Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Derült égből szerelem / Lekoptathatatlan, A / Egy bébiszitter naplója (3DVD box) (Mozimaraton - Romantikus gyűjtemény 3.) (Budapest Film)

Derült égből szerelem / Lekoptathatatlan, A / Egy bébiszitter naplója (3DVD box) (Mozimaraton - Romantikus gyűjtemény 3.) (Budapest Film)

Termék ára
4 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
300 g/db
Rövid leírás a termékről

Derült égből szerelem:

A megözvegyült Dr. Burke Ryan (Aaron Eckhart) a gyász feldolgozásáról ír önsegítő könyvet, melyből hatalmas siker lesz.

Előadásokat kezd tartani, és az egyik Seattle-i előadásán összefut a hotelben Eloise Chandlerrel (Jennifer Aniston), aki torkig van a férfiakkal. A vonzalom azonnal érzékelhető, de a nő számára hamarosan világossá válik, hogy a férfi egyáltalán nem jutott túl felesége elvesztésén, és hogy a színpadi show egyáltalán nem fedi a valóságot. Lehet, hogy amikor legkevésbé várnák, megtörténik velük a csoda?

Lekoptathatatlan, A:

Romantikus vígjáték, mely arról mesél, hogy hová vezethet egy véletlen találkozás. Amikor az átutazóban levő Sue Claussen (Jennifer Aniston - Jóbarátok) bejelentkezik Arizonában egy útszéli motelbe, amely Mike Cranshaw (Steve Zahn – Hajnali mentőakció) szüleié, a férfi a cég ajándékaként egy üveg pezsgővel kopog be Sue szobájába.

Sem a tipikus álmodozó férfi, sem a praktikus és rendezett életet élő, joghurtgyáros ex-barátjához (Woody Harrelson – Született gyilkosok) visszatérni készülő nő nem sejti, hogy hamarosan egy államokat átszelő, őrületes és felszabadító utazás részeseivé válnak, melynek végén lehet, hogy megtalálják azt, amiről nem is álmodtak.

Egy bébiszitter naplója:

Annie, friss főiskolai diplomájával a kezében, nehezen tudja eldönteni, hogy anyja álmait valósítsa meg, vagy saját vágyait követve továbbtanuljon. A sors egy váratlan megoldást kínál a döntés elhalasztására: a lány megismerkedik egy, a New York-i felső tízezerhez tartozó családdal. A következő pillanatban már egy ötéves, kisfiúnak látszó ördögfióka nevelőnője, aki mindent elkövet, hogy megnehezítse Annie dolgát.

A hétköznapi élethez szokott lány csak kapkodja a fejét a manhattani elit szokásait és értékrendjét figyelve. Értetlenül áll a gyermekeiket idegenekre bízó, idejüket és millióikat vásárlásra és utazásra költő nők életstílusa előtt. Telnek a hetek, és Annie sok mindenre rájön. Például arra, hogy a kisfiú igazából imádnivaló; a munkaadói a csillogó látszat ellenére nem is annyira boldogok és arra is, hogy a szomszéd egyetemista a legjóképűbb férfi Manhattanben. Kár, hogy a bébiszittereknek tilos a randizás.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai romantikus filmek

Kiadás: 3DVD, Budapest Film

Főszereplők: Aaron Eckhart, Jennifer Aniston, Dan Fogler, John Carroll Lynch, Martin Sheen, Judy Greer, Frances Conroy, Joe Anderson, Steve Zahn, Margo Martindale, Fred Ward, James Hiroyuki Liao, Woody Harrelson, Katie OGrady, Yolanda Suarez, Scarlett Johansson, Laura Linney, Sakina Jaffrey, Julie White, Judith Anna Roberts, James Urbaniak, Paul Giamatti, Chris Evans, Alicia Keys, Nicholas Art, Heather Simms, Brande Roderick

Rendező: Brandon Camp, Stephen Belber, Shari Springer Berman, Robert Pulcini

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1 (DÉSZ) / magyar 5.1; angol 5.1; angol DTS (L / EBN)

Feliratok: magyar

Készítés éve: 2009 (DÉSZ) / 2008 (L) / 2007 (EBN)

Hossza: 105 perc (DÉSZ) / 90 perc (L) / 101 perc (EBN)

Webáruház készítés