Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

thriller


Sorrend:

  Hannibal (2DVD) (extra változat) (Ridley Scott - Anthony Hopkins) ( karcos )

A világ legrémesebb gonosztevője, Hannibal „a kannibál“ Lecter megszökött és Firenzében éli a jómódúak boldog életét. Nem gondol a bűnös múltra.

Csakhogy egyik régi áldozata, az emberi roncsként vegetáló milliomos, Mason Verger bármi áron meg akarja találni őt, hogy bosszút álljon. Verger legalább olyan gonosz, mint Lecter, de őt nem is mulattatja, amit csinál. Egy tanú felbukkanását követően ismét remény nyílik rá, hogy elfogja a férfit, aki megnyomorította őt. Célja érdekében semmilyen eszköztől nem riad vissza.

Csupán egyvalaki van, aki jó csalétek lehet; aki miatt Lecter visszatérhet Amerikába. Clarice Starling FBI ügynök. Ha sikerül őt rávenni, hogy eredjen az emberevő pszichológus nyomába, az valószínűleg habozás nélkül előjön rejtekhelyéről, és újrakezdi a halálos játékot. Nem tehet róla: nagyon élvezi...

Minden idők legsikeresebb horror-thrillerének, a műfaj egyetlen Oscar®-díjas* filmje, A bárányok hallgatnak folytatása az óriási elvárások ellenére nem okozott csalódást - világszerte az év egyik legnagyobb mozis kaszszasikere lett!

 
2 990 Ft
Hannibal ébredése (1DVD) (kissé karcos példány)

A Vörös Sárkány-ban megismertük a legendát.
A bárányok hallgatnak-ban megtudtuk, mire képes.
A legújabb rémtörténet Hannibal Lecter életének leghátborzongatóbb szakaszáról mesél, s végre választ ad a legégetőbb kérdésre: miért tette, amit tett?

A Hannibal ébredése esetében most először maga a szerző, a díjnyertes Thomas Harris végezte a könyv filmre adaptálását, s egészen a gyökerekhez nyúl vissza, hogy feltárja Lecter gyűlöletének eredetét.

A történet Kelet-Európában veszi kezdetét, a II. Világháború vérgőzös végnapjaiban. Sokak számára a harcok már nem nemzetek közötti konfliktusról szólnak, hanem a puszta túlélésről, méghozzá bármi áron.

A fiatal Hannibal szüleit a szeme láttára gyilkolják meg, így mostantól neki kell vigyáznia szeretett húgára. A későbbiekben a fiú olyan szörnyű kegyetlenkedésekkel szembesül, melyek fényében még szülei erőszakos halála is elhalványul.

Bármilyen támogatás híján, egyedül kénytelen élni abban a szovjet árvaházban, mely régebben családjának adott otthont. Később Párizsba menekül, csak hogy megtudja, ott élő a nagybátya meghalt, ám a gyönyörű és titokzatos japán özvegye (Gong Li) szívesen látja őt. Azonban még a nő gondoskodása sem tudja elűzni rémálmait és a mindennapjait megfertőző bánatát. Különleges érzéke van a tudományokhoz, ezért felvételt nyer az orvosi egyetemre, ahol megszerzi azt a tudást és azokat az eszközöket, melyek segítségével bosszút állhat a háborús bűnösökön, akik megfertőzték életét.

Könyörtelen bosszúhadjárata kielégíthetetlen vérszomjat hív benne életre, s megszületik Hannibal Lecter, korunk legvérengzőbb sorozatgyilkosa.

 
2 990 Ft
Harcvonal (1DVD) (2006)
Joe Yumba hazájából, Kongóból, a terror, az öldöklés, a kínzások és az elnyomás miatt menekül el. Végül Írországban kap menedékjogot, ahol úgy néz ki, hogy rendbe jön az élete: újra együtt élhet a családjával, sőt még munkát is kap, biztonsági őr lesz egy bankban. Bár a rasszizmussal időnként szembesülnie kell, mindez még elfogadható áldozat. Amikor azonban egy kegyetlen bűnöző túszul ejti Joe feleségét és kisfiát, hogy így kényszerítse a bank kirablásában való segítségnyújtásra, a férfiból e... 
1 990 Ft
Hasonulás (1DVD) (nagyon karcos példány)

Rebecca Fairbanks (Elizabeth Hurley – Pereld a nőt, Austin Powers 1-2.) egy épp pihenőpályán lévő szupersztár, aki minden erejével azért küzd, hogy lekerüljön onnét. Amikor megkapja egy hírhedt sorozatgyilkos, Belle Gunness szerepét, úgy érzi, végre eljött az ideje. Volt szeretője a társfőszereplője a filmnek és ahogy halad a munka, egyre jobban forrósodik fel a kapcsolatuk. Rebecca egyre jobban elmerül a szerepben, egyre jobban formálja meg a gyilkost, de lassan egyre több valódi holttest bukkan fel. Megszállta őt egy szadista szellem? Vagy a szépséges színésznő a saját démonainak áldozatává válik, ahogy életre kelti a hidegvérű gyilkos alakját?

 
990 Ft
Hatodik (2000) (1DVD) (Alain Berberian) (fotó csak reklám)

Minden a vásár csillogó fényeiben kezdődik. A céllövöldében
egy lány felemeli a fegyvert. Egy elegáns fiatalember meghívja egy italra...
A pár az óriáskerék villódzó lámpái alatt flörtöl, aztán
eltűnnek a vásártér melletti sötét erdőben...

Ekkor kezdődik a rémálom. Egy héttel később egy holttestet
találnak...

Megérkezik Nathan felügyelő és ifjú kollégája, a komputervarázsló
Philippe Saule hadnagy. A két zsaru gyorsan felméri a helyzetet és rájön,
hogy a gyilkosság módja beleillik egy sorozatgyilkos módszereibe, akit már hónapok
óta követnek.

Nathan briliáns eszű, magányos férfi, aki bízik a
megérzéseiben. Bár munkatársai kételkednek benne, ő meg van győződve róla, hogy
a gyilkos amerikai. Balszerencséjére felettesei nem értenek egyet vele és megakadályozzák,
hogy tovább nyomozzon az ügyben. Egyetlen választása van: el kell utaznia az
Egyesült Államokba, hogy kövesse a gyanúsítottat.

Mivel meg van győződve az igazáról, saját zsebéből fizeti
a repülőjegyet. Chicagóban Nathan találkozik McPhersonnal, egy
magas rangú rendőrtiszttel, aki a sorozatgyilkosokra specializálta magát. McPherson
segítségével Nathan szigorú biztonsági intézkedések mellett találkozik
egy sorozatgyilkossal, s rájön, hogy ezeket a bűnözőket semmi nem különbözteti
meg a normális emberektől...

 
990 Ft
  Hátsó ablak (1998) (1DVD) (remake) (Christopher Reeve) (kissé karcos példány)

Balesetben súlyosan megsérül Jason. A tehetséges építész tolószékbe kényszerül. Géppel lélegzik, végtagjait nem tudja használni. Lakása alapos átalakításra szorul. Claudia, a munkatársa segít neki. Ettől kezdve nincs más szórakozása, mint az ablakból a szomszédok életét figyelni. Ebben cinkosa az ápolója, Antonio és Leila, valamint Claudia. Egy nap gyilkosság tanúja lesz. A szobrász, Julian Thorpe elteszi láb alól a feleségét, és attól kezdve nincs nyugalma.

 
1 490 Ft
Hazatérés (2009 - Homecoming) (1DVD) (Morgan J. Freeman)

Mike (Matthew Long – A szellemlovas) mindig is az élet kegyeltje volt. Ő volt a legjobb hátvéd szülővárosában, emiatt nyert ösztöndíjat egy rangos egyetemre. Első szemesztere után hazatér, hogy bemutassa új barátnőjét. Mike hihetetlen fogadtatásban részesül, akárha egy rocksztár érkezne a kisvárosba. Shelby (Mischa Barton – A narancsvidék) szintén türelmetlenül várja a találkozást – mint szépségkirálynő és Mike régi barátnője, korántsem tekinti lezártnak kettejük kapcsolatát. Bár Mike oldalán ott az új kedves, és a fiú semmivel sem kecsegteti, Shelby lélekben s gyakorlatban már a legvégsőkig eljut a közös jövő érdekében...

 
1 990 Ft
Hegyek királya, A (1DVD) (2007)

Quim épp barátnőjéhez tart, hogy válságba került kapcsolatukat megpróbálja rendbe tenni. Útközben, a benzinkút mellékhelyiségében azonban nem tud ellenállni egy ismeretlen szépség, Bea csábításának, aki viszont kihasználva az alkalmat ellopja Quim tárcáját. Quim végül mégis tovább tud haladni az elhagyatott, hegyekkel körbevett úton, de nem sokáig, mert hamarosan az élete is veszélybe kerül. Néhány őrült vadász ugyanis úgy gondolja, hogy nemcsak az állatok, hanem az emberek vadászszezonja is megkezdődött. Quim pedig menekülés közben újra találkozik Bea-val, akiben ugyan cseppet sem bízik meg, de kénytelenek összefogni, ha nem akarják trófeaként végezni.

 
1 490 Ft
  Hetedik (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás) (fotó csak reklám)

A lélegzetelállítóan izgalmas krimi-thriller helyszíne New York vigasztalan, szürke és nyirkos betonrengetege, ahol őrült sorozatgyilkos után nyomoz a rendőrség.

A férfi a Bibliában megírt hét halálos bűn lajstromát követve szedi áldozatait, míg üldözői, a nyugdíjba készülő, higgadt és bölcs, William Somerset nyomozó és a türelmetlen, lobbanékony újonc, David Mills megpróbálják megakadályozni beteg terve végrehajtásában. A befejezés azonban olyan csavart tartogat, amihez foghatót csak a legjobb Hitchcock-filmekben láthattunk...

 
2 990 Ft
  Hetedik (2DVD) (extra változat) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

A lélegzetelállítóan izgalmas krimi-thriller helyszíne New York vigasztalan, szürke és nyirkos betonrengetege, ahol őrült sorozatgyilkos után nyomoz a rendőrség.

A férfi a Bibliában megírt hét halálos bűn lajstromát követve szedi áldozatait, míg üldözői, a nyugdíjba készülő, higgadt és bölcs, William Somerset nyomozó és a türelmetlen, lobbanékony újonc, David Mills megpróbálják megakadályozni beteg terve végrehajtásában. A befejezés azonban olyan csavart tartogat, amihez foghatót csak a legjobb Hitchcock-filmekben láthattunk...

 
3 990 Ft
Hibátlan előadás (1DVD)

Tom Selznick (Elijah Wood), generációjának legtehetségesebb zongoristája, felhagy a nyilvános fellépésekkel, miután színpadi lámpaláza elhatalmasodik rajta. Évekkel a katasztrofális előadás után végre újra közönség elé lép Chicagóban. A teltházas teremben, a nézők kereszttűzében Tom egy üzenetet talál a zongorán: „Egy félreütött hang és meghalsz.” Nem állhat fel a zongora mellől, de ki kell derítenie a névtelen zsaroló indítékát, anélkül, hogy ezt bárki észrevenné a nézőtéren.

 
1 990 Ft
Hideg nyomon (1DVD) (Intercom kiadás) (fotó csak reklám)

Ben Affleck rendezői debütálásában a Titokzatos folyó írójának regényét adaptálta.

A helyszín Dorchester, Boston legveszélyesebb negyede. Innen tűnik el minden nyom nélkül a négyéves Amanda McCready, akit a rendőrség napokig hiába keres. A kislány elkeseredett nagyszülei két helyi magánnyomozót bíznak meg azzal, hogy megkeressék Amandát.
A detektívek jól ismerik a környéket, tudják, hogy ez a drogosok Paradicsoma – vagy inkább Pokla – és azzal is tisztában vannak, hogy az eltűnt gyermek édesanyja is drogfüggő...

Miközben az eset felforgatja egész eddigi életüket, egyre jobban elmerülnek Boston alvilágában, és amikor a sajtó is felkapja az ügyet, a két magánnyomozó rájön, hogy egyedül már nem tudnak megbirkózni az egyre súlyosabb teherrel. Egy nagymenő detektív és a helyi rendőrkapitány is bekapcsolódik a nyomozásba, amelynek során borzalmas titokra derül fény...

 
1 990 Ft
  Hidegvérrel (1996) (1DVD) (remake) (Eric Roberts - Sam Neill - Truman Capote)

A Truman Capote nagysikerű dokumentumregényéből készült film egy 1959 novemberében történt megdöbbentô gyilkosság teljes rekonstrukciója. Egy Kansas City melletti farmon, két fiatal srác lemészárolt egy négytagú családot. A börtönből frissen szabadult bűnözôk, Dick és Perry betörnek a köztiszteletben álló és virágzó gazdaságot vezetô farmer otthonába, mert tuti tippjük van, hogy széfjében milliókat őrizget. Mivel „biztosra akarnak menni“, nem hagynak tanúkat. A film a lopás tervének megszületésétől a gyilkosságokon keresztül a törvény bosszújáig, lépésről lépésre végigköveti a két bűnöző útját, egyúttal megpróbál magyarázatot adni a két fiú érthetetlen tettére.

 
990 Ft
Hipnotizőr, A (1DVD) (Lasse Hallström)

Amikor egy kisvárosban a helyi rendőrség egy brutálisan meggyilkolt férfi holttestére bukkan, akinek családját ugyan olyan kegyetlenséggel mészárolták le, a nyomozók tehetetlenné válnak és segítségül hívnak egy külső szakértőt. Erik, a valaha elismert ám mára megbélyegzett hipnotizőr csak vonakodva hajlandó segíteni a családi mészárlás egyetlen túlélőjén, az élet-halál között lebegő tinédzserfiún. Egy megszállott nyomozó kitartó munkájának köszönhetően azonban lassan körvonalazódnak a gyilkosság rejtélyes körülményei, és egy rég elfeledett családi titkokra is lassan fény derül.
Az izgalmas skandináv krimi Lars Kepler bestseller regénye alapján készült Lasse Hallström (Az élet ízei, Csokoládé, Árvák hercege) rendezésében.

 
2 990 Ft
  Hívás, A (2013 - The Call) (1DVD) (Halle Berry) (nagyon karcos példány)

Caseyt (Abigail Breslin - A család kicsi kincse, Zombieland) egy bevásárlóközpont parkolójából rabolják el. Segélykérő telefonhívása a tapasztalt operátorhoz, Jordanhez (Halle Berry - Felhőatlasz, X-Men: Az ellenállás vége) fut be. A lány megmentésére forró nyomon indult nyomozást nehezíti, hogy Casey eldobható telefonjának pozícióját nem tudják bemérni, valamint, hogy elrablója (Michael Eklund - Watchmen - Az őrzők, 88 perc) a rendőrséget félrevezetve többször is autót cserél. Terve azonban nem tökéletes és sikerül beazonosítani személyét. Mivel nyilvántartott lakcímén már nem áll ház, a rendőrség a gyanúsnak vélt szomszédos házat rohanja le, eredménytelenül. Jordant nem hagyja nyugodni a helyzet és maga is a helyszínre megy. Mialatt a szomszédos házban kutat nyomok után egy, a telefonhívásokból ismerős zajra lesz figyelmes. A hang forrását követve egy csapóajtóra bukkan...

 
1 490 Ft
Hó hatalma, A (1DVD)

Isaiah-t, a hatéves kisfiút négy nappal karácsony előtt holtan találják. A rendőrség tragikus balesetként intézi el az ügyet, ám Smilla, a független, éles eszű nő - aki úgy tud hóból olvasni, akár más ember könyvből -, gyilkosságra gyanakszik.

A magánnyomozás során egy titokzatos férfi siet a segítségére. Smilla egyre félelmetesebb titkok nyomára bukkan, de a végső igazság kiderítéséhez az örök fagy és jég birodalmába, Grönlandra kell utaznia..

 
1 990 Ft
  Holcroft Szövetség, A (1985) (1DVD) (Michael Caine) (Robert Ludlum)

Noel Holcroft (Michael Caine), fiatal építési vállalkozó életét egy különös telefonívás egyik napról a másikra gyökeresen megváltoztatja. Közlik vele, hogy ő lesz a feje egy elképesztően nagy összeggel gazdálkodó, jótékony célú alapítványnak. A pénz története igen kalandos: három náci vezető hozta létre a II. világháború vége felé az alapot egy svájci bankban, hogy jóvátegyék háborús bűneiket. Az ifjú Holcroft először nagy lelkesedéssel szövögeti jótékonysági terveit, de rá kell döbbennie, hogy a hatalmas pénzösszegért sokan akár vérontásra is képesek. Saját élete is veszélyben forog és hogy megvédje magát és a pénzt, kénytelen maga is fegyvert használni.

 
1 990 Ft
Holló, A (2012 - The Raven) (1DVD) (John Cusack)

Amikor egy anyát és lányát brutálisan meggyilkolnak a 19. századi Baltimore-ban, Emmett Fields (Luke Evans) nyomozó megrázó felfedezést tesz: a gyilkosság döbbenetes hasonlóságot mutat egy a helyi újságban publikáló író, Edgar Allan Poe (John Cusack) írásaival. Miután a következő rettenetes gyilkosságot is a népszerű író egyik története ihlette, a rendőrség megkérdőjelezi Poe ártatlanságát. Felismerik, hogy egy olyan sorozatgyilkos áll a véres tombolás hátterében, aki az író művei alapján követi el a gyilkosságokat, ezért Fields segítségét kérik a gazfickó megállításában. A tét azonban tovább nő, amikor Poe egy közeli ismerőse tűnik a következő áldozatnak, ezért a saját kezébe veszi az ügyet, mielőtt még túl késő lenne…

 
2 990 Ft
  Holtodiglan (2014 - Gone Girl) (1DVD) (David Fincher - Ben Affleck) (digipack) (Intercom kiadás)

Házasság? Halálos lehet. Nick és Amy az ötödik házassági évfordulójára készül. Boldogok, gazdagok, elégedettek ám az ünnep estéjén az ifjú feleségnek nyoma vész, és gyorsan kiderül, hogy a látszat csalt: a pár tele volt félelmetes, sötét titkokkal. Mindenki Nickre gyanakszik, és ő a hazugságaival meg ügyetlen elterelő hadműveleteivel egyre inkább magára tereli a figyelmet. Hiába bizonygatja makacsul, hogy nem tehet semmiről, már csupán az ikerhúga, Margo bízik benne. De ha nem a férfi a tettes, akkor hova lett a felesége? És hogyan magyarázhatóak az egyre-másra előkerülő, egyre furcsább titkok? Azok, amelyek talán minden boldog családi élet mélyén ott lapulnak. Azok, amelyek olyan könnyen vezetnek el egy ember halálához.

 
3 990 Ft
Hullagyáros, A (1DVD) (2018)
Mike Fallon igazi hullagyáros: hidegvérű bérgyilkos, méghozzá az egyik legjobb a szakmában. Amikor azonban a szerettét beszippantja a londoni alvilág, majd végeznek vele, Fallon szakít addigi életével és már csak egy dolog érdekli: hogy bosszút álljon, amiért elvették tőle az egyetlen embert, aki tényleg jelentett számára valamit.
A népszerű brit Toxic! című képregényen alapuló filmben Scott Adkins, a Vitathatatlan-filmek sztárja mellett olyan színészek játszanak, mint ... 
2 990 Ft

Sorrend: