Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sorozatok


Sorrend:

Sharpe 5. - Sharpe becsülete  (1DVD) (1994)

Sharpe-t megvádolják hamisan egy nő miatt, akivel még csak nem is találkozott és párbajozni kényszerül miatta. A párbajozás tiltott dolog Wellington hadseregében és csak Nairn közbenjárásának köszönhetően ússza meg Sharpe a hadbíróságot. Amikor azonban kicsivel később Sharpe spanyol ellenfelét hideg vérrel meggyilkolják, még Nairn sem tudja megmenteni. Hadbíróság elé kerül az ügy és Sharpe-t kötél általi halálra itélik.

 
990 Ft
  Sharpe 6. - Sharpe aranya  (1DVD) (1995) (kissé karcos példány)

Sharpe megismerkedik Ellie Nougant-el aki az eltűnt édesapját jött felkutatni Spanyolországba. Ellie apja azték arany után kutatott mikor eltűnt. A kincs vélhetően a környéken volt elrejtve. Bár Wellington megparancsolja, hogy hagyjanak föl az arany illetve apjuk kutatásával, Ellie és az anyja elszántan tovább nyomoznak.

 
990 Ft
Sharpe 8. - Sharpe kardja  (1DVD) (1995)

Sharpe tudomására jut, hogy egy francia tiszt útban van Villafranca-ba, hogy meggyilkolja Wellington legértékesebb ügynökét. Ha sikerrel jár, Wellington egész hírszerző hálózata széteshet. Sharpe feladata a merénylő megállítása. Az angolok és a franciák újra összecsapnak és Sharpe ezúttal csúnyán megsebesül, de ami még ennél is rosszabb, magára marad a csatatéren.

 
990 Ft
Sherlock 1. évad (3DVD box) (BBC)

Sir Arthur Conan Doyle történetei alapján, korunk technikai vívmányainak segítségével indul az elválaszthatatlan páros a rendőrség számára felderíthetetlen ügyek nyomába.
A világ kedvenc detektívje ismét kilépett a ködből. Ragyogó forgatókönyvek, felejthetetlen alakítások: ez az új generáció Sherlockja.

 
3 990 Ft
Sherlock Holmes kalandjai 1. (1DVD) (Jeremy Brett)

Botrány Csehországban (A Scandal in Bohemia):

Csehország királya felfogadja Sherlock Holmest, hogy segítsen neki visszaszerezni egy kompromittáló fotográfiát. Holmes hamarosan olyan személy nyomában jár, aki egyik legnagyobb ellenfelének bizonyul, és akit később csak így fog emlegetni: A Nő.

A táncoló emberkék (The Dancing Men):

Egy angol vidéki ház falán feltűnő rejtélyes krétafigurák halálra rémítik Hilton Cubitt ifjú feleségét, Elsie-t. Sherlock Holmes hamarosan meglepő kapcsolatot fedez fel, mely egy chicagói gengszterhez vezet.

 
990 Ft
Sherlock Holmes kalandjai 2. (1DVD) (Jeremy Brett)

Tengerészeti szerződés, A (The Naval Treaty):

Dr. Watson régi iskolatársa, "Ebihal" Phelps szorul segítségre egy rejtélyes külügyminisztériumi eset kapcsán. Eltűnik egy szigorúan titkos szerződés, mely ha nem kerül elő, akár a világbékét is veszélybe sodorhatja. Csak Holmes képes időben a nyomára bukkanni.

Magányos biciklista, A (The Solitary Cyclist):

Miss Violet Smith élete egy ideje egészen kellemesen telik. Az ifjú örökösnő azonban hamarosan riadtan veszi észre, hogy egy vészjósló idegen követi. Holmes és Watson kénytelenek eszeveszett versenyt futni a könyörtelen idővel, hogy megakadályozzák a lány elrablását.

 
990 Ft
Sherlock Holmes kalandjai 3. (1DVD) (Jeremy Brett)

Nyomorék, A:

Botrány veszélyezteti a hadsereg becsületét, amikor váratlanul holtan találják James Barclay ezredest. Azonnal feleségét, Nancyt gyanúsítják a gyilkossággal. De ki az a különös nyomorék, aki kezében tartja a rejtély kulcsát?

Pöttyös szalag, A:

Julia Stoner halála előtt elhangzott titokzatos utolsó szavai immár két éve kísértik a húgát. Kétségbeesésében Holmes és Watson segítségét kéri, akik Julia vidéki házában egy olyan észrevétlen halálos fegyvert fedeznek fel, melynek semmi keresnivalója nem lenne Anglia földjén.

 
990 Ft
Sherlock Holmes kalandjai 4. (1DVD) (Jeremy Brett)

A kék karbunkulus:

Ellopnak egy felbecsülhetetlen értékű, baljós történetű gyémántot a tulajdonostól, Morcar grófnőjétől. Amikor megtalálják egy liba begyében, az esetet övező homályos kérdéseket - hogy került oda, és ki az igazi tolvaj - csak egy olyan géniusz képes megválaszolni, mint Sherlock Holmes.

A Vérbükk kastély:

Az ifjú Violet Hunter számára kezdetben vonzónak tűnik a lehetőség, hogy nevelőnőként dolgozhat Mr. Jephro Ruscastleenek. Mindaddig, míg a férfi azzal a különös kéréssel nem fordul hozzá, hogy vágja rövidre saját dús, gesztenyebarna haját. Violet ezután elfogadja Holmes ajánlatát, aki szükség esetén segítségére siet "bármikor, éjjel vagy nappal".

 
990 Ft
Sherlock Holmes kalandjai 5. (1DVD) (1984) (Jeremy Brett)

A görög tolmács



Sherlock bátyja, Mycroft bemutatja Holmesnak és Watsonnak barátját, Mr. Melast, aki görög tolmács. Hamarosan azon ügyködnek, hogy megtaláljanak egy ismeretlen görög fiatalembert, akinek arcát ragtapasz fedi, valamint Sophy nevű titokzatos barátnőjét.


A Norwood-i építész


A forró nyomon üldöző rendőrséggel a sarkában az ifjú ügyvéd, John McFarlane betoppan a Baker Streetre, és könyörög Holmesnak, hogy segítsen bizonyítani az ártatlanságát. Vajon ő a felelős Mr. Oldacre váratlan haláláért, és ő égette-e földig az Alsó-Norwood-i Oldacre-házat? Holmes versenyt fut az idővel, hogy kiderítse az igazságot.

 
990 Ft
Sherlock Holmes kalandjai 6. (1DVD) (Jeremy Brett)

A rettegő beteg (The Resident Patient):

A kezdõ fiatal doktor, Percy Trevelyan örömmel fogadja a bőkezű jótevő, Mr. Blessington ajánlatát, hogy részesítse őt folyamatos orvosi felügyeletben. Kétéves sikeres együttműködés után azonban Mr. Blessington hirtelen a rettegés jeleit kezdi mutatni, mintha az életét féltené.

A vöröshajúak klubja (The Red Headed League):

Egy furcsa újsághirdetés azonnal felkelti a vöröshajú zálogkölcsönző, Jabez Wilson figyelmét. Mint a vöröshajúak klubjának utolsó tagja, a zavarodott Jabez Holmeshoz fordul, hogy állapítsa meg, kik állnak a klub hátterében, és miért oszlatták fel azt oly rejtélyesen.

A végső probléma (The Final Problem):

Sherlock Holmes Franciaországba utazik, hogy egy mesterbűnöző után nyomozzon, aki ellopta a Mona Lisát. Holmes sikeresen levezényli a bűnöző bérencének elfogását, azonban Londonba visszatérve figyelmeztetést kap a "Bűn Napóleonjától", Moriarty professzortól. Holmes azt javasolja Watsonnak, hogy utazzanak el egy időre a kontinensre. Félrevezetést és álcázást alkalmazva jutnak el a Reichenbach-vízeséshez, ahonnan Watsont elhívják, hogy vizsgáljon meg egy beteg angol asszonyt; így egyedül hagyja Holmest a dübörgő víz mellett...

 
990 Ft
Sherlock Holmes naplójából 1. (1DVD) (Jeremy Brett)

Lady Frances Carfax eltûnése: 

Holmes úgy jellemzi ezt az ügyet, mint "példa azon átmeneti zavarodottságra, melynek hatására még a legkiegyensúlyozottabb elme is felmondja a szolgálatot". Ebben a rejtvényben szerepet kap az Európában rejtélyesen vándorló, gyönyörû Lady Frances, a titokzatos Albert Schlessinger, valmint Rufton grófja - mindezek a végletekig feszítik Holmes detektív-képességeit.

A Thor híd rejtélye: 

A vagyonos J. Neil Gibson feleségének titokzatos halála egy festõi vidéki birtokra vezeti Holmest. Itt - miközben megenged magának egy kis íjászatot - a detektív bizonyítékokat keres arra, ami elsõ látásra gyilkossági ügynek tûnik. Azonban hamarosan felfedez néhány furcsa nyomot a Thor hídon.

 
990 Ft
Sherlock Holmes naplójából 2. (1DVD) (Jeremy Brett)

Shoscombe Hercege:

Shoscombe Hercege a legjobb csikó Angliában. Akkor miért viselkedik olyan különösen a gazdája, Sir Robert, ahogy közeledik a derby? Amikor eltûnik Sir Robert egyik hitelezõje, és egy emberi csontot találnak a ház kazánjában, elérkezik az idõ, hogy Holmes és Watson nyomozásba kezdjenek.

A Boscombe-völgyi rejtély:

Meggyilkolják az ausztrál születésû Charles McCarthy farmert, miután hevesen összeszólalkozott fiával, James-szel. Így most a fiút vádolják apja megölésével. Az ügy egyértelmûnek tûnik mindaddig, míg Holmes sürgõs táviratot nem kap Alice Turnertõl, akinek apja korábban útonálló volt, és ismerte Charlest Ausztráliában. Alice teljesen bizonyos James ártatlanságában, és Holmes úgy dönt, mélyebben beleássa magát az esetbe...

 
990 Ft
Sherlock Holmes naplójából 3. (1DVD) (Jeremy Brett)

Az elõkelõ ügyfél:

Amikor a gátlástalan Gruner báró elcsavarja Violet Melville fejét, a család barátja egyre inkább aggódni kezd a lány boldogságáért. Meggyõzõdve arról, hogy a báró házassági tervei nem tisztességesek, Holmest bízza meg a nyomozással. Az eset komoly veszélybe sodorja Holmest, és a döbbent Watson arról értesül, hogy a detektív gyilkos támadás célpontjává vált, és nem valószínû, hogy túléli a hetet!

A rejtélyes idegen:

Presbury professzor lánya, Edith arra riad egyik éjjel, hogy egy különös alak jelenik meg az ablaka elõtt. Apja szerint csak rossz álom volt, azonban a võlegény sokkal komolyabban veszi a történteket, és Holmest kéri fel a nyomozásra. A nagy detektív összefüggést talál a lány élményei és a londoni állatkertbõl eltûnt nagy majom között.

 
990 Ft
Sherlock Holmes visszatér 2. (1DVD) (Jeremy Brett)

Musgrave-rítus, A:

Holmes és Watson a Hurlstone-birtokon töltik idejüket Reginald Musgrave-vel. Ottlétük alatt eltűnik a komornyik, miután elbocsátották, mivel a Musgrave-rítus részletei után kutatva belenézett a családi iratokba. Majd amikor Rachelnek, a szobalánynak is nyoma vész, Holmes beveti deduktív képességeit.

Másik vérfolt, A:

Az Európai Ügyek államtitkárának házából ellopnak egy levelet, mely háborúba sodorhatja Európát. Lord Bellinger miniszterelnök és a főméltóságú Trelawney Hope úgy kívánják, hogy az ügy maradjon titokban. Sherlock Holmeshoz fordulnak, hogy megvitassák az esetet.

 
990 Ft
  Sherlock Holmes visszatér 3. (1DVD) (Jeremy Brett) (kissé karcos példány)

A ferde szájú férfi:

Egy hétfõi napon titokzatosan eltûnik Neville St. Clair, és az eset a viktoriánus Anglia ópiumbarlangjainak és sikátorainak szövevényes világába vezeti Sherlock Holmest. Ha a férfi valóban azon a hétfõn halt meg, ahogy Holmes hiszi, akkor hogyan kaphatott tõle a felesége levelet a következõ pénteken?

Szökés az internátusból:

Iskolájából rabolják el Lord Saltire-t, Holdernesse hercegének kilencéves fiát. Az emberrablással egy idõben tûnik el Herr Heidegger, az iskola némettanára. Sherlock Holmest kérik fel a nyomozásra.

 
990 Ft
Sherlock Holmes visszatér 4. (1DVD) (Jeremy Brett)

A hat Napóleon: 

Szisztematikusan törik darabokra Bonaparte Napóleon néhány mellszobrát, melyek eladás után London legkülönbözõbb helyeire kerültek. Amikor Horace Harker meghallja, amint éppen az õ szobrát zúzzák össze, üldözni kezdi az elkövetõt. Hajsza közben egy holttestbe botlik, és az ügy felkelti London Legnagyobb Detektívjének figyelmét.

Az ördög patája:

Miközben egészségügyi szabadságát tölti a cornwalli vidéken, Holmes belekeveredik a Tregennis család szörnyû tragédiájába, melynek során egy fiatal nõ belehel a rémületbe, és két erõs férfi eszét veszti valamely ismeretlen és õsi borzalomtól.

 
990 Ft
Simpson család 1. évad, A (3DVD box) (digipack)

Üdv nektek, akik A Simpson család DVD-sorozatának első luxuskiadását böngészitek!

Ebben a dobozban megtalálható a napjainkban is futó rajzfilmsorozat 1989-ben és 1990-ben az Egyesült Államokban napvilágot látott első tizenhárom fejezete – valamennyi kiglancolva, extrákkal felturbózva, audiókommentárokkal kiegészítve.

Ha netán úgy tűnne, hogy hőseink – Homer, Marge, Bart, Lisa és Maggie – furák egy kicsit, mintha kísértetek, mostani önmaguk árnyai volnának, és a rajzfilm tele van hibával, jusson eszetekbe: annak idején még fogalmunk sem volt róla, mibe fogtunk! Elképesztő érzés több mint egy évtized múltán visszatekinteni a sorozat születésére, elnézni ezeket az alakokat, akik azóta majdnem hús-vér lényekké váltak. Tudjátok, mennyit nevettünk, amikor kitaláltuk őket, és amikor azután szinte maguk vették kezükbe a sorsukat? Egész megható visszanézni a színrelépésüket!

Matt Groening

 
7 990 Ft
Simpson család 4. évad, A (4DVD box)

Üdvözlöm a Simpson család összes nézőjét a negyedik évfolyam megjelenése alkalmából! Végre az összes őrült, térdcsapkodva nevetős, gurulva röhögtetős marhaság itt van – ami azért is nagyszerű, mert sokáig ez volt a Simpsons-történelem legeslegjobbja: egészen talán az ötödik évfolyam elkészültéig.

A doboz teli van feledhetetlen epizódokkal: Bart és LIsa Ropi bohóc táborában tesz kirándulást, Homér saját vallást teremthet, és találkozik az ötujjú istennel (valamint ennek sokkoló teológiai következményeivel), Maggie sikeres szökést hajt végre; Marge, Apu, Wiggum főnök és Flanders pedig hangos dalra fakad! Frinci és Franci színre lép, és ez mindenkit zavarba ejt, majd hókotrók kelnek egymással versenyre. Lisa Valentin-napi kalandját is megcsodálhatjuk, és aztán berobog az egysínű vasút.

Nincs más dolgom hát, mint hogy a briliáns rajzolók, animátorok, színészek, zenészek, válogatott és durván kihasznált beosztottak, egyszóval az egész produkciós csapat nevében azt kívánjam: legyen egy újabb remek évadjuk! Ahogy Franciaországban mondják, most jöjjön "lö szimpszönz".

Üdv,
Matt Groening

 
7 990 Ft
  Simpson család 8. évad, A (4DVD box)(kissé karcos állapotú)

Üdv néktek, Simpson-rajongók!

A Simpson család legújabb és egyúttal valaha napvilágot látott legjobb DVD-kiadását tartjátok remegő, izzadságtól nedves kis kezetekben.
Ez az az évad, amelyben Bart összecsap nem teljesen elvetemült unokatestvérével, Hugóval, Lisa belehabarodik Nelson Muntzbe, és amelyben Milhouse egymásra megtévesztésig hasonlító szülei elválnak ágytól-asztaltól. Homer megeszik egy méregerős csilipaprikát, amelytől Carlos Castanedás hallucinációi lesznek, Marge pedig vásárol egy pereces kocsit. Bart látogatást tesz egy nagyon meleg acélgyárban.
Köszönthetjük a Frinci-Franci show-ban Kutyulit, majd rögtön búcsút is vehetünk tőle.
És röhöghetünk – az „összes lejátszása” gomb megnyomásával órákon át. Legalábbis remélem, hogy ezt fogjátok tenni, mert direkt csak ezért hoztuk össze ezt az egészet.

Cimbitek:

Matt Groening

 
5 990 Ft
  Simpson család, A 5. évad,  (4DVD box) (kissé karcos példány)

A Simpson család ötödik évadának eme különleges és gigantikus DVD kiadása talán az eddigi legjobb összeállításunk. Van itt minden, amit szem és fül kívánhat: rengeteg időrabló extra a rajongók kívánsága szerint, köztük az animaticokat és storyboardokat interaktív, több nézőpontból is bemutató kollekció, eddig – jó okkal – be nem mutatott jelenetek, rajzos rendezői kommentárok, amelyekből mindenféle kacifántos részlet kiderül és egy rakás szégyentelen tévéreklám. Eddigi szép hagyományunk folytatásaként hihetetlenül bőbeszédűen kommentálunk minden egyes részt, időnként arról is szót ejtve, amit éppen a képernyőn láthatsz, kedves néző.

A sorozat legcsípősebb és legfelkavaróbb jeleneteiből rengeteggel szolgál az 1993 és 1994 között futott 5. évad. Ott van mindjárt az, amikor nagypapa és Mr. Burns egyszerre csapják a szelet Marge anyukájának. Vagy amikor Homer csipszet eszik az űrben, Lisa kitalálja a Lisa, az oroszlánszívű babát, Bart kap egy elefántot, sőt, egyszer Marge, sarkában a rendőrséggel felveszi a nyúlcipőt. És persze ne feledkezzünk el arról a történelmi pillanatról, amikor Maggie megkezdi életen át tartó vitáját az összenőtt szemöldökű babával.

Ebben az évadban lép fel Mr. Burns születésnapi partiján a The Ramones, és most megy Bart osztálya tanulmányi kirándulásra egy dobozgyárba (megint). Homer pedig boldogan húzogatja egy malac farkát, egészen addig, amíg az állat meg nem unja és jól belé nem harap. És ebben az évadban találkozhatunk először az ágrólszakadt Cletus „Tuskó” Spucklerrel is.

Mondanom sem kéne, de azért elmondom, hogy ebben az évadban is feldobják a mulatságot a családon kívüli kedves (vagy kellemetlen) fazonok: Apu, a méhnek öltözött mexikói színész, Milhouse, Dr. Hibbert, Mrs. Vadalma, Skinner igazgató, Kent Brockman, Rod és Todd Flanders, Frinci és Franci, Moe és Ralph Wiggum. A vendéghangokat olyan nagyságok kölcsönzik a szereplőknek, mint James Brown, George Harrison, Albert Brooks, David Crosby, Kathleen Turner, Kelsey Grammer, Werner Klemperer, Pamela Reed, Gerry Cooney, Sam Neill, Ernest Borgnine, Robert Goulet, James Taylor, James Woods, Michelle Pfeiffer, Buzz Aldrin, és a Simpson család egykori írója/producere, Conan O’Brien.

Nincs is más teendő, mint hátradőlni és élvezni a Simpson család hagyományosan humoros, igen pörgősre sikeredett évadát. A keményen dolgozó írók, rajzolók, animátorok, zenészek, producerek és színészek nevében köszönjük a sok-sok lelkes levelet, rajzot és ajándékot. Ezúton hadd emlékeztessem önöket alapelvünkre: visszatérítés nincs!

Hű cimborájuk,

Matt Groening

 
5 990 Ft

Sorrend: