Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sorozatok


Sorrend:

Született feleségek 3. évad (6DVD box) (karcos példány)

Ideje kiteregetni a szennyest! Az Emmy-díjas sorozat harmadik évada a legjobb lehetőség erre!

Most minden pletyka szaftosabb, a titkok nagyobb botrányokat rejtenek, és a bosszú sokkal édesebb. Engedje, hogy elvarázsolják a harmadik évfolyam édes méregbe áztatott epizódjai: Susannak új szerelme van, Bree házassága Orsonnal rejteget néhány meghökkentő meglepetést...

 
3 990 Ft
  Tavasz 17 pillanata, A 1-12. rész (6DVD - összecsomagolva)

1945 tavaszán járunk, ez lesz a 2. világháború utolsó tavasza...

Hitler stratégiai megbeszélést tart a bunkerében, ezalatt Jaltán a Szövetségesek - Sztálin, Churchill és Roosevelt - találkozót tartanak. Stirlitz az SS ezredese, akit Moszkvában csak Isajev tábornokként ismernek, fontos parancsot kap. Feladata nem más mint kideríteni, hogy melyik birodalomi vezető próbál kapcsolatot találni a nyugattal.

Ez a 12 részes kultikus filmsorozat, ami egy beépült szovjet titkosügynök sorsát követi nyomon a náci titkos szolgálat soraiban, a nagy sikerű premier után 34 évvel végre Magyarországon is elérhető DVD formátumban.

A 3 év alatt elkészült sorozatot a rettegett orosz titkosszolgálat, a KGB rendelte meg és az első ember aki látta, valószínűleg Jurij Andropov, akkori KGB-főnök, későbbi pártfőtitkár volt. 1973 augusztusában a legelső vetítéskor szinte kihaltak Moszkva közterei, megszűnt a bűnözés az utcákon, mindenki a képernyők előtt ült.

Stirlitz lenyűgöző kalandjai a második világháború végének drámai eseményeit idézik fel. A történet magával ragad és lebilincsel. A film nagyban köszönhette kirobbanó sikerét T. Lioznova fantasztikus rendezésének, Y. Semyonov remek forgatókönyvének, illetve a brilliáns szinészi alakításoknak. M. Tariverdiyev zenéje pedig, ami a film minden rezdülését nyomon követi, lenyűgöző, egyedi hangulatot teremt.

 
5 990 Ft
Thibault család, A 1-4. rész (2DVD - összecsomagolva)

A huszadik század elejének Franciaországában, a történelmi korforduló idején játszódó nagy ívű történet remekül felvázolt mellékalakok sokaságával, érdekfeszítően és izgalmasan meséli el a Thibault család sorsát. A filmsorozat egy jellegzetes francia nagypolgári család bemutatásával a modern értelmiségi magatartás három lehetőségét vázolja elénk: az apa, Oscar, a konzervatív-reakciós krelikalizmus, az álszent bigottság képviselője, idősebb fia, Antoine, az orvos, a társadalmi kérdésektől egy ideig elforduló humanista típusa, másik fia, Jacques az anarchisztikus értelmiségi forradalmáré. A szélesen hömpölygő filmsorozat gyönyörűen komponált képeivel igazi filmcsemege, méltó a feldolgozás alapjául szolgáló mű szelleméhez, Roger Martin du Gard remekéhez, a 20. századi próza talán leginkább tolsztoji léptékű alkotásához.

 
3 990 Ft
  Torchwood - Az idegen vadászok (5DVD) (Torchwood, 2006) (Díszdoboz) (BBC)

Jack Harkness kapitány Idő Ügynök, szélhámos a jövőből, akit utoljára a Doktorral (DOCTOR WHO) láttak utazni, ellátogat a 21.századi Cardiff-ba. Itt lesz tagja a Torchwood Intézetnek, ami egy önálló szigorúan titkos bűnüldöző szervezet, melyet még maga Viktória királynő alapított.

Vészhelyzetek, akciók esetén a rendőrség és a katonaság felett állnak. A szervezet feladata, hogy a földönkívüli technológiákat felhasználva, felvegye a harcot a Cardiff-on áthaladó tér-idő törésen keresztül a Földre érkező ellenséges földönkívüliek és természetfeletti fenyegetések ellen, a Föld és az emberiség védelmében...

5 DVD 13 Epizód

Extrák eredeti nyelven

 
2 990 Ft
Tövismadarak (2DVD box) (Richard Chamberlain) (felirat)

Egy pap, aki Isten és saját emberi érzelmei közt őrlődik. Egy lány, aki az elérhetetlenre vágyik. A népszerű Tövismadarak tévésorozat e beteljesülésre váró, tiltott szerelem krónikája.

Az 50 évet felölelő szerelmi történetben vágyakkal, bosszúval, félelmekkel és szenvedéllyel teli sorsokat követhetünk végig. A hat Emmy®-díjjal jutalmazott sorozat méltán lett a nézők kedvence is!

 
5 990 Ft
Trónok harca 1-2. évad (10 DVD box)

Trónok harca 1. évad (5DVD box):

Az HBO® monumentális új sorozata, amely George R.R. Martin kirobbanó sikerű regénysorozata, A tűz és jég dala alapján készült, olyan világban játszódik, ahol a nyarak évtizedeket ölelhetnek át, a telek pedig akár egy emberéleten át is tarthatnak. Az ármánykodó déltől és a barbár keleti földektől kezdve a jeges északig és az ősi Falig, amely a mindent elnyelő titokzatos sötétségtől védi a birodalmat, a Hét Királyság nagy hatalmú családjai vívnak egymással harcot a Vastrón megszerzéséért. Fondorlat és árulás. Nemesség és becsület. Hódítás és győzelem. A Trónok harcában diadalmaskodsz vagy meghalsz.

Trónok harca 2. évad (5DVD box):

Az HBO nagyszabású sorozatának második évadában Westeros képzeletbeli kontinensének királyai a Vastrónért küzdenek. A tél közeledtével a kegyetlen ifjú, Joffrey ül a trónra Királyvárban, akit intrikus anyja, Cersei és a Király Segítőjének kinevezett nagybátyja, Tyrion lát el tanácsokkal. De a Lannisterek uralmát több oldalról is támadják, miután két Baratheon koronát szerez, Robb Stark pedig az Észak Királyaként harcol.
Közben a Faltól északra új vezető emelkedik fel a vadak között, ami új veszélyt jelent Havas Jon és az Éjjeli Őrség számára, Daenerys Targaryen pedig meggyengült hatalma visszaszerzésén munkálkodik három újonnan született sárkánnyal. A viszályokkal és szövetségkötésekkel teli második évad izgalmas utazást kínál felkavaró és feledhetetlen tájakon. A George R.R. Martin világsikerű regénysorozata alapján készült Trónok harca az árulás és ármánykodás, a nemesség és becsület, a hódítás és diadal története.

 
9 990 Ft
Trónok harca 1. évad (5DVD box)

Az HBO® monumentális új sorozata, amely George R.R. Martin kirobbanó sikerű regénysorozata, A tűz és jég dala alapján készült, olyan világban játszódik, ahol a nyarak évtizedeket ölelhetnek át, a telek pedig akár egy emberéleten át is tarthatnak. Az ármánykodó déltől és a barbár keleti földektől kezdve a jeges északig és az ősi Falig, amely a mindent elnyelő titokzatos sötétségtől védi a birodalmat, a Hét Királyság nagy hatalmú családjai vívnak egymással harcot a Vastrón megszerzéséért. Fondorlat és árulás. Nemesség és becsület. Hódítás és győzelem. A Trónok harcában diadalmaskodsz vagy meghalsz.

 
7 990 Ft
Trónok harca 3. évad (5DVD box) (kissé karcos példány)

A monumentális HBO®-sorozat, a Trónok harca harmadik évadában a Lannisterek nem sokáig örülhetnek a Stannis Baratheon felett aratott diadaluknak, mert északon lázadás készül, amely felboríthatja a törékeny hatalmi egyensúlyt. Robb Stark, az Észak királya szeretné a Lannisterek fölött aratott győzelmeit kiaknázni, azonban nagy csapás éri, míg a Falon túl Mance Rayder és vadakból álló, félelmetes hadserege megállíthatatlanul nyomul dél felé. A Keskeny-tengeren túl Daenerys Targaryen – aki visszaszerezte három gyorsan növekvő sárkányát – megpróbál hadsereget toborozni és elhajózni Essosból, abban a reményben, hogy végre benyújthatja igényét a Vastrónra. A George R.R. Martin világsikerű regényfolyama alapján készült sorozat 3. évadában Westeros egymással versengő dinasztiái újra összecsapnak: van, akit próbára tesznek, van, akit elárulnak, és van, akit utolér a végzet.

 
2 990 Ft
Trónok harca 6. évad (5DVD box)

AZ HBO TÖRTÉNETÉNEK LEGNÉZETTEBB SOROZATA, a világméretű jelenségként körbeünnepelt Trónok harca továbbra is töretlen népszerűségnek örvend. Azok, akik Westeros és Essos viharos eseményeit túlélték, most megpróbálják összeszedni magukat, hogy továbbmeneteljenek elkerülhetetlen végzetük felé. Kedves ismerőseink és ellenségeink új szövetségeket kötnek, hogy megnöveljék a túlélés esélyeit, míg új szereplők is megjelennek, hogy szerte a világban kibillentsék a hatalom egyensúlyát.

 
9 990 Ft
Veronica Mars 1. évad (6DVD box)

Egy kis Buffy. Egy kis Bogart. Egy csipetnyi Nancy Drew. A Veronica Mars rendhagyóan eredeti krimiszéria: csípős humorú, sötét, fordulatos és szövevényes – az új évszázad legmerészebb és legizgalmasabb tévésorozatainak egyike.

Veronica (Kristen Bell) kívülállóként él Neptune-ban, egy trendi tengerparti városkában. Valaha népszerű volt diáktársai körében, de a legjobb barátnőjét meggyilkolták, és édesapja, a seriff rossz embert vádolt meg a gyilkosság elkövetésével: a halott lány milliárdos apját. A papa elveszítette az állását, Veronica a népszerűségét. Nyomozóirodát nyitnak, hogy új életet kezdhessenek. Internetes csalások, szekták, lopott autók: Veronica minden ügyet megold. De egyvalami mindennél fontosabb a számára: hogy megtalálja a barátnője gyilkosát...

 
5 990 Ft
Veronica Mars 2. évad (6DVD box)

Vajon ki kopogott be Veronicához az 1. évad végén? Duncan? Logan? Vagy valaki egészen más? Most megtudhatjuk, ki érdemelte ki Veronica ritkán látott mosolyát, valamint annak az izgalmas rejtélynek is utánajárhatunk, ami át- meg átszövi Neptune városát. Az egész azzal kezdődik, hogy Veronica lekési a buszt – ami néhány perc múlva lehajt egy szikláról és a Csendes-óceánban köt ki. Vajon baleset történt? Öngyilkosság? Emberölés? Az esetnek talán köze van Lilly Kane meggyilkolásához? Annyi biztos, hogy Veronica elkezdi felderíteni az ügyet, még ha a nyomozás újabb titkokhoz és veszélyekhez vezet is, még ha szerelmi élete a mélypontra kerül, sőt, még akkor is, mikor… nos, az új szereplőket, váratlan fordulatokat és a változatlanul sziporkázó, kíméletlenül szellemes dialógusokat felvonultató második évadból minden kiderül!

 
5 990 Ft
Vészhelyzet 01. évad (4DVD box)

A Vészhelyzetet még 1974-ben írtam, hogy megörökítsem azokat az élményeket,
amelyeket orvostanhallgatóként egy kórház sürgősségi osztályán szereztem. Ezek
a történetek azonban csak húsz évvel később, 1994 őszén egy új tévésorozatban
kerültek képernyőre.

Valószínűleg nincs még egy produkció a modern televízió történetében, amely
ennyit érlelődött volna. De megérte várni: a közönség a sorozatot pergőnek,
frissnek és valóságosnak érezte, és a Vészhelyzetnek már az első epizód
után hűséges rajongótábora alakult ki. Ha a kezdet figyelemre méltó volt, a
folytatás még inkább az lett: azok közül, akik ott voltunk a Vészhelyzet
megszületésénél, egyikünk sem gondolta volna, hogy a sorozat a televíziózás
történetének egyik legnépszerűbb produkciójaként ilyen hosszú életű és sikeres
lesz.

A korai időktől kezdve az izgalmas jelenig a Vészhelyzetnek mindig minden
pillanatát élveztem, ahogy reményeim szerint a nézők is.

Jó szórakozást!

Michael Crichton, 2003. június

 
7 990 Ft
  Vészhelyzet 02. évad (4DVD box) (digipack) (használt példány)

Egy életveszélyben levő újszülött, egy kilencéves piromániás, egy baleset felismerhetetlenségig roncsolódott áldozatai, egy Mikulásra hasonlító játékkészítő, egy meztelenül kornyikáló hölgybeteg – sosem lehet tudni, kivel találkozhatunk a sürgősségi osztályon. Egyvalami azonban biztos: Greene (Anthony Edwards), Ross (George Clooney), Lewis (Sherry Stringfield), Carter (Noah Wyle), Hathaway (Julianna Margulies), Benton (Eriq La Salle) és a Megyei Közkórház többi orvosa és dolgozója ismerik a feledhetetlen élmény receptjét, így a Vészhelyzet második évada megérdemelten nyerte el a legjobb sorozatnak járó Emmy-díjat*.

A 22 epizód mellett természetesen extrák is kerültek erre a négylemezes kiadványra, amely kihagyhatatlan mind a sorozat rajongói, mind az izgalmas fordulatok kedvelői számára.

 
3 990 Ft
  Vészhelyzet 02. évad (4DVD box) (digipack) (új, fóliás példány)

Egy életveszélyben levő újszülött, egy kilencéves piromániás, egy baleset felismerhetetlenségig roncsolódott áldozatai, egy Mikulásra hasonlító játékkészítő, egy meztelenül kornyikáló hölgybeteg – sosem lehet tudni, kivel találkozhatunk a sürgősségi osztályon. Egyvalami azonban biztos: Greene (Anthony Edwards), Ross (George Clooney), Lewis (Sherry Stringfield), Carter (Noah Wyle), Hathaway (Julianna Margulies), Benton (Eriq La Salle) és a Megyei Közkórház többi orvosa és dolgozója ismerik a feledhetetlen élmény receptjét, így a Vészhelyzet második évada megérdemelten nyerte el a legjobb sorozatnak járó Emmy-díjat*.

A 22 epizód mellett természetesen extrák is kerültek erre a négylemezes kiadványra, amely kihagyhatatlan mind a sorozat rajongói, mind az izgalmas fordulatok kedvelői számára.

 
5 990 Ft
  Vészhelyzet 03. évad (4DVD box) ( új, fóliás példány )

„Mi a helyzet?” – hangzik a kiáltás, amikor betolják a kerekes ágyat a Megyei Közkórházba, ahol a sürgősségi osztály azonnal munkához lát. Egyetlen veszteni való perc nincs – emberek élete a tét.

És hogy mi a helyzet a Vészhelyzet három Emmy-díjjal kitüntetett harmadik évadában, amelynek 22 epizódja mellé izgalmas extrákat is kínál a négylemezes kiadás? Greene (Anthony Edwards) erőszakos támadás áldozata. Ross (George Clooney) a magánéletét igyekszik rendbehozni. Hathaway (Julianna Margulies) szeretne továbbtanulni, Benton (Eriq La Salle) a legbonyolultabb sebészi szakterületet választja, Carter (Noah Wyle) pedig bátor döntést hoz a további pályafutását illetően. Ezek és más történetek fonódnak egybe a sürgősségi osztályon, ahol sosem tudni, mit hoz a következő pillanat.

 
5 990 Ft
  Vészhelyzet 04. évad (3DVD box) (digipack) (minimálisan használt példány)

Új arc bukkan fel a Chicagói Megyei Közkórházban: Dr. Elizabeth Corday (Alex Kingston) a tengerentúlról, Angliából érkezik sebészeti ösztöndíjasként, de a Vészhelyzet két Emmy-díjjal kitüntetett negyedik évadában természetesen a már jól ismert szereplők magánéletének, karrierjének és szerelmi kapcsolatainak alakulását is nyomon követhetjük: Greene megpróbál kibékülni apjával San Diegóban, Ross szakmai jövőjét kockáztatja, amikor tiltott módszerhez folyamodik, hogy megmentsen egy hét hónapos csecsemőt, Hathaway viszont nem tudja elkötelezni magát mellette. A drámai történések mellett ez a huszonkét epizód is bővelkedik humoros pillanatokban, így a Vészhelyzet valóságos gyógyír, ráadásul vény nélkül kapható!

 
5 990 Ft
Vészhelyzet 04. évad (3DVD box) (új, fóliás példány)

Új arc bukkan fel a Chicagói Megyei Közkórházban: Dr. Elizabeth Corday (Alex Kingston) a tengerentúlról, Angliából érkezik sebészeti ösztöndíjasként, de a Vészhelyzet két Emmy-díjjal kitüntetett negyedik évadában természetesen a már jól ismert szereplők magánéletének, karrierjének és szerelmi kapcsolatainak alakulását is nyomon követhetjük: Greene megpróbál kibékülni apjával San Diegóban, Ross szakmai jövőjét kockáztatja, amikor tiltott módszerhez folyamodik, hogy megmentsen egy hét hónapos csecsemőt, Hathaway viszont nem tudja elkötelezni magát mellette. A drámai történések mellett ez a huszonkét epizód is bővelkedik humoros pillanatokban, így a Vészhelyzet valóságos gyógyír, ráadásul vény nélkül kapható!

 
5 990 Ft
  Vészhelyzet 05. évad (3DVD box) (digipack) (Warner Home Video kiadás) (használt példány)

A Megyei Közkórháznak megvannak a maga szabályai. Doug Rossnak szintén. Az áldozatkész gyermekorvos évek óta feszítette a húrt, a Vészhelyzet nagyszerű ötödik évadában azonban túl messzire megy: egy haldokló gyerek kezelése során fittyet hány a kórházi előírásokra, így távozni kényszerül.

De a sürgősségin az ajtó nemcsak csukódik, hanem nyílik is: az osztály csapatához csatlakozik Lucy Knight orvostanhallgató. Mentora Carter, aki maga is jól ismeri a medikusság csapdáit, tanárnak azonban talán nem a legalkalmasabb. Közben mások élete is zajlik: Benton megtudja, hogy kisfia süket; Jeannie Boulet-t új betegség támadja meg; nem Weavert nevezik kis a sürgősségi vezetőjének; Corday és Greene között váratlan szerelem szövődik; Hathaway pedig nem követi a felmondása után északnyugatra költöző Rosst – de vajon visszatér-e férfi, amikor megtudja, hogy Carol az ő gyerekét várja? A 22 izgalmas epizód erre is választ ad.

 
3 990 Ft
  Vészhelyzet 05. évad (3DVD box) (Pro Video kiadás) (új, fóliás példány)

A Megyei Közkórháznak megvannak a maga szabályai. Doug Rossnak szintén. Az áldozatkész gyermekorvos évek óta feszítette a húrt, a Vészhelyzet nagyszerű ötödik évadában azonban túl messzire megy: egy haldokló gyerek kezelése során fittyet hány a kórházi előírásokra, így távozni kényszerül.

De a sürgősségin az ajtó nemcsak csukódik, hanem nyílik is: az osztály csapatához csatlakozik Lucy Knight orvostanhallgató. Mentora Carter, aki maga is jól ismeri a medikusság csapdáit, tanárnak azonban talán nem a legalkalmasabb. Közben mások élete is zajlik: Benton megtudja, hogy kisfia süket; Jeannie Boulet-t új betegség támadja meg; nem Weavert nevezik kis a sürgősségi vezetőjének; Corday és Greene között váratlan szerelem szövődik; Hathaway pedig nem követi a felmondása után északnyugatra költöző Rosst – de vajon visszatér-e férfi, amikor megtudja, hogy Carol az ő gyerekét várja? A 22 izgalmas epizód erre is választ ad.

 
5 990 Ft
  Vészhelyzet 06. évad (3DVD box) (minimálisan használt példány)

A sürgősségi osztályon sosincs megállás: minden nap, minden pillanat új kihívásokat, új győzelmeket, új veszteségeket hoz. Csak azt nem gondolta senki, hogy a veszteségek közt ott lesz a Megyei Közkórház egyik tehetséges medikusa is!

A díjnyertes sorozat hatodik évadának huszonkét eseménydús epizódjában új történetek bontakoznak ki, és régi szálak varródnak el: fiatal orvosok (Goran Visnjic, Michael Michele, Ming-Na és mások alakításában) szembesülnek vele, hogy döntéseiken, amelyeket sokszor a másodperc törtrésze alatt kell meghozniuk, emberéletek múlhatnak; egy nagy múltú orvos (a vendégszereplő Alan Alda megformálásában) karrierje szomorkás véget ér; Boulet megtalálja a szerelmet, és a hivatás helyett a családot választja; Hathaway ikreket szül, és megteszi azt a lépést, amire a rajongók rég vártak. Váratlanul súlyos tragédia is történik, és a szörnyűségeket túlélő dr. John Carter talán sosem lesz már a régi.

 
5 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés