Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sorozatok


Sorrend:

Onedin család, Az - 2. évad (4DVD)
„Volt egy idő, amikor nem érdekeltek a gőzhajók... Most mindent kockáztatnál, csak azért, hogy megépíts egyet!...”

Bár elvesztett egy hajót, a Foknál, James Onedin optimistán tekint a jövőbe.Véget ért az amerikai Polgár Háború, és ezzel együtt új lehetőségek köszöntöttek a hajó kereskedőkre.
Ahhoz, hogy James megcsinálja a szerencséjét, meg kell szereznie az irányítást a cég fölött és egy modern gőzös hajóval kell kiegészíteni a hajó flottáját. Mindkét tervéne... 
5 990 Ft
  Onedin család, Az - 3. évad (4DVD) (The Onedin Line Season 3, 1971) (DVD díszkiadás) (Díszdoboz)

1860-ban járunk a Brit Tengerészet katonai ereje teljében van. James Onedin (Peter Gilmore) okos és ügyes kereskedő hírében áll, akinek a magánélete sokkal viharosabb, mint a tengerek, amin hajózni kényszerül. Bár édesapja örökség nélkül hagyta, James 25 frank-kal a zsebében virágzó hajózó cégét épített egy változó világban, mindössze néhány év leforgása alatt. Elszántsága és dörzsöltsége nem ismert határokat, meghozva számára a várva-várt sikereket. A viharos tengerekről, ambiciózus emberekről és csábító nőkről szóló sorozat emberek millióinak szívét hódította meg a nyolcvanas években.

Most végre Magyarországon is megvásárolható DVD-n díszdobozban a teljes 3. évad (13 epizód).

 
5 990 Ft
  Onedin család, Az - 4. évad (4DVD) (The Onedin Line Season 4, 1976)

James Onedin virágzó hajózási cégét épített fel egy gyorsan változó világban, mindössze néhány év leforgása alatt. Elszántsága és dörzsöltsége nem ismert határokat, meghozva számára a várva-várt sikereket. A sorozat negyedik évadja is változatos kalandokat és izgalmakat hoz.

James látása egyre romlik. Ha nem akar megvakulni, pihenőt kell tartania, bármennyire is nehezére esik. Emellett kap egy üzenetet, mely szerint sógora Elmer Frazer meghalt Argentínában. A hír nagyon megrázza, mivel Elmer-rel mindig jól megértették egymást. Az üzlet sem könnyű, a vitorlásokkal való szállítás egyre nehezebb, mert a gőzhajók sokkal gyorsabban tudják célba juttatni az árut. Amikor azonban a bányászok sztrájkolni kezdenek és már nincs több szén a gőzhajókhoz, akkor James és vitorlásai ismét jó üzleteket köthetnek.
Amikor meghal nagy riválisa, Jack Frazer, James húga veszi át a Frazer társaság üzleteit, így James saját testvére lesz a legfőbb vetélytársa.

A viharos tengerekről, ambiciózus emberekről és csábító nőkről szóló sorozat emberek millióinak szívét hódította meg a nyolcvanas években.

4DVD, 10 epizód

 
5 990 Ft
Őslények kalandorai: 1. évad (2DVD) (Box)  (BBC)
A fejlődés tanának tudósa, Nick Cutter és csapata felfedezi, hogy a történelem előtti teremtmények nem haltak ki és a mai napig léteznek. Cutterék a kormány megbízásából és segítségével vetik bele magukat a rendkívül izgalmas tudományos munkába és a veszélyesebbnél veszélyesebb kalandokba. Mivel a csapat egyre több anomáliának van kitéve, ezért az életük is állandóan veszélyben forog, különösen amikor vad dinoszauruszokkal, óriási rovarokkal, történelem előtti parazitákkal és más halálos elle... 
3 990 Ft
Pletykafészek 1. évad (5DVD box) (használt példány)

Nem kell tovább keresgélned: elég, ha belepillantasz Pletykacica blogjába, és tökéletesen kielégítheted kíváncsiságodat. Manhattan leghírhedtebb pletykafészke előtt ugyanis semmi nem marad titkokban: mindent tud a város legmenőbb magániskolájának diákjairól, s lelkesen tudósít a történésekről az iskolai eseményektől a legmenőbb bulikig. Van is miről! Dan és Serena kibontakozó románca, Nate és Blair (látszólag) mesébe illő kapcsolata, Chuck kalandjai és a fényűző életmóddal ismerkedő Jenny élményei sorra izgalmas újdonságokkal szolgálnak.

A Narancsvidék alkotóinak új sorozatában barátok, szeretők és ellenségek lepleződnek le, és még a legsötétebb titkok sem maradnak sokáig titokban. De hát pont ez a legélvezetesebb az egészben!

A sorozat alapjául szolgáló világsikerű könyvsorozat Bad Girl címen jelent meg.

 
3 990 Ft
Polip 01., A (01-03. rész) (1DVD)

Corrado Cattani felügyelőt Szíciliába helyezik, mivel elődje gyilkosság áldozata lett. Feleségével, a német származású és viharos múlttal rendelkező Elsével, valamint 12 éves kislányukkal, Paolával Palermoba költöznek. Cattani a maffia ügyletei után nyomoz, de nem bízhat meg sem feletteseiben, sem beosztottjaiban. A bűnözők megfenyegetik Cattanit, hogy hagyja abba a nyomozást, majd megölik a felügyelő egy ismerősét, aztán egy munkatársát. Az esetek nem rettentik el a céljától és felfedi a droghálózatot, melynek pénzügyeit apróbb üzleteknek álcázva egy befolyásos bank közreműködése biztosítja. Közben Cattani házassága zátonyra fut, felesége elhagyja, de Paola úgy dönt, hogy inkább édesapjával marad Szicíliában.

 
1 990 Ft
Polip 02., A (04-06. rész) (1DVD)

Cattani felügyelő minden gyanúsítottat bíróság elé citál, de a tárgyalások alatt a maffia elrabolja Paolát, aki a szülők különélése óta az apjával maradt. A felügyelőt megzsarolják, hogy vonja vissza a vádakat és semmisítsen meg minden bizonyítékot. A gyanúsítottakat felmentik, a felügyelő pedig felmond állásából. Paolát elengedi a maffai, de kiderül, hogy a kislányt megerőszakolták és ezért sokkos állapotba került. Cattani feleségéhez fordul segítségért és elviszik a kislányt egy klinikára, ahol az orvosok nem sok javulással kecsegtetik a szülőket. Cattani nem tudja feldolgozni a lányával történteket és elhatározza, hogy bosszút áll. Látva a felügyelő elszántságát, a maffiafőnök úgy dönt, inkább alkut köt és átadja neki Paola megrontójának holttestét. A felügyelő hosszas utánajárással eléri, hogy felnyissák az aktát és újra kezdjék a nyomozást, őt pedig visszavárják felügyelői posztjára

 
1 990 Ft
Polip 03., A (07-09. rész) (1DVD)

Cattani felügyelő Svájcba költözik, ahol feleségével együtt Paola gyógyulására koncentrálnak. Eközben Szicíliában meggyilkolják Corrado két kollégáját, akik rájöttek a korábbi zsarolás és gyerekrablás részleteire. Paola állapota rosszabra fordul és öngyilkosságot követ el. Cattani és felesége a válás mellett döntenek és a felügyelő visszamegy Palermoba, ahol koholt vádak alapján börtönbe zárják, de baráti kapcsolatokat felhasználva, hamar szabadul. A felügyelő úgy dönt, hogy mégis segít a nyomozásban Ferrettinek, miközben a maffiához tartozó barátnője, Olga kapcsolatrendszerét is igénybe veszi. A felügyelő nagyon veszélyes kettős játékot játszik, de eltökélt szándéka, hogy megtalálja és elfogja a bűnösöket.

 
1 990 Ft
Polip 04., A (10-12. rész) (1DVD)

Corrado és Ferreti elhatározzák, hogy kihasználják a feszültséget, ami Terrasini és Cannito között keletkezett, abban a reményben, hogy fény derül minden piszkos ügyre. A felügyelő folytatja a kettős játékot. Kihasználva Olgával folytatott viszonyát, megtudja, hogy Terrasini egy gátlástalan újságírót kíván alkalmazni ama cikk megírására, amivel zsarolni tudná Cannitot. Ferretit váratlanul megölik, előtte azonban eljuttat a nyomozónak egy terhelő bizonyítékot Cannitoról, amit továbbít Terrasininek. Cannito, tudatában annak, hogy a nyilvánosság elé tárják korrupciós ügyeit, öngyilkosságot követ el, és feltár egy nagyon értékes, információkat tartalmazó aktát Corradonak, amiben az összes illegális tevékenység és a fontosabb nevek találhatóak, csakhogy az irat kódolva van. Cattani elhatározza, hogy megszerzi a kulcsot és felhasználva a bizonyítékokat, leszámol az alvilági hálózattal. A felügyelő azonban teljesen magára maradt a szervezett bűnözés elleni küzdelemben, és a harc még korántsem ér véget.

 
1 990 Ft
Polip 05., A (13-15. rész) (1DVD)

Corrado felesége meggyilkolása után, és a sok elviselhetetlen emlék elől menekülve, úgy dönt, hogy egy kolostorban keres megnyugvást. Időközben találkozik egy FBI ügynökkel, aki a titokzatos Kemal Yfter fegyverkereskedő és a felügyelő régi "ismerőse" Lauedo professzor közös ügyei után nyomoz. Bert rábeszéli őt, hogy segítsen neki a szálak felgöngyölítésében. Cattani meglátogatja a börtönben raboskodó Lauedot, és azzal fenyegetőzik, ha nem beszél, még rosszabbul járhat. A professzor ezalatt utasítást ad egy kislány elrablására, akinek édesapja kapcsolatban áll az ügyletekkel.

A sikertelen kísérlet után a felügyelő megismerkedik a kislány családjával, és nővérével, aki egyből beleszeret a nyomozóba. Giulia apja, Carlo Antinari igen befolyásos ember, ugyanis ő a vezérigazgatója az Antinari banktársaságnak. Corrado és Bert tovább folytatják a nyomozást, de már túl késő, a gépezet beindul. Gyilkosságok sorozataira ad utasítást a maffia. A szálak egészen Dino Alessihez vezetnek, aki a bankár jobb keze és a család barátja. Cattani rájön, hogy ő a mozgatórugója a sötét pénzügyi tranzakcióknak és a gyilkosságoknak. Közben egy régi ellenség, Terrasini is kiszabadul a börtönből, aki bosszút esküszik. Miután Bertet és embereit lemészárolják, a felügyelő ismét egyedül marad...

 
1 990 Ft
Polip 06., A (16-17. rész) (1DVD)

Corrado és Giulia Semio szigetére utaznak, ahol Giulia apjának holttestére bukkannak. Minden nyom arra utal, hogy Carlo öngyilkosságot követett el, de a felügyelő kételkedik. A gyanú Dino Alesire terelődik, aki egyre nagyobb részt követel az üzletből, hogy cserébe illegális úton kimenekítse a szorult helyzetbe került társaságot. A felügyelő nagyon veszélyes ellenfelet vél felfedezni, mikor kiderül, hogy az Antinarik szövetséget akarnak kötni Terrasinivel, ami egyet jelent, a maffiával. Az öreg Antinari az ügyvéd Terrasinit próbálja meg felhasználni, hogy Dinot félreállítsa. A maffia bevonásával elszabadul a pokol. Lovanit, aki segíteni próbál Corradonak a szálak kibogozásában, meggyilkolják a kolostorban. A maffia még Giulia ártatlan édesanyját, Annát sem kíméli. A felügyelő mindent elkövetett, hogy feladja az egyenlőtlen harcot, de úgy tűnik, erre képtelen. Cattani előveszi fegyverét, és Rómába indul...

 
1 990 Ft
Polip 09., A (22-23. rész) (1DVD)

Miközben Corrado makacsul keresi a Salvatore Frolo által elkövetett gyilkosság mélyebb összefüggéseit, Tano a nagy hatalmú és titokzatos Espinosa segítségével lehetetlenné teszi Rasit, és öngyilkosságba kergeti. Corrado életében egyre fontosabb szerepet játszik Silvia Conti bírónő, aki a szervezett bűnözés elleni bátor fellépésével magára vonja a maffia haragját, és a brutális erőszak őt sem kíméli. Eszter Rasi úgy dönt Tano mellett marad, hogy kipuhatolja titkait, és tönkretegye...

 
1 990 Ft
Polip 10., A (24-25. rész) (1DVD)

Tano élete főművére készül, a Nemzetközi Biztosító Társaság feletti ellenőrzés megszerzésére. A kétes ügyletben részt vesz Espinoza, Salinbeni szenátor, és a Maffia csúcsán álló névtelen hatalmasok is. A halálos terhével Dél-Olaszország felé száguldó szerelvény pecsétet tesz gyalázatos egyezségükre. Corrando a saját szakállára, ösztönös megérzéseit is követve, és nem feledve Salvatore Frolonak tett ígéretét, akit a kegyetlen mészárlás élőhalotttá tett, felkutatja Lorellát, Frolo lányát, akit apja halottnak hisz. Bernardo házába viszi, egy olyan baráthoz,, akire még mindig számíthat...

 
1 990 Ft
Profiler - Pszichozsaru - 1. évad (6DVD)
Tartalom: Egy kiváló helyszínelő és nyomozócsapat, a legprofibb felszerelések, de ez önmagában még nem különös. Ilyet máshol is látni? Ám ha a csapat tagja egy "látnoki" képességekkel megáldott pszichológus is, akkor ez a legfelkészültebb gárda. És ilyen csak nálunk van! Samantha Walters képes előre látni a gyilkosságokat mind az áldozat, mind pedig a gyilkos szemével. Ez a tulajdonsága és a kivételes elemzőképessége teszi lehetővé, hogy eredményesen nyomozzanak. Samantha elkötelezettségének ... 
5 990 Ft
Rejtély, A: 1.évad (7DVD) (Box)
Teleportálás. Agykontroll. Láthatatlanság. Testelhagyás. Genetikai mutáció. Feltámasztás. Ezek a tudomány peremén levő jelenségek most teljes valójukban mutatkoznak meg ebben a lélegzetelállító sorozatban, amelynek kitalálói, J.J. Abrams (Star Trek, Lost –Eltűntek, Alias), Roberto Orci és Alex Kurtzman (Star Trek, Transformers) a rendőrségi nyomozások mindennapi valóságát az ismeretlennel való találkozás nem mindennapi izgalmával ötvözik. A történet középpontjában három kivételes egyéniség ál... 
3 990 Ft
  Róma 1. évad (6DVD box) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Krisztus előtt 52-őt írunk.

Négyszáz év telt el a Köztársaság megalapítása óta, és Róma a világ legtehetősebb városállama. Egy millió ember lakik e lenyűgöző metropoliszban, amely egy hatalmas birodalom epicentruma. Virágzásának titka a megosztott hatalomban és a vezető pozícióban lévők közötti vetélkedésben rejlik: egy ember kezében nem összpontosulhat az irányítás. Azonban ezeknek az időknek vége: a Köztársaságot belülről rágja szét a korrupció és a mértéktelenség. Nyolc évnyi háborúskodás után Lucius Vorenus és Titus Pullo, a két katona akaratán kívül lesz részese azoknak a történelmi eseményeknek, melyek alapjaiban változtatják meg az ősi Rómát. Szerelemről és árulásról, mesterekről és rabszolgákról, férjekről és feleségekről mesél a RÓMA, ez a lebilincselő sorozat, amely egy olyan szilaj korszak izgalmas krónikája, amely maga előtt látta egy köztársaság halálát, s egy birodalom születését.

 
5 990 Ft
Róma 2. évad (5DVD box)

I.E. 44-et írunk.

Julius Caesart meggyilkolták, és polgárháború fenyegeti a köztársaságot. Megindul a versengés a diktátor megüresedett székéért. A törtető Marcus Antonius Atia támogatásával hatalma megszilárdítására törekszik, ám hajba kap az asszony fiával, az eszes Octavianusszal, akit Caesar végakaratában egyetlen törvényes örökösének jelölt ki.

Az összeesküvésben vezető szerepet játszó Brutus szeretné maga mellé állítani a köznépet, amely gyilkosnak tartja, míg édesanyja, Servilia sötét terveket sző. Közben Titus Pullo mindent megtesz, hogy visszahozza barátja, Lucius Vorenus életkedvét, aki szörnyű tragédia miatt emészti magát. A két katona sorsa ismét szorosan összefonódik Róma végzetével.

 
4 990 Ft
Rúzs és New York - 2. évad (3 DVD) (2009)
A Rúzs és New York szexi barátnői visszatérnek és az új, fordulatos epizódokban jobb formában vannak, mint valaha. Az ambiciózus Wendy (Brooke Shileds), aki próbál egyensúlyt tartani a családja és karrierje között; a vezetői babérokra törő szerkesztő, Nico (Kim Raver); és a sikert sikerre halmozó divattervező, Victory (Lindsay Price) élete még mindig számtalan bonyodalmat és izgalmas pillanatot tartogat.


Küzdelmeik és szárnyalásaik közepette a saját bőrükön tapaszt... 
7 990 Ft
Rúzs és New York 1. évad (2DVD)

A Rúzs és New York Candace Bushnell, a Szex és New York írójának népszerű regényén alapuló szókimondó, szexi és egyedülálló filmsorozata, mely három sikerés teljesítmény-orientált nőről szól, akik egymást támogatják a nagyvárosi élet diadalmenetein és buktatóin.

Az első évad szórakoztató és izgalmas epizódjaiban nyomon követhetjük Wendy (Brooke Shields, Szeleburdi Susan), a kifinomult stílusú és sikeres filmproducer; Victory (Lindsay Price, Beverly Hills 90210), a romantikáról és sikerekről álmodozó, szabad szellemű divattervező; illetve Nico, a független és ambiciózus divatmagazin szerkesztő (Kim Raver, 24) történetét.

Ezek az erős, ugyanakkor stílusos és gyilkos humorérzékkel felfegyverzett nők megmutatják, mennyi mindent kell elviselniük ahhoz, hogy New Yorkban érvényesülhessenek... különösen a jóakarókat!

 
7 990 Ft
  Sandokan - A maláj tigris 1-6. rész (2DVD - összecsomagolva)

1. rész

Történetünk 1852-ben, az Indiai-óceán keleti részén, a maláj szigetvilágban játszódik.

Abban az időben élt egy kalózvezér, kinek neve gyűlölt és rettegett név volt a brit gyarmatosítók körében. A hódítók és a bennszülöttek Maláj Tigrisnek, vagy csak egyszerűen Sandokannak hívták.
James Brooke, a Sarawak nevű tartomány brit származású fejedelme, egy újabb maláj fejedelemséget készül brit igába hajtani, ezért elraboltatja a fejedelemség még gyermekkorú hercegét és hercegnőjét. Sandokan azonban megmenti a két gyermek életét és ezzel együtt a maláj függetlenség reményét is.

2. rész

A hódítók egy áruló segítségével csapdába csalják Sandokant és csapatát. A harcban több lövés is eltalálja a Tigrist. A sebesült Sandokan csodával határos módon megmenekül és Lord Guillonknak, a
Kelet-Indiai Társaság vezetőjének házába kerül. A kalózok vezére napokig lebeg élet-halál között. A sebesültet egy gyönyörű lány, Marianna ápolja. Az előkelő házban királyi kiszolgálásban részesül a kalózok kapitánya, mert mindenki azt hiszi, hogy egy helybéli herceg életét mentették meg.

3. rész

A brit előkelőségek vadászatot rendeznek a dzsungelben. A szórakozás tragédiába torkollik. Egy bennszülött hajtót széttép egy tigris. Marianna életét Sandokan megmenti. Egyetlen tőrdöféssel öli meg dzsungel királyát. Fitzgerald ezredes gyanút fog, ezért Sandokannak menekülnie kell,ám rövid idő múlva visszatér és magával viszi Mariannát. Egy kalózhajón menekülnek Mompracem felé, de a tengeren összetalálkoznak a brit flotta egyik legjobb ágyúnaszádjával…

4. rész

Sandokan, azért, hogy megmentse Marianna életét, Brooke fogságába kerül a tengeren. Brooke kikötésük után azt tervezi, hogy felakasztatja Sandokant. A kalózvezér életveszélyes tervet készít: beveszi a gyűrűjébe rejtett port, amitől tetszhalott állapotba kerül. Ha Marianna el tudja intézni, hogy élettelennek tűnő testét a tengerbe dobják, akkor megmenekülhet a biztos haláltól.

5. rész

Sandokannak sikerül újra megszöktetni Mariannát, de Brooke a nyomukba szegődik. Az összecsapásból ezúttal, egy ravasz cselnek köszönhetően Sandokan kerül ki győztesen. A fehér maharadzsát csak az menti meg a haláltól, hogy Yanez, Sandokan barátja az angolok fogságában van. A szerelmesek Mompracem szigetén összeházasodnak, ezzel azt üzenik a leigázott szigetvilág lakóinak, hogy lehet szabadon is élni.

6. rész

A mérgezett szigeten pusztító kolera megtizedeli Mompracem lakóit. A helyzetet súlyosbítja, hogy Brooke zsoldosai is megjelennek a szigeten. Sandokan, Marianna és Yanez már csak néhány tucat hűséges harcossal menekülnek a sokszoros túlerő elől, amikor Marianna halálos sebet kap. A reménytelennek tűnő helyzetet, a szabadságukért küzdő bennszülöttek ezrei megjelenése oldja meg, akik arra kérik a Tigrist folytassák a harcot a hódítók ellen.

 
5 990 Ft

Sorrend: