Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

thriller


Sorrend:

Ne szólj száj! (1DVD) (szinkron)

Dr. Nathan Conrad, a New York-i elitnegyed felkapott pszichiátere nem panaszkodhat életére: szakmájában elismert, gazdag, de ami a legfőbb, boldog a családi élete.

Éppen a Hálaadási ünnepre indul hazafelé feleségéhez és kislányához, amikor kollégája talányos esethez hívja. A páciens fiatal nő, akinek története megmagyarázhatatlan erőszakról és egy sor korábbi sikertelen kezelésről szól.

Egyszóval Elisabeth Burrows pontosan az az eset, melyet Nathan jól ismer pályája kezdetéről. Az ő segítsége az utolsó esély, mielőtt a lányt elsüllyesztik egy állami intézményben.

Bár eleinte nem tulajdonít jelentséget a dolognak, egy idő után kihívást lát a különös esetben, s érdeklődését csak fokozza a lány rejtélyes megjegyzése: „Azt akarja, amit ők, ugye?… Soha nem fogom elárulni… egyiküknek sem.”

Nathan nem is sejti, hogy Elisabeth érthetetlen szavai veszélyt hoznak rá és családjára, és hamarosan olyan helyzetben találja magát, mely lidérces álmaiban sem kísértette meg.

 
2 990 Ft
Negyedik angyal, A  (1DVD) (2001) (Jeremy Irons)
Simon Boyd, egy londoni újságíró felesége és két gyermeke meghal egy balul sikerült repülőgépeltérítés során. Simon gyászánál csak a dühe és elkeseredése nagyobb, amikor megtudja, hogy a terroristák felelősségrevonása politikai huzavonák és a háttérben zajló titkos egyezkedések miatt késlekedik. Amikor egy amerikai diplomata azt ajánlja a férfinek, hogy keressen alternatív módszereket az igazságszolgáltatásra, még nem tudja, hogy a gyilkosokat egy országok közötti aljas megállapodásnak köszön... 
2 990 Ft
Néma düh (1DVD) (Chuck Norris)

Dan Stevens seriff nem riad vissza attól, hogy az utcai harcokban ököllel szolgáltasson igazságot. A keménykezű seriffnek ezúttal azonban egy mániákus gyilkostól kell megvédenie a kis texasi város lakóit. Stevens megdöbbentő tervet eszel ki az elpusztíthatatlannak tűnő gyilkos elfogására: egy tudományosan kifejlesztett szérum segítségével akarja megállítani. Egy utcai összecsapás során megismerkedik Alison Halmannel, a gyönyörű kutatónővel, aki teljesen elvonja a seriff figyelmét. A kalandért azonban hamarosan nagy árat kell fizetnie.

 
1 990 Ft
Nincs alku (1DVD) (Warner, pattintótokos) (felirat)

Pattanásig feszült a helyzet a chicagói rendőrség belső ügyeit vizsgáló osztály központjánál. Rendőrségi helikopterek köröznek a 20. emelet körül, mesterlövészek állnak készenlétben a szomszédos háztetőkön, és távcsöves puskájukat egy férfira szegezik. A célpont Danny Roman (Samuel L. Jackson), aki viszont a maga fegyverével tartja sakkban a hivatal vezetőjét és munkatársait.
Roman azért szánta el magát erre az elkeseredett lépésre, mert tisztázni akarja magát gyilkosság és sikkasztás vádja alól. Időt kell nyernie, és Roman pontosan tudja: addig figyelnek rá, míg emberek élete forog kockán. Tökéletesen meg van győződve igazáról – hiszen Danny Roman chicagói rendőrtiszt, a túszügyek legkiválóbb szakértője. Ismeri a túszszedési ügyek megoldásának hivatalos forgatókönyvét, tudja, milyen hatáskörrel ruházzák fel azt, akivel tárgyalnia kell, és nagyjából sejti azt is, hogy mi folyik a háttérben. Tisztában van természetesen azzal is, hogy szívét és koponyáját a fegyverek látcsövén keresztül tucatnyi mesterlövész tartja folyamatosan a célkereszt közepében. De kockáztatnia kell, mert ez az egyetlen módja, hogy meggyőzze ártatlanságáról a külvilágot. Hiába oldott meg személyesen több túszszedéses helyzetet, hiába ismeri a másik oldalt, nem lehet biztos abban, hogy a következő pillanatban nem éri halálos lövés. Amíg a törvény oldalán szolgált elítélte a tósszedőket, de most neki is ez az utolsó lehetősége. Tudja, hogy küldenek hozzá valakit, aki tárgyalni fog, és neki szüksége van arra, aki meghallgatja őt. Ezért azt követeli, hogy a másik kerület ismert, és hozzá hasonlóan tapasztalt közvetítőjét, Chris Sabiant (Kevin Spacey) hívják el tárgyalni. Végül Sabian is kénytelen szembesülni ugyanazzal a kérdéssel, amely Romant is foglalkoztatja: ki mozgatja a szálakat a háttérben? És hogyan illik a képbe Roman?

 
990 Ft
Nostradamus - A legenda újjáéled (1DVD)
Michael Nostrand nyomozó egy rituális gyilkosságsorozat ügyében nyomoz, melyben az áldozatok mind porig égtek. Sem az FBI, sem pedig Nostrand nem talál összefüggést az esetek között, és az indíték is ismeretlen. Lucy, az FBI médiuma megdöbbentő tézissel áll elő. Egy ősi szekta, az Antikrisztust szolgáló Hatodik Rend az időben utazva elő akarja idézni az Armageddont, ami akkor veszi kezdetét, amikor megölik a listájukon szereplő utolsó embert is. A kétkedő Nostrand egy hihetetlen időutazás sor... 
1 990 Ft
Nővérek (1973 - Sisters) (1DVD) (Brian De Palma)

Olyan szépen indult! Egy bűbájos fotómodell és egy fiatal újságíró találkozik egy tévéműsor forgatásán, megtetszenek egymásnak, együtt alszanak – és másnap reggel a férfi halott. Halálra szurkálták egy késsel. És ezzel hajmeresztő eseménysor veszi kezdetét. A lánynak van egy műtéttel szétválasztott sziámi ikre, aki nővérével szöges ellentétben maga a testet öltött rosszindulat. S az esetnek szemtanúja is van: az átellenben lakó riporternő, aki látta a bűntényt és kihívta a rendőrséget – ám a helyszínen nincs se hulla, se vérnyom, a világon semmi áruló jel. A tanúnak senki sem hisz, a nyomozók bolondnak vélik, ellenben a gyilkos tudja a nevét és a címét...

 
1 490 Ft
Nővérek (2006 - Sisters) (1DVD) (Douglas Buck)

Az Oscar®-jelölt Chloë Sevigny (A fiúk nem sírnak) és Stephen Rea (A síró játék) főszereplésével készült ez a lélektani thriller, amelynek eredeti történetét Brian De Palma írta.

Egy oknyomozó riporter és egy ifjú orvos egy hírhedt pszichiáter és gyönyörű asszisztense kétes ügyletei után nyomoznak, de többet tudnak meg, mint amennyit szerettek volna...

Grace Collier újságírónő (Sevigny) elhatározza, hogy lerántja a leplet a Dr. Lacan (Rea) külvárosi kórházában zajló sötét üzelmekről. A súlyosan sérült gyermekeknek otthont adó klinika vészjósló titkokat rejt: néhány beteg különös körülmények között hal meg. Lehet, hogy Dr. Lacan kísérleteket hajt végre a gyermekeken? Lehet, hogy a doktor bájos, ám kissé labilis asszisztense, Angelique (Lou Doillon) is hasonló kísérletek alanya volt?

Grace nyomozása során egyre jobban belegabalyodik a hazugságok hálójába, és hamarosan az elméje épsége, sőt az élete is veszélybe kerül...

 
1 990 Ft
Oldboy (1DVD) (Park Chan-Wook) (2003)
A kislánya születésnapjára készülő férfit, Oh Dae-sut elrabolják, és tizenöt éven át fogva tartják egy szobában. Etetik, itatják, drogokkal tömik, egyetlen kapcsolata a világgal egy tévé, amelyből megtudja,.. 
1 990 Ft
Öldöklő Szerelem (1DVD) (Rosario Dawson, Katherine Heigl)
Tessa Connover (Katherine Heigl) a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy véget ért a házassága Daviddel (Geoff Stults), azt pedig főleg nem,
hogy az exférje azóta eljegyezte új barátnőjét, Julia Bankset (Rosario Dawson).
Julia úgy érzi, David személyében végre megtalálta élete szerelmét, és leszámolhat saját zűrös múltjával.
Tessa féltékenysége azonban olyannyira betegessé válik, hogy egy idő után már csak egyetlen cél lebeg a szemei előtt, hogy Julia életét pokollá ... 
990 Ft
Ölj meg újra! (1DVD) (1989) ( Val Kilmer)
Jack, a magánnyomozó nemrég még a legjobbak közé tartozott.
Ma már csak két dolog érdekli, az ital és a szerencsejáték.


Fay, a lány, szexis, elvetemült és pénzt akar. Mindenáron...
Most éppen háromnegyed millió dollár zsákmánnyal kell vetélytársai elől eltűnnie.


Jackhez menekül védelemért és ezzel a férfit is bajba
sodorja.


A nyomozónak hamarosan rá kell döbbennie, hogy számára talán
nem is az üldözők jelentik a halálos veszélyt... 
990 Ft
Öngyilkos túra  (1DVD)
Max biztosítási nyomozó, aki egy bizonyos Arthur nevezetű férfi eltűnését vizsgálja. A megbízás a világtól elzárt Aurora Hotelbe vezeti, amely az öngyilkosságra hajlamos embereknek igyekszik segítséget nyújtani különleges módszerekkel. Max hamarosan elkezdi megkérdőjelezni a körülötte lévő valóságot. Vajon az egyetlen kiút a halál? 
1 990 Ft
Önkívület (1DVD) (Self/Less, 2015) / tékás

Damian (az Oscar®-díjas Ben Kingsley), a dúsgazdag építész napjai meg vannak számlálva, ám egy radikális orvosi eljárás során tudatát átültetik egy fiatal, egészséges testbe (Ryan Reynolds), és innentől kezdve úgy érzi, övé a világ. De amikor a gazdatest emlékei lassan kezdenek felszínre törni, Damian nyomozásba fog, hogy kiderítse, kinek is vette el az életét. Csakhogy az újjászületését segítő szervezetről hamarosan kiderül, hogy sötét titkot rejtegetnek, és bármire hajlandók, hogy azt megőrizzék azt Tarsem Singh (Halhatatlanok, Zuhanás) fordulatos sci-fi thrillerében.

 
1 990 Ft
  Országút fantomja 1., Az (2DVD) (Legendák klubja kiadás)

Jim Chicagóból San Diegóba tart kocsijával és a kimerítő, végtelennek
tűnő út közben kis híján végzetes baleset éri - elalszik a volánnál, és amikor
felriad, csak másodpercei maradnak, hogy kikerüljön egy felé rohanó kamiont.
Amikor az út mentén megpillant egy stoppost, úgy dönt, felveszi útitársnak -
így legalább könnyebb lesz ébren maradnia. Arra azonban nem számított, hogy
életben maradnia viszont ettől kezdve jóval nehezebb lesz!

A stoppos egy pengével fenyegeti meg Jim férfiasságát, aki lélekjelenlétének
köszönhetően egy ügyes manőverrel megszabadul kéretlen utasától, és fellélegezve
tapos bele újra a gázba.

Nem sokkal később egy másik autó előzi meg Jimet, és a hátsó ablakon
át az előző stoppos integet neki. Jim hiába próbálja utolérni és figyelmeztetni
az előtte haladó autó sofőrjét, amikor utoléri a kocsit már csak vérbe fagyott
holttesteket talál...

Hosszú még az út San Diegóig, és az igazi játék még csak most kezdődik: a stoppos
halálos árnyékként követi Jimet és sorra gyilkol meg mindenkit, akivel
a fiú kapcsolatba lép, vagy aki segíteni tudna neki. Jimnek nincs kétsége
afelől, hogy a végén neki is újra szembe kell néznie az országút fantomjával...

 
3 990 Ft
  Őrület (1DVD) (Harrison Ford - Roman Polanski) (Warner,) (felirat) (fotó csak reklám) (pattintótokos)

Dr. Richard Walker, amerikai sebész egy kongresszusra érkezik Párizsba, felesége kíséretében. Egyik este a feleség nyomtalanul eltűnik a szállodai szobából. Richard azonnal a rendőrségre rohan, hogy bejelentse az esetet. Döbbenten kénytelen tudomásul venni, hogy a hivatalos szervek teljes közönnyel viseltetnek az ügy iránt. Nem marad más választása, mint önálló nyomozásba kezdeni, ami különösen nehéz feladat egy idegen városban. Szerencséjére hamarosan segítőtársra akad egy különös lány, a szexis Michele személyében...

 
1 990 Ft
  Összeesküvés-elmélet (1DVD) (Kerülj szinkronba! kiadás)

Jerry Fletcher taxisofőr a legfinomabban szólva is kissé bogarasnak tűnik. Összeesküvés-elméleteket gyárt, és azokkal traktálja utasait, és bárki mást, aki az útjába kerül. Szerinte például a vietnámi háború fogadásból tört ki és a NASA az űrből előidézett földrengésekkel az elnök életére tör.
Ezekkel az eszement képzelgésekkel bombázza Alice Sutton ügyésznőt is, aki jóindulatú félnótásnak tartja Jerryt. Mígnem Jerry egyik elmélete tényleg igaznak bizonyul...

Veszélybe került mindkettőjük élete és kénytelenek menekülni a mindenhol ott lappangó ellenség elől. Jerrynek most már nemcsak magát és Alice Suttont kell megvédenie. Még azt is ki kell találnia, hogy melyik elmélete érintett egyeseket oly érzékenyen…

 
1 990 Ft
Összeomlás (1DVD)

Bizonyos helyzetekben mindenki érezte már, hogy betelt a pohár. Filmünk hősét éppen Los Angeles belvárosa felé hajtva kapja el ez az érzés, amikor a belvárosba vezető úton, az egyik legforróbb nyári délelőtt kilátástalannak tűnő forgalmi dugóba kerül.

Egy ideig eszelős tekintettel figyeli a feje körül keringő legyet, aztán gondol egyet, kiszáll az autójából és elindul hazafelé.

Határozottan, nyílegyenesen tart célja felé, miközben leszámol mindennel, ami az útját állja, vagy ami valaha idegesítette a hétköznapok során: baseballütővel miszlikbe aprít egy vegyeskereskedést, mivel szemtelenül magas árat kér a tulaj egy doboz kóláért, aktatáskájával ver félholtra két útonállót, akik a pénzére pályáztak, majd a tőlük elvett fegyverrel fenyegeti meg egy gyorsétkezde kiszolgálóját, amiért egy fonnyadt hamburgert kapott, és aknavetővel vet véget a forgalmi dugót okozó építkezésnek.

A tisztességes, öltönyös polgár élete óráról órára omlik össze. Délutánra már ő az egyes számú közellenség, és a rendőrség teljes állománya őt keresi. Különösen egy rendőrtiszt érdeklődik a szokatlan eset után, aki éppen nyugdíjazás előtt áll, és szinte presztízskérdésnek tartja, hogy sikerrel oldja meg a feladatot...

 
2 990 Ft
Összetört képmás (1DVD) (Shattered Image, 1998)

A detektív azon töpreng, hogy ki lehet az igazi Jessie Markham. Az a gazdag fiatal nő, aki nászútjukon azzal gyanúsította férjét, hogy előre kitervelten az életére tör? Vagy a csinos, hidegvérű bérgyilkos, akinek legújabb szeretője lehet a kulcs a rejtélyhez? Úgy tűnik, mindkettő csak a másik álmában létezik.

 
990 Ft
  Osterman-víkend, Az (1DVD) (Sam Peckinpah) (Warner Home Video / Oliza Film kiadás)

John Tanner, a közismert televíziós műsorvezető és három legjobb barátja minden évben együtt töltenek egy hosszú hétvégét. Ebben az évben azonban a dolgok másképp alakulnak… Johnt figyelmezteti a CIA egyik ügynöke, hogy barátai a KGB-nek dolgoznak. Mi történik valójában? Kiben bízhat az ember? Kamerák és lehallgató-készülékek kereszttüzében kegyetlen harc kezdődik túlélésért.

A Robert Ludlum bestsellere alapján készült film a rendező, Sam Peckinpah (Vad banda, Konvoj) utolsó vérfagyasztóan izgalmas thrillere.

 
1 990 Ft
Otthon, biztonságban (1DVD) /használt, kissé karcos/

A történet egy szép napsütötte reggelen kezdődik Los Angelesben. Brad (Rory Cochrane) elbúcsúzik munkába induló feleségétől, Lexitől (Mary McCormack), és éppen hozzáfog napi tennivalóihoz, amikor a rádióban azt hallja, hogy a városban bomba robbant. Később további robbanásokról érkezik hír, és kiderül, hogy veszélyes kinézetű, valószínűleg mérgező porfelhő került a levegőbe a Los Angeles-i medence fölött. A rádió bemondja, hogy a robbanások túlélőit karanténba zárták, és a hatóságok azt tanácsolják az embereknek, hogy maradjanak otthon, és gyorsan zárkózzanak be, mielőtt a szennyezett porfelhő eléri őket. Az utakat azonnal lezárják, és a telefonkapcsolat is akadozik, így Brad úgy dönt, hogy bezárkózik a házába és elszigeteli magát, szomszédja, Alvaro (Tony Perez) segítségével.

Úgy gondolják, hogy Lexi nem tud majd hazajönni, ezért Brad hagy számára némi ruhát, vizet és élelmet kint a ház mögött. De Lexi, aki közben autóbalesetet szenvedett, még él, és sikerül hazajutnia, testét azonban még mindig a robbanásból származó törmelék és por borítja. Ha Brad beengedi a házba, az asszony megfertőzheti őt és Alvarót, így Lexi a házon kívül reked.

A városban hatalmas a felfordulás, rendkívüli állapotot hirdetnek. Lexi és Brad a kevés tartalékával próbálja kihúzni, miközben ajtók és falak választják el őket egymástól. A külvilágból szinte semmi információt nem kapnak. Végül megérkezik a hivatalos „segítség” is, azonban nincs sok köszönet benne…
Az Otthon, biztonságban tökéletesen ábrázolja, hogy mi történik egy terrortámadás által előidézett krízishelyzetben, ha magunkra maradunk az eluralkodó pánik, frusztráció és a médiából érkező torz és hamis információáradat közepette.

 
1 490 Ft
Óvakodj az idegentől! (1DVD)

Dr. Sarah Taylor pszichiáternő feladata egy sorozatgyilkos épelméjűségének vizsgálata. Egy délután hazafelé menet feltűnően férfias fiatalember szólítja le. Az idegen az első pillanattól lenyűgözi. Az ismeretséget hamarosan forró egymásra találás követi. Ám ettől kezdve egyre több furcsa, érthetetlen, ijesztő esemény történik Sarah-val...

 
990 Ft

Sorrend: