Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

thriller


Sorrend:

Panamai szabó, A (1DVD) (Warner Home Video kiadás)

Egy kém számára Panama város maga az éden. Mindenütt
pálmafák, tenger, szép nők, korrupció, hazugság, pénzmosás és kábítószer.

Andy Osnard nem szívesen jött ide, de igyekszik a
lehető legjobban érezni magát.

A cinikus, kiégett nőfaló hamarosan rá is talál arra, aki
dolgozik majd helyette. Harry egy angol börtönből került ide. Most a
panamai felső tízezer szabója: mindenhova bejáratos, mindent hall és lát. És
szívesen mesél arról, amit tud.

Csakhogy nem minden igaz, amit mond - ám információi a kém
jelentéseibe kerülve így is megváltoztathatják a történelmet. Őfelsége emberének
hírei ugyanis akcióba lendítik a városi bandákat, gengsztereket és politikusokat.
Mindenki más, mint akinek látszik, mindenki azt hiszi, többet tud másoknál:
de a szálak talán mégis egy kézben futnak össze...

 
2 990 Ft
  Paranoia (1DVD) (Gary Oldman, Harrison Ford) (nagyon karcos példány)
New York közepén a toronyházak labirintusában számtalan mamutcég ontja magából a dollármilliárdos megbízásokat. Ha ott egyszer is hibázol, máris az utcán találod magadat, hacsak meg nem zsarol a főnököd.
Az ambíciókkal teli fiatal pályakezdő Adam (Liam Hemsworht) mindent megtesz azért, hogy előre jusson a ranglétrán, ám egy hiba után nem mindennapi második esélyt kap kegyetlen ördögi főnökétől, Wyattől (Gary Oldman): a cég versenytársánál, Wyatt egykori mentoránál, Jock God... 
1 490 Ft
Paranoia 1.0 (1DVD)

Simon, a kissé paranoid számítógépes programozó ideje nagy részét a lakásában dolgozva tölti. Egyik nap egy barna csomagot talál a szobájában, kinyitja, de a doboz teljesen üres. Nem is tőrödik az esettel addig, amíg másnap egy újabb üres dobozt nem kap, majd sorra minden nap egyet. Simon lassan kételkedni kezd saját elmeállapotában, hallucinációk kezdik gyötörni – nem tudja, hogy ki és miért küldözgeti neki a dobozokat. Az őrület és a félelem lassan elhatalmasodik rajta, egyre kevésbé tudja megkülönböztetni mi valós és mi nem valós, kiben bízhat és kiben nem. Az óra ketyeg, és Simonnak egyre kevesebb ideje van arra, hogy megfejtse mi rejtőzik a dolgok mögött.

 
1 490 Ft
  Párbaj (1971 - Duel) (1DVD) (Steven Spielberg) (Select Video kiadás) (szinkron)

Ez a két Emmy és egy Golden Globe jelölésre érdemesített, gyors
iramban száguldó thriller Spielberg első egészestés filmrendezése, melyben
egy személyautó gyanútlan sofőrjét egy gonosz teherautó tartja rettegésben.

A Párbaj a rendező mozifilmes karrierjének első állomása. A főszerepben
Dennis Weaver alakítja az utazóügynököt, aki kétségbeesetten küzd az
életbenmaradásért, miután ellenfele választása titokzatos módon az ő megsemmisítésére
esett.

A méltán magasztalt, gyakorlott kézzel felépített, és egyre fokozódó pszichológiai
feszültséggel terhes alkotásban a filmtörténet egyik legfelejthetetlenebb félelemforrása
kapott főszerepet: a súlyosan dübörgő negyventonnás kamionszörny önmagában fenyegetőbb,
mint a legtöbb hús-vér gonosztevő.

Pár évvel később a Cápában Spielberg visszanyúl a magányos hős
iszonytató és emberfölötti ellenféllel vívott lélegzetelállító és végzetes küzdelmének
motívumához.

 
1 990 Ft
  Pelikán-ügyirat, A (1DVD) (Julia Roberts - Denzel Washington) (Pro Video kiadás) (szinkron)

Darby Shaw (Julia Roberts) a tehetséges New Orleans-i joghallgató szemináriumi dolgozatában egy olajmágnást kever gyanúba. A dosszié kikerül az egyetemről, útrakél és pusztítani kezd. Darby Shaw rádöbben, hogy bárki, akivel a dolgozat folytán kapcsolatba kerül, rövidesen bérgyilkos áldozata lesz. Shaw csak egy emberben bízik, Gray Granthamben, a washingtoni újságíróban (Denzel Washington). A Pelikán ügyirat a lélektani krimi feszültségét, a törvényszéki filmek szellemének játékos erejét és a legkeményebb akciófilmek izgalmát gyúrja feszesen pergő, jól szerkesztett, profi munkává.

 
1 990 Ft
  Pénz beszél (2005 - Two For The Money) (1DVD) (Al Pacino) (nagyon karcos példány)

Súlyos balesetét követően az ex-futballsztár Brandon Lang (Matthew McConaughey) a sportfogadások nagyhatalmának Walter Abrams-nek (Al Pacino) pártfogoltja lesz, egyúttal villámgyorsan a nagypénzes világ aranyifjúja, aki mindig ráérez, ki nyeri a meccset. Ám a milliókról szóló, szélhámos a szélhámossal szembeni halálos játékban saját mentorával kell végül megküzdenie.

 
1 490 Ft
Pénzes cápa (1DVD) (Money Monster, 2016)

Lee Gates (George Clooney) műsorvezető és Patty Fenn adásrendező (Julia Roberts) együtt készítik a Money Monster című gazdasági bulvárműsort. Egy átlagosnak induló napon a pénzügyi tévéshow-ból pillanatok alatt túszdráma lesz, amikor egy kétségbeesett fiatal srác ront be a stúdió ajtaján, fegyverrel a kezében. Kyle (Jack O’Connell) mindenét elveszítette Lee tanácsát követve, ezért élő adásban kényszerít rá a showmanre egy robbanószerekkel ellátott mellényt, kárpótlást követelve. A patthelyzet milliókat szegez a tévé elé: Patty és Lee versenyt futnak az idővel, miközben egyre több szennyes titok derül ki a Kyle-t csődbe taszító cégről.

 
1 990 Ft
  Piszkos melók (1DVD) (The Liability, 2012) (Tim Roth) /használt, karcos /

Adam (Jack O’Connel - Eden Lake - Gyilkos kilátások, Harry Brown) anyjával és annak szeretőjével, Peterrel, (Peter Mullan - Hadak útján, Trainspotting) él egy fedél alatt. Adam egy nap összetöri mostohaapja autóját, aki az okozott kárért cserébe ráveszi a fiút, hogy egy üzlettársa, Roy (Tim Roth - Ponyvaregény, A hihetetlen Hulk) mellé álljon be egy munka erejéig sofőrnek. Adam hamarosan rádöbben, hogy az üzlettárs valójában bérgyilkos, az ő feladata pedig nem csupán vezetésből áll...

 
1 490 Ft
Pók (1DVD) (Ralph Fiennes)

Dennis, azaz becenevén a Pók (Ralph Fiennes), harmincas fiatalember, aki életéből húsz évet elmegyógyintézetben töltött. Súlyos személyiségzavarral kezelték, soha nem épült fel. Idős rokonai megszánják és befogadják. A valósághoz Dennist nagyon vékony és törékeny szálak fűzik. Szobájában naphosszat látszólag értelmetlen jegyzeteket készít. Az ismerős környék hatására felsejlenek benne gyermekkori emlékei. Sokáig Dennis nem volt tudatában a szülei, Bill (Gabriel Byrne) és Yvonne (Miranda Richardson) közti feszültségnek és édesanyja valódi helyzetének. A megzavart elme néhány pillanatában tisztán látja sorsát.

Nagyszerű alakításokkal előadott emberi dráma az utóbbi évek legmeglepőbb rendezőjétől.

Extra
Interaktív menük
Riportok az alkotókkal
Forgatási jelenetek
Filmográfiák
Előzetesek

 
1 990 Ft
  Pók hálójában, A (2001 - Along Came A Spider) (1DVD) (Morgan Freeman) (Intercom kiadás) (szinkron)

Morgan Freeman visszatér A gyűjtőből ismert Alex Cross szerepében ebben a lenyűgöző pszicho-thrillerben, amely "döbbenetes, a végén meglepő fordulattal."*
Társa szívszaggató halála után Alex Cross nyomozó és bestseller író visszavonul a nyugdíj békéjébe. De amikor egy briliáns bűnöző elrabolja egy szenátor kislányát, Alexet visszacsábítják a szakmájába.

Alex összeáll a Tikosszolgálat ügynökével, akit arra jelöltek ki, hogy vigyázzon az eltűnt kislányra, és követi a nyomok kanyargós ösvényét, mely döbbenetes felismeréshez vezeti - a gyermekrabló nem csupán váltságdíjat akar...hanem azt is, hogy Alex segítsen dokumentálni az évszázad bűnügyét.

Ahogy az idő egyre fogy, Alex alámerül a veszély és ármány kusza hálójában, hogy megállítson egy őrültet, és megmentse egy ártatlan áldozat életét.

 
1 990 Ft
Psycho- Speciális kiadás (1DVD) (2003) (feliratos)
redited with inventing the genre of the modern thriller film, PSYCHO has had its share of sequels and imitators, none of which diminishes the achievement of this shocking and complex horror thriller. Alfred Hitchcock's choreography of elements in PSYCHO is considered so perfect it inspired a shot-by-shot remake by Gus Van Sant in 1998. However, Hitchcock's black-and-white original, featuring Anthony Perkins's haunting characterization of lonely motel keeper Norman Bates, has never been equale... 
2 990 Ft
  Ragyogó napfény (1DVD) (Alain Delon sorozat) (Romy Schneider)

René Clément Patricia Highsmith A tehetséges Mr. Ripley című bestselleréből forgatott erőteljes thrillert.
A főszerepben Alain Delon látható, mint Tom Ripley, az amerikai ifjú, akit a gazdag Greenleaf-család azzal bíz meg, hogy búsás jutalomért cserébe csábítsa haza a család tékozló sarját, Philippe Greenleafet (Maurice Ronet) túlontúl hosszúra nyúlt olaszországi nyaralásából. A két ifjú összebarátkozik, ám Philippe-nek esze ágában sincs otthagyni a napfényes Itáliát, s Ripley is hamarosan ráérez az olasz módi ízére. Anyagi tartalékai viszont kezdenek kimerülni, és Philippe menyasszonya, Marge (Marie Laforet) sem nézi jól szemmel a páros felelőtlen életvitelét. A Greenleaf-család sürgetése ellenére Ripley azon kapja magát, hogy egyáltalán nincs kedve eljönni új környezetéből: hogy pozícióját biztosítsa, még a gyilkosságtól sem riad vissza…

 
1 990 Ft
Rajongó, A (1DVD)

A San Francisco Giants teljes erőbedobással készül a bajnokságra. Amikor
a nagymenő csapat 40-millió dollárért megveszi Bobby Rayburn középpályás
játékost, senki sem boldogabb, mint a sztár legelszántabb rajongója, Gil
Renard.

Bobby azonban nincs csúcsformában, és ez Renardot is alaposan
lesújtja. A fanatikus rajongó semmitől sem riadna vissza, csak hogy imádott
bálványa és a csapat újra régi dicsőségében ragyoghasson. Még az emberöléstől
sem…Tony Scott (Az utolsó cserkész, Tiszta románc) kemény
thrillert forgatott, amely minden bizonnyal sok rajongót talál magának.

 
2 990 Ft
Rejtekhely, A (1DVD) (2007)
Miután férje öngyilkos lett, Lei-t különös hangok kínozták, ezért tizenöt évet töltött egy rehabilitációs központban. Mikor végre felépül, ismét vendéglőt akar nyitni, hogy új életet kezdjen, és a régit feledje. Az érzékeny asszony azonban kénytelen rádöbbenni, hogy a kiszemelt háznak vannak már lakói - 1957 telén három nő lelte itt halálát rejtélyes körülmények között. Lei a végére akar járni az ötven évvel ezelőtti tragédiának. 
1 990 Ft
Rejtély (2005 - Caché) (1DVD) (Michael Haneke)

Georges, a befutott televíziós műsorvezető és felesége, Anne, a sikeres és elégedett emberek életét élik. Ám egy nap valami megzavarja a családi idillt – az ajtajuk előtt egy rejtélyes videokazettát találnak. A felvételeken saját magukat látják, valaki rejtett kamerával lefilmezte őket. A megdöbbent házaspárnak fogalma sincs arról, hogy ki és milyen szándékkal készíthette a videót.

Az igazi játszma csak most kezdődik. Újabb videokazettát kapnak, melyet még több követ, olyan felvételekkel, amelyek zavarbaejtően intimek és egyre személyesebbek. Georges megpróbálja kinyomozni, hogy ki lehet a mindinkább fenyegető történések mögött. A szálak saját múltjához vezetik vissza, és olyan titkok kerülnek napfényre, amelyek alapjaiban rendítik meg annak a biztonságosnak hitt életnek a falait, amelyet Anne-nel maguk köré emeltek.

Michael Haneke 2001-ben már nyert díjat Cannes-ban – akkor A zongoratanárnő kapta a Nagydíjat. 2005-ben a Caché a legjobb rendezés díját és a Fipresci díjat hozta meg a rendezőnek.

 
1 990 Ft
Rém sötét vidék (1DVD)

Dick és Gina sebtében házasodtak össze Las Vegasban, most pedig a nevadai sivatagon autóznak keresztül. Amikor éjszaka egy veszélyes szakaszra érnek, hirtelen egy vérrel borított férfi kerül az útjukba, akit felvesznek, hogy kórházba szállítsanak. A súlyos sérült mindkettejüknek homályosan ismerős. Amikor rájuk támad, addigi útjuk rémálommá válik....

 
990 Ft
Rémület a színpadon (1DVD) (Alfred Hitchcock) (felirat)

Halálos veszély leselkedik a zenekari árokban, a színészek szerepet játszanak,
és ki tudja, mikor tűnik el valaki a süllyesztő mélyén?

Charlotte Inwood, az ünnepelt sztár feldúltan, véres ruhában ront be
színésztársához, az egykori szeretőhöz. A díva Jonathannel osztja meg
először a szörnyű hírt: férjét meggyilkolták. A férfi azonnal a tett színhelyére
siet és ezzel megpecsételi sorsát. Hamarosan ő a rendőrség első számú gyanúsítottja.

Jonathan egyetlen reménye Eve, egy fiatal színészhallgató, aki
hajlandó segíteni neki. Eve Charlotte-hoz szegődik szolgálónak, és nem
hiába: egymást követik a meglepő fordulatok és felfedezések…

A színházi világot használva izgalmas háttérként, Hitchcock szülőhazájában,
Angliában forgatta le ezt a szellemes krimit. A filmben a rendező lánya, Patricia
Hitchcock is feltűnik egy kisebb szerepben. Függöny fel!

 
2 990 Ft
Repesz (1DVD) (2006)
Cunningham nyomozó (Tom Sizemore – Ryan közlegény megmentése, A Sólyom végveszélyben) korrupt zsaru, aki egy bandák által rettegésben tartott körzetben teljesít szolgálatot. Dreamer (Enrique Almeida) véreskezű gengszter, akit csak a bosszú éltet, mióta egy brutális leszámolásban megölték testvérét, és a gyilkos golyó az ő koponyájába ékelődött be. Miközben az elszánt rendőr és a még elszántabb bűnöző összefognak, hogy életveszélyes préda után indítsanak közösen hajtóvadászatot, a különös kegy... 
990 Ft
Rettegés (1996 - Fear) (1DVD) (Mark Wahlberg)

Az első szerelem: ártatlan… túláradó… halálos.

Mark Wahlberg (A majmok bolygója), Reese Witherspoon (Doktor Szöszi) és Alyssa Milano játsszák a főszerepet ebben az idegőrlően izgalmas thrillerben, amely egy szenvedélyes románcból lett gyilkos megszállottságról szól.

Nicole Walker (Witherspoon) mindig is arról álmodott, hogy egyszer megjelenik az életében egy különleges srác, aki leveszi a lábáról: egy fiú, aki erős, szexi és érzékeny, egy fiú, akinek mindennél fontosabb, hogy vele lehessen. David (Wahlberg) minden tekintetben megfelel Nicole elvárásainak, ráadásul egy született lovag, aki pillanatok alatt elbűvöli őt.

Azonban a tökéletes barát egyáltalán nem az, akinek kiadja magát: az édes külső romlott belső takar, amely Nicole boldogságát hamarosan borzalmas rémálommá változtatja. Ebben a provokatív thrillerben, melyben szerepel William Petersen és Amy Brenneman is, borzongatóan új értelmet nyer a terror, bátor nézőjét pedig átjárja a jeges rémület.

 
1 990 Ft
  Rettegés foka, A (1991 - Cape Fear) (2DVD) (remake) (extra változat) (Robert De Niro) (felirat) (fotó csak reklám) (angol borító)

Max Cady (Robert De Niro) a börtönből
frissen szabadult pszichopata, aki volt ügyvédje, Sam Bowden (Nick
Nolte) nyomába ered. Elégtételt akar venni az ügyvéden, amiért az annak
idején nem a megfelelő gondossággal járt el ügyében. Cady azt állítja,
Bowden olyan lényeges információkat titkolt el a bíróság elől, amelyek
megmenthették volna a börtöntől. Kegyetlen bosszúhadjáratában azonban nemcsak
Bowdent veszi célba, hanem feleségét (Jessica Lange) és 15 éves
lányát (Juliette Lewis) is…

Az 1962-es klasszikus új feldolgozása.

 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés