Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

thriller


Sorrend:

Otthon, biztonságban (1DVD) /használt, kissé karcos/

A történet egy szép napsütötte reggelen kezdődik Los Angelesben. Brad (Rory Cochrane) elbúcsúzik munkába induló feleségétől, Lexitől (Mary McCormack), és éppen hozzáfog napi tennivalóihoz, amikor a rádióban azt hallja, hogy a városban bomba robbant. Később további robbanásokról érkezik hír, és kiderül, hogy veszélyes kinézetű, valószínűleg mérgező porfelhő került a levegőbe a Los Angeles-i medence fölött. A rádió bemondja, hogy a robbanások túlélőit karanténba zárták, és a hatóságok azt tanácsolják az embereknek, hogy maradjanak otthon, és gyorsan zárkózzanak be, mielőtt a szennyezett porfelhő eléri őket. Az utakat azonnal lezárják, és a telefonkapcsolat is akadozik, így Brad úgy dönt, hogy bezárkózik a házába és elszigeteli magát, szomszédja, Alvaro (Tony Perez) segítségével.

Úgy gondolják, hogy Lexi nem tud majd hazajönni, ezért Brad hagy számára némi ruhát, vizet és élelmet kint a ház mögött. De Lexi, aki közben autóbalesetet szenvedett, még él, és sikerül hazajutnia, testét azonban még mindig a robbanásból származó törmelék és por borítja. Ha Brad beengedi a házba, az asszony megfertőzheti őt és Alvarót, így Lexi a házon kívül reked.

A városban hatalmas a felfordulás, rendkívüli állapotot hirdetnek. Lexi és Brad a kevés tartalékával próbálja kihúzni, miközben ajtók és falak választják el őket egymástól. A külvilágból szinte semmi információt nem kapnak. Végül megérkezik a hivatalos „segítség” is, azonban nincs sok köszönet benne…
Az Otthon, biztonságban tökéletesen ábrázolja, hogy mi történik egy terrortámadás által előidézett krízishelyzetben, ha magunkra maradunk az eluralkodó pánik, frusztráció és a médiából érkező torz és hamis információáradat közepette.

 
1 490 Ft
Óvakodj az idegentől! (1DVD)

Dr. Sarah Taylor pszichiáternő feladata egy sorozatgyilkos épelméjűségének vizsgálata. Egy délután hazafelé menet feltűnően férfias fiatalember szólítja le. Az idegen az első pillanattól lenyűgözi. Az ismeretséget hamarosan forró egymásra találás követi. Ám ettől kezdve egyre több furcsa, érthetetlen, ijesztő esemény történik Sarah-val...

 
990 Ft
Palackposta (1DVD)

Skóciában egy palackba zárt üzenetet sodor partra a tenger. A foszladozó papíron már alig olvashatók a vérrel írt sorok, amelyben egy testvérpár kér segítséget. A vizsgálódó helyi rendőrök kiderítik, hogy a palackot Dániában dobták vízbe, 1996-ban. Így kerül az ügy a koppenhágai rendőrség döglött aktákkal foglalkozó Q-ügyosztályára, Carl Mørck nyomozó asztalára. Carl, valamint segítői, Assad és Rose gyorsan rájönnek arra, hogy a levelet egy bizonyos Poul Holt írta, akit öccsével együtt raboltak el tizenhárom évvel ezelőtt, ám az eltűnésüket annak idején nem jelentették. De élnek, élhetnek-e még, s ha igen, vajon hol?

A Palackposta Jussi Adler-Olsen világhírű bestsellerének adaptációja. A film a Magyarországon is nagy sikerrel bemutatott Nyomtalanul és a Fácángyilkosok után a dán író Q-ügyosztály esetei szériájának harmadik moziadaptációja, amelynek forgatókönyvírója ezúttal is Nikolaj Arcel. Arcel a világsikert aratott A tetovált lány forgatókönyvírójaként, valamint az Oscar- és Golden Globe-jelölt Egy veszedelmes viszony című film rendezőjeként vált világszerte ismertté. A Palacposta rendezője Hans Petter Moland, a kortárs norvég filmgyártás egyik legjelesebb képviselője, akinek filmjeit előszeretettel jellemzi a fekete humor. Korábban olyan filmeket rendezett, mint a Hajszál híján úriember és Az eltűnés sorrendjében.

 
3 990 Ft
Panamai szabó, A (1DVD) (Warner Home Video kiadás)

Egy kém számára Panama város maga az éden. Mindenütt
pálmafák, tenger, szép nők, korrupció, hazugság, pénzmosás és kábítószer.

Andy Osnard nem szívesen jött ide, de igyekszik a
lehető legjobban érezni magát.

A cinikus, kiégett nőfaló hamarosan rá is talál arra, aki
dolgozik majd helyette. Harry egy angol börtönből került ide. Most a
panamai felső tízezer szabója: mindenhova bejáratos, mindent hall és lát. És
szívesen mesél arról, amit tud.

Csakhogy nem minden igaz, amit mond - ám információi a kém
jelentéseibe kerülve így is megváltoztathatják a történelmet. Őfelsége emberének
hírei ugyanis akcióba lendítik a városi bandákat, gengsztereket és politikusokat.
Mindenki más, mint akinek látszik, mindenki azt hiszi, többet tud másoknál:
de a szálak talán mégis egy kézben futnak össze...

 
2 990 Ft
Paranoia (1DVD) (Gary Oldman, Harrison Ford)
New York közepén a toronyházak labirintusában számtalan mamutcég ontja magából a dollármilliárdos megbízásokat. Ha ott egyszer is hibázol, máris az utcán találod magadat, hacsak meg nem zsarol a főnököd.
Az ambíciókkal teli fiatal pályakezdő Adam (Liam Hemsworht) mindent megtesz azért, hogy előre jusson a ranglétrán, ám egy hiba után nem mindennapi második esélyt kap kegyetlen ördögi főnökétől, Wyattől (Gary Oldman): a cég versenytársánál, Wyatt egykori mentoránál, Jock God... 
1 990 Ft
Paranoia 1.0 (1DVD)

Simon, a kissé paranoid számítógépes programozó ideje nagy részét a lakásában dolgozva tölti. Egyik nap egy barna csomagot talál a szobájában, kinyitja, de a doboz teljesen üres. Nem is tőrödik az esettel addig, amíg másnap egy újabb üres dobozt nem kap, majd sorra minden nap egyet. Simon lassan kételkedni kezd saját elmeállapotában, hallucinációk kezdik gyötörni – nem tudja, hogy ki és miért küldözgeti neki a dobozokat. Az őrület és a félelem lassan elhatalmasodik rajta, egyre kevésbé tudja megkülönböztetni mi valós és mi nem valós, kiben bízhat és kiben nem. Az óra ketyeg, és Simonnak egyre kevesebb ideje van arra, hogy megfejtse mi rejtőzik a dolgok mögött.

 
1 490 Ft
  Párbaj (1971 - Duel) (1DVD) (Steven Spielberg) (Select Video kiadás) (szinkron)

Ez a két Emmy és egy Golden Globe jelölésre érdemesített, gyors
iramban száguldó thriller Spielberg első egészestés filmrendezése, melyben
egy személyautó gyanútlan sofőrjét egy gonosz teherautó tartja rettegésben.

A Párbaj a rendező mozifilmes karrierjének első állomása. A főszerepben
Dennis Weaver alakítja az utazóügynököt, aki kétségbeesetten küzd az
életbenmaradásért, miután ellenfele választása titokzatos módon az ő megsemmisítésére
esett.

A méltán magasztalt, gyakorlott kézzel felépített, és egyre fokozódó pszichológiai
feszültséggel terhes alkotásban a filmtörténet egyik legfelejthetetlenebb félelemforrása
kapott főszerepet: a súlyosan dübörgő negyventonnás kamionszörny önmagában fenyegetőbb,
mint a legtöbb hús-vér gonosztevő.

Pár évvel később a Cápában Spielberg visszanyúl a magányos hős
iszonytató és emberfölötti ellenféllel vívott lélegzetelállító és végzetes küzdelmének
motívumához.

 
1 990 Ft
  Pelikán-ügyirat, A (1DVD) (Julia Roberts - Denzel Washington) (Kerülj szinkronba! kiadás)

Darby Shaw (Julia Roberts) a tehetséges New Orleans-i joghallgató szemináriumi dolgozatában egy olajmágnást kever gyanúba. A dosszié kikerül az egyetemről, útrakél és pusztítani kezd. Darby Shaw rádöbben, hogy bárki, akivel a dolgozat folytán kapcsolatba kerül, rövidesen bérgyilkos áldozata lesz. Shaw csak egy emberben bízik, Gray Granthamben, a washingtoni újságíróban (Denzel Washington). A Pelikán ügyirat a lélektani krimi feszültségét, a törvényszéki filmek szellemének játékos erejét és a legkeményebb akciófilmek izgalmát gyúrja feszesen pergő, jól szerkesztett, profi munkává.

 
2 990 Ft
  Pelikán-ügyirat, A (1DVD) (Julia Roberts - Denzel Washington) (Warner ) (feliratos)

Darby Shaw (Julia Roberts) a tehetséges New Orleans-i joghallgató szemináriumi dolgozatában egy olajmágnást kever gyanúba. A dosszié kikerül az egyetemről, útrakél és pusztítani kezd. Darby Shaw rádöbben, hogy bárki, akivel a dolgozat folytán kapcsolatba kerül, rövidesen bérgyilkos áldozata lesz. Shaw csak egy emberben bízik, Gray Granthamben, a washingtoni újságíróban (Denzel Washington). A Pelikán ügyirat a lélektani krimi feszültségét, a törvényszéki filmek szellemének játékos erejét és a legkeményebb akciófilmek izgalmát gyúrja feszesen pergő, jól szerkesztett, profi munkává.

 
1 990 Ft
Pénz beszél (2005 - Two For The Money) (1DVD) (Al Pacino)

Súlyos balesetét követően az ex-futballsztár Brandon Lang (Matthew McConaughey) a sportfogadások nagyhatalmának Walter Abrams-nek (Al Pacino) pártfogoltja lesz, egyúttal villámgyorsan a nagypénzes világ aranyifjúja, aki mindig ráérez, ki nyeri a meccset. Ám a milliókról szóló, szélhámos a szélhámossal szembeni halálos játékban saját mentorával kell végül megküzdenie.

 
1 990 Ft
Pénzes cápa (1DVD) (Money Monster, 2016)

Lee Gates (George Clooney) műsorvezető és Patty Fenn adásrendező (Julia Roberts) együtt készítik a Money Monster című gazdasági bulvárműsort. Egy átlagosnak induló napon a pénzügyi tévéshow-ból pillanatok alatt túszdráma lesz, amikor egy kétségbeesett fiatal srác ront be a stúdió ajtaján, fegyverrel a kezében. Kyle (Jack O’Connell) mindenét elveszítette Lee tanácsát követve, ezért élő adásban kényszerít rá a showmanre egy robbanószerekkel ellátott mellényt, kárpótlást követelve. A patthelyzet milliókat szegez a tévé elé: Patty és Lee versenyt futnak az idővel, miközben egyre több szennyes titok derül ki a Kyle-t csődbe taszító cégről.

 
1 990 Ft
Piszkos háború (2004) (1DVD) (feliratos)
Öngyilkos arab merénylők bombát robbantanak Londonban, a Liverpool Street utcai állomás közelében. Az akciónak több tucat halálos áldozata van, de ami veszélyesebb, radioaktív szennyezőanyag került a levegőbe. Miközben a Scotland Yard azért küzd, hogy megakadályozza a következő robbantást, a tűzoltók és a mentők megpróbálnak segíteni a sérült és rémült embereken az erősen fertőzött területen. Az alkotók azt a kérdést feszegetik, Anglia vajon kellően fel van-e készülve arra, hogy szembenézzen ... 
2 990 Ft
  Piszkos melók (1DVD) (The Liability, 2012) (Tim Roth) /használt, karcos /

Adam (Jack O’Connel - Eden Lake - Gyilkos kilátások, Harry Brown) anyjával és annak szeretőjével, Peterrel, (Peter Mullan - Hadak útján, Trainspotting) él egy fedél alatt. Adam egy nap összetöri mostohaapja autóját, aki az okozott kárért cserébe ráveszi a fiút, hogy egy üzlettársa, Roy (Tim Roth - Ponyvaregény, A hihetetlen Hulk) mellé álljon be egy munka erejéig sofőrnek. Adam hamarosan rádöbben, hogy az üzlettárs valójában bérgyilkos, az ő feladata pedig nem csupán vezetésből áll...

 
1 490 Ft
Piszkos pénz (1DVD) (The Drop)

Fantasztikus szereplőgárda, élén Tom Hardyval (A sötét lovag – Felemelkedés) és James Gandolfinivel (Maffiózók), kelti életre a kemény, komor thrillert, melyet Dennis Lehane (Titokzatos folyó) írt és az Oscar®-díjra jelölt Michaël R. Roskam* rendezett.

A magányos pultos (Hardy) és megkeseredett főnöke (Gandolfini) közösen vitt bárja egyúttal a helyi maffia pénzbegyűjtő helyeként is üzemel. Amikor kirabolják őket, és a rablás nem a terv szerint alakul, borzasztó adósság szakad a nyakukba. A két férfinak választania kell a hűség és az életben maradás között – de bárhogyan is döntsenek, veszélyes útra lépnek.

*A legjobb idegen nyelvű film díja, 2011: Bikanyak

 
2 990 Ft
Rajongó, A (1DVD)

A San Francisco Giants teljes erőbedobással készül a bajnokságra. Amikor
a nagymenő csapat 40-millió dollárért megveszi Bobby Rayburn középpályás
játékost, senki sem boldogabb, mint a sztár legelszántabb rajongója, Gil
Renard.

Bobby azonban nincs csúcsformában, és ez Renardot is alaposan
lesújtja. A fanatikus rajongó semmitől sem riadna vissza, csak hogy imádott
bálványa és a csapat újra régi dicsőségében ragyoghasson. Még az emberöléstől
sem…Tony Scott (Az utolsó cserkész, Tiszta románc) kemény
thrillert forgatott, amely minden bizonnyal sok rajongót talál magának.

 
2 990 Ft
Rejtekhely, A (1DVD) (2007)
Miután férje öngyilkos lett, Lei-t különös hangok kínozták, ezért tizenöt évet töltött egy rehabilitációs központban. Mikor végre felépül, ismét vendéglőt akar nyitni, hogy új életet kezdjen, és a régit feledje. Az érzékeny asszony azonban kénytelen rádöbbenni, hogy a kiszemelt háznak vannak már lakói - 1957 telén három nő lelte itt halálát rejtélyes körülmények között. Lei a végére akar járni az ötven évvel ezelőtti tragédiának. 
1 990 Ft
Repesz (1DVD) (2006)
Cunningham nyomozó (Tom Sizemore – Ryan közlegény megmentése, A Sólyom végveszélyben) korrupt zsaru, aki egy bandák által rettegésben tartott körzetben teljesít szolgálatot. Dreamer (Enrique Almeida) véreskezű gengszter, akit csak a bosszú éltet, mióta egy brutális leszámolásban megölték testvérét, és a gyilkos golyó az ő koponyájába ékelődött be. Miközben az elszánt rendőr és a még elszántabb bűnöző összefognak, hogy életveszélyes préda után indítsanak közösen hajtóvadászatot, a különös kegy... 
990 Ft
Rettegés (1996 - Fear) (1DVD) (Mark Wahlberg)

Az első szerelem: ártatlan… túláradó… halálos.

Mark Wahlberg (A majmok bolygója), Reese Witherspoon (Doktor Szöszi) és Alyssa Milano játsszák a főszerepet ebben az idegőrlően izgalmas thrillerben, amely egy szenvedélyes románcból lett gyilkos megszállottságról szól.

Nicole Walker (Witherspoon) mindig is arról álmodott, hogy egyszer megjelenik az életében egy különleges srác, aki leveszi a lábáról: egy fiú, aki erős, szexi és érzékeny, egy fiú, akinek mindennél fontosabb, hogy vele lehessen. David (Wahlberg) minden tekintetben megfelel Nicole elvárásainak, ráadásul egy született lovag, aki pillanatok alatt elbűvöli őt.

Azonban a tökéletes barát egyáltalán nem az, akinek kiadja magát: az édes külső romlott belső takar, amely Nicole boldogságát hamarosan borzalmas rémálommá változtatja. Ebben a provokatív thrillerben, melyben szerepel William Petersen és Amy Brenneman is, borzongatóan új értelmet nyer a terror, bátor nézőjét pedig átjárja a jeges rémület.

 
1 990 Ft
  Rettegés Londonban (1984 - The Glory Boys) (1DVD) (Anthony Perkins)

Izraelben az izraeli hadsereg fogságában egy fogoly kihallgatása során egyetlen szót suttog: „kima”.

Franciaországban a rendőrség három palesztint üldöz, akik kocsival menekülnek. Az egyik útelzárásnál tűzpárbaj alakul ki, melyben két palesztin meghal, egyikük, bizonyos Abdel El-Famy elmenekül.

David Sokarev, a tekintélyes izraeli atomtudós előadássorozatával a világ nagyvárosait járja. Palesztin merénylők szövetkeznek az IRA fegyvereseivel, hogy londoni beszéde közben likvidálják a professzort. A Terrorelhárítás tisztában van a veszéllyel. Sokarevnek mégsem szabad lemondani a programját, mert az azt jelentené: Izrael meghátrál a fenyegetés előtt. Természetesen az izraeli vezetés és a brit titkosszolgálat mindent megtesz a merénylet megelőzése érdekében. A rendőrség mellett a katonaságot is kivezénylik a londoni utcákra, ahol már véres küzdelem folyik: két ember, Abdel El-Famy, és az IRA-terrorista Kieran McCoy szabályos hajtóvadászatot rendez és vár a végső pillanatra, amikor lecsaphat.

A britek végül bevetik Jimmyt, a volt ügynököt, aki alkoholproblémái miatt volt kényszerpihenőn. Tény, hogy Jimmy egyik kezében örökké ott a whiskysüveg, de ha kell, könyörtelen és hidegvérű gyilkossá változik...

 
990 Ft
Rózsa szövetsége, A (1DVD)

Egy titkos szervezet tartja kezében a világpolitika szálait. Köztük van Eliot, a CIA szürke eminenciása, aki árva gyerekeket neveltet tökéletes bérgyilkosokká. Saul és Chris apjukként tisztelik őt, és minden parancsát gondolkodás nélkül végrehajtják. Egy bizonyos pillanatig. Mert akkor olyasvalami történik mindkét fogadott fiúval, amitől kénytelenek mégis elkezdeni a gondolkodást.
Ha csak az életük forogna kockán, biztosan nem tennék, hiszen ahhoz már hozzászokhattak – szamuráj nevelést kaptak, és a szamurájnak hű társa a halál. De itt sokkal többről van szó.
Gyilkos hajsza kezdődik, amelyben sokszor azt sem lehet tudni, ki a vad, és ki a vadász.

 
1 990 Ft

Sorrend: