Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sorozatok


Sorrend:

Vészhelyzet 06. évad (3DVD box) (új, fóliás példány)

A sürgősségi osztályon sosincs megállás: minden nap, minden pillanat új kihívásokat, új győzelmeket, új veszteségeket hoz. Csak azt nem gondolta senki, hogy a veszteségek közt ott lesz a Megyei Közkórház egyik tehetséges medikusa is!

A díjnyertes sorozat hatodik évadának huszonkét eseménydús epizódjában új történetek bontakoznak ki, és régi szálak varródnak el: fiatal orvosok (Goran Visnjic, Michael Michele, Ming-Na és mások alakításában) szembesülnek vele, hogy döntéseiken, amelyeket sokszor a másodperc törtrésze alatt kell meghozniuk, emberéletek múlhatnak; egy nagy múltú orvos (a vendégszereplő Alan Alda megformálásában) karrierje szomorkás véget ér; Boulet megtalálja a szerelmet, és a hivatás helyett a családot választja; Hathaway ikreket szül, és megteszi azt a lépést, amire a rajongók rég vártak. Váratlanul súlyos tragédia is történik, és a szörnyűségeket túlélő dr. John Carter talán sosem lesz már a régi.

 
5 990 Ft
Vészhelyzet 07. évad (3DVD box) (új, fóliás példány)

Egy buszra való füstmérgezéses kisiskolás… egy fegyveres őrült, kinek ámokfutása 19 áldozattal járt… egy oposszumnak öltözött fickó, aki megharapott egy kenguru jelmezes figurát. És még sokan mások akik Vészhelyzetbe kerülnek.

Ha az orvosokon múlik, akkor a sürgősségi osztályon továbbra sem áll meg az élet: a hetedik évad 22 izgalmas epizódjában Abby végre kibékül a mániákus depresszióban szenvedő anyjával és újrakezdi az orvosi tanfolyamot, Carter visszatér az alkoholelvonóról, Benton szeretné, ha Romano végre leszállna róla, Kovacot kirabolják, Weaver színt vall, Chen viszont eltitkolja, ki a gyereke apja. Időközben Greene és Corday összeházasodnak… de örömüket beárnyékolja Greene egészségi állapota. Izgalom, dráma és humor: a Vészhelyzet tökéletes gyógyszer a szürke hétköznapok ellen!

 
5 990 Ft
Vészhelyzet 09. évad (3DVD box)

Egymást érik a szakmai és magánéleti nehézségek a 9. évadban, amely továbbra is a legjobb recept unalom ellen. Carter eseménydús munkahelyi románca folyamatos feszültséget teremt. Kovac bulizós kedve kihat a munkájára.

És vigyázz, mit kívánsz, kolléga: Weavert végre áthelyezik… de Romano lép a helyére. Nem csoda, hogy Kovac és Carter változásra vágyik. Jelentkeznek egy afrikai küldetésre, de ahhoz képest, ami ott vár rájuk, a Megyei Kórház sétagaloppnak tűnik.

 
3 990 Ft
  Waczak szálló 01-04. rész (1DVD) (BBC) (Budapest Film kiadás) (szinkron)

Basil egy kizsákmányoló, hotel "menedzser", aki rengeteget dolgozik, és akinek az életét megfertőzik halott vendégek, hotel ellenőrök és a csőcselék. Legnagyobb fejfájást a "viperafészek" - saját felesége Sybil okozza. Együtt vezetik a hotelt - a Waczak szállót, a rendíthetetlen nyugalmú Polly segítségével, és a másik alkalmazott Manuel bárminemű segítsége nélkül, aki egy gyakornok pincér Barcelonából, és dühös a főnökére, aki minden frusztrációjának céltáblája...

Epizódok:

- Egy csipet előkelőség

- A kőművesek

- Esküvői vendégek

- Szállodaellenőrök

 
1 990 Ft
Waczak szálló 2. évad (1DVD) (BBC) (feliratos)
Ugyancsak alábecsülnénk a 12 részes angol komédia-sorozatot, ha azt állítanánk:
a televíziózás történetének egyik legjobb és legsikeresebb alkotásáról van szó.
A Waczak szálló ugyanis nem hasonlítható egyetlen más helyzetkomikumra
épül tévés showhoz sem, lévén alkotója és egyben főszereplője, a Monty Python
társulat oszlopos tagjaként ismert John Cleese szó szerint a tökéletességig
fejlesztette a műfajt.


Cleese és írótársa (egyben akkori feles... 
1 990 Ft
Westworld 1. évad: A Labirintus (3DVD) (2017) (feliratos)
JONATHAN NOLAN ÉS LISA JOY FELÜGYELETÉVEL KÉSZÜLT EZ A LENYŰGÖZŐ TELEVÍZIÓS SOROZAT, amely sötét történetet mesél a mesterséges intelligenciáról és a bűn evolúciójáról. Legmélyebb fantáziák válnak valóra abban a hatalmas kiterjedésű vadnyugati világban, melynek látogatói óriási pénzeket fizetnek azért, hogy készséges androidok társaságában olyan emberekké válhassanak, akikről mindig is álmodtak. De a színfalak között valami nagyon nem stimmel... Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wrigh... 
3 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés