Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

thriller


Sorrend:

  Charlie kettős élete (1DVD) (The Truth About Charlie, 2002) (Mark Wahlberg) (külföldi borító) (feliratos)

A bárányok hallgatnak és a Philadelphia rendezőjének új filmje az Amerikai fogócska című klasszikus, 1963-as thriller modern változata.

Férje, Charles halálát követően Reggie hamarosan rájön, hogy a férfi kettős életet élt, ám ekkor egy könyörtelen banda célpontjává válik.

A rejtélyes Joshua Peters és az amerikai kormányügynök Mr. Bartholomew segítségével Reggie közelebb kerül férje titkos életéhez.

Az óra ketyeg, nincs hová menekülni és nincs kiben megbízni, így Reggie-nek meg kell találnia az igazságot Charlie-val kapcsolatban.

 
1 990 Ft
  Collateral - A halál záloga (2DVD) (extra változat) (Tom Cruise)

A Szemtől szemben és Az utolsó mohikán rendezőjének legújabb thrillerében Tom Cruise végre ismét különleges szerepben látható: bérgyilkost alakít!

Max a taxisofőrök prózai életét éli idestova 12 éve. Ám egy esti fuvart nem fog elfelejteni soha.

Vincent bérgyilkos. Los Angelesbe érkezik, és az a dolga, hogy öt hullát hagyjon maga után. A véletlenek összjátéka folytán Vincent eltéríti Max taxiját, és Max lesz a halál záloga, egy professzionális ámokfutás ártatlanul szenvedő alanya, aki rossz időben volt rossz helyen. Amint a rendőrség és az FBI egymással versengve üldözik őket, Max és Vincent egymásra vannak utalva oly módon, amire egyikük sem gondolt volna soha.

 
1 990 Ft
  Családi összeesküvés (1DVD) (Alfred Hitchcock) (szinkron)

Blanche, a látnoknő, és taxisofőr barátja sok pénzt remél besöpörni egy dúsgazdag öregasszony eltűnt unokaöccsének előkerítésével. A férfi viszont időközben jól jövedelmező üzletet épít ki magának emberrablásból és zsarolásból, s esze ágában sincs fölfednie hollétét. Amikor azonban megtudja, hogy örökség ütheti a markát, akcióba lép. Blanche és George bajba kerül, de végül is ők kerekednek felül.

 
1 990 Ft
Cukorfalat (1DVD) (Hard Candy)

Hayley, a 14 éves kamaszlány az interneten megismerkedik Jeff-fel, a 32 éves fotóssal. A kialakulóban lévő vonzalmat a személyes találkozás csak megerősíti, és Hayley elmegy a nála jóval idősebb férfi házába. A ház falait kamaszlányokról készült provokatív fotók borítják, és Hayley-nek nem lehet kétsége afelől, hogy a férfi vonzalma nem konkrétan neki szól, hanem a kiskorú lányok iránt érzett pedofil vágy hajtja.

Jeff itatni kezdi a lányt, és pár pohár után már forr körülöttük a levegő. A férfi egyre különösebben viselkedik, és egyre agresszívabbá válik, amikor a lány vetkőzni kezd, hogy fotókat készítsen róla. Elkezdődik egy macska-egér játék, ami végül vérre menő harccá válik. A lány meg akarja akadályozni, hogy a férfi valaha is molesztálhasson egy gyereklányt. Csak egy kés és egy jéggel teli zacskó kell hozzá…

 
1 990 Ft
D-Tox (2002) (1DVD) (Sylvester Stallone) (slimtokos)

Hogy kiheverje egy brutális bűntett szemtanújaként elszenvedett lelki megrázkódtatását, Jake Malloy FBI ügynök elmegy egy rendőrtisztek számára fenntartott rehabilitációs klinikára.

A rendőrök itt minden védelmi eszköztől - fegyvertől, jelvénytől - megfosztva kijózanodhatnak, és elkezdhetnek szembenézni a jövővel.

Csakhogy a terápiás menedék hamarosan rémálomszerű börtönné válik, amikor egy óriási hóvihar teljesen elvágja a klinikát a külvilágtól. A páciensek sorra halnak meg gyanús körülmények között, és nyilvánvalóvá válik, hogy a gyilkos köztük van.

 
1 990 Ft
Dark Blue (2002) (1DVD) (Kurt Russell)

Los Angeles, 1991. április, közeledik a zavargások ideje. A rendőrség elitegységét,
a SIS-t, egy négyes gyilkosság felderítésével bízzák meg. A veterán nyomozó,
Eldon Perry, aki könyörtelen módszereiről és lobbanékony természetéről
közismert, vezeti be az újonc Bobby Keough-t a szakma rejtelmeibe és
a rendőrségi munka sötét bugyraiba.

Csak egyvalaki mer szembeszállni Perryvel és az elitegységgel, Holland
rendőrfőnök, aki véget akar vetni a rögtönítélő egység túlkapásainak...

 
1 990 Ft
Démoni csapda (1DVD) (Robert Altman)

Ismerte a törvényt, de elfelejtette a szabályokat: soha ne kezdj ki az ügyféllel, és soha ne sodord veszélybe a családodat! Lépj be Savannah legmenőbb ügyvédi irodájának világába, ismerkedj meg a kamara kiemelkedő fiatal tagjával, Rick Magruderrel, és légy szemtanúja annak, ahogy egy titokzatos, gyönyörű hölgy iránt érzett vonzalma egy ármánnyal teli világba sodorja. Robert Altman (Rövidre vágva) John Grisham (A cég, A Pelikán-ügyirat) írása alapján készült filmjében Magruder az életéért kénytelen küzdeni egy olyan csatában, ahol nincs bíróság és nincs esküdtszék – csak végrehajtó van.

 
1 490 Ft
Disturbia (1DVD) (nagyon karcos példány)

Apja halálát követően Kale mogorvává, visszahúzódóvá, zaklatottá válik, olyannyira, hogy miután összetűzésbe keveredik egyik tanárával, a bíróság házi őrizetre ítéli. Anyja, Julie éjt nappallá téve dolgozik, hogy ellássa magát és a fiát, aki ezt csak közönnyel és letargiával viszonozza.

Házuk falai kezdenek összezárulni Kale körül. Amikor elhatalmasodik rajta az unalom, figyelmét a házon kívülre fordítja, és elkezdi meglesni szomszédjait, köztük a csinos lányt, aki most költözött melléjük, no meg azt a gyanús urat, aki Kale szerint nem lehet más, mint az országszerte keresett sorozatgyilkos.
Vajon mindez valóság, vagy csak a négy fal közé szorított zaklatott, hiperaktív képzelete játszik Kale-lel?

 
1 490 Ft
Dobermann (1DVD)

A minden idők egyik legjobb és legkegyetlenebb francia akciófilmjeként számon tartott brutális történet, két, a törvény ellentétes oldalán álló profi, kompromisszumok nélküli véres párharcát mutatja be. A kilencvenes években, a techno zenétől és kemény drogoktól pörgő párizsi éjszakák alvilági kulisszái között vagyunk. A rendőrség tehetetlen a címszereplő pszichopata bűnöző és könyörtelen bandája kézre kerítésében, ezért bevetik „legjobb”, legagresszívabb emberüket… Cristini felügyelő (Tchéky Karyo) és Dobermann (Vincent Cassel) száz perces, sokkoló összecsapása igazi csemege a műfaj kedvelőinek. Jan Kounen filmjében nincsenek műkemények és műkeménykedések, mint ahogy nincsenek egyértelműen, megkérdőjelezhetetlenül jók és rosszak sem, nincs egyértelműen fehér és fekete, csak a szürke vérrel átitatott, különböző árnyalatai.

A Dobermann számos „meglepetést” tartogat azoknak, akik esetleg még nem látták és azt gondolják, hogy az akciófilm műfajának már összes lehetséges alternatíváját ismerik. Számukra Kounen új, minden eddiginél durvább távlatokat nyit. Akik pedig már látták, ők minden bizonnyal szívesen nézik újra ezt a vérben ázó, de kifejezetten minőségi akcióorgiát.

 
990 Ft
Dolan és a Cadillac (1DVD)
Amikor Elizabeth (Emmanuelle Vaugier – 40 nap és 40 éjszaka, Fűrész II) szemtanúja lesz, amint a kegyetlen gengszter, Dolan (Christian Slater – Tiszta románc, Interjú a vámpírral, A rózsa neve) hidegvérrel meggyilkol néhány embert, a nő élete veszélybe kerül. Az FBI ugyan férjével, Robinsonnal (Wes Bentley – Amerikai szépség, P2 – A rettegés új szintje) együtt azonnal védőőrizetbe helyezi, de így sem tudják az életét megóvni. A felesége elvesztését feldolgozni nem tudó Robinson bosszút esküsz... 
1 990 Ft
  Eastern Promises - Gyilkos ígéretek (1DVD) (kissé karcos példány)

Egy éjjel brutálisan bántalmazott, állapotos kamaszlányt visznek be egy londoni kórházba. A lány belehal a szülésbe, és az ügyeletben lévő nővér, Anna elhatározza, hogy megkeresi a rokonait. A lánynál talál egy orosz nyelven írt naplót, benne egy étterem kártyájával.

Amikor felkeresi az elegáns orosz éttermet, nem is sejti, hogy milyen veszélybe sodorta magát.Az étterem tulajdonosa a helyi orosz maffia vezetője, aki éppen azon ügyködik, hogy fia, Kirill egyik meggondolatlan tettét elsimítsa. Ebben nagy segítségére van Nyikolaj, Kirill sofőrje, aki mindig profin gondoskodik arról, hogy az útban lévő hullák eltűnjenek.Amikor Anna rájön, hogy a nála lévő napló nemcsak rá, hanem a családjára és a kisbabára is halálos fenyegetést jelent, már nem tud kiszállni, a maffia gépezete beindult.

 
1 490 Ft
  Egy ártatlan ember (1DVD) (An Innocent Man, 1989) (Tom Selleck) (kissé karcos példány) (borítón tollal írt számsor)

Jimmie Rainwood világ életében tisztességes polgári életet élt, és soha nem gondolta volna, hogy egyszer összeütközésbe kerülhet a törvénnyel. Egy napon mégis rémálommá változik addigi boldog és kiegyensúlyozott élete.

Miközben lezuhanyozik, két korrupt zsaru tör be a lakásába. Rossz címre jöttek: egy kábítószer-díler helyett Rainwood otthonát vették célba. Amikor Jimmie a zajra felfigyelve, hajszárítóval a kezében kilép a fürdőszobából, a rendőrök kérdés nélkül lőnek: azt hitték, a férfi fegyverrel támad rájuk.

Amikor rájönnek végzetes hibájukra, ahelyett, hogy vállalnák a tévedés következményeit, bűnbakot faragnak a félholtan fekvő Jimmie-ből: a jelentésükben hajszárító helyett már igazi fegyver szerepel, és gondoskodnak arról is, hogy megfelelő mennyiségű kábítószert találjanak a helyszínelők.

Jimmie hiába bizonygatja ártatlanságát, a bizonyítékok és a két "szavahihető" rendőr tanúvallomása alapján hat év börtönre ítélik.

A rácsok mögött van ideje arra, hogy kidolgozza a bosszút. Egyetlen célja van: bizonyítani ártatlanságát és méltó bosszút állni azokon, akik tönkretették az életét...

A Magnum sorozat mindig vidám magándetektíveként ismerte meg a világ, majd az elmúlt évtized legsikeresebb sorozatában, a Jóbarátokban játszotta sokáig Monica nagy szerelmét a még ma is jóképű Tom Selleck. Leghatásosabb alakítását mégsem a sorozatokban nyújtotta, hanem éppen ebben a nagyszerű akció-thrillerben!

 
1 990 Ft
Egy gyilkos agya (1DVD) (Mindhunters, 2004) (Val Kilmer)

Az FBI ügynökjelölteket képez ki az egyik legelitebb alakulatához. Már csak a végső tesztre kellene felkészülniük a diákoknak. Ám Harris (Val KilmerDurr, durr és csók; Tiszta románc, Willow), a tanáruk úgy gondolja, hamarabb elsajátítják a sorozatgyilkosok profilkészítését, ha gyakorlatban, gép által generált gyilkossági ügyben mélyülnek el. Így a jelöltek elutaznak az FBI egy külvilágtól elzárt, titkos szigetére, hogy megfejtsék életük első nagy ügyét. Ám a próba túl jól sikerül: valaki tűpontos, rájuk szabott csapdákkal készült; sorra gyilkolja a diákokat. Hogy túléljék a kalandot, bele kell látniuk a gyilkos agyába, vagyis használniuk kell mindazt, amit Harristől tanultak...

Renny Harlin (Cliffhanger – Függő játszma, Die Hard 2.) izgalommal teli, remek ritmusú filmje!

 
1 990 Ft
Egy utolsó tánc (1DVD)  Max Makowski
Egy bérgyilkos megbizatást kap, hogy ölje meg egy fontos ember fiának fogvatartóját. Az emberrabló megtalálása azonban nem olyan egyszerű, mint először gondolná: titokzatos kárytalapok, misztikus kávéházak, sejtelmes lányok, balek végrehajtók nehezítik küldetését. 
1 490 Ft
Egyedülálló nő megosztaná 2. (1DVD)

Mikor Holly (Kristen Miller) beköltözik új lakásába, úgy érzi, megtalálta a tökéletes lakótársat: Tess (Allison Lange) kedves és visszahúzódó fiatal nő, akire számítani lehet a bajban. Hollynak pedig mostanság abból rendesen kijut, hiszen barátja megcsalja, munkahelyén pedig folyamatosan megfúrják az előléptetését. Aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis barát a bajban ismerszik meg. És Tess ég a vágytól, hogy megszabadítsa újdonsült lakótársát a szenvedéseitől…

 
1 990 Ft
EINE VERHÄNGNISVOLLE AFFÄRE (1DVD) (1987)
Der erfolgreiche Anwalt Dan Gallagher (Michael Douglas) ist glücklich verheiratet. Doch ein One-Night-Stand mit seiner Kollegin Alex Forrest (Glenn Close) verändert sein ganzes Leben. Als seine Frau Beth (Anne Archer) mit der Tochter verreist, lässt Dan sich von seiner Begierde verleiten und verbringt ein Wochenende in den Armen von Alex. Für Dan nichts als pure Lust. Für Alex der Wunsch nach Liebe. Als Dan die Affäre schnell und schmerzlos beenden will, rastet die verschmähte Geliebte aus. F... 
990 Ft
Éjféli Ügynök (1DVD) (Michael Caine)
Nagy mennyiségű plutóniumot lopnak el Szentpétervárról, és a tettes rögtön piacra dobja a veszélyes anyagot.
A tömény koncentrátum három atombomba gyártásához elég, és a világ minden nagyobb terrorista szervezete árajánlatot tett már.
Harry Palmer magánnyomozó egy befolyásos orosz személyiség megbízásából nyomozni kezd a tettes és a vásárló után.
Az ügy hamarosan új fordulatot vesz, amikor társa, Nyikolaj Petrov barátnőjét, Tatjánát, a világhírű orosz bale... 
990 Ft
Éjjeliőr a hullaházban (1DVD)

Martin joghallgató az egyetemen. Ösztöndíj-kiegészítésként munkát vállal a helyi halottasházban. Bár barátai ezt nem tartják túl jó ötletnek, Martin úgy gondolja, egy egyetemista számára ennél jobb meló aligha akadna - a munka nem fizet rosszul és szó szerint halotti csöndben tanulhat éjszakánként.

A nyugalom azonban nem tart sokáig. A halottasház ugyanis lassan megtelik egy brutális sorozatgyilkos áldozataival. Ez azonban még csak a problémák kezdete. A rámenős nyomozó, Thomas Cray ugyanis meg van győződve arról, hogy az ifjú éjjeliőrnek köze van a gyilkosságsorozathoz - mi több: ő az első számú gyanúsított...

 
1 490 Ft
Éjszaka urai, Az (1DVD)

Bobby Green (Joaquin Phoenix) hátat fordított családjának. Még vezetéknevét is megváltoztatta, hogy ne maradjon kapcsolódási pont a New York-i rendőrdinasztiával, melybe beleszületett. A legendás, orosz tulajdonú brooklyni mulató, az El Caribe üzletvezetõjeként gyönyörű barátnőjével, Amandával (Eva Mendes) együtt minden éjjele a szórakozásé. 1988-at írunk, a drogüzlet fellendülőben, s ez Bobby bárját sem kerüli el. Egy orosz maffiózó nála kezdi el teríteni az anyagot, csakhogy rá vadászik Bobby testvére, Joseph (Mark Wahlberg) és apja, a legendás Burt (Robert Duvall) is. Bobby próbál távolságot tartani mindkét oldaltól, ám az összeütközés elkerülhetetlen.

 
1 990 Ft
Éjszakai járat (1DVD) (Red Eye, 2005)

A Sikoly és a Rémálom az Elm utcában alkotója, Wes Craven ezúttal egy csontig hatoló thrillerrel lepi meg rajongóit!

Lisa utálja a repülést, de ezen az éjszakán, a Miamiba tartó járat fedélzetén nem elsősorban a magasság miatt aggódik. A beszállás után még örült, hogy a váróban megismert jóképű Jackson mellé szólt a beszállókártyája, de másodpercekkel az indulást követően lehull a férfi álarca, és kiderül, hogy minden, ami ezen a napon Lisával történik, egy tudatos, szörnyű terv része!

Jackson arra készül, hogy megölje a Nemzetbiztonsági Hivatal helyettes vezetőjét, és a merénylet sikerének kulcsa nem más, mint Lisa. Ha a lány megtagadja az együttműködést, az apját megölik – a gyilkos csak Jackson hívására vár…

Harmincezer láb magasan egy repülő fedélzetén nincs hová menekülni, és nincs kit segítségül hívni. Bármilyen meggondolatlanság az apja, utastársai, vagy a saját életébe kerülne. Ha viszont ellenállás nélkül követi az utasításokat, senki nem akadályozhatja meg a merénylők gyilkos tervét…

EXTRÁK

Audiókommentár - a rendező, a producer és a vágó közreműködésével - MAGYAR FELIRATTAL
Werkfilm (így készült) - (kb. 12 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
Bakiparádé - (kb. 7 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
Kisfilm - Wes Craven – Egy új típusú thriller (kb. 11 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
Előzetes - - MAGYAR FELIRATTAL
 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés