Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sorozatok


Sorrend:

Dallas 1. évad (2DVD)

A Dallas előre jelezte a pénzéhes 80-as éveket és átformálta az egész televíziózást, hisz nyomában számos terjedelmes, többszereplős tévésorozat született – de kevés oly emlékezetes, mint ez a generációkat átívelő kalandos történet, melyben Patrick Duffy, Victoria Principal és mások olyan nőket és férfiakat alakítanak, akik életében az olaj, a család és a hatalom játssza a legfontosabb szerepet. Larry Hagman testesíti meg a televíziózás egyik legemlékezetesebb negatív hősét, Jockey Ewingot, aki nem ismer sem könyörületet, sem határokat, ha a pénzről és pöffeszkedésről van szó. Jockeyt mindenki imádta gyűlölni, és e kiadványnak hála – amely az első évad valamennyi epizódját, továbbá egy exkluzív extrát is tartalmaz – most feleleveníthetjük a bűnösen kellemes érzést.

 
7 990 Ft
Dallas 2. évad (4DVD box)

A Ewing-dinasztia visszatér! Southforkban a második évadban sem áll meg az élet. Pamelának alaposan meggyűlik a baja Jockey-val – Samanthának pedig az alkohollal. Bobby új üzleti vállalkozásba kezd, Cliff Barnes politikusi babérokra tör, Ray szerelmes lesz - Jockey pedig ott tesz keresztbe mindenkinek, ahol tud.

A sors azonban neki is tartogat kellemetlen meglepetéseket: feltűnik a színen Southfork halottnak hitt törvényes örököse, valaki le akarja rántani a leplet a Ewing Olajtársaság piszkos ügyeiről, és felesége, Samantha talán nem is tőle vár gyermeket…

Olaj, pénz, csillogás… Minden idők legsikeresebb szappanoperája ezúttal sem okoz csalódást.

 
19 990 Ft
Dallas 5. évad (5DVD box)

Jock Ewing helikopterbalesetben meghal. A hír letaglózza a családot, de a gyász hamar átadja a helyét az áskálódásnak és az összeesküvésnek, hiszen a tét nem kisebb, mint a Ewing-milliók birtoklása.
Samantha és Jockey válnak, és mindketten maguknak akarják a kis Johnnyt.

Pamela és Bobby a szívükbe zárnak egy southforki múlttal rendelkező kisbabát. Úgy tűnik, Cliff Barnes végre a tönk szélére sodorhatja Jockey-t, ám végül fordul a kocka. És ha ez még nem lenne elég, gyilkosság, emberrablás és néhány öngyilkossági kísérlet színesíti Texas leghíresebb családjának mindennapjait.

 
19 990 Ft
Dallas 6. évad 1. kötet (5DVD box)

Jegesen indul a 6. évad – Jockey ereiben megfagy a vér, amikor megtudja, hogy a család nem őt szavazta meg a Ewing Olajtársaság elnökének. Jockey és Bobby minden eddiginél nagyobb hévvel megy ölre egymással a vállalatért, hála apjuk végrendeletének. Az öreg Jock ugyanis képtelen volt eldönteni, melyik fia legyen az örökös, ezért megfelezte a céget és egy évet adott a fiúknak, hogy bizonyítsanak. Aki több profitot termel, mindent visz.

További fejlemények: Ellie megpróbál új életet kezdeni, Lucy gyermeket vár, Jockey és Samantha pedig újra összeházasodnak - mindez és még sok más a hatodik évad első tizenöt részében.

 
19 990 Ft
Dallas 6. évad 2. kötet (5DVD box)

Amilyen jegesen indult a 6. évad, olyan tüzesen fejeződik be – szó szerint…Jockey és Bobby változatlan hévvel hadakozik egymással a Ewing Olajtársaságért. További fejlemények: Bobby és Pamela elválnak, Katherine és Cliff kibékülnek, Jockey pedig közelről is megismeri a kubai börtönök világát. És ha ez még nem lenne elég, Southfork lángba borul, és négy Ewing élete is veszélybe kerül – mindez és még sok más a 6. évad második kötetében.

 
19 990 Ft
Doc Martin 1. évad (2DVD)

Dr. Martin Ellingham, a sikeres londoni sebész kénytelen hátat fordítani hivatásának, miután egy műtét során rosszul lesz a vér látványától. Körzeti orvosként folytatja, egy Isten háta mögötti településen, ahol sokat nyaralt gyerekkorában nagynénjénél. A faluban kíváncsian várják az új orvost, Martin dokinak pedig még fogalma sincs róla hogy ezen a helyen nemcsak gyógyítania kell a betegeket, hanem meg is hallgatnia őket. Vasalt öltönyében és fekete autójában a nyugalmas kis faluban Martin doki olyan, mint egy partra vetett hal.

 
4 990 Ft
Doc Martin 2. évad (2DVD)

Martin doki (Martin Clunes Fűbenjáró bűn) és Portwenn lakói szerencsére továbbra sem békéltek meg egymással, ami garancia arra, hogy a sorozat második évadjában is számos mulatságos esetnek lehetünk szemtanúi. Martinnak meg kell szoknia egy új asszisztenst, de ennél is nagyobb problémát okoz egy botcsinálta természetgyógyász feltűnése. A munkával járó gondok mellett a dokinak azonban magánélete sem kevésbé zűrös, mivel váratlanul meglátogatják őt Portugáliában élő szülei, emellett pedig tisztáznia kell Louisa-val kapcsolatos érzéseit is.

Mellékhatások tekintetében ezúttal senkinek sem kell megkérdeznie orvosát vagy gyógyszerészét, hiszen a jókedv kortól és nemtől függetlenül gyógyír minden problémára.

 
4 990 Ft
  Doktor Addison 2. évad (6DVD) (Private Practice - Season 2, 2008)

Új kihívások, változások és második esélyek követik egymást a nagysikerű sorozat, a Doktor Addison második évadjában – a Grace klinika Golden Globe-díjas alkotójától. Az Oceanside Wellness Group újszülöttsebésze, Dr. Addison Montgomery (Kate Walsh) és szingli kollégái sok év szakmai tapasztalat után az öngyógyítás titkaival is kénytelenek megismerkedni.

A második évad 6 lemezes, most először látható extrákkal dúsított DVD-kiadása recept nélkül is kiváltható. A humor, a szenvedély és a sok-sok bonyodalom elixírje mellékhatások nélkül garantálja a szórakozást. 

EXTRÁK

6. LEMEZ:
Kisfilm - Orvosi titoktartás: közelről a második évad - magyar felirattal
Kisfilm - Élet a lencsén keresztül: Chris Lowell képei - magyar felirattal
Kimaradt jelenetek - - magyar felirattal
Bakiparádé - - magyar felirattal
 
3 990 Ft
Doktor House 1. évad (6DVD box)

Dr. Gregory House marékszám nyeli a gyógyszereket, bárgyú kórházas szappanoperát néz, és ha egy mód van rá, nagy ívben kerüli az embereket – elsősorban a betegeit. Mogorva, morcos, kiállhatatlan, arrogáns, szarkasztikus fickó, akiről minden kollégája tudja, hogy nem betegeket szeret gyógyítani, hanem a betegségeket akar diagnosztizálni és leküzdeni – ebben azonban verhetetlen, és többnyire tévedhetetlen is.

Lelkes, fiatal orvosokból válogatta össze ütőképes kis csapatát, akik tudják, hogy Dr. House messze földön a legjobb orvos – talán ezért nem bánják, hogy egyébként elég nehéz kijönni vele...

A Doktor House a jelenleg futó egyik legnépszerűbb kórház-sorozat, amelynek címszereplője, a House-t alakító Hugh Laurie immár kétszer nyerte el az Arany Glóbusz-díjat a legjobb drámai férfi főszereplő kategóriában a TV-sorozatok versenyében!

 
5 990 Ft
Doktor House 2. évad (6DVD box)

A Vészhelyzet és a Helyszínelők szerencsés kombinációjának is tekinthető a Doktor House, amely néhány év alatt a világ egyik legsikeresebb TV-sorozata lett, a House-t alakító Hugh Laurie pedig immár kétszer nyerte el az Arany Glóbusz-díjat a legjobb drámai férfi főszereplő kategóriában a TV-sorozatok versenyében!

Dr. Gregory House mogorva, morcos, kiállhatatlan, arrogáns, szarkasztikus fickó, akiről minden kollégája tudja, hogy nem betegeket szeret gyógyítani, hanem a betegségeket akar diagnosztizálni és leküzdeni – ebben azonban verhetetlen, és többnyire tévedhetetlen is.

A második évad új epizódjaiban House és ütőképes, fiatal orvos-csapata ismét számos különleges tünet-együttessel találja szemben magát. Fegyverük a tudás, ellenfelük pedig a titokzatos betegség, amely gyakran az utolsó pillanatig nyerésre áll – Doktor House azonban nem adja fel soha a harcot!

 
7 990 Ft
Doktor House 3. évad (6DVD box)

A kétszeres Golden Globe győztes és Emmy-jelölt Hugh Laurie visszatért, hogy beteljesítse House-i hivatását a kórház-sorozat mind a 24 érdekfeszítő epizódjában!

Még mindig Dr. Gregory House (Laurie) engedi meg magának a legcsípősebb, legbántóbb modort a betegekkel szemben, de zsenialitásával - mellyel a legtalányosabb betegségeket is diagnosztizálni tudja - sikerült kivívnia az orvos-csapat tiszteletét. Ebben a provokatív és még lenyűgözőbb évadban House-nak ismét szembe kell néznie váratlan esetekkel: gyilkos baktériumoktól kezdve halálos titkokig. Kapcsolata a kollégáival még mindig feszültséggel teli, ráadásul még a saját egészségét is kockára teszi. Kövesd az orvos utasítását: nézd meg a Doktor House-t: a harmadik évad már a megszokás része!

 
9 990 Ft
Doktor House 7. évad (6DVD box)

A világ egyik legnépszerűbb sorozatának utolsó előtti évadában újabb 23 fordulatos, drámai és - a zseniálisan cinikus főszereplőnek köszönhetően - nem ritkán humoros epizóddal találkozhatnak ismét a rajongók. Minden orvos ezt írná fel rossz hangulat ellen!

 
9 990 Ft
Doktor House 8. évad (6DVD box)

A két Golden Globe-díjat besöprő Hugh Laurie utoljára diagnosztizál Dr. Gregory House, a televíziózás legkedveltebb mizantrópjának szerepében, a nagysikerű sorozat nyolcadik, egyben befejező évadában. A szabadulása után a Princeton-Plainsboro Tanulókórházba visszatérő House-t alaposan meglepik a kórház szervezeti felépítésében és a személyzetben végbement változások.

A mára televíziós kultusszá avanzsáló briliáns sorozat utolsó, 22 elképesztő epizódjában House és megújult csapata a valaha volt legelképesztőbb orvosi esetekkel, valamint a szív- és az ész kihívásaival néz farkasszemet.

 
5 990 Ft
Dr. Csont: 1. évad (6DVD) (2006)

Dr. Temperance Brennan, alias Dr. Bones briliáns, ugyankkor meglehetősen magányos antropológus, akit megkörnyékez egy ambiciózus FBI-ügynök, Seeley Booth, hogy kivételes tudásával segítsen az iroda megoldhatatlan ügyeinek a felderítésben. Feladata a legkülönfélébb bűncselekmények ismeretlen áldozatainak az azonosítása a holttestek megmaradt csontjainak alapján. A közös munka során, Booth és Dr. Brennan, valamint az irányításuk alatt dolgozó csapat újra és újra szembetalálja magát a nyomozást ellehetetlenítő korrupcióval és a meglehetősen hatékony helyi ellenállással.

 
9 990 Ft
Drót 3. évad (5DVD box) (egyik lemez kissé karcos)

Szinte tapintható a feszültség Baltimore-ban. A kábítószer elleni küzdelem vesztésre áll, egyre több a holttest az utcákon. Egy győzelemre éhes polgármester eredményeket akar még a választások előtt, ám a rendőrség semmit sem tud felmutatni. A lehallgatások sikertelenek, ahogy a megfigyelések és az utcai razziák is. McNulty és a többiek erőfeszítései dacára úgy tűnik, a dílerek egy lépéssel mindig előttük járnak.

 
4 990 Ft
  Drót 4. évad (5DVD) (2007) (angol borító) ( feliratos) (kissé karcos példány)

A történet egyetlen baltimore-i kábítószeres gyilkossági nyomozást göngyölít fel, ám egyáltalán nem a szokványos krimiszerű módon, hanem mindkét fél megvilágításában. Az eseményeket mind a rendőrök, mind a célpontok, mind a bűnözők szemszögéből vizsgálja a sorozat, s olyan világot tár elénk, ahol nehéz különbséget tenni jó és rossz, bűn és büntetés között.

 
5 990 Ft
Drót 5. évad (4DVD box)

Egy olyan a városban, ahol a bűnözés már kezelhetetlen méreteket öltött, néhány nyomozó megpróbál még egy utolsó erőfeszítést tenni a szervezett drogkereskedelem ellen. Mikor az ügyet a bürokrácia erőtlensége és belső viszályok fenyegetik, egy nyomozó mindent kockára téve csaláshoz folyamodik, mellyel tovább bonyolítja a helyi napilap így is aggasztó helyzetét. A sztorit ugyanis felkarolja egy gátlástalanul ambiciózus újságíró, aki pontosan tudja, hogy a hírek milyen könnyen öltenek olyan színezetet, amilyet írójuk nekik szán...

Befejező évadához érve a Drót, mely az utcáktól kezdve a kikötőkön és az iskolákon át a kormányintézményekig nagyító alá vette egy világváros fájó pontjait, utolsó nagy kérdését a médiához és annak fogyasztóihoz intézi: mik azok a hírek, melyekre felfigyelünk? Melyekről nem veszünk tudomást? És vajon miért?

 
5 990 Ft
  Egy rém rendes család 02. évad (3DVD box)  (külső papírtok nélkül)

Az Egy rém rendes család második évadának 22 ellenállhatatlanul mulatságos epizódjában kedvenceink, a működésképtelen Bundy família tagjai újabb csapást mérnek az amerikai családi idillre. Tovább feszegeti a jó ízlés határait Al (Ed O’Neill), Peg (Katey Sagal), Kelly (Christina Applegate) és Bud (David Faustino), miközben az őrületbe kergetik kotnyeles szomszédjaikat, Marcyt és Steve-et (Amanda Bearse, David Garrison), akik elleni harcuk egy pillanatra sem lankad.

A DVD-n most először megjelenő részek alapján érthető, miért tartották annak idején sokan szalonképtelennek, a televíziózás számára túl erősnek a műfaji forradalmat kirobbantó, ma már klasszikusnak számító sorozatot: a poénok még cinikusabbak, még szentségtörőbbek, még tabudöntögetőbbek, még szabad szájúbbak, mint ahogyan az emlékeinkben élnek.

 
4 990 Ft
Egy rém rendes család 03. évad (3DVD box) (fóliás)

Újra itt vannak, és bár kicsinyesebbek, rosszmájúbbak és gonoszkodóbbak, mint valaha, a Bundy családot a sorozat harmadik évadának 22 epizódjában is csak imádni lehet! A felállás a régi: Al, Peg, Kelly és Bud továbbra is egymás, illetve szomszédjaik, Marcy és Steve őrültbe kergetésével vannak elfoglalva, de az alkotók most még rátesznek pár lapáttal: felforgató humorukkal, poénbombáikkal újabb hamis képzeteket rombolnak szét, újabb tabukat döntenek le, olyannyira, hogy az Intim órák című epizódot Amerikában annak idején, 1989-ben be sem merték mutatni! A modern amerikai életforma elé torz tükröt tartó sorozat azonban már akkor hatalmas népszerűségnek örvendett, és hogy azóta sem vesztett erejéből, arról a DVD-kiadáson bárki meggyőződhet.

 
7 990 Ft
  Egy rém rendes család 03. évad (3DVD box) (minimálisan használt példány)

Újra itt vannak, és bár kicsinyesebbek, rosszmájúbbak és gonoszkodóbbak, mint valaha, a Bundy családot a sorozat harmadik évadának 22 epizódjában is csak imádni lehet! A felállás a régi: Al, Peg, Kelly és Bud továbbra is egymás, illetve szomszédjaik, Marcy és Steve őrültbe kergetésével vannak elfoglalva, de az alkotók most még rátesznek pár lapáttal: felforgató humorukkal, poénbombáikkal újabb hamis képzeteket rombolnak szét, újabb tabukat döntenek le, olyannyira, hogy az Intim órák című epizódot Amerikában annak idején, 1989-ben be sem merték mutatni! A modern amerikai életforma elé torz tükröt tartó sorozat azonban már akkor hatalmas népszerűségnek örvendett, és hogy azóta sem vesztett erejéből, arról a DVD-kiadáson bárki meggyőződhet.

 
5 990 Ft

Sorrend: