Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Halálos fegyver 1-4. gyűjtemény (4DVD box) (rendezői változatok) (DVD díszkiadás) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Halálos fegyver 1-4. gyűjtemény (4DVD box) (rendezői változatok) (DVD díszkiadás) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Termék ára
9 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
400 g/db
Rövid leírás a termékről

Halálos fegyver 1.:

A világ legsikeresebb akciósorozata, a Halálos fegyver 1987-ben indult hódító útjára és a gazfickók és a közönség azóta figyeli lélegzet-visszafojtva Martin Riggs (MEL GIBSON) és Roger Murtaugh (DANNY GLOVER), a két hajmeresztő észjárású és temperamentumú zsaru ámokfutását, amely során a rosszfiúk pofonokból és golyókból, a nézők pedig poénokból és golyósokból nem szenvednek hiányt.

A most ismét megjelenő első rész még azoknak a rajongóknak is tartogat meglepetéseket, akik betéve ismerik a filmet az első kockától az utolsóig. A Halálos fegyver rendezői változata több mint hét percnyi új, korábban sosem látott
jelenettel bővült!

Halálos fegyver 2.:

Az akciófilm műfaj egyik legemlékezetesebb filmje, a Halálos fegyver első része iránt rajongó milliók még jobban meg akarták ismerni Martin Riggs (MEL GIBSON) és Roger Murtaugh (DANNY GLOVER) nyomozókat, és újabb kalandjaikat követelték. Amikor végre elkészült a második rész (amelyben a fenomenális JOE PESCI is feltűnik a nagypofájú Leo Getz szerepében), annak sikere még az elsôjét is felülmúlta.
A most ismét megjelenő második rész még azoknak a rajongóknak is tartogat meglepetéseket, akik betéve ismerik a filmet az első kockától az utolsóig. A Halálos fegyver rendezői változata több mint öt percnyi új, korábban sosem látott jelenettel bővült – többek között az azóta legendássá vált "robbanós vécés" rész is tovább tart!

Halálos fegyver 3.:

Az akció műfaja ritkán szül olyan hősöket, akik annyira belopnák
magukat a nézők szívébe, mint Martin Riggs (MEL GIBSON)
és Roger Murtaugh (DANNY GLOVER).

A legendás figuráknak talán ezért van képük harmadszorra is visszatérni, amit
azért nem mernek egyedül. Velük van a második részből már jól ismert
dumagép, Leo Getz (JOE PESCI), és a most debütáló Lorna Cole (RENE RUSSO), a lenyűgöző szépségű gyorstüzelő amazon, Riggs vágyainak titokzatos – ám korántsem megközelíthetetlen – tárgya.

A Halálos fegyver 3. rendezői változatát – mely több mint három perccel hosszabb a moziban látottatokhoz képest
– most már magyar szinkronnal is élvezhetik a rajongók!

Halálos fegyver 4.:

A hatalmas sikerű Halálos fegyver-sorozat folytatódik. Riggs
(Mel Gibson) és Murtaugh (Danny Glover) ott folytatják, ahol az előző rész végén abbahagyták. Leónak (Joe Pesci) továbbra
sem áll be a szája. Riggs továbbra sem veszítette el „fejjel a falnak” stílusát, csak egy a bökkenő: hamarosan lehet, hogy
oltár elé viszi (csak nem?) Cole-t (Rene Russo). A csapat ezúttal egy újonccal, Lee Butters kezdő nyomozóval (Chris Rock)
is bővül. A feladat pedig most sem könnyű: a szuperzsaruknak egy olyan bűncselekmény-sorozatot kell kibogozniuk, amely
mögött a kegyetlen ázsiai bandafőnök (Jet Li) halálos bosszúhadjárata áll.

Itt van hát a negyedik rész. Szóljanak a harangok, dörögjenek a pisztolyok, robbanjanak a bombák, csattanjanak a poénok!

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai akció / vígjáték

Kiadás: 4DVD box, Fórum Home Entertainment Hungary

Főszereplők: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Joss Ackland, Rene Russo, Chris Rock, Jet Li, Gary Busey, Derrick O'Connor, Patsy Kensit, Mitchell Ryan, Tom Atkins

Rendező: Richard Donner

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1

Feliratok: magyar, angol, észt, lett

Készítés éve: 1987 (HF 1) / 1989 (HF 2) / 1992 (HF 3) / 1998 (HF 4)

Hossza: 112 perc (HF 1) / 113 perc (HF 2) / 116 perc (HF 3) / 122 perc (HF 4)

Webáruház készítés