Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

thriller


Sorrend:

Lélekvesztő (1DVD) (Drew Barrymore) (1992)
A természetben minden elemnek megvan párja: a férfinak a nő, a nappalnak az éjszaka, a jónak pedig a gonosz. Vannak emberek, akikben ez a kettősség mindennél rémisztőbb és hihetetlenebb dolgokban ölt testet. Holly Gooding (DREW BARRYMORE) meg van róla győződve, hogy létezik egy hasonmása, aki brutális kegyetlenséggel mészárolta le anyját. Alteregója szörnyű tetteit csak egyetlen érzelem vezérli: a gyűlölet, és egyetlen célja, hogy elpusztítsa Hollyt és kisajátítsa életét. Amikor Patrick Highs... 
1 490 Ft
Leszámolás Tokióban (1DVD) (Jackie Chan)

Nick (Jackie Chan – Csúformában, Első csapás), a nincstelen kínai gépszerelő azért érkezik Tokióba, hogy megtalálja elveszett szerelmét, Xiu-xiut, akinek a nagyvárosban veszett nyoma. A metropolisz sötét sikátorait járva Nick rövidesen a saját bőrén tapasztalja, hogy a helyi maffia milyen kegyetlenül bánik a mindenki által megvetett kínai bevándorlókkal. Mikor tudomást szerez arról, hogy Xiu-xiut egy feltörekvő jakuzafőnökhöz kényszerítették feleségül, úgy érzi, bosszút kell állnia – nemcsak saját menyasszonya elvesztéséért, hanem az összes sérelemért, amely őt és a honfitársait érte Tokió kegyetlen világában...

A Jackie Chan főszereplésével készült Leszámolás Tokióban kőkemény bűnügyi thriller, mely a villódzó neonhirdetések fénye mögött rejlő sötét alvilágot tárja elénk kíméletlen őszinteséggel.

 
1 990 Ft
Levél a halálsorról (1DVD) (1998) (Charlie Sheen)
A történet kibontakozása során Jessica Foster, Tenesse állam kormányzójának asszisztense interjút készít Raine-nel a halálsoron azzal a ürüggyel, hogy könyvt ír a bennlakókról. A viszonyok ellenére Raine előáll egy üggyel amiről úgy gondolja bebizonyíthatná ártatlanságát. Miss Foster az egyetlen ember akin keresztül Raine a börtönön kívül is hallatni tudja hangját, ám elképzelhető, hogy a nő is azoknak dolgozik akik beleverték az ügybe. Miközben kivégzésének időpontja egyre jobban közeledik, ... 
990 Ft
Meghurcolva (1DVD)

Ebben a feszült politikai thrillerben James Remar játssza John Luthert, aki eddigi elveit feladva az ország legismertebb szónokává válik. Mikor megtagadja egy olyan törvény támogatását, amely korlátozná a szólásszabadságot és a vallást, egy olyan politikai gépezet célpontjába kerül, amely a teljes elpusztítására törekszik. Gyilkossággal vádolják meg, és most menekülnie kell, bátorsága és akaratereje pedig óriási próbatétel elé kerül, miközben nyaka körül egyre szorul a hurok.

 
1 990 Ft
Megtört város (1DVD)

Billy Taggart, a New York-i exzsaru (Mark Wahlberg) az egyik legjobb rendőr volt a városban, ám utolsó nyomozása során túl messzire ment. Magándetektívként próbálja helyre tenni életét, mikor egy nap telefonhívást kap a polgármestertől, Hostetlertől (Russell Crowe), aki munkát ajánl neki, és lehetőséget, hogy visszakapja a jelvényét. Hostetler attól tart, hogy feleségének (Caherine Zeta-Jones) viszonya van, és ezzel veszélybe sodorja újraválasztásának esélyeit. Billy komolyan veszi a feladatot, egyre mélyebbre ássa magát az ügybe, és rájön, hogy sokkal többről van szó egy sima házasságtörési botránynál. Miután kiderül, hogy a polgármester csak kijátszotta és csőbe húzta őt, a New York utcáin edződött exrendőr az igazságot hajszolva pokollá változtatja a város teljhatalmú urának életét.

 
2 990 Ft
Mellékhatások (1DVD) (Side Effects)

Emily (Rooney Mara) és Martin (Channing Tatum) fényűző életet élnek. Mindenük megvan, amire csak vágynak, egészen addig, amíg Martint bennfentes kereskedelem miatt le nem tartóztatják. Emilyt nagyon megviselik a történtek, mély depresszióba esik, és amikor négy év múlva Martin kiszabadul a börtönből, képtelen örülni a visszatérésének.
Egy sikertelen öngyilkossági kísérlet után a nő felkeresi Jonathan Banks (Jude Law) pszichiátert, remélve, hogy a terápiák és az antidepresszánsok kirántják elkeseredéséből, és újra élvezni tudja az életet. A gyógyszerek azonban hatástalannak bizonyulnak: Emilyt sötét gondolatai már-már az őrületbe kergetik, ezért Banks új tablettát ír fel neki.
Az új pirula azonban olyan mellékhatásokkal jár, amikkel senki sem számolt…

 
1 490 Ft
Miranda (1DVD) (Christina Ricci, Kyle MacLachlan)
Frank, a fiatal könyvtáros, akit John Simm alakít, beleszeret Mirandába, a rejtélyes idegenbe.
A romantikus álmodozás átviszi Franket a szélhámosok, a szadista intrikusok és a szex világába, ahol semmi sem az, aminek tűnik.
Hősünk rádöbben, hogy Miranda három nő egyben: táncosnő, szélhámos és domina...
Csak az a kérdés, hogy a három csábító nő közül, melyik a valódi? 
990 Ft
  Mostohaapa, A (2009 - The Stepfather) (1DVD) (vágatlan, rendezői változat)

A katonai főiskoláról hazatérő Michael Harding (Penn Badgley – A pletykafészek tévésorozat) anyját fülig szerelmesen találja; az új férfi, (Dylan Walsh – Kés/alatt tévésorozat, Ház a tónál) már be is költözött hozzájuk. Eleinte úgy tűnik, David maga a megtestesült Mr. Tökéletes, az ideális férj- és mostohaapa-jelölt. Amikor azonban Michael és a barátnője (Amber Heard – Zombieland, Ananász expressz) utánanéznek kicsit a férfi múltjának, egészen mást találnak. A borzongás pedig garantáltan hazaér, még mielőtt a vacsora kihűlne.

 
1 490 Ft
Mr. Brooks (1DVD) (Kevin Costner)

Mr. Brooks sikeres üzletember, bőkezű adományozó, szerető férj és apa. Igazi alappillére társadalmunknak. Éjszakánként azonban megállíthatatlan sorozatgyilkos, aki túl okos ahhoz, hogy egyáltalán gyanúba keveredjen. Egészen mostanáig.

Mr. Brooks egy időre legyőzi rossz szellemét, ám két év után gyilkos ösztöne ismét előtör. Amikor végez egy szeretkező párral, maga sem sejti, hogy egy szemtanút hagyott maga után. A kukkoló Tom lefotózza az eseményeket, és megzsarolja Brooksot. Nem pénzt akar: életre szóló élményre vágyik. A gyilkos körül szorul a hurok, ráadásul egy okos nyomozónő, Tracy Atwood is a sarkában van.

Az idáig leginkább forgatókönyvíróként jeleskedő Bruce A. Evans (Állj mellém!, Dzsungelből dzsungelbe) az év egyik legizgalmasabb thrillerét alkotta meg egy skizofrén sorozatgyilkos szemszögéből, ragyogó színészi alakításokkal fűszerezve.

 
2 990 Ft
MR73 (1DVD) (2008) (Daniel Auteuil) / tékás

Justine magányosan és visszahúzódóan él, mióta szüleit brutálisan megölték, de mikor a gyilkos szabadlábra kerül a félelem és fájdalom újra előtör. Támaszra és barátra lel Louis Schneider, a kérlelhetetlen és megvesztegethetetlen marseille-i zsaru személyében, aki parancsnokai utasításai ellenére úgy dönt, hogy nyomozásba kezd.

Ez az út a pokolba vezet és nem biztos, hogy Justine-nek megváltást hoz.

 
1 990 Ft
Műanyag szerető (1DVD) ( 2003 )  ( használt )

Kenneth magányos ember, nem igazán érzi magát biztonságban egy társaságban sem.


Szenvedélyes kapcsolatot csak egy „valakivel” ápol, Nikkivel, a guminővel, akit interneten rendelt meg magának. Hamarosan megváltozik az élete, a babával kipróbált gyengéd érzések kollégája, Lisa felé fordulnak. Furcsa szerelmi háromszög alakul ki, Kenneth a domináns szilikonlány és a hús-vér eleven Lisa közötti választásra kényszerül...

 
1 990 Ft
Ne szólj száj! (1DVD) (felirat)

Dr. Nathan Conrad, a New York-i elitnegyed felkapott
pszichiátere nem panaszkodhat életére: szakmájában elismert, gazdag, de ami
a legfbb, boldog a családi élete.

Éppen a Hálaadási ünnepre indul hazafelé feleségéhez és kislányához,
amikor kollégája talányos esethez hívja. A páciens fiatal nő, akinek története
megmagyarázhatatlan erőszakról és egy sor korábbi sikertelen kezelésről szól.

Egyszóval Elisabeth Burrows pontosan az az eset, melyet
Nathan jól ismer pályája kezdetéről. Az ő segítsége az utolsó esély,
mielőtt a lányt elsüllyesztik egy állami intézményben.

Bár eleinte nem tulajdonít jelentséget a dolognak, egy idő
után kihívást lát a különös esetben, s érdeklődését csak fokozza a lány rejtélyes
megjegyzése: „Azt akarja, amit ők, ugye?… Soha nem fogom elárulni… egyiküknek
sem.”

Nathan nem is sejti, hogy Elisabeth érthetetlen
szavai veszélyt hoznak rá és családjára, és hamarosan olyan helyzetben találja
magát, mely lidérces álmaiban sem kísértette meg.

Az első kezelés éjszakáján elrabolják a kislányát, és az
életéért cserébe a pszichiáternek ki kell szednie Elisabeth-ből egy hatjegy
számot, melyet csak ismer.

Ha nem, 12 óra múlva kivégzik a túszt...

 
1 990 Ft
Ne szólj száj! (1DVD) (szinkron)

Dr. Nathan Conrad, a New York-i elitnegyed felkapott pszichiátere nem panaszkodhat életére: szakmájában elismert, gazdag, de ami a legfőbb, boldog a családi élete.

Éppen a Hálaadási ünnepre indul hazafelé feleségéhez és kislányához, amikor kollégája talányos esethez hívja. A páciens fiatal nő, akinek története megmagyarázhatatlan erőszakról és egy sor korábbi sikertelen kezelésről szól.

Egyszóval Elisabeth Burrows pontosan az az eset, melyet Nathan jól ismer pályája kezdetéről. Az ő segítsége az utolsó esély, mielőtt a lányt elsüllyesztik egy állami intézményben.

Bár eleinte nem tulajdonít jelentséget a dolognak, egy idő után kihívást lát a különös esetben, s érdeklődését csak fokozza a lány rejtélyes megjegyzése: „Azt akarja, amit ők, ugye?… Soha nem fogom elárulni… egyiküknek sem.”

Nathan nem is sejti, hogy Elisabeth érthetetlen szavai veszélyt hoznak rá és családjára, és hamarosan olyan helyzetben találja magát, mely lidérces álmaiban sem kísértette meg.

 
2 990 Ft
Néma düh (1DVD) (Chuck Norris)

Dan Stevens seriff nem riad vissza attól, hogy az utcai harcokban ököllel szolgáltasson igazságot. A keménykezű seriffnek ezúttal azonban egy mániákus gyilkostól kell megvédenie a kis texasi város lakóit. Stevens megdöbbentő tervet eszel ki az elpusztíthatatlannak tűnő gyilkos elfogására: egy tudományosan kifejlesztett szérum segítségével akarja megállítani. Egy utcai összecsapás során megismerkedik Alison Halmannel, a gyönyörű kutatónővel, aki teljesen elvonja a seriff figyelmét. A kalandért azonban hamarosan nagy árat kell fizetnie.

 
1 990 Ft
Nép szava, A (1DVD)

Marty Rockman, az egyik valóságshow hírhedt producere új ötlettel áll
elő. A nép szava című show-ban minden héten egy valódi bűntényt mutatnak
be a nézőknek - és ez alkalommal ők játsszák a bíróság szerepét. Ha a vádlottat
bűnösnek mondják ki, és megszavazzák, hogy halállal bűnhődjön tettéért, Rockman
a kivégzést is közvetíteni fogja...

Floridában váratlanul megszaporodik az erőszakos bűntettek száma. Tyler
kormányzó, aki a közelgő elnökválasztáson a bűnt keményen üldöző republikánus
szerepében akar fellépni, úgy dönt, engedélyezi Rockman valóságshow-ját,
és Tampában megkezdődnek a produkció előkészületei.

Sam Patterson köztiszteletben álló, liberális jogászprofesszor éppen
megpróbál kilábalni egy költséges válás nehézségeiből, amikor Rockman
felajánlja neki a show védőügyvédjének szerepét. A professzor meggyőzi magát,
hogy a valóságshow jó ügyet szolgál, és igent mond. Csatlakozik hozzá a gyönyörű
és tehetséges ügyésznő, Justine Mitchell és Dorette Potgieter,
az ambiciózus jogászhallgató, akit Sam az asszisztensének szemel ki.
Most már csak az első esetre van szükség, amely felett nyilvánosan kell törvényt
ülni...

 
1 490 Ft
  Nincs alku (1DVD) (Pro Video kiadás) (szinkron) (fotó csak reklám)

Pattanásig feszült a helyzet a chicagói rendőrség belső ügyeit vizsgáló osztály központjánál. Rendőrségi helikopterek köröznek a 20. emelet körül, mesterlövészek állnak készenlétben a szomszédos háztetőkön, és távcsöves puskájukat egy férfira szegezik. A célpont Danny Roman (Samuel L. Jackson), aki viszont a maga fegyverével tartja sakkban a hivatal vezetőjét és munkatársait.
Roman azért szánta el magát erre az elkeseredett lépésre, mert tisztázni akarja magát gyilkosság és sikkasztás vádja alól. Időt kell nyernie, és Roman pontosan tudja: addig figyelnek rá, míg emberek élete forog kockán. Tökéletesen meg van győződve igazáról – hiszen Danny Roman chicagói rendőrtiszt, a túszügyek legkiválóbb szakértője. Ismeri a túszszedési ügyek megoldásának hivatalos forgatókönyvét, tudja, milyen hatáskörrel ruházzák fel azt, akivel tárgyalnia kell, és nagyjából sejti azt is, hogy mi folyik a háttérben. Tisztában van természetesen azzal is, hogy szívét és koponyáját a fegyverek látcsövén keresztül tucatnyi mesterlövész tartja folyamatosan a célkereszt közepében. De kockáztatnia kell, mert ez az egyetlen módja, hogy meggyőzze ártatlanságáról a külvilágot. Hiába oldott meg személyesen több túszszedéses helyzetet, hiába ismeri a másik oldalt, nem lehet biztos abban, hogy a következő pillanatban nem éri halálos lövés. Amíg a törvény oldalán szolgált elítélte a tósszedőket, de most neki is ez az utolsó lehetősége. Tudja, hogy küldenek hozzá valakit, aki tárgyalni fog, és neki szüksége van arra, aki meghallgatja őt. Ezért azt követeli, hogy a másik kerület ismert, és hozzá hasonlóan tapasztalt közvetítőjét, Chris Sabiant (Kevin Spacey) hívják el tárgyalni. Végül Sabian is kénytelen szembesülni ugyanazzal a kérdéssel, amely Romant is foglalkoztatja: ki mozgatja a szálakat a háttérben? És hogyan illik a képbe Roman?

 
2 990 Ft
Nincs alku (1DVD) (Warner, pattintótokos) (felirat)

Pattanásig feszült a helyzet a chicagói rendőrség belső ügyeit vizsgáló osztály központjánál. Rendőrségi helikopterek köröznek a 20. emelet körül, mesterlövészek állnak készenlétben a szomszédos háztetőkön, és távcsöves puskájukat egy férfira szegezik. A célpont Danny Roman (Samuel L. Jackson), aki viszont a maga fegyverével tartja sakkban a hivatal vezetőjét és munkatársait.
Roman azért szánta el magát erre az elkeseredett lépésre, mert tisztázni akarja magát gyilkosság és sikkasztás vádja alól. Időt kell nyernie, és Roman pontosan tudja: addig figyelnek rá, míg emberek élete forog kockán. Tökéletesen meg van győződve igazáról – hiszen Danny Roman chicagói rendőrtiszt, a túszügyek legkiválóbb szakértője. Ismeri a túszszedési ügyek megoldásának hivatalos forgatókönyvét, tudja, milyen hatáskörrel ruházzák fel azt, akivel tárgyalnia kell, és nagyjából sejti azt is, hogy mi folyik a háttérben. Tisztában van természetesen azzal is, hogy szívét és koponyáját a fegyverek látcsövén keresztül tucatnyi mesterlövész tartja folyamatosan a célkereszt közepében. De kockáztatnia kell, mert ez az egyetlen módja, hogy meggyőzze ártatlanságáról a külvilágot. Hiába oldott meg személyesen több túszszedéses helyzetet, hiába ismeri a másik oldalt, nem lehet biztos abban, hogy a következő pillanatban nem éri halálos lövés. Amíg a törvény oldalán szolgált elítélte a tósszedőket, de most neki is ez az utolsó lehetősége. Tudja, hogy küldenek hozzá valakit, aki tárgyalni fog, és neki szüksége van arra, aki meghallgatja őt. Ezért azt követeli, hogy a másik kerület ismert, és hozzá hasonlóan tapasztalt közvetítőjét, Chris Sabiant (Kevin Spacey) hívják el tárgyalni. Végül Sabian is kénytelen szembesülni ugyanazzal a kérdéssel, amely Romant is foglalkoztatja: ki mozgatja a szálakat a háttérben? És hogyan illik a képbe Roman?

 
990 Ft
  Nincs kegyelem (1986 - No Mercy) (1DVD) (Richard Gere) (feliratos)

Eddie, a chicagói rendőr, New Orleansba utazik egy kollégája brutális meggyilkolása ügyében. Hamar le is tartóztatja a szemtanút, egy nőt, aki a hírhedt bérgyilkos, Losado szeretője. A rendőr kideríti, hogy Losado és a befolyásos Deveneux család illegális embercsempészéssel foglalkozik. Losado üldözőbe veszi Eddie-t és a nőt, Michelt, akik a louisianai mocsarakba menekülnek.

 
3 990 Ft
Nincs kiszállás - The Commuter (1DVD) (Liam Neeson)

Egy életunt biztosítási ügynök (Liam Neeson – Elrabolva, Fehér pokol) egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen (Vera Farmiga – Démonok között) leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai, sőt még családja életét is.

Extrák: Képgaléria

 
2 990 Ft
Nostradamus - A legenda újjáéled (1DVD)
Michael Nostrand nyomozó egy rituális gyilkosságsorozat ügyében nyomoz, melyben az áldozatok mind porig égtek. Sem az FBI, sem pedig Nostrand nem talál összefüggést az esetek között, és az indíték is ismeretlen. Lucy, az FBI médiuma megdöbbentő tézissel áll elő. Egy ősi szekta, az Antikrisztust szolgáló Hatodik Rend az időben utazva elő akarja idézni az Armageddont, ami akkor veszi kezdetét, amikor megölik a listájukon szereplő utolsó embert is. A kétkedő Nostrand egy hihetetlen időutazás sor... 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés