Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Igenis, Miniszter Úr! - 3. évad (1DVD) (BBC)

Igenis, Miniszter Úr! - 3. évad (1DVD) (BBC)

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Az Igenis, Miniszter Úr! egy brit szatirikus televíziós vígjátéksorozat, amely Antony Jay és Jonathan Lynn tollából született meg. A sorozat a politikai manipulációk világába enged bepillantást. Nem is annyira az angol humor erősségeit használja ki, inkább a politika és az állam irányításában rejlő humorforrásokat. A történet egy whitehalli kormányhivatali irodában játszódik, a Paul Eddington alakította Jim Hacker miniszteri karrierjét követi végig.

Küzdelmei, céljai érvényesítésére rendre államtitkára, Sir Humphrey Appleby (Nigel Hawthorne) ellenállásába ütköznek. Személyi titkára, Bernard Woolley (Derek Fowlds) általában kettejük között foglal állást, bár Humphrey komoly hatást gyakorol rá. A humor legfőbb forrása Sir Humphrey, és az ő mellébeszélései, illetve beszédei a semmiről. Megtudjuk hogy az a jó demokrácia, ahol a nép nem tud semmit, és nem dönthet semmiről. Előfordulhat hogy egy elkóborolt kutya ügye politikailag fontosabb, mint holmi francia miniszterelnök látogatása. A humorforrás gyakorlatilag kifogyhatatlan, és ezt alaposan ki is használták az írók.

A sorozat kedvező kritikai visszhangot kapott és számos díjat nyert. Az akkoriban kormányzó Margaret Thatcher is kedvenc tv-műsorának mondta, 2004-ben pedig Nagy-Britannia hatodik legjobb tévésorozatának választották.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, angol sorozat

Kiadás: 1DVD, Klub Publishing

Főszereplők: Paul Eddington, Nigel Hawthorne, Derek Fowlds

Rendező: Stuart Allen

Hangok: magyar 2.0; angol 2.0

Feliratok: magyar, angol

Készítés éve: 1980

Hossza: 210 perc

Webáruház készítés