Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sorozatok


Sorrend:

  Grace klinika, A - 04. évad (5DVD box) (Grey's Anatomy)

Változások szele söpör végig a Grace klinikán: emitt összekuszálja, amott kisimítja a családi, baráti, munkatársi kapcsolatokat, szerelmeseket szakít el és sodor össze, egyeseket tévutakra kerget, másokat céljukhoz repít.

A világ egyik legnépszerűbb és legtöbb elismeréssel jutalmazott sorozatának negyedik évada rengeteg meglepő fordulatot tartogat. A régi arcok mellett új szereplők is feltűnnek: a tavalyi gyakornokok már rezidensek, akiknek saját gyakornokaik vannak. Főorvostól a gyakornokig azonban mindenkinek meg kell tanulnia szembenézni döntései nem várt következményeivel...

Az ötlemezes kiadás a negyedik évad 17 fejezete mellett korábban nem látott jeleneteket és további különleges extrákat tartalmaz.

 
5 990 Ft
Guldenburgok öröksége, A - 1. évad (4DVD box) (digipack)

A Guldenburgok ősi grófi család. Káprázatos kastélyuk van Hamburg közelében, szépen gondozott parkkal, ménessel, van serfőzdéjük és jelentős érdekeltségük egy szolíd magánbanknál.

A kezdetek a jelenlegi családfő, Martin von Guldenburg gróf korábbi erkölcsi botlásáig nyúlnak vissza. E nagytermészetű férfiú sok-sok évvel ezelőtt elcsábított egy Margot nevű környékbeli lányt, majd hűtlenül elhagyta. A lány örök bosszút fogadott, s megesküdött, hogy kitúrja őket valamennyi jussukból és a helyükbe lép...

 
3 990 Ft
Guldenburgok öröksége, A - 2. évad (4DVD box) (digipack)

A Guldenburgok ősi grófi család. Káprázatos kastélyuk van Hamburg közelében, szépen gondozott parkkal, ménessel, van serfőzdéjük és jelentős érdekeltségük egy szolíd magánbanknál.

A kezdetek a jelenlegi családfő, Martin von Guldenburg gróf korábbi erkölcsi botlásáig nyúlnak vissza. E nagytermészetű férfiú sok-sok évvel ezelőtt elcsábított egy Margot nevű környékbeli lányt, majd hűtlenül elhagyta. A lány örök bosszút fogadott, s megesküdött, hogy kitúrja őket valamennyi jussukból és a helyükbe lép...

 
5 990 Ft
GYILKOS SZÁMOK - 1. ÉVAD (4DVD)
A matematika mindennapi társunk az életben… de a holttestek, bûnözõk és visszaesõk világában a számtan különösen értékes. Ez a GYILKOS SZÁMOK világa. Rob Morrow játssza Don Eppes FBI-ügynököt, aki öccsét, a matekzseni Charlie-t (David Krumholtz) hívja segítségül egy sereg bonyolult bûnügy megoldásában – hogy különbözõ nézõpontjaik egyesítésével próbáljanak megküzdeni a legzavarbaejtõbb rejtélyekkel. Ez a valódi eseteken alapuló, gyors és izgalmas sorozat azt mutatja be, hogy a nyomozás és a m... 
3 990 Ft
Halló, Halló! 2. évad (1DVD) (BBC)

A Halló, halló angol komédiasorozat humora könnyedén hódította meg a világot, pedig kíméletlenül kifiguráz minden nemzeti sztereotípiát. Őrült karaktereket és még vadabb történeteket vegyít emlékezetes és kifogyhatatlan poénokkal.

Nouvion kis kávézójának zaklatott tulajdonosa nehéz háborút kell vívjon. René az életét kockáztatja azzal, hogy a Francia Ellenállás kérésére két Brit pilótát és egy rádiót rejteget anyósa emeleti hálószobájában, miközben a német hadsereg tisztjei a földszinti kávézóban állomásoznak. Ezen felül a megfizethetetlen Bukott madonna nagy micsodákkal festmény rejtegetésében is részt vesz. De René igazi problémája a felesége, Edit, és az asszony várható bosszúja, ha kiderülne hogy a kávézó tulajdonosának mindkét csinos felszolgálólánnyal van viszonya.

 
2 990 Ft
  Halló, Halló! 3. évad (1DVD) (BBC) (minimálisan használt)

A harmadik sorozat eseményei a „Bukott madonna nagy micsodákkal” festmény körül forognak. A kolbászba rejtett kép először a kommunisták kezére kerül, majd miután egy kutya vacsorájaként megsemmisülni látszik, René újabb másolat készítésére ad megbízást. Az eredeti képet tovább rejtegetik, de Maria keblei sem bizonyulnak biztonságos rejtekhelynek, ezért a kávézó tulajdonosa féltett kincsét egy régi festmény mögé rejti. A régi festményben azonban a náci tábornok Van Gogh alkotását véli felfedezni, így azonnal elkobozza. Eközben a brit pilóták egy nadrágtartóval és fűnyíró-motorral üzemképessé fabrikált antik repülőgépen próbálják elhagyni az országot, s miután kísérletük meghiúsul, egy halottasházban bújnak el.

 
2 990 Ft
Halló, Halló! 4. évad (1DVD) (BBC)

A negyedik sorozatban új szereplőkkel ismerkedhetünk meg. Maria, a csinos felszolgálólány, úgy próbál menekülni, hogy önmagát postai csomagként adja fel, de mivel rossz bélyeget ragaszt saját ládájára, örökre eltűnik Svájcban. Ezek után René nagy lelkesedéssel keres új felszolgálólányt, de Michelle az ellenállástól fanatikus kollégáját, Mimit jelöli ki a feladatra. Megismerkedhetünk Bertorelli kapitánnyal, az olasz összekötő tiszttel is, majd kiderül, hogyan próbálja Herr Flick megakadályozni a Hitler elleni összeesküvést.

Az ellenállás a lopott tengeralattjáró-akkumulátor megérkezéséig egy tandem dinamóval üzemelteti a rejtegetett rádiót. De ezzel csak a lehetetlen helyeztek sora kezdődik el; a Londonból küldött kémkamera a helyi szőlőskertre esik, így a földművelők megtagadják a napi munkát, mivel félnek a kommunisták sortüzétől. Nem is tudják, hogy hamarosan Nouvion egy része úgy is felrobban, Edit közreműködésének köszönhetően.

 
2 990 Ft
  Halló, Halló! 6. évad (2DVD) (BBC) (kissé karcos példány)

A 6. évad kezdetén René halott „ikertestvérének” sírja alól egy nagy hatótávolságú rádióadó kerül elő. René megpróbál üzenetet küldeni Londonba az angol pilóták visszatéréséről, Gruber pedig kísértet lát. Herr Flick és von Smallhausen azt tervezi, hogy beépül az ellenállásba, angol pilótának adva ki magukat. Hasonló dolgot terveznek az olaszok is Bertorelli kapitány vezetésével. Még csak nem is sejtik, hogy René és csapata már várják őket, lélegzetelállító álöltözetben. Mint ahogy Boris Karloff se tud arról, hogy régi maszkmestere az ellenállást segíti.

Von Klinkerhoffen szeretne tudomással bírni Herr Flick minden mozdulatáról, így parancsba adja Helgának, hogy menjen hozzá feleségül.
Ezalatt René és barátai egy angol tengeralattjáró után kutatnak az öbölben, az angol pilóták pedig próbálnak eljuni a randevú helyére, amit egyezményes jel alapján egy villogó szemű, füstölgő püspökfalatú liba jelez…

 
3 990 Ft
  Hiba nem az ön készülékében van, A (2DVD) (Monty Python)

A hiba nem az ön készülékében van abban az időben készült, amikor a Monty Python csoport leendő tagjai még két külön együttesben játszottak. A 9 epizódból álló sorozat írói és szereplői között megtaláljuk Eric Idlet, Michael Palint, Terry Jonest és Terry Gilliamet is. A hatvanas évek második felében készült fekete-fehér tévéfelvételeken most megnézhetik, hogyan növesztgetik oroszlánkörmeiket a majdani Repülő Cirkusz tagjai. A sorozat szokás szerint felirattal jelenik meg, a magyar szöveg szerzője természetesen Galla Miklós.

 
3 990 Ft
Hivatal, A - 1. évad (1DVD) (BBC) (kissé karcos példány)

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb vígjátéksorozata egy mindenki által ismert környezetben, a munkahelyi irodában játszódik. Ám ez nem a filmekben látott szép és ragyogó elméjű ügyvédek vagy nyomozók csillogó irodája, hanem egy lepukkant, irodaszerekkel foglalkozó cégé. David Brent, a területi főnök imád a nagyszerű vezető képében tetszelegni, hiszi, hogy ő a legnépszerűbb ember és hogy humorával magához tudja édesgetni a munkatársait. Valójában egy önelégült, érzéketlen bunkó, aki szexista és meggondolatlan vicceivel a beosztottak agyára megy.

A sorozat briliáns humorával mindenkit levesz a lábáról, aki tudja milyen érzés nevetni a főnök viccein, irritáló kollégákkal felesleges munkát végezni és késsel a hátban járkálni a folyosókon.

A többszörös díjnyertes népszerű sorozatot az angol humor kedvelőinek és a sorozat rajongóinak ajánljuk. Nyomon követhetjük A hivatal életének nem hétköznapi mindennapjait rengeteg humorral fűszerezve.

Aki eddig csak a TV-ből, magyar szinkronnal ismerhette a sorozatot, annak mindenképpen érdemes egy próbát tennie eredeti hanggal és magyar felirattal is, ugyanis a sorozat humora akkor jön át igazán, ha az alkotók szándékai szerint ál-dokumentumfilmként tekintjük meg. A színészek briliáns játékára mi sem jellemzőbb jobban mint az, hogy nézőként gyakran valóban elhisszük, hogy nem előre megírt helyzetekről van szó, hiszen nem ritkán ezek olyan kínos pillanatok, amelyben még kívülállóként is rosszul érezzük magunkat. Nem vitás: A hivatal az elmúlt évek egyik legeredetibb és legjobb vígjáték-sorozata!

 
1 490 Ft
Hivatal, A - 2. évad (1DVD) (BBC)

A többszörös díjnyertes hiperrealista áldokumentumfilm-sorozat viharként söpört végig Nagy Britannián, és elkapta a középvezetők tökét. Brent „egyedülálló” vezetői stílusától a padlón fetrengtek a hivatalnokok.

Az új epizódokból megtudhatjuk, kinek sikerült megtartania az állását - az, hogy Brent hogyan tartotta meg a magáét, továbbra is rejtély. A Slough és a Swindon iroda egyesült, és Davidnek lett egy megnyerő, kifinomult és egyértelműen népszerű főnöke, aki egyáltalán nem hasonlít rá. Ráadásul a Swindon egy komoly, profi csapat. Egyikük fekete, egy másik pedig mozgássérült, ami kiváló lehetőséget kínál Brentnek, hogy kimutassa a legijesztőbb és a legbutább előítéleteit.

A recepciós csajt, Dawnt üldöző Timmel pedig végre egy jeges románc is tető alá kerülhet.

 
1 490 Ft
Hivatal, A - Karácsonyi különkiadás (1DVD) (BBC)

A Wernham Hoggnál történt utolsó látogatásunk óta nagy változások történtek. Gareth álma teljesült, mert bármennyire hihetetlen, előléptették. Tim lemondott a Dawn iránt táplált reménytelen vonzalmáról, aki új életet kezdett Floridában, de az ünnepekre hazatér.

Hát a főnökök réme, David Brent? Videóklipet forgatott és éjszakai klubokban haknizik! Most elkísérhetjük az önjelölt sztárt, amint négy keréken a hírnév, a szerencse és a románc nyomába ered. Persze nem állja meg, hogy ne ugorjon be egykori munkahelyére, s könnyelműen megígéri, hogy a hivatal karácsonyi bulijára elviszi új barátnőjét.

A gond csak az, hogy a hölgy nem létezik! Eközben Tim még mindig harcban áll a régi érzelmeivel. Lángra lobbanhat újra a szikra? Az Arany Glóbusz-díjas brit televíziós áldokumentumfilm-sorozat alkotói két fergeteges és extra hosszú új epizóddal tértek vissza, a rajongók legnagyobb örömére!

 
1 990 Ft
Hősök 1. évad (7DVD box)

A világ változik, és változunk mi is… Pontosabban néhányan közülünk új képességeket fedeznek fel magukban. Egy rendőr meghallja mások gondolatait, egy diáklány csontjai összeforrnak, és nem hal meg még akkor sem, ha magasból zuhan alá - halhatatlan lesz -, valaki képes átmenni a falon, mások repülni tudnak, vagy megállítani az időt, van aki önkívületi állapotban megfesti a jövő kulcsfontosságú pillanatait. Egyre többen fedeznek fel magukban korábban természetfelettinek tartott képességeket.

Mi történt? Az emberiség az evolúció egy újabb fokára lépett? Egy titkos kísérlet eredménye a változás? Vagy más titkok állnak a háttérben? Kik ők? Mutánsok, földönkívüliek, vagy egyszerűen Hősök, akiknek küldetésük van?

Miután tudomást szerez apja haláláról, Mohinder Suresh genetikus-professzor New Yorkba utazik, hogy kiderítse, miért ölték meg az idős tudóst. Rájön, hogy mások is érdeklődnek apja kutatásai iránt, és rádöbben arra is, hogy kapcsolat van a gyilkosság és a világban felbukkanó mutánsok megjelenése között. Hamarosan az is kiderül, hogy nem minden szuperképességgel megáldott "hős" szeretné a világ megmentésére használni tudását… van, aki éppen az elpusztítására készül!

 
3 990 Ft
Hősök 2. évad (4DVD box)

Visszatér a nagyszabású és feszültséggel teli jelenség: a Hősök 2. évada megérkezett DVD-n!

Az izgalmas és meghökkentő fordulatokkal teli epizódok mellett sohasem látott extrák teszik még élvezetesebbé az
élményt.

Soha be nem mutatott jelenetek, alternatív befejezés az évad záró epizódjához, amely egy Hős életét követeli, amikor az emberiség sorsa vészjósló fordulatot vesz.

Fedezzen fel új kalandokat a Hősök második évadával!

 
5 990 Ft
Hung - Neki áll a zászló 1. évad (2DVD)

A HUNG – Neki áll a zászló főszereplője egy szerencsétlen elvált apa, Ray Drecker (Thomas Jane – A megtorló), aki méretes kihívás előtt áll: ha nem akar teljesen ellehetetlenülni anyagilag, a középiskolai edzőség mellé kénytelen másodállást vállalni, ami pedig nem más, mint... a legősibb mesterség. Új karrierjét szabadelvű üzlettársa, Tanya (Jane Adams – Egy makulátlan elme örök ragyogása) segítségével próbálja felíveltetni, miközben eleget kell tennie felesége, Jessica (Anne Heche – A férfi fán terem), valamint két gyereke, Darby (Sianoa Smit-McPhee) és Damon (Charlie Saxton) elvárásainak is.

 
3 990 Ft
Igenis, Miniszter Úr! - 1. évad (1DVD) (BBC)

Az Igenis, Miniszter Úr! egy brit szatirikus televíziós vígjátéksorozat, amely Antony Jay és Jonathan Lynn tollából született meg. A sorozat a politikai manipulációk világába enged bepillantást. Nem is annyira az angol humor erősségeit használja ki, inkább a politika és az állam irányításában rejlő humorforrásokat. A történet egy whitehalli kormányhivatali irodában játszódik, a Paul Eddington alakította Jim Hacker miniszteri karrierjét követi végig.

Küzdelmei, céljai érvényesítésére rendre államtitkára, Sir Humphrey Appleby (Nigel Hawthorne) ellenállásába ütköznek. Személyi titkára, Bernard Woolley (Derek Fowlds) általában kettejük között foglal állást, bár Humphrey komoly hatást gyakorol rá. A humor legfőbb forrása Sir Humphrey, és az ő mellébeszélései, illetve beszédei a semmiről. Megtudjuk hogy az a jó demokrácia, ahol a nép nem tud semmit, és nem dönthet semmiről. Előfordulhat hogy egy elkóborolt kutya ügye politikailag fontosabb, mint holmi francia miniszterelnök látogatása. A humorforrás gyakorlatilag kifogyhatatlan, és ezt alaposan ki is használták az írók.

A sorozat kedvező kritikai visszhangot kapott és számos díjat nyert. Az akkoriban kormányzó Margaret Thatcher is kedvenc tv-műsorának mondta, 2004-ben pedig Nagy-Britannia hatodik legjobb tévésorozatának választották.

 
2 990 Ft
  Igenis, Miniszter Úr! - 2. évad (1DVD) (BBC) (KISSÉ KARCOS PÉLDÁNY)

Az Igenis, Miniszter Úr! egy brit szatirikus televíziós vígjátéksorozat, amely Antony Jay és Jonathan Lynn tollából született meg. A sorozat a politikai manipulációk világába enged bepillantást. Nem is annyira az angol humor erősségeit használja ki, inkább a politika és az állam irányításában rejlő humorforrásokat. A történet egy whitehalli kormányhivatali irodában játszódik, a Paul Eddington alakította Jim Hacker miniszteri karrierjét követi végig.

Küzdelmei, céljai érvényesítésére rendre államtitkára, Sir Humphrey Appleby (Nigel Hawthorne) ellenállásába ütköznek. Személyi titkára, Bernard Woolley (Derek Fowlds) általában kettejük között foglal állást, bár Humphrey komoly hatást gyakorol rá. A humor legfőbb forrása Sir Humphrey, és az ő mellébeszélései, illetve beszédei a semmiről. Megtudjuk hogy az a jó demokrácia, ahol a nép nem tud semmit, és nem dönthet semmiről. Előfordulhat hogy egy elkóborolt kutya ügye politikailag fontosabb, mint holmi francia miniszterelnök látogatása. A humorforrás gyakorlatilag kifogyhatatlan, és ezt alaposan ki is használták az írók.

A sorozat kedvező kritikai visszhangot kapott és számos díjat nyert. Az akkoriban kormányzó Margaret Thatcher is kedvenc tv-műsorának mondta, 2004-ben pedig Nagy-Britannia hatodik legjobb tévésorozatának választották.

 
1 990 Ft
  Ikrek malibuból 2. rész, Az - Pasi-láz (1DVD) (Olsen ikrek)

Kávé és szobafogság, szerelmek és bulik. A tinédzser testvérpár, Chloe
és Riley Carlton a felnőttéválás rögös útját járják a verőfényes Malibuban.
Alighogy elkezdik a középiskolát, rögtön szembetalálják magukat a fiúkkal és fiúzás
buktatóival.

Epizódok:

- Pasik és kutyák
- Keresed a nőt
- Riley új pasija
- Az új fiú
- A tolószék
- Gibsonra várva

 
1 990 Ft
Író és kamuhős 1. évad (2DVD) (egyik lemez karcos)

Hogy kicsoda Jonathan Ames? Író, álmodozó, önjelölt magánnyomozó. Miután barátnője elhagyja, Jonathan úgy dönt, bebizonyítja magának, hogy a tettek embere. Magándetektívnek adja ki magát, és mint egy brooklyni Sam Spade, sorra oldja meg az ügyeket, legyen szó zsarolásról, eltűnt személyekről vagy megcsalásról. Jason Schwartzman, Ted Danson és Zach Galifianakis a főszereplői ennek a remek új vígjátéksorozatnak.

 
2 990 Ft
Jekyll - 1. évad  (2DVD) (2007)
Üzletet kötöttek - megosztoztak a testen - de milyen áron élhet két ember egy testben? Hyde nem is sejti, hogy Jekyll házas. Felesége van és két gyermeke akiknek a védelméért bármit megtenne. A modern technika minden vívmányával felvértezve, Dr. Jekyll felkészült rá, hogy megvédje magát és a családját a sötétebbik énjétől. Bármi áron! Azt azonban még ő sem sejti, hogy egy ősi szervezet figyeli minden lépését és mozdulatát, készen arra, hogy egy évszázad óta dédelgetett tervét valóra válthassa... 
3 990 Ft

Sorrend: