Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

thriller


Sorrend:

  Gyilkosság telefonhívásra (1DVD) (Alfred Hitchcock) (felirat) (nagyon karcos példány)

Tony Wendice tudomást szerez róla, hogy felesége, Margo megcsalta őt, ezért gyilkos tervet eszel ki az asszony ellen: megvárja, míg szeretője újra felbukkan a városban, hogy majd ráterelhesse a gyanút.

Az aprólékosan kidolgozott első terv azonban kútba esik, így a férfi kénytelen máshogy nekifogni a bosszúnak. Amikor a kulcsfontosságú pillanatban tárcsázza azt a számot, amin az alibije is múlik, a telefonközpont véletlenségből tévesen kapcsol.

Minden borul és már egy fémesen csillogó olló is gyilkos fegyverré válhat…

Mesterien adagolt feszültség, könnyed elegancia és nagyszerű színészi alakítások teszik ezt a Hitchcock-klasszikust emlékezetessé. Grace Kelly 1954-ben megkapta a New York-i Filmkritikusok Díját Margo szerepéért.

 
1 490 Ft
  Gyűjtő, A (1997 - Kiss The Girls) (1DVD) (Morgan Freeman - Ashley Judd) (felirat) ( használt, karcos )

Nyolc elrabolt nő. Mind gyönyörű. Mind tehetséges. Mindet
az a veszély fenyegeti, hogy az élete kegyetlenül rövid lesz, ha Alex Cross
nyomozó és Kate McTiernan koronatanú nem találja meg a megfoghatatlan
"gyűjtőt", aki Casanovának hívja magát.

Beindul a vadászat lent délről a kaliforniai partvidékig
és vissza ebben az idővel versenyt futó, provokatív, izgalmakkal teli filmben,
mely James Patterson bestsellere alapján készült.

Ashley Judd alakítja a találékony, határozott McTiernant.
Ő az egyetlen, aki meg tudott szökni Casanova titkos búvóhelyéről… és
meg akarja menteni fogolytársnőit, akiket otthagyott.

Morgan Freeman játssza Crosst, a megoldhatatlan
rejtélyek megoldásának mesterét. De most több forog kockán a jóhírénél: ezúttal
az egyik áldozat a saját unokahúga ebben a feszes, lebilincselő thrillerben.

 
1 490 Ft
Gyújtóbomba (1DVD)

Londont sokkoló támadás éri: terroristák egy focimeccsen robbantanak bombát – az áldozatok száma hihetetlenül magas. Egy fiatal nő (Michelle Williams – Túl a barátságon, Szex telefonhívásra) is elveszíti a családját: férje és gyermeke ott volt a stadionban, mialatt ő a szeretőjével, Jasperrel (Ewan McGregor – Angyalok és démonok, Star Wars I-III.) randevúzott. Az iszonyatos tragédia és a bűntudat nem hagyja nyugodni, nyomozni kezd Jasper segítségével. Minél mélyebbre merülnek az ügyben, annál nyilvánvalóbb számukra: az ügyet megpróbálják eltussolni, hogy az elborzasztó terroresemény mögötti szálak sose derülhessenek ki...

Sharon Maguire (Bridget Jones naplója) sokkoló, mély érzelmekkel teli, elgondolkodtató thrillere.

 
1 990 Ft
  Hajszál híján (1990 - Narrow Margin) (1DVD) (Gene Hackman) (B-Roll kiadás)

Carol első vakrandija egy idegen, de szimpatikus férfivel végzetes következményekkel jár: amíg a nő a szállodai szobájuk mosdójában tartózkodik, néhány sötét alak szabályosan kivégzi a partnerét – a fickó pénzt lopott a maffiától.

Carol megmenekül, de tudja, hogy a gyilkosság egyetlen szemtanújaként immár ő is halálos veszélybe került, ezért egy távoli kanadai városkába szökik, azt remélve, hogy itt nem akadnak a nyomára. Robert Caulfield kerületi ügyész elől azonban nem tud elbújni: az ambiciózus tisztviselő a szemtanú után megy, hogy rábírja a tanúskodásra.

Caulfield nem érkezett egyedül – őt követve a maffia is rábukkant Carolra és most mindketten a célkereszt közepén állnak. Együtt menekülnek a kanadai hegyeken át, és miután vonatra szállnak, a száguldó csapdában kell harcolniuk az életükért…

 
990 Ft
  Hajszál híján (1990 - Narrow Margin) (1DVD) (Gene Hackman) (Legendák klubja kiadás)

Carol első vakrandija egy idegen, de szimpatikus férfivel végzetes következményekkel jár: amíg a nő a szállodai szobájuk mosdójában tartózkodik, néhány sötét alak szabályosan kivégzi a partnerét – a fickó pénzt lopott a maffiától.

Carol megmenekül, de tudja, hogy a gyilkosság egyetlen szemtanújaként immár ő is halálos veszélybe került, ezért egy távoli kanadai városkába szökik, azt remélve, hogy itt nem akadnak a nyomára. Robert Caulfield kerületi ügyész elől azonban nem tud elbújni: az ambiciózus tisztviselő a szemtanú után megy, hogy rábírja a tanúskodásra.

Caulfield nem érkezett egyedül – őt követve a maffia is rábukkant Carolra és most mindketten a célkereszt közepén állnak. Együtt menekülnek a kanadai hegyeken át, és miután vonatra szállnak, a száguldó csapdában kell harcolniuk az életükért…

 
2 990 Ft
Halál a hídon (1DVD) (Brian De Palma)

Jack Terry (John Travolta) a hangok megszállottja. Az egyik éjjel egy horrorfilmhez rögzít zörejeket, amikor egy balesetnek lesz a tanúja. Magnója rögzíti a folyóba zuhanó autó hangjait, ő maga pedig ki is menti az egyik áldozatot, Sallyt (Nancy Allen). Később, amikor alaposabban tanulmányozza a hangfelvételeket, rá kell döbbennie, hogy amit mindenki balesetnek hitt, valójában gyilkosság volt! Úgy tűnik azonban, hogy valaki minden áron meg akarja akadályozni, hogy az igazság napvilágra kerüljön. Jack és Sally élete innentől kezdve olyan lesz, mint egy rémálom. Egy percig sincsenek biztonságban és nem tudják többé, hogy kiben szabad megbízniuk és kiben nem.

 
1 990 Ft
Halál két arca, A (1DVD) (2000)
John Whitmant az esküdtszék halálra ítéli többrendbeli gyilkosság elkövetéséért. Az őrült férfi az Úr nevében hajtotta végre szörnyű tetteit. Ám az FBI egyik titkos ügynöke a kivégzés után életre kelti a már halott bűnözőt, és gyilkoló gépet farag belőle. Elektrosokkos kezeléssel kitörlik emlékezetét, és titkos kormány akciók végre hajtásával bízzák meg a halálból visszatért gyilkost Ám a terápia korántsem hatásos, ugyanis, Whitman nem felejtette el múltját, véres és kegyetlen bosszút akar á... 
990 Ft
Halálbiztos (1DVD) (Quentin Tarantino)

Texas legtüzesebb DJ-jének, Jungle Julia-nak az alkony leszállta azt jelzi, hogy eljött a lazulás ideje két legjobb barátnője társaságában. A három szexi bombázó beleveti magát az éjszakába, megbolondítva és felgerjesztve a bárok törzsközönségének vágyait. Ám a feléjük irányuló figyelem közül nem mindegyik mondható ártatlannak. Valaki titokban minden lépésüket követi.

Stuntman Mike, a sebhelyes arcú, cserzett bőrű férfi, gyilkos pillantásokkal fixírozza őket felturbózott autójának kormánya mögül. A lányok sörük felett ülve nem is sejtik, hogy a parkolóban, pár méterre tőlük, Mike már túráztatja halálos fegyverét, végzetes masináját...

A 70-es és 80-as évek B kategóriájú filmjei iránt érzett határtalan tiszteletük jeléül a két hollywood-i fenegyerek, Quentin Tarantino és Robert Rodriguez elkészítette a Grind House-t, mely két egészestés filmből áll. A Tarantino rendezte Halálbiztos nem él vissza a Ponyvaregényen és a Kill Billen felnőtt rajongók elvárásaival, ördögien szellemes gépezete most is halálbiztosan működik.

 
2 990 Ft
Halálcsók (1DVD)

Dorothy és Jonathan kapcsolata mindaddig ideális - legalábbis látszólag - amíg a lány teherbe nem esik. Dorothy dúsgazdag édesapja ugyanis, bár sose találkozott lánya választottjával, a rangon aluli férfi miatt kitagadja az örökségből. A pénzéhes és karrierista Jonathannak azonban így duplán „terhes” a lány, ezért szörnyű tettet hajt végre: öngyilkosságnak álcázva hidegvérrel meggyilkolja.

Rövidesen New York-ba költözik, s elcsábítja halott kedvese ikertestvérét, Ellent, akivel aztán össze is házasodnak. Minden a terv szerint alakul, a becsvágyó fiú élete végre révbe ér. Ám Ellent nem hagyja nyugodni Dorothy halála, ezért nyomozásba kezd...

 
1 490 Ft
  Halálos barátság (1990 - Bad Influence) (1DVD) (Rob Lowe - James Spader)

Michael, a sikeres Los Angeles-i marketing menedzser számára minden megadatott: egy gyönyörű barátnő és csodálatos karrier - csupán az önbizalmával vannak gondok. Mikor egy bárban majdnem földbe göngyölik, egy titokzatos idegen közbelép, s miután kimentette Michaelt a csávából, egyszerűen felszívódik.

Később újra találkoznak, s a jóképű idegen Alexként mutatkozik be. Michael és Alex hamarosan elválaszthatatlan jó barátok lesznek: Alex számos olyan dologba viszi bele Michaelt, amiről az még csak álmodni sem mert. Ám idővel ezek a közös programok egyre vadabbak és veszélyesebbek lesznek, Michael pedig rádöbben, hogy Alex kötődése egyáltalán nem egészséges, sőt… Gyorsan tennie kell valamit, mielőtt még nem késő.

Curtis Hanson (A kéz, amely a bölcsőt ringatja, Szigorúan bizalmas) rendező fordulatos thrillerének forgatókönyvét David Koepp (Jurassic Park, Pánikszoba) írta. A film talán egyik legnagyobb meglepetése a szereposztásban rejlik: a szépfiú szerepekben tetszelgő Rob Lowe játssza a szociopatát, míg a gonosztevő alakításairól ismert James Spader formálja meg a könnyen befolyásolható áldozatot.

 
1 990 Ft
Halálos csönd ( 1 DVD )
Kristy Swanson az egyik sztárja ennek az izgalmas politikai kriminek. Komoly korrupciós ügyek és egy gyilkosság. Az egyetlen szemtanú egy kislány, az Ő életéért folyik az elkeseredett küzdelem. A kis Rachel végignéz egy brutális gyilkosságot egy Kansas City-beli mélygarázsban.


Steve Banks nyomozó és volt szerelme, a gyönyörű rendőrségi pszichiáternő, Dr. Julia Craig együtt próbál segíteni a kislánynak a gyilkos azonosításában. Ám amikor egy FBI ügynök is színre lép, kiderül, ... 
990 Ft
  Halálos kószálás (1DVD) (Mortelle randonnée) (Másik cím: Végzetes kaland) (Michel Serrault, Isabelle Adjani)

Egy magányos detektív nem tud szabadulni leánya korai halálának emlékétől. Amikor megbízzák egy gazdag diák és egy fiatal lány kapcsolatának figyelésével, szemtanúja lesz, amint a lány meggyilkolja a fiút. Attól fogva mindenhova követi, újabb és újabb gyilkosságait nézi végig és tussolja el, mert rögeszméjévé lesz, hogy elhunyt lányát látja maga előtt a gyilkos nőben. Ennek a furcsa kapcsolatnak csak a lány öngyilkossága vet véget.

 
1 990 Ft
Halálos megbízás (1DVD) (2001)
Keith bűnügyi riporter a nagyvárosi napilapnál. Féltékenységtől és dühtől elvakultan, italozás közben elhatározza, hogy megöleti a feleségét. Ebben kapóra jön egy volt iskolatársa, Levine segítsége. Másnap, miután felocsúdik részegségéből, rádöbben, mit tett, ezért megpróbál kapcsolatba lépni Levine-nal. Még nem tudja, hogy régi barátját a maffia kinyírta, mivel átverte őket. A rendőrséghez sem fordulhat, ezért kénytelen egyedül megvédeni a nejét. Csakhogy fogalma sincs róla, ki lehet a bérgy... 
990 Ft
Halálos mélység (1DVD)

A nyolcvanas években, amikor hatalmas gáz- és olajkészletet találnak az Északi-tengerben, egy csapat amerikai és norvég mélytengeri búvár kapja az állami megbízást, hogy az 500 méter mély tengerfenékről a felszínre hozza a fekete aranyat.

Ez a technika, de még a lejutás lehetősége sem áll a nyolcvanas években rendelkezésre, így féktelen hajsza indul a mélység mielőbbi meghódítására, és a mesés vagyont érő olajtartalékok elérésére. A hivatásos mélytengeri búvár, Petter megszállottja a kihívásnak, ám testvére tragikus halála az egyik merülés során mindent megváltoztat. Petter egyre inkább arra kezd gyanakodni, hogy nem baleset történt, és valakinek érdekében állhatott a norvég búvár meggyilkolása.

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál. A Halálos mélység rendezője, Erik Skjoldbjærg a kilencvenes évek végén Álmatlanság címmel remek thrillert készített, amelyből azonos címen Christopher Nolan rendezett hollywoodi újrafeldolgozást Al Pacino főszereplésével. A Halálos mélység főszereplője Aksel Hennie a Fejvadászok című thrillerből, Wes Bentley Az éhezők viadalából, Stephen Lang pedig az Avatarból lehet ismerős a magyar nézők számára.

 
1 990 Ft
  Halálos terápia (1DVD) (Hugh Grant - Gene Hackman) (Kerülj szinkronba! kiadás)

Dr. Guy Luthan, egy New York-i kórház pályakezdő sebésze értetlenül áll az egyik páciense különös betegsége előtt. Amikor a beteg végül meghal, Guy át akarja nézni a boncolási jegyzőkönyvet, ám meglepődve veszi tudomásul, hogy az öszszes felvétel és lelet eltűnt. Egy nővér segítségével nyomozni kezd, és hamarosan újabb megdöbbentő felfedezést tesz: a holttestnek is nyoma veszett!

Guy egyre kevesebbet ért az osztályán folyó különös ügyekből. Lehet, hogy Lawrence Myricknak - annak a híres kutatóorvosnak, aki béna kísérleti patkányokat gyógyított meg -, köze van a hulla eltűnéséhez? Lehet, hogy nem is csak állatokon kísérletezett? A fiatal sebész egyre jobban belebonyolódik a szövevényes ügyletekbe, és már a saját élete is veszélyben forog.

A vérfagyasztóan izgalmas film Robin Cook és Alfred Hitchcock legjobb hagyományait viszi tovább, és fokozza a végletekig.

 
2 990 Ft
  Halott lány, A (2006 - The Dead Girl) (1DVD) (Toni Collette - James Franco)

"Az Idegen" (Toni Collette) egy nő, aki a hullára lel. A nyilvánosság a haláleset iránt mutatott érdeklődését kihasználva próbál goromba anyjának (Piper Laurie) szorításából szabadulni, furcsa szövetséget kötve a titokzatos Rudy-val (Giovanni Ribisi).

"A Nővér" (Rose Byrne) egy törvényszéki orvosnak készülő végzős egyetemista, ki egyrészt - akárcsak anyja (Mary Steenburgen) - még reménykedik, hogy elrabolt testvére előkerül, másrészt viszont próbálja magát túltenni testvére eltűnésén.

Mikor megvizsgálja a hullát, biztos benne hogy nővére az, és így talán sikerül megszabadulnia a lelki tehertől.

"A Feleség" (Mary Beth Hurt) - zaklatott házassága fogságában élve - kénytelen szembenézni a megdöbbentő igazsággal, hogy férjének (Nick Searcy) köze van a lány meggyilkolásához. El kell gondolkodnia férjéről - és saját magáról.

"Az Anya" (Marcia Gay Harden) kutatni kezd lánya életének részletei után és olyan dolgokra bukkan, melyek örökre megváltoztatják életét. A nyomozásban segít neki egy másik zűrös életű fiatal nő - egy prostituált (Kerry Washington), aki az eltűnt lánnyal élt.

"A halott lány" (Brittany Murphy) olyan, akár egy ciklon: szeszélyes, (ön)pusztító. Hangulatingadozásai olykor irányíthatatlan dührohamokba csapnak át. Másik énje ártatlan és gyermeki. Arról álmodik, hogy egy új, jobb életet kezd és jó anyja lesz kislányának.

A filmben szereplő karaktereket nem csak a brutális gyilkosság, hanem nehéz sorsuk is összeköti. A történet a szereplők lelki küzdelmeit vizsgálja: vajon beletörődnek sorsukba vagy úrrá lesznek rajta?

 
1 990 Ft
Hang nélkül (1DVD) (A Quiet Place, 2018) (Emily Blunt)

Ebben az „elképesztően hatásos” (Isaac Feldberg, Boston Globe) és „szívfacsaró” (Justin Chang, Los Angeles Times) thrillerben egy család küzdelmeit látjuk, akik teljes csendben igyekeznek élni mindennapjaikat. Bolygónkat ugyanis titokzatos, ragadozó lények foglalták el, melyek a legkisebb zajra is kíméletlenül lecsapnak prédájukra. Egy hangos szó vagy élesen megnyikorduló parketta is halálos veszélyt rejt magában, de Evelyn (Emily Blunt) és Lee (John Krasinski) minden reménytelenség ellenére elszántan igyekeznek megtalálni a módját, hogy gyermekeiket biztonságban tudják, és valahogy visszatérhessenek régi életükhöz. Mindeközben fel kell készülniük Evelyn szülésére, amelynek hang nélkül kell lezajlania…

 
1 990 Ft
Hannibal ébredése (1DVD) ( karcos )

A Vörös Sárkány-ban megismertük a legendát.
A bárányok hallgatnak-ban megtudtuk, mire képes.
A legújabb rémtörténet Hannibal Lecter életének leghátborzongatóbb szakaszáról mesél, s végre választ ad a legégetőbb kérdésre: miért tette, amit tett?

A Hannibal ébredése esetében most először maga a szerző, a díjnyertes Thomas Harris végezte a könyv filmre adaptálását, s egészen a gyökerekhez nyúl vissza, hogy feltárja Lecter gyűlöletének eredetét.

A történet Kelet-Európában veszi kezdetét, a II. Világháború vérgőzös végnapjaiban. Sokak számára a harcok már nem nemzetek közötti konfliktusról szólnak, hanem a puszta túlélésről, méghozzá bármi áron.

A fiatal Hannibal szüleit a szeme láttára gyilkolják meg, így mostantól neki kell vigyáznia szeretett húgára. A későbbiekben a fiú olyan szörnyű kegyetlenkedésekkel szembesül, melyek fényében még szülei erőszakos halála is elhalványul.

Bármilyen támogatás híján, egyedül kénytelen élni abban a szovjet árvaházban, mely régebben családjának adott otthont. Később Párizsba menekül, csak hogy megtudja, ott élő a nagybátya meghalt, ám a gyönyörű és titokzatos japán özvegye (Gong Li) szívesen látja őt. Azonban még a nő gondoskodása sem tudja elűzni rémálmait és a mindennapjait megfertőző bánatát. Különleges érzéke van a tudományokhoz, ezért felvételt nyer az orvosi egyetemre, ahol megszerzi azt a tudást és azokat az eszközöket, melyek segítségével bosszút állhat a háborús bűnösökön, akik megfertőzték életét.

Könyörtelen bosszúhadjárata kielégíthetetlen vérszomjat hív benne életre, s megszületik Hannibal Lecter, korunk legvérengzőbb sorozatgyilkosa.

 
2 990 Ft
Hasonulás (1DVD) (nagyon karcos példány)

Rebecca Fairbanks (Elizabeth Hurley – Pereld a nőt, Austin Powers 1-2.) egy épp pihenőpályán lévő szupersztár, aki minden erejével azért küzd, hogy lekerüljön onnét. Amikor megkapja egy hírhedt sorozatgyilkos, Belle Gunness szerepét, úgy érzi, végre eljött az ideje. Volt szeretője a társfőszereplője a filmnek és ahogy halad a munka, egyre jobban forrósodik fel a kapcsolatuk. Rebecca egyre jobban elmerül a szerepben, egyre jobban formálja meg a gyilkost, de lassan egyre több valódi holttest bukkan fel. Megszállta őt egy szadista szellem? Vagy a szépséges színésznő a saját démonainak áldozatává válik, ahogy életre kelti a hidegvérű gyilkos alakját?

 
990 Ft
Hatodik (2000) (1DVD) (Alain Berberian) (fotó csak reklám)

Minden a vásár csillogó fényeiben kezdődik. A céllövöldében
egy lány felemeli a fegyvert. Egy elegáns fiatalember meghívja egy italra...
A pár az óriáskerék villódzó lámpái alatt flörtöl, aztán
eltűnnek a vásártér melletti sötét erdőben...

Ekkor kezdődik a rémálom. Egy héttel később egy holttestet
találnak...

Megérkezik Nathan felügyelő és ifjú kollégája, a komputervarázsló
Philippe Saule hadnagy. A két zsaru gyorsan felméri a helyzetet és rájön,
hogy a gyilkosság módja beleillik egy sorozatgyilkos módszereibe, akit már hónapok
óta követnek.

Nathan briliáns eszű, magányos férfi, aki bízik a
megérzéseiben. Bár munkatársai kételkednek benne, ő meg van győződve róla, hogy
a gyilkos amerikai. Balszerencséjére felettesei nem értenek egyet vele és megakadályozzák,
hogy tovább nyomozzon az ügyben. Egyetlen választása van: el kell utaznia az
Egyesült Államokba, hogy kövesse a gyanúsítottat.

Mivel meg van győződve az igazáról, saját zsebéből fizeti
a repülőjegyet. Chicagóban Nathan találkozik McPhersonnal, egy
magas rangú rendőrtiszttel, aki a sorozatgyilkosokra specializálta magát. McPherson
segítségével Nathan szigorú biztonsági intézkedések mellett találkozik
egy sorozatgyilkossal, s rájön, hogy ezeket a bűnözőket semmi nem különbözteti
meg a normális emberektől...

 
990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés