Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sorozatok


Sorrend:

Kaliforgia 1. évad (3DVD box) (nagyon karcos példány)

A 2007-es év legnagyobb figyelmet kapott sorozata végre DVD-n!

David Duchovny (X-akták) Hank Moody Arany Glóbusz-díjjal jutalmazott megformálásával, a SHOWTIME hatalmas kritikai elismerésben részesített sorozatában, a Kaliforgiában tér vissza a televízióhoz.

Moody, a sikeres író élete diadalmenetben tart a szakadék felé. Az alkotói válságban szenvedő pasas drog- és szexfüggősége közt egyensúlyozik, közben igyekszik jó apja lenni tinédzser lányának, és megpróbálja visszahódítani élete szerelmét.

Ebben a háromlemezes gyűjteményben megtalálja az első évad mind a 12 szórakoztató, merész és szexis részét – extrákkal körítve!

 
1 990 Ft
Kés/Alatt 1. évad (5DVD box)

Főhőseink két jól menő plasztikai sebész, akikről nehezen képzelhető el, hogy legjobb barátok: A szexfüggő Christian jó pénzért bárkit bármivé átszab, hisz lelkiismerete rég nincs, és orvosi etikáról hírből sem halott. A példamutató családfő szerepében tetszelgő Sean neje hűtlenségre készül, fia leszbikusokkal kavar, nem csoda, hogy ő sem fér sokáig a bőrébe.

A klinika mindeközben dübörög. Egymásnak adják a kilincset a furcsábbnál furcsább páciensek. Gengsztereknek kell új arcot faragni, egypetéjű ikreket kell kiigazítani minimum kétpetéjűvé, férfiból kell nőt, nőből még nőbbet. És bár az áraknak nem szabnak határt, úgy szabnak át, hogy közben nem vágnak át.

A sorozatban látható szaftos műtétek, valamint szex- és egyéb jelenetek miatti kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

 
2 990 Ft
Kés/Alatt 2. évad (6DVD box)

Pénz és csillogás. Szex és stílus. Hatalom és presztízs. Isten hozott ismét Sean McNamara (Dylan Walsh) és Christian Troy (Julian McMahon) elit szépségszabászatában, ahol a két doki továbbra is mindenkit tökéletesre formál, miközben az ő életük minden, csak nem tökéletes. Troy beleszeret egy magabiztos vak üzletasszonyba, McNamarának egy pornósztár a barátnője, egy napvilágra kerülő régi titok miatt pedig kis híján elválnak a két férfi útjai. Ava, az életvezetési tanácsadó szintén rejtegetni próbál valamit, ám végül az ő féltve őrzött titkáról is lehull a lepel...

A kés/alatt a legjobb drámasorozat Arany Glóbusz®-díjat nyert második évada meghökkentő és felkavaró pillanatokban bővelkedő mestermű, amelynek 16 epizódja most hat lemezen, tökéletesre szabott extrákkal jelenik meg DVD-n.

 
1 990 Ft
Kés/Alatt 3. évad (6DVD box)

Amit a férfi – vagy talán nő? – összevagdos, azt ők összevarrják. Ő fájdalmat okoz, ők gyógyítanak. Sean McNamara és Christian Troy szépségszobrászok esküt tettek arra, hogy nyomtalanul eltűntetik azokat a hegeket, melyeket az önmagát Késesnek hívó sorozatgyilkos hagyott hátra áldozatai testén és lelkén. Nincs is ezzel probléma, de hogy a saját családjukon ejtett sebeket is összefoltozzák, hírneves szakmai tudásuknál sokkal többre lesz szükségük.

Dylan Walsh és Julian McMahon visszatér a Kés/Alatt szenzációs harmadik évadjába, amely színültig van erotikával, feszültséggel és kihívásokkal: például sürgős beavatkozást igényel egy háromszáz kilós nő, aki összenőtt a szófájával… Van egy új doki a csapatban: dr. Quentin Costánál ugyan senki sem tangózik jobban, de szinte mindig maga felé hajlik a szikéje. További fejlemények: Julia új karrierbe kezd, Matt bőrfejűekkel szűri össze a levet, s a Késesről kiderül, hogy… na de ezt mi sem árulhatjuk el. A titok nyitja a harmadik évadban rejlik.

 
1 990 Ft
Kés/Alatt 4. évad (5DVD box)

Szex. Csábítás. Zsírleszívás. A díjnyertes Kés/alatt-ban mindez megtalálható, és még sok minden más, amit a képzelet és az orvosi szike feltárhat. Vajon a plasztikai műtét mit képes hozzátenni egy páciens életéhez? És mit vesz el tőle?

Sean McNamara (Dylan Walsh) és Christian Troy (Julian McMahon) testszobrászok / legjobb barátok a 4. évadban is ezekre a húsba vágó kérdésekre keresik a választ, miközben népszerű klinikájukon egymást váltják a furcsábbnál furcsább kliensek (például egy hasbeszélő, aki szeretne hasonlítani a babájára) és esetek (a jó doktorok ujjat húznak a szervkereskedő maffiával).

A vendégszereplők között olyan sztárokkal, mint Jacqueline Bisset, Larry Hagman, Alanis Morissette, MoNique, Rosie ODonnell és Brooke Shields. Ez az ötlemezes kiadvány tengernyi borzongást, izgalmat és meglepetést tartogat a műtőasztalon innen és túl.

 
2 990 Ft
Kés/Alatt 5. évad (5DVD box)

Los Angeles. Az angyalok városa. A hiúság birodalma. A hely, ahol a csillogás, az illúzió és az álmok nagy tételben cserélnek gazdát: tökéletes hely a Miamiból frissen áttelepült McNamara-Troy plasztikai sebész magánpraxis számára.A kamera forog, a reflektorok égnek, a szikék villognak: Sean és Christian egy plasztikai sebészetről szóló tévésorozat konzultánsaiként kezdenek Los Angeles-ben dolgozni, ám hamarosan képernyőre kerülnek (és hamarosan egymás riválisává válnak a sztárságért folytatott harcban).

Hollywoodban a könnyen tévútra térő Kimber újra pornózni kezd, a kábszeres múlttal rendelkező Matt megpróbál tiszta maradni, Julia és Christian újjá élesztik románcukat – a McNamara-Troy duó körül bonyolódó személyes és szakmai problémák mind Kaliforniába települnek. A szakszerű sebészeti beavatkozás minden esetben megkerülhetetlen – legyen szó apró-cseprő, vagy életbevágó kérdésről. Isten hozott Los Angelesben!

 
2 990 Ft
Két pasi meg egy kicsi 1. évad (4DVD box)

Charlie Harper, a megrögzött agglegény nagykanállal eszi az életet: van egy túlfizetett állása, egy gyönyörű háza Malibun, ráadásul a nők egymás kezébe adják nála a kilincset. Aztán váratlanul beköltözik hozzá a válás nehézségei elől menekülő aggodalmaskodó bátyja, Alan és annak minden lében kanál 10 éves fia, Jake. Bocs, Charlie, az aranyéletnek mostantól befellegzett...

Ez a négylemezes kiadás a legjobb új sorozat kategóriájában Peoples Choice-díjjal kitüntetett, üdítően szórakoztató vígjáték 24 részes első évadát tartalmazza, melyben Charlie Sheen játssza Charlie-t, Jon Cryer Alant, Jake szerepében pedig Angus T. Jonest láthatjuk. Holland Taylor alakítja a fivérek zsarnokoskodó anyját, Marin Hinkle Alan fagyos exnejét, Melanie Lynskey pedig Rose-t, aki azt hiszi egyetlen randija Charlie-val életre szóló köteléket jelent.

Ők tehát a Harper-hímek: két férfi, egy gyerek – zéró felnőtt.

 
4 990 Ft
Két pasi meg egy kicsi 2. évad (4DVD box)

Üdvözlünk ismét Harperék malibui tengerparti házában, amely az utóbbi idők egyik legviccesebb televíziós vígjátéksorozatának otthona. A ház tulaja az agglegény Charlie, aki megpróbálja felidézni (nagyon azért nem strapálja magát), hogy is hívják a lányt, aki éppen az emeleten zuhanyozik. De itt él Charlie elvált és folyton aggodalmaskodó bátyja, Alan is, aki büszke rá, hogy az év csontkovácsának választották San Fernando Valleyben. És persze Jake, Alan 11 éves fia, aki akkor a legboldogabb, ha egyik kezében egy doboz üdítőt, a másikban pedig távirányítót tarthat. Egy év együttélés után rájöttek, miként alkothat két pasi meg egy kicsi teljes családot. Persze ez azért nem megy könnyen, és ennek a négylemezes kiadványnak köszönhetően most a 24 fergeteges epizódból álló második évad összes rázós és végtelenül mulatságos pillanatát végigkövetheted.

 
4 990 Ft
Két pasi meg egy kicsi 3. évad (4DVD box)

Ismét visszatértek a pasik (meg a kicsi), hogy fergeteges szórakozást nyújtsanak az első számú televíziós vígjátéksorozat harmadik évadában. Kandik, Sandyk, Mandik és más vadító csajok masíroznak ki-be a malibui tengerparti házból, melyet továbbra is szeretne otthonának tekinteni ez a kicsit gyogyós, ám a jókedvben mindig összetartó család: a gondtalan agglegény Charlie (Charlie Sheen), mindenen aggodalmaskodó testvére, a csontkovács Alan (Jon Cryer) és Alan tizenkét éves fia, Jake (Angus T. Jones). Ebben az évadban Charlie megpróbálja bebizonyítani (magának, családjának, barátnőjének, bárkinek, aki kíváncsi), hogy képes tartós kapcsolatot kialakítani egy fantasztikus balett-táncosnővel. Alan járni kezd egy szuperszexi (ám nem éppen szuperokos) 22 éves lánnyal, aki történetesen Charlie egyik volt barátnője, és még Jake is megpróbál hódítani első fiú-lány buliján. És ha ez nem elég: valaki a Harper családból házasodni készül. Ki ne hagyja hát senki az Emmy-díjra jelölt harmadik évad 24 ellenállhatatlanul vicces epizódját!

 
4 990 Ft
Klinika, A - 1. évad (4DVD - box)

Bemutatása idején nagy sikere volt a fekete-erdei klinika történetének. Az akkori rajongók bizonyára ma is szívesen átélik a kórház belső életének, az ott dolgozó orvosoknak, nővéreknek - Brinkmann professzornak, Christa nővérnek, a jóképű Udonak - és a klinika betegeinek szívszorító, egyszer tragikus, máskor komikus mindennapjait. Ismét végigkísérhetjük sorsukat, szenvedéseiket, szerelmeiket, fájdalmaikat...

 
5 990 Ft
  Las Vegas 1. évad (6DVD box)  (egyik lemezen kisebb felületi karcok)

A sorozat Las Vegas csillogó világát mutatja be egy kaszinó mindennapjain keresztül. A személyzet a következő: Ed, a volt CIA-s biztonsági főnök, akivel nem érdemes ujjat húzni; Denny, fiatal, jóképű és minden problémát megold, mint például előkeríti az eltűnt pénzes nagyhalat vagy a lányokat elkábító és megerőszakoló szemétládát. Természetesen a gyönyörű nők sem hiányoznak, mint például Nessa aki fantasztikus érzékkel szúrja ki a csalókat és gyanús elemeket a játékteremben.

 
7 990 Ft
Las Vegas 2. évad (6DVD box)

A tévé legforróbb sorozata, a Las Vegas, visszatér a második évad izgalmakkal teli 24 epizódjával, s a tétek magasabbak, mint valaha!

Csatlakozzon újra a Montecito Hotel és Casino tévedhetetlen biztonsági szolgálatához, ahol újabb hamiskártyásokat csípnek nyakon, sötét titkokat lepleznek le, gyilkossági ügyeket oldanak meg és még a topless táncosoknak is betanítják a mozdulatokat – miközben a nap 24 órájában ügyelnek a biztonságra.

A Bűnök városa vérpezsdítően új arcát mutatja olyan sztárok vendégszereplésével, mint Sylvester Stallone, Alec Baldwin, Jill Hennessy, Jon Lovitz és mások, továbbá olyan előadók zenés fellépésével, mint Snoop Dogg, Clint Black, Duran Duran és a Black Eyed Peas.

 
3 990 Ft
Las Vegas 3. évad (6DVD box)

Ami Vegasban történik, az nem marad többé Vegasban, ugyanis megérkezett DVD-n a tűzforró Las Vegas harmadik évada! Csatlakozzon Ed-hez (James Caan), Danny-hez (Josh Duhamel), Mary-hez (Nikki Cox), Delindához (Molly Sims) és Sam-hez (Vanessa Marcil) az új évad izgalmakban bővelkedő 23 epizódjában, melyben hamiskártyásokat és nagytételben játszó svindlereket kapnak el és még egy erőszakos tulajdonosváltást is túlélnek a varázslatos Montecito Hotel és Kaszinóban. A kalandokat olyan szuper vendégszereplők fokozzák, mint Lara Flynn Boyle, Dean Cain, Ron Jeremy, Cheryl Ladd, Rachael Leigh Cook, Dennis Rodman és mások. Itt az ideje megfújni a kockát, megpörgetni a szerencse kerekét, ugyanis ezzel a sorozattal csak nyerhet!

 
3 990 Ft
Lost - Eltűntek 1. évad (5DVD box)

Az Oceanic Air légitársaság 815-ös számú menetrendszerinti járata a
Csendes óceán felett zuhanni kezd, és a géptörzs darabokra szakad. A roncs egy
része szárazföldre, egy látszólag elhagyatott szigetre csapódik, rengeteg utas
meghal, de csodával határos módon több tucat túlélő is akad a füstölgő roncsok
között.

A katasztrófa életben maradt áldozatai kénytelenek minden lelki és fizikai
erejüket mozgósítani ahhoz, hogy kibírják, amíg a mentőalakulatok megérkeznek.

Nemsokára azonban kiderül, hogy magukra vannak utalva: a katasztrófa előtt
a gépük rádiója elromlott, a repülő letért a szokásos útvonalról, és ott, ahol
lezuhantak, valószínűleg senki nem fogja keresni őket. A helyzet azonban még
ennél is rosszabb: a sziget mélyéről félelmetes hangok törnek fel, egy titokzatos
lény dühöng a dzsungelben, egy titokzatos rádióadást fognak a környékről, felfedeznek
egy különös csapóajtót, és rájönnek, hogy rajtuk kívül mások is vannak a szigeten…
és nem biztos, hogy békések a szándékaik…

2005 abszolút sikersorozataként robbant világszerte a misztikus Lost,
amely a rekord-nézőszám mellett komoly kritikai sikereket is elért: 6 Emmy-díjat
söpörhettek be az alkotók, és műfajában mind az Emmy-, mind pedig az Arany Glóbusz-díj
odaítélői az év legjobb sorozatának választották!

 
5 990 Ft
Lost - Eltűntek 2. évad (7DVD box) (bővített változat)

A többszörös Emmy-díjas sorozat második évadjában folytatódnak és fokozódnak az Oceanic Flight 815-ös repülőgép katasztrófáját túlélő utasok megpróbáltatásai.

Már tudják, hogy nincsenek egyedül a szigeten, de nem sejtik, hogy milyen szándékok vezérlik a többieket. A korábban talált csapóajtó felnyitásától azt remélték, hogy választ kaphatnak kérdéseikre, és megoldódik az egyre nyomasztóbb rejtély, de a mélyben csak újabb, a korábbiaknál ha lehet még rémisztőbb kérdések várják a túlélőket. Lehet, hogy a csapóajtóval Pandora szelencéjét nyitották ki?

A sorsszerűen visszatérő számsorozat (4, 8, 15, 16, 23, 42) pedig újra és újra felbukkan...

 
7 990 Ft
Lost - Eltűntek 3. évad (7DVD box)

Az Oceanic Flight 815-ös járat katasztrófájának túlélői tudják, hogy hiába várják megmentőiket – a külvilágnak fogalma sincs arról, hol zuhant le a repülő. De mielőtt a menekülésre gondolhatnának, előbb meg kell ismerniük a sziget titkait és túl kell élniük a veszélyes helyzeteket.

Azt eddig is tudták, hogy nincsenek egyedül a szigeten, de most elérkezett a pillanat, hogy konfrontálódjanak a "többiekkel". Vajon kik azok, akik önként költöztek ide? Vajon milyen sötét titkokat rejt a "többiek" idillinek tűnő közössége? Ők lennének a kulcs a meneküléshez, vagy éppen ők azok, akik megakadályozzák, hogy bárki is élve elhagyja a szigetet? Mi az a különös fekete füst? Hogyan hat a sziget a rákbetegségre és a szaporodásra? Mit keresnek jegesmedvék a trópusi szigeten?

Miközben egyre több részletet megtudunk a szigetlakókról és a túlélőkről, a kérdések száma is egyre nő – és amikor már azt gondoljuk, hogy nem okozhatnak újabb meglepetéseket az alkotók, egy hatalmas csavarral ismét a székhez kötözik a nézőt! A Lost első két évada magasra tette a mércét, de a most megjelenő 3. évad – amellyel elérkeztünk a 6 évadosra tervezett sorozat feléhez – még az előző részeknél is izgalmasabb, akciódúsabb, és kalandosabb epizódokkal kényezteti a rajongókat!

 
5 990 Ft
Lost - Eltűntek 5. évad (5DVD box) (bővített kiadás)

A Lost – Eltűntek lebilincselő, misztikus és kérdést kérdésre halmozó története időutazásban csúcsosodik ki a lélegzetelállító ötödik évadban. Az extrákkal telepakolt, a szereplőkkel készített „rejtélyfeltáró” interjút és egy exkluzív, a kulisszák mögé kalauzoló kisfilmet is kínáló gyűjtemény a rajongók számára (is) kihagyhatatlan.

A sors hívásának nem lehet ellenállni – a szigetet elhagyó hat „túlélő” visszatér a rejtélyek földjére. Vajon mi késztethette őket arra, hogy ismét a szigetre menjenek? És mi történt azokkal, akik ott maradtak?

 
9 990 Ft
M.A.S.H. 2. évad (3DVD box)

Robert Altman 1970-ben bemutatott - azóta klasszikusnak számító - háborúellenes, háborús vígjátékának (M.A.S.H.) sikerét követően indult a film, és a film alapját képező könyv nyomán a M.A.S.H. tévésorozat-változata, amely mai napig a TV-történelem talán legjobb komédia-sorozatának számít!

11 évadot élt meg a M.A.S.H., amely nem éppen vígjátéki környezetben játszódik – hiszen a történetek a koreai háborúban az ostromvonalak mögött állomásozó mozgó katonai sebészeti kórház dolgozóiról szólnak – a felejthetetlen karakterek, Hawkeye Pierce, Trapper John, és a szexi Houlihan nővér kalandjai azonban még a legdrámaibb helyzetekben is mosolyt csalnak a nézők arcára.

 
4 990 Ft
  Mad Men - Reklámőrültek 1. évad (4DVD - összecsomagolva) (külső papírtok nélkül)

Hatvanas évek, New York. Don Draper egy menő reklámcégnél dolgozik, és még az ellenségei szerint is messze a legjobb a szakmájában. Legújabb megbízása, hogy még vonzóbbá tegye a Lucky Strike-ot az embereknek. A dohányzás káros következményeiről felszínre kerülő hírektől azonban még ő is pánikba esik. Egyelőre semmi ötlete nincs a reklámot illetően. Munkatársa, Pete Champbell kihasználja Don pillanatnyi zavarát, és elkezdi építgetni a karrierjét társa háta mögött. A nagymenő reklámcég viszont nem csak férfiakból áll, így feltűnik a színen Peggy Olsen is, aki Don új titkárnője lesz. Peggy nagyon kedves és visszahúzódó, de mi van, ha ez csak a látszat?

 
5 990 Ft
Maffiózók  6. évad 1. rész (4 DVD) (2006)
Tony Sopranónak újabb és újabb kihívásokkal kell szembenéznie, ahogy élete egyre csak bonyolódik. Most, hogy Carmelával ismét együtt vannak, kénytelenek szembesülni a ténnyel, hogy a gyerekeik ugyan már nagykorúak, mégsem teljesen felnőttek. Ráadásul mióta Johnny Sack bevonult a börtönbe, a New Jersey-i és New York-i családok közötti ellentétek is tovább élesednek. 
4 990 Ft

Sorrend: