Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sorozatok


Sorrend:

Grace klinika, A - 01. évad (2DVD)

Ismerkedjünk meg a szépséges Meredith Grey-jel! Ő a híres sebész, Ellis Grey lánya, aki friss orvosi diplomával a kezében éppen arra készül, hogy elkezdje első sebész-gyakornoki évét a seattle-i Grace klinikán, a háta mögött "náci"-nak becézett Miranda Bailey határozott irányítása alatt.

Vele együtt kezdi el ezt a szép, de kemény hivatást négy másik rezidens is. A céltudatos, törekvő és mindenben első Cristina Yang, a gyönyörű Izzie Stevens, (aki korábban fehérnemű-modellként kereste a kenyerét, és most bizonyítani szeretné, hogy nem csak egy üresfejű, vidéki szépség), a melegszívű, jóhumorú, de kissé tesze-tosza George OMalley, aki reménytelenül szerelmes Meredith-be, és a vagány, néha talán túlzottan felületes Alex.

Mindannyian abban bíznak, hogy jól sikerül a bemutatkozásuk a kórházban, de úgy tűnik, Meredith dolgát nem könnyíti meg a sors: a kórház egyik vezető sebésze – leendő felettese – ugyanis nem más, mint a jóképű Dr. Shepherd - a fickó, akivel előző este ismeretlenül egy egyéjszakás kalandba keveredett...

Intrika, romantika, dráma, rengeteg humor és nagyszerű zene – mindezek tökéletes koktélja alkotja A Grace klinikát, amely rövid idő alatt a világ egyik legnépszerűbb kórház-sorozata lett!

 
4 990 Ft
Grace Klinika, A - 03. évad (7DVD box)

A seattle-i Grace Klinika orvosai kollégák, szeretők és barátok: sorsuk fonala együtt indázik, összegubancolódik, elválik és újra összegabalyodik. Kapcsolataikban és munkájuk során súlyos kihívásokkal néznek szembe, amelyeknek csak akkor tudnak megfelelni, ha elfogadják, hogy a helyzetek és a döntések nem jók vagy rosszak, feketék vagy fehérek, hanem a szürke különböző árnyalatai.

A Golden Globe-díjat nyert sorozat világszerte óriási népszerűségnek örvend mind a közönség, mind a kritikusok körében. E hétlemezes gyűjtemény nemcsak a harmadik évad huszonöt epizódja miatt különösen érdekes: a számos extra között másutt nem hozzáférhető kimaradt illetve kibővített jeleneteket is láthatunk.

 
5 990 Ft
Guldenburgok öröksége, A - 1. évad (4DVD box) (digipack)

A Guldenburgok ősi grófi család. Káprázatos kastélyuk van Hamburg közelében, szépen gondozott parkkal, ménessel, van serfőzdéjük és jelentős érdekeltségük egy szolíd magánbanknál.

A kezdetek a jelenlegi családfő, Martin von Guldenburg gróf korábbi erkölcsi botlásáig nyúlnak vissza. E nagytermészetű férfiú sok-sok évvel ezelőtt elcsábított egy Margot nevű környékbeli lányt, majd hűtlenül elhagyta. A lány örök bosszút fogadott, s megesküdött, hogy kitúrja őket valamennyi jussukból és a helyükbe lép...

 
3 990 Ft
Guldenburgok öröksége, A - 2. évad (4DVD box) (digipack)

A Guldenburgok ősi grófi család. Káprázatos kastélyuk van Hamburg közelében, szépen gondozott parkkal, ménessel, van serfőzdéjük és jelentős érdekeltségük egy szolíd magánbanknál.

A kezdetek a jelenlegi családfő, Martin von Guldenburg gróf korábbi erkölcsi botlásáig nyúlnak vissza. E nagytermészetű férfiú sok-sok évvel ezelőtt elcsábított egy Margot nevű környékbeli lányt, majd hűtlenül elhagyta. A lány örök bosszút fogadott, s megesküdött, hogy kitúrja őket valamennyi jussukból és a helyükbe lép...

 
5 990 Ft
Gyökerek (1977 - Roots) (3DVD box)

Kunta Kintét 1767-ben elrabolták hazájából, Afrikából és rabszolgasorba kényszerítették Amerikában. Szolganevet aggattak rá, de ő dacolt fogva tartói akaratával. Hősies kitartásának története apáról fiúra szállt, generációk adták ás egymásnak, míg eljutott egy Tennessee-ben élő kisfiúhoz, Alex Haleyhez.

Kunta Kinte családfájának felfejtésével Haley Pulitzer-díjat nyert könyvében, s a belőle készült tévésorozatban olyan történetet mesél el, amelyre az egész világ felfigyelt.

Bemutatása idején több mint 130 millió néző követte nyomon David L. Wolper számtalan díjat nyert produkcióját, amely még 30 év múltán is lélekemelő élmény. Most ismét vár ránk ez a felejthetetlen kaland!

 
7 990 Ft
Halálos fegyver 01. évad (1DVD) (Lethal Weapon)

MInden idők egy legjobb akcióvígjátékából sorozat készült! Martin Riggs (Clayne Crawford), texasi nyomozó a felesége tragkus halála miatt betegesen veti bele magát a legveszélyesebb helyzetekbe. A veterán nyomozó, Roger Murtaugh (Damon Wayans) társa lesz, aki éppen túl van egy súlyos szívinfarktuson, és ezért minden igyekezetével azon van, hogy izgalmaktól mentes, nyugodt életet éljen. Ám Martin Riggs mellett ez korántsem egyszerű feladat.

 
2 990 Ft
Halló, Halló! 1. évad (1DVD) (BBC)

A Halló, halló angol komédiasorozat humora könnyedén hódította meg a világot, pedig kíméletlenül kifiguráz minden nemzeti sztereotípiát. Őrült karaktereket és még vadabb történeteket vegyít emlékezetes és kifogyhatatlan poénokkal.

Nouvion kis kávézójának zaklatott tulajdonosa nehéz háborút kell vívjon. René az életét kockáztatja azzal, hogy a Francia Ellenállás kérésére két Brit pilótát és egy rádiót rejteget anyósa emeleti hálószobájában, miközben a német hadsereg tisztjei a földszinti kávézóban állomásoznak. Ezen felül a megfizethetetlen Bukott madonna nagy micsodákkal festmény rejtegetésében is részt vesz. De René igazi problémája a felesége, Edit, és az asszony várható bosszúja, ha kiderülne hogy a kávézó tulajdonosának mindkét csinos felszolgálólánnyal van viszonya.

 
2 990 Ft
  Halló, Halló! 3. évad (1DVD) (BBC) (minimálisan használt)

A harmadik sorozat eseményei a „Bukott madonna nagy micsodákkal” festmény körül forognak. A kolbászba rejtett kép először a kommunisták kezére kerül, majd miután egy kutya vacsorájaként megsemmisülni látszik, René újabb másolat készítésére ad megbízást. Az eredeti képet tovább rejtegetik, de Maria keblei sem bizonyulnak biztonságos rejtekhelynek, ezért a kávézó tulajdonosa féltett kincsét egy régi festmény mögé rejti. A régi festményben azonban a náci tábornok Van Gogh alkotását véli felfedezni, így azonnal elkobozza. Eközben a brit pilóták egy nadrágtartóval és fűnyíró-motorral üzemképessé fabrikált antik repülőgépen próbálják elhagyni az országot, s miután kísérletük meghiúsul, egy halottasházban bújnak el.

 
2 990 Ft
Halló, Halló! 4. évad (1DVD) (BBC) (használt példány)

A negyedik sorozatban új szereplőkkel ismerkedhetünk meg. Maria, a csinos felszolgálólány, úgy próbál menekülni, hogy önmagát postai csomagként adja fel, de mivel rossz bélyeget ragaszt saját ládájára, örökre eltűnik Svájcban. Ezek után René nagy lelkesedéssel keres új felszolgálólányt, de Michelle az ellenállástól fanatikus kollégáját, Mimit jelöli ki a feladatra. Megismerkedhetünk Bertorelli kapitánnyal, az olasz összekötő tiszttel is, majd kiderül, hogyan próbálja Herr Flick megakadályozni a Hitler elleni összeesküvést.

Az ellenállás a lopott tengeralattjáró-akkumulátor megérkezéséig egy tandem dinamóval üzemelteti a rejtegetett rádiót. De ezzel csak a lehetetlen helyeztek sora kezdődik el; a Londonból küldött kémkamera a helyi szőlőskertre esik, így a földművelők megtagadják a napi munkát, mivel félnek a kommunisták sortüzétől. Nem is tudják, hogy hamarosan Nouvion egy része úgy is felrobban, Edit közreműködésének köszönhetően.

 
2 990 Ft
  Halló, Halló! 6. évad (2DVD) (BBC) (használt, nagyon karcos példány)

A 6. évad kezdetén René halott „ikertestvérének” sírja alól egy nagy hatótávolságú rádióadó kerül elő. René megpróbál üzenetet küldeni Londonba az angol pilóták visszatéréséről, Gruber pedig kísértet lát. Herr Flick és von Smallhausen azt tervezi, hogy beépül az ellenállásba, angol pilótának adva ki magukat. Hasonló dolgot terveznek az olaszok is Bertorelli kapitány vezetésével. Még csak nem is sejtik, hogy René és csapata már várják őket, lélegzetelállító álöltözetben. Mint ahogy Boris Karloff se tud arról, hogy régi maszkmestere az ellenállást segíti.

Von Klinkerhoffen szeretne tudomással bírni Herr Flick minden mozdulatáról, így parancsba adja Helgának, hogy menjen hozzá feleségül.
Ezalatt René és barátai egy angol tengeralattjáró után kutatnak az öbölben, az angol pilóták pedig próbálnak eljuni a randevú helyére, amit egyezményes jel alapján egy villogó szemű, füstölgő püspökfalatú liba jelez…

 
1 990 Ft
Halló, Halló! 8. évad (2DVD) (BBC)

Végéhez közeledik a nagysikerű Halló, halló! sorozat. Az utolsó előtti, 8. évad epizódjaiban René és barátai spanyol táncosoknak öltöznek be, hogy különböző harci felszereléseket szerezzenek vissza a kastélyból. Herr Flick még mindig a Bukott madonna festmény után nyomoz, és ezért egy speciális igazságszérumot ad be Helgának, amelynek a (mellék)hatása várakozáson és képzeleten felüli. René születsénapját ünnepli, Edit asszonytól egy kocsit, az ellenállástól egy bombát és Hitlertől is egy kis apróságot. Mi lesz Edit és René kapcsolatával? miért énekel Michelle duettet? Jól figyeljenek, mert csak egyszer fogja elénekelni!

 
3 990 Ft
Hivatal, A - 1. évad (1DVD) (BBC)

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb vígjátéksorozata egy mindenki által ismert környezetben, a munkahelyi irodában játszódik. Ám ez nem a filmekben látott szép és ragyogó elméjű ügyvédek vagy nyomozók csillogó irodája, hanem egy lepukkant, irodaszerekkel foglalkozó cégé. David Brent, a területi főnök imád a nagyszerű vezető képében tetszelegni, hiszi, hogy ő a legnépszerűbb ember és hogy humorával magához tudja édesgetni a munkatársait. Valójában egy önelégült, érzéketlen bunkó, aki szexista és meggondolatlan vicceivel a beosztottak agyára megy.

A sorozat briliáns humorával mindenkit levesz a lábáról, aki tudja milyen érzés nevetni a főnök viccein, irritáló kollégákkal felesleges munkát végezni és késsel a hátban járkálni a folyosókon.

A többszörös díjnyertes népszerű sorozatot az angol humor kedvelőinek és a sorozat rajongóinak ajánljuk. Nyomon követhetjük A hivatal életének nem hétköznapi mindennapjait rengeteg humorral fűszerezve.

Aki eddig csak a TV-ből, magyar szinkronnal ismerhette a sorozatot, annak mindenképpen érdemes egy próbát tennie eredeti hanggal és magyar felirattal is, ugyanis a sorozat humora akkor jön át igazán, ha az alkotók szándékai szerint ál-dokumentumfilmként tekintjük meg. A színészek briliáns játékára mi sem jellemzőbb jobban mint az, hogy nézőként gyakran valóban elhisszük, hogy nem előre megírt helyzetekről van szó, hiszen nem ritkán ezek olyan kínos pillanatok, amelyben még kívülállóként is rosszul érezzük magunkat. Nem vitás: A hivatal az elmúlt évek egyik legeredetibb és legjobb vígjáték-sorozata!

 
1 990 Ft
  Hivatal, A - 1. évad (The Office) (1DVD) (amerikai változat)

Michael Scott (Steve Carell - A család kicsi kincse, Evan – A minden6ó) egy irodaszereket forgalmazó cég regionális vezetője. Azt gondolja magáról, hogy ő a világ legjobb munkatársa, beosztottjai odavannak érte, főnökei előléptetését fontolgatják. Hivatalbéli napjait kamerák örökítik meg: míg ő nagyságáról álmodozik, emberei mulattatóan kínos helyzetekben láttatják esendőségét.

Az ismerős képlet nem véletlen: a sorozat az Európa szerte nagy sikert aratott brit Office (A hivatal) amerikai változata, melyben végtelenül szellemes és ironikus jeleneteket láthatunk egy ottani hivatal mindennapjairól.

„Megfizethetetlen pillanatok… merész, rendíthetetlen“ – James Poniewozik, Time Magazine

 
1 990 Ft
Hivatal, A - 2. évad (1DVD) (BBC)

A többszörös díjnyertes hiperrealista áldokumentumfilm-sorozat viharként söpört végig Nagy Britannián, és elkapta a középvezetők tökét. Brent „egyedülálló” vezetői stílusától a padlón fetrengtek a hivatalnokok.

Az új epizódokból megtudhatjuk, kinek sikerült megtartania az állását - az, hogy Brent hogyan tartotta meg a magáét, továbbra is rejtély. A Slough és a Swindon iroda egyesült, és Davidnek lett egy megnyerő, kifinomult és egyértelműen népszerű főnöke, aki egyáltalán nem hasonlít rá. Ráadásul a Swindon egy komoly, profi csapat. Egyikük fekete, egy másik pedig mozgássérült, ami kiváló lehetőséget kínál Brentnek, hogy kimutassa a legijesztőbb és a legbutább előítéleteit.

A recepciós csajt, Dawnt üldöző Timmel pedig végre egy jeges románc is tető alá kerülhet.

 
1 490 Ft
Hivatal, A - Karácsonyi különkiadás (1DVD) (BBC)

A Wernham Hoggnál történt utolsó látogatásunk óta nagy változások történtek. Gareth álma teljesült, mert bármennyire hihetetlen, előléptették. Tim lemondott a Dawn iránt táplált reménytelen vonzalmáról, aki új életet kezdett Floridában, de az ünnepekre hazatér.

Hát a főnökök réme, David Brent? Videóklipet forgatott és éjszakai klubokban haknizik! Most elkísérhetjük az önjelölt sztárt, amint négy keréken a hírnév, a szerencse és a románc nyomába ered. Persze nem állja meg, hogy ne ugorjon be egykori munkahelyére, s könnyelműen megígéri, hogy a hivatal karácsonyi bulijára elviszi új barátnőjét.

A gond csak az, hogy a hölgy nem létezik! Eközben Tim még mindig harcban áll a régi érzelmeivel. Lángra lobbanhat újra a szikra? Az Arany Glóbusz-díjas brit televíziós áldokumentumfilm-sorozat alkotói két fergeteges és extra hosszú új epizóddal tértek vissza, a rajongók legnagyobb örömére!

 
1 490 Ft
Hősök 1. évad (7DVD box)

A világ változik, és változunk mi is… Pontosabban néhányan közülünk új képességeket fedeznek fel magukban. Egy rendőr meghallja mások gondolatait, egy diáklány csontjai összeforrnak, és nem hal meg még akkor sem, ha magasból zuhan alá - halhatatlan lesz -, valaki képes átmenni a falon, mások repülni tudnak, vagy megállítani az időt, van aki önkívületi állapotban megfesti a jövő kulcsfontosságú pillanatait. Egyre többen fedeznek fel magukban korábban természetfelettinek tartott képességeket.

Mi történt? Az emberiség az evolúció egy újabb fokára lépett? Egy titkos kísérlet eredménye a változás? Vagy más titkok állnak a háttérben? Kik ők? Mutánsok, földönkívüliek, vagy egyszerűen Hősök, akiknek küldetésük van?

Miután tudomást szerez apja haláláról, Mohinder Suresh genetikus-professzor New Yorkba utazik, hogy kiderítse, miért ölték meg az idős tudóst. Rájön, hogy mások is érdeklődnek apja kutatásai iránt, és rádöbben arra is, hogy kapcsolat van a gyilkosság és a világban felbukkanó mutánsok megjelenése között. Hamarosan az is kiderül, hogy nem minden szuperképességgel megáldott "hős" szeretné a világ megmentésére használni tudását… van, aki éppen az elpusztítására készül!

 
3 990 Ft
Hősök 2. évad (4DVD box)

Visszatér a nagyszabású és feszültséggel teli jelenség: a Hősök 2. évada megérkezett DVD-n!

Az izgalmas és meghökkentő fordulatokkal teli epizódok mellett sohasem látott extrák teszik még élvezetesebbé az
élményt.

Soha be nem mutatott jelenetek, alternatív befejezés az évad záró epizódjához, amely egy Hős életét követeli, amikor az emberiség sorsa vészjósló fordulatot vesz.

Fedezzen fel új kalandokat a Hősök második évadával!

 
5 990 Ft
Igenis, Miniszter Úr! - 1. évad (1DVD) (BBC)

Az Igenis, Miniszter Úr! egy brit szatirikus televíziós vígjátéksorozat, amely Antony Jay és Jonathan Lynn tollából született meg. A sorozat a politikai manipulációk világába enged bepillantást. Nem is annyira az angol humor erősségeit használja ki, inkább a politika és az állam irányításában rejlő humorforrásokat. A történet egy whitehalli kormányhivatali irodában játszódik, a Paul Eddington alakította Jim Hacker miniszteri karrierjét követi végig.

Küzdelmei, céljai érvényesítésére rendre államtitkára, Sir Humphrey Appleby (Nigel Hawthorne) ellenállásába ütköznek. Személyi titkára, Bernard Woolley (Derek Fowlds) általában kettejük között foglal állást, bár Humphrey komoly hatást gyakorol rá. A humor legfőbb forrása Sir Humphrey, és az ő mellébeszélései, illetve beszédei a semmiről. Megtudjuk hogy az a jó demokrácia, ahol a nép nem tud semmit, és nem dönthet semmiről. Előfordulhat hogy egy elkóborolt kutya ügye politikailag fontosabb, mint holmi francia miniszterelnök látogatása. A humorforrás gyakorlatilag kifogyhatatlan, és ezt alaposan ki is használták az írók.

A sorozat kedvező kritikai visszhangot kapott és számos díjat nyert. Az akkoriban kormányzó Margaret Thatcher is kedvenc tv-műsorának mondta, 2004-ben pedig Nagy-Britannia hatodik legjobb tévésorozatának választották.

 
2 990 Ft
  Igenis, Miniszter Úr! - 2. évad (1DVD) (BBC) (kissé karcos példány)

Az Igenis, Miniszter Úr! egy brit szatirikus televíziós vígjátéksorozat, amely Antony Jay és Jonathan Lynn tollából született meg. A sorozat a politikai manipulációk világába enged bepillantást. Nem is annyira az angol humor erősségeit használja ki, inkább a politika és az állam irányításában rejlő humorforrásokat. A történet egy whitehalli kormányhivatali irodában játszódik, a Paul Eddington alakította Jim Hacker miniszteri karrierjét követi végig.

Küzdelmei, céljai érvényesítésére rendre államtitkára, Sir Humphrey Appleby (Nigel Hawthorne) ellenállásába ütköznek. Személyi titkára, Bernard Woolley (Derek Fowlds) általában kettejük között foglal állást, bár Humphrey komoly hatást gyakorol rá. A humor legfőbb forrása Sir Humphrey, és az ő mellébeszélései, illetve beszédei a semmiről. Megtudjuk hogy az a jó demokrácia, ahol a nép nem tud semmit, és nem dönthet semmiről. Előfordulhat hogy egy elkóborolt kutya ügye politikailag fontosabb, mint holmi francia miniszterelnök látogatása. A humorforrás gyakorlatilag kifogyhatatlan, és ezt alaposan ki is használták az írók.

A sorozat kedvező kritikai visszhangot kapott és számos díjat nyert. Az akkoriban kormányzó Margaret Thatcher is kedvenc tv-műsorának mondta, 2004-ben pedig Nagy-Britannia hatodik legjobb tévésorozatának választották.

 
2 490 Ft
  Ikrek malibuból 2. rész, Az - Pasi-láz (1DVD) (Olsen ikrek)

Kávé és szobafogság, szerelmek és bulik. A tinédzser testvérpár, Chloe
és Riley Carlton a felnőttéválás rögös útját járják a verőfényes Malibuban.
Alighogy elkezdik a középiskolát, rögtön szembetalálják magukat a fiúkkal és fiúzás
buktatóival.

Epizódok:

- Pasik és kutyák
- Keresed a nőt
- Riley új pasija
- Az új fiú
- A tolószék
- Gibsonra várva

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés