Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sorozatok


Sorrend:

Maffiózók 2. évad (4DVD box)

Tony Soprano számára a szürke hétköznap ismeretlen fogalom: még egy ilyen hétpróbás maffiózónak sincs könnyű dolga, ha össze akarja egyeztetni vér szerinti családja: a felesége, Carmela, a lánya, Meadow és a fia, Anthony Jr. igényeit a „család”: Paulie Walnuts, Silvio Dante és Pussy Bonpensiero elvárásaival. A mama és a nagybácsi szövetkezik ellene, a nővére, Janice olyan zűrös, mint egy kamaszlány, és nagyon úgy fest, hogy az egyik legbizalmasabb szövetségese lepaktált az FBI-jal.

Nem csoda, ha Tonynak jobban szüksége van a pszichiátere, Dr. Melfi tanácsaira, mint valaha...

 
3 990 Ft
Maffiózók 3. évad (4DVD box)

A zöldövezeti háztartások két autóval rendelkeznek. Egyeseknek két házuk van. Tony Sopranonak két családja.

Talán ezért szerel az FBI lehallgatókészüléket otthonába. Ezért okoz olyan sok fejfájást a néhai Jackie Aprile fia. Ezért nem találja az orosz házvezetőnő a műlábát. Ezért dúlja szét az iskola uszodáját a fia, és ezért sajog a fiúk miatt annyira sokat lánya szíve. Ezért jár felesége, Carmela felváltva pszichiáterhez és gyóntatópaphoz. És ezért látogatja Tony Soprano a pánikrohamai miatt Dr. Melfit.

Nem egyszerű New Jersey alvilági életét irányítani. De végeredményben ez a munka biztosít megélhetést Tony Soprano mindkét családja számára...

 
2 990 Ft
Maffiózók 4. évad (4DVD box)

Nehéz idők járnak Jerseyben Tony Sopranóra. A gazdasági válság nem tesz jót a családi üzletnek. Felesége, Carmela szeretné magát bebiztosítani anyagilag. Régóta hűséges emberei rossz szemmel néznek újabb döntéseire. Egy rivális nagyfőnök szívesen újraosztaná a lapokat a környéken. Hosszú évtizedek óta először, a Soprano-család egyik tagját bíróság elé állítják. Egyik gyermeke elveszíti érdeklődését az oktatás iránt. És még a kacsák sem akarnak visszatérni.

 
2 990 Ft
Maffiózók 5. évad (4DVD)
Úgy tűnik, a dolgok végre jobbra fordulnak a Soprano-család életében, mikor hosszú börtönbüntetés után kiengedik Tony kedvenc unokatestvérét, Tony Blundettót. Igen ám, de a kuzin odabenn úgy döntött, hogy jó útra tér és masszázsszalont nyit. Tony Soprano teljesen le van döbbenve, de nem hagyhatja annyiban a dolgot. Mikor végül sikerül jobb belátásra bírni az „eltévelyedett báránykát”, az olyan problémákhoz vezet, hogy a családfő kénytelen meghozni egy döntést, amely talán egész életében kísér... 
3 990 Ft
Maffiózók 6. évad 2. rész (4DVD box)

A sorozat 9 befejező epizódjában Tony Soprano továbbra is az élettől kapott második lehetőségén töpreng, ám eközben számtalan égető problémával kell szembenéznie otthon, a munkában és a törvény erői felől is. Felesége, Carmela, fia, Anthony és lánya, Meadow mind olyan döntéseket hoznak, melyek alapjaiban változtatják meg a Soprano-család mindennapjait. Ami a munkát illeti, Tonyban egyre erősödik a gyanú, hogy már a hozzá legközelebb állókban sem bízhat meg. Senki: sem Paulie, sem Bobby Bacala, sem Silvio, de még Christopher sem áll gyanú felett.

 
4 990 Ft
Meghökkentő mesék 1. évad 1. rész (1DVD) (1-6. epizód)

Aki valaha látta, az biztosan nem tudja elfelejteni a Roald Dahl novelláiból készült, mára már klasszikussá vált angol TV-film sorozatot. A mesék igazi rémtörténetek, borzongással, morbid helyzetekkel és a legfeketébb humorral fűszerezve. A filmek befejezése mindig tartogat egy olyan kiszámíthatatlan csavart, amit képtelenség előre kitalálni. A meghökkentő mesék legismertebb figurái közé tartozik a megcsalt asszony, aki férjét mélyhűtött báránycombbal csapja agyon, vagy a csavargó, akinek hátán a világ egyik legértékesebb tetoválása van, illetve
egy kedves házinéni, aki mellesleg professzionális preparátor.

Epizódok:

- Egy ember délről
- Mrs. Bixby és a szőrmekabát
- William és Mary
- Báránycomb hentesné módra
- A házinéni
- A fába szorult féreg

 
1 990 Ft
Megvilágosultam 1. évad (2DVD) (Enlightened)

Mike White és Laura Dern a kitalálói az HBO® Megvilágosultam című sorozatának, amelyben az alakításáért Golden Globe®-díjjal jutalmazott Dern Amy Jellicoe-t játssza. Miután Amy önpusztító életformája miatt ideg-összeroppanást kap a munkahelyén, és egy holisztikus gyógyközpontban kezelik, hazatér Kaliforniába, hogy teljesen új szemlélettel folytassa az életét. Mindennapjainak immár része a meditáció és az öngyógyítás, emellett az anyjához (Diane Ladd, aki az életben is Dern édesanyja) költözik, akivel korábban eléggé eltávolodtak egymástól, és felveszi a kapcsolatot a volt férjével, Levijal (Luke Wilson) is, akinek szintén megvannak a maga démonai és függőségei. Amyt visszaveszik korábbi munkahelyére, az Abaddonn Industrieshez, ám csak megalázóan alacsony pozícióba. Amy az új munkáját végezve gyanús ügyekre bukkan a cégnél, és látja, hogy nyomorítanak meg másokat is, ezért új célt tűz ki maga elé: meg akarja változtatni az emberek életét. Hiába kíván azonban a „változás elősegítője” lenni a világban, legújabb szándékait illetően épp azok a legszkeptikusabbak, akik a legjobban ismerik őt.

 
3 990 Ft
Mentalista 2. évad (5DVD box)

A Kaliforniai Nyomozóiroda tanácsadója, Patrick Jane (Simon Baker Emmy®-díjra jelölt alakításában) nem sokat törődik a szabályokkal, viszont elhivatott és az önteltségig magabiztos. Az egykori „látnok” páratlan megfigyelőkészségével olyan jeleket vesz észre, amelyek fölött mások elsiklanak, így a legbonyolultabb bűntényeket is képes kibogozni. Ám nem csak a bűntények miatt kihagyhatatlan ez az évad is: Lisbon és Cho felfednek néhány részletet zűrös múltjukból. A CBI egyik vezetője erőszak áldozata lesz, az új főnök pedig jobban ért a parancsolgatáshoz, mint a csapatmunkához. Van Pelt és Rigsby egyre jobban összemelegednek, és ez veszélyezteti a karrierjüket. Készüljön fel a szellemi kalandra: a sikersorozat 2. évadának 23 epizódja 5 lemezen a korábbinál is több csípős humort és sötét borzongást kínál.

 
7 990 Ft
  MI5 - Titkosszolgálat 1. évad (3DVD) (MI5 - Season 1, 2002) (BBC)

Ez az izgalmas és rejtelmes sorozat az MI5, a szupertitkos brit biztonsági szolgálat világát mutatja be.

Az elit alakulatban szolgáló emberek olyan rémségekkel veszik fel nap, mint nap a harcot, mint a szervezett bűnözés, különböző terrorcselekmények, fegyverkereskedelem, drogüzletek - és mintha nem lenne elég dolguk és bajuk, a központjukban is zajlanak a konfliktusok és hatalmi harcok.

A témájában igencsak aktuálisnak mondható sorozat szenvedélyről, kockázatról és intrikáról mesél - de elsősorban olyan emberekről, akiknek hazudniuk kell a megélhetésükért, és akik sosem mondhatják el az igazat szeretteiknek.

 
2 990 Ft
  Miami Vice 1. évad 2. rész (5-8. DVD) (4DVD - összecsomagolva)

James "Sonny" Crockett és Ricardo "Rico" Tubbs a Miami rendőrség különleges csoportjánál dolgoznak. Feladatuk, hogy lekapcsolják a helyi alvilág legnagyobb kutyáit, ehhez azonban elengedhetetlen, hogy beépüljenek a milliárdos kábítószer-hálózatokat és az ugyancsak jól jövedelmező prostitúciót irányító bűnözők világába. Az álca nélkülözhetetlen kellékei a drága kocsik, hosszú combú lányok és a divatos holmik. A két kőkemény zsarunak azonban nem nagyon marad ideje élvezni a munkával járó luxust, az alvilág ugyanis egy percet sem pihen, munkájuk akad bőven.

A 80-as évek kult-sorozata – amelynek egyik alkotója Michael Mann (Szemtől szemben, Miami Vice, Az utolsó mohikán, Az embervadász) – a kor legdögösebb zenéivel, kocsijaival és ruháival nem csak tükrözte, de alakította is az évtized stílusát!

 
5 990 Ft
Miami Vice 4. évad (6DVD)

Tarts újra James „Sonny” Crockett szerepében Dohn Johnson-nal és Ricardo Tubbs szerepében Philip Michael Thomas-szal, a világ két legdörzsöltebb zsarujával a Miami Vice negyedik évadában!

Michael Mann, az Oscar®-díjra jelölt rendező és az Emmy®-nyertes producer, Dick Wolf jóvoltából végigizgulhatod ennek az ötlemezes gyűjteménynek mind a 22 érdekfeszítő epizódját. Merülj el a legendás detektív párossal Miami sötét alvilágában, akikhez olyan illusztris színészek csatlakoznak, mint James Brown, Julia Roberts és Chris Rock.

A Miami Vice olyan akciódús sorozat, amelynek a „hatása még ma is érezhető” (The New York Times).

 
9 990 Ft
Miért éppen Alaszka? - 1. évad (2DVD) (digipack)

Joel Fleischman egy törzsgyökeres New York-i, aki még soha nem járt a Mississippitől nyugatra. Szánt szándéka, hogy orvos legyen, de mivel nincs meg hozzá a kellő anyagi háttere, 75 helyre küldi el a jelentkezését remélve, hogy álma valóra válhat.

Minden erőfeszítése ellenére mindössze egyetlen választ kap, Alaszkából. Az ösztöndíjért cserébe azonban bele kell egyeznie, hogy a semmi közepén lévő Cicely város elkötelezett „rabszolgája” lesz az elkövetkező 4 évben.

 
7 990 Ft
Miért éppen Alaszka? - 2. évad (2DVD) (digipack)

Üdvözöllek ismét Cicelyben!

A hétszeres Emmy-díjas sorozat nagyszerű kombinációja a szokatlan humornak és a szívmelengető történetmesélésnek. Rob Morrow (Kvíz Show), John Corbett (Szex és New York-sorozat) és a gyönyörű Janine Turner (Cliffhanger-Függő játszma) főszereplésével a második évad visszarepít minket az enyhén bizarr, ám elragadó fakitermelő kisvárosba, Alaszkába.

Éld át újra a teljes második évadát ennek a sorozatnak, amit a TV Guide „az egyik legkiemelkedőbb TV-sorozat”-nak nevezett.

 
7 990 Ft
  Miért éppen Alaszka? - 4. évad (6DVD box) (díszdoboz nélkül)

Találkozzon ismét Cicely excentrikus és kedves lakóival a Miért éppen Alaszka? teljes negyedik évadában DVD-n. A legjobb sorozat díjára is jelölt, tizenhatszoros Emmy®-díj-jelölt sorozat eme kihagyhatatlan évadában Joel (Rob Morrow), Maggie (Janine Turner), Chris (John Corbett) valamint a városka többi lakójának eddigi leghihetetlenebb és legviccesebb kalandjait élvezhetjük: a városba érkezik egy rock sztár, kialakul egy totem oszlop háború és megtartják az éves Szunyog fesztivált is.

Most digitálisan felújítva, fantasztikus képminőségben élvezhetik a rajongók az eddigi legnépszerűbb évadot. Kövesd a jávorszarvast északra és vidd haza még ma a negyedik évad mind a 25 epizódját!

 
9 990 Ft
Mildred Pierce (2DVD) (Kate Winslet)

Mindent feladott, hogy mindene meglegyen. Ám Mildred Pierce (az Oscar®-díjas Kate Winslet) hajlandó volt megfizetni a siker árát. Mildred a gazdasági világválság idején Los Angelesben egyedülálló anyaként küzd azért, hogy megfeleljen idősebb lánya, Veda (Evan Rachel Wood) minden kívánságának, és közben mit sem törődik a külvilág elvárásaival és szerelmei árulásaival. Ezzel a komoly elismerést kivívó 5 részes minisorozattal az Oscar®-díjra jelölt Todd Haynes rendező nagyszabású adaptációt készített James M. Cain regényéből.

 
3 990 Ft
Minden lében két kanál 1. rész (1-3. epizód) (1DVD)

Brett és Danny egy hotelban találkoznak először, ahová egy névtelen meghívására érkeznek, majd némi csetepaté után letartóztatják őket. Fulton bíró beleegyezik a szabadonbocsátásukba azzal a feltétellel, ha segítenek neki annak a bűnözőnek a testvérét követni, aki két évvel ezelőtt megrendezte saját halálát. Két választásuk van: beleegyeznek, vagy mehetnek a börtönbe.

Epizódok:

- Nyitány

- Vezércsel

- Cserelord

 
1 990 Ft
Minden lében két kanál 2. rész (4-6. epizód) (1DVD)

Brett és Danny egy hotelban találkoznak először, ahová egy névtelen meghívására érkeznek, majd némi csetepaté után letartóztatják őket. Fulton bíró beleegyezik a szabadonbocsátásukba azzal a feltétellel, ha segítenek neki annak a bűnözőnek a testvérét követni, aki két évvel ezelőtt megrendezte saját halálát. Két választásuk van: beleegyeznek, vagy mehetnek a börtönbe.

Epizódok:

- Haláleset a családban

- Valaki vár

- Játszani tudni kell

 
1 990 Ft
Minden lében két kanál 3. rész (7-9. epizód) (1DVD)

Brett és Danny egy hotelban találkoznak először, ahová egy névtelen meghívására érkeznek, majd némi csetepaté után letartóztatják őket. Fulton bíró beleegyezik a szabadonbocsátásukba azzal a feltétellel, ha segítenek neki annak a bűnözőnek a testvérét követni, aki két évvel ezelőtt megrendezte saját halálát. Két választásuk van: beleegyeznek, vagy mehetnek a börtönbe.

Epizódok:

- Hét millióért

- A Napóleon arany

- A halálig baby

 
1 990 Ft
Minden lében két kanál 4. rész (10-12. epizód) (1DVD)

Brett és Danny egy hotelban találkoznak először, ahová egy névtelen meghívására érkeznek, majd némi csetepaté után letartóztatják őket. Fulton bíró beleegyezik a szabadonbocsátásukba azzal a feltétellel, ha segítenek neki annak a bűnözőnek a testvérét követni, aki két évvel ezelőtt megrendezte saját halálát. Két választásuk van: beleegyeznek, vagy mehetnek a börtönbe.

Epizódok:

- Tökéletes hasonmás

- Az Ozerov örökség

- Angie, Angie

 
1 990 Ft

Sorrend: