Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

thriller


Sorrend:

Játsz/Ma (1DVD) (Select Video kiadás)

A sikeres és gazdag üzletember, Nicholas Van Orten éppen annak köszönheti sikerét és gazdagságát, hogy élete minden percét képes volt folyamatosan ellenorzése alatt tartani. Minden lépése gondosan kalkulált és hideg fejjel végrehajtott volt, legyen az üzleti, vagy magánéleti.

48. születésnapján csak egy kicsit zökken ki a számára szokásos merevségbol - addig, amíg egy percre nem kevésbé sikeres apjára gondol, aki éppen 48 évesen vetett véget az életének...

Nicholas azonban nem gondol az öngyilkosságra. Elégedett és kiegyensúlyozott. Öccse, Conrad meglepetés-ajándéka azonban nagyon felkeltette az érdeklodését. Az ajándék nem más, mint egy kalandosnak ígérkezo, profi szerepjáték, amely egy kis idore - legalábbis az öccs ígérete szerint - átlagos üzletemberek számára soha meg nem tapasztalható izgalmakat ígér.

Nicholas kezdetben élvezi a játszmát, de aztán olyan dolgok történnek körülötte, hogy kénytelen feltenni magában a kérdést: vajon még mindig csak egy ismeretlen zseni által tökéletesen kontrolált játék mit sem sejto foszereploje, vagy egy pokoli terv áldozata, akinek éppen most teszik tönkre az életét?

A Harcosok klubja, a Hetedik és az Alien 3 - A végso megoldás: Halál rendezojének filmje rafinált, eredeti és az utolsó pillanatig izgalmas thriller! A mufaj egyik legjobb darabja! Akinek tetszett a Közönséges bunözok, ezt a filmet sem hagyhatja ki!

 
2 990 Ft
Jégkeblek (1DVD) (Alain Delon)

Marc Rilson egy rendkívül tapasztalt ügyvéd, aki úgy véli, sok újat már nem tanulhat az életben. De mint kiderül, ő sincs teljesen felkészülve ügyfele, a gyönyörű Peggy jéghideg, számító magatartására. Marcot is figyelmeztetik a veszélyre, de ez sem tudja feltartóztatni a nő iránt kialakuló, egyre erősebb vonzalmát. Az ügyvéd lassacskán rájön, hogy az antiszociális lány hidegvérrel irtotta ki az összes, hozzá eddig közel kerülő férfit.

 
2 990 Ft
  Julia (2008) (1DVD) (Tilda Swinton) (nagyon karcos példány)

Alkoholmámorban töltött, fékevesztett esték és egyéjszakás kalandok követik egymást a magányos Julia (az Oscar®-díjas* Tilda Swinton) életében. Mikor botrányos viselkedése miatt kirúgják az állásából, úgy érzi, nincs több veszteni valója. Ezért úgy dönt, megragadja a kínálkozó lehetőséget, és veszélyes, ám anyagilag kecsegtető megbízást vállal. Egy kétségbeesett mexikói nő kérésére elrabolja annak kisfiát, akit dúsgazdag, drogkereskedő nagyapja nevel. Csakhogy az események irányítása rövidesen kicsúszik Julia kezei közül, és a váltságdíj behajtása helyett menekülnie kell: olyan ellenféllel keveredik vérre menő játszmába, aki gátlástalanul végez azzal, aki az útjába kerül…

 
1 490 Ft
K.O. (1DVD) (K.O., 2017) (Laurent Lafitte)

A sármos Antoine (Laurent Lafitte - Elle, Apu vagy anyu?) egy médiabirodalom fejeként nem ismer félelmet. A munkájában és magánéletében is kegyetlenül elnyomja és kihasználja a környezetét. Öltönyben lezserül feszítő playboy, aki éjszakáról éjszakára cseréli a nőket, és a benne felgyülemlő szenvedélyt bokszmeccseken éli ki.
Miután egyik megalázott alkalmazottja felindultságból meglövi és Antoine kórházban ébred fel, mintha mindent kicseréltek volna körülötte. Hirtelen egy tökéletesen átlagos ember bőrében találja magát, és mindenki teljesen más szerepet tölt be az életben, mint a merénylet előtt. A barátai az ellenségei és az ellenségei a barátai? Vajon álmodik, vagy ez a valóság? Netán egy gonosz tréfa áldozata lett? Antoine elhatározza: ha törik, ha szakad, visszaszerzi mindazt, amit egycsapásra elveszített.

 
1 990 Ft
Káin ébredése (1DVD) (John Lithgow)

A rettegés mesterétől, Brian de Palmától itt ez a
lélektani thriller, amelytől a legutolsó filmkockáig rágni fogod a körmöd izgalmadban.

Carter Nix köztiszteletben álló pszichológus, szerető
férj és odaadó apa, aki úgy dönt, egy évre szabadságra megy, hogy segítsen felnevelni
a lányát. Carter felesége, Jenny örül, hogy otthon tudhatja figyelmes
férjét - de csak eleinte.

Amikor Carter elkezd megszállott viselkedést tanúsítani
lányuk irányában, Jenny elkezd aggódni. Hogy a helyzet tovább bonyolódjon,
Jenny régi szerelme újból felbukkan a nő életében.

De amire semmi sem készítheti fel Jennyt, az Carter
megsokszorozódott személyiségeinek megjelenése, és férjének az a gonosz terve,
hogy megismételje tébolyult apja kísérleteit.

 
2 990 Ft
Kamerales - Peeping Tom (1DVD)

Eme szokatlan thriller főhősét, Mark Lewis-t (Karlheinz Böhm - Sissi, Az apokalipszis négy lovasa) gyerekkorában saját apja (a rendező, Michael Powell alakítja) szinte kísérleti nyúlként használta tudományos kutatásaihoz, melyekkel a félelem pszichológiáját tanulmányozta. A tudós apa rendszeresen felverte Markot éjjelente álmából, majd egy éles fénnyel a szemébe világított, hogy lencsevégre kaphassa a gyerek rémülettel teli reakcióját. A felnőttként filmes operatőrként dolgozó Markból sorozatgyilkos válik. Ily módon tudja kielégíteni megszállottságát: a végső félelem filmszalagon történő megörökítését. Powell Peeping Tomja hivatásos kukucskáló. Mark kamerájára erősített szurony segítségével, az objektív szorításában szúrja le áldozatait, időt hagyva a félelem és a haláltusa gondos dokumentálásához, hisz pont ez áll vágyainak középpontjában. A közel félévszázados jelenetek semmit sem veszítettek megrendítő erejükből. A kép a képben szerkesztett gyilkossági jelenetek mesteri kivitelezéséből eredő izgalom-potenciál az egyik ok, amiért a Peeping Tomot máig eleven klasszikusként tarthatjuk számon.

 
1 990 Ft
  Kéjlak (2014 - The Loft) (1DVD) (Karl Urban) (nagyon karcos példány)

Öt nős férfi osztozkodik egy pazar penthouse lakáson, amit titkos randevúkra és egyéjszakás kalandokra használnak. Amikor egy reggel Vincent (Karl Urban) kinyitja az ajtót, és az ágyban egy gyönyörű szőke halott lányt talál, felhívja legjobb barátait, Chris-t (James Marsden), Marty-t (Eric Stonestreet), Luke-ot (Wentworth Miller) és Philip-et (Matthias Shoenhaerts), hogy együtt megpróbálják összerakni mi történhetett. Ahogy a rendőrség lassan sarokba szorítja az első számú gyanúsítottat, barátságok és házasságok fura szövevénye rajzolódik ki.

 
990 Ft
Kelet, A (1DVD)

Ridley Scott producerként vett részt a feszes tempójú, szexi thriller elkészítésében, amelynek főszerepeiben csupa nagyszerű színész játszik: Alexander Skarsgård (Melankólia, Szalmakutyák) és az Oscar-díjra® jelölt Ellen Page (Cukorfalat, X-Men – Az ellenállás vége). A fiatal és törekvő Sarah Mosst (Brit Marling – A hallgatás szabálya) egy elit magánnyomozó cég alkalmazza, és azonnal veszélyes bevetésre vezényli. A feladat: épüljön be egy radikális anarchista csoportba, amely nagyvállalatok vezetőit terrorizálja, akik szerintük az emberiség elleni bűntetteket követnek el. A csapat akciói egyre durvábbak, és a fiatal ügynök is egyre nagyobb veszélyben van. Ám ő mégsem tudja eldönteni, lebuktassa-e a társaságot. Egy egészen másfajta megoldásban reménykedik…

 
1 990 Ft
Kétarcú Január (1DVD)

Európai vakációjuk során Athénba érkezik a karizmatikus Chester (Viggo Mortensen) és vonzó felesége, Colette (Kirsten Dunst) 1962. nyarán. Itt találkoznak Rydallel (Oscar Isaac), aki idegenvezetőként dolgozik és közben turista hölgyek társaságát keresi. A jómódú pár vacsorára hívja Rydalt, aki időközben szemet vetett vagyonukra és az elbűvölő Colettre, így él a lehetőséggel, hogy a közelükbe kerülhessen. A hotelben Rydal egy meggyilkolt detektívvel találja Chesetert, aki a segítségét kéri, hogy eltűntesse a holttestet. Hármójuk sorsa menthetetlenül összefonódik, Chester sötét titkai és a kialakuló szerelmi háromszög teszik még izgalmasabbá ezt a feszült thrillert.

 
1 990 Ft
  Kísérleti gyilkosság (1DVD) (Warner Home Video kiadás)( pattintótokos )(karcos példány)

Egy rámenős, kemény felügyelővel csak két nagy baj történhet. Az egyik, ha szembetalálja magát a tökéletes gyilkossággal. A másik, ha főnökei rábíznak egy kezdő rendőrt, hogy tanítsa ki a nyomozás titkaira.

Cassie Mayweather különösen peches. Új partnere épp akkor kezdi nehezíteni a mindennapjait, amikor olyan gyilkosokkal találja szembe magát, akik nem kegyetlenségből ölnek. Nem akarnak pénzt, bosszúvágy sem hajtja őket. Egyetlen céljuk, hogy bebizonyítsák: a tökéletes bűntény elkövethető, ha tökéletes, zseniális ésszel tervelik ki.

És megkezdődik a hajsza. A kezdő rendőr a nyomokat követi, Cassie viszont az ösztöneit: bár az áldozat körül talált bizonyítékok könnyedén elvezetnek egy gyanúsítotthoz, érzi, hogy valami nem stimmel. Érzi, hogy valakik figyelik, és kíváncsi kajánsággal igyekeznek őket tévútra vezetni. Érzi, hogy újabb gyilkosság készül...

 
1 990 Ft
Kísértés csapdái, A (1DVD)

Charlie Le Blanc gazdag New Orleans-i üzletember.

Halálos betegségben szenved, nem sok ideje maradt hátra. Szép fiatal feleségére,
Lilly-re akarja hagyni vagyonát, de nem teljesen biztos benne, hogy Lilly
megérdemli-e.

Felfogad egy férfit, hogy negyvenezer dollárért csábítsa el feleségét. Jimmy sikertelenül próbálkozik, Lilly először ellenáll. Ám miután tudomást
szerez férje piszkos megbízásáról, visszahívja Jimmy-t és bosszúból hagyja
magát elcsábítani.

Férje minden pillanatukat rögzíti a bekamerázott villában. Kérdőre vonja Jimmy-t,
aki tagadja kapcsolatát feleségével. Charlie ekkor végzetes tervet forral
mindkettejük megbüntetésére...

 
1 990 Ft
Kolibri kód (1DVD)

A Kolibri kód Joey Jones (Jason Statham), a különleges erők volt katonájának története, aki egy éjjel betör a Covent Garden egyik lakásába, és rájön, hogy a luxus penthouse üresen fog állni három hónapig. Talál hitelkártyát, kocsikulcsot és egy jól feltöltött bankszámlát, ami csak arra vár, hogy megdézsmálja - ő azonban arra használja fel ezt a helyzetet, hogy egyenesbe jöjjön, és munkát szerezzen. Leáll az ivással és a drogokkal, és beáll mosogatónak egy kínai étterembe, ahol hamarosan előléptetik ajtónállóvá és nem hivatalos kidobóvá. Olyan hatékonysággal dolgozik, hogy felkelti egy kínai gengszterfőnök figyelmét, aki felbéreli sofőrnek és végrehajtónak. Bár Joey egyre feljebb lépked a sohói kínai alvilág ranglétráján, nem felejti el régi barátait, akik még az utcán élnek.

 
2 490 Ft
Koponyák 1. (1DVD)

Luke McNamara munkás családba született, így kegyetlenül
sokat kellett letennie az asztalra ahhoz, hogy jó középiskolába járhasson és esélye
legyen bekerülni a Harvard jogi karára.
Tisztában van azzal, hogy egy jó ajánlólevél még így sem
elég ahhoz, hogy elfogadják és befogadják a többiek, ezért kapva kap az alkalmon,
amikor egy elitnek tűnő titkos klub, a Koponyák képviselői megkeresik
és felajánlják neki, hogy csatlakozzon hozzájuk. Luke azt reméli, az
elegáns klubban olyan kapcsolatokra tehet majd szert, amelyeknek a jövőben még
jó hasznát veheti.

Kezdetben élvezi a klubbal járó luxus életvitelt, de amikor
szobatársa, egy újságíró-hallgató váratlanul meghal, rádöbben, hogy valami nincs
rendjén a Koponyák körül. Ettől kezdve nyitott szemmel jár és igyekszik
mindent megtudni a klubról. Hamarosan szörnyű titkokra bukkan és rá kell döbbennie,
hogy szobatársa mégsem öngyilkosságot követett el - mint azt eredetileg feltételezték
-, hanem meggyilkolták...

 
990 Ft
Kopp-kopp (Keanu Reeves) (1DVD)

Evan (Keanu Reeves) igazi minta apa, és odaadó férj. Mikor családja elutazik egy hétvégi vakációra, a férfi egyedül marad otthon, és igyekszik munkájára koncentrálni. Az éjszaka közepén azonban különös vendégek kopogtatnak ajtaján. Két fiatal lány kéri Evan segítségét. Ami egy kedves gesztusnak indul, annak halálos macska egér játék lesz az eredménye.

 
1 990 Ft
Kötél, A (1DVD) (Alfred Hitchcock) (szinkron)

Két diák megfojtja egy társát és röviddel azelőtt, hogy egykori filozófiaprofesszoruk, valamint a meggyilkolt szülei és menyasszonya egy coctail-fogadásra megérkeznének, a lakásában elrejti az áldozatot. A két hallgató tettét a tanáruk tökéletes bűntényről szóló nézetei megvalósításának tekinti. Az est során a professzor mégis rájön arra, hogy bűntény történt, s a két tettest átadja a rendőrségnek. Közben azonban önmagában felismeri a két tettes amoralitásának szellemi atyját.

 
2 990 Ft
Láncra vert igazság (1DVD) (Nothing But the Truth, 2008)

A történet Rachel Armstrong (Kate Beckinsale Elhagyott szoba, Vakító fehérség) újságírónő vég nélküli harcáról szól az igazságért. Amikor a nagy port kavart cikke megjelenik, amelyben egy CIA ügynök, Erica Van Doren (Vera Fermiga – A Tégla, Egek Ura) személyét leleplezi, a kormány is beleavatkozik az ügybe. Tudni akarják a hírek forrását. A nő azonban bármilyen áron visszatartja az információ eredetét. Még attól sem riad vissza, hogy emiatt végül börtönbe zárják. A kormány indítékai egyértelműek, ám az korántsem, hogy Rachel a saját kezében tartja a cellájának kulcsait, és mégsem akar vallani.

 
2 990 Ft
  Lassú tűz (1DVD) (Slow Burn, 2005) (Ray Liotta) (nagyon karcos példány)

Nora Timmer, a kerületi ügyész asszisztensének ágyában éjfélt előtt nem sokkal holtan találnak egy férfit. A nő azt állítja, hogy önvédelemből ölt. Nem sokkal később azonban egy idegen olyan bejelentést tesz a rendőrségen, amely egészen új megvilágításba helyezi a gyilkosságot. Ford Cole-nak, a kerületi ügyésznek, aki egyben Nora szeretője is, csupán néhány órája van arra, hogy megfejtse a rejtélyt, mielőtt az még több áldozatot követel magának.

Kiderül ugyanis, hogy a gyilkosság csupán előjáték volt egy sokkal nagyobb akcióhoz, amely hamarosan életbe lép, és amelyben talán Norának is több szerep jut, mint gondolná.

 
990 Ft
  Látogatók, A (1DVD) (The Visitors, 1972) (Hollywood Movie Classics)

Bill Schmidt (JAMES WOODS) vietnámi háborús veterán, aki csendes és nyugodt életét él barátnőjével és gyermekével. A családi idillt két volt katonatársa érkezése zavarja meg. Tony és Mike egy szakaszban szolgáltak Billel. Viszont látogatásuk célja nem családlátogatás, hanem a bosszúállás. Mint kiderül, a hadbíróság letöltendő börtönbüntetésre ítélte őket, mivel a háború alatt megerőszakoltak és meggyilkoltak egy vietnámi lányt. Az ügy koronatanúja pedig nem más volt, mint Bill, aki ellenük tanúskodott. És most elérkezett a leszámolás napja...

A kétszeres Oscar-díjas és életműdíjas Elia Kazan rendező nevéhez olyan nagyszerű filmek fűződnek, mint az Édentől keletre, A vágy villamosa, A rakparton és Az utolsó filmcézár. A látogatók című filmjét tartják az első olyan alkotásnak, amely komolyan szembenéz a vietnámi háború drámai utóhatásaival. Egyben ez a film indította útjára James Woods karrierjét.

 
1 990 Ft
Légcsavar (1DVD) (nagyon karcos példány)

Kelly Pratt (Jodie Foster) repülőgép-tervező mérnök, aki férje halála után hatéves lányával, Juliával utazik haza az általa megálmodott 474-es gép fedélzetén. Kelly -- férje hirtelen halála miatt -- az idegösszeomlás szélén áll, de amikor Berlin és New York között kislánya nyomtalanul eltűnik, igazán az őrület határáig jut. Ráadásul a személyzet és az utasok egy percig sem hisznek neki.

Rich kapitány (Sean Bean) és a gép biztonsági kísérője, Gene Carson (Peter Sarsgaard) bizonyítani is tudják, hogy a kislánysoha nem lépett a repülőgép fedélzetére. Kelly csak magára számíthat, hogy kiderítse az igazságot, pedig az egész gépen úrrá lett a nyugtalanság…

 
1 990 Ft
Lélekszakadt hajsza (1DVD)

Harold Pelham, a gazdag üzletember, borzalmas autóbalesetet szenved. Míg az operációs asztalon fekszik, a monitor egyszer csak szokatlan dolgot „művel”: két ember szívverését jelzi egyszerre. Ezt követően a már halottnak nyilvánított férfi csodálatos módon mégis magához tér, ébredése után pedig furcsa dolgokat tapasztal. Korábbi élete a feje tetejére állt, amelyben valaki a nevét és az arcát bitorolva irányítja üzleteit, befészkeli magát családjába, s amellett, hogy viszonyt folytat egy nővel, még feleségével is újjáéleszti unalmassá vált szexuális életüket.

Az üzletember szerencsétlenségére hasonmása kiszámíthatatlan, agresszív személyiség, és halálosan egyértelművé teszi Harold számára: hamarosan megszabadul tőle, hogy idővel teljesen átvehesse a helyét...

Ez az erőteljes, pszichológiai thriller Basil Dearden (Minden lében két kanál, Gyilkosság rendelésre) utolsó filmje, amely Alfred Hitchcock televíziós sorozatának egyik epizódján alapszik.

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés