Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sorozatok


Sorrend:

  Simpson család 8. évad, A (4DVD box)(kissé karcos állapotú)

Üdv néktek, Simpson-rajongók!

A Simpson család legújabb és egyúttal valaha napvilágot látott legjobb DVD-kiadását tartjátok remegő, izzadságtól nedves kis kezetekben.
Ez az az évad, amelyben Bart összecsap nem teljesen elvetemült unokatestvérével, Hugóval, Lisa belehabarodik Nelson Muntzbe, és amelyben Milhouse egymásra megtévesztésig hasonlító szülei elválnak ágytól-asztaltól. Homer megeszik egy méregerős csilipaprikát, amelytől Carlos Castanedás hallucinációi lesznek, Marge pedig vásárol egy pereces kocsit. Bart látogatást tesz egy nagyon meleg acélgyárban.
Köszönthetjük a Frinci-Franci show-ban Kutyulit, majd rögtön búcsút is vehetünk tőle.
És röhöghetünk – az „összes lejátszása” gomb megnyomásával órákon át. Legalábbis remélem, hogy ezt fogjátok tenni, mert direkt csak ezért hoztuk össze ezt az egészet.

Cimbitek:

Matt Groening

 
5 990 Ft
  Simpson család, A 5. évad,  (4DVD box) (kissé karcos példány)

A Simpson család ötödik évadának eme különleges és gigantikus DVD kiadása talán az eddigi legjobb összeállításunk. Van itt minden, amit szem és fül kívánhat: rengeteg időrabló extra a rajongók kívánsága szerint, köztük az animaticokat és storyboardokat interaktív, több nézőpontból is bemutató kollekció, eddig – jó okkal – be nem mutatott jelenetek, rajzos rendezői kommentárok, amelyekből mindenféle kacifántos részlet kiderül és egy rakás szégyentelen tévéreklám. Eddigi szép hagyományunk folytatásaként hihetetlenül bőbeszédűen kommentálunk minden egyes részt, időnként arról is szót ejtve, amit éppen a képernyőn láthatsz, kedves néző.

A sorozat legcsípősebb és legfelkavaróbb jeleneteiből rengeteggel szolgál az 1993 és 1994 között futott 5. évad. Ott van mindjárt az, amikor nagypapa és Mr. Burns egyszerre csapják a szelet Marge anyukájának. Vagy amikor Homer csipszet eszik az űrben, Lisa kitalálja a Lisa, az oroszlánszívű babát, Bart kap egy elefántot, sőt, egyszer Marge, sarkában a rendőrséggel felveszi a nyúlcipőt. És persze ne feledkezzünk el arról a történelmi pillanatról, amikor Maggie megkezdi életen át tartó vitáját az összenőtt szemöldökű babával.

Ebben az évadban lép fel Mr. Burns születésnapi partiján a The Ramones, és most megy Bart osztálya tanulmányi kirándulásra egy dobozgyárba (megint). Homer pedig boldogan húzogatja egy malac farkát, egészen addig, amíg az állat meg nem unja és jól belé nem harap. És ebben az évadban találkozhatunk először az ágrólszakadt Cletus „Tuskó” Spucklerrel is.

Mondanom sem kéne, de azért elmondom, hogy ebben az évadban is feldobják a mulatságot a családon kívüli kedves (vagy kellemetlen) fazonok: Apu, a méhnek öltözött mexikói színész, Milhouse, Dr. Hibbert, Mrs. Vadalma, Skinner igazgató, Kent Brockman, Rod és Todd Flanders, Frinci és Franci, Moe és Ralph Wiggum. A vendéghangokat olyan nagyságok kölcsönzik a szereplőknek, mint James Brown, George Harrison, Albert Brooks, David Crosby, Kathleen Turner, Kelsey Grammer, Werner Klemperer, Pamela Reed, Gerry Cooney, Sam Neill, Ernest Borgnine, Robert Goulet, James Taylor, James Woods, Michelle Pfeiffer, Buzz Aldrin, és a Simpson család egykori írója/producere, Conan O’Brien.

Nincs is más teendő, mint hátradőlni és élvezni a Simpson család hagyományosan humoros, igen pörgősre sikeredett évadát. A keményen dolgozó írók, rajzolók, animátorok, zenészek, producerek és színészek nevében köszönjük a sok-sok lelkes levelet, rajzot és ajándékot. Ezúton hadd emlékeztessem önöket alapelvünkre: visszatérítés nincs!

Hű cimborájuk,

Matt Groening

 
5 990 Ft
Sírhant művek 1. évad (5DVD box)

Alan Ball, az Amerikai szépség Oscar-díjas írója készítette a
Sírhant művek című sorozat, mely egy igazi fekete komédia a temetkezési
vállalatot vezető Fisher család életéről.

Karácsony napján egy balesetben meghal Nathaniel Fisher, a Los Angeles-i
Fisher és fiai temetkezési vállalat vezetője, és ez a tragédia beárnyékolja
Nate, a tékozló fiú hazatérését.

Anyjával, Ruthtal, és testvéreivel, Daviddel és Claire-rel
próbálják feldolgozni a családfő halálát, miközben a rájuk maradt vállalkozást
is tovább kell vinniük.

A Sírhant művek szórakoztató megközelítése a gyászoló amerikai családnak,
akik mellesleg a temetkezési szakmában dolgoznak.

 
7 990 Ft
Sírhant művek 5. évad (5DVD box)

A Fisher család a halálból él. A Sírhant Művek utolsó évadjában a születés, a halál és az újjászületés egyfajta életszemlélet, hisz egyszer minden véget ér.

 
7 990 Ft
  Smallville - A teljes első évad (6DVD) (Box)   (sérült borító)

A népszerű Smallville című sorozat Superman tinédzserkorát kíséri végig a kis kansasi faluban, Smallville-ben. Clark korán ráébred titokzatos erejére, amely egyben megkönnyíti, de meg is nehezíti életét, titkát ugyanis senki nem tudhatja meg. Még a hozzá legközelebb állók, a gyönyörű Lana, a kopasz Lex Luthor, akinek megmentette az életét és legjobb barátai, Chloe, Pete és a többiek sem sejthetik, milyen erők lappanganak a különleges fiúban.

 
4 990 Ft
Spartacus - Vér és homok 1. évad (5DVD box)

Elárulták a Rómaiak és rabszolgaságba taszították, majd gladiátorként született újjá. Spartacus klasszikus története a Római Birodalom leghírhedtebb lázadójáról hihetetlenül látványos sorozatban kel életre. Miután elűzték szülőföldjéről és elszakították szerelmétől, Spartacus az arénák véres és brutális világába csöppen, ahol a halál a legfőbb műsorszám. De a csaták nem csak a véres homokban zajlanak. Árulások, megvesztegetések és szenvedélyes orgiák teszik folyamatosan próbára hőseinket. A túléléshez nem elég férfinak lenni, nem elég gladiátornak lenni. Legendává kell válni!

 
19 990 Ft
Szeretünk Raymond 1. évad (5DVD box)

A színpadi komikus Ray Romano játssza Ray Barone-t, a sikeres sportírót, aki körülrajongja imádott feleségét, Debrát (Patricia Heaton, Beethoven), midnezek tetejébe megbirkózik bátyával és szüleivel, akik történetesen a szomszédban laknak. Frank (Peter Boyle, Aludj csak, én álmodom) és Maria (Doris Roberts, Ásó, kapa, nagykaland) egy alkalmat se hagynak ki, hogy belekavarjanak Ray életébe, míg a kissé lassú bátya, Robert (Brad Garret) néha irigykedve nézi Ray munkahelyi és családi sikereit. S van is mit! Ray képes megőrizni a családi békét, és rendet tartani a munkahelyén, miközben a mosoly sosem hervad le az arcáról. Mi, nézők pedig jól mulatunk!

 
2 990 Ft
Szeretünk Raymond 2. évad (5DVD box)

Ray Barone, a sikeres sportíró körülrajongja feleségét, Debrát, neveli három gyermekét, és mindezek tetejébe még megbirkózik bátyjával és szüleivel, akik történetesen a szomszédban laknak, és egy alkalmat sem hagynának ki, ha bekavarhatnak Ray életébe. A szüleit persze nem vezeti más, csupán a színtiszta jóindulat, míg a kissé lassú észjárású rendôr bátyját az enyhe irigység. Ray mindeközben képes megôrizni jókedvét és humorérzékét – mi nézôk pedig jól mulatunk.

 
2 990 Ft
  Szex és New York - 3. évad (3 DVD) (Sarah Jessica Parker)(német borító) (magyar vonatkozás nélkül)
Okosak, sikeresek és még mindig szinglik.

A viharos sikerű tévésorozat harmadik évadában ellenállhatatlan barátnőivel együtt visszatér Carrie (SJP), hogy tovább ossza az észt és mutassa a rossz példát szerelem, szex és az élet egyéb fontos dolgai ügyében. A poénok testreszabottak, mint egy Gucci-kollekció, a lányok pedig ragyognak, mint az Ötödik sugárút nyáron.

Remek találmány a függetlenség, de a szexuális forradalomnak már rég vége, és a csajok se lesznek fiatal... 
5 990 Ft
Szex és New York 1. évad (2DVD) (szinkron)

Carrie Bradshaws életében központi szerepet játszik a szex. Nem csupán pletykás barátnői, Sam, Miranda és Charlotte társaságában állandó beszédtéma ez, de Carrie munkája is ehhez kapcsolódik, lévén ő az egyik újság A szex és a város című rovatának szerkesztője is!

Végre itt a televízióban hat évadot megélt, azóta pedig már a mozikban is hódító kult-sorozat teljes első évadja! Merülj el Te is a négy szingli-csaj magánéletében, kukucskálj be a hálószobákba, a pletykás női mosdókba és a méregdrága cipőkkel, ruhákkal és kiegészítőkkel teli gardróbok világába!

 
9 990 Ft
  Szex és New York 2. évad (3DVD box) (szinkron) (Intercom kiadás)

A hatalmas sikerű tévésorozat második évadjában Carrie Bradshaw és barátnői ismét érzékiek, szemtelenek – és továbbra is szinglik. Ráadásul imádnak így élni, és igyekeznek a függetlenség minden pillanatát kihasználni. Carrie újra az élet, a szerelem és a szex nagy kérdésein töpreng, Charlotte csillogó szemmel hisz abban, hogy van szerelem első látásra, a mizantróp Mirandát az érdekli, miért nem érdekel senkit, a szexbomba Sam pedig pánszexuális lesz – vagyis kiderül, hogy a szingli lét nem is olyan egyszerű.

 
14 990 Ft
Szex és New York 3. évad (3DVD box) (szinkron)

Okosak, sikeresek és még mindig szinglik.

A viharos sikerű tévésorozat harmadik évadában ellenállhatatlan barátnőivel együtt visszatér Carrie (SJP), hogy tovább ossza az észt és mutassa a rossz példát szerelem, szex és az élet egyéb fontos dolgai ügyében. A poénok testreszabottak, mint egy Gucci-kollekció, a lányok pedig ragyognak, mint az Ötödik sugárút nyáron.

Remek találmány a függetlenség, de a szexuális forradalomnak már rég vége, és a csajok se lesznek fiatalabbak. Miranda a biológiai órája ketyegését hallgatja, Charlotte az elegáns élet mellett döntött, Sam retteg a változásoktól, Carrie-t pedig továbbra is a Biggel kapcsolatos kételyei gyötrik.

Új kalandok, még izgalmasabb randik és váratlan fordulatok - a szexi négyes végigviharzik New Yorkon a szenvedélyt, a gyönyört és (talán, de tényleg csak talán) a tökéletes partnert keresve.

 
9 990 Ft
  Szex és New York 4. évad (3DVD box) (szinkron) (bontott, használt példány)

Manhattan legragyogóbb négy nője negyedszerre is visszatér e trendcsináló, egyedülálló sorozatban. Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda ugyanolyan bulisak és kacérak, mint eddig, de az élet egy rakás új problémát állít eléjük.

A karrierista Miranda magát is meglepi, mikor úgy dönt, anya lesz, Samantha szexuális élete pedig még izgalmasabbá válik, amikor egy leszbikus kalanddal gazdagítja randi-repertoárját. És Carrie? Nos, az ő élete határozottan korhatáros, hiszen két expasija, Big és Aidan továbbra is a képben marad.

Készülj fel a randik, drámák és mesés ruhadarabok újabb forgószelére – a Szex és New York sosem mutatott jobban!

 
5 990 Ft
  Szex és New York 4. évad (3DVD box) (szinkron) (új, fóliás példány)

Manhattan legragyogóbb négy nője negyedszerre is visszatér e trendcsináló, egyedülálló sorozatban. Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda ugyanolyan bulisak és kacérak, mint eddig, de az élet egy rakás új problémát állít eléjük.

A karrierista Miranda magát is meglepi, mikor úgy dönt, anya lesz, Samantha szexuális élete pedig még izgalmasabbá válik, amikor egy leszbikus kalanddal gazdagítja randi-repertoárját. És Carrie? Nos, az ő élete határozottan korhatáros, hiszen két expasija, Big és Aidan továbbra is a képben marad.

Készülj fel a randik, drámák és mesés ruhadarabok újabb forgószelére – a Szex és New York sosem mutatott jobban!

 
7 990 Ft
  Szex és New York 5. évad (2DVD) (szinkron) (Intercom kiadás) (új, fóliás példány)

A fantasztikus négyes visszatér, és még több kalandba keveredik. Van azonban egy új jövevény is a csapatban, méghozzá Miranda babája, Brady – így a lányok élete néhány dologban teljesen megváltozik.
Mirandának most minden a szoptatás és a fogyás körül forog; a frissen elvált Charlotte megfogadja Samantha szexkönyvének tanácsát, és élvezni kezdi a „csak szexet”; Samantha dobja a pasiját, és nekviág szokásos szextúráinak, majd megdöbbentő fordulattal babysitternek jelentkezik Brady mellé.
És Carrie? Egy sereg borzasztó randi után visszatér imádott New Yorkjához, és ír egy könyvet, amely – egy elképesztően glamúros bemutató után – hatalmas sikert arat. Egyszer fenn, egyszer lenn: ilyen az élet… de egy percre sem unalmas, ha tagja vagy a nagyvárosi kalandorok négyesfogatának.

 
6 990 Ft
  Szívek szállodája 1. évad (6DVD box) (régi kiadás) (borító kissé sérült)

Isten hozta a connecticuti Stars Hollow-ban! Az festői New England-i városkát 1779-ben alapították, és jelenleg 9973-an lakják, köztük a 32 éves Lorelai és 16 éves lánya, Rory – a Gilmore lányok.

A gyors észjárású Lorelai (Lauren Graham) egy szép régi szálloda vezetője és egyben lánya (Alexis Bledel) legjobb barátnője, bizalmasa és mentora, aki minden igyekezetével azon van, nehogy Rory is elkövesse azokat a hibákat, amelyek miatt neki tizenéves korában félresiklott az élete. Lorelai hosszú időre eltávolodott kékvérű szüleitől (Kelly Bishop és Edward Herrmann), most azonban visszatérnek az életébe – akárcsak azok az ügyek, amelyek miatt annak idején eltávolodtak egymástól.

Kitűnő szereplőgárda, érzelem, humor és a rajongóknak csemegét jelentő extrák – a kedvelt tévésorozat 21 részes első évada DVD-n is kihagyhatatlan!

 
7 990 Ft
  Szívek szállodája 2. évad (6DVD box) (régi kiadás) (új, fóliás példány)

Melegség, báj, szellemes szópárbajok, szívszorítóan drámai pillanatok – a közkedvelt Szívek szállodája a második évadban is ötcsillagos szórakozást kínál vendégeinek, akik a DVD-kiadás hat lemezén a második év mind a 22 ellenállhatatlan epizódját megtalálják. Itt vannak a régi kedvencek – Lorelai, az egyedülálló anya, szupertehetséges lánya, Rory, az arisztokrata szülők, Emily és Richard, valamint a Stars Hollow-i álmodozók és különcök serege –, de új arcokkal is találkozhatunk, köztük Luke unokaöccsével, Jess-szel. A helyiek nem nézik jó szemmel a fiú lázadó viselkedését, Roryt azonban megfogja könyvek iránti rajongásával. Az elbűvölően nagyszerű sorozatban szívek törnek szét és forrnak össze, karrierek fejeződnek be és kezdődnek el, a maga teljességében – örömmel, bánattal, diadallal és kudarccal – zajlik az élet.

 
7 990 Ft
Szívek szállodája 3. évad (6DVD box) (régi kiadás)

Még több móka, még több fellángolás, még több kihunyt tűz: a Szívek szállodájában mindig pezseg az élet! Ezen az ínycsiklandó hatlemezes kiadáson a harmadik évad mind a 22 epizódja megtalálható, és a közkedvelt sorozat rajongói újra elmerülhetnek a hihetetlen hölgyek mindennapjaiban, amelyekből nem hiányozhat a humor és a szerelem.

A változás szele fújdogál Lorelai és lánya, Rory Gilmore háza táján. Persze néhány fejlemény várható volt, mint például Rory érettségije és a felvételi izgalma, de szép számmal akadnak váratlan események is. Rory két pasival kezdi az évet (s már kettő is több a soknál), Lorelai újra lángra lobban Max iránt (talán), Lane találkozik az Igazival (na végre), meglepetés éri Sookie-t (az a kellemes fajta) és a szállót is (az a nem annyira kellemes fajta). A lányok türelmetlenek, hát ne várakoztassuk meg őket!

 
7 990 Ft
  Szívek szállodája 4. évad (6DVD box) (régi kiadás) (kissé karcos lemezek)

Hurrá! Rory megkezdi első évét a Yale-en. Végre! Lorelai megnyitja a Szitakötő Szállót, akkor is, ha ehhez minden pénze szükségeltetik (plusz némi kölcsön Luke-tól). Látogassuk meg a Gilmore lányokat egy újabb szórakoztató évad erejéig a Szívek szállodájában!

A sorozat várva várt negyedik évada ismét az elevenség és a nevetés jegyében zajlik. Ó, és persze a szerelem sem maradhat el! Lorelainak megtetszik apja új, fiatal üzlettársa, de az évadot a mellett a férfi mellett zárja, akiről minden rajongó tudja, hogy a legjobban illik hozzá. Rory Cupidója úgy tűnik, szabadságra megy – hogy aztán Dean és Jess egyszerre térjenek vissza az életébe. Sookie egy Daveyvel gazdagodik, Lane saját élettel, Kirk egy barátnővel (!), Önök pedig egy újabb 22 részes Stars Hollow-i vakációval, valamint számos DVD-extrával. Fogadják szeretettel!

 
5 990 Ft
  Szívek szállodája 5. évad (6DVD box) (fotó cska reklám) (műanyag tokos)

Lorelai a csúcson: a Szitakötő Szálló hatalmas sikert arat, ráadásul a Lorelai és Luke között bimbózó románctól (amelyre a rajongók régóta vártak) felpezsdül Stars Hollow.

Rory hullámvölgyben: egyetem, fiúk és karriertervek terén minden összeomlik, és a kudarc megingatja az eddig magabiztos, talpraesett lányt.

Öveket becsatolni, indul a mesésen mulatságos és szívszaggatóan drámai ötödik évad!

Elevenség, bűbáj és szeszély: a Szívek szállodája ötödik évadában minden megtalálható, ami eddig is rajongók hadát vonzotta a nagy sikerű sorozathoz. A 22 epizódban még több vidám percet szereznek a szeretnivaló, elragadóan bogaras mellékszereplők: Sookie, Paris, Lane, Kirk, Michel, valamint a zsarnoki Gilmore nagyszülők, a dilis városról nem is beszélve. Várjuk Önöket Stars Hollowban!

 
9 990 Ft

Sorrend: