Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

thriller


Sorrend:

Rózsa szövetsége, A (1DVD)

Egy titkos szervezet tartja kezében a világpolitika szálait. Köztük van Eliot, a CIA szürke eminenciása, aki árva gyerekeket neveltet tökéletes bérgyilkosokká. Saul és Chris apjukként tisztelik őt, és minden parancsát gondolkodás nélkül végrehajtják. Egy bizonyos pillanatig. Mert akkor olyasvalami történik mindkét fogadott fiúval, amitől kénytelenek mégis elkezdeni a gondolkodást.
Ha csak az életük forogna kockán, biztosan nem tennék, hiszen ahhoz már hozzászokhattak – szamuráj nevelést kaptak, és a szamurájnak hű társa a halál. De itt sokkal többről van szó.
Gyilkos hajsza kezdődik, amelyben sokszor azt sem lehet tudni, ki a vad, és ki a vadász.

 
1 990 Ft
Sejt 1., A (1DVD) (Tarsem Singh)

Catherine Deane pszichológus egy olyan radikálisan új technológiával kísérletezik, amely lehetővé teszi, hogy eljusson egy másik ember hátborzongató fantáziavilágának legrejtettebb zugaiba is. Ennek a forradalmian új tudományos módszernek a segítségével Catherine a szó szoros értelmében megtapasztalhatja, mi történik valakinek a tudatalattijában, amikor az álmodik vagy fantáziál. Eddig csak egy kómában levő gyereken alkalmazta ezt a módszert, így próbálva visszahozni őt a való világba, aggódó szüleihez. A módszer igen veszélyes, hiszen akár a pszichológusnő épelméjűsége is veszélybe kerülhet a kezelés során. Carl Stargher, a rafinált sorozatgyilkos ugyanabban a betegségben szenved és ugyanolyan kómába esik, mint a pszichológusnő gyermekpáciense. Legújabb áldozatát egy eldugott helyen lévő, földalatti speciális cellában tartja fogva. Peter Novak FBI-ügynök utolsó reménye a pszichológusnő, akit arra próbál rávenni, hogy speciális terápiájának segítségével, kémiai és elektromos úton próbáljon bejutni Stargher háborodott elméjébe és így talán megtudhatják, hol van a cella, ahol az áldozat, egy lány vergődik tehetetlenül és halálra ítélve. Catherine beleegyezik, hogy elinduljon azon az ingoványos ösvényen, amelyen ember még nem járt. Behatol a gyilkos tudatalattijába és megpróbálja kifürkészni a férfi hátborzongató titkait. De ebben a beteg világban Catherine olyan rettenetes gondolatokra és olyan szörnyű képekre bukkan, hogy komolyan veszélybe kerül az ő lelki egészsége is. Stargher vérfagyasztó, rejtelmes belső világában kalandozva Catherine azt is megtapasztalja, milyen ragadozónak lenni, bár az áldozat végül majdnem ő maga lesz.

 
1 990 Ft
Sötét ablak (1DVD) (2000) (karcos példány)
Jean és Michelle kimondhatatlanul szerelmesek egymásba, kapcsolatuk mégsem felhőtlen. Főleg agyagi természetű gondjaikra váratlan megoldás kínálkozik, amikor a rejtélyes szemközti szomszéd végrendeletében rájuk hagyja a csodálatos palotának is beillő házát. Ám a legszebb ajándék is tartogathat kínos meglepetéseket... A házat rejtélyek övezik és Jeannak el kell gondolkoznia, minek is köszönhetik a váratlan szerencsét. És ahogy múlnak a napok, a ház lassan felfedi emlékeit és titkait...... 
1 490 Ft
Sötétségben (1DVD) ( 2018 ) (Natalie Dormer)
Egy vak zongoraművész (Natalie Dormer – Trónok harca-sorozat) fültanúja lesz felső szomszédja, Veronique (Emily Ratajkowski – Holtodiglan) meggyilkolásának. Sofia így kerül kapcsolatba a halott lány apjával, aki egy szerb üzletember, bizonyos Zoran Radic (Jan Bijvoet – Birmingham bandája-sorozat), és a vádak szerint közreműködött a boszniai népirtásban. A lány az életét is kockára tenné, hogy válaszokat kapjon a kérdéseire, így hamar a londoni alvilág korrupcióval, erőszakkal és zsarolással t... 
1 990 Ft
Spártai, A (1DVD) (2004)
Robert Scott (Val Kilmer – Kiss, Kiss, Bang, Bang; The Doors, Willow, Tiszta románc) különleges ügynök küldetése, hogy megtalálja az elnök elrabolt lányát, mielőtt a dolog kipattanna és a sajtó tudomására jutna. Ezúttal a Szövetségiek és a CIA együttműködésével Scott felderít egy bűnszövetkezetet, ami prostitúcióra kényszeríti az elrabolt lányokat és aminek köze lehet az elnök lányához is… vagy csak az első nyoma egy életveszélyes összeesküvésnek, aminek a szálai a legfelsőbb szintekre vezetn... 
1 990 Ft
Szalmakutyák (1DVD)

Egy fiatal pár (James Marsden és Kate Bosworth) egy csendes kisvárosba költözik. Az idilli napok azonban hamarosan véget nem érő pokollá válnak: a szerelmesek sötét titkok és veszélyes szenvedélyek hálójába bonyolódnak. Egy csapat helyi lakos és kegyetlen vezérük (Alexander Skarsgård) csapdájába kerülnek, és amikor eljön a végső összecsapás ideje, egy végtelennek tűnő, véres és szenvedéssekkel teli éjszakát kell túlélniük. Egyedül abban bízhatnak, hogy gonoszabbá tudnak válni brutális támadóiknál. A főszereplők közt látható a két Oscar®-díjra jelölt James Woods is.

 
1 490 Ft
Szédülés (1DVD) (Alfred Hitchcock) (szinkron)

A tériszonyban szenvedő egykori San Franciscói nyomozót, Scottie Fergusont (James Stewart) egy barátja megkéri, hogy tartsa a szemét öngyilkossági hajlamot mutató feleségén (Kim Novak). A férfi megmenti Madeleine-t a vízbefúlástól, és bele is szeret a hűvös, szőke szépségbe. Szerelme azonban tragikus körülmények között mégis meghal; Scottie összeomlik, és amikor később egy Madeleine-re rendkívül hasonlító nővel hozza össze a sors, megszállott
kutatásba kezd, míg végül a múlt titkai közt, a rejtélyek mélyén megleli a saját jövőjét...

 
3 990 Ft
Szerelmi bűnök (1DVD) (Crime d amuor)

Isabelle Christine beosztottjaként dolgozik egy nemzetközi multi francia kirendeltségén. Bár a felszínen barátoknak és tökéletesen összeillő munkatársaknak tűnnek, a két nő igen különböző. Christine manipulálja Isabelle-t és ellopja annak briliáns ötleteit, hogy a saját érdemeit kovácsolja vele. Maximálisan visszaél a pozíciója nyújtott lehetőségekkel, egyre kegyetlenebbül viselkedik.

 
1 990 Ft
Szétcsúszva (1DVD) (teljes, vágatlan változat)

Carl Dawson, a 24 éves ügyvéd Londonba utazik, hogy
összeszedje a tragikus balesetben elhunyt, 26 éves ügyvéd bátyja, a vonzó, sikeres
Justin holmiját. Justin holttestét a Temzében találták meg, állítólag
mámoros állapotban leugrott a tetőről.

A Sunderland nyugodt vidékén élő Carl belecsöppen
a főváros forgatag kellős közepébe. Elkápráztatják a csinos lányok, a nagy teljesítményű
autók, és az elegáns, a Temzére néző apartmanok.

Amint Carl alaposabban megismerkedik Justin
ügyeivel, lassan rájön, hogy bátyja távolról sem az a jómódú ügyvéd volt, akit
titokban irigyelt.

Kiderül, hogy testvére a londoni éjszakai klubok népszerű
figurája volt, akit valamiféle kapcsolat fűzött az excentrikus Damian Kemphez,
az egyik klub támogatójához, aki a főváros drogügyleteinek nagy részét is bonyolítja.
Carl érzi, hogy bátyja halála nem a véletlen műve volt, és összefog Sunnyval,
Justin gyönyörű barátnőjével, hogy kiderítse az igazságot.

A két fiatal bemerészkedik London hedonista, föld alatti
világába, ahol különcök tablettákkal stimulálják érzékeiket, és lemezlovasok
fokozzák az őrületet. A temérdek, könnyen kapható kábítószer és a dübörgő zene
elkábítja Carlt, nem is beszélve Tiffanyról, a szépséges exmodellről,
aki Damiannek dolgozik, és azt az utasítást kapta, hogy csábítsa el Carlt
Sunnytól.

De a fiatalember hamar kijózanodik, és rájön, hogy Sunny
és ő akaratlan résztvevői egy zsarolás és csalás halálos játszmájában. Féltik
az életüket, és segítséget kérnek Justin klubbeli barátaitól, a kártyaasztalnál
dolgozó Martintól és Jake-től meg a bájos Jótól. De ezzel
csak Damian kezére játszanak…

 
1 490 Ft
  Szigorúan bizalmas (1997 - L.A. Confidential) (1DVD) (Kevin Spacey - Kim Basinger) (Warner, pattintótokos) (Oscar-díj) (felirat)

Los Angelesben vagyunk. Beköszöntöttek az ötvenes évek. A nagyváros olyannak tűnik, mint a megvalósult amerikai álom. Ez azonban csak a látszat. A korrupció, a csalás, a veszélyes szenvedélyek a káprázatos villáktól a fülledt lokálokig mindenhová beszivárogtak.

Három zsaru, egy prosti, egy rejtélyes milliomos, egy szennyújság-író és a rendőrfőnök áll a szövevényes thriller középpontjában. Mindhárom zsaru egy gyilkossági ügyben kezd nyomozni, így törvényszerű, hogy találkozzanak. Egyikük igazi sztár a zsaruk között, élvezi, ha foglalkozik vele a sajtó, a másikuk olyan, mint egy cserkész: tisztességes, megbízható, jóindulatú. A harmadik az igazság megszállottja, és ezért ölni is képes. De ezek csak külsőségek. Ne higgyünk a látszatnak, mert ebben a filmben senki nem az, aminek látszik!

Curtis Hanson, A kéz amely a bölcsőt ringatja rendezője nagyszerű filmet alkotott, amely több Oscar-jelölés mellett elnyerte a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában a díjat. A gyönyörű Kim Basinger (9 és fél hét) a luxus-prostituált megformálásáért a legjobb női epizódszereplő kategóriában kapta meg az Oscar-t.
A nagyszerű szereplőgárdából kiemelkedik Kevin Spacey, akinek neve az utóbbi évek legnagyobb filmsikereihez kötődik (Ha ölni kell, Hetedik, Közönséges bűnözők, Vírus).

 
1 990 Ft
Szó nélkül (1DVD) (1999) /karcos/
Walter egy amszterdami hivatalos útja alkalmával magával viszi feleségét és kislányát, Melissa-t. A szállodában egy kis kavarodás történik a szobafoglalással, s amíg a szülők próbálnak megoldást találni, a kislánynak WC-re kell mennie. A család egyik barátja kíséri el, de annak figyelmetlensége miatt a kislány eltűnik, eltéved a szállodában, végül valahogy kijut az utcára, ahol szemtanúja lesz egy gyilkosságnak. Sajnos a gyilkos észreveszi őt, és ezért a nyomába ered. Melissa menekülés közben... 
990 Ft
Szobatárs, A (1DVD)(2011) /karcos/
Bájos és kedves. Hű barát. Elmebeteg... és ő Sara (Minka Kelly), az elsőéves egyetemista SZOBATÁRSA. Sara a beiratkozás után nem sokkal összejön a jóképű Stephennel (Cam Gigandet) és barátságot köt kollégiumi lakótársával, Rebeccával (Leighton Meester). De a haverság hamarosan hátborzongató fordulatot vesz. A rémisztő valóság az, hogy az elsőre helyesnek tűnő csaj rögeszmés, zavarodott… és talán gyilkos is. 
1 490 Ft
Szökésben (1DVD) (2005)/nagyon karcos példány/
Jevgenyij Vetrov sikeres szívsebész, és harmonikus életet él. Minden reggel örömmel megy dolgozni, a kollégái szeretik, az általa megmentett betegek imádják, főnöke tiszteli. Minden este siet haza, ahol gyönyörű, szerető felesége várja. De azon a napon, amikor egy fontos szerződést készül megkötni egy amerikai befektetővel egy új kórházi központról, Vetrov feleségét megölik. Valaki megfojtotta a lakásukban.


Vetrov lesz a fő gyanúsított. Megvádolják és hosszú ... 
1 490 Ft
  Szomszéd, A (1999 - Arlington Road) (1DVD) (Jeff Bridges) (fénymásolt borító)

Michael Faraday középiskolai tanár FBI-ügynök feleségét egy szélsôséges, jobboldali csoport tagjai meggyilkolják. A tragédia folytán csaknem az őrület határára jutott tanár ettől kezdve minden idejét a jobboldali mozgalmak kutatásának szenteli. Akkor pedig különösen nagy erővel kezd dolgozni, amikor új szomszédai, Oliver és Cheryl Lang mind gyanúsabban kezdenek viselkedni. Faradayt egyre inkább hatalmába keríti a félelem. A kérdés azonban kérdés marad: nem tudni, hogy paranoiája üldözi-e, vagy pedig valóban egy halálos összeesküvés szálaira bukkant...

 
3 990 Ft
Tanú szeme, A (1DVD) (Odeon kiadás)

Stephen-t (Ewan McGregor – Trainspotting, Moulin Rouge, Star Wars – A Sith-ek bosszúja), a tengerentúlon dolgozó brit titkosügynököt (akit szakmai körökben csak SZEMnek hívnak) új feladattal bízzák meg: egyik felettese fiát kell megfigyelnie, mivel erős a gyanú, hogy nagy mennyiségű pénzt sikkasztott. Stephen a fiú nyomába szegődik, ám még mielőtt bármilyen bizonyítékot találhatna, brutális gyilkosság véletlen SZEMtanújává válik. A férfit azonnal megbabonázza az elkövető nő, akinek ettől kezdve valóságos megszállottjává lesz. Követni kezdi a titokzatos hölgyet, az állandóan új külsőt és SZEMélyazonosságot felvevő Joannát (Ashley Judd – Kettős kockázat, A gyűjtő, Tiszta ügy, Függőség), hogy aztán a több éven keresztül és egész Amerikán átívelő hajsza befejeztével végre SZEMtől SZEMben is találkozhassanak.
Marc Behm regényét 1983-ban Franciaországban Végzetes kaland címmel Claude Miller már feldolgozta. Stephan Elliott, a Szigorúan piszkos ügyek és a Priscilla, a sivatag királynőjének kalandjai ausztrál születésű rendezője elődjénél különösebb és egyedülállóbb változatot készített. A tanú szeme egyszerre thriller, akciófilm, valamint különös szerelmi történet. Még a mellékszerepekre is olyan sztárokat sikerült megnyerni, mint Patrick Bergin (Robin Hood, Egy ágyban az ellenséggel, Férfias játékok), a Beverly Hills 90210 sorozatban szereplő Jason Priestley, az énekesnő k. d. lang, vagy az 1970-ben az Anna ezer napjáért Oscar-jelölt Geneviéve Bujold (Egy másik férfi, egy másik nő, Kóma, Kötéltánc, Két test, egy lélek).

 
1 990 Ft
Téboly (1DVD) (Alfred Hitchcock) (szinkron)

Egy feleséggyilkossággal jogtalanul megvádolt férfi elmenekül a fenyegető börtönbüntetés elől, és maga próbálja ártalmatlanná tenni a valódi bűnöst.

 
2 990 Ft
Tél foglyai, A (1DVD)

Egy hideg szilveszteri éjszakán egy magányos nő autózik a havas országúton, mellette a táskája, tele pénzzel. Aztán egy sötét alak bukkan fel a fagyos homályból és kegyetlenül végez a nővel… Másnap Katie McGovernnek, a kezdő színésznőcskének váratlanul egy álomszerepet ajánlanak busás gázsiért. Katie a boldogságtól repesve csomagol, és bármit megtenne, hogy megfeleljen a producer elvárásainak. Egy távoli házba viszik, hogy felkészítsék a filmszerepre. Ahogy haladnak észak felé, az időjárás egyre zordabbra fordul. A házban nem működik a telefon és az autó is felmondja a szolgálatot. Katie pedig gyanakodni kezd, hogy mindez nem az időjárás műve és hogy az állítólagos producerek nem is azok, akiknek mondják magukat… Az izgalmas thrillert a Bonnie és Clyde című kultuszfilm rendezője, Arthur Penn jegyzi.

 
1 990 Ft
  Teljes Bourne gyűjtemény, A -Bourne rejtély-Bourne csapda- Bourne ultimátum + extra lemez(4 DVD) (2007) (egyik lemez kissé karcos)

A Bourne-rejtély (2002 - szinkronizált változat)

Egy olasz halászhajó legénysége félhalott férfit ment ki a tengerből. Az idegen amnéziában szenved, és a hátában lévő golyókon és egy csípőjébe ültetett svájci bankszámlaszámon kívül semmije sincs. Nem tudja, ki ő és honnan jött, de hamarosan kivételes tehetséget árul el az önvédelem, a keleti harcművészetek és a nyelvek terén. Mindez sokatmondóan veszélyes múltat sejtet.
Hősünk összezavarodottan és kimerülten hozzálát, hogy kiderítse, ki is ő valójában, és hogyan sodródott ilyen veszélybe. A zürichi széffiók tartalma, ha lehet, még az előzményeknél is zavarba ejtőbb: néhány útlevél, egy duzzadó bankjegyköteg, automata pisztoly valamint egy név: Jason Bourne, és mellette egy párizsi cím.

Hogy mindez mit jelent, az Bourne számára is rejtély. Senkit nem ismer, őt azonban rendre felismerik, de úgy tűnik, nem jóakaróiba botlik úton-útfélen. Fokozódó paranoiája indokolt: valóban üldözik, sőt, az életére törnek. Egy egész falka fegyveressel a nyomában kétségbe esett lépésre szánja magát. Felajánl egy német lánynak, Marie-nek 10.000 dollárt, ha elviszi a kocsiján Párizsba. Marie végül rááll a dologra, és együtt vágnak neki a hátborzongató utazásnak, mely visszavonhatatlanul megváltoztatja mindkettőjük életét.

A Bourne-csapda

Az Oscar-díjas Matt Damon újra visszatér a CIA által kiképzett tökéletes gyilkos, Jason Bourne szerepében, aki ismét menekülni kényszerül ebben a rafinált, izgalmas akcióthrillerben.
Az emlékezetkieséstől szenvedő Bourne maga mögött hagyta rémisztő múltját, és normális életet akar élni Marie-val, a barátnőjével. De azon nyomban összeomlik a békés élettel kapcsolatos minden terve, amikor megpróbálják megölni és majdnem ott is hagyja a fogát.

Bourne-t most ismeretlen ellenség üldözi, de bebizonyítja, hogy nem könnyű célpont és nem szabad alábecsülni tehetségét, eltökéltségét és lendületét.

A Bourne-csapda az elmúlt évek egyik legintelligensebb, lélegzetelállító akció-thrillerje, amely kemény és dinamikus, és nem hiányoznak belőle az izgalmas autósüldözések sem.


A Bourne ultimátum

Csak el akart tűnni. Ám ehelyett Jason Bourne-ra azok vadásznak, akik olyanná tették, amilyen. Elvesztette az emlékeit és az egyetlen embert, akit szeretett. Nem riasztja a golyók zápora és a magasan képzett gyilkosok új nemzedéke sem. Egyetlen célja van: visszamenni a kezdetekig, és kideríteni, ki is ő valójában.
A kémsorozat legújabb fejezetében Bourne becserkészi a múltját, hogy meglelje a jövőjét. Moszkván, Párizson, Londonon, Tangeren és New York Cityn keresztül vezet az útja az igazi Jason Bourne felé, miközben megpróbálja kicselezni a zsarukat, szövetségi nyomozókat és Interpol ügynököket, akik már célba vették.

EXTRA LEMEZ

4. LEMEZ:
Kisfilm - A Ludlum rejtély - MAGYAR FELIRATTAL

Kisfilm - A Ludlum csapda - MAGYAR FELIRATTAL

Kisfilm - A Ludlum ultimátum - MAGYAR FELIRATTAL

Előzetes - Ízelítő a legújabb Bourne-kalandból - MAGYAR FELIRATTAL

 
5 990 Ft
Tetovált lány, A (1DVD) (Millenium trilógia 1. rész)

A tetovált lány a svéd író, Stieg Larsson Millennium-trilógiájából készült, melyet világszerte 7 millió példányban adtak el. Tragikus módon Larsson már nem érhette meg regényei sikerét: 2004-ben, miután elvitte a kéziratot svéd kiadójához, hirtelen elhunyt.

Niels Arden Oplev sötét tónusú thrillere elnyerte a svéd Oscar-díjat a legjobb film, a legjobb színésznő és a közönségdíj kategóriákban.

Negyven évvel ezelőtt Harriet Vanger eltűnt egy családi összejövetelről, melyet a gazdag Vanger-klán saját szigetén tartottak. Testét soha nem találták meg, de nagybátyja még mindig meg van győződve róla, hogy a lányt meggyilkolták, és a gyilkos a saját, egymáshoz erősen kötődő, de működésképtelen családjának tagja. Megbízza Mikael Blomkvistet, a bukott gazdasági újságírót, és a tetovált, problémás hacker lányt, Lisbeth Salandert, hogy nyomozzák ki, mi történt. Amikor a furcsa pár rábukkan a kapocsra Harriet eltűnése, és néhány negyven évvel ezelőtti, groteszk gyilkosság között, sötét és ijesztő családi történet kezd körvonalazódni. De a Vangerek titkolóznak, így a férfinak és a lánynak rá kell jönnie, meddig mehetnek el, hogy meg tudják védeni magukat.

 
1 990 Ft
Tetovált lány, A (2011) (1DVD) (remake) (Daniel Craig)

A levitézlett újságíró, Mikael Blomkvist (Daniel Craig) elfogad egy felkérést, hogy titokban nyomozzon ki egy régi, ám megoldatlanul maradt gyilkossági ügyet. A megbízó az áldozat nagybátyja, a svéd iparmágnás, Henrik Vanger (Christopher Plummer).
Egy agyontetovált hackert, Lisberh Salandert (Rooney Mara) közben arra bérelnek fel, hogy Blomkvist után kutasson. A lány rájön, hogy összeesküvés vezetett az újságíró bukásához. A véletlen úgy hozza, hogy kettejüknek együtt kell folytatniuk a nyomozást. A múlt szövete alatt rothadó, gyilkosságtól és perverzióktól bűzló titkokra bukkannak. Egyre közelebb kerülnek a mindkettőjüket bekelebezni készülő, bujkáló gonoszhoz.

 
1 990 Ft

Sorrend: