olaszországba, de már az első kanyar után baleset éri és autója ripityára törik. A vétkes Leopold Saroyan, egy tehetős cég vezérigazgatója ként úgy dönt, nagyvonalú lesz és kárpótolja a szerencsétlen férfit. Felajánlja neki, hogy hozza haza Nápolyból Bourdeaux-ba barátja autóját egy csodálatos Cadillacet és még zsebpénzt is biztosít számára.

A történet egyetlen szépséghibája, hogy a kocsi tele van lopott arannyal, ékszerekkel, heroinnal és Saroyan sem vezérigazgató, hanem hírhedt bandafőnök, akinek csak egy becsületes balek kellett. Az akciót azonban más is kiszagolja…

Nagy átverés, A:

A szép, de elkényeztetett Patricia megelégeli egyik gazdag udvarlója erőszakos ostromát, és felbéreli Simont, hogy játsza el a férjét addig, amíg a férfi végre eltűnik.

Simonnak tetszik a feladat, ám azt nem sejti, hogy az úri villában milyen hajmeresztő kalandok várnak rá újdonsült, és a gyors házasság hallatán igencsak megrökönyödött apósa és anyósa személyében…

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, francia, olasz vígjáték

Kiadás: 5DVD box, Caesar Publishing

Főszereplők: Louis De Funés, Bourvil, Andréa Parisy, Frank David, Hervé Bellon, Jean Gabin, Yves Barsacq, Mireille Darc, Jacqueline McKenzie

Rendező: Gérard Oury, Louis De Funés, Jean Girault, Denys De La Patellière

Hangok: magyar 2.0; francia 2.0

Feliratok: magyar, román

Készítés éve: 1966 (EKK) / 1980 (F) / 1968 (NKT) / 1965 (Ü) / 1963 (NÁ)

Hossza: 119 perc (EKK) / 125 perc (F) / 90 perc (NKT) / 110 perc (Ü) / 84 perc (NÁ)

Webáruház készítés