Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sorozatok


Sorrend:

Kés/Alatt 4. évad (5DVD box)

Szex. Csábítás. Zsírleszívás. A díjnyertes Kés/alatt-ban mindez megtalálható, és még sok minden más, amit a képzelet és az orvosi szike feltárhat. Vajon a plasztikai műtét mit képes hozzátenni egy páciens életéhez? És mit vesz el tőle?

Sean McNamara (Dylan Walsh) és Christian Troy (Julian McMahon) testszobrászok / legjobb barátok a 4. évadban is ezekre a húsba vágó kérdésekre keresik a választ, miközben népszerű klinikájukon egymást váltják a furcsábbnál furcsább kliensek (például egy hasbeszélő, aki szeretne hasonlítani a babájára) és esetek (a jó doktorok ujjat húznak a szervkereskedő maffiával).

A vendégszereplők között olyan sztárokkal, mint Jacqueline Bisset, Larry Hagman, Alanis Morissette, MoNique, Rosie ODonnell és Brooke Shields. Ez az ötlemezes kiadvány tengernyi borzongást, izgalmat és meglepetést tartogat a műtőasztalon innen és túl.

 
2 990 Ft
Kés/Alatt 5. évad (5DVD box)

Los Angeles. Az angyalok városa. A hiúság birodalma. A hely, ahol a csillogás, az illúzió és az álmok nagy tételben cserélnek gazdát: tökéletes hely a Miamiból frissen áttelepült McNamara-Troy plasztikai sebész magánpraxis számára.A kamera forog, a reflektorok égnek, a szikék villognak: Sean és Christian egy plasztikai sebészetről szóló tévésorozat konzultánsaiként kezdenek Los Angeles-ben dolgozni, ám hamarosan képernyőre kerülnek (és hamarosan egymás riválisává válnak a sztárságért folytatott harcban).

Hollywoodban a könnyen tévútra térő Kimber újra pornózni kezd, a kábszeres múlttal rendelkező Matt megpróbál tiszta maradni, Julia és Christian újjá élesztik románcukat – a McNamara-Troy duó körül bonyolódó személyes és szakmai problémák mind Kaliforniába települnek. A szakszerű sebészeti beavatkozás minden esetben megkerülhetetlen – legyen szó apró-cseprő, vagy életbevágó kérdésről. Isten hozott Los Angelesben!

 
2 990 Ft
Két pasi meg egy kicsi 3. évad (4DVD box)

Ismét visszatértek a pasik (meg a kicsi), hogy fergeteges szórakozást nyújtsanak az első számú televíziós vígjátéksorozat harmadik évadában. Kandik, Sandyk, Mandik és más vadító csajok masíroznak ki-be a malibui tengerparti házból, melyet továbbra is szeretne otthonának tekinteni ez a kicsit gyogyós, ám a jókedvben mindig összetartó család: a gondtalan agglegény Charlie (Charlie Sheen), mindenen aggodalmaskodó testvére, a csontkovács Alan (Jon Cryer) és Alan tizenkét éves fia, Jake (Angus T. Jones). Ebben az évadban Charlie megpróbálja bebizonyítani (magának, családjának, barátnőjének, bárkinek, aki kíváncsi), hogy képes tartós kapcsolatot kialakítani egy fantasztikus balett-táncosnővel. Alan járni kezd egy szuperszexi (ám nem éppen szuperokos) 22 éves lánnyal, aki történetesen Charlie egyik volt barátnője, és még Jake is megpróbál hódítani első fiú-lány buliján. És ha ez nem elég: valaki a Harper családból házasodni készül. Ki ne hagyja hát senki az Emmy-díjra jelölt harmadik évad 24 ellenállhatatlanul vicces epizódját!

 
4 990 Ft
Las Vegas 2. évad (6DVD box)

A tévé legforróbb sorozata, a Las Vegas, visszatér a második évad izgalmakkal teli 24 epizódjával, s a tétek magasabbak, mint valaha!

Csatlakozzon újra a Montecito Hotel és Casino tévedhetetlen biztonsági szolgálatához, ahol újabb hamiskártyásokat csípnek nyakon, sötét titkokat lepleznek le, gyilkossági ügyeket oldanak meg és még a topless táncosoknak is betanítják a mozdulatokat – miközben a nap 24 órájában ügyelnek a biztonságra.

A Bűnök városa vérpezsdítően új arcát mutatja olyan sztárok vendégszereplésével, mint Sylvester Stallone, Alec Baldwin, Jill Hennessy, Jon Lovitz és mások, továbbá olyan előadók zenés fellépésével, mint Snoop Dogg, Clint Black, Duran Duran és a Black Eyed Peas.

 
3 990 Ft
Las Vegas 3. évad (6DVD box)

Ami Vegasban történik, az nem marad többé Vegasban, ugyanis megérkezett DVD-n a tűzforró Las Vegas harmadik évada! Csatlakozzon Ed-hez (James Caan), Danny-hez (Josh Duhamel), Mary-hez (Nikki Cox), Delindához (Molly Sims) és Sam-hez (Vanessa Marcil) az új évad izgalmakban bővelkedő 23 epizódjában, melyben hamiskártyásokat és nagytételben játszó svindlereket kapnak el és még egy erőszakos tulajdonosváltást is túlélnek a varázslatos Montecito Hotel és Kaszinóban. A kalandokat olyan szuper vendégszereplők fokozzák, mint Lara Flynn Boyle, Dean Cain, Ron Jeremy, Cheryl Ladd, Rachael Leigh Cook, Dennis Rodman és mások. Itt az ideje megfújni a kockát, megpörgetni a szerencse kerekét, ugyanis ezzel a sorozattal csak nyerhet!

 
3 990 Ft
Lost - Eltűntek 1. évad (5DVD box)

Az Oceanic Air légitársaság 815-ös számú menetrendszerinti járata a
Csendes óceán felett zuhanni kezd, és a géptörzs darabokra szakad. A roncs egy
része szárazföldre, egy látszólag elhagyatott szigetre csapódik, rengeteg utas
meghal, de csodával határos módon több tucat túlélő is akad a füstölgő roncsok
között.

A katasztrófa életben maradt áldozatai kénytelenek minden lelki és fizikai
erejüket mozgósítani ahhoz, hogy kibírják, amíg a mentőalakulatok megérkeznek.

Nemsokára azonban kiderül, hogy magukra vannak utalva: a katasztrófa előtt
a gépük rádiója elromlott, a repülő letért a szokásos útvonalról, és ott, ahol
lezuhantak, valószínűleg senki nem fogja keresni őket. A helyzet azonban még
ennél is rosszabb: a sziget mélyéről félelmetes hangok törnek fel, egy titokzatos
lény dühöng a dzsungelben, egy titokzatos rádióadást fognak a környékről, felfedeznek
egy különös csapóajtót, és rájönnek, hogy rajtuk kívül mások is vannak a szigeten…
és nem biztos, hogy békések a szándékaik…

2005 abszolút sikersorozataként robbant világszerte a misztikus Lost,
amely a rekord-nézőszám mellett komoly kritikai sikereket is elért: 6 Emmy-díjat
söpörhettek be az alkotók, és műfajában mind az Emmy-, mind pedig az Arany Glóbusz-díj
odaítélői az év legjobb sorozatának választották!

 
5 990 Ft
Lost - Eltűntek 2. évad (7DVD box) (bővített változat)

A többszörös Emmy-díjas sorozat második évadjában folytatódnak és fokozódnak az Oceanic Flight 815-ös repülőgép katasztrófáját túlélő utasok megpróbáltatásai.

Már tudják, hogy nincsenek egyedül a szigeten, de nem sejtik, hogy milyen szándékok vezérlik a többieket. A korábban talált csapóajtó felnyitásától azt remélték, hogy választ kaphatnak kérdéseikre, és megoldódik az egyre nyomasztóbb rejtély, de a mélyben csak újabb, a korábbiaknál ha lehet még rémisztőbb kérdések várják a túlélőket. Lehet, hogy a csapóajtóval Pandora szelencéjét nyitották ki?

A sorsszerűen visszatérő számsorozat (4, 8, 15, 16, 23, 42) pedig újra és újra felbukkan...

 
7 990 Ft
Lost - Eltűntek 3. évad (7DVD box)

Az Oceanic Flight 815-ös járat katasztrófájának túlélői tudják, hogy hiába várják megmentőiket – a külvilágnak fogalma sincs arról, hol zuhant le a repülő. De mielőtt a menekülésre gondolhatnának, előbb meg kell ismerniük a sziget titkait és túl kell élniük a veszélyes helyzeteket.

Azt eddig is tudták, hogy nincsenek egyedül a szigeten, de most elérkezett a pillanat, hogy konfrontálódjanak a "többiekkel". Vajon kik azok, akik önként költöztek ide? Vajon milyen sötét titkokat rejt a "többiek" idillinek tűnő közössége? Ők lennének a kulcs a meneküléshez, vagy éppen ők azok, akik megakadályozzák, hogy bárki is élve elhagyja a szigetet? Mi az a különös fekete füst? Hogyan hat a sziget a rákbetegségre és a szaporodásra? Mit keresnek jegesmedvék a trópusi szigeten?

Miközben egyre több részletet megtudunk a szigetlakókról és a túlélőkről, a kérdések száma is egyre nő – és amikor már azt gondoljuk, hogy nem okozhatnak újabb meglepetéseket az alkotók, egy hatalmas csavarral ismét a székhez kötözik a nézőt! A Lost első két évada magasra tette a mércét, de a most megjelenő 3. évad – amellyel elérkeztünk a 6 évadosra tervezett sorozat feléhez – még az előző részeknél is izgalmasabb, akciódúsabb, és kalandosabb epizódokkal kényezteti a rajongókat!

 
5 990 Ft
  Lost - Eltűntek 4. évad (6DVD box)(külső papírtok nélkül)

A legrafináltabb televíziós sorozat, a Lost - Eltűntek most még több rejtélyes fordulatot tartogat: vigyázat, függőséget okozhat! Az izgalmakat eddig sosem látott extrák fokozzák.

A balesetet szenvedett 815-ös járat utasai a szerencsétlenség után három hónappal rádöbbennek, hogy van veszélyesebb is a szigetnél: azok az emberek, akik a megmentésükre érkeztek.

A tévétörténet egyik legnagyobb hatású sorozatának 6 lemezes DVD-kiadását csavaros vissza- és előretekintések, valamint különleges ráadásanyagok teszik teljessé.

 
7 990 Ft
Lost - Eltűntek 5. évad (5DVD box) (bővített kiadás)

A Lost – Eltűntek lebilincselő, misztikus és kérdést kérdésre halmozó története időutazásban csúcsosodik ki a lélegzetelállító ötödik évadban. Az extrákkal telepakolt, a szereplőkkel készített „rejtélyfeltáró” interjút és egy exkluzív, a kulisszák mögé kalauzoló kisfilmet is kínáló gyűjtemény a rajongók számára (is) kihagyhatatlan.

A sors hívásának nem lehet ellenállni – a szigetet elhagyó hat „túlélő” visszatér a rejtélyek földjére. Vajon mi késztethette őket arra, hogy ismét a szigetre menjenek? És mi történt azokkal, akik ott maradtak?

 
9 990 Ft
  Mad Men - Reklámőrültek 1. évad (4DVD - összecsomagolva) (külső papírtok nélkül)

Hatvanas évek, New York. Don Draper egy menő reklámcégnél dolgozik, és még az ellenségei szerint is messze a legjobb a szakmájában. Legújabb megbízása, hogy még vonzóbbá tegye a Lucky Strike-ot az embereknek. A dohányzás káros következményeiről felszínre kerülő hírektől azonban még ő is pánikba esik. Egyelőre semmi ötlete nincs a reklámot illetően. Munkatársa, Pete Champbell kihasználja Don pillanatnyi zavarát, és elkezdi építgetni a karrierjét társa háta mögött. A nagymenő reklámcég viszont nem csak férfiakból áll, így feltűnik a színen Peggy Olsen is, aki Don új titkárnője lesz. Peggy nagyon kedves és visszahúzódó, de mi van, ha ez csak a látszat?

 
5 990 Ft
Maffiózók 1. évad (4DVD box)

Az elmúlt negyed század amerikai popkultúrájának legnagyszerűbb alkotása! - így jellemezte a New York Times az HBO új sorozatát, amely gyökeresen megváltoztatta a szappanoperákról alkotott képünket.

A Maffiózók egyfajta családregény, amelyben ugyanúgy felbukkan az emberi gyarlóság minden vállfaja, mint mondjuk a Dallasban, vagy bármelyik manapság divatos végtelenített szappanoperában, azzal a "kis" különbséggel, hogy amikor a Maffiózókban munkával kapcsolatos problémák gyötrik a szereplőket, az általában drogkereskedelemmel, gyilkossággal, zsarolással van összefüggésben.

Természetesen a Maffiózók - amelynek története egy New Jersey-i maffia-család, illetve a Keresztapa, Tony Soprano körül zajlik - kimagaslik a tévésorozatok mezőnyéből nagyszerű, fanyarkás humorával, televíziós produkcióknál szokatlan, durva erőszakábrázolásával és nem éppen visszafogott nyelvezetével.

A sorozat számos Emmy-díjjal büszkélkedhet és nem utolsó ajánlólevél az sem, hogy a producer David Chase volt, aki többek közt a Miért éppen Alaszka? című rendhagyó sorozat gazdája is volt!

 
5 990 Ft
Maffiózók 2. évad (4DVD box)

Tony Soprano számára a szürke hétköznap ismeretlen fogalom: még egy ilyen hétpróbás maffiózónak sincs könnyű dolga, ha össze akarja egyeztetni vér szerinti családja: a felesége, Carmela, a lánya, Meadow és a fia, Anthony Jr. igényeit a „család”: Paulie Walnuts, Silvio Dante és Pussy Bonpensiero elvárásaival. A mama és a nagybácsi szövetkezik ellene, a nővére, Janice olyan zűrös, mint egy kamaszlány, és nagyon úgy fest, hogy az egyik legbizalmasabb szövetségese lepaktált az FBI-jal.

Nem csoda, ha Tonynak jobban szüksége van a pszichiátere, Dr. Melfi tanácsaira, mint valaha...

 
3 990 Ft
Maffiózók 3. évad (4DVD box)

A zöldövezeti háztartások két autóval rendelkeznek. Egyeseknek két házuk van. Tony Sopranonak két családja.

Talán ezért szerel az FBI lehallgatókészüléket otthonába. Ezért okoz olyan sok fejfájást a néhai Jackie Aprile fia. Ezért nem találja az orosz házvezetőnő a műlábát. Ezért dúlja szét az iskola uszodáját a fia, és ezért sajog a fiúk miatt annyira sokat lánya szíve. Ezért jár felesége, Carmela felváltva pszichiáterhez és gyóntatópaphoz. És ezért látogatja Tony Soprano a pánikrohamai miatt Dr. Melfit.

Nem egyszerű New Jersey alvilági életét irányítani. De végeredményben ez a munka biztosít megélhetést Tony Soprano mindkét családja számára...

 
2 990 Ft
Maffiózók 4. évad (4DVD box)

Nehéz idők járnak Jerseyben Tony Sopranóra. A gazdasági válság nem tesz jót a családi üzletnek. Felesége, Carmela szeretné magát bebiztosítani anyagilag. Régóta hűséges emberei rossz szemmel néznek újabb döntéseire. Egy rivális nagyfőnök szívesen újraosztaná a lapokat a környéken. Hosszú évtizedek óta először, a Soprano-család egyik tagját bíróság elé állítják. Egyik gyermeke elveszíti érdeklődését az oktatás iránt. És még a kacsák sem akarnak visszatérni.

 
2 990 Ft
Maffiózók 5. évad (4DVD)
Úgy tűnik, a dolgok végre jobbra fordulnak a Soprano-család életében, mikor hosszú börtönbüntetés után kiengedik Tony kedvenc unokatestvérét, Tony Blundettót. Igen ám, de a kuzin odabenn úgy döntött, hogy jó útra tér és masszázsszalont nyit. Tony Soprano teljesen le van döbbenve, de nem hagyhatja annyiban a dolgot. Mikor végül sikerül jobb belátásra bírni az „eltévelyedett báránykát”, az olyan problémákhoz vezet, hogy a családfő kénytelen meghozni egy döntést, amely talán egész életében kísér... 
3 990 Ft
Meghökkentő mesék 1. évad (2DVD - összecsomagolva)

Aki valaha látta, az biztosan nem tudja elfelejteni a Roald Dahl novelláiból készült, mára már klasszikussá vált angol TV-film sorozatot. A mesék igazi rémtörténetek, borzongással, morbid helyzetekkel és a legfeketébb humorral fűszerezve. A filmek befejezése mindig tartogat egy olyan kiszámíthatatlan csavart, amit képtelenség előre kitalálni. A meghökkentő mesék legismertebb figurái közé tartozik a megcsalt asszony, aki férjét mélyhűtött báránycombbal csapja agyon, vagy a csavargó, akinek hátán a világ egyik legértékesebb tetoválása van, illetve
egy kedves házinéni, aki mellesleg professzionális preparátor.

Epizódok:

- Egy ember délről
- Mrs. Bixby és a szőrmekabát
- William és Mary
- Báránycomb hentesné módra
- A házinéni
- A fába szorult féreg
- Hódító Edward
- Ugrás a mélybe
- Út a Mennyországba
- A meztelen valóság
- Kis trükkök
- A bor zamata

 
3 990 Ft
Megvilágosultam 1. évad (2DVD) (Enlightened)

Mike White és Laura Dern a kitalálói az HBO® Megvilágosultam című sorozatának, amelyben az alakításáért Golden Globe®-díjjal jutalmazott Dern Amy Jellicoe-t játssza. Miután Amy önpusztító életformája miatt ideg-összeroppanást kap a munkahelyén, és egy holisztikus gyógyközpontban kezelik, hazatér Kaliforniába, hogy teljesen új szemlélettel folytassa az életét. Mindennapjainak immár része a meditáció és az öngyógyítás, emellett az anyjához (Diane Ladd, aki az életben is Dern édesanyja) költözik, akivel korábban eléggé eltávolodtak egymástól, és felveszi a kapcsolatot a volt férjével, Levijal (Luke Wilson) is, akinek szintén megvannak a maga démonai és függőségei. Amyt visszaveszik korábbi munkahelyére, az Abaddonn Industrieshez, ám csak megalázóan alacsony pozícióba. Amy az új munkáját végezve gyanús ügyekre bukkan a cégnél, és látja, hogy nyomorítanak meg másokat is, ezért új célt tűz ki maga elé: meg akarja változtatni az emberek életét. Hiába kíván azonban a „változás elősegítője” lenni a világban, legújabb szándékait illetően épp azok a legszkeptikusabbak, akik a legjobban ismerik őt.

 
3 990 Ft
Mentalista 2. évad (5DVD box)

A Kaliforniai Nyomozóiroda tanácsadója, Patrick Jane (Simon Baker Emmy®-díjra jelölt alakításában) nem sokat törődik a szabályokkal, viszont elhivatott és az önteltségig magabiztos. Az egykori „látnok” páratlan megfigyelőkészségével olyan jeleket vesz észre, amelyek fölött mások elsiklanak, így a legbonyolultabb bűntényeket is képes kibogozni. Ám nem csak a bűntények miatt kihagyhatatlan ez az évad is: Lisbon és Cho felfednek néhány részletet zűrös múltjukból. A CBI egyik vezetője erőszak áldozata lesz, az új főnök pedig jobban ért a parancsolgatáshoz, mint a csapatmunkához. Van Pelt és Rigsby egyre jobban összemelegednek, és ez veszélyezteti a karrierjüket. Készüljön fel a szellemi kalandra: a sikersorozat 2. évadának 23 epizódja 5 lemezen a korábbinál is több csípős humort és sötét borzongást kínál.

 
7 990 Ft
Merlin kalandjai (4DVD box)

Camelot misztikus városában járunk valahol a történelem kezdetén egy olyan korban, melyben a birodalmat legendás lények és varázslatos emberek lakták. A mágia azonban tiltott volt, művelőivel Uther Pendragon, a kegyetlen zsarnok könyörtelenül elbánt.

Mikor Merlin, a különleges varázserővel rendelkező fiú megérkezik a királyságba, nem telik el sok idő és máris ellenségeket szerez magának, többek között Arthur herceg, Uther trónjának keményfejű örököse személyében. A túlélés érdekében Merlin kénytelen a képességeire hagyatkozni és miközben felfedi Camelot különös titkait, rádöbben, hogy a sorsa menthetetlenül összefonódik az ifjú Arthuréval, Camelot majdani királyával.

 
3 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés