Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

thriller


Sorrend:

Tanú szeme, A (1DVD) (Odeon kiadás)

Stephen-t (Ewan McGregor – Trainspotting, Moulin Rouge, Star Wars – A Sith-ek bosszúja), a tengerentúlon dolgozó brit titkosügynököt (akit szakmai körökben csak SZEMnek hívnak) új feladattal bízzák meg: egyik felettese fiát kell megfigyelnie, mivel erős a gyanú, hogy nagy mennyiségű pénzt sikkasztott. Stephen a fiú nyomába szegődik, ám még mielőtt bármilyen bizonyítékot találhatna, brutális gyilkosság véletlen SZEMtanújává válik. A férfit azonnal megbabonázza az elkövető nő, akinek ettől kezdve valóságos megszállottjává lesz. Követni kezdi a titokzatos hölgyet, az állandóan új külsőt és SZEMélyazonosságot felvevő Joannát (Ashley Judd – Kettős kockázat, A gyűjtő, Tiszta ügy, Függőség), hogy aztán a több éven keresztül és egész Amerikán átívelő hajsza befejeztével végre SZEMtől SZEMben is találkozhassanak.
Marc Behm regényét 1983-ban Franciaországban Végzetes kaland címmel Claude Miller már feldolgozta. Stephan Elliott, a Szigorúan piszkos ügyek és a Priscilla, a sivatag királynőjének kalandjai ausztrál születésű rendezője elődjénél különösebb és egyedülállóbb változatot készített. A tanú szeme egyszerre thriller, akciófilm, valamint különös szerelmi történet. Még a mellékszerepekre is olyan sztárokat sikerült megnyerni, mint Patrick Bergin (Robin Hood, Egy ágyban az ellenséggel, Férfias játékok), a Beverly Hills 90210 sorozatban szereplő Jason Priestley, az énekesnő k. d. lang, vagy az 1970-ben az Anna ezer napjáért Oscar-jelölt Geneviéve Bujold (Egy másik férfi, egy másik nő, Kóma, Kötéltánc, Két test, egy lélek).

 
1 990 Ft
Téboly (1DVD) (Alfred Hitchcock) (szinkron)

Egy feleséggyilkossággal jogtalanul megvádolt férfi elmenekül a fenyegető börtönbüntetés elől, és maga próbálja ártalmatlanná tenni a valódi bűnöst.

 
2 990 Ft
Tél foglyai, A (1DVD)

Egy hideg szilveszteri éjszakán egy magányos nő autózik a havas országúton, mellette a táskája, tele pénzzel. Aztán egy sötét alak bukkan fel a fagyos homályból és kegyetlenül végez a nővel… Másnap Katie McGovernnek, a kezdő színésznőcskének váratlanul egy álomszerepet ajánlanak busás gázsiért. Katie a boldogságtól repesve csomagol, és bármit megtenne, hogy megfeleljen a producer elvárásainak. Egy távoli házba viszik, hogy felkészítsék a filmszerepre. Ahogy haladnak észak felé, az időjárás egyre zordabbra fordul. A házban nem működik a telefon és az autó is felmondja a szolgálatot. Katie pedig gyanakodni kezd, hogy mindez nem az időjárás műve és hogy az állítólagos producerek nem is azok, akiknek mondják magukat… Az izgalmas thrillert a Bonnie és Clyde című kultuszfilm rendezője, Arthur Penn jegyzi.

 
1 990 Ft
  Teljes Bourne gyűjtemény, A -Bourne rejtély-Bourne csapda- Bourne ultimátum + extra lemez(4 DVD) (2007) (egyik lemez kissé karcos)

A Bourne-rejtély (2002 - szinkronizált változat)

Egy olasz halászhajó legénysége félhalott férfit ment ki a tengerből. Az idegen amnéziában szenved, és a hátában lévő golyókon és egy csípőjébe ültetett svájci bankszámlaszámon kívül semmije sincs. Nem tudja, ki ő és honnan jött, de hamarosan kivételes tehetséget árul el az önvédelem, a keleti harcművészetek és a nyelvek terén. Mindez sokatmondóan veszélyes múltat sejtet.
Hősünk összezavarodottan és kimerülten hozzálát, hogy kiderítse, ki is ő valójában, és hogyan sodródott ilyen veszélybe. A zürichi széffiók tartalma, ha lehet, még az előzményeknél is zavarba ejtőbb: néhány útlevél, egy duzzadó bankjegyköteg, automata pisztoly valamint egy név: Jason Bourne, és mellette egy párizsi cím.

Hogy mindez mit jelent, az Bourne számára is rejtély. Senkit nem ismer, őt azonban rendre felismerik, de úgy tűnik, nem jóakaróiba botlik úton-útfélen. Fokozódó paranoiája indokolt: valóban üldözik, sőt, az életére törnek. Egy egész falka fegyveressel a nyomában kétségbe esett lépésre szánja magát. Felajánl egy német lánynak, Marie-nek 10.000 dollárt, ha elviszi a kocsiján Párizsba. Marie végül rááll a dologra, és együtt vágnak neki a hátborzongató utazásnak, mely visszavonhatatlanul megváltoztatja mindkettőjük életét.

A Bourne-csapda

Az Oscar-díjas Matt Damon újra visszatér a CIA által kiképzett tökéletes gyilkos, Jason Bourne szerepében, aki ismét menekülni kényszerül ebben a rafinált, izgalmas akcióthrillerben.
Az emlékezetkieséstől szenvedő Bourne maga mögött hagyta rémisztő múltját, és normális életet akar élni Marie-val, a barátnőjével. De azon nyomban összeomlik a békés élettel kapcsolatos minden terve, amikor megpróbálják megölni és majdnem ott is hagyja a fogát.

Bourne-t most ismeretlen ellenség üldözi, de bebizonyítja, hogy nem könnyű célpont és nem szabad alábecsülni tehetségét, eltökéltségét és lendületét.

A Bourne-csapda az elmúlt évek egyik legintelligensebb, lélegzetelállító akció-thrillerje, amely kemény és dinamikus, és nem hiányoznak belőle az izgalmas autósüldözések sem.


A Bourne ultimátum

Csak el akart tűnni. Ám ehelyett Jason Bourne-ra azok vadásznak, akik olyanná tették, amilyen. Elvesztette az emlékeit és az egyetlen embert, akit szeretett. Nem riasztja a golyók zápora és a magasan képzett gyilkosok új nemzedéke sem. Egyetlen célja van: visszamenni a kezdetekig, és kideríteni, ki is ő valójában.
A kémsorozat legújabb fejezetében Bourne becserkészi a múltját, hogy meglelje a jövőjét. Moszkván, Párizson, Londonon, Tangeren és New York Cityn keresztül vezet az útja az igazi Jason Bourne felé, miközben megpróbálja kicselezni a zsarukat, szövetségi nyomozókat és Interpol ügynököket, akik már célba vették.

EXTRA LEMEZ

4. LEMEZ:
Kisfilm - A Ludlum rejtély - MAGYAR FELIRATTAL

Kisfilm - A Ludlum csapda - MAGYAR FELIRATTAL

Kisfilm - A Ludlum ultimátum - MAGYAR FELIRATTAL

Előzetes - Ízelítő a legújabb Bourne-kalandból - MAGYAR FELIRATTAL

 
5 990 Ft
Tetovált lány, A (1DVD) (Millenium trilógia 1. rész)

A tetovált lány a svéd író, Stieg Larsson Millennium-trilógiájából készült, melyet világszerte 7 millió példányban adtak el. Tragikus módon Larsson már nem érhette meg regényei sikerét: 2004-ben, miután elvitte a kéziratot svéd kiadójához, hirtelen elhunyt.

Niels Arden Oplev sötét tónusú thrillere elnyerte a svéd Oscar-díjat a legjobb film, a legjobb színésznő és a közönségdíj kategóriákban.

Negyven évvel ezelőtt Harriet Vanger eltűnt egy családi összejövetelről, melyet a gazdag Vanger-klán saját szigetén tartottak. Testét soha nem találták meg, de nagybátyja még mindig meg van győződve róla, hogy a lányt meggyilkolták, és a gyilkos a saját, egymáshoz erősen kötődő, de működésképtelen családjának tagja. Megbízza Mikael Blomkvistet, a bukott gazdasági újságírót, és a tetovált, problémás hacker lányt, Lisbeth Salandert, hogy nyomozzák ki, mi történt. Amikor a furcsa pár rábukkan a kapocsra Harriet eltűnése, és néhány negyven évvel ezelőtti, groteszk gyilkosság között, sötét és ijesztő családi történet kezd körvonalazódni. De a Vangerek titkolóznak, így a férfinak és a lánynak rá kell jönnie, meddig mehetnek el, hogy meg tudják védeni magukat.

 
1 990 Ft
Tetovált lány, A (2011) (1DVD) (remake) (Daniel Craig)

A levitézlett újságíró, Mikael Blomkvist (Daniel Craig) elfogad egy felkérést, hogy titokban nyomozzon ki egy régi, ám megoldatlanul maradt gyilkossági ügyet. A megbízó az áldozat nagybátyja, a svéd iparmágnás, Henrik Vanger (Christopher Plummer).
Egy agyontetovált hackert, Lisberh Salandert (Rooney Mara) közben arra bérelnek fel, hogy Blomkvist után kutasson. A lány rájön, hogy összeesküvés vezetett az újságíró bukásához. A véletlen úgy hozza, hogy kettejüknek együtt kell folytatniuk a nyomozást. A múlt szövete alatt rothadó, gyilkosságtól és perverzióktól bűzló titkokra bukkannak. Egyre közelebb kerülnek a mindkettőjüket bekelebezni készülő, bujkáló gonoszhoz.

 
1 990 Ft
  Tiszta ügy (1DVD) (2002 - High Crimes) (Morgan Freeman) (Intercom kiadás) (felirat)

Claire Kubik élete túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Sikeres ügyvéd és boldog feleség, míg egy nap, egy pillanat alatt meg nem változik minden.

Férjén rajtaütnek az FBI emberi, és a katonai börtönbe szállítják. Más néven szólítják, mint ahogy felesége eddig ismerte, és tömeggyilkossággal vádolják. Azt állítják, a férfi a tengerészgyalogság különleges egységének tagjaként vett részt egy közép-amerikai bevetésen, ahol hét ártatlan embert ölt meg.

Claire egyedül gyengének érzi magát, hogy megküzdjön a hadbíróság embertelen működésével: megkeres egy tapasztalt, de rég visszavonult, lecsúszott katonai jogászt, hogy segítsen neki.

Bíznak az igazukban. De minél mélyebbre bonyolódnak a nyomozásba, annál ijesztőbb és hihetetlenebb felfedezésekre jutnak. Ha mindazt, amit találtak, felhasználják a per során, leginkább nekik lesz szükségük védelemre.

 
1 990 Ft
Titokzatos lakó, A (1DVD)

Brutális sorozatgyilkossal garázdálkodik a West-Hollywood-i éjszakában és prostituáltakat mészárol le. A különös kegyetlenséggel elkövetett emberölések kísértetiesen emlékeztetnek a hírhedt 19. századi gyilkos, Hasfelmetsző Jack módszereire, akit soha nem sikerült kézre keríteni. És ha ez még nem lenne elég, a nyomozó további párhuzamokat fedez fel a hollywoodi gyilkosságok és egy jó pár évvel ezelőtt bebörtönzött sorozatgyilkos tettei között. Lehet, hogy nem a megfelelő embert börtönözték be, és a gyilkos azóta is szabadlábon van…

 
1 990 Ft
Tökéletes bizonyíték, A (1DVD) (Evidence, 2013)

Egy tömegmészárlás felderítésében a rendőrségnek csupán a helyszínen talált mobiltelefonok és kamerák felvételei segíthetnek. Az ügyre két detektívet jelölnek ki (Radha Mitchell – Silent Hill – A halott város; Stephen Moyer – Inni és élni hagyni), akik az álarcot viselő gyilkos kilétét az áldozatok telefonjai által rögzített videók alapján próbábálják kideríteni. A felvételeket elemezve fény derül az áldozatok mindennapjaira, egymás közötti viszonyukra és a gyilkosságok lehetséges indítékaira. A detektívek mozaikként próbálják összeilleszteni a különböző felvételeket és úgy tűnik sikerül azonosítaniuk a gyilkost, azonban nem sejtik, hogy egy tökéletes bűnténnyel állnak szemben, amiben egyik bizonyíték sem az, aminek látszik...

 
1 990 Ft
  Tökéletes másolat (1995 - Copycat) (1DVD) (Sigourney Weaver) (szinkron)

A szakember fél. Ő az egyetlen, aki megtalálhatná az egész San Franciscót rettegésben tartó sorozatgyilkost, de ő még a szobáját sem hajlandó elhagyni. Fél. Nem minden ok nélkül. A rendőrpáros, akire az ügyet bízták, mégis sejti, nincs más esélye. A gyilkos kiismerhetetlen. Úgy öl, ahogy más sorozatgyilkosok. Csak egyféle nyomot hagy maga után: újabb és újabb hullákat. Az elkövetés módja mindig ismerős, de a tettes személye egyre rejtélyesebb. A rendőrpáros végül rábírja a szakértőt, hogy dolgozzon velük. És fokozatosan mindhármuk félelmei beigazolódnak...

 
2 990 Ft
Tomboló bosszúvágy (1DVD)

Terri (Taraji P. Henson) boldog házasságban él férjével és két gyermekével egy gyönyörű kertvárosi házban, Atlantában. Egy nap bekopog hozzá Colin (Idris Elba), a jóképű, de veszélyes szökött fegyenc azzal, hogy lerobbant az autója, és mikor Terri felajánlja neki, hogy segítséget hív telefonon, hamarosan megtapasztalja, hogy minden jótett elnyeri méltó büntetését, a férfi ugyanis rohamot indít otthona és családja ellen, és a nő azon kapja magát, hogy a puszta túlélésért küzd.

 
1 490 Ft
  Törés (1DVD) (Anthony Hopkins - Ryan Gosling) (Pro Video kiadás)

Ted Crawford brutálisan meggyilkolja feleségét, majd rezzenéstelen arccal várja a letartóztatására érkező rendőrséget. A gyilkos fegyverrel és egy beismerő vallomással a kezében Willy Beachum helyettes kerületi ügyész úgy érzi, az ítélet előre borítékolható – ám ekkor az ügy száznyolcvan fokos fordulatot vesz.

Beachum kétségbeesett harcba kezd a ravasz Crawforddal, hogy kiderítse az igazságot, és választ kapjon az egyre égetőbb kérdésre: ugye nem úszhatja meg?

 
1 990 Ft
Transzszibéria (1DVD)

Roy (az Oscar®-díjra jelölt Woody Harrelson – Született gyilkosok) és Jessie (Emily Mortimer – Plasztik szerelem), a gyanútlan amerikai pár a legendás transzszibériai expresszel utazik Pekingből Moszkvába. Útjuk során összeismerkednek a rejtélyes és vonzó Carlosszal (Eduardo Noriega – Nyolc tanú), és titokzatos barátnőjével, Abbyvel (Kate Mara – Orvlövész) – és az egyszerű vonatútból hamarosan átverésekkel teli gyilkos hajsza válik. Mikor két korrupt rendőrtiszt (az Oscar®-díjas Ben Kingsley és Thomas Kretschmann – King Kong) is üldözőbe veszi őket, Roy és Jessie számára világossá válik, hogy őrült játszmába kerültek, amelyben senki nem az, aminek látszik.

 
1 990 Ft
Trauma (2004) (1DVD) (Colin Firth) /használt/

A kómából ébredező Ben megtudja, hogy autóbalesetet szenvedett, s a felesége meghalt a szerencsétlenségben. Néhány héttel később a férfi erőre kap annyira, hogy elhagyja a kórházat. Hazatérve megpróbál új életet kezdeni, és hamarosan barátra lel a szép, fiatal szomszéd lány, Charlotte személyében. Már úgy tűnik, sikerült magát túltennie a tragikus történteken, ám szörnyű rémálmok hatalmasodnak el rajta: látomásaiban halott felesége kísérti. Ben kezdi elveszíteni valóságérzetét, s egyre inkább elhatalmasodik rajta a rettegés...

 
1 490 Ft
Túszjátszma (2011 - Trespass) (1DVD) (Nicolas Cage)

Egy elszigetelt, jómódú közösség számára a magánterület védelme különösen fontos, nem kivétel ez alól a Miller család birtoka sem. Az ősi falak és gondosan ápolt kertek ölelésében él az üzletember, Kyle (Nicholas Cage) és felesége, Sarah (Nicole Kidman), akik úgy döntenek, hogy felújítják a házat.
Mialatt a munkálatok és lázadó tinédzser lányuk, Avery (Liana Liberato) minden figyelmüket leköti, a könnyű és gyors pénzszerzés reményében négy brutális betolakodó ejti túszul őket otthonukban. Azonban árulás, csalás és intrika üti fel a fejét a hidegvérű bűnözők között. Kyle, Sarah és Avery pedig kénytelen hatalmas kockázatot vállalni annak érdekében, hogy egyénenként és családként is ép bőrrel megússzák a kalandot.

 
1 990 Ft
  Utca királyai 1., Az (1DVD) (Keanu Reeves - Forest Whitaker) (használt példány)

Keanu Reeves és az Oscar-díjas Forest Whitaker az egyik legkeményebb amerikai krimi író, James Ellroy (Szigorúan bizalmas, Fekete dália) mesteri thrillerében olyan helyeken jár, ahova kevesen merészkednek el.

Reeves Tom Ludlow-t, a kemény fejű kopót alakítja, az utcai igazságszolgáltatás keserű és kíméletlen katonáját. Csapatának tagjai áthatolhatatlan kört alkotnak a külvilág, de még a többi rendőr számára is.

A törvény nem áll mellettük, ezért csak magukra számíthatnak. Amikor azonban meggyilkolnak egy rendeőrt, aki rossz szemmel nézte Tom törvényt nem tisztelő igazságszolgáltatási módszereit, az erőszak elszabadul: már senki sincs biztonságban...

 
1 490 Ft
  Utca királyai 1., Az (1DVD) (Keanu Reeves - Forest Whitaker) (használt példány)

Keanu Reeves és az Oscar-díjas Forest Whitaker az egyik legkeményebb amerikai krimi író, James Ellroy (Szigorúan bizalmas, Fekete dália) mesteri thrillerében olyan helyeken jár, ahova kevesen merészkednek el.

Reeves Tom Ludlow-t, a kemény fejű kopót alakítja, az utcai igazságszolgáltatás keserű és kíméletlen katonáját. Csapatának tagjai áthatolhatatlan kört alkotnak a külvilág, de még a többi rendőr számára is.

A törvény nem áll mellettük, ezért csak magukra számíthatnak. Amikor azonban meggyilkolnak egy rendeőrt, aki rossz szemmel nézte Tom törvényt nem tisztelő igazságszolgáltatási módszereit, az erőszak elszabadul: már senki sincs biztonságban...

 
1 990 Ft
Utolsó leheletig, Az (1DVD) /karcos/
A holland Martijn (Ryan Phillippe – Kegyetlen játékok) az amszterdami repülőtéren elbúcsúzik marokkói barátnőjétől, és a lány hazájába indul, hogy egy élelmezési programmal segítse a szegény gyerekeket. Közvetlenül megérkezése után azonban elrabolják, és ismeretlen helyre hurcolják, ahol a terroristák vezetője (Laurence Fishburne – Mátrix-trilógia) fondorlatos lélektani háborút indít ellene, hogy kihúzza belőle az igazságot. De vajon mi az igazság? Kicsoda valójában a nagyszerűen zongorázó, i... 
1 490 Ft
Vad vágyak 2. (1DVD)

Brittney Havers, egy 17 éves tinédzser, aki még ki sem heverte édesanyja
öngyilkosságát máris egy másik tragédiával kénytelen szembesülni.

Mostohaapja, a dúsgazdag Niles Dunlap is meghal, és ami még megrázóbb:
70 millió dolláros vagyonából csupán alamizsnát hagy Brittney-re, a többi
pénzt vér szerinti rokonai kaphatják csak meg.

Brittney látszólag döbbenten fogadja a hírt, hogy egyik osztálytársnője,
Maya King állítólag az elhunyt milliomos törvénytelen lánya. Természetesen
hamar kiderül, hogy a lányok valójában cinkosok, akik így szeretnék megszerezni
a milliókat.

A zseniálisnak indult terv azonban veszélyben van, ugyanis egy biztosítási
nyomozó gyanút fog…

 
1 990 Ft
Vadállatok (1DVD) (bővített változat)

A háromszoros Oscar®-díjas Oliver Stone rendezésében érkezik ez a kegyetlen és kendőzetlen történet drogokról, szexről és erőszakról. A kaliforniai tengerparton, meseszép környezetben él az a két jó barát, akik ellenállhatatlan új receptjükkel felturbózzák a marihuána-kereskedelmet a környéken, és ezzel magukra vonják egy könyörtelen mexikói drogkartell figyelmét. A két barát hamarosan egy olyan háborúban találja magát, melyet szemlátomást nem lehet megnyerni, és minden ravaszságukat össze kell szedniük ahhoz, hogy megmentsék a lányt, akit mindketten szeretnek. A szélsebes akcióval és váratlan fordulatokkal teli film főszerepében Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Benicio del Toro és Salma Hayek.

 
1 990 Ft

Sorrend: