Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Carrie / Halálos árnyék / A tűzgyújtó (3DVD box) (Stephen King gyűjtemény) (Három horror klasszikus) (szinkron) (DVD díszkiadás) (szép állapotú)

Carrie / Halálos árnyék / A tűzgyújtó (3DVD box) (Stephen King gyűjtemény) (Három horror klasszikus) (szinkron) (DVD díszkiadás) (szép állapotú)

Termék ára
5 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
300 g/db
Rövid leírás a termékről

Carrie

Stephen King első regényének nagyszerű filmváltozata nem csak a horror királya életművének talán legjobb adaptációja, de egyike minden idők leghatásosabb és legemlékezetesebb horrorfilmjeinek is!

A jelentéktelen külsejű, gátlásos Carrie White sokat szenved iskolatársai otromba vicceitől. Otthon sincs nyugta, mert bigottan vallásos anyja még arra sem képes, hogy felvilágosítsa a női lét rejtelmeiről. Így nem csoda, hogy szinte összeomlik, amikor a zuhanyozóban szembesül az első menstruációját kísérő jelenségekkel. A többiek irgalmatlanul kigúnyolják, amit már a tanárnő sem tűrhet. Megbünteti a főkolomposokat. Együk, Sue Snell megbánta már, amit tett és ráveszi a barátját, Tommyt, hogy legyen Carrie partnere az iskolai bálon. Ám Chris, a másik lány, nem hagyja annyiban: bosszút forral és a fiújával együtt gonosz tervet szőnek Carrie ellen. Ám egy dologgal nem számolnak: hogy Carrie-nek különleges, emberfeletti képességei vannak. A bálteremben hamarosan elszabadul a pokol.

 

Halálos árnyék

Thad Beaumont-nak még gyerekkorában el kellett távolítani egy tumort az agyából. Az operáció során kiderül, hogy a fiúnak nem is volt valódi daganata, ki nem fejlődött ikertestvére maradványait kellett belőle kioperálni. Thad felnő, és sikeres író válik belőle. Komoly műveit saját nevén publikálja, horror bestsellerjeit viszont George Stark néven. Amikor azonban kellemetlenné válik számára George Stark szerepe és figurája, valódi temetést rendez a képzeletbeli személynek. Csakhogy brutális gyilkosság történik a környéken és a nyomok Thad Beaumonhoz vezetnek. És a gyilkosságok egyre szaporodnak. Thad sejti, miről lehet szó, de hogy bizonyítsa be a rendőrségnek ártatlanságát? Úgy dönt, hogy szembeszáll a halálos árnyékával…

 

Tűzgyújtó

Andy McGee és Vicky Tomlison amerikai egyetemisták, akik részt vesznek egy veszélytelennek tűnő kísérletben. Később furcsa dolgokat tapasztalnak magukon: különleges képességek birtokosai lesznek. Gondolati úton képesek befolyásolni másokat. A fiatalok összeházasodnak, és megszületik kislányuk, Charlie, aki már kisbabaként egészen rendkívüli dolgokat művel: ha dühös, hőt fejleszt maga körül, ami bármit lángra lobbant. A család békés életét furcsa dolgok zavarják meg: mintha figyelnék őket, sőt talán a telefonjukat is lehallgatják. Aztán egy napon Charlie-t megpróbálják elrabolni. Andy tudja, hogy mindenért a szupertitkos tudományos kutatóintézet, a Műhely a felelős, amely annak idején rajtuk is kísérletezett és most a kislányukat karja megkaparintani. A szervezet semmitől sem riad vissza: meggyilkolják Vickyt, és ezzel apa és lánya számára kezdetét veszi a vég nélküli menekülés…

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai horror

Kiadás: 3DVD box, Fantasy Film

Főszereplők: David KeithJohn TravoltaDrew BarrymoreMichael RookerSissy SpacekNancy Allen

Amy MadiganTimothy HuttonMartin SheenJulie HarrisPiper LaurieAmy IrvingGeorge C. Scott

Heather LocklearRobert Joy

Rendező: Brian De Palma / George A. Romero / Mark L. Lester

Hangok: magyar 2.0 DD, angol 5.1 DD / magyar 2.0 DD, angol 2.0 DD / magyar 2.0 DD, angol 5.1 DD

Feliratok: magyar

Készítés éve: 1976 / 1993 / 1984

Hossza: 96 / 116 / 109 perc

Webáruház készítés