Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sorozatok


Sorrend:

  N.C.I.S. - Haditengerészeti helyszínelők 1. évad (6DVD box) (minimálisan használt példány)

N.C.I.S.: A TELJES ELSŐ ÉVAD egy különleges ügynökökből álló elit csapat munkáját követi nyomon. A profi társaság a hadsereg szervezetén kívül dolgozik és fölötte áll; vezetője Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) ügynök, kemény és kitűnően
képzett nyomozó, aki lazán átlépi az összes szabályt, ha ezzel közelebb kerülhet egy ügy megoldásához. Az összetartó csapat az egész világot bejárja, miközben gyilkosok, kémek, terroristák és emberrablók után nyomoz.

E hatlemezes gyűjtemény a különleges és sodró lendületű sorozat mind a 23 részét tartalmazza. És mindegyik rész izgalmas, ötletes, fordulatos és kiszámíthatatlan.

 
5 990 Ft
  N.C.I.S. - Haditengerészeti helyszínelők 1. évad (6DVD box) (új, fóliás példány)

N.C.I.S.: A TELJES ELSŐ ÉVAD egy különleges ügynökökből álló elit csapat munkáját követi nyomon. A profi társaság a hadsereg szervezetén kívül dolgozik és fölötte áll; vezetője Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) ügynök, kemény és kitűnően
képzett nyomozó, aki lazán átlépi az összes szabályt, ha ezzel közelebb kerülhet egy ügy megoldásához. Az összetartó csapat az egész világot bejárja, miközben gyilkosok, kémek, terroristák és emberrablók után nyomoz.

E hatlemezes gyűjtemény a különleges és sodró lendületű sorozat mind a 23 részét tartalmazza. És mindegyik rész izgalmas, ötletes, fordulatos és kiszámíthatatlan.

 
7 990 Ft
  N.C.I.S. - Haditengerészeti helyszínelők 2. évad (6DVD box)

N.C.I.S. – A TELJES MÁSODIK ÉVAD újabb lélegzetállító akciókkal és megoldásra váró titkokkal tele ered egy különleges ügynökökből álló elit csapat nyomába. A parancsnoki láncon kívül dolgoznak és nagyon profik. Az egész világ a munkaterületük; gyilkosság, kémkedés, terrorizmus vagy emberrablás esetén is nyomoznak. Az egység vezetője Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) ügynök kemény és kitűnően képzett nyomozó, aki habozás nélkül áthág minden szabályt, ha ezzel közelebb kerül egy ügy megoldásához.
E hatlemezes gyűjteményben együtt található a második évad mind a 23 különleges epizódja. A sorozat minden része különlegesen dinamikus, ötletes és fordulatos, ráadásul megjósolhatatlan megoldásokat kínál a legbonyolultabb bűnügyi rejtélyekre is.

 
7 990 Ft
  N.C.I.S. - Haditengerészeti helyszínelők 3. évad (6DVD box)

A parancsnoki láncon kívül dolgoznak és nagyon profik. Az egész világ a munkaterületük; gyilkosság, kémkedés, terrorizmus vagy emberrablás esetén is nyomoznak. Az egység vezetője Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) ügynök kemény és kitűnően képzett nyomozó, aki habozás nélkül áthág minden szabályt, ha ezzel közelebb kerül egy ügy megoldásához.

 
7 990 Ft
Nancy ül a fűben 3. évad (3DVD box)

Kedvenc fűvel dílerkedő, külvárosi anyukánk a nagy sikerű sorozat harmadik évadában nagyobb függőséget okoz, mint valaha. Az Emmy®- és Arany Glóbusz®-díjas MARY-LOUISE PARKER játssza Nancy Botwint, az egyedülálló anyát, aki férje váratlan halála után marihuána-árusításra adja csinos fejét. Ám ahogy a szokatlan vállalkozás valóságos drogbirodalommá növekszik, a fűkirálynő kezéből lassan kicsúszik az irányítás – és emiatt mindenki egyre többet szív… A fergetegesen vicces és pofátlanul merész NANCY ÜL A FŰBEN az a sorozat, amitől a kertváros zöldje is felizzik.

 
2 990 Ft
Nancy ül a fűben 4. évad (3DVD box)

Mindenki kedvenc drogdíler anyukája, Nancy Botwin visszatér a népszerű Nancy ül a fűben negyedik évadában. Mikor legutóbb találkoztunk vele, Nancy vállalkozása (és háza) füstté vált, így a Botwin-banda áttette székhelyét a határhoz közel, hogy új életet kezdjen, no meg hogy zöldbe vonja a szomszédságot. Úgy tűnik, az élet mégsem csak szívás ebben a botrányosan szókimondó vígjátéksorozatban, melyet egyszer mindenkinek ki kell próbálnia!

 
2 990 Ft
Narancsvidék 2. évad (6DVD)
jókedv és balhé újra beköszönt Newport szerencsés és kevésbé szerencsés lakóinak életébe a nagysikerű sorozat második évadának 24 részes, 6 lemezes kiadásában. Ryan és Marissa, Seth és Summer kapcsolata újabb fordulóponthoz érkezik, Sandy és Kirsten házassága meginogni látszik, Ryan börtönjárta bátya megvetné a lábát a környéken, Julie-nak pedig fény derül sötét múltjára. Mindez és új szereplők várnak Dél-Kalifornia tengerparti paradicsomában, ahol bármit is hozzon az élet, a napsütésnek nem... 
2 990 Ft
Narancsvidék: 1.évad (7DVD) (2003)
SEMMI KÉTSÉG: A NARANCSVIDÉK A LEGKIRÁLYABB HELY A FÖLDÖN! JOSH SCHWARTZ SZELLEMES ÉS SZÖVEVÉNYES SOROZATA A KALIFORNIA LEGGAZDAGABB RÉSZÉN ÉLŐ SRÁCOK, CSAJOK ÉS ŐSEIK FLANCOS ÉLETÉT VESZI GÓRCSŐ ALÁ.
A Dél-Kaliforniai tengerparton található Newportban minden a pénz és a szépség körül forog. Amint azonban a bajkeverő Ryan Atwood (Benjamin McKenzie) beteszi a lábát Cohenékhez, rendesen megborul minden. A Cohen család (Peter Gallagher, Kelly Rowan és Adam Brody) adnak a zűrö... 
3 990 Ft
  Nemezis (1DVD)(Geraldine Mcewan -Agatha Christie)(Miss Marple filmjek) (2007)
Jason Rafiel halála előtt egy különleges feladattal bízza meg régi barátnőjét, Jane Marple-t. Ki kell javítania az élet egy szörnyű tévedését és kinyomozni egy régen elsikkadt bűntényt. Maga Rafiel már összegyűjtötte a tényeket, de a sejthetően borzalmas kép végső összerakása Miss Marple-ra vár. Ezután a jogos bosszú istennője, Nemezis szerepét kell betöltenie és igazságot szolgáltatnia az ügy szereplőinek. Miss Marple kissé szorongva hagyja ott gyönyörű rózsáit és indul neki az Anglia szívéb... 
1 990 Ft
Onedin család, Az - 2. évad (4DVD)
„Volt egy idő, amikor nem érdekeltek a gőzhajók... Most mindent kockáztatnál, csak azért, hogy megépíts egyet!...”

Bár elvesztett egy hajót, a Foknál, James Onedin optimistán tekint a jövőbe.Véget ért az amerikai Polgár Háború, és ezzel együtt új lehetőségek köszöntöttek a hajó kereskedőkre.
Ahhoz, hogy James megcsinálja a szerencséjét, meg kell szereznie az irányítást a cég fölött és egy modern gőzös hajóval kell kiegészíteni a hajó flottáját. Mindkét tervéne... 
5 990 Ft
  Onedin család, Az - 3. évad (4DVD) (The Onedin Line Season 3, 1971) (DVD díszkiadás) (Díszdoboz)

1860-ban járunk a Brit Tengerészet katonai ereje teljében van. James Onedin (Peter Gilmore) okos és ügyes kereskedő hírében áll, akinek a magánélete sokkal viharosabb, mint a tengerek, amin hajózni kényszerül. Bár édesapja örökség nélkül hagyta, James 25 frank-kal a zsebében virágzó hajózó cégét épített egy változó világban, mindössze néhány év leforgása alatt. Elszántsága és dörzsöltsége nem ismert határokat, meghozva számára a várva-várt sikereket. A viharos tengerekről, ambiciózus emberekről és csábító nőkről szóló sorozat emberek millióinak szívét hódította meg a nyolcvanas években.

Most végre Magyarországon is megvásárolható DVD-n díszdobozban a teljes 3. évad (13 epizód).

 
5 990 Ft
  Onedin család, Az - 4. évad (4DVD) (The Onedin Line Season 4, 1976) (Fekni nélkül)

James Onedin virágzó hajózási cégét épített fel egy gyorsan változó világban, mindössze néhány év leforgása alatt. Elszántsága és dörzsöltsége nem ismert határokat, meghozva számára a várva-várt sikereket. A sorozat negyedik évadja is változatos kalandokat és izgalmakat hoz.

James látása egyre romlik. Ha nem akar megvakulni, pihenőt kell tartania, bármennyire is nehezére esik. Emellett kap egy üzenetet, mely szerint sógora Elmer Frazer meghalt Argentínában. A hír nagyon megrázza, mivel Elmer-rel mindig jól megértették egymást. Az üzlet sem könnyű, a vitorlásokkal való szállítás egyre nehezebb, mert a gőzhajók sokkal gyorsabban tudják célba juttatni az árut. Amikor azonban a bányászok sztrájkolni kezdenek és már nincs több szén a gőzhajókhoz, akkor James és vitorlásai ismét jó üzleteket köthetnek.
Amikor meghal nagy riválisa, Jack Frazer, James húga veszi át a Frazer társaság üzleteit, így James saját testvére lesz a legfőbb vetélytársa.

A viharos tengerekről, ambiciózus emberekről és csábító nőkről szóló sorozat emberek millióinak szívét hódította meg a nyolcvanas években.

4DVD, 10 epizód

 
5 990 Ft
Polip 01., A (01-03. rész) (1DVD)

Corrado Cattani felügyelőt Szíciliába helyezik, mivel elődje gyilkosság áldozata lett. Feleségével, a német származású és viharos múlttal rendelkező Elsével, valamint 12 éves kislányukkal, Paolával Palermoba költöznek. Cattani a maffia ügyletei után nyomoz, de nem bízhat meg sem feletteseiben, sem beosztottjaiban. A bűnözők megfenyegetik Cattanit, hogy hagyja abba a nyomozást, majd megölik a felügyelő egy ismerősét, aztán egy munkatársát. Az esetek nem rettentik el a céljától és felfedi a droghálózatot, melynek pénzügyeit apróbb üzleteknek álcázva egy befolyásos bank közreműködése biztosítja. Közben Cattani házassága zátonyra fut, felesége elhagyja, de Paola úgy dönt, hogy inkább édesapjával marad Szicíliában.

 
1 990 Ft
Polip 02., A (04-06. rész) (1DVD)

Cattani felügyelő minden gyanúsítottat bíróság elé citál, de a tárgyalások alatt a maffia elrabolja Paolát, aki a szülők különélése óta az apjával maradt. A felügyelőt megzsarolják, hogy vonja vissza a vádakat és semmisítsen meg minden bizonyítékot. A gyanúsítottakat felmentik, a felügyelő pedig felmond állásából. Paolát elengedi a maffai, de kiderül, hogy a kislányt megerőszakolták és ezért sokkos állapotba került. Cattani feleségéhez fordul segítségért és elviszik a kislányt egy klinikára, ahol az orvosok nem sok javulással kecsegtetik a szülőket. Cattani nem tudja feldolgozni a lányával történteket és elhatározza, hogy bosszút áll. Látva a felügyelő elszántságát, a maffiafőnök úgy dönt, inkább alkut köt és átadja neki Paola megrontójának holttestét. A felügyelő hosszas utánajárással eléri, hogy felnyissák az aktát és újra kezdjék a nyomozást, őt pedig visszavárják felügyelői posztjára

 
1 990 Ft
Polip 03., A (07-09. rész) (1DVD)

Cattani felügyelő Svájcba költözik, ahol feleségével együtt Paola gyógyulására koncentrálnak. Eközben Szicíliában meggyilkolják Corrado két kollégáját, akik rájöttek a korábbi zsarolás és gyerekrablás részleteire. Paola állapota rosszabra fordul és öngyilkosságot követ el. Cattani és felesége a válás mellett döntenek és a felügyelő visszamegy Palermoba, ahol koholt vádak alapján börtönbe zárják, de baráti kapcsolatokat felhasználva, hamar szabadul. A felügyelő úgy dönt, hogy mégis segít a nyomozásban Ferrettinek, miközben a maffiához tartozó barátnője, Olga kapcsolatrendszerét is igénybe veszi. A felügyelő nagyon veszélyes kettős játékot játszik, de eltökélt szándéka, hogy megtalálja és elfogja a bűnösöket.

 
1 990 Ft
Polip 04., A (10-12. rész) (1DVD)

Corrado és Ferreti elhatározzák, hogy kihasználják a feszültséget, ami Terrasini és Cannito között keletkezett, abban a reményben, hogy fény derül minden piszkos ügyre. A felügyelő folytatja a kettős játékot. Kihasználva Olgával folytatott viszonyát, megtudja, hogy Terrasini egy gátlástalan újságírót kíván alkalmazni ama cikk megírására, amivel zsarolni tudná Cannitot. Ferretit váratlanul megölik, előtte azonban eljuttat a nyomozónak egy terhelő bizonyítékot Cannitoról, amit továbbít Terrasininek. Cannito, tudatában annak, hogy a nyilvánosság elé tárják korrupciós ügyeit, öngyilkosságot követ el, és feltár egy nagyon értékes, információkat tartalmazó aktát Corradonak, amiben az összes illegális tevékenység és a fontosabb nevek találhatóak, csakhogy az irat kódolva van. Cattani elhatározza, hogy megszerzi a kulcsot és felhasználva a bizonyítékokat, leszámol az alvilági hálózattal. A felügyelő azonban teljesen magára maradt a szervezett bűnözés elleni küzdelemben, és a harc még korántsem ér véget.

 
1 990 Ft
Polip 05., A (13-15. rész) (1DVD)

Corrado felesége meggyilkolása után, és a sok elviselhetetlen emlék elől menekülve, úgy dönt, hogy egy kolostorban keres megnyugvást. Időközben találkozik egy FBI ügynökkel, aki a titokzatos Kemal Yfter fegyverkereskedő és a felügyelő régi "ismerőse" Lauedo professzor közös ügyei után nyomoz. Bert rábeszéli őt, hogy segítsen neki a szálak felgöngyölítésében. Cattani meglátogatja a börtönben raboskodó Lauedot, és azzal fenyegetőzik, ha nem beszél, még rosszabbul járhat. A professzor ezalatt utasítást ad egy kislány elrablására, akinek édesapja kapcsolatban áll az ügyletekkel.

A sikertelen kísérlet után a felügyelő megismerkedik a kislány családjával, és nővérével, aki egyből beleszeret a nyomozóba. Giulia apja, Carlo Antinari igen befolyásos ember, ugyanis ő a vezérigazgatója az Antinari banktársaságnak. Corrado és Bert tovább folytatják a nyomozást, de már túl késő, a gépezet beindul. Gyilkosságok sorozataira ad utasítást a maffia. A szálak egészen Dino Alessihez vezetnek, aki a bankár jobb keze és a család barátja. Cattani rájön, hogy ő a mozgatórugója a sötét pénzügyi tranzakcióknak és a gyilkosságoknak. Közben egy régi ellenség, Terrasini is kiszabadul a börtönből, aki bosszút esküszik. Miután Bertet és embereit lemészárolják, a felügyelő ismét egyedül marad...

 
1 990 Ft
Polip 06., A (16-17. rész) (1DVD)

Corrado és Giulia Semio szigetére utaznak, ahol Giulia apjának holttestére bukkannak. Minden nyom arra utal, hogy Carlo öngyilkosságot követett el, de a felügyelő kételkedik. A gyanú Dino Alesire terelődik, aki egyre nagyobb részt követel az üzletből, hogy cserébe illegális úton kimenekítse a szorult helyzetbe került társaságot. A felügyelő nagyon veszélyes ellenfelet vél felfedezni, mikor kiderül, hogy az Antinarik szövetséget akarnak kötni Terrasinivel, ami egyet jelent, a maffiával. Az öreg Antinari az ügyvéd Terrasinit próbálja meg felhasználni, hogy Dinot félreállítsa. A maffia bevonásával elszabadul a pokol. Lovanit, aki segíteni próbál Corradonak a szálak kibogozásában, meggyilkolják a kolostorban. A maffia még Giulia ártatlan édesanyját, Annát sem kíméli. A felügyelő mindent elkövetett, hogy feladja az egyenlőtlen harcot, de úgy tűnik, erre képtelen. Cattani előveszi fegyverét, és Rómába indul...

 
1 990 Ft
Polip 08., A (20-21. rész) (1DVD)

Egy különös gyilkosság kapcsán, melynek áldozata Antonio Tinardi, egy híres kaszinó tulajdonosa, Corrado Cattani újra szembetalálkozik Tano Carridivel, aki idõközben az Antinari Bank vezérigazgatója lett....

 
1 990 Ft
Polip 09., A (22-23. rész) (1DVD)

Miközben Corrado makacsul keresi a Salvatore Frolo által elkövetett gyilkosság mélyebb összefüggéseit, Tano a nagy hatalmú és titokzatos Espinosa segítségével lehetetlenné teszi Rasit, és öngyilkosságba kergeti. Corrado életében egyre fontosabb szerepet játszik Silvia Conti bírónő, aki a szervezett bűnözés elleni bátor fellépésével magára vonja a maffia haragját, és a brutális erőszak őt sem kíméli. Eszter Rasi úgy dönt Tano mellett marad, hogy kipuhatolja titkait, és tönkretegye...

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés