Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

thriller


Sorrend:

Kolibri kód (1DVD)

A Kolibri kód Joey Jones (Jason Statham), a különleges erők volt katonájának története, aki egy éjjel betör a Covent Garden egyik lakásába, és rájön, hogy a luxus penthouse üresen fog állni három hónapig. Talál hitelkártyát, kocsikulcsot és egy jól feltöltött bankszámlát, ami csak arra vár, hogy megdézsmálja - ő azonban arra használja fel ezt a helyzetet, hogy egyenesbe jöjjön, és munkát szerezzen. Leáll az ivással és a drogokkal, és beáll mosogatónak egy kínai étterembe, ahol hamarosan előléptetik ajtónállóvá és nem hivatalos kidobóvá. Olyan hatékonysággal dolgozik, hogy felkelti egy kínai gengszterfőnök figyelmét, aki felbéreli sofőrnek és végrehajtónak. Bár Joey egyre feljebb lépked a sohói kínai alvilág ranglétráján, nem felejti el régi barátait, akik még az utcán élnek.

 
2 490 Ft
Koponyák 1. (1DVD)

Luke McNamara munkás családba született, így kegyetlenül
sokat kellett letennie az asztalra ahhoz, hogy jó középiskolába járhasson és esélye
legyen bekerülni a Harvard jogi karára.
Tisztában van azzal, hogy egy jó ajánlólevél még így sem
elég ahhoz, hogy elfogadják és befogadják a többiek, ezért kapva kap az alkalmon,
amikor egy elitnek tűnő titkos klub, a Koponyák képviselői megkeresik
és felajánlják neki, hogy csatlakozzon hozzájuk. Luke azt reméli, az
elegáns klubban olyan kapcsolatokra tehet majd szert, amelyeknek a jövőben még
jó hasznát veheti.

Kezdetben élvezi a klubbal járó luxus életvitelt, de amikor
szobatársa, egy újságíró-hallgató váratlanul meghal, rádöbben, hogy valami nincs
rendjén a Koponyák körül. Ettől kezdve nyitott szemmel jár és igyekszik
mindent megtudni a klubról. Hamarosan szörnyű titkokra bukkan és rá kell döbbennie,
hogy szobatársa mégsem öngyilkosságot követett el - mint azt eredetileg feltételezték
-, hanem meggyilkolták...

 
990 Ft
Koponyák 2. (1DVD) (2002) ( feliratos)

Az izgalom akkor kezdődik, amikor egy gyanútlan egyetemista bekerül az ország leghatalmasabb tikos társaságának rejtélyes alvilágába. Miután beállt a Koponyák közé, Ryan Sommerst figyelmeztetik, nehogy bármilyen titkot eláruljon a szervezetről, vagy annak befolyásos tagjairól. Azonban amikor Ryan szemtanúja lesz egy gyilkosságnak a Koponyák privát kamaráján belül, rájön, hogy minél közelebb kerül az igazság felfedéséhez, annál nagyobb veszélyben forog az élete.

 
3 990 Ft
Kötél, A (1DVD) (Alfred Hitchcock) (szinkron)

Két diák megfojtja egy társát és röviddel azelőtt, hogy egykori filozófiaprofesszoruk, valamint a meggyilkolt szülei és menyasszonya egy coctail-fogadásra megérkeznének, a lakásában elrejti az áldozatot. A két hallgató tettét a tanáruk tökéletes bűntényről szóló nézetei megvalósításának tekinti. Az est során a professzor mégis rájön arra, hogy bűntény történt, s a két tettest átadja a rendőrségnek. Közben azonban önmagában felismeri a két tettes amoralitásának szellemi atyját.

 
2 990 Ft
Láncra vert igazság (1DVD) (Nothing But the Truth, 2008)

A történet Rachel Armstrong (Kate Beckinsale Elhagyott szoba, Vakító fehérség) újságírónő vég nélküli harcáról szól az igazságért. Amikor a nagy port kavart cikke megjelenik, amelyben egy CIA ügynök, Erica Van Doren (Vera Fermiga – A Tégla, Egek Ura) személyét leleplezi, a kormány is beleavatkozik az ügybe. Tudni akarják a hírek forrását. A nő azonban bármilyen áron visszatartja az információ eredetét. Még attól sem riad vissza, hogy emiatt végül börtönbe zárják. A kormány indítékai egyértelműek, ám az korántsem, hogy Rachel a saját kezében tartja a cellájának kulcsait, és mégsem akar vallani.

 
2 990 Ft
  Lány, aki a tűzzel játszik, A (1DVD) (Millenium trilógia 2. rész)

Tényfeltáró riport megjelentetésére készül a kérlelhetetlen szókimondásáról ismert folyóirat, a Millennium. Hogyan kerülnek Svédországba a prostitúcióra kényszerített fiatal külföldi lányok? Kik a futtatók? És mindenekelőtt: kik veszik igénybe - köztük befolyásos emberek - a rabszolgasorban tartott nők szolgáltatásait? Érthető, ha egyesek mindent megtennének, hogy a nevük kimaradjon a cikkből.
Lisbeth Salander is tudomást szerez a Millennium tervéről, mégpedig korábbi barátja és bajtársa, az újságíró Mikael Blomkvist számítógépéről. Így keveredik bele ez a furcsa, öntörvényű lány egy az egész országot izgalomban tartó gyilkossági ügybe. Hajtóvadászat indul ellene, de ha valakit, őt nem könnyű elkapni, pedig nem csak a rendőrség keresi.

 
2 990 Ft
  Lassú tűz (1DVD) (Slow Burn, 2005) (Ray Liotta) (nagyon karcos példány)

Nora Timmer, a kerületi ügyész asszisztensének ágyában éjfélt előtt nem sokkal holtan találnak egy férfit. A nő azt állítja, hogy önvédelemből ölt. Nem sokkal később azonban egy idegen olyan bejelentést tesz a rendőrségen, amely egészen új megvilágításba helyezi a gyilkosságot. Ford Cole-nak, a kerületi ügyésznek, aki egyben Nora szeretője is, csupán néhány órája van arra, hogy megfejtse a rejtélyt, mielőtt az még több áldozatot követel magának.

Kiderül ugyanis, hogy a gyilkosság csupán előjáték volt egy sokkal nagyobb akcióhoz, amely hamarosan életbe lép, és amelyben talán Norának is több szerep jut, mint gondolná.

 
990 Ft
  Látogatók, A (1DVD) (The Visitors, 1972) (Hollywood Movie Classics)

Bill Schmidt (JAMES WOODS) vietnámi háborús veterán, aki csendes és nyugodt életét él barátnőjével és gyermekével. A családi idillt két volt katonatársa érkezése zavarja meg. Tony és Mike egy szakaszban szolgáltak Billel. Viszont látogatásuk célja nem családlátogatás, hanem a bosszúállás. Mint kiderül, a hadbíróság letöltendő börtönbüntetésre ítélte őket, mivel a háború alatt megerőszakoltak és meggyilkoltak egy vietnámi lányt. Az ügy koronatanúja pedig nem más volt, mint Bill, aki ellenük tanúskodott. És most elérkezett a leszámolás napja...

A kétszeres Oscar-díjas és életműdíjas Elia Kazan rendező nevéhez olyan nagyszerű filmek fűződnek, mint az Édentől keletre, A vágy villamosa, A rakparton és Az utolsó filmcézár. A látogatók című filmjét tartják az első olyan alkotásnak, amely komolyan szembenéz a vietnámi háború drámai utóhatásaival. Egyben ez a film indította útjára James Woods karrierjét.

 
1 990 Ft
Lazarus-terv, A (1DVD) (Paul Walker)

Szinopszis: Ben Newman volt elítélt új életet kezdett. Jó állása van, felesége és lánya szeretik és támogatják, többé nem akar kockáztatni, és elveszíteni mindent. Így amikor egy nap felbukkan otthonában Ricky, szintén börtönviselt öccse, és be akarja vonni egy könnyűnek ígérkező rablásba, nemet mond. Csakhogy munkahelyén az éppen érő előléptetés miatt ellenőrzik múltját, és amikor rájönnek, hogy ült, azonnal kirúgják.

Kétségbeesésében Ben beszáll öccse „balhéjába”, ami katasztrofálisan sikerül: Ricky és egy őr meghal, Bent pedig halálra ítélik. De a halálos injekció beadása után a férfi ott találja magát egy elhagyatott úton a zuhogó esőben a nagy kérdéssel: életben van még vagy már halott? Egy arra járó pap felveszi furgonjával, és Ben ráébred, kapott egy új esélyt. A közeli Mount Angel elmegyógyintézet gondnoka lesz, de folyton családja jár eszében...

Feszült hangulatú pszichothriller a Sasszem forgatókönyvírójától.

 
1 990 Ft
Légcsavar (1DVD) (nagyon karcos példány)

Kelly Pratt (Jodie Foster) repülőgép-tervező mérnök, aki férje halála után hatéves lányával, Juliával utazik haza az általa megálmodott 474-es gép fedélzetén. Kelly -- férje hirtelen halála miatt -- az idegösszeomlás szélén áll, de amikor Berlin és New York között kislánya nyomtalanul eltűnik, igazán az őrület határáig jut. Ráadásul a személyzet és az utasok egy percig sem hisznek neki.

Rich kapitány (Sean Bean) és a gép biztonsági kísérője, Gene Carson (Peter Sarsgaard) bizonyítani is tudják, hogy a kislánysoha nem lépett a repülőgép fedélzetére. Kelly csak magára számíthat, hogy kiderítse az igazságot, pedig az egész gépen úrrá lett a nyugtalanság…

 
1 990 Ft
Leszámolás Tokióban (1DVD) (Jackie Chan)

Nick (Jackie Chan – Csúformában, Első csapás), a nincstelen kínai gépszerelő azért érkezik Tokióba, hogy megtalálja elveszett szerelmét, Xiu-xiut, akinek a nagyvárosban veszett nyoma. A metropolisz sötét sikátorait járva Nick rövidesen a saját bőrén tapasztalja, hogy a helyi maffia milyen kegyetlenül bánik a mindenki által megvetett kínai bevándorlókkal. Mikor tudomást szerez arról, hogy Xiu-xiut egy feltörekvő jakuzafőnökhöz kényszerítették feleségül, úgy érzi, bosszút kell állnia – nemcsak saját menyasszonya elvesztéséért, hanem az összes sérelemért, amely őt és a honfitársait érte Tokió kegyetlen világában...

A Jackie Chan főszereplésével készült Leszámolás Tokióban kőkemény bűnügyi thriller, mely a villódzó neonhirdetések fénye mögött rejlő sötét alvilágot tárja elénk kíméletlen őszinteséggel.

 
1 990 Ft
Levél a halálsorról (1DVD) (1998) (Charlie Sheen)
A történet kibontakozása során Jessica Foster, Tenesse állam kormányzójának asszisztense interjút készít Raine-nel a halálsoron azzal a ürüggyel, hogy könyvt ír a bennlakókról. A viszonyok ellenére Raine előáll egy üggyel amiről úgy gondolja bebizonyíthatná ártatlanságát. Miss Foster az egyetlen ember akin keresztül Raine a börtönön kívül is hallatni tudja hangját, ám elképzelhető, hogy a nő is azoknak dolgozik akik beleverték az ügybe. Miközben kivégzésének időpontja egyre jobban közeledik, ... 
990 Ft
Még egy kört mindenkinek (1DVD) (2020)

Martin középiskolai tanár, aki meggyötörtnek, fáradtnak érzi magát. Tanulói és azok szülei állandóan zaklatják, hogy jobb jegyeket osszon ki. Végül Martin és három tanártársa úgy dönt, hogy a mindennapok elől egy ivási kísérletbe menekül: céljuk, hogy folyamatosan legyen alkohol a vérükben. Így talán a tanítás is jobban megy.

 
2 990 Ft
Meghurcolva (1DVD)

Ebben a feszült politikai thrillerben James Remar játssza John Luthert, aki eddigi elveit feladva az ország legismertebb szónokává válik. Mikor megtagadja egy olyan törvény támogatását, amely korlátozná a szólásszabadságot és a vallást, egy olyan politikai gépezet célpontjába kerül, amely a teljes elpusztítására törekszik. Gyilkossággal vádolják meg, és most menekülnie kell, bátorsága és akaratereje pedig óriási próbatétel elé kerül, miközben nyaka körül egyre szorul a hurok.

 
1 990 Ft
Mellékhatások (1DVD) (Side Effects)

Emily (Rooney Mara) és Martin (Channing Tatum) fényűző életet élnek. Mindenük megvan, amire csak vágynak, egészen addig, amíg Martint bennfentes kereskedelem miatt le nem tartóztatják. Emilyt nagyon megviselik a történtek, mély depresszióba esik, és amikor négy év múlva Martin kiszabadul a börtönből, képtelen örülni a visszatérésének.
Egy sikertelen öngyilkossági kísérlet után a nő felkeresi Jonathan Banks (Jude Law) pszichiátert, remélve, hogy a terápiák és az antidepresszánsok kirántják elkeseredéséből, és újra élvezni tudja az életet. A gyógyszerek azonban hatástalannak bizonyulnak: Emilyt sötét gondolatai már-már az őrületbe kergetik, ezért Banks új tablettát ír fel neki.
Az új pirula azonban olyan mellékhatásokkal jár, amikkel senki sem számolt…

 
1 490 Ft
Miranda (1DVD) (Christina Ricci, Kyle MacLachlan)
Frank, a fiatal könyvtáros, akit John Simm alakít, beleszeret Mirandába, a rejtélyes idegenbe.
A romantikus álmodozás átviszi Franket a szélhámosok, a szadista intrikusok és a szex világába, ahol semmi sem az, aminek tűnik.
Hősünk rádöbben, hogy Miranda három nő egyben: táncosnő, szélhámos és domina...
Csak az a kérdés, hogy a három csábító nő közül, melyik a valódi? 
990 Ft
  Mostohaapa, A (2009 - The Stepfather) (1DVD) (vágatlan, rendezői változat)

A katonai főiskoláról hazatérő Michael Harding (Penn Badgley – A pletykafészek tévésorozat) anyját fülig szerelmesen találja; az új férfi, (Dylan Walsh – Kés/alatt tévésorozat, Ház a tónál) már be is költözött hozzájuk. Eleinte úgy tűnik, David maga a megtestesült Mr. Tökéletes, az ideális férj- és mostohaapa-jelölt. Amikor azonban Michael és a barátnője (Amber Heard – Zombieland, Ananász expressz) utánanéznek kicsit a férfi múltjának, egészen mást találnak. A borzongás pedig garantáltan hazaér, még mielőtt a vacsora kihűlne.

 
1 490 Ft
Mr. Brooks (1DVD) (Kevin Costner)

Mr. Brooks sikeres üzletember, bőkezű adományozó, szerető férj és apa. Igazi alappillére társadalmunknak. Éjszakánként azonban megállíthatatlan sorozatgyilkos, aki túl okos ahhoz, hogy egyáltalán gyanúba keveredjen. Egészen mostanáig.

Mr. Brooks egy időre legyőzi rossz szellemét, ám két év után gyilkos ösztöne ismét előtör. Amikor végez egy szeretkező párral, maga sem sejti, hogy egy szemtanút hagyott maga után. A kukkoló Tom lefotózza az eseményeket, és megzsarolja Brooksot. Nem pénzt akar: életre szóló élményre vágyik. A gyilkos körül szorul a hurok, ráadásul egy okos nyomozónő, Tracy Atwood is a sarkában van.

Az idáig leginkább forgatókönyvíróként jeleskedő Bruce A. Evans (Állj mellém!, Dzsungelből dzsungelbe) az év egyik legizgalmasabb thrillerét alkotta meg egy skizofrén sorozatgyilkos szemszögéből, ragyogó színészi alakításokkal fűszerezve.

 
2 990 Ft
MR73 (1DVD) (2008) (Daniel Auteuil) / tékás

Justine magányosan és visszahúzódóan él, mióta szüleit brutálisan megölték, de mikor a gyilkos szabadlábra kerül a félelem és fájdalom újra előtör. Támaszra és barátra lel Louis Schneider, a kérlelhetetlen és megvesztegethetetlen marseille-i zsaru személyében, aki parancsnokai utasításai ellenére úgy dönt, hogy nyomozásba kezd.

Ez az út a pokolba vezet és nem biztos, hogy Justine-nek megváltást hoz.

 
1 990 Ft
Műanyag szerető (1DVD) ( 2003 )  ( használt )

Kenneth magányos ember, nem igazán érzi magát biztonságban egy társaságban sem.


Szenvedélyes kapcsolatot csak egy „valakivel” ápol, Nikkivel, a guminővel, akit interneten rendelt meg magának. Hamarosan megváltozik az élete, a babával kipróbált gyengéd érzések kollégája, Lisa felé fordulnak. Furcsa szerelmi háromszög alakul ki, Kenneth a domináns szilikonlány és a hús-vér eleven Lisa közötti választásra kényszerül...

 
1 990 Ft

Sorrend: