Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

thriller


Sorrend:

Gyilkos felvonó (1DVD) (2001) (Naomi Watts)
Valami baj van a toronyház liftjével, melytõl sorra követik egymást a szörnyűséges dolgok. Az emberek sosem a kívánt emeletre érkeznek, hanem a másvilágra. A kíváncsi szerelõ felfedezi, hogy nem a gépezet meghibásodása miatt vált a lift halálos csapdává, hanem valamilyen sötét, torz erõ irányítja a szerkezetet gonosz, ördögi célokkal. 
1 990 Ft
Gyilkos iroda (1DVD)

Az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló és a Farkasember rendezőjétől jön ez a torokszorító pszichológiai thriller, melyben Tom Millert (Max Minghella, Social Network – A közösségi háló), a mit sem sejtő irodai dolgozót egy őrült gyilkos (J.J. Feild, Amerika Kapitány: Az első bosszúálló) ejti csapdába saját munkahelyén. Miközben Tom azért küzd, hogy megvédje azokat, akik szintén az épületben rekedtek, rádöbben, hogy cége egy olyan veszélyes titkot őrizget, amely ezrek életére jelenthet veszélyt. A Parajelenségek és az Insidious – A gonosz háza producere újabb rémületes thrillerrel jelentkezik, melyben egy egyszerű iroda hirtelen halálos csapdákkal teli hadszíntérré változik.

 
1 990 Ft
Gyilkos vágyak (1DVD) (Passion, 2012)

Christine (Rachel McAdamsÉjfélkor Párizsban, Sherlock Holmes 1-2.) fiatal és rámenős reklámcégvezető Berlinben. Karrierjét New Yorkban akarja folytatni, azonban az előléptetéséhez szükséges átütő siker munkájában – mely meggyorsítaná tervét – nem jön el. Isabelle (Noomi RapacePrometheus, A tetovált lány) tehetséges kreatív, aki ontja magából a jobbnál-jobb ötleteket. Egy új okostelefon marketingtervének koncepcióját dolgozza ki, mely hatalmas sikert arat cégükön belül. Christine Isabelle ötletében látja a hiányzó elismerést tervének megvalósításához. Dicséretekkel halmozza el és gyengéd érzelmekkel, flörtölgetve manipulálja a naiv lányt, hogy Londonba utazva tökéletesítse reklámkoncepcióját. Miközben külföldön tartózkodik, ötletét Christine sajátjaként adja el és ezzel a két nő közötti halálos hatalmi harc, melyet egy közös szerető (Paul Anderson - Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték) iránti féltékenység is tüzel, kezdetét veszi.
A film a Magyarországon is vetített francia Szerelmi bűnök feldolgozása, amelynek adaptációjával Brian de Palma visszatér az általa a nyolcvanas években tökéletesített (Gyilkossághoz öltözve; Alibi test) erotikus thriller műfajához.

 
1 990 Ft
  Gyilkosság telefonhívásra (1DVD) (Alfred Hitchcock) (felirat)

Tony Wendice tudomást szerez róla, hogy felesége, Margo megcsalta őt, ezért gyilkos tervet eszel ki az asszony ellen: megvárja, míg szeretője újra felbukkan a városban, hogy majd ráterelhesse a gyanút.

Az aprólékosan kidolgozott első terv azonban kútba esik, így a férfi kénytelen máshogy nekifogni a bosszúnak. Amikor a kulcsfontosságú pillanatban tárcsázza azt a számot, amin az alibije is múlik, a telefonközpont véletlenségből tévesen kapcsol.

Minden borul és már egy fémesen csillogó olló is gyilkos fegyverré válhat…

Mesterien adagolt feszültség, könnyed elegancia és nagyszerű színészi alakítások teszik ezt a Hitchcock-klasszikust emlékezetessé. Grace Kelly 1954-ben megkapta a New York-i Filmkritikusok Díját Margo szerepéért.

 
2 990 Ft
Gyóntató, A (1DVD) (2004) (Christian Slater)

Daniel Clemens atya egyre biztosabb abban, hogy egyik kollégáját ok nélkül vádolják gyilkossággal. Amikor a bűnösnek vélt pap öngyilkosságot követ el a börtönben, Clemens-nek feltett szándékává válik, hogy kibogozza az összegubancolódott szálakat és megoldja a sötét rejtélyt. Ifjúkori szerelmének segítségével nekilát hát a nyomozásnak, ami ugyan további vérontást is eredményezhet, de egyúttal rávezetheti őt az igazságra, és valódi hivatására.

 
1 990 Ft
  Gyönyörű teremtmények (1DVD) (Beautiful Creatures, 2000) (Rachel Weisz)

RACHEL WEISZ (A Múmia) és SUSAN LYNCH (Lottózsonglőrök) főszereplésével készült ez a fekete komédiával átitatott thriller.

Egy viharos glasgow-i éjszakán Dorothy (Lynch) és Petula (Weisz) élete keresztezi egymást egy közös tulajdonságuknak köszönhetően: ha férfiakról van szó, mindkettőjüknek borzalmas az ízlése. Dorothy a barátja elől menekül, és Petula is jobban tenné, ha szedné a lábát. Zsarolás, gyilkosság, árulás, bosszú és egy bőrönd egymillióval – és ez még csak a kezdet!

 
1 990 Ft
  Gyűjtő, A (1997 - Kiss The Girls) (1DVD) (Morgan Freeman - Ashley Judd) (szinkron) (fotó csak reklám)

Nyolc elrabolt nő. Mind gyönyörű. Mind tehetséges. Mindet
az a veszély fenyegeti, hogy az élete kegyetlenül rövid lesz, ha Alex Cross
nyomozó és Kate McTiernan koronatanú nem találja meg a megfoghatatlan
"gyűjtőt", aki Casanovának hívja magát.

Beindul a vadászat lent délről a kaliforniai partvidékig
és vissza ebben az idővel versenyt futó, provokatív, izgalmakkal teli filmben,
mely James Patterson bestsellere alapján készült.

Ashley Judd alakítja a találékony, határozott McTiernant.
Ő az egyetlen, aki meg tudott szökni Casanova titkos búvóhelyéről… és
meg akarja menteni fogolytársnőit, akiket otthagyott.

Morgan Freeman játssza Crosst, a megoldhatatlan
rejtélyek megoldásának mesterét. De most több forog kockán a jóhírénél: ezúttal
az egyik áldozat a saját unokahúga ebben a feszes, lebilincselő thrillerben.

 
2 990 Ft
Gyújtóbomba (1DVD)

Londont sokkoló támadás éri: terroristák egy focimeccsen robbantanak bombát – az áldozatok száma hihetetlenül magas. Egy fiatal nő (Michelle Williams – Túl a barátságon, Szex telefonhívásra) is elveszíti a családját: férje és gyermeke ott volt a stadionban, mialatt ő a szeretőjével, Jasperrel (Ewan McGregor – Angyalok és démonok, Star Wars I-III.) randevúzott. Az iszonyatos tragédia és a bűntudat nem hagyja nyugodni, nyomozni kezd Jasper segítségével. Minél mélyebbre merülnek az ügyben, annál nyilvánvalóbb számukra: az ügyet megpróbálják eltussolni, hogy az elborzasztó terroresemény mögötti szálak sose derülhessenek ki...

Sharon Maguire (Bridget Jones naplója) sokkoló, mély érzelmekkel teli, elgondolkodtató thrillere.

 
1 990 Ft
Halál a hídon (1DVD) (Brian De Palma)

Jack Terry (John Travolta) a hangok megszállottja. Az egyik éjjel egy horrorfilmhez rögzít zörejeket, amikor egy balesetnek lesz a tanúja. Magnója rögzíti a folyóba zuhanó autó hangjait, ő maga pedig ki is menti az egyik áldozatot, Sallyt (Nancy Allen). Később, amikor alaposabban tanulmányozza a hangfelvételeket, rá kell döbbennie, hogy amit mindenki balesetnek hitt, valójában gyilkosság volt! Úgy tűnik azonban, hogy valaki minden áron meg akarja akadályozni, hogy az igazság napvilágra kerüljön. Jack és Sally élete innentől kezdve olyan lesz, mint egy rémálom. Egy percig sincsenek biztonságban és nem tudják többé, hogy kiben szabad megbízniuk és kiben nem.

 
1 490 Ft
Halál két arca, A (1DVD) (2000)
John Whitmant az esküdtszék halálra ítéli többrendbeli gyilkosság elkövetéséért. Az őrült férfi az Úr nevében hajtotta végre szörnyű tetteit. Ám az FBI egyik titkos ügynöke a kivégzés után életre kelti a már halott bűnözőt, és gyilkoló gépet farag belőle. Elektrosokkos kezeléssel kitörlik emlékezetét, és titkos kormány akciók végre hajtásával bízzák meg a halálból visszatért gyilkost Ám a terápia korántsem hatásos, ugyanis, Whitman nem felejtette el múltját, véres és kegyetlen bosszút akar á... 
990 Ft
Halálbiztos (1DVD) (Quentin Tarantino)

Texas legtüzesebb DJ-jének, Jungle Julia-nak az alkony leszállta azt jelzi, hogy eljött a lazulás ideje két legjobb barátnője társaságában. A három szexi bombázó beleveti magát az éjszakába, megbolondítva és felgerjesztve a bárok törzsközönségének vágyait. Ám a feléjük irányuló figyelem közül nem mindegyik mondható ártatlannak. Valaki titokban minden lépésüket követi.

Stuntman Mike, a sebhelyes arcú, cserzett bőrű férfi, gyilkos pillantásokkal fixírozza őket felturbózott autójának kormánya mögül. A lányok sörük felett ülve nem is sejtik, hogy a parkolóban, pár méterre tőlük, Mike már túráztatja halálos fegyverét, végzetes masináját...

A 70-es és 80-as évek B kategóriájú filmjei iránt érzett határtalan tiszteletük jeléül a két hollywood-i fenegyerek, Quentin Tarantino és Robert Rodriguez elkészítette a Grind House-t, mely két egészestés filmből áll. A Tarantino rendezte Halálbiztos nem él vissza a Ponyvaregényen és a Kill Billen felnőtt rajongók elvárásaival, ördögien szellemes gépezete most is halálbiztosan működik.

 
2 990 Ft
Halálcsók (1DVD)

Dorothy és Jonathan kapcsolata mindaddig ideális - legalábbis látszólag - amíg a lány teherbe nem esik. Dorothy dúsgazdag édesapja ugyanis, bár sose találkozott lánya választottjával, a rangon aluli férfi miatt kitagadja az örökségből. A pénzéhes és karrierista Jonathannak azonban így duplán „terhes” a lány, ezért szörnyű tettet hajt végre: öngyilkosságnak álcázva hidegvérrel meggyilkolja.

Rövidesen New York-ba költözik, s elcsábítja halott kedvese ikertestvérét, Ellent, akivel aztán össze is házasodnak. Minden a terv szerint alakul, a becsvágyó fiú élete végre révbe ér. Ám Ellent nem hagyja nyugodni Dorothy halála, ezért nyomozásba kezd...

 
1 490 Ft
  Halálos barátság (1990 - Bad Influence) (1DVD) (Rob Lowe - James Spader)

Michael, a sikeres Los Angeles-i marketing menedzser számára minden megadatott: egy gyönyörű barátnő és csodálatos karrier - csupán az önbizalmával vannak gondok. Mikor egy bárban majdnem földbe göngyölik, egy titokzatos idegen közbelép, s miután kimentette Michaelt a csávából, egyszerűen felszívódik.

Később újra találkoznak, s a jóképű idegen Alexként mutatkozik be. Michael és Alex hamarosan elválaszthatatlan jó barátok lesznek: Alex számos olyan dologba viszi bele Michaelt, amiről az még csak álmodni sem mert. Ám idővel ezek a közös programok egyre vadabbak és veszélyesebbek lesznek, Michael pedig rádöbben, hogy Alex kötődése egyáltalán nem egészséges, sőt… Gyorsan tennie kell valamit, mielőtt még nem késő.

Curtis Hanson (A kéz, amely a bölcsőt ringatja, Szigorúan bizalmas) rendező fordulatos thrillerének forgatókönyvét David Koepp (Jurassic Park, Pánikszoba) írta. A film talán egyik legnagyobb meglepetése a szereposztásban rejlik: a szépfiú szerepekben tetszelgő Rob Lowe játssza a szociopatát, míg a gonosztevő alakításairól ismert James Spader formálja meg a könnyen befolyásolható áldozatot.

 
1 990 Ft
Halálos kelepce (1DVD) ( 2007) /kissé karcos/

Thomas Archernek megvolt mindene: szép felesége, jó állása, tündéri kisfia. Amikor valaki betör a házába, megöli a fiát, és bántalmazza a feleségét, Archer álomszép élete darabokra hullik. A rendőrség nem találja meg a gyilkost, így Archer a pszichiátere tanácsára egy titkos társasághoz fordul, akik kegyetlen bűnözők felkutatásával foglalkoznak.

Amikor tálcán kínálják fel neki fia gyilkosát, Archer súlyos döntés elé kerül, és kegyetlen macska-egér játék veszi kezdetét ebben az akciódús thrillerben.

 
1 990 Ft
Halálos megbízás (1DVD) (2001)
Keith bűnügyi riporter a nagyvárosi napilapnál. Féltékenységtől és dühtől elvakultan, italozás közben elhatározza, hogy megöleti a feleségét. Ebben kapóra jön egy volt iskolatársa, Levine segítsége. Másnap, miután felocsúdik részegségéből, rádöbben, mit tett, ezért megpróbál kapcsolatba lépni Levine-nal. Még nem tudja, hogy régi barátját a maffia kinyírta, mivel átverte őket. A rendőrséghez sem fordulhat, ezért kénytelen egyedül megvédeni a nejét. Csakhogy fogalma sincs róla, ki lehet a bérgy... 
990 Ft
Halálos mélység (1DVD) (nagyon karcos lemez)

A nyolcvanas években, amikor hatalmas gáz- és olajkészletet találnak az Északi-tengerben, egy csapat amerikai és norvég mélytengeri búvár kapja az állami megbízást, hogy az 500 méter mély tengerfenékről a felszínre hozza a fekete aranyat.

Ez a technika, de még a lejutás lehetősége sem áll a nyolcvanas években rendelkezésre, így féktelen hajsza indul a mélység mielőbbi meghódítására, és a mesés vagyont érő olajtartalékok elérésére. A hivatásos mélytengeri búvár, Petter megszállottja a kihívásnak, ám testvére tragikus halála az egyik merülés során mindent megváltoztat. Petter egyre inkább arra kezd gyanakodni, hogy nem baleset történt, és valakinek érdekében állhatott a norvég búvár meggyilkolása.

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál. A Halálos mélység rendezője, Erik Skjoldbjærg a kilencvenes évek végén Álmatlanság címmel remek thrillert készített, amelyből azonos címen Christopher Nolan rendezett hollywoodi újrafeldolgozást Al Pacino főszereplésével. A Halálos mélység főszereplője Aksel Hennie a Fejvadászok című thrillerből, Wes Bentley Az éhezők viadalából, Stephen Lang pedig az Avatarból lehet ismerős a magyar nézők számára.

 
1 490 Ft
  Halálos terápia (1DVD) (Hugh Grant - Gene Hackman) (Kerülj szinkronba! kiadás)

Dr. Guy Luthan, egy New York-i kórház pályakezdő sebésze értetlenül áll az egyik páciense különös betegsége előtt. Amikor a beteg végül meghal, Guy át akarja nézni a boncolási jegyzőkönyvet, ám meglepődve veszi tudomásul, hogy az öszszes felvétel és lelet eltűnt. Egy nővér segítségével nyomozni kezd, és hamarosan újabb megdöbbentő felfedezést tesz: a holttestnek is nyoma veszett!

Guy egyre kevesebbet ért az osztályán folyó különös ügyekből. Lehet, hogy Lawrence Myricknak - annak a híres kutatóorvosnak, aki béna kísérleti patkányokat gyógyított meg -, köze van a hulla eltűnéséhez? Lehet, hogy nem is csak állatokon kísérletezett? A fiatal sebész egyre jobban belebonyolódik a szövevényes ügyletekbe, és már a saját élete is veszélyben forog.

A vérfagyasztóan izgalmas film Robin Cook és Alfred Hitchcock legjobb hagyományait viszi tovább, és fokozza a végletekig.

 
2 990 Ft
  Halott lány, A (2006 - The Dead Girl) (1DVD) (Toni Collette - James Franco)

"Az Idegen" (Toni Collette) egy nő, aki a hullára lel. A nyilvánosság a haláleset iránt mutatott érdeklődését kihasználva próbál goromba anyjának (Piper Laurie) szorításából szabadulni, furcsa szövetséget kötve a titokzatos Rudy-val (Giovanni Ribisi).

"A Nővér" (Rose Byrne) egy törvényszéki orvosnak készülő végzős egyetemista, ki egyrészt - akárcsak anyja (Mary Steenburgen) - még reménykedik, hogy elrabolt testvére előkerül, másrészt viszont próbálja magát túltenni testvére eltűnésén.

Mikor megvizsgálja a hullát, biztos benne hogy nővére az, és így talán sikerül megszabadulnia a lelki tehertől.

"A Feleség" (Mary Beth Hurt) - zaklatott házassága fogságában élve - kénytelen szembenézni a megdöbbentő igazsággal, hogy férjének (Nick Searcy) köze van a lány meggyilkolásához. El kell gondolkodnia férjéről - és saját magáról.

"Az Anya" (Marcia Gay Harden) kutatni kezd lánya életének részletei után és olyan dolgokra bukkan, melyek örökre megváltoztatják életét. A nyomozásban segít neki egy másik zűrös életű fiatal nő - egy prostituált (Kerry Washington), aki az eltűnt lánnyal élt.

"A halott lány" (Brittany Murphy) olyan, akár egy ciklon: szeszélyes, (ön)pusztító. Hangulatingadozásai olykor irányíthatatlan dührohamokba csapnak át. Másik énje ártatlan és gyermeki. Arról álmodik, hogy egy új, jobb életet kezd és jó anyja lesz kislányának.

A filmben szereplő karaktereket nem csak a brutális gyilkosság, hanem nehéz sorsuk is összeköti. A történet a szereplők lelki küzdelmeit vizsgálja: vajon beletörődnek sorsukba vagy úrrá lesznek rajta?

 
1 990 Ft
Hálózat csapdájában 2.0, A (1DVD) (2005)

Hope Cassidy gyönyörű számítógép-specialista, aki álmai állásáért utazik Isztambulba, ám egyhamar egy körmönfont számítógépes csalás áldozatává válik. Nemcsak a bankszámlájáról emelnek le minden pénzt, de a személyazonosságát is ellopják. Hope szüntelen hajszában, ragyogó elméje és káprázatos szépsége bevetésével igyekszik visszaszerezni a nevét, és kideríteni a rejtélyt. De vajon sikerül-e Hope-nak visszakapnia a múltját, mielőtt a bűnözők eltörlik a jövőjét, vagy örökké a hálózat csapdájában marad?

 
1 990 Ft
  Hannibal (2DVD) (extra változat) (Ridley Scott - Anthony Hopkins)

A világ legrémesebb gonosztevője, Hannibal „a kannibál“ Lecter megszökött és Firenzében éli a jómódúak boldog életét. Nem gondol a bűnös múltra.

Csakhogy egyik régi áldozata, az emberi roncsként vegetáló milliomos, Mason Verger bármi áron meg akarja találni őt, hogy bosszút álljon. Verger legalább olyan gonosz, mint Lecter, de őt nem is mulattatja, amit csinál. Egy tanú felbukkanását követően ismét remény nyílik rá, hogy elfogja a férfit, aki megnyomorította őt. Célja érdekében semmilyen eszköztől nem riad vissza.

Csupán egyvalaki van, aki jó csalétek lehet; aki miatt Lecter visszatérhet Amerikába. Clarice Starling FBI ügynök. Ha sikerül őt rávenni, hogy eredjen az emberevő pszichológus nyomába, az valószínűleg habozás nélkül előjön rejtekhelyéről, és újrakezdi a halálos játékot. Nem tehet róla: nagyon élvezi...

Minden idők legsikeresebb horror-thrillerének, a műfaj egyetlen Oscar-díjas* filmje, A bárányok hallgatnak folytatása az óriási elvárások ellenére nem okozott csalódást - világszerte az év egyik legnagyobb mozis kaszszasikere lett!

 
3 990 Ft

Sorrend: