Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sorozatok


Sorrend:

Polip 10., A (24-25. rész) (1DVD)

Tano élete főművére készül, a Nemzetközi Biztosító Társaság feletti ellenőrzés megszerzésére. A kétes ügyletben részt vesz Espinoza, Salinbeni szenátor, és a Maffia csúcsán álló névtelen hatalmasok is. A halálos terhével Dél-Olaszország felé száguldó szerelvény pecsétet tesz gyalázatos egyezségükre. Corrando a saját szakállára, ösztönös megérzéseit is követve, és nem feledve Salvatore Frolonak tett ígéretét, akit a kegyetlen mészárlás élőhalotttá tett, felkutatja Lorellát, Frolo lányát, akit apja halottnak hisz. Bernardo házába viszi, egy olyan baráthoz,, akire még mindig számíthat...

 
1 990 Ft
Profiler - Pszichozsaru - 1. évad (6DVD)
Tartalom: Egy kiváló helyszínelő és nyomozócsapat, a legprofibb felszerelések, de ez önmagában még nem különös. Ilyet máshol is látni? Ám ha a csapat tagja egy "látnoki" képességekkel megáldott pszichológus is, akkor ez a legfelkészültebb gárda. És ilyen csak nálunk van! Samantha Walters képes előre látni a gyilkosságokat mind az áldozat, mind pedig a gyilkos szemével. Ez a tulajdonsága és a kivételes elemzőképessége teszi lehetővé, hogy eredményesen nyomozzanak. Samantha elkötelezettségének ... 
3 990 Ft
Róma 2. évad (5DVD box)

I.E. 44-et írunk.

Julius Caesart meggyilkolták, és polgárháború fenyegeti a köztársaságot. Megindul a versengés a diktátor megüresedett székéért. A törtető Marcus Antonius Atia támogatásával hatalma megszilárdítására törekszik, ám hajba kap az asszony fiával, az eszes Octavianusszal, akit Caesar végakaratában egyetlen törvényes örökösének jelölt ki.

Az összeesküvésben vezető szerepet játszó Brutus szeretné maga mellé állítani a köznépet, amely gyilkosnak tartja, míg édesanyja, Servilia sötét terveket sző. Közben Titus Pullo mindent megtesz, hogy visszahozza barátja, Lucius Vorenus életkedvét, aki szörnyű tragédia miatt emészti magát. A két katona sorsa ismét szorosan összefonódik Róma végzetével.

 
4 990 Ft
Rúzs és New York 1. évad (2DVD)

A Rúzs és New York Candace Bushnell, a Szex és New York írójának népszerű regényén alapuló szókimondó, szexi és egyedülálló filmsorozata, mely három sikerés teljesítmény-orientált nőről szól, akik egymást támogatják a nagyvárosi élet diadalmenetein és buktatóin.

Az első évad szórakoztató és izgalmas epizódjaiban nyomon követhetjük Wendy (Brooke Shields, Szeleburdi Susan), a kifinomult stílusú és sikeres filmproducer; Victory (Lindsay Price, Beverly Hills 90210), a romantikáról és sikerekről álmodozó, szabad szellemű divattervező; illetve Nico, a független és ambiciózus divatmagazin szerkesztő (Kim Raver, 24) történetét.

Ezek az erős, ugyanakkor stílusos és gyilkos humorérzékkel felfegyverzett nők megmutatják, mennyi mindent kell elviselniük ahhoz, hogy New Yorkban érvényesülhessenek... különösen a jóakarókat!

 
7 990 Ft
  Sandokan - A maláj tigris 1-6. rész (2DVD - összecsomagolva)

1. rész

Történetünk 1852-ben, az Indiai-óceán keleti részén, a maláj szigetvilágban játszódik.

Abban az időben élt egy kalózvezér, kinek neve gyűlölt és rettegett név volt a brit gyarmatosítók körében. A hódítók és a bennszülöttek Maláj Tigrisnek, vagy csak egyszerűen Sandokannak hívták.
James Brooke, a Sarawak nevű tartomány brit származású fejedelme, egy újabb maláj fejedelemséget készül brit igába hajtani, ezért elraboltatja a fejedelemség még gyermekkorú hercegét és hercegnőjét. Sandokan azonban megmenti a két gyermek életét és ezzel együtt a maláj függetlenség reményét is.

2. rész

A hódítók egy áruló segítségével csapdába csalják Sandokant és csapatát. A harcban több lövés is eltalálja a Tigrist. A sebesült Sandokan csodával határos módon megmenekül és Lord Guillonknak, a
Kelet-Indiai Társaság vezetőjének házába kerül. A kalózok vezére napokig lebeg élet-halál között. A sebesültet egy gyönyörű lány, Marianna ápolja. Az előkelő házban királyi kiszolgálásban részesül a kalózok kapitánya, mert mindenki azt hiszi, hogy egy helybéli herceg életét mentették meg.

3. rész

A brit előkelőségek vadászatot rendeznek a dzsungelben. A szórakozás tragédiába torkollik. Egy bennszülött hajtót széttép egy tigris. Marianna életét Sandokan megmenti. Egyetlen tőrdöféssel öli meg dzsungel királyát. Fitzgerald ezredes gyanút fog, ezért Sandokannak menekülnie kell,ám rövid idő múlva visszatér és magával viszi Mariannát. Egy kalózhajón menekülnek Mompracem felé, de a tengeren összetalálkoznak a brit flotta egyik legjobb ágyúnaszádjával…

4. rész

Sandokan, azért, hogy megmentse Marianna életét, Brooke fogságába kerül a tengeren. Brooke kikötésük után azt tervezi, hogy felakasztatja Sandokant. A kalózvezér életveszélyes tervet készít: beveszi a gyűrűjébe rejtett port, amitől tetszhalott állapotba kerül. Ha Marianna el tudja intézni, hogy élettelennek tűnő testét a tengerbe dobják, akkor megmenekülhet a biztos haláltól.

5. rész

Sandokannak sikerül újra megszöktetni Mariannát, de Brooke a nyomukba szegődik. Az összecsapásból ezúttal, egy ravasz cselnek köszönhetően Sandokan kerül ki győztesen. A fehér maharadzsát csak az menti meg a haláltól, hogy Yanez, Sandokan barátja az angolok fogságában van. A szerelmesek Mompracem szigetén összeházasodnak, ezzel azt üzenik a leigázott szigetvilág lakóinak, hogy lehet szabadon is élni.

6. rész

A mérgezett szigeten pusztító kolera megtizedeli Mompracem lakóit. A helyzetet súlyosbítja, hogy Brooke zsoldosai is megjelennek a szigeten. Sandokan, Marianna és Yanez már csak néhány tucat hűséges harcossal menekülnek a sokszoros túlerő elől, amikor Marianna halálos sebet kap. A reménytelennek tűnő helyzetet, a szabadságukért küzdő bennszülöttek ezrei megjelenése oldja meg, akik arra kérik a Tigrist folytassák a harcot a hódítók ellen.

 
5 990 Ft
Sherlock Holmes kalandjai 1. (1DVD) (Jeremy Brett)

Botrány Csehországban (A Scandal in Bohemia):

Csehország királya felfogadja Sherlock Holmest, hogy segítsen neki visszaszerezni egy kompromittáló fotográfiát. Holmes hamarosan olyan személy nyomában jár, aki egyik legnagyobb ellenfelének bizonyul, és akit később csak így fog emlegetni: A Nő.

A táncoló emberkék (The Dancing Men):

Egy angol vidéki ház falán feltűnő rejtélyes krétafigurák halálra rémítik Hilton Cubitt ifjú feleségét, Elsie-t. Sherlock Holmes hamarosan meglepő kapcsolatot fedez fel, mely egy chicagói gengszterhez vezet.

 
990 Ft
Sherlock Holmes kalandjai 2. (1DVD) (Jeremy Brett)

Tengerészeti szerződés, A (The Naval Treaty):

Dr. Watson régi iskolatársa, "Ebihal" Phelps szorul segítségre egy rejtélyes külügyminisztériumi eset kapcsán. Eltűnik egy szigorúan titkos szerződés, mely ha nem kerül elő, akár a világbékét is veszélybe sodorhatja. Csak Holmes képes időben a nyomára bukkanni.

Magányos biciklista, A (The Solitary Cyclist):

Miss Violet Smith élete egy ideje egészen kellemesen telik. Az ifjú örökösnő azonban hamarosan riadtan veszi észre, hogy egy vészjósló idegen követi. Holmes és Watson kénytelenek eszeveszett versenyt futni a könyörtelen idővel, hogy megakadályozzák a lány elrablását.

 
990 Ft
Sherlock Holmes kalandjai 3. (1DVD) (Jeremy Brett)

Nyomorék, A:

Botrány veszélyezteti a hadsereg becsületét, amikor váratlanul holtan találják James Barclay ezredest. Azonnal feleségét, Nancyt gyanúsítják a gyilkossággal. De ki az a különös nyomorék, aki kezében tartja a rejtély kulcsát?

Pöttyös szalag, A:

Julia Stoner halála előtt elhangzott titokzatos utolsó szavai immár két éve kísértik a húgát. Kétségbeesésében Holmes és Watson segítségét kéri, akik Julia vidéki házában egy olyan észrevétlen halálos fegyvert fedeznek fel, melynek semmi keresnivalója nem lenne Anglia földjén.

 
990 Ft
Sherlock Holmes kalandjai 6. (1DVD) (Jeremy Brett)

A rettegő beteg (The Resident Patient):

A kezdõ fiatal doktor, Percy Trevelyan örömmel fogadja a bőkezű jótevő, Mr. Blessington ajánlatát, hogy részesítse őt folyamatos orvosi felügyeletben. Kétéves sikeres együttműködés után azonban Mr. Blessington hirtelen a rettegés jeleit kezdi mutatni, mintha az életét féltené.

A vöröshajúak klubja (The Red Headed League):

Egy furcsa újsághirdetés azonnal felkelti a vöröshajú zálogkölcsönző, Jabez Wilson figyelmét. Mint a vöröshajúak klubjának utolsó tagja, a zavarodott Jabez Holmeshoz fordul, hogy állapítsa meg, kik állnak a klub hátterében, és miért oszlatták fel azt oly rejtélyesen.

A végső probléma (The Final Problem):

Sherlock Holmes Franciaországba utazik, hogy egy mesterbűnöző után nyomozzon, aki ellopta a Mona Lisát. Holmes sikeresen levezényli a bűnöző bérencének elfogását, azonban Londonba visszatérve figyelmeztetést kap a "Bűn Napóleonjától", Moriarty professzortól. Holmes azt javasolja Watsonnak, hogy utazzanak el egy időre a kontinensre. Félrevezetést és álcázást alkalmazva jutnak el a Reichenbach-vízeséshez, ahonnan Watsont elhívják, hogy vizsgáljon meg egy beteg angol asszonyt; így egyedül hagyja Holmest a dübörgő víz mellett...

 
990 Ft
Sherlock Holmes naplójából 2. (1DVD) (Jeremy Brett)

Shoscombe Hercege:

Shoscombe Hercege a legjobb csikó Angliában. Akkor miért viselkedik olyan különösen a gazdája, Sir Robert, ahogy közeledik a derby? Amikor eltûnik Sir Robert egyik hitelezõje, és egy emberi csontot találnak a ház kazánjában, elérkezik az idõ, hogy Holmes és Watson nyomozásba kezdjenek.

A Boscombe-völgyi rejtély:

Meggyilkolják az ausztrál születésû Charles McCarthy farmert, miután hevesen összeszólalkozott fiával, James-szel. Így most a fiút vádolják apja megölésével. Az ügy egyértelmûnek tûnik mindaddig, míg Holmes sürgõs táviratot nem kap Alice Turnertõl, akinek apja korábban útonálló volt, és ismerte Charlest Ausztráliában. Alice teljesen bizonyos James ártatlanságában, és Holmes úgy dönt, mélyebben beleássa magát az esetbe...

 
990 Ft
Sherlock Holmes naplójából 3. (1DVD) (Jeremy Brett)

Az elõkelõ ügyfél:

Amikor a gátlástalan Gruner báró elcsavarja Violet Melville fejét, a család barátja egyre inkább aggódni kezd a lány boldogságáért. Meggyõzõdve arról, hogy a báró házassági tervei nem tisztességesek, Holmest bízza meg a nyomozással. Az eset komoly veszélybe sodorja Holmest, és a döbbent Watson arról értesül, hogy a detektív gyilkos támadás célpontjává vált, és nem valószínû, hogy túléli a hetet!

A rejtélyes idegen:

Presbury professzor lánya, Edith arra riad egyik éjjel, hogy egy különös alak jelenik meg az ablaka elõtt. Apja szerint csak rossz álom volt, azonban a võlegény sokkal komolyabban veszi a történteket, és Holmest kéri fel a nyomozásra. A nagy detektív összefüggést talál a lány élményei és a londoni állatkertbõl eltûnt nagy majom között.

 
990 Ft
Sherlock Holmes visszatér 4. (1DVD) (Jeremy Brett)

A hat Napóleon: 

Szisztematikusan törik darabokra Bonaparte Napóleon néhány mellszobrát, melyek eladás után London legkülönbözõbb helyeire kerültek. Amikor Horace Harker meghallja, amint éppen az õ szobrát zúzzák össze, üldözni kezdi az elkövetõt. Hajsza közben egy holttestbe botlik, és az ügy felkelti London Legnagyobb Detektívjének figyelmét.

Az ördög patája:

Miközben egészségügyi szabadságát tölti a cornwalli vidéken, Holmes belekeveredik a Tregennis család szörnyû tragédiájába, melynek során egy fiatal nõ belehel a rémületbe, és két erõs férfi eszét veszti valamely ismeretlen és õsi borzalomtól.

 
990 Ft
Simpson család 2. évad, A (4DVD box)

Ebben az évadban készült el sok epizód, amelyek azóta is a legkedvesebbek számomra. Különösen tetszett, milyen büszkén szerez Bart kettes alát a Bart megbukik című rész végén. Másik kedvencem az itt debütáló két folyton nyáladzó űrlény, Kang és Kodos a Rémségek Simpson háza első részében, arról nem is beszélve, amikor Homernek majdnem sikerül átugratnia Bart gördeszkájával a Springfield-szakadékon. De ugyanígy imádom, amikor Maggie nekiesik Homernek egy klopfolóval, egy Frinci és Franci-rajzfilm megnézése után, vagy amikor Bart pokolra kerül a Bartot elgázolja egy autó című részben.

Szóval, kapjon mindenki magára egy szakadt Simpson-polót, rakja meg a pattogatott kukoricás tálat és süppedjen kedvenc foteljébe a Simpson klasszikusok maratonjára!

Barátotok: Matt Groening

 
7 990 Ft
Sírhant művek 1. évad (5DVD box)

Alan Ball, az Amerikai szépség Oscar-díjas írója készítette a
Sírhant művek című sorozat, mely egy igazi fekete komédia a temetkezési
vállalatot vezető Fisher család életéről.

Karácsony napján egy balesetben meghal Nathaniel Fisher, a Los Angeles-i
Fisher és fiai temetkezési vállalat vezetője, és ez a tragédia beárnyékolja
Nate, a tékozló fiú hazatérését.

Anyjával, Ruthtal, és testvéreivel, Daviddel és Claire-rel
próbálják feldolgozni a családfő halálát, miközben a rájuk maradt vállalkozást
is tovább kell vinniük.

A Sírhant művek szórakoztató megközelítése a gyászoló amerikai családnak,
akik mellesleg a temetkezési szakmában dolgoznak.

 
7 990 Ft
Sírhant művek 5. évad (5DVD box)

A Fisher család a halálból él. A Sírhant Művek utolsó évadjában a születés, a halál és az újjászületés egyfajta életszemlélet, hisz egyszer minden véget ér.

 
1 990 Ft
Szeretünk Raymond - 5. évad (5 DVD) (2000)

Ray Barone (Ray Romano), a sikeres sportíró körülrajongja feleségét, Debrát (Patricia Heaton – Beethoven), neveli három gyermekét, és mindezek tetejébe még megbirkózik bátyjával és szüleivel, akik történetesen a szomszédban laknak, és egy alkalmat sem hagynának ki, ha bekavarhatnak Ray életébe. A szüleit, Franket (Peter Boyle – Aludj csak, én álmodom) és Marie-t (Doris Roberts – Ásó, kapa, nagykaland) persze nem vezeti más, csupán a színtiszta jóindulat, míg a kissé lassú észjárású rendőr bátyját, Robertet (Brad Garret) az enyhe irigység. Ray mindeközben képes megőrizni jókedvét és humorérzékét – mi nézők pedig jól mulatunk.

 
3 990 Ft
Szeretünk Raymond 1. évad (5DVD box)

A színpadi komikus Ray Romano játssza Ray Barone-t, a sikeres sportírót, aki körülrajongja imádott feleségét, Debrát (Patricia Heaton, Beethoven), midnezek tetejébe megbirkózik bátyával és szüleivel, akik történetesen a szomszédban laknak. Frank (Peter Boyle, Aludj csak, én álmodom) és Maria (Doris Roberts, Ásó, kapa, nagykaland) egy alkalmat se hagynak ki, hogy belekavarjanak Ray életébe, míg a kissé lassú bátya, Robert (Brad Garret) néha irigykedve nézi Ray munkahelyi és családi sikereit. S van is mit! Ray képes megőrizni a családi békét, és rendet tartani a munkahelyén, miközben a mosoly sosem hervad le az arcáról. Mi, nézők pedig jól mulatunk!

 
2 990 Ft
Szeretünk Raymond 2. évad (5DVD box)

Ray Barone, a sikeres sportíró körülrajongja feleségét, Debrát, neveli három gyermekét, és mindezek tetejébe még megbirkózik bátyjával és szüleivel, akik történetesen a szomszédban laknak, és egy alkalmat sem hagynának ki, ha bekavarhatnak Ray életébe. A szüleit persze nem vezeti más, csupán a színtiszta jóindulat, míg a kissé lassú észjárású rendôr bátyját az enyhe irigység. Ray mindeközben képes megôrizni jókedvét és humorérzékét – mi nézôk pedig jól mulatunk.

 
2 990 Ft
Szeretünk Raymond 4. évad (5DVD box)

Ray Barone (Ray Romano), a sikeres sportíró körülrajongja feleségét, Debrát (Patricia Heaton – Beethoven), neveli három gyermekét, és mindezek tetejébe még megbirkózik bátyjával és szüleivel, akik történetesen a szomszédban laknak, és egy alkalmat sem hagynának ki, ha bekavarhatnak Ray életébe. A szüleit, Franket (Peter Boyle – Aludj csak, én álmodom) és Marie-t (Doris Roberts – Ásó, kapa, nagykaland) persze nem vezeti más, csupán a színtiszta jóindulat, míg a kissé lassú észjárású rendőr bátyját, Robertet (Brad Garret) az enyhe irigység. Ray mindeközben képes megőrizni jókedvét és humorérzékét – mi nézők pedig jól mulatunk.

 
3 990 Ft
Szeretünk Raymond! - 3. évad (5 DVDbox) (2000)
Ray Barone (Ray Romano), a sikeres sportíró körülrajongja feleségét, Debrát (Patricia Heaton – Beethoven), neveli három gyermekét, és mindezek tetejébe még megbirkózik bátyjával és szüleivel, akik történetesen a szomszédban laknak, és egy alkalmat sem hagynának ki, ha bekavarhatnak Ray életébe. A szüleit, Franket (Peter Boyle – Aludj csak, én álmodom) és Marie-t (Doris Roberts – Ásó, kapa, nagykaland) persze nem vezeti más, csupán a színtiszta jóindulat, míg a kissé lassú észjárású rendőr bát... 
3 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés