Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sorozatok


Sorrend:

  Bertram szálló, A (1DVD) (Geraldine Mcewan-Agatha Christie)(Miss Marple filmek (2007)
Miss Marple utoljára fiatal lányként járt a csodálatos luxusszállodában, a Bertram hotelben. Álmélkodva állapítja meg, hogy itt semmi nem változott az évtizedek során. Az előkelő vendégseregben továbbra is ott nyüzsögnek a nemzetközi sztárvilág kulcsfigurái, a milliomosok, a fiatal arisztokraták, a bohém művészek. A szalonok gyönyörű bútormásolatokkal vannak telezsúfolva, a falakat értékes műkincsek kópiái borítják. Egyszer csak a szokásos nyüzsgés különös fordulatot vesz: a festmények a falo... 
1 990 Ft
  Bleach 1. évad (5DVD box) (digipack) (japán rajzfilm) (DVD díszkiadás)

Kurosaki Ichigo nem éppen átlagos gimnazista. Feltűnő hajszín, lökött család - és ha ez nem volna elég, a képesség, hogy lássa az evilágon rekedt lelkeket. Egyébként sem egyhangú élete gyökeresen felfordul, amikor megtudja, hogy léteznek gonosz lelkek - Lidércek -, és halálistenek, akik az embereket védik tőlük. Kuchiki Rukia is halálisten, és egy Ichigóra vadászó Lidércet jött elintézni, csakhogy megsérül a harcban. Utolsó esélyként Ichigóra ruházza képességeit, aki meglepő tehetséget mutat új szerepében.

Immár maga is halálistenként Ichigo Rukiával együtt száll szembe egy különösen erős Lidérc ármányával.

 
3 990 Ft
  Boardwalk Empire - Gengszterkorzó 2. évad (5DVD) (Boardwalk Empire: Season 2, 2011) (HBO)

A Terence Winter Emmy®-díjas forgatókönyvíró (Maffiózók®) és Martin Scorsese executive producer által jegyzett, Golden Globe®-díjas Boardwalk Empire – Gengszterkorzó második évada 1921-ben, Atlantic Cityben kezdődik.

A szesztilalom bevezetését követően Enoch „Nucky” Thompson (Steve Buscemi) teljhatalomra tesz szert „a világ játszóterén”: az Atlantic City-i polgármester-választás manipulálása után ő és Jimmy Darmody ifjú első világháborús veterán szilárdan tartják kezükben a város irányítását. Erejük azonban hamarosan meggyengül, amikor Nuckyt választási csalás vádjával letartóztatják, és mind a belső köre, mind a családja elárulja. Közben az olyan maffiózók, mint Arnold Rothstein, Lucky Luciano, Meyer Lansky és Al Capone, ugrásra készen várják, hogy minél nagyobb darabot kaparinthassanak meg abból, ami addig Nuckyé volt.

Extrák

Kisfilm - Karakterakták: Ismerd meg a második évad meghatározó szereplőit – a gengszterektől és szeszcsempészektől kezdve a politikusokig és prohibicionistákig – ezzel az átfogó szereplőkalauzzal.
 
Kisfilm - Vissza a korzóra: Idézd fel a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó első évadát a sorozat kitalálójával/executive producerével, Terence Winterrel ebben a 15 perces összefoglalóban.
 
Kisfilm - A pénz évtizede: Fedezd fel az 1920-as évek örökségét, és ismerkedj meg azokkal a stílusokkal és trendekkel, amelyek „fergetegessé” tették az évtizedet.
 
Kisfilm - A korzó újdonságai: Bill Groon látványtervező és a sorozat kitalálója/executive producere, Terence Winter a második évad új díszleteiről mesélnek.
 
Kisfilm - Új szereplők: Ismerkedj meg a második évad két új meghatározó karakterével, Owen Sleaterrel és Manny Horvitzcal.
 
Egyéb - A második évad ajánlója: Írta a sorozat kitalálója/executive producere, Terence Winter.
 
Audiókommentár - Hat audiokommentár a szereplőkkel és készítőkkel, köztük Terence Winterrel, Steve Buscemivel, Jack Hustonnal, Michael Kenneth Williamsszel és másokkal.
 
5 990 Ft
  C.S.I. - A helyszínelők 1. évad / 1. ( 3DVD box ) + 2. ( 3DVD box )

A helyszínelők az utóbbi évek egyik legsikeresebb televíziós sorozata.
A történetek főszereplői azok a bűnügyi helyszíneken dolgozó szakemberek, akiknek
a munkájáról eddig keveset lehetett tudni - a törvényszéki helyszínelők. Ők
azok a férfiak és nők, akik a nap 24 órájában dolgoznak a sárga szalagok által
körülhatárolt bűnügyi helyszíneken és rendőrségi laborokban, hogy feltárják
a bizonyítékokat, összeillesszék a látszólag össze nem illő és jelentéktelennek
tűnő mozzanatokat. Amikor pedig a munkájuk végén összeáll a kép, akkor a segítségükkel
elkapják a bűnözőket, és igazságot szolgáltatnak az áldozatoknak és azok szeretteinek.

Az izgalmas epizódokban a helyszínelők gyilkosok, öngyilkosok, rablók és erőszakos
bűncselekmények elkövetői nyomába erednek Las Vegas utcáin, azokon a neonfényben
tündöklő utcákon, amelyek most a legsötétebb és legveszélyesebb arcukat mutatják.
Gil Grissom vezetésével a helyszínelők a legújabb tudományos eredmények
és a régimódi nyomozási technikákkal segítségével dolgoznak.

 

Epizódok

1. box: 01 - 12.

2. box: 13 - 23.

 
7 990 Ft
C.S.I. - A helyszínelők 2. évad (6DVD box) (digipack)

Folytatjuk az utóbbi évek egyik legsikeresebb televíziós sorozatát, A helyszínelőket. A történetek főszereplői azok a bűnügyi helyszíneken dolgozó szakemberek, akiknek a munkájáról eddig keveset lehetett tudni - a törvényszéki helyszínelők. A nap 24 órájában dolgoznak a bűnügyi helyszíneken és rendőrségi laborokban, hogy feltárják a bizonyítékokat, összeillesszék a látszólag össze nem illő és jelentéktelennek tűnő mozzanatokat. Amikor pedig a munkájuk végén összeáll a kép, akkor a segítségükkel elkapják a bűnözőket, és igazságot szolgáltatnak az áldozatoknak és azok szeretteinek.

Az izgalmas epizódokban a helyszínelők gyilkosok, öngyilkosok, rablók és erőszakos bűncselekmények elkövetői nyomába erednek Las Vegas utcáin, melyek most a legsötétebb és legveszélyesebb arcukat mutatják.

 
4 990 Ft
Cég, A - A CIA regénye (2012) (3DVD box) (Michael Keaton)

A jó és a rossz oldal közötti határvonal már akkor is összemosódott, amikor még csak a Nyugat harcolt a Kelet ellen. A CÉG torokszorítóan izgalmas történetet mesél a CIA és a KGB titkos háborújáról, amely behálózta az egész világot Moszkvától Berlinig, Budapesttől Londonig és Washingtontól Kubáig.

Jack McCauliffe-t Berlinbe küldik, hogy együtt dolgozzon "A varázsló" kódnevű ügynökkel, aki hamarosan a mentora lesz. Ahogy egyre jobban elmerül az intrikával és cselszövéssel tűzdelt munkában, Jack nem csupán egy rejtélyes és életveszélyes ellenséggel találja szemben magát, hanem szerelemre lobban a "Szivárvány" névre hallgató informátor iránt, akit ez a tiltott kapcsolat teljesen kiszolgáltatottá tesz a gyilkos játékban.

Ráadásul áruló van a CIA soraiban, aki létfontosságú információval látja el az ellenséget, szabotálja a Cég munkáját, és még a gyilkosságtól sem riad vissza. McCauliffe, A varázsló és főnökük, James Angelton vállvetve küzd azért, hogy elfogják a kémet, mielőtt még a világ, melyet meg kellene óvniuk, teljesen összeomlik.

 
5 990 Ft
Coupling - Páran párban 3. évad (1DVD) (BBC)

Amikor egy szerelmespár "összejön", sohasem maguk vannak, mindenki hozza magával a múltját. Nem kivétel ez alól Susan és Steve sem, az ő múltjuk azonban nem sötét árnyakkal teli - jó barátok és exek színesítik ragaszkodásukkal a bimbózó új kapcsolatot. Patrick, az elbűvölő külsejű expasi, Jane, aki csak akkor fogadja el egy kapcsolat végét, ha ő mondhatja ki a végső szót, Sally, a gyerekkori barátnő és Jeff, az egyéjszakás kapcsolat mindent megtesznek, hogy "megzavarják" a párocskát. A nagy kérdés: ki kiben találja meg az igazit ebben a kavarodásban.

 
990 Ft
  Csengetett, Mylord? 3. évad (2DVD) (BBC)  (egyik lemez kissé karcos)

Tíz évvel az I. világháború után, a két egykori közkatona, Alf Stokes és James Twelvetrees újra találkoznak, amikor munkát vállalnak az arisztokrata Lord Meldrum és családja szolgálatában.
De meddig bír a becsületes James felülemelkedni volt bajtársa, a főkomornyik fondorlatos ügyletein?

Még több mulatságos jelenet, még több romantika és svindli a Meldrum-ház alsó és felső szintjein. Úgy az arisztokraták, mint a háztartási alkalmazottak megtesznek mindent, hogy a legtöbbet kihozzák magukból, egymásból és azokból a pajkos 20-as évekből. Miss Poppy szerelmes, Miss Cissy politizál, Alf próbálja megfőzni Mrs. Liptont, míg Mrs Lipton az ebédet próbálja megfőzni, szegény Mabel pedig “az idejét se tudja már, hogy mikor…”

 
4 990 Ft
  Csillagközi invázió - Az űr zsoldosai (1DVD) (Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles, 2000) (rajzfilm) (feliratos)

A Csillagközi invázió című nagysikerű sci-fi zsoldosai újabb hadjáratot vezetnek a bogarak ellen, ezúttal fergeteges computer-animációnak köszönhetően. A lenyűgöző képi és hangi effektusok több, mint másfél órán át bombázzák a nézőt.

Az emberiség a túlélésért küzd. Ellenséges szándékú, hatalmas túlerővel érkező idegenek támadták meg az emberek lakta kolóniákat és közelednek a Föld felé. Az ellenük harcba induló fiatal katonák jól képzettek ugyan, de tudják, hogy csak kevés esélyük van a túlélésre. A történet ezekről a bátor, mindent feláldozni képes fiatalokról szól, akik az utolsó mentsvárai az emberiségnek...

 
1 990 Ft
  Csillagközi romboló 1. évad  (4DVD) (2004) (fekni nélkűl)
Csaknem 40 év telt már el azóta, hogy az emberiség tizenkét kolóniája először találta magát szemben a Cylonok-kal. Azokkal az elvetemült robotokkal, akik bolygóról-bolygóra portyázva a biztos pusztulást hozzák a galaxis lakói számára. Az akkori harcok során sikerült megszabadulni tőlük, ám most visszatértek, hogy kegyetlen tervüket végrehajtsák. 
5 990 Ft
Dallas 1. évad (2DVD)

A Dallas előre jelezte a pénzéhes 80-as éveket és átformálta az egész televíziózást, hisz nyomában számos terjedelmes, többszereplős tévésorozat született – de kevés oly emlékezetes, mint ez a generációkat átívelő kalandos történet, melyben Patrick Duffy, Victoria Principal és mások olyan nőket és férfiakat alakítanak, akik életében az olaj, a család és a hatalom játssza a legfontosabb szerepet. Larry Hagman testesíti meg a televíziózás egyik legemlékezetesebb negatív hősét, Jockey Ewingot, aki nem ismer sem könyörületet, sem határokat, ha a pénzről és pöffeszkedésről van szó. Jockeyt mindenki imádta gyűlölni, és e kiadványnak hála – amely az első évad valamennyi epizódját, továbbá egy exkluzív extrát is tartalmaz – most feleleveníthetjük a bűnösen kellemes érzést.

 
9 990 Ft
Dallas 5. évad (5DVD box)

Jock Ewing helikopterbalesetben meghal. A hír letaglózza a családot, de a gyász hamar átadja a helyét az áskálódásnak és az összeesküvésnek, hiszen a tét nem kisebb, mint a Ewing-milliók birtoklása.
Samantha és Jockey válnak, és mindketten maguknak akarják a kis Johnnyt.

Pamela és Bobby a szívükbe zárnak egy southforki múlttal rendelkező kisbabát. Úgy tűnik, Cliff Barnes végre a tönk szélére sodorhatja Jockey-t, ám végül fordul a kocka. És ha ez még nem lenne elég, gyilkosság, emberrablás és néhány öngyilkossági kísérlet színesíti Texas leghíresebb családjának mindennapjait.

 
9 990 Ft
Dallas 6. évad 2. kötet (5DVD box)

Amilyen jegesen indult a 6. évad, olyan tüzesen fejeződik be – szó szerint…Jockey és Bobby változatlan hévvel hadakozik egymással a Ewing Olajtársaságért. További fejlemények: Bobby és Pamela elválnak, Katherine és Cliff kibékülnek, Jockey pedig közelről is megismeri a kubai börtönök világát. És ha ez még nem lenne elég, Southfork lángba borul, és négy Ewing élete is veszélybe kerül – mindez és még sok más a 6. évad második kötetében.

 
9 990 Ft
Doktor House 1. évad (6DVD box) (karcos példány)

Dr. Gregory House marékszám nyeli a gyógyszereket, bárgyú kórházas szappanoperát néz, és ha egy mód van rá, nagy ívben kerüli az embereket – elsősorban a betegeit. Mogorva, morcos, kiállhatatlan, arrogáns, szarkasztikus fickó, akiről minden kollégája tudja, hogy nem betegeket szeret gyógyítani, hanem a betegségeket akar diagnosztizálni és leküzdeni – ebben azonban verhetetlen, és többnyire tévedhetetlen is.

Lelkes, fiatal orvosokból válogatta össze ütőképes kis csapatát, akik tudják, hogy Dr. House messze földön a legjobb orvos – talán ezért nem bánják, hogy egyébként elég nehéz kijönni vele...

A Doktor House a jelenleg futó egyik legnépszerűbb kórház-sorozat, amelynek címszereplője, a House-t alakító Hugh Laurie immár kétszer nyerte el az Arany Glóbusz-díjat a legjobb drámai férfi főszereplő kategóriában a TV-sorozatok versenyében!

 
5 990 Ft
Doktor House 2. évad (6DVD box)

A Vészhelyzet és a Helyszínelők szerencsés kombinációjának is tekinthető a Doktor House, amely néhány év alatt a világ egyik legsikeresebb TV-sorozata lett, a House-t alakító Hugh Laurie pedig immár kétszer nyerte el az Arany Glóbusz-díjat a legjobb drámai férfi főszereplő kategóriában a TV-sorozatok versenyében!

Dr. Gregory House mogorva, morcos, kiállhatatlan, arrogáns, szarkasztikus fickó, akiről minden kollégája tudja, hogy nem betegeket szeret gyógyítani, hanem a betegségeket akar diagnosztizálni és leküzdeni – ebben azonban verhetetlen, és többnyire tévedhetetlen is.

A második évad új epizódjaiban House és ütőképes, fiatal orvos-csapata ismét számos különleges tünet-együttessel találja szemben magát. Fegyverük a tudás, ellenfelük pedig a titokzatos betegség, amely gyakran az utolsó pillanatig nyerésre áll – Doktor House azonban nem adja fel soha a harcot!

 
7 990 Ft
Doktor House 3. évad (6DVD box)

A kétszeres Golden Globe győztes és Emmy-jelölt Hugh Laurie visszatért, hogy beteljesítse House-i hivatását a kórház-sorozat mind a 24 érdekfeszítő epizódjában!

Még mindig Dr. Gregory House (Laurie) engedi meg magának a legcsípősebb, legbántóbb modort a betegekkel szemben, de zsenialitásával - mellyel a legtalányosabb betegségeket is diagnosztizálni tudja - sikerült kivívnia az orvos-csapat tiszteletét. Ebben a provokatív és még lenyűgözőbb évadban House-nak ismét szembe kell néznie váratlan esetekkel: gyilkos baktériumoktól kezdve halálos titkokig. Kapcsolata a kollégáival még mindig feszültséggel teli, ráadásul még a saját egészségét is kockára teszi. Kövesd az orvos utasítását: nézd meg a Doktor House-t: a harmadik évad már a megszokás része!

 
9 990 Ft
Doktor House 7. évad (6DVD box)

A világ egyik legnépszerűbb sorozatának utolsó előtti évadában újabb 23 fordulatos, drámai és - a zseniálisan cinikus főszereplőnek köszönhetően - nem ritkán humoros epizóddal találkozhatnak ismét a rajongók. Minden orvos ezt írná fel rossz hangulat ellen!

 
9 990 Ft
Doktor House 8. évad (6DVD box)

A két Golden Globe-díjat besöprő Hugh Laurie utoljára diagnosztizál Dr. Gregory House, a televíziózás legkedveltebb mizantrópjának szerepében, a nagysikerű sorozat nyolcadik, egyben befejező évadában. A szabadulása után a Princeton-Plainsboro Tanulókórházba visszatérő House-t alaposan meglepik a kórház szervezeti felépítésében és a személyzetben végbement változások.

A mára televíziós kultusszá avanzsáló briliáns sorozat utolsó, 22 elképesztő epizódjában House és megújult csapata a valaha volt legelképesztőbb orvosi esetekkel, valamint a szív- és az ész kihívásaival néz farkasszemet.

 
5 990 Ft
Dollhouse - A felejtés ára - 1. évad (4 DVD) (2009)
Az izgalmas sci-fi sorozat Joss Whedon, a Buffy, a vámpírok réme és az Angel ötletgazdájának legújabb műve.


Főszereplője a tehetséges és érzéki szépségű Eliza Dushku, aki egy illegális szervezet első számú ügynökét, Echót alakítja. A saját tudatától megfosztott nőt a szervezet mindig új képességekkel és emlékezettel látja el – ahogy aktuális megrendelőjének céljai kívánják. Az frissen betáplált program szerint egyszer tökéletes szerető, másszor kasszafúró vagy szuperkém lesz belőle. ... 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés