Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

thriller


Sorrend:

  És hamarosan a sötétség (2010 - And Soon The Darkness) (1DVD) (remake) (Amber Heard - Karl Urban)

Két fiatal lány, Ellie (Odette Yustman – Már megint Te, A túlvilág szülötte) és Stephanie (Amber Heard – Zombieland, Ananász expressz) Argentína festői szépségű tájait járja be kerékpárral. A vakáció utolsó napján egy kisvárosban szállnak meg. Nem törődve az eltűnt lányokról hallott pletykákkal, belevetik magukat az éjszakába abban a reményben, hogy felejthetetlen élményeket szereznek majd.
Ezekre az élményekre azonban még egy napot várniuk kell: a másnapos lányok lekésik a buszt, összebalhéznak, szétválnak és Ellie-nek nyoma vész. Stephanie-nek baljós sejtelme van, ezért mindent megtesz, hogy rátaláljon a barátnőjére. A baj csak annyi, hogy egyedül van egy idegen országban, ahol nem tudja, kiben bízhat, és hamarosan jön a sötétség…

 
1 490 Ft
Esküdt, Az (1DVD) (angol borító)

Ne hidd, hogy megvéd a törvény. Hiába a rendőrség, az állam és a jog, a maffia, ha akar úgyis elér.

Annie Laird azt hiszi, biztonságban van. Esküdt lesz egy hírhedt maffiózó tárgyalásán, és nem sejti, hogy a banda őt szemelte ki. Nyomába ered a titokzatos Tanár, a pszichopata gyilkos, hogy rávegye: a kellő pillanatban ezt a két szót mondja: “nem bűnös”.

Miképpen lehet erre rávenni? Ha egy anya a fia életét félti többre is hajlandó.
És többre is képes. Ha kell, harcol. Ha kell, ölni fog...

 
3 990 Ft
Evilenko (1DVD) (Malcolm McDowell) (papírtokos)

Film a volt Szovjetúnió legnagyobb sorozatgyilkosáról, A. R. Cikatiloról (Evilenkóról), akit mindenki a rosztovi rém néven ismert. Evilenko a 80-as években szedte áldozatait. 53 gyereket és nőt ölt meg. Tetteivel az egész országot rettegésben tartotta. Az emberek félve léptek ki az utcára, nem tudván ki lesz a következő áldozat. Sokáig nem találták, hiába mozgósították az összes rendőrt elfogása érdekében. V. T. Lesiev-nek hívták azt a detektívet, akinek sikerült végül felgöngyölíteni és elkapni ezt a beteges gyilkost.

 
1 990 Ft
Farkasok birodalma (1DVD) (Jean Reno)

Anna Heymes (Arly Jover) harmincas éveiben járó nő. Férje a belügyminisztérium egyik legmagasabb rangú tisztviselője. Anna több mint egy hónapja félelmetes hallucinációktól, és rendszeres amnézia-rohamoktól szenved, olyannyira, hogy már a férjét sem ismeri föl, mi több: a férfi tisztességében is kételkedni kezd.

Eközben Párizs törökök lakta negyedében, a X. kerületben két rendőrnyomozó, Nerteaux (Jocelyn Quirin) és Schiffer (Jean Reno) egy megoldhatatlannak látszó misztikus ügyet próbál megfejteni, melyben három, brutálisan meggyilkolt, illegálisan dolgozó, török nő szadista gyilkosa után nyomoznak.

Miközben a becsületes Nerteaux elszántan küzd, és a nyomozás érdekében megpróbál beépülni a török kolóniába, Schiffer piszkosabb eszközökkel ér el látható sikert az ügyben. Hamarosan mindketten rájönnek, hogy a török maffia felelős a gyilkosságokért, mert ezzel az üggyel akarják elterelni a figyelmet a Szürke Farkasok nevű fegyveres csoportról, amely a maffia szélső-jobb szárnya.

A kapcsolódási pont Anna és a három áldozat között a nő borzalmas múltjára vezet vissza. Anna időközben rádöbben, hogy arcát plasztikai műtéttel változtatták meg és semmi sem maradt eredeti kinézetéből, ez a titok csak apránként tárul fel Nerteaux és Schiffer előtt is. Mindhármójuknak szembesülniük kell a megdöbbentő igazsággal, amely a törökországi Cappadocia magányos tájára vezet…

 
1 990 Ft
Fejvadászok (2011 - Hodejegerne) (1DVD) (Jo Nesbo)

Roger Brown Norvégia legsikeresebb fejvadásza, aki hivatása mellett titokban műkincstolvajként tevékenykedik, nem kevés hatékonysággal. Ám amikor eddigi legmerészebb betörését készíti elő, rá kell jönnie, vadászból ezúttal üldözötté vált. Méltó ellenfélre talál, akinek nemcsak műkincsekre fáj a foga, de célja elérése érdekében az emberéletet sem kíméli. Kezdetét veszi az országos hajtóvadászat.
A Fejvadászok a skandináv krimi irodalom egyik legnépszerűbb szerzője, Jo Nesbø – Magyarországon is megjelent – világsikerű regényének filmadaptációja.

 
3 990 Ft
  Félelem órái, A (1990 - Desperate Hours) (1DVD) (Mickey Rourke - Anthony Hopkins)

Michael Bosworth, a gátlástalan és veszedelmes bűnöző sikeresen megszökik a börtönből. A rendőrség gyűrűje azonban szorul körülötte, s ő bűntársaival megpróbál sajátos receptje szerint egérutat nyerni. Kiszemel rejtekhelyül egy békés családi otthont, ahol biztonságban meghúzódhat, amíg a hajsza elcsitul. A halálra rémült család számára a kétségbeesés pokoli órái következnek, s helyzetük semmi jóval nem kecsegtet, hacsak nem veszik a saját kezükbe a sorsukat...

 
1 990 Ft
  Feltámadás (1999 - Resurrection) (1DVD) (Christopher Lambert)

John Prudhomme különc chicagói zsaru, elidegenedett teljesen kollégáitól és feleségétől. Fiát balesetben vesztette el, azóta nem hisz semmiben. Egyetlen ember bízik benne és akar társa lenni, Andrew, a fiatal nyomozó. Hat héttel Húsvét előtt szörnyű gyilkosság történik. Minden hét péntekén újabb hasonló bűntényre kerül sor. Demus, a precíz és fanatikus sorozatgyilkos Jézus testét akarja újraéleszteni az azonos korú áldozatok testrészeiből. A Biblia részeire utaló nyomokat hagy maga után. Közeleg Húsvét vasárnapja. Jézus szíve hiányzik, amely egy tiszta, újszülött gyermeké kell legyen. A detektívek számára csak az anya neve biztos: Mária.

 
990 Ft
  Fivér (2000 - Brother) (1DVD) (Takeshi Kitano) (Intercom kiadás)

Yamamoto, a japán maffia egyik oszlopos tagja úgy
látja, eljött az idő, hogy elmeneküljön Tokióból - főnökét ugyanis nemrég lemészárolta
egy rivális jakúza-csoport, neki sem lehet tehát sok esélye az életben maradásra.

Los Angelesben telepedik le, ahol bátyja már évek óta megvetette
a lábát - természetesen egy helyi maffiaszervezet oszlopos tagjaként.

Yamamoto hamar vezető egyénisége lesz a szervezetnek
és rövidesen végzetes lépésre szánja el magát: a teljes drogpiac megszerzése
érdekében hadat üzen az olasz szindikátusnak, ami lehet, hogy túl nagy falatnak
bizonyul majd, még akkor is, ha Yamamotót a Jakuza néhány profi gyilkosa
is segíti...

A film rendezője, a főszerepben is látható Takeshi Kitano
egyfajta rekordot könyvelhet el filmjével kapcsolatban: ennyi véres gyilkosságot,
ilyen mészárlást és ennyi hullát korábban kevés filmben láthattak a nézők!

 
1 990 Ft
Fogságban (2013 - Prisoners) (1DVD) (Hugh Jackman)

Milyen messze mennél el, hogy megvédd a családodat? Keller Dover (Hugh Jackman) minden szülő rémálmával néz szembe, amikor hatéves kislánya barátnőjével együtt eltűnik. A nyomozást vezető Loki detektív (Jake Gyllenhaal) letartóztatja az egyetlen gyanúsítottat – egy lakókocsi sofőrjét, amelyen a gyerekek játszottak – de bizonyítékok hiányában szabadon kell engednie.
Az őrjöngő apa, tudván, hogy a rendőrség több nyomot követve sem bukkant a kislányokra, úgy érzi, nincs más esélye, mint a kezébe venni az irányítást.

 
1 990 Ft
Fülke, A (1DVD) (minimális karcok a lemezen)

Egy sztori, amelyről már évekkel a forgatás előtt legendákat zengtek Hollywoodban!
Egy zseniális alapötlet, amelyhez foghatót még aligha láthattunk! Egy egész estés,
fantasztikusan izgalmas thriller, amely szinte végig egyetlen telefonfülkében
játszódik! Kiváló színészi alakítások és nagyszerű forgatókönyv - A fülke
az év egyik legjobb thrillere!
Megcsörren egy utcai telefon, egy férfi felveszi. És majdnem belehal. És örökre
megváltozik az élete. Mert egy mesterlövész hívja, aki a környező toronyházak
egyik ablakából éppen rá céloz.

Rég vadászik a férfira, mindent tud róla, ismeri a feleségét, a szeretőjét,
a titkait és a vágyait. Beszélgetni akar a férfi bűneiről: büntet és jutalmaz.
Habozás nélkül öl és pontosan céloz. A férfi nem teheti le a telefont, csak
vár és válaszol. Szeretné túlélni ezt a hívást; szeretne túljárni a lesipuskás
eszén.

Közben megérkezik a rendőrség, vezetőjük tárgyalni kezd a férfival, akinek
a fülkéje előtt egy halott hever. Azt hiszi, ő tettes. Nem ért semmit.

És az a nyugodt, kegyetlen hang a telefonban, egyre újabb követelésekkel áll
elő. És a férfi nem teheti le a kagylót még akkor sem, ha rendőrök tucatjai
szegezik rá a fegyvert...

 
1 990 Ft
Futár, A (1DVD) (2011) / nagyon karcos példány/
Százezer dollár egy aktatáska kézbesítéséért? Igazán szép summa, a bökkenő csak az, hogy a táskát egy rejtőzködő gyilkoshoz kell vinni, akinek a neve puszta említésére reszketni kezd a teljes alvilág.
Az ilyen feladatoknál alapszabály, hogy tilos kérdezni a küldeményről, és ezt pontosan tudja a szakma legjobbja, A FUTÁR (Jeffrey Dean Morgan) is, aki ezúttal végképp nem hibázhat, hiszen az a hozzá legközelebb állók életébe kerülne. Miközben bérgyilkosok vadásznak rá, szöve... 
1 490 Ft
Futballmaffia (1DVD)

Carlton Leach (Ricci Harnett – 28 nappal később, Vörös vihar) egyszerű futballhuligánként kezdte. Nem a meccs, nem kedvenc csapata, a West Ham United volt számára a fontos, hanem a vérre menő bunyók, amelyeket az ellenfél szurkolóival vívott meg minden hétvégén. Aztán Carlton rájött, hogy így csak a börtönbe juthat, ezért erejét az alvilág szolgálatába állította. Egyszerű kidobó emberből hamarosan a legnagyobb bulik részese lett. Amíg azonban a focimeccseket követő verekedések után még a vesztesek is megúszták kórházi ápolással, a maffia világában a legapróbb hiba is az ember életébe kerülhet. Carlton pedig kénytelen megtanulni, hogy ebben a közegben még a legjobb barátaiban sem bízhat.
Julian Gilbey igaz történeten alapuló, brutális gengszterfilmje elkalauzolja a nézőt a brit alvilág legsötétebb bugyraiba, ahonnan még a legkeményebbek sem mindig térnek vissza...

 
1 990 Ft
Gépész, A (1DVD)

Trevor Reznik (Christian Bale - Batman: kezdődik!) egy éve nem aludt egy percet sem, fizikailag leépült, szinte csontvázzá aszalódott. Holdkórosként jár be dolgozni nap mint nap egy gyárba, éjszakáit vagy a repülőtéri kávézóban tölti vagy, vagy egy prostituáltnál. Egy váratlan munkahelyi baleset azonban még jobban felborítja életét, félelmetes történések sora veszi kezdetét, és Reznik meg van róla győződve, hogy egy összeesküvés zajlik ellene. Fenyegető üzeneteket hagynak a lakásán, valaki mintha állandóan figyelné őt – Reznik élete folyamatos rémálommá válik.

 
2 990 Ft
Gibraltár (2013) (1DVD) (Julien Leclercq)

Marc Duval (Gilles Lellouche – A két mesterlövész, Tékozló szív) a nyolcvanas évek második felének Gibraltárjában üzemelteti a kocsmáját, mely a tengerészek gyakori találkozási pontja. A férfi úszik az adósságokban, fogalma sincs, hogy meddig tudja még fenntartani a helyet és mikor válik képtelenné a családja eltartására. Ekkor környékezi meg az ambiciózus vámügynök, Redjani (Tahar Rahim – A próféta, A múlt) egy olyan ajánlattal, mely kiránthatja Marcot a mélyből – feltéve, ha előtte nem süllyed el benne teljesen. Arra kéri a bártulajdonost, hogy nyissa ki a fülét és adjon tippeket a hatóságoknak, a kikötő ezen szakasza ugyanis a drogcsempészek kedvelt áruszállítási útvonala, akik mindig egy lépéssel üldözőik előtt járnak. Marcot a rajtaütések után fejpénz illeti, a kezdeti sikerek pedig felbátorítják. Egyre mélyebbre ássa magát a drogügyletekben, hamarosan nem csak megfigyelője, de részese is lesz az áruszállításnak. Amikor felfigyel rá egy rettegett olasz maffiafőnök (Riccardo Scamarcio – Szerelem, pasta, tenger, Bűnügyi regény), már késő kiszállnia: a férfi nemcsak a Marc-kal való üzletben lesz érdekelt, hanem viszonyt kezd annak gyönyörű és makacs húgával is (Mélanie Bernier – Populaire kisasszony, Nathalie második élete).

 
1 490 Ft
Gideon kardja (1DVD) (kissé karcos példány)

A Gideon kardja című thrillerben a Steven Bauer által vezetett terrorista ellenes különítmény elhatározza, hogy
bosszút áll az 1972-es müncheni olimpia alatt meggyilkolt izraeli sportolókért…
A Gideon kardja az izraeli igazságszolgáltatást mutatja be és a bosszúállás erkölcsiségét boncolgatja.

Az 1972-es müncheni olimpián terroristák tizenegy sportolót ejtenek túszul. A brutális támadás a fiatal sportemberek meggyilkolásával ér véget és az egész világon óriási felháborodást kelt. Az izraeli titkosszolgálat öt emberéből különleges csoportot hoz létre, mely a müncheni vérfürdő megbosszulására esküszik fel.

 
2 990 Ft
Gondolatbűnök (1DVD)

Freya McAllister átlagos tinédzser, félénk és szerény, semmi sem vár
rá, csak a jövője. De az érettségi bankett éjszakáján minden megváltozik. Ekkor
jönnek a hangok; hangok, melyeket csak ő hall, sokezer hang, melyek minden irányból
támadnak, kitartóan és megállíthatatlanul.

Freyánál erőszakos skizofréniát diagnosztizálnak, és a Brookridge
Elmegyógyintézetbe zárják. Itt tölti élete következő nyolc évét magányos őrületben.
Egészen addig a végzetes éjszakáig, amíg meg nem érkezik Dr. Michael Welles,
és tudatja Freyával, hogy nem őrült. Telepatikus képeséggel bír: a hangok
a fejében minden körülötte lévő férfi, nő és gyermek hangja...

Michael, a briliáns bio-pszichológiai kutató megtanítja a lányt, hogyan
koncentráljon a telepátiára, és ezt a képességet, mely eddig átok volt, hogyan
változtassa erőt adó tehetséggé.

Michael Welles csupán azt nem fedi fel, hogy a Nemzetbiztonsági Ügynökségnek
dolgozik, a világ legnagyobb és legtitkosabb hírszerző szervezetének, amely csak az országot leginkább fenyegető veszélyekkel foglalkozik.

 
1 490 Ft
Gonosz markában, A (1DVD) (Samuel L. Jackson)

John Fleton (Luke Wilson) élete épp összeomlóban van – nem sejti mennyire. A kertvárosi családapa úszik az adósságban, munkájából kirúgták, ráadásul hűtlensége miatt házassága is válságban van. Ám a megpróbáltatások még csak ezek után kezdődnek igazán! A háza előtt autójával lerobbant Richie (Samuel L. Jackson) előbb csak egy kis segítséget kér tőle, ám aztán olyan hajszába keveri, amelyből lehetetlennek látszik kiszállni. A titokzatos idegen egyre veszélyesebbnek tűnik, s az első gyilkosság után John kénytelen felülvizsgálni mindent, amit addigi életéről gondolt. Ki van vele és ki ellene ebben az őrült káoszban?

 
1 990 Ft
Gyilkolás művészete, A (1DVD) (Willem Dafoe)

Stan Aubrey nyomozó (Willem Dafoe – Pókember) visszavonult a rendőrség kötelékéből, most azonban ismét munkába áll, hogy felderítsen egy gyilkosságsorozatot, ami kísértetiesen emlékezteti egy régi, lezártnak hitt ügyére. A gyilkos most is úgy rendezi el a tett helyszínét és benne áldozatait, hogy azok különféle tükröződések segítségével bizarr műalkotásoknak tűnjenek, gúnyosan emlékeztetve ezzel Aubrey-t a korábbi esetre.

Ahogy a titokzatos elkövető lassanként Aubrey lelkének legmélyebb rétegeibe hatol, a detektív története egyszerre új, hátborzongató fényben jelenik meg előttünk. Egyre nehezebb eldöntenünk: mi is történt valójában a múltban...

 
1 990 Ft
Gyilkos eszme (1DVD)
Ludovico Vicedomini (Harvey Keitel) muszlimmá, és ezáltal az al-Káida tagjává akar válni. A feltétele, hogy szerepet vállal egy öngyilkos merényletben, amelyben el kell csábítania a fiatal Ledát (Jane March). A terv szerint Lédát használják fel egy repülőgép elleni terrortámadásban. Időközben azonban Ludovico kételkedni kezd a merénylet helyességében, ráadásul Ledával való kapcsolata is egyre szorosabbá válik. 
990 Ft
Gyilkos felvonó (1DVD) (2001) (Naomi Watts)
Valami baj van a toronyház liftjével, melytõl sorra követik egymást a szörnyűséges dolgok. Az emberek sosem a kívánt emeletre érkeznek, hanem a másvilágra. A kíváncsi szerelõ felfedezi, hogy nem a gépezet meghibásodása miatt vált a lift halálos csapdává, hanem valamilyen sötét, torz erõ irányítja a szerkezetet gonosz, ördögi célokkal. 
1 990 Ft

Sorrend: