Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

thriller


Sorrend:

Ámok (1DVD) (Havoc) (fotó csak reklám)

A vágyak néha túl messzire visznek. A kétszeres Oscar®-díjas Barbara Kopple és az Oscar®-díjas forgatókönyvíró, Stephen Gaghan mellbevágóan kemény és felkavaróan erotikus thrillere Los Angeles-i tizenévesekről szól, akik a tiltott dolgok vonzásába kerülnek. Az Ámok, amelyben Anne Hathawayt perzselően szexi és teljesen váratlan szerepben láthatjuk, az év egyik legsokkolóbb és legellentmondásosabb filmje!

Megunva otthonuk, a gazdag kertváros unalmas biztonságát Allison (Hathaway) és Emily (Bijou Phillips) végigkocsikáznak Kelet-Los Angelesen, ahol a drogok, az erőszak és a bandák rémisztő világával találkoznak. Félelmük azonban hamar elragadtatássá változik, és a barátnők azon kapják magukat, hogy elcsábította őket a sötét és veszélyes világ, ahol egy csinos lány mindent megkaphat... kivéve még egy esélyt.

 
2 990 Ft
Angyalszív (1DVD) (Mirax kiadás)

Alan Parker, olyan meghatározó filmklasszikusok alkotója, mint A fal,
az Éjféli expressz, a Madárka, a Lángoló Mississippi, vagy
az Evita, 1987-ben a sötét thrillerek birodalmában tett látogatást, és
szabályosan sokkolta a közönséget az Angyalszív meglepő történetével.
Az 50-es évek füstös brooklyni világában élő kiégett magándetektív, Harry
Angel egy titokzatos megbízótól - egy bizonyos Louis Cyphre-től -
azt a feladatot kapja, hogy keressen meg egy eltűnt énekest.

Az eleinte rutinmunkának tűnő megbízatás hamarosan elképesztő rémálommá válik
Harry számára. Mindenki, akivel Harry beszélt, akiről úgy tűnik,
hogy bármit is tud az eltűnt énekesről, hamarosan holtan bukkan fel. Kegyetlen,
rituális gyilkosság áldozatai lesznek mindannyian, és a magándetektívben egyre
erősödik a gyanú, hogy ezúttal nem egyszerű eltűnési esetről van szó, hanem
egy sátánista szekta mozgatja a szálakat. De az is lehet, hogy valaki végig
az orránál fogva vezette.

Mire azonban Harry megfejti a rejtvényt, bejárja a pokol minden bugyrát...

 
990 Ft
Árnyjátékos (1DVD) /használt/

Az 1990-es években, a forrongó északír fővárosban, Belfastban egy rosszul megszervezett akció során elfogják a radikális terrorszervezet, az IRA egyik aktív tagját. A nőt megzsarolja a brit titkosszolgálat, az MI5, s hogy fiát megmentse, valamint az életfogytiglani börtönbüntetést megússza, vállalja, hogy informátor legyen. Döntésével viszont lehetetlen kettős játszmába kezd: előbb-utóbb meg kell osztania a titkosszolgálattal értékes információkat az IRA működéséről, ám ezzel ugyanúgy aláírná a halálos ítéletét – csak saját társai szemében. Kettős szerepét ráadásul egyre nehezebben tudja titkolni, mind gyanúsabbá válik, így kezdetét veszi az időfutás az életért.

 
1 990 Ft
Átkozott szerencse (1DVD)

Wesley Snipes (Penge-trilógia) játssza Luckyt, az egykori drogkereskedőt, akit jó útra térése óta üldöz a balszerencse. Amikor jobb belátása ellenére elmegy egy gengszter születésnapi partijára, rádöbben, hogy csapdába csalták, és életveszélyes macska-egér játékba keveredett egy korrupt zsarukból álló bandával. Mire észbe kap, ellopott több millió dollárt, elrabolt egy nagyszájú táncosnőt, és rendőrök, fejvadászok, valamint szadista sorozatgyilkosok lihegnek a nyomában.

A pörgő tempójú, laza akcióthrillerben, amelyben Mario Van Peebles rendező (A fekete párduc) és a háromszoros Arany Glóbusz-nyertes Cybill Shepherd is feltűnik, három látszólag teljesen független szál fut össze egy kirobbanó befejezésben. A túlélés pedig csak a vakszerencsén múlik…

 
1 990 Ft
Azonosság (1DVD)

Elhagyott motel egy országút mentén. Csupán a megállíthatatlanul zuhogó eső
lendíti fel kivételesen a forgalmát. Mivel a víz elönti a közeli főutat, egyszerre
tíz vendég is kénytelen itt megszállni. Mindannyian a lehető leghamarabb szeretnének
tovább utazni: egy fegyencet szállító rendőrtiszt, egy rejtőzködő szerelmespár
és ismeretlen céllal utazó, magányos emberek vállnak átmenetileg kényszerű lakótársakká.
Azt hiszik, hamarosan továbbindulhatnak. De örökre itt maradnak.

Valaki egymás után megöli a motel szállóvendégeit. Azok, akik egyelőre megúszták,
nyomozni kezdenek. Keresik, mi a közös bennük, mi hozta őket épp ekkor épp ide.
És rájönnek a megoldásra. Csak éppen nem hajlandók elhinni…

 
1 990 Ft
Bajusz, A  (1DVD) (2005) (karcos példány)
Mit szólnál hozzá, ha leborotválnám a bajuszomat?” – kérdezi Marc. „Nem tudom, nekem így is tetszel. Igazából sose ismertelek bajusz nélkül.” – feleli Agnès.

Marc hirtelen szeszélytől vezérelve leborotválja a bajuszát, de hazatérő felesége nem vesz észre rajta semmilyen változást. A dolog egyre különösebbé válik, amikor sem a barátai, sem a kollegái nem veszik észre, hogy nincsen többé bajusza. Marc úgy érzi, hogy jó viccből is megárt a sok, és arra kéri Agnèst, hogy hag... 
1 490 Ft
  Bárányok hallgatnak, A (1DVD) (Oscar-díj) (Intercom kiadás) (szinkron)

Clarice Starling az FBI-akadémia fiatal reménysége váratlan és ugyancsak megtisztelő megbízást kap. Jack Crawford, az iroda egyik vezetője arra kéri a fiatal lányt, hogy segítsen nekik egy az egész országok félelemben tartó gyilkosságsorozat tettesének kézrekerítésében.

A gyilkos - akit a szenzációéhes bulvársajtó Buffalo Bill-ként emleget - fiatal nőket gyilkol meg és lenyúzza a bőrüket! Crawford szerint van valaki, aki nyomra vezethetné az egyelőre sötétben tapogatózó FBI-t. Ez a valaki nem más, mint Dr. Hannibal Lecter, a zseniális pszichiáter, aki mellesleg szintén pszichopata sorozatgyilkos és egy ideje egy kiemelten biztonságos cellában élvezi az FBI vendégszeretetét.

Crawford elmélete szerint egy hamvas, ártatlan, de intelligens lány talán szóra bírhatja az egyébként megtörhetetlennek tűnő emberevő szörnyeteget.
Mint az Clarice és Hannibal első hátborzongató beszélgetésén kiderül, a doktor valóban jobban ismeri a gyilkos gondolkodásmódját, mint az FBI, és Crawfordnak abban is igaza volt, hogy Clarice lehet a kulcs a doktor zárt világához.

De Hannibal nem adja ingyen az információt. Minden egyes apró nyomért, sugallatért cserébe elvárja, hogy Clarice egyre több részletet áruljon el saját múltjából. Az idő pedig sürget: újabb és újabb megcsonkított áldozatok bukkannak fel és úgy tűnik, Buffalo Bill ezúttal egy szenátor lányát is elrabolta…

Minden idők egyik leghátborzongatóbb thrillere öt Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb film, a legjobb rendezés, valamint a legjobb férfi és női főszereplőnek járó díjat!

 
3 990 Ft
  Behálózva (2013 - Closed Circuit) (1DVD) (Eric Bana) (nagyon karcos példány)

Egy londoni piacon végrehajtott robbantást követően embervadászat indul egy terroristasejt ellen, amit egyetlen gyanúsított él túl. Farroukh Erdogan (Denis Moschitto) azonnal börtönbe kerül, és megkezdődnek az előkészületek az évszázad tárgyalásához.
Azonban vádemeléshez szükséges bizonyítékok olyan titkosak, hogy azokhoz sem Erdogan, sem az ügyvédje nem férhet hozzá, csak a kormány által kijelölt ügyész, Claudia Simmons-Howe (Rebecca Hall). A tárgyalás előtt Erdogan ügyvédje váratlanul meghal, és Claudia korábbi szerelme, a vérprofi Martin Rose (Eric Bana) lép a helyébe. Claudia és Martin titokban akarják tartani egykori kapcsolatukat, de a lebukásnál jóval nagyobb veszéllyel kénytelenek szembenézni: a kirakós darabjainak összeillesztése során rájönnek, hogy egy komplex összeesküvés zajlik a fejük fölött, és helyzetük percről percre életveszélyesebb.

 
1 490 Ft
Bele a semmibe (1DVD) (2007)
Ausztrália tündöklő ege alatt, a kegyetlen távolságok birodalmában játszódik a Bele a semmibe, egy fiatal pár hátborzongató története. Egy barátságosnak tűnő idegen rémálommá változtat egy fantasztikus kalandot.
Sophie és Alex kalandot keresve Ausztráliába utazik. Megismerkednek egy titokzatos amerikaival, és úgy döntenek, vele együtt térnek le a turistáknak való unalmas útról.
Ahogy azonban a napsütés egyre kínzóbbá, az út egyre vadabbá válik, a fiatalok kény... 
1 990 Ft
Bíbor folyók 1. (1DVD) (Kerülj szinkronba! kiadás)

A világtól távol, a hegyek között egy közrendőr sírrongálási ügyben nyomoz. Tőle csupán nyolc kilométerre, a völgyben megbúvó egyetem közelében a Párizsból érkezett szuperzsaru egy különös gyilkosságot igyekszik megfejteni. Az áldozatot, az egyetem tanárát, embrionális pózban egy függőleges sziklafalra kötötték; de előtte levágták mindkét kezét, és kivájták a szemét.

Az egyetem zárt világában, a félhomályos könyvtárban és az ódon irodákban a felügyelő különös titkok nyomába ered. Nem is sejti, hogy a néhány faluval odébb zajló rutinnyomozás és az ő esete összefügg. Újabb, kegyetlenül meggyilkolt áldozatokra bukkannak. A nyomozásban- és a párizsi rendőr szívében - egyre nagyobb szerepet kap Fanny, a helyi hegyimentő.

Amikor a két detektív találkozik, és rájönnek, hogy a sírfosztogató és a sorozatgyilkos ugyanaz a személy, az ügy nem lesz egyszerűbb - és csak kicsivel kerülnek közelebb a misztikus, vérfagyasztó eset megoldásához.

Mathieu Kassovitz, a Gyűlölet rendezője filmjét a kritikusok egytől-egyig a Hetedikhez hasonlítják: a film vérfagyasztó részletei, komor világa és az ördögi sorozatgyilkos nyomába eredő rendőrök mániákus elszántsága mind a klasszikus thrillerhez teszik hasonlóvá.

 
3 990 Ft
  Bíbor folyók 1. (2DVD) (felirat) (egyik lemez kissé karcos)

A világtól távol, a hegyek között egy közrendőr sírrongálási
ügyben nyomoz. Tőle csupán nyolc kilométerre, a völgyben megbúvó egyetem közelében
a Párizsból érkezett szuperzsaru egy különös gyilkosságot igyekszik megfejteni.
Az áldozatot, az egyetem tanárát, embrionális pózban egy függőleges sziklafalra
kötötték; de előtte levágták mindkét kezét, és kivájták a szemét.

Az egyetem zárt világában, a félhomályos könyvtárban és
az ódon irodákban a felügyelő különös titkok nyomába ered. Nem is sejti, hogy
a néhány faluval odébb zajló rutinnyomozás és az ő esete összefügg. Újabb, kegyetlenül
meggyilkolt áldozatokra bukkannak. A nyomozásban- és a párizsi rendőr szívében
- egyre nagyobb szerepet kap Fanny, a helyi hegyimentő.

Amikor a két detektív találkozik, és rájönnek, hogy a sírfosztogató
és a sorozatgyilkos ugyanaz a személy, az ügy nem lesz egyszerűbb - és csak
kicsivel kerülnek közelebb a misztikus, vérfagyasztó eset megoldásához.

Mathieu Kassovitz, a Gyűlölet rendezője filmjét
a kritikusok egytől-egyig a Hetedik-hez hasonlítják: a film vérfagyasztó
részletei, komor világa és az ördögi sorozatgyilkos nyomába eredő rendőrök mániákus
elszántsága mind a klasszikus thrillerhez teszik hasonlóvá.

 
3 990 Ft
  Bíbor folyók 2. - Az Apokalipszis angyalai (1DVD) (SPI kiadás) (minimálisan használt példány )

Niemans érzése szerint a halott, akit az egyik Lorraine-i kolostorban
befalazva találtak, nem egy szokványos áldozat. A körülötte található ezoterikus
jelek és a férfi furcsa, szertartásszerű feláldozása mást sugallnak...

Egy templom tövében Reda, a fiatal rendőrkapitány egy Jézusra
tökéletesen hasonlító félholt emberre bukkan. Eleinte csak azt hiszi, megmentette
egy ember életét, ám hamarosan ráeszmél, hogy ez az ügy kapcsolatban áll azzal,
amelyben egykori rendőrakadémiai kiképzője, Niemans nyomoz. A környéken
egyre nő a halálesetek száma. Minden esetben titokzatos, természetfeletti erővel
rendelkező szerzetesek ölnek meg, látványos módon, ismeretlen embereket ölnek
meg, majd nyomtalanul eltűnnek. Teljes homály övezi az ügyet mindaddig, míg
Niemans és Reda fel nem fedezik, hogy mindegyik áldozat keresztneve
és foglalkozása megegyezik valamelyik apostoléval...

A vallástörténeti szakértő, Marie segítségével próbálják meg leleplezni
ezt az elképesztő összeesküvést. Kik a rettegést keltő Apokalipszis Angyalai?
Mi az összefüggés a Bibliában olvasható jóslatokkal? Miért érdeklődik annyira
a hatalmas Heimmerich Von Garten a kolostor és annak földalatti járatai
iránt?

Niemans és Reda elhatározzák, hogy megválaszolják a kérdéseket,
ám ehhez mélyen bele kell ásniuk magukat egy századok óta rejtegetett veszélyes
titok váratlan összefüggéseibe...

 
1 490 Ft
Bízd a hackerre! (1DVD)

Milónak minden lehetősége megvan arra, hogy a komputeripar csúcsára kerüljön. A tehetséges programozó olyan technika fejlesztésével foglalkozik, amit a világ minden táján, az összes nagyvállalat keres: ez a digitális konvergencia, amellyel összekapcsolható a digitális kommunikáció minden eszköze: a telefon, a mobil, a televízió és a számítógép. Milo szeretne bevonulni a történelembe. Ha a fejlesztés sikerül, megváltoztatja az emberek életmódját. De mielőtt Milo áttörést érne el, olyan ajánlatot kap, amit nem utasíthat vissza. Az ajánlatot a nagynevű és nagy hatalmú multimilliárdos, Gary Winston teszi, aki egy híres szoftverfejlesztő vállalat, a NURV vezetője, valamint Milo példaképe. Winston állást ajánl Milónak a digitális konvergenciát fejlesztő csapatában. Milót globalizációellenes legjobb barátja és üzlettársa, Teddy sem tudja visszatartani. Úgy érzi, nem szalaszthatja el a lehetőséget, mert sehol máshol nem kaphatja meg a Winston által felajánlott pénzt és technikát. Úgy tűnik, a NURV-nál sikerül kifejlesztenie újítását.

 
990 Ft
Boldog halálnapot 2. (1DVD) (Happy Death Day 2)
No, már megint beüt a krach meg a déja vu Tree Gelbman, az egyetemista csaj életében, aki legutóbb a saját gyilkosságát oldotta meg azzal, hogy újra meg újra átélte azt. Mikor a babamaszkos gyilkos titokzatos körülmények között visszatér, hogy új célpontokat terrorizáljon, Tree egy újabb időhurokba kerül, amely tele van feszkóval meg vicces szitukkal. Minden gyanúsan ismerős és mégis teljesen más a BOLDOG HALÁLNAPOT 2-ben, a Blumhouse sikerfilmjének találékony folytatásában... 
2 990 Ft
Bolygó hollandi, A (1DVD)

Sean, a tehetséges szobrász, aki egy kis szigeten lakik, az isten háta
mögötti Maine-ben, gyerekkorában némult meg, amikor szemtanújává vált anyja
meggyilkolásának.

Felnőttként feldolgozatlan fájdalmát művészi munkáiban éli ki, hátborzongató,
absztrakt szobrokat formálva.

Találkozása Lacy-vel, a gyönyörű galéria-tulajdonossal mindkettőjük
életét felkavarja, ám románcukaz a szigeten élő filatal nők, és Lacy
barátnőjének eltűnése árnyékolja be.

A rejtélyes történések csúcspontján Lacy rádöbben, hogy Sean
hátborzongató jégszobrai egy megbomlott elme szüleményeként egy sírt rejtenek...

 
1 490 Ft
Borgman (1DVD)

Az utóbbi évek legsötétebb humorú filmjében a gonosz egyenesen a föld alól érkezik, a csavargó Borgman (Jan Bijvoet – Alabama és Monroe) személyében. Bekopogtat egy holland mintacsalád házának ajtaján, és amikor már puszta megjelenésével képes viszályt szítani a férj (Jeroen Perceval – Bikanyak) és felesége (Hadewych Minis – Csak egy nap az élet) között, rögtön tudja, hogy jó helyen jár.
Alex van Warmerdam kultrendező (Északiak, Grimm, Pincér, Emma Blank utolsó napjai) legújabb botrányfilmje a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos versenyprogramjában debütált – 38 év után ez volt az első holland alkotás, amelyet itt mutattak be! Az egyszerre sokkoló, felkavaró és morbid humorú fekete komédiát a kritikusok egyszerre hasonlítják Luis Bunuel, David Lynch és Michael Haneke alkotásaihoz, egy olyan különlegesen egyedi film született, amely vérfagyasztóan őszinte és bűnösen szórakoztató képet fest korunk értékvesztettségéről.

 
1 990 Ft
Bosszú jogán, A (1DVD)

Will (Nicolas Cage – A szellemlovas, A nemzet aranya, Tolvajtempó) és Laura (January Jones – X-Men: Az elsők, Rockhajó) harmónikus kapcsolatát semmi sem árnyékolja be. Kellemes életüket a zene, a barátok és a sakkpartik teszik ki egészen addig, míg Laura egy este borzalmas támadás áldozatává válik. Will magánkívül rohan a kórházba, ám míg az orvosra vár, egy idegen szólítja meg. Ajánlata megdöbbentő: tálcán kínálja az elkövetőt, hogy Will bosszút állhasson. Cserébe mindössze egy kis szívességet kér .A zavarodott férfi belemegy a játékba, melynek van egy kis szépséghibája: Will szívesség gyanánt egy törvényen kívüli szervezet rabjává válik. Hogy szabadulhasson, kemény és veszélyes harcba fog...

 
1 990 Ft
  Bosszúból jeles (1DVD)  (Helen Mirren) (Katie Holmes)(1990)
Ann Leigh Watson világ életében mindig helyesen cselekedett. Egyetlen esélye, hogy szülővárosából valaha is kijusson, az iskola legeslegjobb tanulójának járó ösztöndíj. Ehhez már csak a történelem ötös hiányzik.


Csupán egy bökkenő van: Mrs. Tingle, a történelem-tanárnő, aki idestova húsz éve terrorizálja a Grandsboro gimi diákjait. És most Ann Leighnek és két legjobb barátjának, akiket a hátuk mögött, igaztalanul csalással vádolnak, be kell bizonyítaniuk ártatlanságukat é... 
1 490 Ft
Bújócska (1DVD) (Robert De Niro)

Egy családanya halála borzasztó űrt hagy maga után. Egy nemrégiben megözvegyült pszichiáter kilencéves kislányával együtt próbálja túltenni magát felesége hirtelen távozásán.

Emily azonban nehéz eset: képtelen feldolgozni a történeteket.

Apja megkéri egykori tanítványát, hogy ő segítsen a világtól egyre jobban elzárkózó kislánynak. Több hónapos kezelés után a csonka család úgy dönt, az újrakezdés reményében New York zajából egy csendes kisvárosba költöznek. Ám ettől sem fordul semmi jobbra: sőt, Emily egyre több időt tölt új, képzelt barátja társaságában, aki élvezettel játssza halálos játékait…

 
2 990 Ft
Bűn állomásai, A (1DVD)

A forrófejű Leo Handlernek már többször volt összeütközése a törvénnyel apró stiklikért, de végül egy olyan bűncselekményért került rács mögé, amit nem ő követett el.

Szabadulása után megfogadja, hogy jó útra tér. Nagybátyjának köszönhetően munkát kap a New York-i metróőrségnél. Ahogy telnek a napok, úgy válik számára egyre nyilvánvalóbbá, hogy új munkájával nemhogy a tisztességes élet felé indult el, hanem még veszélyesebb útra tévedt, mint valaha. A nagybácsi ugyanis a metróőrség mellett egy korrupt alvilági hálózatot is igazgat, ahol mindennapos az erőszak, és a gyilkosság is olykor munkaköri kötelesség...

Leonak választania kell: hallgat és nem vesz tudomást a körülötte tomboló törvénytelenségekről, vagy az igazság nevében szembeszáll saját családjával és ezzel aláírja a halálos ítéletét?!

 
1 990 Ft

Sorrend: